Update 4 !!! PSD IN PERICOL !!! / UPDATE – Cuțitele se-ascut ! /Victore, Victore… pe mâna cui lăsași partidul….

Update 4 !!! PSD IN PERICOL !!! / UPDATE –  Cuțitele se-ascut ! /Victore, Victore… pe mâna cui lăsași partidul….

dragnea-basescu-turnucustiri.ro_.jpg.pagespeed.ce.CHA7rYB5O5

în loc de motto :

” O parere este inainte de toate un act de credinta ideologica si o credinta nu poate sa fie confortabila ca un rand de haine gata. ”

PSD de rit nou : tragi-comedie mioritică ! Până-ntr-o zi… doar până-ntr-o zi… Că NU toți sunt oi și boi, nici toți direct interesați ori lesne manipulați . Se-nmulțesc cei ce șed pe malul râului și privesc curgerea apei….
” a sosit momentul ca președintele interimar să împartă ciolanul ca să obțină susținerea celorlalți. ” – pas cu pas spre o luungă Opoziție, c-așa au negociat niște șantajabili, deh..
Liviu Dragnea miștocaru tremură de frică : nu acceptă competiții fair-play, promite baronilor din teritoriu și Luna de pe cer contra susținere :)) Personaje di jenu, inspiră cel mult milă, că nici lui nu-i e ușor să fie cum e : la mâna șantajiștilor din interior și-a trinomului ( evident că NU la fââââs sanchi dosărel referendum facem referire, Liviule, majkă ! ), la ordinul sasului și preș la ușa ghinărarului colecționar de stele moca .

Scandal în PSD. Şerban Nicolae i-a trimis o scrisoare dură lui Dragnea

Imaginea și credibilitatea PSD, dinamitate din interior cum bine subliniază senatorul Șerban Nicolae !! FOARTE GRAV ! Și din păcate… ireparabile consecințele faptelor unor fătălăi șantajabili !

Măi dragă, PSD de rit nou cu iz de ” ghiță ”, apoi când vă auz – cum mieuna azi pe la televiziuni și găbița perdută cu firea rău di tăt ( ! ) – și vă observ cu maximă atenție cum cercați să prostiți ” prostimea ” cu dileala fariseică ” pt prima oară-n istoria PSD preșu va fi ales de absolut toată suflarea ”…. sila și scârbă e puțin spus ca să descriu trista realitate pe care vă încăpățânați s-o pitiți sub preș dar damfu-i e înțepător, fifi-înaripaților ! Va să zică toată suflarea va vota la pseudo-Congres ceea ” ce trebuie ”, la ordinul șăfilor, baronilor din teritoriu. Dacă votul ar conta…. ” Alesului ” miștocar nu-i pasă de nimeni și nimic, mai dă-l bubii de partid, libertatea costă, niciun preț nu-i prea mic… Dar pozează-n pokemon, că dă bine – dă pe buba, românii nu-s tâmpiți și nici ca voi, ipocriți !
Senatorul  Serban Nicolae PSD susţine că alegerea şefului PSD e viciată de noile reguli impuse de conducere – domnul senator e blând și elegant ! Șoricul ” aleșilor ” e gros ! Șerban Nicolae este nemulțumit și de faptul că deja există organizații care au anunțat că îl sprijină pe Liviu Dragnea – contra promisiuni , după cum bine cunoaștem, că la MDRAP nu-i oama mea, deh… Toate-s până într-o zi ! Nimic NU e pentru totdeauna, nimic și NIMENI !
Cât despre junele neghiniță… nici nu mă obosesc să mai comentiraș ceva, pen că e categoria : râzi. Cu lacrimi, aia-i.
Concluzionând : ne ducem pe râpă pe mâna noastră, deliberat – mare păcat. Păcătoșii, mulți. Niciunul n-are vreo taină cu principiile, valorile ori doctrine, de prăpastia adâncă între vârf și cei mulți li se rupe-n figuri. Interese, afaceri, averi, funcții, titluri, scheme – ” priorități ” – și dorul de PSD e din ce în ce mai dureros, dureros de dureros !!

