UPDATE/Srbija inca rezista!!/ Tentativa de Maidan in Srbija!! Ordonata de Soros!!

SRBIJA – inca rezista!!

MEDIA GERMANĂ DESPRE INTERFERENȚA BERLINULUI ÎN ALEGERI: Au răsturnat regimuri din întreaga lume, acum vor „Maidanul sârbesc”

În Serbia și Muntenegru, în 2000, au reușit ceea ce bombele NATO au eșuat în 1999. Și așa au creat primul precursor al „revoluțiilor colorate” care de atunci au semănat haos și război peste tot în lume, potrivit germanului „ Jungewelt ”.

Din Georgia până în Siria, Libia și numeroase țări din America de Sud până la Kiev, au fost organizate proteste care au fost distinct „pașnice”, dar s-au transformat rapid în violență, întotdeauna cu sprijinul activ, dar în primul rând financiar al așa-ziselor organizații neguvernamentale americane, în primul rând Fundația Soros, National Endowment for Democracy și Institutul Albert Einstein. Dar și cu sprijinul fundațiilor de partid germane, cum ar fi fundațiile Friedrich Neumann, Konrad Adenauer și Heinrich Bell, steagul negru al Rezistenței cu pumnul alb ridicat a apărut la protestele din întreaga lume. HAOS!

Dar astăzi, la Belgrad, toată farsa „activiștilor” care se presupune că pledează pentru democrație și drepturile omului este din nou evidentă. Pentru că nu trebuie să susțineți guvernul lui Vučić pentru a înțelege că cererile manifestanților nu corespund cu opinia majorității din Serbia: cercetările au arătat de ani de zile că peste 70 la sută dintre oamenii de acolo resping în mod constant să se supună dictatelor UE și SUA, resping participarea la sancțiuni împotriva Rusiei sau recunoașterea încălcărilor dreptului internațional în 1999, când NATO a separat cu forța Kosovo și Metohija. Rezultatele alegerilor reflectă cu acuratețe rezultatele sondajului – indiferent dacă le place sau nu statelor membre NATO.

#######

„CINE ESTE INTERESAT SĂ RUPĂ SPATELE SERBIEI?” Vučić: De ce șeful delegației ODIHR nu spune lumii întregi că opoziția a anunțat revolte, indiferent de rezultate?

– Îl întreb pe Albert Jonson de ce nu a informat publicul ce a auzit de la Drăgan Đilas cu câteva zile înainte de alegeri. Este șeful delegației ODIR. Vom insista asupra acestui aspect! El a informat toți oamenii că nu vor recunoaște alegerile și că se pregătesc de revolte – a spus președintele.

– De ce taci, de ce nu spui lumii intregii adevarul. Vă întrebăm, domnule Jonson, dacă spuneți că am mințit, voi prezenta dovezile. Interesul cui este să spargă spatele Serbiei, pentru că nu veți putea spune că a fost pregătită dinainte – a adăugat el.

Întrebat cum comentează el că lista „Serbia împotriva violenței” nu va participa la alegerile repetate, Vučić spune că asta pentru că știu că rezultatul ar fi mai rău pentru ei. „Ei știu să se descurce”.

#######

Andreas Schider, liderul delegației Partidului Social Democrat din Austria în Parlamentul European, care în zilele post-electorale îl calomniază pe președintele sârb Aleksandar Vučić și contestă victoria convingătoare a listei „Serbia nu trebuie să se oprească”, s-a întâlnit cu magnatul Drăgan Đilas pe 5 decembrie la Viena.

Întâlnirea a avut loc la Institutul Politic Karl Renner cu 12 zile înainte de alegerile din Serbia.

– Djilas și Schider s-au întâlnit la Viena pe 5 decembrie anul acesta la Institutul Politic Karl Renner, care face parte din partidul SPO al lui Schider. Așadar, cu 12 zile înainte de alegeri, după cum vedem în anunț, observatorul „independent” a primit instrucțiuni precise despre ce să anunțe după alegeri??? – se afirmă pe platforma X pe contul „Judecătorului Falcone”.

