Hai LIBERARE!!

”Eu n-am cerut să fiu ROMÂN!…..am avut noroc!….Am apărat interesele României în mod eroic, nu diplomatic. Prin iubire și suferință.” [PETRE ȚUȚEA]

”Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor.” – Tudor Vladimirescu

Ziua României înseamnă Identitate Națională, Cultul Eroilor și Libertate Națională, iar sărbătorirea ei, înseamnă lupta pentru aceste idealuri, pentru apărarea lor.

„Când un Neam întreg gândeşte cu singur gând şi inimile a milioane de oameni palpită de o singură simţire – oare, este putere omenească care să-i stea împotrivă? Chiar de-ar fi o astfel de putere vrăjmăşească, înaintea voinţei suverane a milioane de suflete înfrăţite într-un cuget şi o simţire trebuie să se închine.” – Nicolae Iorga

“Este vremea ca toți patrioții să se ridice și să creadă într-o șansă de reușită comună, căci toți cei ce iubesc România pot reuși doar uniți, cu drapelul în mână și cu credință în Dumnezeu!„ – ” Un bun patriot nu doreste si nici nu provoaca neîntelegeri cetatenesti ci, dimpotriva, prin exemplul si puterea sa de convingere, trebuie sa contribuie la moderarea, pe cât se poate, a celor care exagereaza si sa fie un factor de întelegere si de pace. Nu înceteaza sa fie blând decât atunci când patria, în pericol, are nevoie sa fie aparata. Atunci devine leu, luptând sa învinga sau sa moara. ”

„Definiţia mea este: Petre Ţuţea, românul. Am apărat interesele României în mod eroic, nu diplomatic. Prin iubire şi suferinţă. Şi convingerea mea este ca suferinţa rămâne totuşi cea mai mare dovadă a dragostei lui Dumnezeu.”

De Ziua Naţională a României, miercuri, 1 decembrie 2021, după Sfânta Liturghie, în catedralele eparhiale, bisericile parohiale şi mânăstirești din ţară şi străinătate va fi oficiată slujba de mulţumire pentru libertatea şi unitatea neamului românesc, precum şi de cinstire a eroilor care au înfăptuit Marea Unire naţională a românilor în anul 1918.La mulți ani, Patria mea dragă! La mulți ani, tuturor românilor, oriunde s-ar afla!

Tuturor parlamentarilor, guvernanților, dreguitorilor, fățarnicilor/fariseilor, serviciilor care NU mai servesc Patria, tuturor celor  care pe 1 decembrie „sărbătoresc” între ei, ei de ei, numai ei, un soi de ziuă a lor.. a trădătorilor de Neam și Țară, a iudelor,   cu toată dragostea,  „MAMA LOR, LA TOȚI”!! (  iartă-mă, Doamne, Doamne, că mă știi.. nu-i frumos, pot, dar.. NU MĂ VREU ABȚINE!! ) #HaiLiberare  #rezistenta

CÂND NU EȘTI PATRIOT

„Iar o să curgă urările de 1 Decembrie, pentru o zi iarăși o să fie plin de patrioți pe rețelele sociale, politicienii o să-și pună în piept tricolorul, cetățenii o să-l lege pe balcon și toți vor bea un pahar în cinstea țării. Toată această mascaradă va fi menită doar să mascheze lipsa de patriotism. A fi patriot nu înseamnă să te mâzgălești cu tricolor pe față de 1 Decembrie, să abordezi drapelul și să te pupi cu toată lumea o dată pe an. Nu la asta se mărginește patriotismul.

Căci a ceda suveranitatea țării nu este un gest patriotic iar cei care acum recită cuvântări scrise de consilierii de imagine să nu uite că noi știm. Știm ce fel de patrioți sunt când merg să lingă clanțele pe la ambasade, părându-și colegii ca la grădiniță. Știm cum ne vând libertatea în înțelegeri subterane cu reprezentanți ai unor terțe state cu interese economice și politice pe aici prin zona. Știm cum se duc cu pâra la Înalta Poartă de la Bruxelles. Știm că și-ar vinde și cimitirul în care le sunt îngropați părinții doar ca să mai pună mâna pe o tinichea prinsă în piept de reprezentanții unei țări străine.

Patriotismul nu este atunci când îți ucizi economia ca să faci loc produselor străine, nu e atunci când faci împrumuturi pe bandă rulantă ca să câștige, din dobânzi, băncile prietenilor tăi străini, nu e nici atunci când condamni la moarte cetățenii oprind transplanturi, ascunzând medicamente sau închizând spitale.

Nici când „liberalizezi” piața nu se cheamă că ești patriot, dacă liberalizare înseamnă doar creșteri de prețuri fără motiv. Când omori agricultura ca să importe țara mâncare de la prietenii tăi nu ești patriot, ești doar un alt asasin economic. Unul mai abject, măcar străinii când ne omoară câte o industrie pot spune că o fac pentru a-și avantaja propria țară; tu o faci doar pentru un comision amarat, câteva firimituri de la masa stăpânilor.

Când scoți istoria națională din manuale, nu te poți numi patriot. Când vinzi iluzii, când trimiți lumea să lucreze în străinătate pentru că în țară nu vrei să fie plătită munca la valoarea ei, nu, nu ești patriot. Nici când furi voturi, când falsifici alegerile sau când aduci trupe străine pe teritoriul național.

Și nu. Nici când accepți toate acestea din postura de simplu cetățean nu se cheamă că ești patriot, oricâte steaguri ai spânzura la fereastră!”

MANIFEST – Dan Helciug

Câte luni să stăm în casă

Și câți ani ascunși sub mască

Cu lumina-n carantină

Numai noi suntem de vină

Ne mânați ca pe animale

Către-al vostru abator

Nu mai am dreptul la viață

Nu mai am dreptul să mor

REFREN:

Dacă noi suntem proști

Voi sunteți hoți

Ambulanța miniciunii

O să ne ia pe toți

Frica este boala noastră

Care nu are vaccin

Boala voastră e prostia

Iar mass-media e venin

Casa de nebuni e mare

Și conduce România

Decât culcați în închisoare

Mai bine morți dar în picioare

REFREN:

Dacă noi suntem proști

Voi sunteți hoți

Ambulanța miniciunii

O să ne ia pe toți..

Deie Dumnezeu, la tot Omul, Bine, iară vouă, dreguitorilor, precum voi, mulțimii sărmane, AMIN!!

Binecuvântează, Doamne, Patria noastră..  că n-a pierit niciodată-n sufletul nostru, al patrioților!!

Profesorul Ilie Bădescu: Ce ne spun 1 Decembrie 1918 și Trianonul

Acad. Ioan Aurel Pop, pentru cei care vor să ne interzică Crăciunul: Lăsați-ne așa cum suntem și cum am apucat de la moși și strămoși și ocupați-vă de treburi administrative pentru Europa, că sunt destule!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.