UrsulaVonDerLIAR..

NEBUNII care UCID

Ancheta lui Adrian Onciu despre CORUPȚIA de la vârful CE a ajuns în media franceză!!

Ursula Von der « Liar » et ses mémoires perdues

MIZERABILA!!!: “Potențial am putea să ne gândim la o vaccinare obligatorie în Uniunea Europeană. În acest sens este nevoie de o discuție și o abordare comună” – Ursula von der Leyen-Șefa Comisiei Europene – CORUPTA șantajabilă cu tupeu jegos, însemnată, lacomă, perfidă, ipocrită!! Locul ticăloasei e la pârnaie PE VIAȚĂ!

O depravata si corupta NU are calitatea de a impune absolut nimic! Trist e ca MOLUSTELE mioritice, zise sanchi decidenti, NU fac decat sa execute ordine/recomandari – niciodata tara n-a avut asemenea cloaca de fatalai la butoane ca-n ultimi zeci de ani!!

The executive branch of the EU is led by a Pfizer supporter

Jurnalistul Adrian Onciu: Cum a ajuns soțul Ursulei von der Leyen pionul principal în afacerea Pfizer de 36 de miliarde de dolari (episodul 2)

Soții Ursula și Heiko von der Leyen au fost șantajați în afacerea Pfizer de 36 miliarde dolari (Episodul 3)

Adrian Onciu: VANGUARD

Interesele secrete pentru care Ursula von der Leyen vrea să vaccineze toată Europa de 3 ori

Prapadita ista de Ursula von der Leyen trebuie presata sa demisioneze cat mai urgent si ea si alte panarame aidoma si ma refer la sceleratii/dezaxatii LACHEI santajabili in slujba Ocultei ( oculta desi in umbra, avand in componenta niste muritori, oricati bani ar tot pompa in sortulete-nsemnate si joaca de-a dumnezeii, niste tiriplici! )! NU va temeti!! La nesfarsit NU fi-va mascarada si nebunia.. e vremea cernerii si-a muceniciei, a rezistentei!

Imbecilitatea numită “certificat verde” are o unică miză: controlul total al “prostimii” NU altceva!

Gheorghe Piperea spune că „pe măsură ce vom strânge probe, date referitoare la malpraxis și efecte secundare adverse, vom face liste oneste și cuprinzătoare cu conflictele de interese, acțiunile de PR agresiv și interesat, cenzura și dezinformările, în dreptul fiecărei poziții din listă urmând a indica vinovații penali, morali și politici, precum și complicii lor” – CORECT!! #ProcesulNürnberg2

CORUPTIA la nivel inalt UE – Pfizer A MITUIT  politicienii de la vârful UE

Aceasta MITA i-a facut extrem de vocali pe multi LACHEI pro-vaXxi, slavitorii serului  EXPERIMENTAL , pupatori de dosuri, eurodeputati, inclusiv mioritici(!!), pieleni, morse competente,  tembeliziuni MITUITE cu bani negri, rafili, cercei, voiculesti,  pieleni, parlamentari santajabili, „experti” si „specialisti” sponsorizati  direct de Big Pharma etc si care  ne numesc pe noi ca fiind „idiotii Europei” ( am incheiat citat din chelnerul vasilica dancu!! )..

„șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a comandat anume de la Pfizer, cu șeful căruia se întreținea prin SMS-uri trimise de pe telefonul personal, vaccinuri Covid în valoare de 36 MILIARDE DE EURO, bani plătiți din taxele și impozitele contribuabililor europeni. Ursula von der Leyden este anchetată în prezent de Ombudsman-ul europen pentru refuzul de a preda mesajele cu șeful Pfizer, Albert Bourla”

„Tunuri de apă, drone, elicoptere, gaze lacrimogene și mașini blindate de spart baricade la Bruxelles, contra protestatarilor care și-au dat seama că au fost păcăliți cu “imunizarea” artificială.

În uest, în țările cu oameni zmart, “imunizați” în proporție de 90%, valul V face ravagii. Ne putem întreba acum cine sunt adevărații idioți ai Europei, din moment ce uesticii încă înghit minciuna “nobilă” cu doza a treia/a patra izbăvitoare și cu mântuitorul cod QR.

La noi, văpaia protestelor e încă mică.

