UPDATE!! Dubla masura si serviciile… „Sociale”??

Scandalul azilelor

UPDATE: premierul Marcel Ciolacu anunta, una, alta..

„Nu am nicio milă pentru ticăloşii care au creat aceste azile ale groazei. Faptul că a fost posibil ne arată că avem de-a face cu o problemă de fond, de sistem, un sistem corupt şi inept. Acesta este adevărul.

Cred că nimeni nu era pregătit pentru aşa ceva. La fel, să vedem funcţionari publici complici, care în loc să fie de partea acestor oameni, s-au vândut acestor ticăloşi.”

Gabriela Firea spune că familia sa dispare din funcțiile publice dacă i se găsește vreo vină

Apartamentele celor din azilul din Voluntari, de interes pentru manager (stenograme). Chirieac: Aceasta era miza adevărată

Europarlamentarul Corina Creţu, fost comisar european, cataloghează dosarul bătrânilor maltrataţi drept unul „zguduitor” şi este de părere că faptele petrecute în acele aziluri nu puteau fi făcute fără un „sprijin” politic, „poate transpartinic”, transmite News.ro

„Cu Gabi Firea, am fost prieteni, am fost şi ziaristă, dar nu poţi să spui chiar că nu ştii nimic. Mai ales că eşti în funcţie, adică trebuie să-ţi asumi. Nu unul trebuie să-şi asume dacă ne convine politic, dacă nu ne convine politic folosim altă măsură. Să clarifice dacă a avut vreun rol”, a mai precizat Creţu.

„Aşa cum spunea prim-ministru, nu este vorba de doi-trei oameni care s-au înţeles să facă un ban de pe urma unor bătrâni amărâţi, este vorba de un sistem întreg şi acest sistem întreg, după opinia mea, pentru că trăim în România şi a intrat deja, cumva, în mentalul colectiv că nişte funcţionari nu pot face astfel de lucruri fără a fi cumva acoperiţi politic, şi aici cred că lucrurile trebuie duse până la capăt. (…)

Toate aceste lucruri, cumva, s-au desfăşurat sub ochii unor oameni care poate ar fi putut schimba lucrurile şi mă întreb cum pot dormi liniştiţi acei oameni”, a afirmat Corina Creţu duminică, într-o emisiune la Prima News.

Eurodeputatul consideră că „este destul de greu de crezut” că factorii de decizie de la nivel local nu cunoşteau situaţia. Ea se arată convinsă că ceea ce s-a întâmplat va fi un subiect care va fi relatat şi în presa străină, iar statul român va fi urmărit cu privire la măsurile pe care le ia.

„Este zguduitor ce se întâmplă şi cred că indiferent de culoarea politică la care se ajunge, sau la ambele culori politice, pentru că, până la urmă, e vorba de PSD şi PNL care conduc toate judeţele din România, indiferent de culorile politice, dacă am ajuns să ne omorâm şi bătrânii cu sânge rece, fără să se întâmple nimic, eu cred că încrederea în instituţii şi în politicieni va scădea dramatic, pentru că este un caz care nu poate să nu zguduie orice suflet”, a adăugat Corina Creţu.

Ministrul Sănătăţii, despre grupurile care conduceau azilurile în care bătrânii erau exploataţi: E greu de crezut că nu există anumite înţelegeri care fac posibilă existenţa acestor grupuri

Personal, NU creditez cu un gram de încredere zisa bună-credință a cohortei/cloaca politichiei mioritice!! Nu sunt ca ei!! Și pentru că sunt ALTFEL fi-voi în continuare nebună, incomodă, exagerată etc Scârbă și silă și.. tristețe. NU SUNTEȚI OAMENI, scârbelor!

Din păcate, NU se va schimba nimic: la conducerea instituțiilor de stat sunt numiți exclusiv pe criterii politice tot soiul de mediocri și/sau habarniști deținători de cotețe media, ăia de folos îmbuibaților aflați la butoane!