Primeaza doar interesele personale si de grup, din pacate ! si la naiba !

Politica pumnului în gură e nocivă și găunoasă chiar și într-un partid iar opiniile, criticile constructive sunt de dorit și NU încalcă vreun Statut decât pt cei ce vor să interpreteze acel Statut în interese personale ori obscure ! Cei ce mimează că nu pricep aista, sunt păcălici NU Politicieni.

Despre delictul de… opinie cu premeditare …

Negoiță i-a dat șah lui Dragnea. Cum a negociat viitorul partidului

Și-un semnal de alarmă : SPARGEREA PSD – SINGURA MANEVRA CARE MAI SALVEAZA PNL DE LA DEZASTRU

” rămîn puține variante de salvare pentru PNL, în perspectiva alegerilor de anul viitor.
Probabil cea mai sigură ar fi o implozie a PSD, care să ducă, concomitent, la scindarea partidului și la ruperea alianței cu UNPR.
Un asemenea scandal ar putea fi declanșat de cîștigarea președinției de către Liviu Dragnea, urmată la scurtă vreme de condamnarea sa cu executare.

O lovitură care ar năuci, mai mult ca sigur, PSD, mai ales că ar fi o premieră politică absolută.

Nu știm dacă se va ajunge pînă acolo.

Dar, dacă ne gîndim la ultima ”coincidență”, publicarea apelului tăios al DNA în dosarul referendumului urmată de anunțul precipitat și neprogramat al lui Dragnea privind inerenta sa candidatură – cînd, de fapt, ar fi trebuit să fie invers, adică un motiv în plus de ezitare – tare ne e teamă că răspunsul ar putea fi pozitiv. ” (Bogdan Tiberiu IACOB)

Și pen că NU mă vreu abține :

Dragnea, ironic la adresa lui Şerban Nicolae: E bine să ai aşa ceva în partid, altfel e plictiseală  – măi dragă, turturelule, nu se mai egzistă  Cătăline prin ogradă de te plictisiși așe, deodat, ” absolut întâmplător ” … 😛 Ce-ți e și cu ” bulangii politici ”, plictisul i-a copleșit… chipurile !

„Nu-mi dau doctoratul în Şerban Nicolae şi, dacă are aceste frământări foarte mari, poate ataca la Curtea Constituţională şi poate face plângere penală colegilor care au îndrăznit să-şi exprime un punct de vedere politic”, a spus Dragnea – matale-ți dăduși doctoratui-n TelDrum,  ș.a. multe ș.a. că d-aia percutezi și sari ars în poziție de drepți la  ghinărari în izmene, la KiWi, la orice rădicare a sprâncenelor trinomului 😉

PSD merita sansa sa redevina… PSD !!! NU Dragnea e solutia salvarii PSD, dimpotriva ( !! ), cu alde Dragnea &ghita PSD de rit nou si-a dat duhul !

Membrii PSD reacţionează foarte urât şi nu agreează absolut deloc astfel de atitudini, când un membru de partid atacă alţi membri de partid sau atacă instituţii ale partidului”, a mai spus Dragnea, precizând însă că nu se impun sancţiuni în partid. – de când  grăiești tălică-n numele membrilor  de partid, toarășu ??!! Că NU te-am mandatat iar PSD de rit nou și-a dat dija doctoratu-n purtători de doar vorbe 😛 Instituții ale partidului ???!!!! Auch ! Nu vrusăși dar te scăpă :  făcuși referire la numiri politice, bag seama 😛

” Liviu Dragnea a mai adresat un apel către liderii PSD să candideze ( … ) ”  – ce-o să-ți iese miștourile pe nas și urechi… și ție, Liviule și lingăilor direct interesați, că de soarta partidului  vă cam doare-n bască, din păcate.

Nu voi obosi să strig că NE E DOR DE PSD  !

