Încotro și cu cine, PSD ???….dragneooo, lasă-ne!!

Încotro și cu cine, PSD ???….dragneooo, lasă-ne!!

944894_10207534158090944_261895856509564319_n

Suntem DIN PĂCATE și la naiba ( !! ) rupți de cetățeni, rupți de agenda publică, rupți de trista realitate…

Cui mai pasă și de altcerva decât de propriile interese , cele de gașcă, de altceva în afară de păguboasele răfuieli din interior, de sfâșiatu pt funcții, scăunele, ciolan, supremație, influență… ? Fluturăm statutul buba știe al cui, criterii de integritate pt căței NU pt dulăi, ținem prelegeri de fonseca, de soarta celor mulți și cam ai nimănui ni se rupe-n figuri ( ! ) 😦 Măcel între vremelnici pentru vremelnice iluzii. Românii, oamenii, cetățenii patriei, unde sunt pentru păcălicii de pozează-n sanchi politicieni ? Păcălicii sunt vizibili ȘI previzibili : ne pun botniță, se răfuie cu inclusiv furnici prea vocale ( în opinia lor de sconcși ), se răfuie cu orice și oricine le stă-n calea bunăstării perso și de gașcă, mimează interes pentru… diverse, faptele îi contrazic !

Ghici cine A IMPUS susținerea investirii tehnoLACHEILOR, liviule…

A câștigat PSD niscaiva alegeri cu dragnea la butoane ? aud… ?? Bineînțeles că NU !! S-a revoltat PÂNĂ ACUM sebi aurică ghiță zis ” copilu ” împotriva binomului ? Aud ? Bineînțeles că NU !
Totuși, tovarășul pedist liviu opiniază că …reînvestirea Codruţei Kovesi este una din acţiunile care ‘continuă întărirea statului de drept în România’. – statu de drepți de frică, deh … Negociași au ba ceva, vom afla !

dragnea-basescu-turnucustiri-ro_-pagespeed-ce-cha7ryb5o5

” unici candidați ” – dragnea și băSECU – asemănare rușinoasă, penibilă !

altă asemănare rușinoasă, penibilă , practică ce se impune să înceteze ( !! ) – impunerea pupilelor, helene, cătăline, pițipoance…..

în fine, altă asemănare : mazilirea lui Raed Arafat și amintim 

Băsescu la atac: Arafat trebuie să plece. Face mult rău sistemului de urgență din România

Raed Arafat, inghesuit de Liviu Dragnea si Gabi Oprea

concluzia : Ineptele noastre războaie

PSD de rit nou sub domnia șantajabilului liviu dragnea, dragnea cel care va dinamita în cele din urmă PSD ( ce-a mai rămas din el… ), dragnea cel care NU permite altă opinie decât a sa, dragnea cel care NU și-a justificat vreodată averea astronomică, dragnea cel care împreună cu alți câțiva mameluci l-au măturat pe Ponta din peisaj prin larga colaborare ( ! ), dragnea cel care ” uite moțiunea, nu e moțiunea ”, cel care mereu una spune ALTA FACE și COACE ( ! ) , dragnea cel care continua sa ordone mazilirea oricarui social-democrat ” pur sânge ” dar care bate palma cu tot soiul de bulangii politici și cu instituțiile de forță și opresiune – prin culise, desigur, că-n rest se zbate se pozeze în ceea ce NU e !! Mi se pare dovadă de IPOCRIZIE și cum ” joacă ” în ceea ce-l privește pe Tăriceanu și-l mai mult decât bănuiesc de altele decât le flutură public… Să dea Dumnezeu să mă înșel măcar o dată-n viață, dar niciodată intuiția NU m-a trădat …
Cică politica e pe bază de alianțe-n cerc după cum bate vântul din 4 în 4 ani – în opionia mea aista numai politică NU e, dar prostituție, josnicie, ticăloșie, mocirlă, este… Caftiți-vă-ntre voi, zmintiților, dar părăsiți peisajul ! Poa se-ndură și vă ajută coana ”remarcabilă”, pretenara voastră Lulutza, aia pe care-o susțineți dă frică ( sanchi ) ..
Finalul senator Daniel Savu nu vrea să se alinieze și vorbește prea mult, chiar dacă nu i se dă voie !
Final Ninel Peia : Liviu Dragnea, a apreciat că prin luările de poziţie din ultima vreme deputatul Ninel Peia ”s-a plasat singur în afara PSD”.

etc etc etc…

Strigam în van că NU e bine : 

PSD IN PERICOL !!! / UPDATE –  Cuțitele se-ascut ! /Victore, Victore… pe mâna cui lăsași partidul….