Se va menține și perpetua practica mușamalizării, secretizării informațiilor chipurile sensibile, tăinuirea, protejarea clanurilor și căpușelor, a FamiGliei. Traficul de influență și abuzul în serviciu sunt la ordinea zilei și implică inclusiv șantajabili din rândul autorităților cu rol de control și verificare și mult mai grav, ale instituțiilor de forță ori parchete.. până acolo s-a ajuns, protecție pentru infractori, protecția imaginii ticăloșilor, a incompetenței.

S-ar impune destituirea multor capete, veți vedea, niciunul NU se va clinti de pe jilt! Controalele sunt praf în ochi atât timp cât sunt ținute la sertar și dovezile măturate. Spălăm fațada..

Dramele din spatele zidurilor căminelor de bătrâni vor rămâne ascunse în marea lor majoritate! Mereu vor plăti cei mici, cei cu suflet care încurcă și sunt incomozi, niciodată vinovații, ticăloșii! Cât privește avertizorii publici de integritate.. sunt VÂNAT!

Bătrânii sunt doar numere de dosare, statistică, povară, atât!

Să-mi fie iertat, ăștia, ticăloșii, ipocriții și impostorii parveniți ce au căpușat în cvasiintegralitatea sa sistemul de asistență sociala ticăloșit până-n măduva oaselor, nu sunt doar fără Dumnezeu, se cred dumnezei, până-I va da de pământ până la unul!

in loc de motto:

Deocamdată n-am aflat

Un singur şef să fi venit,

Să facă bine pe pământ

De dragul omului cinstit...

Din nou, presa, da tonul, face agenda zilei. Presa care, pe feudele patriei este conectata direct la banul public prin contractele cu primariile, consiliile judetene si nenumarate autoritati publice, bonusul venind de la partidele politice. Mai mult, se poartă ca soțioarele ori soțiorii vreunui presar de folos mai marilor feudei, să fie recompensat/ă pentru a se intona ode ori pentru a nu se scrie ceva najpa la adresa somității. Astfel sunt numiți politic pe la deconcentrate consorți sau consoarte. O rețea ce funcționează ca unsă!

De unde nu-i foc, nici fum… drept e!

Premierul Ciolacu e revoltat, ministrul muncii dă declarații încurcându-se în limitarea atribuțiilor, Rafila îngaimă când și când silabe rătăcite ce nu rimează cu realitatea, madam Firea face pe niz-naiul. Evident că NU vom arunca în cârca PSD vinovățiile pentru toate ororile constatate absolut întâmplător prin bătătura căminelor private pentru vârstnici și aceasta pentru că se cunosc orori, poate că mult mai atroce, incalificabile, culmea(!!!) constatate și amendate de către instituțiile abilitate, ce să vezi, în curtea căminelor pentru vârstnici de stat!! Și acestea nu-s de ieri/alaltăieri ci au fost tolerate și perpetuate de-a lungul a zeci de ani sub absolut TOATE guvernările ce s-au perindat la cârma sărmanei țărișoare.

Premierul cere măsuri dure. Dar se limitează la doar cazurile mediatizate! De ce? Unele voci aclamă că ar exista și-o miză politică.. ne vom lămuri cu timpul. Ce fac Premierul Ciolacu, Guvernul României, cohorta de miniștri și secretari de stat, șefii de agenții și direcții județene, primari și președinți de consilii județene, autoritățile județene abilitate cu controlul și verificarea instituțiilor de stat, cele dedicate îngrijirii și ocrotirii vârstnicilor?? NIMIC!! Mucles pe linie! Sesizați ipocrizia zisei indignări a păcălicilor care pozează în vajnici politicieni..

