„Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine” – „ Nimeni nu ne poate face nimic, suntem mai puternici decât soarta” !!

„Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă, nu precum dă lumea vă dau Eu. Să nu se tulbure inima voastră, nici să se înfricoşeze!” (Ioan 14, 27) Deci pacea lui Dumnezeu e cu totul ALTA decat pacea lumeasca!

24 martie 1999, forțele NATO au început să bombardeze Republica Federală Iugoslavia,  NEJUSTIFICAT iar bombardamentele au durat până pe 10 iunie… a fost  UN ACT DE TERORISM FĂRĂ PRECEDENT AL FORȚELOR NATO ÎMPOTRIVA IUGOSLAVIEI, A UNUI POPOR ORTODOX!

În timpul agresiunii NATO au fost organizate concerte în piețe, pe străzi și poduri din toată țara, unde oamenii, alături de muzicieni, au sfidat bombele. Revista pop „Sabor” a relatat despre performanțele oamenilor. – UN FESTIVAL AL CURAJULUI, MÂNDRIEI ȘI DEMNITĂȚII SÂRBILOR!

„Oamenii s-au alăturat sfidării avioanelor agresoare și a rachetelor de croazieră participând la concerte care, indiferent de pericolul aerian, au loc zilnic la Belgrad și în multe orașe din Serbia. Împreună cu zeci de mii de oameni, vedetele muzicii populare cântă și confirmă că spiritul acestui neam este indestructibil” – s-a scris la începutul raportului publicat în „Parlament” la 12 aprilie 1999.

„Pesma nas je održala” –  CÂNTECUL NE-A SUSȚINUT și aceasta reprezintă VICTORIA Demnității împotriva aroganței agresive a terorismului NATO!

„Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine” – „ Nimeni nu ne poate face nimic, suntem mai puternici decât soarta” !!

„Adevăratul motiv al dezmembrării Iugoslaviei? În 2000, Departamentul de Stat American, în colaborare cu American Enterprise Institute (AEI) au ținut o conferință în Slovacia pe tema integrării euro-atlantice. Printre participanți, s-au numărat lideri ai mai multor state și diverse oficialități de prim rang. O notă de corespondență dintre un politician german și cancelarul german a dezvăluit adevăratul motiv al campaniei NATO din Kosovo. N-a fost pentru împiedicare niciunui genocid, nici pentru emanciparea vreunei minorități oprimate, ci pentru lărgirea NATO ca opoziție față de Rusia, precum și motivul incontestabil al prezenței trupelor NATO în regiune, prezență justificată de ei prin „instabilitatea” zonei. Așadar un motiv de natură imperialistă, concretizat prin activități criminale.”

AMINTIRI: CONCERTE – BEOGRAD SUB BOMBARDAMENTE

Conform autorităţilor de la Belgrad, raidurile NATO s-au soldat cu moartea a 2.500 de civili, inclusiv a 89 de copii. Pagubele materiale suferite de Serbia au fost estimate la circa 100 de miliarde de dolari americani. Bombardamentele au fost lansate pe 24 martie 1999, fără aprobarea Consiliului de Securitate ONU!!!

1200 de avioane de vânătoare NATO împreună cu mii de rachete Tomahauk au atacat mii de ținte din întreaga Serbie. Au fost lovite pe rând: obiectivele militare apoi infrastructura și obiectivele civile. Au fost uciși 2200 de civili nevinovați. Peste 200 de tone de combustibil nuclear au fost aruncate peste Serbia în urma bombardamentelor efectuate cu bombe cu uraniu sărăcit, unele zone din Serbia nefiind locuite nici în ziua de azi din cauza gradului ridicat al radioactivității. Timp de 78 de zile Serbia a fost bombardată de NATO.

DE LA DEZMEMBRAREA IUGOSLAVIEI LA BOMBARDAREA SERBIEI

Fost agent CIA: Occidentul a plătit politicieni pentru a întreține URA și a declanșa războiul din Iugoslavia. Mesaj pentru Balcani: “Cei care au incitat la război, acum dețin companiile care vă exploatează resursele. Au făcut SCLAVI din voi”

În ceea ce privește evenimentele cunoscute drept “masacrul de la Srebrenica“, Baer afirmă că este vorba despre marketing politic.

“Srebrenica este o poveste exagerată și din păcate, mulți oameni au fost manipulați. Numărul victimelor este la același ca și numărul sârbilor uciși în alte părți, dar Srebrenica este marketing politic. Șeful meu, fost senator american, mi-a repetat de mai multe ori că o înșelătorie trebuie să se petreacă în Bosnia. Cu o lună înainte așa-zisul Genocid de la Srebrenica, mi-a spus că acest oraș va fi pe prima pagină a tuturor ziarelor și ne-a ordonat să chemăm presa. Noua armată bosniacă primise ordinul să atace casele civililor din oraș. Aceștia erau cetățenii Srebrenicei (majoritari bosniaci musulmani -n.r.). În același moment, sârbii au atacat din partea opusă. Cineva, probabil, i-a plătit și i-a incitat“, afirmă Baer.