Dar nu-i bai, vine curând Ciucă al nostru, cu blindaj pesede și tehnică grea, militară. Cică noi vom fi relativ ușor reduși la tăcere, așa cum spun acum la tv niște deștepți. Doar că, la noi, alături de chestiunile de principiu referitoare la drepturi și libertăți, se suprapun sărăcia, foametea, privațiunea energetică și impostura guvernamentală, deci o să fie, de fapt, bai mare, deci dl. Ciucă își va fi început mandatul de premier cu un mare minus la capitolul democrație și încredere a populației dacă va pune tunurile pe protestatari.

Hai Liberare!” – av. Gheorghe Piperea

Cardasia COMPLICILOR la GENOCID

„când lumea moare programat sau ca pagubă colaterală a acestei ideologii, minciuna „nobilă” devine o crimă contra umanității. Cei ce o propagă, cei ce o aplaudă, cei ce o impun cu titlu de semnalizare a virtuții sau cu titlu de bici al legii, sunt complici. Nu mai este vorba de o teorie, ci de un adevăr al conspirației criminale, cu mulți și ne-inteligenți complici, care nu își mai dau seama de biasurile sau disonanțele cognitive în capacana cărora au căzut, devenind personaje ale piesei Dineu cu proști.”

„Adolf Hitler a introdus un document prin care deţinătorul trebuia să dovedească că este de origine ariană. Acest certificat digital care se introduce nu face altceva decât să copieze şi să aducă exact aceleaşi practici pe care în trecut cineva le-a făcut. Toţi cei care vor folosi acest paşaport nu vor face altceva decât să aplice şi să intoducă practica eugenică, care este interzisă de către Carta Europeană a Drepturilor Omului. Drept urmare, înainte să votaţi aşa ceva, să vă mai gândiţi””Soluția în fața injustițiilor e una singură: eroismul!”

„Recomandarea pe care o fac tuturor romanilor este sa se lupte pentru propriile drepturi si libertati. E clar ca avem de-a face cu un sistem abuziv si ilegitim, care s-au intors impotriva propriilor cetateni, pentru a-i domina, a-i inrobi si a-i supune. E chemarea si obligatia noastra, a tuturor, sa luptam pentru libertate”

Cei de la FDA vor să interzică oamenilor aflarea adevărului timp de … 55 de ani până-n 2076.

Voi vă dați seama ce dezastru e acolo în documente? Vă dați seama ce crime împotriva umanității acoperă psihopații ăștia? Tot mai credeți că e despre boală? RIDICATI-VA!!

Este evident ca certificatul verde este inutil, abuziv si doar un mijloc de control autoritarian al unor minti bolnave ce iau decizii ilegale in Romania.

Întreprinderea – tiran versus întreprinderea – cetățean

„Oameni noi” ai Statului Paralel din Big Pharma. Rețeaua Vlad Voiculescu din radacinile vechii Securitati a lui Ceaușescu si medicamentele!

STUPEFIANT: CUM SANTAJEAZA BIG PHARMA STATUL ROMAN. SI CITE CEVA DESPRE UN MINISTRU AL SERVICIILOR

ARESTAREA LUI CITU – Acuzatie grava: 2 miliarde euro au fost directionate ilegal catre companiile Big Pharma. Analistul politic Cozmin Gusa: “Cine din statul roman va cere arestarea lui Citu pentru cele 2 miliarde de euro cheltuite ilegal pentru 120 de milioane de doze de vaccin?… SRI-ule, DNA-ule, e cineva de paza?!”

Ministerul Sănătății condus de Nelu Tătaru şi IGSU, reclamate la DNA de Curtea de Conturi, pentru achiziții în pandemie
Citeşte întreaga ştire: Ministerul Sănătății condus de Nelu Tătaru şi IGSU, reclamate la DNA de Curtea de Conturi, pentru achiziții în pandemie

DNA îi redeschide dosar lui Raed Arafat! Abuz în serviciu, probleme cu achizițiile la începutul pandemiei


Alo, infectilor de la guvernare! Nu intelegeti ca majoritatea romanilor nu vrea sa se injecteze sub constrangere, sub santajul vostru infernal?

„O clasă politică total deconectată de la poporul pe care ar trebui să-l servească. Un grup de „specialiști” care a subordonat România prin interpretări abuzive ale cadrului legal. O mass media pentru care Apocalipsa rămâne singura politică editorială. Un popor tot mai surprins că există. Pe scurt: România.”