STENOGRAME Victimele din azilele groazei erau jefuite de apartamente și de pensii, retrase de la bancomat de angajații centrelor – Buletin de București

Patronul de la „azilele groazei” cheltuia banii câștigați pe seama bătrânilor pe droguri, prostituate și lăutari / A cheltuit într-o noapte 25.000 de lei pe distracții – referatul procurorilor

Ciolacu a convocat miniștrii pe tema azilelor. Se așteaptă demiteri și demisii

„Lagărele” Ilfovului | Victimele au fost drogate „ca să doarmă 15 ore” iar hainele le-au fost stropite cu insecticide „care nu miros” împotriva ploșnițelor și păduchilor: „Să ai precizie când dai! Omoară oamenii, știi?

Cine, când și cum va solicita Consiliilor Județene, Agențiilor Județene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, DGASPC-urilor, Rapoartele corpurilor de control pe ultimii ani? Presa de investigație a tot relatat despre nereguli grave constatate, s-au aplicat amenzi, amenzi usturătoare și plătite de la Buget, din ban public, din buzunarul contribuabilului și-au urmat altele și altele și s-a schimbat mai nimic, oricât s-ar cosmetiza realitatea cruntă? Cine??? CÂND?? La Rapoartele corpurilor de control sunt anexate conexe, dovezi, declarații, foto/video/documente.. NIMENI nu e interesat să le măcar răsfoiască, dar să ceară demiteri, măsuri dure.. și-atunci, de unde soluții, care schimbare?? Mai degrabă constatăm lipsă de interes, indolență, ipocrizie, cu riscul că ne repetăm!

Despre mușamalizarea cazurilor grave de abuz în serviciu, trafic de influență și alte îndeletniciri menite să salveze capetele împuțite ale peștilor dreguitori ai așa zis lăcașurilor sociale s-a mai relatat și cam atât. Timpul trece, leafa merge, rețelele sistemului ticăloșit merg strună, nestingherite. Să amintim găștile, grupările, rețelele păstorite de PNL? Să nu omitem tacticile neortodoxe ale limbricilor USR care marșau pe privatizarea forțată și-a aerului în interese soroisto-securiste? Firea e dracu? Dar voi, ceilalți, voi ce cosmetice utilizați..

Grupuri infracționale organizate, reclamă premierul Ciolacu? Sunt pe TOATE feudele țărișoarei!! Nu există să nu știe/cunoască! Și nu exclusiv la privat cât mai ales în instituțiile publice de stat!! Dar sunt mai ușor de pitit.. Atât timp cât ogrăzile politichiei mioritice/partidele numesc șefii agențiilor, direcțiilor județene, deconcentratelor și subordonatelor, dețin controlul a ceea ce răsuflă au ba în spațiul public! Mușamalizările sunt la ordinea zilei! Omerta! Sau, se păstrează la chimir câte ceva despre adversari.. pentru a se folosi când situația o impune, nu-i așa.. Nu contează chinurile și suferințele la care sunt supuși bătrânii, cui pasă câți supraviețuiesc, avertizorii de integritate sunt vânați și supuși unor tratamente inimaginabile, tortură mai ales psihică, sunt ridiculizați, umiliți, hăituiți, exilați, pedepsiți drastic, să tacă! Prin urmare, revolta și măsurile luate SELECTIV și în doar extrem de puține și doar anumite cazuri sunt praf în ochi, mizilic!

Cum explică onor partidele mioritice faptul că sunt unice pe glob când vine vorba de subzenționarea lor de la bugetul de stat secăuit până la os și subfinanțarea asistenței sociale? Cum explică ogrăzile politichiei mioritice faptul că cei care dețin televiziuni, au rudele atârnate de scaune și titluri moca pe la deconcentrate și subordonate,că famiGliile lor sunt sugative de ban public, că sunt pe liste pe locuri eligibile, că beneficiază de contracte ȘI protecție, că organele îi veghează, că au ajuns să fie membri cu drepturi depline ai mafiei politice, această cloacă îmbâcsită de mediocrități cu probleme morale și penale?