De asemenea, era nevoie de Srebrenica pentru a da motiv americanilor să-i atace pe sârbii bosniaci.

“Pentru Srebrenica de vină sunt bosniacii, sârbii și americanii, adică noi! Un prieten de-al meu, fost agent CIA care lucrează la FMI, a spus că Srebrenica este rezultatul înțelegerii dintre Guvernul SUA și politicienii bosniaci. Orașul a fost sacrificat pentru ca America să aibă un motiv pentru a-i ataca pe sârbi“, a spus americanul.

În ceea ce privește căderea Iugoslaviei, Robert Baer a fost foarte franc.

“Este foarte clar: cei care au incitat la război și au dictat termenii păcii acum dețin companiile care exploatează resursele din zonă. Au făcut sclavi din voi: oamenii voștri muncesc pentru mai nimic și ce produc ajunge în Germania sau America…aceștia sunt învingătorii! Voi ajungeți să importați ceea ce ați produs chiar voi și, neavând bani, trebuie să vă împrumutați. Asta e, pe scurt, povestea Balcanilor“, a zis Baer.

În ceea ce privește Kosovo, fostul agent spune că motivele sunt pur economice și strategice.

“Kosovo a fost luat pentru două motive: din cauza resurselor minerale și naturale și pentru că acolo e cea mai mare bază NATO din Europa, chiar în mijlocul continentului”.

Mesajul pentru popoarele din Balcani este simplu:

“Uitați trecutul, a fost aranjat și e fals. V-au manipulat, au primit ce-au dorit și e o prostie ca voi să vă urâți din cauza asta. Trebuie să arătați că sunteți mai puternici și că ați înțeles cine a creat totul. Îmi cer iertare, sincer. De-aceea am început mai demult să dezvălui din secretele CIA și ale Casei Albe“, a încheiat el.

Fost agent CIA despre operatiunea dezmembrarii prin razboi civil a Iugoslaviei: AM MITUIT PARTIDE SI POLITICIENI SA CULTIVE URA. SCOPUL NOSTRU ERA SA VA FACEM SCLAVII NOSTRI!

În 1999, sârbii s-au făcut scuturi umane împotriva bombardamentelor NATO

Tribunalul ” penal ” de la Haga este aservit celor din umbră, oculţilor , PUNCT.

http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/fost-agent-cia-despre-operatiunea-dezmenbrarii-prin-razboi-civil-a-iugoslaviei-am-mituit-partide-si-politicieni-sa-cultive-ura-scopul-nostru-era-sa-va-facem-sclavii-nostri/

„Din prima zi cînd au căzut bombele NATO asupra teritoriului Republicii Federative Iugoslavia, am fost profund surprins şi indignat de această monstruozitate fără precedent şi fără rost. Din acel moment, mi-am manifestat atitudinea de categorică respingere a acestui act de sinistră violenţă, prin toate mijloacele care mi-au stat la îndemînă: tribuna Parlamentului României (ca senator independent), emisiuni de radio şi de televiziune la care am fost invitat, interviuri şi articole în ziare. Vreau să ştiţi că, din 29 martie 1999 şi pînă la încetarea bombardamentelor, rubrica mea din fiecare luni din ziarul Jurnalul naţional a fost consacrată, fără excepţie, situaţiei tragice pe care aviaţia NATO o crea în Iugoslavia. Am socotit că fiecare fiinţă nevinovată ucisă de bombe în Iugoslavia reprezintă un imens scandal moral. NATO şi America au pierdut din prestigiul lor prin acest război nedeclarat şi unilateral. La rîndul ei, a pierdut şi Europa, atît în planul credibilităţii pactelor internaţionale, cît şi în cel al stabilităţii. Rezultatul concret al celor 11 săptămîni de coşmar nu e decît o stare de cruntă nesiguranţă pentru sîrbii din Kosovo, care se văd alungaţi, sub ochii forţelor „pacificatoare”, de pe pămîntul şi din casele lor, ceea ce este inadmisibil.Sunt convins că poporul sîrb, care a dat un exemplu extraordinar de bărbăţie, de stăpînire de sine, de spirit de sacrificiu, va găsi forţa de a trece prin noile încercări la care este supus. Ţara îi este în mare măsură distrusă, iar „pacea” e aproape la fel de grea ca războiul. Dar nu mă îndoiesc că, fără să se plîngă şi fără să „cerşească” nimic nimănui, sîrbii vor birui greutăţile păcii, aşa cum, păstrîndu-şi umorul, le-au biruit pe cele ale războiului.” – GEORGE PRUTEANU

Cititi va rugam si:

Cum este manipulată mass-media în conflictele internaţionale

Evreul WESLEY CLARK, fost comandant NATO: Cei ce nu sustin SUA vor fi bagati in LAGARE

Personalitati si organizatii: evreica MADELEINE ALBRIGHT (MADELEINE KORBEL ALBRIGHT)

Evreul GEORGE SOROS pune mana pe carbunele din Kosovo

SERBIA dă în judecată NATO pentru bombele cu URANIU lansate în ’99

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.