Câți social-democrați am mai rămas ?? Câți mai ” trebuie ” maziliți ca să fie satisfăcută pohta suflețelului ” autoalesului ” zupremu liviu ?? Ce anume a negociat dragnea cu băSECU la ultima lor întâlnire când s-au retras mai mult de o oră ?? Ce ascund sau câte mai ascund dragnea&ghiță, tandemul care îngroapă PSD ??
” Sibilla ”, furnica s-a autosuspendat public din ziua în care zupremu s-a autoales și aista din respect pt dumneamea și din respect pt principii, valori !
Să NU fie prea târziu când veți cerca să vă treziți….

*******

p.s. ” Abia acum băsescu este cu adevărat la cârma României. Este și președinte, și premier. Președinte, pentru că Iohannis n-are agendă, alta decât aia cu concedii, vacanțe și voiaje în străinezia, ca atare agenda Cotrocenilor este în continuare agenda lui băsescu. Premier, pentru că nici Cioloș n-are agendă. Și ăsta funcționează după agenda lui băsescu, pentru că în punctele cheie ale guvernului sunt oamenii fostului președinte, care își impun interesele.
Iar cum Parlamentul este, practic, anulat de șantajul practicat de SRI și de DNA, două instituții infectate cu băsism, și conduse de băsiști, controlul paiaței hăhăitoare asupra României este și mai puternic decât pe vremea în care era Președinte. Paradox? Nu! România! ” ( Constantin Gheorghe )

” Lulutzo! Ce făcuși, fată? Lăsași mișcarea anti-comunistă din România fără un lider de frunte, Ghiță, vino seara la portița DNA? Păi, se poate? Cine-i mai aplică lui Iliescu punctul 8 al Declarației de la Timișoara? Cine le mai spune lui Ponta și Dragnea că d-asta a pierdut alegerile PSD, că nu s-a rupt de comunism și nu-l dă afară pe Iliescu?
Apropo: câte articole din Codul Penal îi aplici lu musiu? Că lista acuzelor e lungă de un cot…
Dacă nu mai știți despre ce vorbesc, întrebați-i pe ăia din PSD care au condus ”magistral” campania lui Ponta pentru Cotroceni, și cum insista Ghiță pentru excluderea lui Iliescu(aproape împlinită acum de Dragnea, alt anti-comunist de largă respirație!).
Și nici lectura asta nu le strică. Am s-o tot repostez, poate se trezesc dracului și înțeleg că a face politică nu înseamnă a face avere: ” ( Constantin Gheorghe )
Scrisoare deschisă către membrii si simpatizanții PSD !!!!!!!