Nu am înțeles de ce ne bazăm pe doar DIICOT care ia urma banului și astfel dă de ororile la care sunt supuși vârstnicii… dacă banul nu lasă urme ori sunt greu de depistat(am explicat mai sus de ce!), ororile nu mai fac obiectul vreunei investigații!!!! Înțelegeți miza? BANUL ! Mazilirea adversarilor! Atât! NU dramele de lângă noi, din păcate.. !!!!

E dublă măsură au ba? Pare că DA, Marcele, majkă!!

Dacă la scandalul cu bătrânii maltratați în cămine s-a raliat și useristul din Dealul Bucuriei, talentatul Bănescu Vasile, e limpede că Firea este în centrul unei cabale securiste. Nu mai am nicio îndoială.

Serviciile îl vor mai departe pe Împăratul Incompetenței Plenare, Nicușor Dan.

#Ciolacu este revoltat..

Cutremurator e ca ai rade de n-ar fi de plans.. Concret, trecem de la „fapte la vorbe” sau demonstrati ca vine vreun val de destituiri si incatusari, ca prea s-a umplut paharul si strambat cumpana lumii??

E totul numai interes

Şi tot aşa va fi mereu,

O lume fără sens moral,

Ce l-a ucis pe Dumnezeu…

de Adrian Păunescu

Cel mai mare defect al meu e ca ma incapatanez sa nu mint, asadar, indo-i-m-as si n-am cui sa mai cred pe cei satui…

Avertizorii de integritate cum or fi la cate orori sunt supusi cu larga colaborare a horror institutiilor statului, institutii care servesc interese personale si de gasca infractionala?! Dar „victimele colaterale”, cati au mai supravietuit din cei plecati CU ZILE?!

E bine stiut ca in lacasurile „de ocrotire si ingrijire” sunt cazati si parinti/socri etc ai unor „distinsi” platiti din ban public sa faca dreptate, si fac, legea faradelegii musamalizand ticalosiile! Hora unirii clanurilor si capuselor de pe feudele patriei! NU EXISTA JUDET IN CARE VINOVATII DOVEDITI SA FI PLATIT IN VREUN FEL, DIMPOTRIVA… SI ACEASTA E SI EXTREM DE GRAV SI VA PERPETUA GENOCIDUL!

LEGEA avertizorului de integritate in capitolele V si VI stipuleaza limpede masurile de PROTECTIE si sprijin precum si pe cele REPARATORII in ceea ce priveste avertirorul public de integritate! Cand aduni dovezi/documente/probe foto/video/audio ani de zile si totusi jihadul mafiei insista pe forma continuata, cum se traduce pentru corpurile de control ale premierului, guvernului, presidentiei??

In timp ce fifi-inariparile de la varf mimeaza revolta, mor oameni iara cei care continua sa lupte cinstit vor ajunge sa umble cablati, incredere ramanand in doar Justitia Divina!

Scarba si sila!!! Sa-ti trimit ravas, Marcele? Esti pregatit sa te confrunti cu trista si cruda realitate??!! Sa trimit misiva Comisiei Europene ca sa va impuna teme de casa si… altele?! Nu am asteptari nici de la voi, no ofense! Sunteti LASI, mimati, mimati, mimati, atat! Ah.. si mentineti in functii mediocritatile cu probleme morale si penale iar pe feudele tarisoarei: o mana spala pe alta si ambele soricul!!

Concluzionand: „bătrânii trăiesc prea mult”, statul cheltuie prea mult, „trebuie” sa usurati povara… „Succesuri” depline horror institutiilor statului DE DREPTI in mazilirea incomozilor! Cam aista va e „putinta”, TUTUROR pacalicilor! din pacate…

Bătrânii noştri mor în zori,

Visând ceva ce nu se-ntâmplă

Şi lăcrimează uneori,

Singurătăţi prelinse-n tâmplă.