Să reamintim, așa cum a scris deja Informer, soția lui Šider, Sonja Vešeli, a fost marcată drept principalul participant la unul dintre cele mai mari scandaluri de corupție din Austria.

Sonja Vesheli, soția „famosului” observator al UE și deputat Andreas Schieder în Austria, a fost identificată drept principala participantă la unul dintre cele mai mari scandaluri de corupție din Austria.

Că au deturnat sume uriașe de bani în numele partidului SPO, de care aparțin amândoi, prin licitații trucate pentru instituțiile de sănătate din Viena.

#######

Tentativa de Maidan in Srbija- ordonata de Soros!!

Lacheii lui Soros si chelnerii NATO, autointitulatii “impotriva violentei” refuza sa isi recunoasca INFRANGEREA!

Prof. Dr. Andrej Viktorovich Manojlo este politolog, profesor la Universitatea Lomonosov unde predă (printre altele) „Revoluții colorate” în cadrul departamentului de Informații și Războaie Hibride. Este unul dintre cei mai mari experți în fenomenul revoluțiilor de culoare din Rusia. Este autorul a peste 70 de cărți și a 290 de articole profesionale în domeniul războaielor informaționale și hibride și tehnologiilor „revoluțiilor colorate”, printre care se numără „Geneza revoluțiilor colorate moderne”, „Războaiele hibride în contextul post-globalizării” , „Războiul informațional și noua realitate politică”, „Știrile false și tehnologia delegitimizării preventive a alegerilor” și multe altele.

Pe lângă teorie, se ocupă practic de fenomenul loviturii de stat: în 2019, cu ajutorul lui, a fost făcut public contactul adjunctului lui Chávez – Diosdado Cabilha cu CIA și lovitura din Venezuela, care este gata sub conducerea CIA. si prevenit. În urma acestei operațiuni, consilierul de securitate al președintelui SUA, John Bolton, a fost demis.

Prof. Dr. Viktorovič Manojlo, într-un interviu pentru RT Balkan, s-a referit la evenimentele din Serbia.

– După părerea mea, ceea ce se întâmplă acum în Serbia seamănă foarte mult cu o repetare a „revoluției buldozerelor” care a avut loc la 5 octombrie 2000. Pentru că protestele pe care le vedem nu par spontane, ci par a fi adunări pre-organizate. Se pot înțelege, desigur, oamenii care sunt nemulțumiți de cutare sau cutare aspect al vieții, nivelul de trai, economia, sărăcia, pentru că fiecare țară are probleme. Nu există lider în lume și nici șef de stat care să nu greșească. Dar în acest caz, scenariul care se desfășoară la Belgrad este foarte asemănător cu clasica revoluție a culorilor care a avut loc deja în Serbia în 2000. Și care a fost numită „revoluția buldozerului”, adică totul se desfășoară după același tipar, doar fără buldozere – spune el.

#######

Editorul-șef al revistei Informer, Dragan J. Vučićević, a intrat în posesia unor informații exclusive despre modul în care oamenii lui Đilas vor duce sâmbătă la blocada și asediul Belgradului, care va dura câteva zile.

Editorul-șef al revistei Informer, Dragan J. Vučićević, subliniază că opoziția intenționează să creeze haos și să blocheze Belgradul, precum și să atace instituțiile și mass-media sârbe.

Șeful și responsabilul nostru adaugă că opoziția intenționează să înființeze lagăre în tot Belgradul și să nu oprească violența până la anularea alegerilor, dar și să creeze o stare de război și de urgență.

#######

Liderul opoziției, așa cum este numită de anumite mass-media străine și raportată de dependenții locali, aș mai adăuga și vinovata de folosirea abuzivă a tragediilor din mai, Marinika Tepić, a ridicat nivelul tragicomediei de opoziție la cel mai înalt nivel atunci când a anunțat că intra în greva foamei cu Miki Aleksić, spune Dejan Bulatović.