CARDASIA COMPLICILOR LA GENOCID : CLOACA POLITICHIEI MIORITICE, ADUNATURA DE SANTAJABILI LA ORDINUL CIOCLILOR!

Sorin Roșca Stănescu: „Curat-murdar, domnule Arafat și domnule Radu Tudor!”

„Ce-ai făcut în ultimii 5 ani?” „Am adunat sponsorizări!”

 Dr. Adrian Streinu-Cercel și Anca Streinu-Cercel – 217 contracte în valoare totală de 425.000 lei

Dr Alexandru Rafila (Asociatia Societatea Română de Microbiologie) – 14 contracte în valoare totală de 372.299 lei

 Col. Gheorghiță Valeriu – 62 contracte în valoare totală de 135.172 lei

Dr Adrian Marinescu – 28 contracte în valoare totală de 50.830 lei lei

 Dr Beatrice Mahler 25 contracte în valoare totală de 25.000 lei (Sursa: https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/publicitate/sponsorizari-medicamente-de-uz-uman/)

„Vaccinarea și combaterea pandemiei sunt un eșec de proporții al clasei politice, dar, în egală măsură și al vocilor pandemiei.

Gheorghiță, Streinu-Cercel, Mahler, Rafila sau Dorobăț ne vestesc aproape zilnic Apocalipsa. Atât. În rest niciunul nu-și asumă nimic. Nici măcar dosarele penale sau plângerile nu-i sperie. Sunt eterni. Dacă apare vreo problemă intervine Arafat și totul se mușmalizează. Avem corifeii pandemiei, e normal să avem și un cioclu de serviciu. „

https://politica-dezastrului.ro/articol/republica-lui-arafat-1175

Avem un singur răspuns pentru pandemie, vaccinarea. Un singur vinovat pentru criză, nevaccinatul. Și un etern salvator, Arafatul.

http://www.fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=1666149

https://politica-dezastrului.ro/articol/pastila-viagra-medici-sponsorizari-1190

https://www.hotnews.ro/stiri-sanatate-24811190-ministerul-sanatatii-condus-atunci-nelu-tataru-igsu-institutie-aflata-subordinea-lui-raed-arafat-reclamate-curtea-conturi-dna-pentru-nereguli-achizitii-facute-pandemie.htm

http://romanii-liberi.ro/2021/01/27/beatrice-mahler-managerul-de-la-nasta-a-fost-data-in-judecata-de-ministerul-sanatatii-pentru-ca-si-a-ocupat-ilegal-postul/

Voi nu credeti in Dumnezeu??? Noi in schimb, DA!! Asadar, deie Dumnezeu, la tot Omul, Bine, iara voua, dreguitorilor, precum voi multimii sarmane, AMIN!

IESIREA DIN COȘMAR

Adrian Păunescu

E un coşmar să vezi în jurul tău

O-ntreagă ţară cum se prăbuşeşte

Şi binele, îngenunchiat de rău,

Şi fierul roşu biruit de cleşte.

Şi hărmălaia e un alt coşmar

La conjugarea crizelor atroce,

Şi oamenii cinstiţi care dispar

Şi un popor rămâne fără voce.

Şi-n toate a pătruns un fel păgân

De-a ne privi copiii şi părinţii

Şi-i un coşmar că fiece român

Îşi pierde forta braţului şi minţii.

Iar vânzătorii încă mai promit

Să vândă şi mai mult această ţară,

Într-un azil al lumii, părăsit,

Acest popor nefericit să moară.

Cu ochii-nlăcrimaţi de tot ce văd

Privesc nesomnu-n fiecare noapte

Şi-aş vrea să iau în braţe-acest prăpăd,

Ca pe-o grămadă de otrăvuri coapte.

Şi-apoi, cu-acestea toate să dispar,

În tragic ritual de kamikaze,

Ca ţara să-mi salvez de-acest coşmar

Şi din aceste stranii metastaze.

E mult prea mult în fiecare zi

Acumularea răului în toate,

Că oamenii nici nu mai pot trăi

De-atâta repetată nedreptate.

Ca o-ntrebare fără de răspuns,

Continuând istorica derivă,

În Evul Mediu parcă am ajuns

Şi mergem spre Comună Primitivă.

Civilizaţie-n marşarier,

Restauraţie şi sărăcie,

Şi tot mai lung e drumul pan la cer,

Şi tot mai mic e omul care ştie.