Victore, Victore… la ultimul CN al PSD de rit nou, iată ce grăiai :  „Eu sunt pe picioare, vreau să fiți și dvs. în toate bătăliile pe care le avem de purtat în viitor. Nu vreau să ocolim subiectele pe care unii dintre noi și unii dintre adversari le aduc mereu în discuție. Da, am pierdut alegerile prezidențiale, le-am pierdut așa cum le-am pierdut și în 1996 cu Ion Iliescu, și în 2004 cu Adrian Năstase. Și cred că există o vină a mea în primul rând pentru că, atunci când am câștigat alegeri era lauda mea, acum, când le-am pierdut, este responsabilitatea mea. Dar vreau să nu transformăm acest lucru într-o jelanie, într-o plângere. Vreau să învățăm din greșelile noastre și vreau să vedem cum putem data viitoare să nu facem aceleași greșeli și cum putem să fim mai bine pregătiți. Asta vă cer, nu fugă de răspundere, nu plângere, ci să învățăm din greșelile noastre și să fim mai puternici în bătăliile viitoare” –  da, Victore, e responsabilitatea ta și parte vina ta că am ajuns să ne râdă curcile ” noului PNL ” și să fie negociat partidul ca la piață ! Din greșeli, cin să învețe,  ați continuat să lăsați baronetul să le comită și ați plecat urechea la iude. 

zic să NU se mai țină DELOC Congres al PSD ! numiți-vă voi de voi, între voi, Liviule !!

Revin la butoane Mafiile PDL travestite-n Mafiile Pdl-Pnl-PmP ! Revin CU  larga noastră colabortare, DIN PĂCATE !!

„Degeaba taiem crengile pacatului in afara noastra, daca in noi raman radacinile care vor creste din nou”.

NU e deloc bine ! Se urmărește dărâmarea Guvernului Ponta cu ajutorul DNA&SRI ( Coldea&Kovesi ). Klaus IMPERATOR Werner Johannis face la fel cum Satanic Abuser băSECU traian iar nouă ne arde de miștouri și să  ne negociem libertatea că suntem cu musca pe clăbăț , Liviule cu nenumărate afaceri 😛 Las-o mai moale cu tonul disprețuitor, cu aroganțele, miștourile, falsitatea, că duhnește ipocrizia și lașitatea dincolo de gardurile ogrăzii.

PSD – de rit nou –  a luat-o pe arătură !  Alegerile din 2016 ne vor da lecția… binemeritată. Și totuși, se putea altfel…

p.s. Dă-i Doamne, mintea de pe urmă,/ Nu Judecata de apoi!

p.p.s.  mai ia una, Victore : cu dedicație de la Liviu – “Eu cred ca presedintele KLAUS IOHANNIS nu merge degeaba la Bruxelles. Eu am alta abordare fata de aceea a premierului. Niciodata nu cred ca presedintele Romaniei poate sa mearga degeaba la Bruxelles la Consiliul European. ” – măi dragă, Liviule fifi-înaripat,  ”Presa străină spune ce a făcut Klaus Iohannis la Bruxelles: Nu a avut nicio reacție. Cum am spus: El cu Oprea, au plecat fanfaroni şi s-au întors bufoni. ” – aplaudacul bufonilor, Liviu 😛

Moise Guran: Liviu Dragnea îl va păcăli pe Victor Ponta și Guvernul va pica

.”Alternativa la Ponta ar fi un partid care, între 2008 şi 2012, a guvernat dezastruos România şi care acum supravieţuieşte mediatic prin demagogia ţipătoare a unui caţavencu mai sexy: doamna-domnişoara Alina Gorghiu.(…)
În toamna anului trecut, într-un elan de „Jos Ponta”, s-a pus preşedinte al ţării o nulitate. căruia îi plătim concediile şi plimbările prin străinătate. De ce să repetăm această greşeală, poate într-o variantă mai gravă, punând la palatul Victoria o nulitate la fel de mare? Doar aşa, de….Jos Ponta? Nu, mulţumesc.” ( Bogdan Duca )

Și ca să-ncheiem, deocamdată …  :

