PSD de rit nou – autogol ! Dinamitat din interior !

PSD de rit nou – autogol ! Dinamitat din interior !

2013-08-13mare

Măi dragă ,suflare din PSD : pen că NU ați înțeles iar unii chiar fac pe proștii…
Se impune s-o spun din nou cu subiect și predicat, direct, public, răspicat : sunt social-democrat – ceea ce unii au doar ( și continuă ) mimat ! – prin urmare, niciodată n-aș vota altceva decât PSD, îîînsssăă – aista NU presupune că e obligatoriu să și aplaud ipocrizia, trădarea, miștocăria, farisei, fățărnicia, ticăloși / ticăloșia care nema coloratură, dar interes….
Am mai spus, repet : oi fi dumneamea ne-bună pentru ” lumea bună ” dar, spre deosebire de ” cei buni ”,  eu măcar  sunt constantă, nu oportunistă, ca mnealor ! Delictul de opinie…. cu premeditare ? altfel n-aș mai fi eu și-ar chiar fi plictiseală prin ogradă, ca să-l parafrazăm pe ” autoales ” !
” O parere este inainte de toate un act de credinta ideologica si o credinta nu poate sa fie confortabila ca un rand de haine gata. ”
„Cata vreme mai e cineva in tribune”…. – ne-bună pentru lumea lor ” bună ”, constantă-n opinii, voi spune : NU, nu aveți dreptate ! nu-n toate !!
” dulăi ” cum vulpile ce încă-s printre noi,n-o pot împarte ! puneți mâna pe carte !! la fel ca-n vremurile de demult NU e corect, deci nu se poate ! și-mi dați cu tifla toți cei zmei : dreptatea nu-i pentru căței… Eee, hei…. RĂBDARE ! credință și răbdare, măcar cât un grăunt de sare…
cine aude, dobro ! cine ” nu ”, zbogom !
PSD – de rit nou – a luat-o pe arătură ! Alegerile din 2016 ne vor da lecția… binemeritată. Și totuși, se putea altfel… SE PUTEA !

Dar,  NU ne bat adversarii, ne oferim pe tavă ! Mereu se găsește câte-o  Iudă !

s-a predat sistemului pt a nu fi condamnat… ( o făcătură de dosar, adevărat ! )

Update 4 !!! PSD IN PERICOL !!! / UPDATE –  Cuțitele se-ascut ! /Victore, Victore… pe mâna cui lăsași partidul….

12122664_561517494001270_6248359651938978099_n

În şedinţa CExN de miercuri : Liviu Dragnea, singurul candidat validat în alegerile pentru șefia PSD – baronii fac legea, nimic nou sub soare 😛

ce buba e netrebnicia cu candidatul unic ??!!! ” autoales ” – râsul curcilor ! I-auzi ” alegeri ”  , tragi-comedie !

Savu și Nicolae nu se gândesc foarte serios la candidatură, ci mai degrabă la „scandal”. răcnește Olguța Vasilescu – îi reamintim coanei că spre deosebire de mneaei și Liviu Dragnea, senatorul Șerban Nicolae e social-democrat NU traseist ! La fel senatorul Daniel Savu, social-democrat, NU traseist ! Trist discurs, cucuoană, trist… Tocmai tu să aduci vorbire de… scandal 😛 Dacă ai gândi nainte de-a rostogoli vorbele, dar…

alt ” coleg ” :
„Acum să fim serioși. Credeți că îl bate cineva pe Liviu Dragnea în alegeri directe în PSD? Eu cred că nu. Îl rog pe domnul Savu și pe Șerban Nicolae să discute cu noi, cu membrii Comitetului Executiv, să discute cu partidul și să stea mai puțin la televizor pentru că dacă ar fi discutat cu partidul din timp, evident că fiecare dintre ei găseau patru organizații care să-i susțină”, a precizat Oprișan, precizând că va candida pentru funcția de vicepreședinte al PSD la Congresul partidului.
I s-a promis una bucată funcție/titlu de vice, deh 😉 Măi dragă, Oprișane, nu-l bate nima-n lume pe Liviu, majkă, vă bateți singuri! Ați reușit performanța de succesuri de-a arunca în derizoriu sanchi alegeri în PSD ! Premieră ! Irepetabilă ! De bătut, nu vă poa bate nima-n lume la…  afaceri, averi, pe voi, politicienii mioritici de absolut TOATE coloraturile penajului, ce-i drept !