Mă uit în ochii tăi, poporul meu,

Încredințându-ţi una din oferte:

Aşa să mă ajute Dumnezeu,

Să-ţi fiu folositor când ţi-este greu,

Sau dacă nu, trufia să mi-o ierte!

„Și vaccinații și nevaccinații se infectează. Atunci care e rostul pașaportului sau al certificatului verde, sau cum se numește? Nu găsim nicio logică! Se plâng atâția oameni că le-au murit cei ce s-au vaccinat. De aceea, dacă și vaccinații se infectează, cred că nu trebuie să fie impus, pentru că nu trebuie să fie o măsură obiectivă și fiecare are probleme de conștiință!

Eu nu am oprit pe nimeni să se vaccineze! Dar nici nu sfătuiesc pe nimeni!”, a explicat Arhiepiscopul Tomisului.

Stefan Oelrich, director la compania farmaceutică Bayer a declarat că acestea nu sunt vaccinuri, ci modificatoare genetice experimentale!!!!

Martin Luther King a spus: „Aveți obligația morală de a vă opune regulilor nedrepte și regulilor care nu au nicio logică”

Exista o singură șansă: ca vaxxinații să se alieze cu nevaxxinații împotriva încălcării drepturilor și libertăților fundamentale

Din pacate, coruptia, ticalosia, putregaiul, zminteala, desfraul, preacurvia, destrabalarea mizerabililor de la varful „constructiei”, fatarnicia si fariseismul, crimele si complicitatile netrebnicilor etc apucaturi patologice ce amintesc de Sodoma si Gomora dar mai ales „abordarile” ce duhnesc a Mengele, Hitler, Stalin… vor duce in final la daramarea si dezintegrarea acestui FALS, acest „Turn Babel”, predestinat PIEIRII!Cardasia complicilor la GENOCID, lacomia, incrancenarea prosteasca, diabolica de-a sacrifica oamenii, le va pecetluii sfarsitul acestor netrebnici nelegiuiti! L-au maniat pe Dumnezeu DESTUL!!Ei NU cred in Unul Dumnezeu, dar noi, DA!!

„Vaccinurile” anti-COVID sunt cele mai ucigașe din istoria medicinei

IMPOTRIVA SEGREGARII, NAZZI GREEN PASS, POPOARELE STRIGA: OPRITI GENOCIDUL! DESTUL!!

Fatalaii se sfasie pentru ciolan, bani, putere, control, pe plaiuri mioritice – in ist timp, in intreaga lume sunt revolte pentru apararea drepturilor si libertatilor!! Ce vor face deputatii care au incetat sa reprezinte interesele romanilor? Vor raspunde la ordinele arahatilor, sasului, rafililor si cerceilor, voiculestilor, gâzilor,cioloșilor, dâncilor, etc De ce? Pentru că sunt niște triste MOLUȘTE șantajabili, mediocrități istețe cu probleme morale ȘI penale, nevertebrate, nema nișta neuroni dar exces de hormoni, slugi sluș, lichele LACHEI, necumk ce s-ar cuveni! NU LE PASĂ DE OAMENI, NICIUNORA! Mimează doar grija față de semeni, sunt IEFTINI și făr de frică de Dumnezeu!!

Neintelegand ca NU protestele sunt solutia, oamenii militeaza pasnic impotriva globalistilor, ordinelor unor dezaxati ce conduc lumea.. raspunsul „autoritatilor”: trupele UE (Eurogender Force) impusca manifestantii la ordinul sceleratilor ce au inventat o mascarada planetara. Da, SUNT UCISI OAMENI, LA ORDIN! In ultimul an, mai ales, doar sarbii au inteles diferenta dintre rascoala si protest, au pichetat si luat cu asalt nu sediile ograzilor politichiei si sediile GOALE ale decidentilor ci, fireste, sediile tembeliziunilor MITUITE de guvernele obediente, vuvuzelele propagandei PlanDemoniei. Fake-news-ul e propagat pretutindeni in lume de media lacoma, de ieftinii vanduti, de iude, de cancerul omenirii – uneltele ghiavolilor!! Cat despre PACALICII de-si zic sanchi politicieni, limbrici SANTAJABILI, clanurile si capusele lor, masoni, ticalosi ce se dedau la orgii sexuale, pedofili, mizerabili robi ai banului, corupti pana-n maduva oaselor, TIRIPLICI impusi si tolerati de servicii si Oculta mondiala, TRADATORI DE NEAM SI TARA, vremelnicii zmintiti ai vremurilor carora ne caznim sa le supravietuim – sa NU aveti asteptari de la aceste slugi ale satanei, de la niciunii!! Suntem pe cont propriu, iL avem pe DOAR Dumnezeu si daca nu intelegem sa ne unim fortele impotriva raului, ne vom merita orice mai vine…

