pe tobogan. într-un stat MAFIOT ( ? )

cropped-banner_existdecigandesc2

in loc de motto:

„Luptă pentru a primi ceea ce-ți place sau vei fi forțat să-ți placă ceea ce primești.” 
„Biruinţa nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta.”
„Oamenii care luptă pot pierde. Oamenii care nu luptă au pierdut deja.”

 

… din Caraș-Severin, “ cu toată dragostea “, fără respect și făr de doruri când a fi să-ncepeți să decontați fiecare-n parte ( pe persoană fizică ), că NU toate-s decontate pe lumea cealaltă, impostorilor – NU meritați decât DISPREȚ, păcălicilor de absolut TOATE coloraturile penajului !

 

… și-așa-mi vine câte-un gând, să plec pe păduri cântând… daaaar, renunț la renunțare, rămân sula-n coasta ” tare ” ( moluștelor ! )…

Pe feudele patriei, mor oamenii de… gripă ! |Spitalele colcăie-n mizerie ȘI ticăloșii… Școlile și liceele au ajuns să fie conduse de mediocrități, mai grav, se nu doar anunță, e-n plină desfășurare operațiunea: comasăm / desfințăm și scoatem în piața publică “ explicația “ cost/elev … Azilele de bătrâni, instituțiile “de ocrotire” sunt transformate-n societăți comerciale !!! Fractura de logică sanchi social-democrată ? NU ! Ipocrizie în cea mai pură formă, DA !

Se doar mimează grija, îngrijorarea, interesul, se doar mimează ! Valabil ȘI pentru orătăniile celorlalte ogrăzi mioritice, așișderea ! Când faci economie pe doar spinarea copiilor, tinerilor, bătrânilor, neajutoraților, despre ce buba vorbim ??!! Despre viitorul Patriei, ÎN NICIUN CAZ, NICI VORBĂ ! Educația, sănătatea, armata, Biserica, terenuri de experimente, sclavie fluturată pe sticlă drept “ parteneriate strategice “ – noi suntem lacheii “aliaților “, dar pozăm în cheții de ghindă..

„Divide et impera” – metodă sigură de sute de ani , tineri contra bătrâni, ș.a.m.d. Se zice că deși ideologiile ne separă, suferințele ne unesc – o poveste frumoasă de care unii dintre noi ne mai amintim și povestim cui mai e dispus să asculte că se putea ȘI altfel..

Dar.. impunem și fluturăm pe la tot soiul de butoane, pe tot felul de funcții și fotolii : oameni de afaceri cu convingeri de dreapta care pozează-n social-democrați, curvuștine oportuniste, mediocrități istețe cu probleme morale, parteneri de afaceri, obedienți-lachei, nulități ! Ăstora li se servesc salarii, trai, lux, oportunități și posibilități o hooo… hooo…

Mineri cu veniturile sub 200 ron / lună se baricadează-n mine – 40 de ani de muncă, tratați ca fiind paria !

“ Clasa de mijloc “ NU există, cum nici venituri crescute ( trai decent ) pentru cei mulți și de doar folos … potenții justifică mormanul astronomic pompat de la Buget pentru campanii electorale – că doar NU votul celor mulți și-ai doar Cerului contează, nici vorbă !

Asistăm zi de zi la circoteci , se sfâșie-ntre ei pentru ciolan, funcții, putere, ei, vremelnicii ! Noi NU contăm pentru ei ! NU existăm ! Despre noi se doar aduce vorbire – că, deh, dă bine să prostim „ prostimea „… Ei au doar interese personale și de gașcă, au bani de pompat în articole de presă comandate, bani să-și facă imagine, bani să-și impresioneze gâsculițele din haremuri, bani să-și sporească averile odraslelor, afaceri, afaceri, bani, bani, bani. Puterea și banul i-au orbit ! Ce așteptări să mai ai de la cloaca politichiei mioritice… ( ? ) Numai naivii mai au, doar necăjiții mai speră-n dreptatea de Sus, de la Doamne, Doamne, că de la impotenții politichiei mioritice de absolut TOATE coloraturile penajului : din când în când firimituri, sărăntocii să le pupe și labele pentru “ mărinimie “..

Tembeliziunile mioritice, hanaliștii lui pește prăjit, sociologi flămânzi, așa zis presa mioritică : în marea lor majoritate, servesc mulțimii de gură cască orice ! Orice numai Trista realitate, NU ! Scuipat în obrazul Ortodoxiei, parade LGBT ( exhibiționismul e-n trend, dă bine să fim ca și ca …. numai ca noi, ba ! cer naltele Porți, stăm capră ! ), scandaluri și circoteci, pentru orice maneliști și “ dive “, poteci. Sondaje comandate cu rezultate fardate. Analize despre numai agenda zilei, ba – ni se impun subiecte “ de larg interes național “… zisăi mai sus despre..