Deja ne-am făcut de comando și suntem demni de doar ocară cu sanchi susțineri de-a valma, la kilă, ca la piață/mahala ! cum adică votează toți membri dar li se fac recomandări ce candidat să susțină ??!!! aista-i cu iz de.. nu doar ipocrizie și lașitate, pen că pe astă cale pierdem și imagine și electorat, deci credibilitate !

Una se declară public, altele-s jocurile de culise: din lașitate, oportunism, fariseism, vanitate… Pe umerii naivilor din partid aruncată de către ” autoales ”, întreaga responsabilitate !!!

autogol !!

autogol pentru că ne lăsarăm pe mâna unui ” autoales ” ( în ce  naiba or fi constând  ” alegerile ” din 11 octombrie la PSD… numai grupul de la Cluj cunoaște.. ) atacabil, șantajabil, gușter !

PSD de rit nou – autogol !
De cînd este lăudat de PNL, din cauza speranţei Alinei Gorghiu că-l va trăda pe Ponta, probabil în schimbul achitării, Liviu Dragnea a început să practice „politica frumoasă şi dulce”, a înţelegerii între adversari, a păcii mondiale, însă o face atît de lamentabil încît ai impresia că e o prostituată care condamnă sexul liber!

mai multe informații : aici

bezele, osanale, ode, imnuri  și iarăși bezele : 

Dragnea: Am deschiderea de a construi un proiect de țară alături de președintele Iohannis și de opoziție

Dupa legea „corectitudinii istoriei” data de Antonescu (PNL), urmează o lege unica in Europa, clocita de Dragnea (PSD): “DEFAIMAREA SOCIALA” si “promovarea tolerantei”, care va face imposibila libertatea de exprimare.
Scoala va fi obligata sa se subordoneze unui organism de cenzura ideologica din cadrul CNCD, iar profesorii sunt conditionati sa se reeduce in sensul “NEDISCRIMINARII” ca sa poata profesa. Suntem in plina distopie orwelliana.
Mai avem clasa politica, sau sunt doar niște paiațe prinse in cârlige, folosite la suprimat normalitatea din societatea românească? ” ( Iulian Capsali )

Proiect de lege halucinant, UNIC IN UE (!) privind “DEFAIMAREA SOCIALA” si “promovarea tolerantei”, care ar crea o PSIHOZA A TERORII CORECTITUDINII POLITICE, facand, practic, IMPOSIBILA LIBERTATEA DE EXPRIMARE! Scoala – OBLIGATA sa se subordoneze unui organism de CENZURA IDEOLOGICA din cadrul CNCD, iar profesorii sunt conditionati sa se REEDUCE IN SENSUL “NEDISCRIMINARII” ca sa poata profesa

Liviu Dragnea vrea să-i ia locul lui Ponta: Mă interesează funcția de premier

Districtul Transilvaniei…
„Surpriza Congresului PSD este Dâncu. Care va fi, probabil, mîna dreaptă a lui Dragnea. Asta după nişte negocieri intense care au luat în calcul inclusiv varianta unei condamnări a lui Dragnea. Şi mai e ceva: Dragnea ar vrea să fie prim-ministru, iar soarta lui Ponta la Palatul Victoria atîrnă de un fir de păr. Dacă Iohannis face anunţul că va desemna un premier tot din coaliţia PSD-UNPR în condiţiile în care Ponta zboară, Dragnea e pregătit să-i ia locul. Dar dacă nu-l vrea Iohannis pe Dragnea sau păţeşte băiatul de la Teleorman ceva, PSD vine cu varianta Dâncu. Oricum, ideea e simplă: atenţie la Vasile Sebastian Dâncu!”
Vasile Dâncu este, alături de fostul ministru Ioan Rus, unul dintre exponenţii aşa-numitului „Grup de la Cluj” din PSD, criticat în presă pentru că, de-a lungul anilor, ar fi făcut blat cu PDL şi cu Traian Băsescu. Şi Liviu Dragnea este criticat, de câteva luni încoace, pentru discursul lui împăciuitor la adresa opoziţiei.
sursa : aici
liviu dragnea  : ” o nouă generaţie de lideri tineri, o generaţie care să vină după generaţia de succes ” …. no signal .