Mircea Platon: „Ce anume funcționează? Că vaccinarea nu a împiedicat nicăieri carantina. Din nou.Cum adică trebuie să ne vaccinăm ca să fim parte din comunitatea europeană? Și apoi se mai miră că valul EUrosceptic sau EUrovomitiv e în creștere? Ce anume are vaccinarea forțată și lipsirea omului de drepturi elementare în comun cu Europa decât cele mai negre ceasuri ale istoriei ei? Nazism, comunism. regimuri bazate pe control, teroare, deportări, lagăre, cartele și delațiune?Unde e demnitatea ființei umane, unde e umanismul Renașterii, unde e conștiința creștină? Ce e european în mânarea de la spate a turmelor de vaccinați?*În anii premergători intrării noastre în UE, oficialii EUropeni au cerut scăderea numărului de țărani în România. România a pierdut populație datorită desființării bazei industriale, economice, emigrației, bolilor cronice, îmbătrânirii populației și natalității scăzute din pricină de trai obidit, hăituit. Populația României a scăzut cu milioane de oameni de când a intrat România în UE și nu ne-a mai zis nimeni că dacă vrem să facem parte din comunitatea EUropeană ar trebui să ne punem pe picioare. Din contra, au profitat de slăbiciunea și nefericrirea noastră ca să ne jefuiască și mai cu spor. Ne-ar trebui vreo sută de ani de Covid ca să pierdem tot atâta populație câtă am pierdut din cauza situației generale infecte pe care ne-au adus-o integrările prostituate și condițiile de muncă și de viață infecte.Ce vine comisarul Breton și ne spune?! Tunsoarea cu breton era o chestie comunistă. Mama îi zicea frizerului să mă tundă ”franțuzește cu freză”. Se vede că vechea Europă a supraviețuit, fie și ca nostalgie, la noi, în Est, nu la eurocrații ăștia cu frunte îngustă și umplută pe dinăuntru cu lăcomie.”

Tuturor „expertilor”, „specialistilor” sponsorizati de Big Pharma si de guWerner, asmutiti IMPOTRIVA romanilor alfabetizati le vom arata soricul si le spunem ca NU vor scapa nepedepsiti, vor plati pana la unul!! Apropo #Rafila – locul tau e in pustie, retrage-te la vreo manastire si petrece-ti zilele in post si rugaciune, roaga-te pentru „sufletul” securistului de ti-a fost tata! Tu si alti sponsorizati de Big Pharma, evident oratanii de absolut TOATE coloraturile penajului, NU aveti calitate morala sa dati lectii, sa impuneti, sa ordonati, lichelelor!! Pe ticalosul #Arafat NU-l va mai putea salva „autostradu” ieftinu sub papucu muheriI, va sfarsii dupa gratii, parnaie pe viata! Si averile confiscate! La fel cerceii, voiculestii, beatricele, drogatu fost ginerica de mugurel si alte panarame IEFTINE!Sa NU-i ierte Dumnezeu pentru ca se dedau la zminteli PE BANI!!

Libertatea este un DREPT, drepturile NU pot fi incalcate!!Obsesia vaccinării și nebunia segregării pe criterii de suspiciune de boală și cod QR trebuie să înceteze. RENUNTATI LA IMBECILITATE!!!Mai spun o data si mai apasat: voi NU credeti in Dumnezeu, fariseilor, dar noi, DA!! Nimic NU ramane nejudecat, nepedepsit! Nimeni si nimic NU va scapa de mania Tatalui! Da, Dumnezeu E iubire, dar NU a uraciunii, a spurcaciunilor si-a hulei si a scarbavnicilor!!Personal, NU mai am demult asteptari de la moluste, ieftini si „potenti”… Il doar rog pe preabunul Dumnezeu sa-mi dea zile sa-i vad pe fiecare-n parte din toti impostorii „alesii” ce si-au cumparat locuri pe listele ograzilor mioritice, PLATIND intr-un fel sau altul pentru TOATE ticalosiile la care s-au dedat! NU vreau sa crape vreunul, dar sa sufere si sa sufere pentru absolut toti romanii decedati CU zile, pentru lacrimile mamelor si ale parintilor si bunicilor, pentru toate aripile frante copiilor si tinerilor, pentru toata bucatica de romanism vanduta, pentru toti suferinzii, flamanzii, pentru TOT! TOTI!!!”De la nașterea lumii, minciuna ucide Adevărul, apoi se sinucide, neștiind că Adevărul înviază din morți.” !!!!!!!