– Și în timp ce Aleksić s-a retras din acea farsă mai repede și mai bine, Marinika a decis să persistă în manipularea și înșelarea publicului cu privire la actul presupus onorabil al grevei, pentru care Đilas a vărsat chiar și câteva lacrimi de crocodil. Nu este prima dată când el varsă lacrimi false și nu este prima dată când ea conduce un circ, punând o pată asupra procesului electoral din trecut, care s-a desfășurat într-o manieră complet regulată. La urma urmei, și opoziția Marinikă a susținut acest lucru, punându-și semnăturile pe aproape fiecare raport al secțiilor de votare. Prin urmare, Marinika Tepić va fi amintită în partea întunecată a istoriei politice ca fiind cea mai mare favorită și manipulatoare, care poate, într-adevăr, nu este înfometată de mâncare, ci este înfometată de atenția presei și de acoperirea televiziunii – a spus Bulatović și a adăugat:

– Și în timp ce unul câte unul campionii opoziției se clătesc încet în cvasi-victimitatea lor, eroina lui Đilas în spatele ușilor închise pare să tolereze foarte bine zilele manipulării și înșelăciunii. Care este secretul forței Marinikei Tepić, cu excepția faptului că „intră în grevă” în spatele ușilor închise ale comodului birou parlamentar? Oare pentru că se hrănește cu atenția media pe care o primește? Este încălzit de lumina reflectoarelor media dependente și părtinitoare? Sau i-a adus mâncarea creponată de un Djilas îngrijorat, așa cum susțin din ce în ce mai mult oamenii din împrejurimi? Desigur, timpul va spune care este rolul lui în această bătaie de opoziție, dar un lucru este clar – dintre toate rolurile rușinoase pe care le-a avut Marinika până acum, în acesta în care joacă victima unei nedreptăți fabricate, ea a excelat în continuare – a subliniat Bulatović.

Potrivit spuselor sale, Marinika Tepić a pătat din nou fața Serbiei, așa cum a făcut recent, când a încercat cu orice preț să obțină funcția de președinte al Comisiei de anchetă.

– Dacă Marinika ar fi întrebată, părinții nu ar avea un act de plângere pentru copiii uciși în școala „Vladislav Ribnikar” și în satele Dubona și Malo Orašje, iar cetățenii nu ar avea un act de voință electorală liberă, garantată legal. . Cunoscând personal pe Marinika Tepić, sunt sigur că este mulțumită de performanța sa mediatică, pe care o realizează în acord cu Dragan Đilas, care, nu trebuie să uităm, a fost unul dintre cei mai tari susținători ai ideii de a impune sancțiuni președintelui. Vučić. Înșelătoria oamenilor, controlul presei, foamea de putere, ura față de președintele Vučić și statul Serbiei și sponsorizarea lui Dragan Đilas. Este un amestec secret, pe lângă mâncare, bineînțeles, care o face pe Marinika Tepić persistentă invincibil în încercarea ei de a recâștiga puterea prin forță – a conchis Bulatović.

Surse: danas.rs, informer.rs, Tanjug.rs, kurir.rs, blic.rs

Srbija NU ingenuncheaza in fata “papusarilor din umbra”!!

Protestele din Serbia, care au început la 19 decembrie, după victoria coaliției „Aleksandar Vučić – Serbia nu trebuie să se oprească” la alegerile parlamentare, sînt coordonate de opoziție, care nu este de acord cu rezultatele alegerilor. Pe 24 decembrie, a avut loc o tentativă de a lua cu asalt clădirea administrației orașului.

Au stabilit un ultimatum clar: dacă nu îndeplinești cerințele Occidentului, te respingem. De aceea, Vučić a numit această acțiune „Majdan”. 

– Mișcarea pro-occidentală „Serbia împotriva violenței”, care a fost creată abia în luna mai, a primit un număr suficient de voturi la aceste alegeri, dar nu vor să-și apere convingerile în parlament, ci au ieșit imediat în stradă. Sa mai pomenim de sponsorul Soros?..