(poezie de Augustin Jianu)

p.s. „fiecare va fi judecat cu aceeași măsură pe care a folosit‑o față de aproapele său „(Mat. 7, 1‑5)

p.p.s.Stefan Adrian Jurca: “Ce poate fi mai grețos decât mesajele transmise de către cei care au condus România în perioada când luau spitalele foc pe rând și ardeau oamenii legați de patul de spital sau când românii își îngropau părinții și bunicii goi în saci de plastic, mesaje în care își exprimă durerea și compasiunea pentru cei în vârstă și care necesită ajutor. Grețos, foarte grețos! Hai, sictir, hahalerelor!”

Înaintea celui cărunt să te scoli, să cinsteşti faţa bătrânului şi să te temi de Domnul Dumnezeul tău

Avocatul Gheorghe Piperea: Lumea se duce înapoi, în evul mediu, în aplauzele idioţilor utili

*******

TOTI o apa si-un pamant care-I va inghitii pana la unul! Dar care fac, mereu si dintotdeauna, cale RAULUI! Mizeria politica!

Legaturi – clanuri si capuse – grupari infractionale extrem de bine organizate – protejate de inclusiv “justitie”??!?!!??

Cei care TAC, devin COMPLICI!! Cei care nu sunt cu musca pe clabat, sa se abtina! Iara complicilor le spun sa se cutremure, ca nu vor scapa de Mana lui Dumnezeu!

Vă mai aduceți aminte?

„In Romania, viata la azil inseamna umilinta, scandaluri si tratament sub limita decentei. In caminele putine si mizere, batranii se multumesc cu ce primesc, chiar daca asta inseamna furt, rele tratamente si un noian de refuzuri.”

Ce și cât s-a schimbat de atunci?! Păi constatăm încă și încă și.. încă….. Sistemu-i putred și cvasipolitizat și populat majoritar de ploșnițe, clanuri și căpușe, trepăduși și jagardele!

Din start fac precizarea că NU generalizez sub nicio formă, am întâlnit ȘI oameni, oameni frumoși, dedicați, dăruitori, oameni ce-și nu doar achită sarcinile de serviciu ci , sunt empatici, Oameni! NU despre aceștia aduc vorbire, mai jos! Pentru aceia, tot respectul!!

Nu trebuie inchise asezamintele pentru varstnici, sub nicio forma!! E nevoie de camine pentru batrani, e nevoie!! La fel cum nevoia de Oameni! Partidele politice, vatafii judetelor si vremelnicii sefi ai DGASPC-urilor SA INCETEZE CU NUMIRILE SI CONCURSURILE TRUCATE, sa lase oamenii competenti sa carmuiasca lacasurile pentru varstnici! Exista angajati carora merita sa le pupi mana si merita respect si pretuire, exista! Sunt insa SI lichelele de neatins si care murdaresc tot ce ating! Exista si leprele!

Se stie ca DGASPC-urile sunt in subordinea Consiliilor judetene ori a primariilor, in unele judete. Directorasii DGASPC-urilor sunt niste numiti politic, marionete de folos unor ograzi politice care de regula isi schimba parul dupa cum bate vantul “schimbarii” dar pastreaza naravurile dobandite odata cu sinecurile. N-au Dumnezeu, desi mimeaza.. sunt avari/lacomi/ipocriti/parveniti/mediocri. Rareori, daca dau “concurs” pe posturile cu care sunt cadorisiti, primesc si subiectele, sa nu-I inece stresul, saracii cu Duhul. Costa, dar merita, mai apoi.. Adicatelea, mai apoi, ai pe mana angajari, numiri pe functii prin batatura subordonatelor, mai cu asistenta maternala, mai cu infierile, mai cu incasat foloase necuvenite atarnandu-te de asa zisele proiecte, mai una, mai alta, iese.. si iese si de colo si de dincolo, cat sa platesti cotizatia pe la toate portile ograzilor, cum am spus, dupa cum bate vantul “schimbarii” si sa te mentii pe jilt ca doar esti un mic dumnezeu.. Imbuibatii istia sunt doar o veriga din lantul ororilor perpetuate pe feudele tarisoarei. Veriga slaba!

