„Dumnezeu lucrează prin Oameni!” – Mircea Diaconu, un președinte UNIFICATOR

 

De ce îl susține PRO România pe Mircea Diaconu?
Îți spunem noi. Pentru calitățile care reies din numele și renumele lui.
🇷🇴Tu cum ai vrea să fie #președintele?
#voteaza #UnOmPresedinte #MirceaDiaconu

 

România are nevoie de un om cu #viziune și nu de vorbe-n vânt. Pentru că doar un om cu o viziune puternică și clară poate produce #schimbarea de care are țara nevoie, iar candidatul la prezidențiale, Mircea Diaconu, este un astfel de #OM.

 

”Pe buletinul de vot voi figura la poziţia a zecea. E un număr foarte bun, l-au purtat Gheorghe Hagi, Liţă Dumitru, ei au fost conducători de joc. Dar dincolo de asta, importantă e sigla care mă va însoți, UN OM. Pentru mine e fundamental să fii OM, asta mi-am dorit toată viaţa. Și uneori chiar am reușit.”

 

 

Mircea Diaconu, la Sinteza Zilei: Vreau să fiu președintele unificator 

 

Sursa blocajelor în România este Președintele

”Cetățenii sunt îndreptați în direcția în care merg eu. Absolut. Explicația nu e schematică, ca senzație. Supărarea și nefericirea lor este că sursa blocajelor e chiar președintele. Președintele trebuie să învârtă roțile, să facă legătura între tot și toate”.

Am decis să candidez într-o vineri. Faptul că Iohannis are un culoar spre turul doi m-a disperat. A fost un factor de decizie important

”Am decis să candidez la prezidențiale într-o vineri. Mi s-a părut în clipa în care și ultimul dintre partide s-a așezat, cu aceeași formulă ca și celelalte spre a începe și a aștepta data de 10 noiembrie. Am întețels atunci că performanța e de a ajunge în turul doi. Atunci am înțeles că e un culoar liber spre Iohannis. Iar acest lucru m-a disperat. A fost motivul și partea de decize care m-a făcut să pășesc pe treptele Ateneului”

Președintele ar trebui să semene cu cetățenii acestei țări și să trăiască la fel. Trebuie să ne capaciteze

”Am scos verbele din Constituție care se referă la prestația Președintelui. Sunt verbe pasive. ”Un om” ar trebui să semene cu toți la un loc, cu cetățenii acestei țări și să trăiască la fel. Măcar să ne iubească, să ne înțeleagă, să ne capaciteze. Ăstă e verbul care mă interesează. Să creeze încet încet senzația ca cetățeanul să se implice, fiecare cât poate”

 

Vreau să fiu președintele unificator 🇷🇴

 

”Eu vreau să fiu președintele unificator. Societatea trebuie să funcționeze cu toți membri săi. Până acum a funcționat: ăștia sunt buni, ăștia sunt răi. Într-o societate sunt toate categoriile de oameni. Președintele trebuie să fie și al pușcăriașilor și al vinovaților și al nevinovaților și al academicienilor, trebuie să fie al tuturor. Asta scrie în fișa postului”

 

Am o singură țintă: Să fiu bine înțeles!

 

”Când m-am hotărât în acea vineri că o să candidez am zis că am o singură țintă. Vreau să fiu bine înțeles. Dacă ajung președinte e o consecință a prestației mele. Lucrurile se simplifică tragic. Cei trei candidați sunt la fel. Ei au războiul cu cealaltă parte. Eu încerc să nu fiu orgolios. Ăstă e motivul prncipal pentru care vreau să fiu înțeles. Eu sunt altfel”

 

Valoarea principală e familia!

 

”Nu promit pentru că e firesc. Celula principală e familia. E motorul tuturor lucrurilor. Când se vorbește despre nevoia de educație, toată lumea se concentrează pe școală. Greșit. Tot ce suntem contribuie la educație. Dacă rupem legătura dintre familie și școală, avem ce avem. Când rupem legătura avem fenomenul de copil cu cheia la gât. Nu trebuie așa. Familia și școala trebuie gândit împreună ca factor de educație”

Live video aici.

 

Mircea Diaconu sare la gâtul lui Iohannis: ‘Criza în care se află lumea politică este urmare a prestației lui’

Victor Ponta: „Mircea Diaconu chiar spune ce gandeste / nu face figuratie pe bicicleta cu baronii!”

 

75322611_597069161031121_128644350803443712_n

75247386_2635581053131291_4911145749783248896_n

Vio Bota: „Klaus Iohannis s-a plimbat cu bicicleta, la un moment dat, pentru a stârni simpatii în zona celor care încurajează mersul pe două roţi. Viorica Dăncilă a fost urcată pe bicicletă de amatorii care se ocupă de campanie pentru a fi în trend. Atât Iohannis, cât şi Dăncilă sunt total inadecvaţi pe bicicletă. Demersul lor pute a fake de la o poştă. E o prosteală de doi lei. De ce spun asta? Iohannis e un politician cu apucături de grof, îi place luxul, aruncă paltonul spre profesioniştii SPP care îl protejează. Dăncilă se împopoţonează cu accesorii scumpe, e preocupată de shopping în magazinele de firmă, trăieşte pe picior mare. Niciunul nu sunt oameni modeşti, apropiaţi de popor, ecologişti, etc, aşa că bicicleala asta e încă o palmă dată românilor. Care sunt luaţi de proşti…”

 

74692425_3049072635109078_8710010414328446976_n

Președintele trebuie să înțeleagă fenomenele negative din societate și să ceară celor îndreptățiți să le trateze înainte ca acestea să se producă. Rolul lui este să facă astfel încât în situații dificile statul și cetățeanul să acționeze ca o familie.