Istoricul Goran Šarić a declarat că atunci când NATO a bombardat Serbia, Libia, Siria și așa mai departe, au numit-o „intervenție umanitară”.

– Deci, aruncarea cu bombe în copii este o „intervenție umanitară”? Iar cei care încearcă să ajungă la putere cu violență sunt „Serbia împotriva violenței”. Asta este – a spus Goran Šarić pentru TV Ras.

Deținătorul listei „Noi, vocea poporului”, Branimir Nestorović, a spus că:

 – Serbia împotriva violenței a încercat proteste violente, nu este acesta un titlu bun pentru un ziar? Dar nu va fi suficient să-i trimiți în judecată pe huligani, trebuie să fie urmăriți și organizatorii revoltei. Nu a existat sprijin din partea cetățenilor, ei vor căuta medierea internațională – a declarat Nestorović pentru portalul Republika.rs.

Editorul revistei „Pistaljka” Vladimir Radomirović a spus, cu ocazia tentativei violente a opoziției de a intra în Adunarea de la Belgrad, că fiecare are dreptul să protesteze atâta timp cât aceste proteste sunt pașnice și să-și exprime atitudinea față de unele nereguli.

El a declarat pentru Tanjug că până acum nu am putut vedea dovezi din partea opoziției pentru care este motivul protestului.

Faceti legatura: Dan Diaconu: Disoluția Ucrainei și noua generație Soros

„Este important să facem posibil protestul, dar aceste proteste trebuie să fie non-violente și cu siguranță bazate pe unele fapte. Nu am observat până acum faptele din această parte a opoziției”, a spus Radomirović.

Șeful Biroului pentru Coordonarea Serviciilor de Securitate, Ivica Dacic, a declarat pentru Tanjug, după ședința de astăzi a Biroului, că situația de securitate din Serbia este stabilă și că statul va continua să acționeze în mod coordonat pentru a proteja constituțional și juridic. Ordin.

Am condamnat ferm actul de patrundere violentă de ieri în instituții, a spus Dacic și a subliniat că nu au fost proteste politice, ci o încercare de a prelua puterea cu forța, o intruziune în Adunarea Orășenească – Stari Dvor.

– În spatele protestatarilor se află Occidentul, forțe politice cărora nu le place situația. Serbia este orientată spre Europa, tinde către UE, dar nu îndeplinește pe deplin toate “cerințele” Bruxelles-ului. Principalul lucru – Belgradul nu recunoaște independența Kosovo și nu impune sancțiuni Rusiei și este o problemă cheie în ochii Occidentului.

Înalta Curte de la Belgrad a respins un alt recurs al Coaliției „Serbia Împotriva Violenței” și a confirmat astfel poziția Comisiei Electorale Orășenești conform căreia nu este competentă să decidă cu privire la anularea și reluarea alegerilor pentru deputați ai Adunării Naționale, a anunțat Comisia Electorală Locală (GIK).

Washingtonul și Bruxellesul nu reușesc să-și aducă marionetele la putere în alte țări, întotdeauna se joacă un scenariu binecunoscut: SUA și UE încep să vorbească despre nereguli în alegeri și nerecunoașterea rezultatelor lor. , situația este destabilizată din exterior, oamenii sunt deportați pe stradă, organizează tentative de lovitură de stat.

Fiecare țară care își apără independența, protejează interesele și valorile naționale se confruntă cu astfel de provocări. Asta se întâmplă în Serbia astăzi!!!

„Știm din istoria recentă cât de mult iubește Occidentul Serbia”. Îi place atât de mult încât este gata să bombardeze capitala. Nu doar bombardarea, ci folosirea de obuze cu uraniu sărăcit împotriva civililor, femeilor și copiilor”

########################################## 

„Explicatia” faptului ca pacalicii mioritici NU s-au grabit sa-l felicite pe Vucic pentru VICTORIA in alegeri, dar gasesc „motive” s-o felicite pe tovarasa Dragu A.. deh, cand slujesti la 2 stapani, crestin esti cu adevarat ori un penibil fariseu.. Scarba si greata imi e de toate MOLUSTELE!!