” Am descifrat programul PNL-ului portocaliu de guvernare. El se intituleaza: ” Ponta , demisia!”
Pentru dezvoltarea mediului de afaceri portocaliu format din membri de seama si firme portocalii care au saracit in ultimii 3 ani din lipsa contractelor „reciproc” avantajoase pentru ei cu statul, PNL-ul portocaliu. prin vocea sa autorizata, Alina Gorghiu ( cu accentul pe „o”, desigur!) propune ca prima masura: „Ponta, demisia!”.
Pentru restul domenilor mai putin interesante pentru acestia se propune ca faza preliminara: „Jos, Ponta!”
Pentru implementarea programului presedintelui K(i)WI, de catre guvernul personal al acestuia, condus de portocaliul Predoiu, se va urgenta platforma: ” Sa plece Ponta”…. si in acest mod extrem de eficient se v-a realiza: „Inaintare Romaniei pe noi culmi de coruptie si jaf si prabusirea poporului roman”….Uraaaaaa! Uraaaaaa! ( Ura e in suflet, dragilor!  ( 
Monica Krueger )

auch, Victoreeee…. păi dacă până și Prostănacu ( ipocrit și ista, ce-i drept ! dar… ) zice : Dragnea este „un împrumut de la PD, este un tip abil, care știe să păcălească, vorbește lingușitor, dar nu este un om pe care să te poți baza, e un nivel de incompetență peste care nu poți sa treci„.

UPDATE 1

măi dragă, Liviule… suntem destui, f mulți cei ce îți toot spunem că NU e bine ce faci…
” „Cum pot să voteze toți membrii de partid? Practica din toate partidele lumii și din istoria noastră — de aceea se convoacă congrese — pentru că membrii deleagă niște oameni cu un mandat și acolo în congres deliberează și se pronunță”, a explicat Iliescu, la lansarea volumului autobiografic „Destinul unui om de stânga”.
El a fost întrebat cum vede modalitatea de alegere a președintelui PSD la viitorul congres, din octombrie, în condițiile în care sunt nemulțumiri legate de faptul că liderul formațiunii ar trebui votat de membrii de partid.
„Sistemul acesta… Ceaușescu încercase cândva să facă un fel de recensământ național. Ca toți să voteze, de la oraș și sat pentru tovarășul Ceaușescu. Deci nu știu cum anume practic, tehnic se face așa ceva. De aceea se convoacă congrese, pentru că delegații vin cu un mandat din partea membrilor și deliberează”, a afirmat Ion Iliescu.
El a afirmat însă că ”este rupt” de activitatea actualei conduceri a partidului. „Eu sunt rupt de activitatea practică, concretă a conducerii de partid. Nu știu cum gândesc acest lucru (reprezentanții conducerii PSD — n.r.). Poate au o tehnică gândită, eu nu știu, nu o percep și nu o înțeleg”, a susținut Iliescu.
De asemenea, întrebat pe cine va susține pentru funcția de președinte la Congresul PSD, el a răspuns că pe nimeni. „La congres voi spune mai mult”, a precizat președintele de onoare al social-democraților. ”

sursa : Ion Iliescu: Practica din toate partidele lumii – alegerea președintelui formațiunii de către membrii delegați

UPDATE 2 – Cuțitele se-ascut !