Cel care reprezintă națiunea română ar trebui să semene cu noi, cu oamenii obișnuiți, să arate că îi pasă de noi toți și nu să se iubească doar pe sine. Să nu fie un îngâmfat care se închide într-un palat bine păzit, făcând numai ce-i trece lui prin cap.


Plecările din țară sunt, de cele mai multe ori, datorate unor motive de tip material, un „mai bine” pe care îl aștepți sau un „mai rău” de care fugi. Întoarcerile acasă, însă, sunt întotdeauna de natură emoțională și ancestrală. Omul planetar care a fost Constantin Brâncuși i-a mărturisit duhovnicului său, înainte de a se stinge, că moare profund nefericit pentru că nu poate reveni în țara lui.


În ceea ce priveşte exodul românilor la muncă în străinătate, Mircea Diaconu spune că acesta este un drept al lor. Pe de altă parte, Diaconu susţine că nu se poate face o judecată globală, deoarece fiecare om are povestea lui şi motivaţia care l-a determinat să facă acest pas.


„(…) Ne dizolvăm ca naţie. Şi nu doar prin plecări sau natalitate. Ne dizolvăm ca repere, ca identitate, ca valori care ne unesc, dar care se şterg încet-încet, se aplatizează şi devenim nişte oameni care nu ştiu cine sunt. Mi-e frică de acest lucru. Şi nu am văzut pe nimeni, dintre cei care contează, să fie îngrijorat de acest lucru. Eu în locul lor nu aş dormi noaptea de disperare, de spaimă, până nu găsim soluţia pentru a opri căderea. Ieşirea mea în spaţiul public pe această temă este singura formă de protest în acest subiect. Şi aş vrea să fac ceva. Voi încerca pe toate căile, chiar dacă nu izbutesc acum, voi continua să pledez în spaţiul public, cât o să am putere, pe acest gen de teme fundamentale din punctul meu de vedere”, a declarat candidatul la Preşedinţie Mircea Diaconu.

 

„Obișnuiesc să zic asta. Greu e turul întâi, greu e turul doi, dar cel mai greu e turul trei, îmi e frică. E cel mai lung, e de cinci ani, de el îmi e cel mai frică”, a spus Diaconu.

 

Candidatul la alegerile prezidențiale a atras atenția și asupra unui fenomen nefericit responsabil pentru starea de spirit din România de azi, invocând nevoia unor schimbări majore în acest sens: „Din păcate, funcționează deja ceva ce se numește «banalizarea răului». Când îți apare o dată răul în viață, te miri, te sperii, te superi. A doua oară mai puțin… și-a patra-cincea oară zici «așa e normal».

 

Deci ne-am cam obișnuit cu genul acesta. De aceea am și ieșit în acest demers și am avut acest curaj, pentru că, după părerea mea, de 30 de ani toți președinții au greșit poteca”.

 

Președintele trebuie să înțeleagă fenomenele negative din societate și să ceară celor îndreptățiți să le trateze înainte ca acestea să se producă. Rolul lui este să facă astfel încât în situații dificile statul și cetățeanul să acționeze ca o familie.

Votați MIRCEA DIACONU UM OM de nota 10 la poziția 10, pe buletinul de vot!!

„Cine voteaza in primul tur cu Viorica Dancila mai bine voteaza direct cu Klaus Iohannis, ca e acelasi lucru!

Daca totusi vreti un tur al doilea corect, cu dezbateri si proiecte ( pe care este imposibil sa le vezi pana pe 10 Noiembrie) – atunci votati Mircea Diaconu ; sau alt candidat decat “Marioneta” Viorica! Simplu !

Eu din acest motiv votez Mircea Diaconu – va rog pe toti sa ganditi si sa faceti ceea ce credeti ca e corect pentru dvs si pentru noi toti!”

Dacă vrei să afli cum va arăta viitorul #României cu el #președinte, intră pe link👇 și spune-ne ce părere ai.
https://unompresedinte.ro/viziune
#Voteaza#UnOmPresedinte#MirceaDiaconu#presedintie#pozitia10

🇷🇴Bunăstarea nu vine singură. România duce lipsă de un #președinte activ, cu viziune și bună-credință

Mircea Diaconu este SOLUTIA!!

Mircea Diaconu, un președinte al tuturor românilor! Un Om CU bună credință!

 

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi, Sibilla și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la „Dumnezeu lucrează prin Oameni!” – Mircea Diaconu, un președinte UNIFICATOR

  1. Pingback: Pe 10 noiembrie VOTEAZĂ 10 – #UnOm cu sufletul pentru popor! | OFPRO România Caraș-Severin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.