Liviu Dragnea are o condamnare de un an de închisoare cu suspendare în Dosarul Referendumului, însă președintele interimar al PSD are o altă frică. Spune că se teme să nu i se facă un nou denunț la DNA. Totul din cauza faptului că moțiunea de cenzură a PNL împotriva guvernului Victor Ponta a picat în Parlament.

”Mare minune dacă nu apare vreun nebun să-mi facă și mie un denunț. E mare supărare după ce a picat moțiunea.”, a spus Liviu Dragnea la Antena 3.

ȘOC Denunțătorul lui Dragnea: Mi-a propus 20.000 de EURO să îmi retrag plângerea/ VIDEO

Lovitură posibil letală pentru Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD. În acest moment este candidatul unic la șefia PSD la apropiatul congres extraordinar, dar și condamnat cu suspendare în primă instanță în Dosarul Referendumul.

Dragnea a fost acuzat  de  denunțătorul Romică Părpălea (președintele unei secții de votare din Alexandria) în Dosarul Referendumul că Liviu Dragnea i-ar fi oferit 20.000 ca să își retragă plângerea. Mita inițială ar fi fost de 100.000 de EURO. Intermediatul ar fi fost un consilier al ministrului de Interne, Samuel Calotă.

Denunțătorul a redepus denunțul la DNA săptămâna trecută după ce asupra sa s-ar fi făcut presiuni de oamenii lui Dragnea.

###

Păpușari din umbră vor dinamitarea PSD ! să-și fi găsit mănușa potrivită …? pare că da.
PSD are nevoie de un lider ce NU poate fi șantajat, atacat, călcat în picioare ! Un lider cu care să câștigăm alegerile ! Desigur, aista dacă și numai dacă și dorim aceasta, că dacă nu…. continuăm cu teatrul, mascarada… Și-om vedea curând cui și la ce i-a folosit… Ghena e soarta celor doar folosiți un timp, mămicuța lor funcții VREMELNICE !
atenționăm pentru că NE PASĂ !!

Vorba unui  amic din online : ” Ne ducem in cap! Doamne ce ne face Liviu ….! Partea si mai nasoala este ca responsabilizeaza partidul prin votul de pe 11! .. vor sa beleasca Stanga din Romania! ” – dar, cin să mai auză ?…

Curând, PSD  de rit nou va avea mari emoții…

Păcat ! și păcatele lor, ale sforarilor !

aveți dreptul la replică, Liviu Dragnea !! ce e adevăr și ce nu ??

se impune să știm ! dacă denunțătorii mint, să plătească ! inclusiv daune morale !
Dacă numai 1% din ce se spune e adevăr și poate fi PROBAT : înseamnă că PSD și-a dat autogol !! Și putea fi evitat ! SE PUTEA !!
dragnea l-a trădat pe Adrian Nastase …
dragnea l-a trădat pe Iliescu și-a trecut la Geoană..
dragnea a sponsorizat campania lui băsescu…
dragnea e în spatele TelDrum…
știți de ce s-a dus la Dezvoltare …
dragnea își platează oamenii în instituțiile statului…
dragnea nu face nimic întâmplător…
DEZVĂLUIRI despre trecutul NEȘTIUT al lui Dragnea făcute de fostul său colaborator

DEZVĂLUIRI despre trecutul lui Liviu Dragnea făcute de fostul șef al PSD Teleorman

Casa de Asigurari de la Teleorman a fost mutata, in 2008, intr-un imobil pe care CALOTA l-a cumparat. Acolo s-a mutat Casa de Asigurari de Sanatate, intr-un loc deloc neprietenesc fata de accesul public Si chiria e in jur de 15.000 euro pe luna. Daca ani de zile acesti bani au fost platiti de Casa Nationala de Sanatate, bani care se duc in buzunarul lui SAMUEL CALOTA.

Plantarea lui la MAI e rodul lui DRAGNEA si am inteles de ce, pentru ca a fost omul prin care a actionat la adresa altor martori in dosarul “Referendumul”. Ce nu a zis Parpalea e mult mai grav: este cumpararea tuturor reprezentantilor partidelor, in sectiile de votare, ca sa permita reprezentantilor PSD sa modifice procesele verbale. Vreo 360 de sectii de vot exista (…) In Februarie 2012, DRAGNEA a incercat sa ma mituiasca cu un post de senator si sa ma intorc la PSD. Era vorba de doua infractiuni pe care le-am descoperit si grave. 