10 principii pentru PSD

 bre, nea Savu , ” ie ” grele spre imposibil în PSD de rit nou, după cum bine nu doar știm ci cunoaștem destui dintre noi 🙂 Până mai ieri ” prieteni ” aplaudaci, ” săritori ” roi în jurul lui Victor Ponta​, sunt azi agățați cu disperare libidinoasă de reverul toarășului Liviu Dragnea​ căruia-i jură credință maximă 😛 :)) Sar dintr-o barcă-n alta cum…. naufragiații ( ?! ) Ar fi comici de n-ar răzbate damf de ipocrizie, oportunism, fariseism, fățărnicie… Tragedie !
Tragedie pentru că EXISTĂ în PSD și Oameni în care ne pusărăm oareșce speranțe ( Serban Nicolae​ , Ionut Vulpescu​ , Dobre Adrian Marius​ , Maria Manuela Catrina​ , Cătălin Ivan , Gabi Cretu​ , etc etc etc ) dar încă nu e vremea lor. C-așa au hotărât cu de la ei cetire și putere ” potenții ” autoaleși.
10 principii despre care cred că trebuie să stea la baza unui nou Program politic al PSD – Daniel Savu – o nouă direcție și un nou proiect pentru PSD…. – bine-ar fi, daaar.. Dar valorile, principiile nu-s la căutyare în PSD de rit nou, din păcate 😦
Codul onoarei în PSD ???!!!! auch ! auuuu…. DOARE !! că doru-i mare !
Promovarea în partid, bazată pe realizări profesionale, organizatorice şi de comunicare – teorie frumos ambalată, DOAR teorie ! cunoaștem trista realitate ! sunt promovați obedienții, închinătorii de imnuri și ode, curvuștinele unor șăfi, cei care sar cu plicul, ducătorii de mape, partenerii de afaceri din grupul de interese, etc Știu, dure cuvinte și absolut nimeni dispus să ia aminte…
PSD este partidul românilor care muncesc, al celor care vor să muncească sau au muncit o viaţă întreagă – din păcate, și nu voi obosi s-o tot repet : prăpastia dintre noi, cei de jos, cei mulți și-ai nimănui și voi, cei de la vârf, e prea adâncă să ne mai auză careva : opiniile, nevoile, așteptările !
din păcate… ne căznim să supraviețuim unor vremuri tulburi, că de trai decent nu poa fi vorba cât timp teoriile nu fi-vor puse-n practică vreodat – baronii fac legea fărădelegii ! intenții bune, concretizare…. îndoi-m-aș, cu toată dragostea ! nu de alta dar se-nfurie Liviu și asmute baronii ! pen că am îndrăznit să gândim ! regulamentul PSD de rit nou zice că nu e oblogatoriu să gândești, e pe bază de oi și boi, aia-i.
Sfaturi înțelepte primim de multă vreme de la Adrian Adrian Nastase​ , de la Ion Iliescu – cin să-i auză… Cui pasă cu adevărat c-am derapat rău… Mda, nouă, celor ce comitem delict de opinie și deranjăm niște ” onor ” vremelnici, celor ce nu încetăm să spunem, strigăm , atenționăm pentru că NE PASĂ !!

P.S. „Cata vreme mai e cineva in tribune”…. – ne-bună pentru lumea lor ” bună ”, constantă-n opinii, voi spune : NU, nu aveți dreptate ! nu-n toate !!
” dulăi ” cum vulpile ce încă-s printre noi,n-o pot împarte ! puneți mâna pe carte !! la fel ca-n vremurile de demult NU e corect, deci nu se poate ! și-mi dați cu tifla toți cei zmei : dreptatea nu-i pentru căței… Eee, hei….

Update 3 !!!

Dragnea NU mai are limite ! Pare că nu pricepe că toate-s VREMELNICE și nimeni nemuritor, de neînlocuit… Să te temi de competiție se cheamă că ești nesigur, să folosești tertipuri și să încalci principii – se cheamă că nu ești politician ci păcălici ! NU voi aplauda niciodată asemenea derapaje ! Și sunt printre puținii care-o spun cu subiect și predicat. PSD va pierde credibilitate, imagine și electorat ! Am conștiința curată și-mi asum că am spus mereu ! NU E BINE ! Ești mic, Liviu, mic și LAȘ ! NU-mi inspiri respect, încredere și aista e foarte grav !
Alegeri interne în PSD. Culise: Li s-a blocat candidatura ( aceasta NU e politică ci politichie, mârșăvenie, josnicie ! ) !!!
Daniel Savu confirmă acuzele îndreptățite făcute de Serban Nicolae : s-au blocat candidaturile ! Liviu Dragnea e laș !
” Întrebat de ce candidează pentru conducerea PSD, Daniel Savu a explicat: „E un gând al meu pe care îl am de foarte mult timp. Am vrut să parcurg toate etapele. Am fost un politician autentic. Două mandate am fost președintele organizației Ploiești. Seară de seară stăteam de vorbă cu oamenii”. Senatorul PSD a mai spus că „de dragul democrației interne trebuie să fie mai mulți candidați. Eu aș vrea să fie cât mai mulți contracandidați. PSD nu mai e un partid de lider carismatic. Candidez pentru că doresc să fiu un factor de echilibru, aș dori să fiu un președinte care se consultă cu toți ceilalți. Am văzut derapaje care nu mi-au plăcut, în ultima perioadă. Au fost mulți lideri care au vrut să candideze, dar li s-a blocat candidatura”. 

