Moldova Noua – ” Clasa politică, în război cu alegătorii. Iată adevărata luptă de clasă! „

vela-si-adi-torma-620x400

Moldova Noua –   primarul in razboi cu cetatenii… Patriei ! Tipic pentru PNL, politica ” pumnului in gura „. Agresivitatea, fie ea si doar verbala NU poate fi confundata cu inteligenta.

Presa din Caras-Severin relateaza – la  solicitarea  edilului orasului Moldova  Noua : 

Primarul Torma, agresat în plină stradă! Vezi motivul pentru care e admonestat edilul

NU e deloc prima altercatie pe care primarul Torma o are cu cetatenii orasului, evident ca nici ultima… Rasul-plansul atitudinea si comportamentul, limbajul acestui individ  ! Trist. Trista realitate…

Pe pagina   de FB a   primarului se comenteaza… Cativa aplaudaci si postaci de servici ii tin isonul..

Comentez si eu, nu intamplator ci pentru ca acest  fost birtas, actual primar, continua de luni de zile sa apostrofeze, jigneasca, eticheteze, umileasca si batjocoreasca cetatenii orasului : 

” Torma , INSTIGA, AMENINTA apoi tot el se da … lovit ! NU a fost lovit ci imbrancit ( asta se vede pe filmare ) si aceasta pentru ca el, Torma e instigatorul ! Chiar asa, in loc sa se comporte precum fatalaii, mai bine ar rezolva problema cainilor fara stapani – deocamdata, se tine de doar spectacole penibile, nu face nimic altceva decat sa pomeneasca ” greaua mostenire „…. Penibil acest Torma ! Stai toata ziulica in online si jignesti, ameninti cetatenii urbei pe care te lauzi ca ” o reprezinti „, ai bani de dat la presari sa-ti inchine ode si imnuri si sa te victimizeze, inteleg ca si fata de consilierii locali ai altor partide manifesta acelasi comportament intalnit des in cercul golanasilor si care NU face cinste statutului de primar al urbei… PENIBIL ! La munca, Torma, lasa gargara, renunta la instigari si amenintari, la munca ! Si NU mai folosi numele presedintelui CJ CS si al presedintelui PSD CS cand mai ameninti oamenii, acestia NU cunosc inca… faptul ca le folosesti numele in loc sa-ti faci treaba la care te-ai inhamat ! RUSINE ! Rau fac cetatenii si consilierii locali ca nu te inregistreaza ei pe tine cum instigi si ameninti, cum jignesti… sa vedem cate plangeri aduni la chimir si daca merge in instanta vreo personalitate pe care o toot invoci, in locul tau ! Maturizeaza-te primare !!! Ce-i cu atitudinea si comportamnentul acesta de prunc alintat ??!!! Cum iti permiti sa jignesti Oamenii sa-i etichetezi ca ar fi , citam ” animale cu doua picioarte ” ???!!! Ai bani de doar platit prietenii presari sau si de platit daune morale ?? RUSINE !!! LA MUNCA ! Esti primar sau operator imagini, esti primar sau ai ramas birtas – limbajul pe care-l folosesti la adresa cetatenilor din buzunarele carora esti platit spune multe…

NU esti demnitar Torma ! Habar NU ai ce inseamna :)) NU esti ! Esti reprezentant si in serviciul cetatenilor , comunitatii ! Nici macar atat NU cunosti ??!!!

DEMNITÁR, demnitari, s. m. Înalt funcționar al statului. – Din fr. dignitaire (după demn). ” 

ce urmeaza depaseste limitele decentei,  Torma isi da arama pe fata : 

Nervos foarte, iritat,  turat ca de obicei, primarul care isi tine audientele cu cetatenii pe care-i jigneste, eticheteaza si ameninta repetat, imi raspunde :

17858010_403015633390633_2135796186_n17842215_403021490056714_1177733866_n17842290_403043156721214_2120869581_n

Scrie cineva, apropo de exprimarea asa zis ” primarelui ” :  ” Cum sa intocmesti un proiect ,ca sa obtii bani europeni cand tu la limba romana esti,,praf „…

Acest Torma NU cunoaste care ii sunt atributiile de primar,  altfel, ar fi apelat la fortele de ordine, ca mic exemplu…  

Prefera sa piarda timpul  pe retelele de socializare ” rezolvand problemele ” din.. taste si improscand cu invective greu de reprodus, pe oricine  are proasta inspiratie  a-l atentiona . 

TORMA_0

cat sa solicit daune primarului Torma – Moldova Noua ?
Voi realizati ce limbaj foloseste in relatiile cu Oamenii … La adresa cetatenilor orasului Moldova Noua are mult mai grave ” etichete ” … Vrea respect dar NU respecta !