Privatizarea firmei Teldrum e usor de demonstrat, dar trebuie sa se doreasca si pot sa demonstrez ca a fost o frauda de proportii. S-a privatizat cu activul, la sfarsit de noiembrie, in loc de decembrie si incasarile au fost stabilite pentru decembrie. E vorba de terenurile de incinta, sub semnatura lui DRAGNEA, care arata ca s-a subtilizat si subevaluat un teren. Toate se pot demonstra, plecand de la documente care exista la Registrul Comertului. Cand DRAGNEA a facut trecerea actiunilor la purtator, ca sa nu mai apara el, ultimii raman inregistrati la Registrul Comertului, cei care au detinut actiunile, doi tipi, colegi de-ai lui DRAGNEA de facultate. Vanzarea actiunilor, facute de Fiscus spre cei doi e 52.000 de euro. Cum sa vinzi o firma cu 5 milioane de euro profit, pe an, cu 500.000 de euro. De privatizarea Teldrum nicio institutie a statului nu s-a ocupat pana acum”, spune TEODOR NITULESCU.

Sursa : aici

Fostul sef PSD Teleorman, DEZVALUIRI INCEDIARE: DRAGNEA a sifonat 1 mld. euro din Teldrum. I-a sponsorizat campania lui BASESCU

Printre dezvăluirile făcute de fostul prefect al Teleormanului, se află şi cea potrivit căreia Liviu Dragnea ar vrea să ajungă nu doar preşedintele PSD, ci şi preşedintele României, obiective pentru care nu s-ar da în lături de la niciun fel de trădare.

” Tel Drum SA este controlata de Mugurel Sorin Gheorghies si Liviu Lucian Dobrescu, prieteni din copilarie cu Liviu Dragnea.

Presa locala a relatat ca Tel Drum a fost in portofoliul CJ Teleorman, dar dupa ce Liviu Dragnea a ajuns, in 2001, presedinte al Consiliului Judetean, a fost privatizata la un pret mult subevaluat si, printr-un simulacru de proces de vanzare, firma a ajuns in proprietatea lui Marian Fiscuci, prietenul sau din copilarie. ”

sursa : aici și aici

probabil.. ” laboratoarele ”  PSD de rit nou, lucrează – răul ce putea  fi evitat e deja fapt împlinit 😦 …

E limpede că NU vreun patriotism îl mână din urmă pe  denunțătorul Nițulescu să scuipe, ci e vorba de  reglare de conturi,  răzbunări și, evident că e folosit ! Însă : șantajul e folosit împotriva unuia șantajabil, nu împotriva vreunui porumbel imaculat !

Adevărat, evident că nici Rareș Bogdan cu-a lui ” realitate ”, cel care denigrează PSD ziua și noaptea  NU-i vreun sfânt ! Cu directorul SRI, Eduard Hellvig NU Dragnea-și făcu concediul ! Numai de cinste și patriotism NU poate fi suspectat ! Vrea ” noul PNL ”  ( Mafiile PD-L travestite ) la ciolan ca să NU-și achite datoriile la stat ! E limpede pe cine pupă-n cur și ale cui interese le reprezintă ( pe de o parte e cu binomul,  pe de altă parte intonează imnuri și ode  sasului, preșul serviciilor, werner klaus ).

Totuși… revenind la Dragnea… :

Acuzațiile sunt extrem de grave ! Ele se impun probate ȘI demontate !!

Concluzionând : candidat UNIC ” autoales ” = PSD – autogol !