Experimente, revoluții fiscale, mizerie, ticăloșie… Sanchi partide politice, în fapt, ogrăzi, ferma animalelor, clanuri și căpușe ! NU mai există ideologii, valori, principii, doctrine. În toate bătăturile observăm : Statut “ tras “ să convină, de folos, promovarea nonvalorilor, mediocrităților, impunerea botniței, punctajele de informații – mesaje de prostit, de la care cin se abate e aut, mimarea competițiilor interne – sanchi Congres, sanchii alegeri, sanchi criterii de inteligență, competență, experiență… criteriile sunt altele ( vocea, talentul, cearșaful, afacerile, odele și imnurile… ).

Să n-o mai lungim : în cvasitotalitatea ei, cloaca politichiei mioritice e îmbâcsită-n damful de cocină! Impostura, oportunismul, curvăsăraiul, grohăie, schelăie, miorlăie și ne vând pe tarabă cu nerușinare lozinci, promisiuni neonorate, minciuni pudrate…. floricele pe câmpii, progres, bunăstare, solidaritate tra la la… Ce tâmpiți sunt românii și ce dăștepți sunt ei – pentru ei, numai ei, ei de ei !

Ai tupeul, nesimțirea, curajul sale arăți șoricul, gândești – ești taxat, etichetat ca ne-bun pentru lumea lor “ bună “, ești mazilit, tratat ca neica-nimeni. Nu ești curvă, nu exiști, nu ești “ din același film “ – ești condamnat la foame și suferințe, ai ridicat vocea, ești marginalizat, ești ciumat, nu contezi ! Ești luat în râs, persiflat, miștocăreala e “ potența “ lor: “ la ce ți-a folosit neuronul, la ce naiba n-ai tăcut, făcuși pă dășteptu, suportă acu.. “ etc etc etc

Cei onești, cinstiți, CU coloană vertebrală, conștiință, caracter, neuroni, integrii, cei cu fricăde Dumnezeu, NU au nicio șansă, niciuna ! Pită cu orice preț ? NU ! Demonstrați voi, mamelucilor, moluștelor că n-am eu dreptate ! Nu ține dreptatea de foame, adevărat, dar nici rahatul NU e pită cum nici lăturile la care vă înghesuiți NU-s cozonac !

Egalitate de șanse, solidaritate, democrație, trai decent etc – PE DOAR HÂRTIE, definiții îmbrăcate-n sclipici, cât să întrețină speranțele demult îmbălsămate de lacheii mioritici ce stau capră-n fața naltelor Porți !

Soluții există cum ÎNCĂ EXISTĂ ȘI OAMENI, PATRIOȚI, minți luminate și se încă poate ȘI ALTFEL ! Dacă și numai dacă le arătăm cu insistență șoricul zilnic, ipocriților, impostorilor care pozează-n : PSD, PNL, USR, PMP, ALDE, etc etc Ce-s astea, cine-s ăștia, că numai ce s-ar cuveni, ce pozează / mimează, NU-s ! Nonvalorile cu iz de rahat ridicați la rang de virtuți și tu, românule, continui să te doar uiți, să nu renunți la renunțare, să te minți că poate-ntr-o zi, totuși… La Sfântul Așteaptă dacă nu se trezesc conștiințe ! S[ fii / devii “ domn “, e la îndemâna oricui dacă joacă după cum i se cântă, să fii ticălos, așișlderea ! Să fii OM în aceste vremuri E Ceva ! Și pentru aceasta ne invidiați, că suntem ÎNCĂ ceea ce voi , păcălicii, never ever ! Vânduților ! Trântori și trădători de Neam și Patrie ! Farisei, fățarnici, lachei ai altora, că-mi amintii acu și de faptul că… vă-nchinați umili unor șorțulețe muult mai mari în “ grade “ ca voi, în timp ce scrâșniți și lătrați la doar noi, aista vă e “ putința “, muieri în izmene cu șorțulețe caraghioase, penibile !