sursa : aici 
,,As dori sa fiu un factor de echilibru, un presedinte care se consulta cu ceilalti, si nu un preşedinte care ia decizile cu pumnul in masa. Am vazut niste derapaje in ultima perioada, de cand nu mai este Victor Ponta presedinte. Au fost mai multi lideri din tara care au vrut sa candideze, dar au fost blocati de conducerea centrala.
La Prahova am avut un exemplu foarte clar, domnul Nanu de la Cornu a afirmat in sedinta ca dl Dragnea nu l-a lasat (să candideye, n.r.). La Buzau, domnul Vasile, la fel.„, a spus Daniel Savu.
sursa : aici

 Update 4 !!! PSD IN PERICOL !!!

nu inteleg incrancenarea…. riscul e ca PSD sa se duca de-a dura !!! si se va duce, pen ca NU dau semne ca pricep, ca le-ar pasa !!!! PACAT !!!
” Cum să le spun pesediștilor, să înțeleagă, că-i văz cam grei de cap? Bă, se pregătește scoaterea partidului în afara legii, pentru corupție: fostul lider, premier, condamnat pentru corupție și trimis la mititica. Actualul lider, condamnat tot pentru corupție și trimis la mititica. O grămadă de foști primari și președinți de consilii județene, în frunte cu fostul Primar General al Capitalei, la fel. Ce motiv mai bun vreți? Terminați cu prostiile și găsiți-vă un lider care să nu poată fi atacat. Chiar dacă e bâtă în materie de politică, s-or găsi niște consilieri deștepți, să-l ajute. Așa, se duce dracului șandramaua! Ori credeți că vă lasă binomul să câștigați alegerile, și să facă iar crize de isterie Ciolannis și Duduca? „

” Parodia aia de recurs în procesul lui Dragnea s-a amânat pentru 23 noiembrie. Cică n-au toți acuzații apărători. Și, cu o suspectă larghețe, complicii lu madam Stanciu au dat alt termen.. Care, se să vezi, este fix după congresul PSD. În care Dragnea o să fie uns președinte al PSD. După care o ia cu executare, iar aparatul de propagandă ciolănistă o să calce în picioare PSD și stânga. Cât de idioți fi ăia din PSD, să se lase atrași în jocul ăsta cretin, care îi scoate de pe scena politică?
Dacă Dragne este și altceva decât instrumentul dreptei, și al binomului SRI-DNA, pentru distrugerea PSD, și revenirea la regimul partidului unic, își anunță retragerea din cursă. Nu pot să cred că PSD nu poate găsi o soluție pentru postul de lider, care să nu fie șantajat de SRI și de DNA. Chiar nu pot. Știu, cu demenții de Coldea și de Kovesi orice român trebuie să se teamă. Oricine poate ajunge la închisoare, oricui i se poate înscena ceva.
Dar dacă și cuiva care nu a avut de-a face cu banul public, care nu are contracte cu statul, și nici nu face afaceri, i se pot înscena tot felul de mizerii, înseamnă că am eșuat, ca democrație, și ne putem duce la culcare. Totul devine o parodie sinistră, și nu-și mai rostul nici alegerile, nici congresele de partid, nimic.
Oricât ar părea de ciudat, până și stalinismul era mai democratic decât România de azi. Nici Stalin nu avea puterile pe care le au azi Coldea și Kovesi. Se găseau permanent oameni care să i se opună deschis, și în partid, și în societate. Știau ce li se poate întâmpla, și cu toate astea își asumau lupta cu monstrul, sfârșind în Gulag. Azi, aici, într-o țară presupus democratică, europeană, există o putere discreționară, pe care nimeni nu o mai poate controla, nimeni nu i se mai opune.
Dacă lupta de clasă n-a fost un succes, și n-a vârât frica în oasele oamenilor, ei bine, lupta împotriva corupției, varianta sa modernă, a prins, și totul se desfășoară în aplauzele unor turme de cretini. Aplauze sincere, nu la comandă, ca în comunism.
În acest timp corupția, cu care cică se luptă jigodiile mai sus pomenite, crește și a ajuns să aibă efecte devastatoare în economie și în societate. Pentru că, de fapt, nu eradicarea corupției urmăresc ticăloșii. Ci transformarea ei în armă de control social. Dreptul la corupție este suprema recompensă a sistemului pentru cei care îi sunt complici și instrumente. ”Corupții noștri sunt buni, corupții noștri sunt răi”. Iată filosofia simplă din spatele acțiunii binomului. Care prinde. Și funcționează. Asta e: exportul de democrație dăunează grav democrației… „