Tentativa de Maidan in Srbija- ordonata de Soros!!

Lacheii lui Soros si chelnerii NATO, autointitulatii “impotriva violentei” refuza sa isi recunoasca INFRANGEREA!

Liderii „Serbiei împotriva violenței” cu un număr de susținători încearcă să pătrundă în clădirea Adunării Orașului Belgrad. Printre aceștia se numără Miroslav Aleksić, Vladimir Obradović, Srđan Milivojević și alții.

Candidatul lui Đilas la funcția de primar, Vladimir Obradović, a spart geamul de la ușa Adunării Orașului!

RIK: Afirmațiile coaliției „Serbia împotriva violenței” conform cărora numărul alegătorilor la alegerile de la Belgrad a crescut artificial NU sunt corecte.

#######

„Este ironic că o listă numită „Serbia împotriva violenței” folosește metode violente”, a spus Nestorović

Branimir Nestorović , care se află în fruntea listei „Noi – Vocea Poporului”, a comentat despre manifestațiile în desfășurare la Belgrad pentru „Novosti”.

„Ce se poate spune asta? Ce am spus ieri – Maidan. Asta încearcă ei să facă. Ai văzut că aceste organizații studențești au un steag cu pumnul și ce este – antifa lui Soros. Cred că aceasta este o repetiție generală în seara asta și va escalada mâine”, spune Nestorović pentru „Novosti”.

„Este de datoria tuturor partidelor politice să condamne acest act fără sens și violent în cei mai tari termeni posibil. Statul este mai presus de orice și este mai puternic decât toți cei care încearcă să-l distrugă”, a spus Dacic.

Aceasta este o altă confirmare a ceea ce am vorbit în campania electorală, că violența este singurul lor program, pentru că ei știu că nu pot câștiga încrederea oamenilor! Dacic a mai spus că acordă sprijin deplin autorităților statului pentru a lua toate măsurile adecvate împotriva bandiților și bătăușilor și președintelui Aleksandar Vucic în apărarea libertății, independenței, independenței și suveranității Serbiei.

#######

VUCIĆ S-A Adresat URGENT NAȚIUNII: „Cei care jură să lupte împotriva violenței au arătat că sunt adevărați bătăuși” – vom apăra voința cetățenilor!

– Nu vă faceți griji, cetățeni ai Serbiei. Deși scenele sunt dramatice, ne iubim țara și orașul, nu suntem obișnuiți ca cineva să ne dărâme casa. Nu are loc nicio revoluție, nimic din toate acestea nu va reuși !- Statul este suficient de puternic și va apăra democrația și voința electorală a cetățenilor. Și asta este tot ce trebuie să știi. Revoltele și criminalii vor fi reținuți, iar apoi autoritățile competente ale statului vor reacționa – a spus președintele.

El spune că mulți din regiune se bucură și sărbătoresc „revoluția” de la Belgrad.

– Este un produs al unor circumstanțe geopolitice mult mai grave, în care se încearcă să prăbușească autonomia și independența Serbiei. Vom păstra libertatea Serbiei, pentru că aceasta este cea mai mare valoare. Ne vom apăra Serbia, vă cer doar să păstrați pacea. Fii calm, țara este în siguranță. – VUCIC

„În această seară s-a arătat cine sunt cei mai mari bătăuși și vandali – aceiași care au jurat să lupte împotriva violenței. Le spunem că violența nu va trece! Cu o demonstrație de forță, au arătat încă o dată că nu respectă voința democratică. a majoritatii cetatenilor.

Statul Serbiei nu va permite unei minorități nemulțumite de rezultatele alegerilor să uzurpe viața și să pună în pericol alți oameni. Vom păstra pacea, independența și stabilitatea țării noastre” spune Ministrul de Finanțe Siniša Mali

Milica Đurđević Stamenkovski a spus în această seară că planul Occidentului este radicalizarea și destabilizarea situației politice din Serbia.