Vatafii CJ-urilor/primariilor, ordona, dicteaza, fac legea faradelegii, livreaza prin interpusi subiectele de examen pentru ca slugile sa ocupe scaunul jinduit si sa beneficieze ulterior de protectie. Corpurilor lor de control si verificare, chiar daca isi fac treaba, li se impune secretizarea cu orice pret a celor constatate, botnita! Capac/batista pe tambal/tainuire/musamalizare/mazilirea vocilor incommode/etc Alta veriga, nu slaba, nici dura, dar tolerate in peisaj de autoritatile “de veghe patriei” – multitudinea de servicii secrete cu tentacule si interfata inclusiv prin stufarisul producator de lovele, lesne si cu bataie lunga. Pai daca ista-I “trendu”, doar n-or ramane tumna ei fraierii sistemului, deh..

ANPDC, DSP, ITM.. alte falange cu trantiti pe jilturi, dispusi sa execute ordine si sa nu se abata de la “linia trasata” de mai mari – cand si cand, mai degraba la misto, aplica si ei cate-o firava amenda, sa afle prostimea ca ei fac si dreg, nu si ce culeg.. Sunt sesizati pe aspectul merelor, raporteaza cu sarg despre recolta cireselor, dar pozeaza-n paznici si pazesc.. pazesc cum lupii paznici la oi.

Militia, asa zisele parchete, intre noi fie vorba, laminate de traficul de influenta la zi, acesti slujbasi platiti din ban public, conlucreaza/colaboreaza/isi dau mana, sa spele “imaginea” ticalosilor la butoane de care depinde mentinerea si a lor pe functii cheie. Extrem de rar cate-un ratacit de buna credinta, cearca sa faca lumina, nicio grija, una dupa ceafa sau tras la depou, pana invata sa se miste “cum trebuie”. Se misca “cum trebuie”, clar depend de cei la butoane, fie ca e vorba de functie, fie ca au vreun membru al familiei exstinse cazat prin vreun “lacas” anume. Da-I bubii pe cei “de rand”, “servim patria”, dreguitorii la butoane.

“Presa” – una din bubele purulente ale sistemului ticalosit! A fost odata presa, a crapat, din pacate! “Omi” si “oame” de asa zis presa, de gasit prin toate ograzile politichiei mioritice de trei-parale, de gasit conectate la mita mascata oferita de guWerner, conectati la consilii de administratie, conectati la proiecte ce dau bine pe hartie si-n online, in fapt vaci de muls banet si alte beneficii. Contracte cu statul si institutiile statului degeaba, contracte cu partidele mioritice, contracte cu oricine si orice, sa curga banu, sa se adune mormanu, sa fie si cate-un “cado”, ba o vacanta prin insule exotice, ba o conexiune livrata pe tava.. Deprinderi consolidate, verigi de folos si remunerate corespunzator, mai ales pentru tainuire! Nu relatezi, vine banul. Ajuti vatafii in precampanie si campanie, le pui la dispozitie aparatura/canale/nazbatii ale adversarilor si alte acadele, esti nabab. Mai mare lacomie cum a “presei”, vorba unui classic in viata, “nu se iegzista”..

AJPIS-urile de pe feudele RO – unele din ele isi fac treaba. Pana la un punct. De la o granita incolo, discutabil.. Pana la capat si cu orice risc, in niciun caz. Mai degraba expun la bataie si pe taraba naivii care inca mai cred in vreo bruma de dreptate intr-o lume zmintita de prea mult “progresism”. Si-o dau cotita la un moment dat, c-asa-I in tenis.

Transparentizare, ioc! Pretextul secretizarilor? Cica “protejarea imaginii beneficiarilor de servicii sociale”, in fapt protejarea jupanilor si a pupilelor din dotare, alea de se schimba una pe alta mai des decat pampersul, oglinzile sistemului..