Certificatul verde nu este nici certificat, nici verde, este o IMBECILITATE inventata de niste DEZAXATI, o unealta de CONTROL!!Este un pașaport de segregare, prin care accesul la bunuri, servicii, chiar la locuri de muncă va fi condiționat de acceptarea unui tratament medical.Acest instrument este:

• inutil din punct de vedere sanitar;

lipsit de fundament științific;

• imoral.

„Acceptabilitatea acestui certificat de sănătate/permis de muncă, adică segregarea socială pe criteriul codului QR și al supunerii față de regulile absurde ale unei crize (inventate sau monetizate cu cinism) puse în mâinele unor „autorități” ca și când ai da unei primate un kalașnikov să se joace pentru distracția verilor săi umanoizi „inteligenți”, ar trebui să fie subiectul unui referendum, iar nu al unei legi – fantomă, care când este, când nu este pe rolul Parlamentului și care este promovată agresiv și violent pe paginile de socializare ale influencerilor și ale unor politicieni scăpătați și inadecvați.” av. Ghe. Piperea

„Nu mai pot trăi cu minciunile adresate cetățenilor și pacienților că vaccinurile sunt inofensive, este un genocid”!Vaccinarea cu vaccinuri experimentale mortale Covid-19. În realitate este o armă biologică, utilizarea sa fiind camuflată ca vaccin Covid-19. Ceea ce se face populației este un genocid și o crimă împotriva umanității”, a lasat scris dr. Thomas Jendges. Afirmația lui este întocmai cu a profesorului laureat Nobel, Luc Montagnier, cel care a spus de la început, fiind batjocorit, că virusul este creat artificial, teorie care a devenit mainstream:„Noile tulpini sunt un rezultat al vaccinării. Puteți vedea în fiecare țară, este același lucru: în fiecare țară, după vaccinare urmează decesele”

„Din moment ce vaccinaţii se pot infecta și pot transmite infecţia, certificatul confirmă doar că omul este vaccinat și atât. Nu demonstrează nici că este imunizat, nici că nu este infectat și că nu transmite boala. Deci, „vaccinat” nu înseamnă „sănătos”, iar „nevaccinat” nu înseamnă „bolnav”. Impunerea certificatului ar fi doar o măsură politică aberantă cu consecinţe catastrofale. Vaccinarea, ca orice serviciu medical, trebuie să rămână o opţiune, nu să devină (prin constrângere) o obligaţie.

Stiţi, desigur, că producătorii au cerut și au obținut imunitate de răspundere civilă și penală pentru efectele adverse ale vaccinurilor. De ce au nevoie de imunitate dacă vaccinurile sunt ”sigure”?

În cazul adoptării certificatului, cineva trebuie să răspundă! Cetățenii care vor ceda șantajului și vor suferi efecte adverse invalidante, sau vor pierde membri ai familiei în urma administrării serurilor experimentale, se vor adresa direct deputaţilor care au votat impunerea certificatului pentru a solicita daune, plata costurilor pentru tratamente medicale, pensii de întreţinere, pensii de urmaș, etc.

Persoanele vătămate și aparținătorii lor vor beneficia de consiliere și asistență juridică din partea unor case de avocatură care s-au angajat să presteze aceste servicii.

Deputaţii vor purta întreaga responsabilitate și trebuie să suporte consecinţele votului lor.

În tabelul de mai jos prezentăm intenția de vot a membrilor Camerei Deputaților, pe baza informațiilor publice și a discuțiilor purtate până în prezent.”

Vom monitoriza votul la Camera Deputaţilor și vom completa tabelul în conformitate cu votul exprimat, menţionând și datele de contact, apoi îl vom face public prin toate mijloacele de comunicare astfel încât toţi cetăţenii să știe pe cine trebuie să tragă la răspundere dacă/când va fi cazul.

RASPUNDE PENTRU VOTUL TAU

Judecătoarea Viorica Costiniu:

„Cum îndrăznești TU, politician, să vii și să sancționezi cetățenii pentru că tu ai fost incompetent?