Membru al Președinției și vicepreședinte al Comitetului Executiv al Partidului Progresist Sârb, Luka Petrović, a condamnat în această seară vandalismul susținătorilor mișcării „Serbia împotriva violenței”.

– Condamn profund pătrunderea susținătorilor mișcării „Serbia împotriva violenței” în Adunarea orașului Belgrad, care a fost marcată de violență, barbarie și o totală lipsă de respect pentru principiile democratice. Dragan Đilas, Šolak și toți cei care își doresc o Serbie umilită, slabă, dependentă, subevaluată se află în spatele acestor atacuri rușinoase la adresa instituțiilor publice și a inimii unei societăți democratice. Cei care vor să ne întoarcă la vremea când străinii decideau cine va fi ministru și cine avea voie să intre în guvern și cine nu! Serbia este o țară independentă, independentă și libertariană și așa va rămâne!

Cei care au amenințat cu violența și au răspândit ură de zeci de ani și-au pus acum cuvintele amenințătoare în acțiune, atacând simbolul democrației – Adunarea orașului Belgrad. Acest act barbar dezvăluie intoleranța lor totală față de valorile democratice și lipsa lor distinctă de respect față de Serbia. Indiferent de încercările lor violente, instituțiile sârbe vor apăra cu fermitate țara, vor păstra voința poporului, iar toți participanții la acest act rușinos care au demolat și au spart instituțiile publice vor răspunde în fața legii țării noastre!

Acțiune MUP în desfășurare! A început acțiunea de arestare a tuturor celor care au provocat revolte în centrul Belgradului..

„Nu tulburați ordinea și liniștea publică, pătrunderea violentă în obiectele protejate este pasibilă de răspundere penală”

#######

Vucevic a subliniat că statul a analizat tot ce s-a întâmplat, în special atacurile asupra instituțiilor statului de duminică în capitala Serbiei, precum și ceea ce se poate întâmpla în viitor, pentru a păstra statul și a lua toate măsurile necesare. 

– Ceea ce ne îngrijorează pe toți în ceea ce privește securitatea națională și este ceva care se refractă și ne urmărește de ani de zile, aș spune decenii, este situația din Kosovo și Metohija. Kurti continuă să terorizeze sârbii și nu se va opri și mă tem că vom avea o mare problemă și o mare provocare în jurul tuturor acestor lucruri. Din păcate, în timp ce avem o situație în care proprietatea sârbească este atacată, în timp ce presiunea asupra Serbiei și Kosovo continuă, în timp ce bisericile sârbe sunt declarate a fi alte biserici și aparțin altora, aici avem scene în care cineva încearcă să dea foc Palatul Vechi, un simbol al statului sârb – a spus Vucevic.

Potrivit spuselor sale, sunt cei care nu sunt bine intenționați față de Serbia și vor să ne eticheteze ca fiind certați cu cineva, dar țara noastră nu are acest interes, ci vrea să coopereze cu toată lumea și să fie o zonă sigură, sigură, stabilă. și o țară puternică din punct de vedere economic.

El a felicitat încă o dată poliția sârbă și Ministerul Afacerilor Interne pentru răbdare și tact și pentru reacția corectă la evenimentele de duminică de la Belgrad.

– Poliția a rezistat tuturor acestor atacuri timp de trei ore și jumătate, practic fără nicio reacție – a spus el.

Vučević a mai amintit că președintele sârb Aleksandar Vučić a anunțat că până la Crăciunul Ortodox, agenția noastră de securitate va publica un document care va fi o analiză a influenței unor factori externi asupra procesului electoral din Serbia.