Adevarat, multi se inghesuie sa castige capital politic de pe urma unor drame/tragedii si orori incalificabile! Adevarat si ca #rezist si fundatiile finantate de bolsevicul toxic Soros sunt intre papusari, adevarat si ca rasar cum ciupercile dupa ploaie o sumedenie de “ingrijorati” si analisti de serviciu, adevarat – la fel de adevarat e ca realitatea din teren e mai crunta si cruda decat se banuie! Si NU doar “privatele” ascund dincolo de ziduri! Mai grav e ce se musamalizeaza in lacasurile “de produs” ale statului! Adevarate si aspecte cum ar fi: personal insuficient, resurse limitate, slaba pregatire, incompetenta, inechitatile si nedreptatile, impostura, resemnare/presiuni/stress/amenintari etc Nimic NU scuza ticalosia, nimic!!

Autoritatile statului sunt verigile lantului slabiciunilor si complici! Sunt direct sau indirect tortionari, sunt fiecare in parte si toate laolalta vinovate pentru orori stiute si cele nestiute dar al caror damf duhneste de mai ales fatarnicia/impostura/cinismul dreguitorilor ce-L manie pe Dumnezeu zi de zi!

Nu exista suficiente lacasuri de ocrotire/ingrijire pentru varstnici, lacasurile private ar fi de dorit, protocoalele puplic-privat sa fie eficiente, dar.. pestele de la cap se impute iar capetele sunt d-ale politichiei mioritice, praduitorii, pacalicii, rechinii. Caracatite cu tentacule/falange extrem de vivace. Primeaza doar interesele personale si de gasca, nimic altceva! TOATE aceste asa zis entitati se vaicaresc si miauna ca au atributii limitate si arunca una in ograda celeilalte vinovatia incompetentei si a lasitatilor, TOATE! Marsavie, ticalosie, hora unirii. Se urasc de moarte dar sunt legati prin ticalosii! Mamona caruia-I slujesc le-a orbit ratiunea dar le-a dat aripi considerandu-se zei de neatins. Dreptate pentru victimele sistemului in putrefactie? DOAR Justitia Divina, atat!

Sunt impanzite azilele cu inutili, cu putori, cu negulesti care presteaza in 2-3 institutii ale statului in acelasi interval orar(!!) si voi exemplifica cu dovezi la un moment dat, cu dive chitite ca la nigeie/sa-I tina companie boss-ului si pufuleti slugarnici. Empatie, omenie, tilijenta ori interes pentru semeni?? GLUME! Ati auzit in vreun loc de pe harta tarii de asistenti sociali care sa se fi implicat sa faca niscaiva demersuri in cee ace priveste stabilirea discernamantului varstnicilor, care sa petreaca ceva ore in compania varstnicilor, care sa nu se limiteze la doar fictiunile birocratiei ce “da bine” in rapoarte si statistici, care sa se daruie in totalitate Misiunii ce urla dupa.. Oameni? Psihologii sunt atat de putini, spre deloc, dar sunt vinovati pentru orice, c-asa se protejeaza incompetenta favorizatilor/favoritelor din institutii, dabd cu parul in minima omenie inca existent. Am auzit de consilieri juridici in slujba conducerii, genul Portocala, aia de se erijeaza in procurori in folosul hachitelor celor ce le inlesnesc prezenta la alte slujbe, pontandu-I la zi unde fac “ce trebuie” dar viseaza si cumul de functii cu salarizare corespunzatoare si carora le merge cat timp somitatile feudelor se prefac ca nu ar ploua, desi da pe dinafara.. Nimic in folosul batranilor, doar gargara si aceea agramata.

Avertizorii de integritate?! Maziliti pana la unul! Sa se invete minte si intru descurajarea altor posibili viteji-incurca lumea “buna”! Acestia sunt din start condamnati: sunt nebuni, sunt conflictuali, exagereaza, se victimizeaza, sunt incomozi, sunt vanati, sunt singuri in lupta lor! Pentru ca se incapataneaza sa fie ALTFEL decat tortionarii! Si atunci sunt exilati, sa fie asigurata linistea habarnistilor conectati cu tot familionul la contractele cu statul.