UPDATE : CORECT !! SUBSCRIU Vio Bota !!!
” Cel mai lovit partid al momentului este evident același PSD care, deși conduce inclusiv în sondajele de opinie efectuate în Banat și Transilvania, e blocat de sus până jos. La câtă nemulțumire publică se adună în fiecare secundă în țară, un partid cu structurile PSD ar trebui să conducă dezbaterea publică, să apere democrația și să ofere soluții de viitor. De ce nu se întâmplă asta? Simplu! Pentru că unii dintre cei care acum conduc organizațiile PSD nu au curaj să treacă strada fără să se teamă că ar putea fi invitați să spună o poezie la DNA. Și atunci avem parte de un jalnic spectacol politic cu un PNL paralizat și el din aceleași motive și de un PSD moale precum un fular pufos. Numai că PSD nu e obișnuit să funcționeze precum un tigru la circ, dresat cu biciul și mulțumit cu zăhărelul. Partidul Social Democrat a rămas puternic în toți acești ani pentru că a avut lideri care nu l-au trădat sau tranzacționat, ca să ne exprimăm elegant. Simpatizanții și membrii PSD nu sunt transferabili și nici traseiști, sunt consecvenți. Iar acei lideri care nu pot reprezenta un partid de asemenea dimensiuni și care are suport public trebuie să plece urgent din funcții, pentru că mai devreme sau mai târziu vor fi scoși din joc după ce nu vor mai fi utili. Sigur că e și datoria liderilor onești și formatorilor de opinie din PSD sau a celor care au vederi social-democrate să reacționeze cu curaj și să îi invite pe cei care au „vândut” partidul să elibereze terenul. E totul atât de evident încât PSD se va dezintegra dacă nu-și asumă rolul de cel mai puternic partid din țară.
Probabil că e greu de înțeles că în acest moment în România se joacă cu adevărat pe o miză uriasă. Iar acest joc are legătură directă cu democrația. Dacă cumva am uitat toți că în urmă cu 26 de ani românii au ieșit în stradă, la Timișoara pentru prima dată, pentru a cere alegeri libere înseamnă că deja nu mai suntem demni nici măcar de trecutul nostru recent.”

sursa : AICI 

12923199_555806361268182_4029240831777528286_n

toata circoteca, mascarada institutiilor de forta are un singur scop : intoarcerea Mafiile PDL deghizate-n Mafiile Pdl-Pnl-PmP la butoane…
in ast timp, : dragnea continua SA TACA, continua sa impuna parlamentarilor sa voteze tot ce vrea Lulutza, continua sa aplaude ” statu de drepti ” adicatelea lauda si aplauda reinvestirea pe viata a Lulutzei….
mai mira pe careva circoteca plimbarilor pe la DNA ? NU cred !

sebi aurică ghiță, liber, bine mersic ! – la ce documente si filmari detine, auuuu….. c-așa-i cu șantajul șantajabililor ….
ajenturile NU se predau, circotecile, continua…. urmeaza alt val de pesedisti saltati, plimbati, hartuiti, evident ca sa NU cumva sa candideze…. PSD incotro, cu cine ??
PSD dinamitat din interior cu larga colaborare a unor santajabili PUNCT.

recomandări de lecturat :

Mircea Badea: Oamenii numiți de Băsescu în fruntea structurilor de forță reprezintă o metaputere. Și Iohannis nu e deranjat deloc

Justitia si puterea politică

Întrebările cu GREUTATE la care ar trebui să răspundă Laura Codruța Kovesi: Ați fost șantajată de Traian Băsescu sau SRI cu dosarul de urmărire informativă pentru furnizarea de informații unui ofițer acoperit al serviciului secret ungar?

Adrian Ursu: Nu se rezolvă cu cătuşele toate problemele din ţara asta

Terapia de ȘOC pentru guvernul VARZĂ de Bruxelles

Pesediștii se revoltă: Am devenit ținta procurorilor

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Încotro și cu cine, PSD ???….dragneooo, lasă-ne!!

  1. Ghita Bizonu' zice:

    Sibila draga

    totu a inceput de cand tontu a cedfat si a zis Facsa-se voia Ta, Luluta sa fie Maria Ta!!!

    Si prervste acum – a intrat groza in PeDeDei. Toti intr-un gas scheauna ca cateii neintrarcati ” sa modficam Copntituta ca nu e bine ca parlamenatrii sa aiba imunitate” .
    Sunt ca briastle in fata sarpelui .

    Nu mai stiu care ziceaa ca in timo ce conudcea Protansku partidu scotea cate un geoanat cand primea un pumn in cao.. Acum nu mai zice decat „multumesc” !!
    Asta este…

    (a si ma amuza Ghita RTVei. Cu ani in urma cand ma dat prima data peste pots am debeit brisc curios sa falu cine este patronu. Spre mirarea mea era un PSD ist de vaza, amic cu inVictor … De ce spre mirarea mea? Pao cam dadea la giolalelelui Crin cel Adormit si baga fitile . S e pare ca avut s[por si acum va primi plata [ptr cei 30 de arginti …. cam ce primo si Iscaerioteanu)

    Saerut manuistele

    Ghita

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.