Și dacă ar fi fost doar autogol, dar…. :

Dragnea catre Dâncu: “Te rog vino în PSD, avem nevoie de tine”

Personal … mă dezic categoric de acest ” curent ” !!! nu dau doi bani găuriți încredere acestor păcălici !
liviu dragnea previzibilul preavizibil… :))
cică-n numele PSD – subliniez, PSD de rit nou cu iz de ” ghiță ” – IMPUNE Districtul Transilvania – grupul de la Cluj ( legaturi cu Soros și alte găști și grupări ANTIROMÂNE )
” Social-democraţia are nevoie de Vasile Dâncu”, a spus Liviu Dragnea. ” – ARĂTÂND ASTFEL PUBLIC COLIVA…

REMEMBER : ” Faptul că Vasile Dâncu este în acelaşi timp colaborator al unei instituţii a SRI şi şef al unui important institut de sondare a opiniei publice (Vasile Dâncu este preşedinte al Institutului Român pentru Evaluare şi Strategie – IRES) poate ridica semne de întrebare în legătură cu unele rezultate ale sondajelor (date publicităţii sau nu) realizate de IRES, ştiut fiind faptul că serviciile secrete au tendinţa de a întreprinde acţiuni de manipulare a opiniei publice.
Lucrurile devin şi mai interesante atunci când în ecuaţie intervine numele unei grupări cu o rezonanţă aparte: aşa-numitul Grup de la Cluj. ”

Mizerabil !

werner klaus johannis : ” vreau guvernu meu ”
liviu dragnea : ” vreau … pe zgonea preș exe … vreau pe dâncu, vreau autoales, vreau și vreau ”..
vrea și el guvernul lui, aia-i :))) politichia mioritică…
oprea : ” vreau partea mea ! ” … vreo 70 parla… vreau înc-o stea, vreau ce-mi promisă coldea..
ambasada iuesei : vrem pe lulutza călare pe ei ( ăia care mișcă-n front, zbang și-apoi se ling pe bot )
băSECU&Famiglia : ” vreau primare jeneral, vreau în ring ! ”, ” vrem la ciolan ” ..
concluzionând : toți vor ce-i ” al lor ” și nimeni ceva de-adevăratelea pt bobor… Vorba prietenului Constantin Gheorghe : ” Ce-mi place România! Țara în care demolarea e ușoară, construcția, un coșmar! În toate, nu doar în construcții… ”
Feeerească Tatăl la ce asistăm și-n ce hal ajunsărăm ! suntem simpli spectatori oripilați de GROTESC !

Dragnea, fost sponsor al securistului de la Anvers, Dâncu, băsist sadea, buldogul  blaga – cică neo sanchi liberal, etc etc etc – d-alde iștia ”  schimbă ” țărișoara… mda ! Că bine zicea cineva cum că : ” boc+basistii clujeni si gasca grupului pesedist de la cluj sunt intr-o stransa unitate politico-economica ”  model mafiot…

Nu numai că și-a dat autogol prin ” autoales ” dar, cu tristețe spun : PSD se așează tacticos în coșciug ! Dinamitat din interior…

s.

12074936_725983317507594_8754487052453287191_n

p.s. dragnea militează pt. pumn în gura, vrea botniță 😉

Apropo, Teleormanul – sărăcie lucie pe feudă. Dacă întrebăm din ce, ăăă… muncă cinstită-și rădică palate Liviu, e ” defăimare socială ”, aaa ? 😛 La palate și-n afaceri concurează cu videanu pe podium, de par egzamplă 😛

i s-a răspuns : ” Dl Dragnea se joaca cu focul. Romania nu are nevoie de o astfel de lege. Pentru dl Dragnea libertatea cuvintului inseamna violenta. Cuvintul este o arma de distrugere in masa care trebuie confiscat de la oameni. Dl Dragnea doreste omogeneitate intelectuala. Noi nu o vrem. Vrem sa raminem omanei liberi care gandesc liber si se exprima liber, in limitele bunului simt si al moralitatii publice. Romania si Europa se confrunta cu probleme mult mai serioase decit sa ne abroge libertatea cuvintului. ”

 Alianţa Familiilor din România: Spunem NU legii Dragnea

mă sincer îndoiesc că liviu  ar avea capacitatea teleptuală de-a scrie asemenea proiect ! poa după dictare…. serviciile ” știe ” … 😛

p.p.s. că poci dar nu mă vreu abține :

” Câţi contracandidaţi a avut Ceauşescu la ultimul congres? „Fetiţă, fetiţa mea, unde e Târgoviştea?”

Ultimele sondaje interne ce spun, are Dragnea şanse? ” 😛

( pescuită de la Daniel Octavian Bejan )

uuufff !! 

Teodor Nițulescu, fost prefect de Teleorman, la DNA, pentru a depune un denunţ pe numele lui Dragnea

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.