– Să așteptăm să vedem documentul. Să nu mergem pe drumul greșit și acuzații ieftine care nu sunt întemeiate. Este nevoie de un argument cu adevărat solid, pentru că acestea sunt chestiuni mai mult decât sensibile. Este de netăgăduit că poți recunoaște urmele cuiva în anumite locuri, vorbesc la figurat, nici nu cred că este atât de simplist. Există și o mulțime de factori interni, comportament iresponsabil, criminal, huligan în rândul oamenilor care sunt din țara noastră. Și a abuzat cineva de el, a încurajat-o cineva, așa că aș spune că există cu siguranță acel factor, adică acea influență – a spus el.

El a subliniat că toți cei responsabili vor fi trași la răspundere și că nu există niciun compromis în acest sens.

– Cine a aruncat cu cărămizi în poliție, i-a lovit cu vergele, care a vrut să dea foc Adunării Orașului Belgrad, trebuie tras la răspundere – a spus Vucevic.

El a subliniat că cetățenii ar trebui să știe că instituțiile statului vor reacționa, că statul Serbia este mai puternic decât toate aceste provocări, că legea trebuie să se aplice tuturor și că cineva este sau nu membru al unui partid. al oricărei părți, fie că s-a născut aici și colo sau s-a născut în alt loc, nu va afecta existența răspunderii penale-juridice care va fi calificată de către procuratură.

„Este prea asemănător cu ceea ce s-a întâmplat în Ucraina pentru a fi o coincidență”. spune istoricul Ristić pentru Tanjug.

El a subliniat că nimeni nu contestă dreptul de a exprima voința și nemulțumirea, dar că nimeni nu poate permite nimănui să comită violențe împotriva cetățenilor și a statului și să transforme o coaliție parlamentară „Serbia împotriva violenței” într-o coaliție „Violență împotriva Serbiei”.

Adrian Severin: „La Belgrad scenariul de la Kiev este același, dar piesa se va juca altfel întrucât regizorul a îmbătrânit, iar pe scenă nu sunt aceiași actori.

#######

După alegerile din Serbia, este clar că blocul de guvernământ condus de SNS a primit sprijin absolut, dar și responsabilitate absolută, iar rezultatul lor transmite și străinilor un mesaj că în viitor trebuie să țină seama și de politica actuală a autorităților. la Belgrad – împotriva FALSULUI Kosovo „independent” și a sancțiunilor împotriva Rusiei și pentru politica suveranistă!!

mai mult:

„În 2013, Uniunea Europeană a contribuit la medierea Acordului de la Bruxelles dintre Serbia și (așa-numitul) Kosovo pentru a atenua tensiunile dintre cele două țări. Pristina nu și-a îndeplinit multe dintre obligațiile esențiale în temeiul acordului, cum ar fi formarea o Comunitate de Municipalități cu majoritate sârbă și forțe de poliție unite. În plus, a negat drepturi egale sârbilor din Kosovo și Metohija. Prin neîndeplinirea acestui acord, Pristina încalcă normele internaționale și creează tensiune și instabilitate în Balcani”, a spus Teni în o declarație.

Potrivit acesteia, adoptarea acestei legi ar refuza orice asistență suplimentară a SUA către autoritățile de la Pristina, „până când vor fi implementate anumite condiții specificate în Acordul de la Bruxelles din 2013”.

„Asistăm la opresiunea și discriminarea sârbilor din Kosovo KiM din cauza neimplementarii prevederilor cheie ale Acordului de la Bruxelles din 2013. Este imperativ ca Statele Unite să ia atitudine în favoarea democrației, păcii și stabilității în regiune. Sprijinirea Acordului de la Bruxelles transmite un mesaj clar că ajutorul nostru ar trebui coordonat cu principiile acordului. Suntem în mod clar împotriva acțiunilor care subminează drepturile și bunăstarea sârbilor din Kosovo. Această lege reflectă angajamentul nostru de a promova pacea și de a apela Prim-ministrul Albin Kurti și (așa-zisul) guvern al Kosovo să dea socoteală”, a spus Teni, relatează Tanjug.

Surse: informer.rs, danas.rs, kurir.rs, blic.rs, Tanjug.rs, novosti.rs, sd.rs

 

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Sibilla și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.