Cate promisiuni electorale au ramas vorbe in vant si cu cat grozaviile guvernarilor au distrus ce s-a cladit, greu, dar responsabil?

Ce s-a ales din fructificarea bogatiilor din acest rai daruit de Dumnezeu romanilor?

Mancam rosii ca pietrele, paine din graul nostru vandut strainatatii, afine din Peru si tot asa de colinzi culinar tot mapamondul?!

Se lauda unii altii cu zeci de milioane de euro care sunt sau vor veni, zic altii, sa sature gurile celor invatati prin tari sa experimenteze acasa cum sa se fructifice tot in buzunarele inavutitilor de afara!

Si asa, la greu, cu zile innegrite de inteleptii cu firma, tabara pe cei care au muncit, au invatat, unii chiar au izbandit sa-si depaseasca conditia ca sa ce…. ?!

Sa n-aibe parte de un sistem de sanatate sanatos ci de unul in precoma, sa n-aibe parte de un invatamant si de o educatie la nivelul inteligentei copiilor nostrii care se impiedica de dascali intarziati daca nu au norocul unora luminati, sa n-aibe sansa unei justitii drepte ptr ca din incultura juridica a demnitarilor tarii se propaga ignoranta, aroganta, vanitati, orgolii, nestiinta ridicata la rang de notorietate si cate si mai cate?

Drepturile fundamentale, constitutionale inseamna si respect!

Nu-ti repari greselile pe munca corecta a oamenilor indiferent de clasa sau ierarhie sociala.

Guvernele sunt datoare vandute populatiei, diferitelor profesii care prin justitie si-au revendicat pe drept ce li s-a” furat”in timp din venituri. Statul debitor se comporta ca un creditor venos astfel ca egalitatea in fata legii e doar ptr mojici.

Ce face ANAF?

Cat a platit din datoriile fata de cetateni, cat a strans la buget potrivit atributiilor?!

Intai, respectati oamenii care v-au ridicat in jilturi, cu masuri care sa justifice nu incompetenta guvernelor, a imitatiilor de ministri ci cu stiinta si responsabilitate nevoia de prosperitate”.

Obsesia vaccinării și nebunia segregării pe criterii de suspiciune de boală și cod QR trebuie să înceteze. RENUNTATI LA IMBECILITATE!!!

Ca „presa” e MITUITA, stim! Ca impostura –  cloaca politica e santajabila si raspunde la ordine, stim.  Cine contabilizeaza castigurile pe timp de pandemie al „medicilor” de familie, personalului ATI din „spitale”, politicienilor  AFACERISTI, firmelor de pompe funebre, prefecti, lacheii si purtatorii de vorbe din asa zis DSP-uri.. etc Cat se catiga/decedat? Dar/vaxxinat? Cine monitorizeaza si la cat se ridica deja cresterea veniturilor pe timp de „pandemie” al mizerabililor?? Ca despre exclusiv  BANI  e vorba… Si se  TACE COMPLICE! „Banii, de oriunde ar veni ei, sunt plini de sânge. Dacă pui mâna pe ei, te pătezi pe mâini de moarte.”

Singurii care își freacă mâinile de bucurie sunt cei care fac bani – dar…  EI NU SUNT PLATITI SA FIE MORALI! „Decesul de la vaxxin este CRIMA PERFECTA. Nimeni NU poate demonstra cine a fost autorul. Mai ales cand NU face nimeni autopsia si cand DSP-urile, in frunte cu Arafat, sunt complice la crime.”

„Obligaţi la vaccinare,

Cheltuiala este mare.

Dar cu cât mai mare este

Şi comisionul creşte.” – epigramă de Adrian Timofte (20 februarie 2021)

Dan Diaconu: „Cretinii de la butoane – păpușați de gașca de derbedei denumită „a elitelor” – își bat joc de oameni”

Scrisoare deschisa catre deputati: NU VOTATI CERTIFICATUL VERDE – nu ajuta la combaterea transmiterii virusului

Zeci de medici și avocați, scrisoare către Parlament: NU votați certificatul verde -nu ajuta la combaterea transmiterii virusului

Ioan-Aurel Pop, despre propunerile Comisiei Europene, privind schimbarea limbajului: Acestea se petreceau în vremea globalismului comunist, când se construia societatea atee și „poporul muncitor unic”

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Sibilla și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.