Intre timp, toti incompetentii grohaie cum ca… n-au competente…

-va urma-

FACIAS reacționează la dezvăluirile șocante despre tratamentul inuman al persoanelor cu dizabilități în azilele groazei și solicită demiterea imediată a lui Iulian Bogdan Pîntea și Razvan Ticu de la DGASPC Ilfov, precum și a directoarei DGASPC, Mihaela Ungureanu, pentru complicitatea lor cu acest ONG infracțional.

Solicităm, de asemenea, Avocatului Poporului să efectueze anchete la toate centrele de bătrâni și să le facă publice, pentru prevenirea torturii și a altor tratamente crude, inumane sau degradante.

FACIAS spune stop abuzurilor!

Mai multe detalii pot fi vizionate aici: Cazul „lagărului de concentrare” pentru persoane cu dizabilități. Cerem demisia șefilor DGASPC Ilfov și Sectorul 3

Biserica la teleaga Noii Ordini Mondiale: Marelui Inchizitor îi pute Dumnezeu

remember

https://www.zf.ro/ziarul-de-duminica/fraude-la-caminele-de-batrani-de-rares-nastase-8275586


https://observatornews.ro/fii-observator/o-batrana-cu-alzheimer-dusa-la-azil-a-fost-luata-peste-3-luni-in-sicriu-sotul-banuieste-ca-tratamentul-gresit-a-provocat-tragedia-e-un-fel-de-lagar-de-exterminare-425657.html


https://observatornews.ro/fii-observator/un-membru-al-unui-echipaj-de-urgenta-rupe-tacerea-despre-ororile-din-azil-multi-erau-in-agonie-din-cauza-sedativelor-iam-vazut-legati-425957.html

https://observatornews.ro/fii-observator/azilul-groazei-din-sectorul-1-batrana-spalata-cu-buretele-folosit-pentru-wc-daca-as-fi-luato-de-acolo-poate-ar-mai-fi-fost-in-viata-425288.html


https://sfinx777.wordpress.com/2021/07/11/caminele-de-batrani-de-pe-feudele-tarisoarei-batranii-sunt-tinta-abuzului-si-discriminarii-cine-spune-altceva-minte/

https://sfinx777.wordpress.com/2021/07/26/doamne-mergi-si-la-azil-unde-plang-in-pumni-batranii/


https://www.g4media.ro/ministerul-muncii-578-de-centre-rezidentiale-pentru-persoane-varstince-au-fost-verificate-intre-martie-si-mai-si-au-fost-gasite-abateri-la-370-au-fost-amenzi-in-valoare-de-peste-50-000-de-lei-si-au.html

In comuniune cu Dumnezeu viata omului are sens chiar si cand este marcata de suferinta, „de aceea nu pierdem din curaj: dimpotriva, chiar daca omul nostru cel din afara se trece, cel dinauntru se innoieste din zi in zi” (Apostolul Pavel)

ce NU pricep guvernantii?!

Parteneriatul public-privat, ca formă de colaborare, poate constitui o modalitate viabilă pentru finanțarea proiectelor care au ca scop dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă la nivel regional sau național. Până la urmă dimensiunea investițiilor în proiecte derulate prin parteneriatul public-privat poate avea consecințe importante asupra dezvoltării economice și sociale a țărilor în cadrul cărora se desfășoară astfel de forme de parteneriat. În multe țări parteneriatul public privat este privit ca una dintre cele mai bune soluții de răspuns la lipsa resurselor financiare cu care acestea se confruntă.

Prin existența unui sistem bun de îngrijire paliativă se poate prelungii viața pacienților, aceștia pot beneficia de o calitate crescută a vieții, iar toate acestea pot avea loc cu costuri mai mici pentru bugetul țării.

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Sibilla și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.