Ticăloșii și ticăloșia NU au culoare, doar damf, duhoare, interes ! Adevărat că ori de câte ori cade un ticălos, se ridică altul ! La fel de adevărat că ÎNCĂ MAI EXISTĂ ȘI OAMENI, PATRIOȚI, GÂNDITORI ! Ne e frică de voi, da… din frica aista izvorăște CURAJUL să ne ridicăm ȘI noi mereu, arătându-vă șoricul, fața din dosul măștilor . Pentru că noi suntem CU frică de Dumnezeu și-am înțeles: că nimic NU e pentru totdeauna, că nu luăm nimic cu noi când plecăm, că sănătatea NU se poate cumpăra cu bani decât un timp, că fiecare plătește pentru păcatele și ticăloșiile sale, că odraslelor voastre lăsați “ moștenire “ blesteme, că Cineva, Acolo Sus, ne iubește și pe noi și NU ne-a lăsa.. că a fi patriot NU e rușinos, dimpotrivă ( !!! ), că a fi OM e lucru mare, că a nu-ți vânde sufletul e CINSTE, că există UNUL Dumnezeu iar idolii pierzaniei sunt sortiți, că a gândi NU e crimă, că opiniile n-or fi obligatorii dar nici botnița impusă, că NU pâine cu orice preț, nu cu orice preț…

p.s. am mai spus astăzi, repet apăsat :

„De unde şi acum intoleranţa faţă de cei care gândesc altfel, faţă de diversitate? De unde acest ceauşism rezidual, această permanentă tentaţie a cultului personalităţii? De unde această nevoie de lider autoritar, care bântuie politicul şi societatea? „- ei, cum de unde…. de la Teleorman, Sibiu, ograda sanchi DNA, SRI, de la slugoii lui Soros cetire etc etc !

p.p.s. încetați să vă dați exemple odraslele, partenerii de afaceri, amantele, șoferii, lacheii – NU-s modele, și-au cumpărat și plătit cu bani murdari, mânjiți de sudoarea și sângele necăjiților : diplome, funcții, bunăstarea… vor plăti / deconta ca și voi, c-așa i-ați format, să slujească banului, Necuratului, păcatului – sunt oglinzile voastre, sunt cei pe care-I trageți pe calea pierzaniei, c-aista vă e “ putința “ , trepădușilor. VREMELNICILOR !

 

sibilla

dragnea-kovesi2-e1517770907351

 

santajabilii

daca se va dovedi BLAT, apoi e jale ! inclusiv pentru cei de inca DOAR folos Binomului…. – inca mai speram sa NU fie adevar !

qVm9uDvIV4o

Victor Ponta : s-a produs un troc între Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis…
„S-a negociat deja între Klaus Iohannis şi Liviu Dragnea. Ce mai contează ce a spus Tudorel Toader? Doamna Kovesi îşi termină mandatul. Nu s-a schimbat niciun alineat la legile justiţiei, un cuvânt, o literă, nimic. Dacă ministrul Justiţiei nu face nimic, Dragnea care e şeful României nu face nimic, eu ce să fac? Trebuia să o ceară ieri, trebuia cerută până la 31 decembrie, trebuia cerută până la achitarea lui Rușanu, când s-au dispus mai multe achitări. E un blat politic, eu așa interpretez, dacă nu s-a făcut până acum, nu se va mai face. Doamna Kovesi o să își termine mandatul.”

Victor Ponta A AFLAT decizia lui Todorel Toader în privinţa Laurei Codruţa Kovesi: ‘S-a negociat’ 

Ponta: Îmi pare rău că de peste un an PSD are cea mai haotică guvernare din istoria sa

” Să ai o atitudine obedientă față de cel ce vrea să te distrugă,dar să ai o atitudine ostilă,față de cel ce te-a susținut constant?!…Și să uiți că moștenirea unei f.bune guvernări a lui Victor Ponta ,(pe care l-ai scos „la înaintare” ca mărturie a bunelor tale intenții…iar apoi să-l îngropi în anonimat) te-a ajutat să câștigi, la scor,alegerile?!…Știți ce am auzit,de la alegători,cel mai des,în campania electorală? „Votăm cu Ponta,pentru că el a făcut,asta,asta…” Foarte rar am auzit,pe oamenii simpli,spunând… PSD! … să-l tragi „pe linie moartă”,mi se pare o imensă greșeală! Și,cred că orgoliie personale ar trebui să se îndrepte în direcția…celor ce chiar îți vor răul! ” – Ica Untaru 
„Cea mai buna perioada a PSD, atat la guvernare cat si in partid, s-a incheiat cu un moment trist pentru partid. Cand partidul trebuia sa stea unit in spatele lui Victor Ponta, agendele individuale au avut prioritate si acesta s-a vazut nevoit sa plece” 