( Constantin Gheorghe )

” pe Liviu Dragnea îl arde eticheta de ”partid al penalilor” ori ”al corupților” aplicată sistematic PSD.
Și care va fi folosită în exces anul viitor, în alegeri, în condițiile în care, după venirea sa în locul lui Ponta, pesedistul a decis să arunce la coș rezoluțiile integrității și să dea undă verde penalilor să candideze.
Dacă legea lui Dragnea trece, ziaristul ori ziarul care va mai scrie formula ”partidul penalilor” va plăti pînă la 600 de milioane de lei vechi amendă, adică o sumă uriașă.
Dacă va scrie doar ”penalul Dragnea”, suma va fi înjumătățită, pentru că vizează doar o persoană fizică parte a unei ”categorii sociale”, adică un politician.
Toate categoriile protejate de legea lui Dragnea sunt, în mod cert, trecute doar pentru a ”acoperi” cea mai importantă categorie, pentru care s-a făcut legea: politicienii.
România ar deveni, astfel, prima țară în care politicienii au nu doar imunitate în privința declarațiilor politice, ci și în fața acuzațiilor presei. Afirmația nu e exagerată: dacă toți politicienii acuzați de fapte penale în ultimii ani, spre exemplu, s-au declarat victime politice, e de la sine înțeles că, grație noii legi, orice acuzație a presei va fi răsucită de așa manieră încît să se încadreze în defăimarea unei categorii sociale.
Pe de altă parte, există și niște semne de întrebare vizavi de inițiativa lui Dragnea. Ea nu se regăsește pe siteul Senatului, așa cum ar fi fost firesc, singura sursă a informației fiind agenția Mediafax.
Care, însă, în ciuda informațiilor foarte precise despre proiect, nu spune nici numele acestuia, nici data la care ar fi fost depusă.
Ceea ce trimite cu gîndul la ipoteza că Dragnea nu a depus, de fapt, legea, ci doar i-a dat drumul în presă, în numele anumitor interese.
Fie liderul pesedist nu are de gînd, cu adevărat, să promoveze asemenea lege, ci dorește doar crearea unei diversiuni care să abată atenția de la altă problemă.
Fie, mult mai plauzibil, vrea să testeze, întîi reacția opiniei publice, a presei, în special, astfel încît, în caz de scandal major, să se poată replia cu explicația că a fost doar o idee și nu o inițiativă în toată puterea cuvîntului. Deocamdată, însă, reacția presei e mai degrabă moale, limitîndu-se la relatarea seacă a faptelor. (Bogdan Tiberiu IACOB) „

sursa : aici

Cam așa arată sondajul lansat în urmă cu 12 ore pe grupul oficial „PSD Romania – online community”. Dacă ați votat deja pentru unul dintre candidații preferați pentru funcția de președinte #PSD, nu uitați să distribuiți această imagine pentru a invita și alți prieteni să își exprime opțiunea…

VOTAȚI AICI – http://on.fb.me/1Vl9hwz

12033013_1686984978186923_7880556701173216711_n

 

 

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Update 4 !!! PSD IN PERICOL !!! / UPDATE – Cuțitele se-ascut ! /Victore, Victore… pe mâna cui lăsași partidul….

  1. Pingback: Înctoro și cu cine, PSD ???…. | Sfinxul

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.