###


Gelu Visan : „Dragnea NU o REVOCĂ!
Rahatul din DNA îi va sări în față!
Fi-mi-ar scârbă de voi!
După ultima înregistrare, din dosarul Ponta-Blair, sentimentul pe care-l am este acela de Scârbă de Justiție și în egală măsură de Fătălăii care conduc partidele din coaliție și opoziție. Nu uimire, nu surprindere, ci SCÂRBĂ! Doi procurori dictau unui polițist un denunț, de față cu un denunțător care habar nu avea de nimic, totul inventat, căutau articolele prin codul penal, sedii false, Invenții, iar el, Denunțătorul, întreabă, ca să rămână pe propria înregistrare, întreabă și el ceva de Facebook(?!?) In baza acestei făcături, Victor Viorel Ponta, despre care nu mă puteți bănui că am vreo simpatie, se alege cu un dosar penal și are și acum sechestru pe casă!
După toate aceste fărădelegi prezentate de un an în spațiul public, care arată că DNA este o Organizație Mafiotă cu capul Laura Codruța Koveși, Dragnea s-a înțeles cu „Capa” Mafiei să nu o schimbe din funcție, iar el să scape de dosare.
Dragnea este un căcăcios făcut pe el de frică,
Iar PSD, un partid de Fătălăi!
Nu mai vorbesc de ceilalți șefi de partide, care s-au înghesuit la curul lui Koveși, să prindă și ei loc de dat cu limba, să scape nevinovați!
Chiar mi-e scârbă!
Poate îl lovește vreun OZN pe Toader și cere Revocarea, ceea ce nu cred!
Niște Derbedei, Nemernici și Fătălăi!
Asta nu mai e țară, nici politică, este o colonie administrată de Pișăcioși și guvernată de # Rezist Klem.
Fi-v-ar scârbă de voi, măi Puțălăilor, impotenți politic! Voi ar trebui să umblați în curul gol pe stradă să vadă lumea cine sunteți cu adevărat: adică că nu aveți nimic în pantaloni, decât că puțiți că sunteți niște căcăcioși și ați făcut pe voi!
Ai auzit, Dragnea?
Vai de țara asta!”

Denunțătorul lui Dragnea recunoaște că s-a întâlnit cu liderul PSD acasă la el: E ÎN SLUJBA UNOR PUTERI STRĂINE. A FOST INFILTRAT ÎN PSD 

 

Iohannis PROFITĂ la maximum DE SLĂBICIUNEA lui Dragnea. Liderul PSD plăteşte tributul pentru PLANUL DIN LABORATOARELE SRI-DNA

 

in loc de concluzii :

cardasie ! numai naivii ar crede ca n-ar exista cardasia/ticalosia ! c-asa-i cand esti COLONIE si defilezi cu pacalici santajabili si NU patrioti… 😦 

Coincidenţe nefericite 

„Se tot mira lumea ca la Cotroceni au fost putini oameni. Pai, voi aveti impresia ca s-a ocupat cineva cu ardoare, ani si ani la rand sa trezeasca constiinta civica in cei care nu mai suporta abuzurile? Nu prea. Pe partea cealalta aia cu #, se lucreaza de ani de zile. Asociatii, ONGuri, intelectuali, tineri recrutati, toti au lucrat cu bani si interes, s-au facut studii de piata, s-a intrat in mintea oamenilor pentru a le trezi spiritul civic. S-a creat o adevarata moda! Nu este nimic altceva, decat o facatura de laborator. O moda! Insigne, tricouri, coregrafii, articole in limbi straine, prezenta online, site-uri, presa de casa, iluzia ca totul se intampla natural…ehee, oamenii chiar s-au chinuit bre! Intr-un fel sunt de admirat. Au facut treaba nemteasca! Ba mai mult de atat, au inoculat oamenilor nevoia de a iesi. Ca la reclamele TV. Nici nu iti dai seama de ce cumperi produsul x sau y. Pai ti se induce subliminal”

###

Geopolitică
Ne duc guvernele-n ispită
Pe vremea asta bramburită,
Având balcanice moravuri
La timpuri noi cu vechi năravuri.
( epigramă de Eugen Pop din O, tempora! O, mores! )

Chris Terhes : ” Inregistrarile din aceasta seara date de Antena3, din care reiese cum a fost facut la comanda dosarul Ponta-Blair (am scris atunci ca dosarul e o mizerie), demonstreaza inca o data ca DNA este o organizatie terorista, care se foloseste de forta pentru a atinge obiective politice si pentru a submina statul roman. „

 

Bogdan Duca: ”Îmi pare rău, nu voi ieși în stradă…”

 

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la pe tobogan. într-un stat MAFIOT ( ? )

  1. Emil zice:

    Ma bucur sa te regasesc avand aceasi vitalitate in lupta cu ” CINSTITII ” care ne conduc .
    Sa fii iubita …
    Cu stima Emil

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.