„M-am gândit adesea că politica este o treabă prea serioasă ca s-o încredinţăm politicienilor.”… – vorba mare spusa de Eugen Ionescu ! Sa nu insist, ca-i in stare primarele  Torma sa-l faca nebun si pe…

Cat sa solicit daune morale si de imagine acestui Torma, intreb …

Imi raspunde cineva :  ” Atât cât vă trebuie să amenajați un adăpost pentru câini fără stăpân de la Moldova Nouă. „

Numai ca … eu NU sunt primar ! nici consilier local ! sunt roman, mama, o mana de om , un simplu cetatean al Patriei ! e treaba lor, a tuturor, indiferent de coloratura ” penajului ” sa rezolve problema cainilor fara adapost  ! Ii dau ocazia sa-si revizuiasca limbajul, atitudinea, comportamentul fata de persoana mea, ii astept scuzele , sa le faca public ! Altfel, plateste ! Si dupa sa se ocupe de atributiile de primar care-i revin ! Ca NU e nici demnitar, nici operator imagini 😉 NU-i permit ! NU ma cunoaste, nimanui NU permit sa ma jigneasca in asemenea hal ! PLATESTE ! Si nadajduiesc sa-mi urmeze si alti cetateni exemplul !

Se va trezi la realitate  si acest personaj, Torma care manifesta comportament de  MITOCAN ! 

Primarul din Moldova Nouă a ajuns să îşi strige neputinţa… pe Facebook

” Clasa politică, în război cu alegătorii. Iată adevărata luptă de clasă! „

Iata ce spun locuitorii orasului Moldova Noua :

„o atitudine de golan, nu de om politic sau de primar”.

” Torma nu încetează să jignească cetățenii acestui oraș. Probleme de genul celor ridicate de unii cetățeni nu credem ca le poți cataloga drept „personale”. Dacă doar unul dintre cetățenii orașului are curajul sa spună că este o problemă cu parcarea si pe drept vorbind, atunci când te apuci de spart in 3 decembrie pentru a bloca accesul la parcări pana in aprilie, știind ca nu se poate lucra pe timp de iarna, asta nu înseamnă ca este „fără bun-simț”.
Sau daca un alt cetățean îți aduce aminte ca ai bătut gura intr-una ,in campanie , cu câinii vagabonzi iarăși nu înseamnă ca este nesimțit.
Și da… este cât se poate de democratic să îți spună că deși te-a votat, la următoarele alegeri, datorită dezamăgirilor pe care le-a avut din partea ta, nu te va mai vota.
Indiferent, ignorant și lipsit de caracter ești TU. Cetățenii nu au nimic, ei plătesc taxe și se așteaptă să rezolvi ce ai promis in campanie. Să îți aducem aminte ce spuneai despre problema câinilor? ” în prima săptămână voi rezolva problema câinilor”.
În această problemă au trecut 8 luni iar câini sunt de 8 ori mai mulți si mai mari.
Continuă cu jignirile. Îți fac muuuult bine. ” 

44

” Torma jignește și mai nou BATE concetățenii…
Tot postează acest primar imagini cu cetățeni care consumă semințe și aruncă cojile pe jos și îi jignește întrebând cum să îi numească. Oare cum ar putea să-l numească pe cetățeanul pe care l-a bătut joia trecută și care a fost adus cu salvarea la Urgențe? Săracul cetățean o fi mâncat și el semințe.
Vrem să îi aducem la cunoștiință acestui primar ca pentru orice faptă care contravine legii există o soluție legală. Nu este nevoie de jigniri sau bătaie.
Cetățeni ai orașului Moldova Nouă, nu vă mai lăsați jigniți! „

” Politica este agresivitatea luată ca inteligenţă. „

” Politica este un ou stricat; dacă s-a spart, miroase. „

” Politica e o dansatoare cu rochia din bancnote false. ” ..

DECLARATIE DE AVERE TORMA – PRIMAR MOLDOVA-NOUA 

IN LOC DE CONCLUZIE :

Doamne, fa-ma prost !
( versuri de : Anonim si Victor Socaciu )

De-ar fi sa-i luam pe toti la rand,
Si actualii, dar si fostii,
Cei mai destepti de pe Pamant
Au fost intotdeauna….PROSTII.
Nu te ruga la ursitoare
Sa-ti faca-n viata ta vreun rost,
Mai bine urla-n gura mare:
“Iubite Doamne, fa-ma….PROST!”
De ce sa tragi ca la galera,
Sa-nveti atatea fara rost,
De vrei sa faci o cariera
Ajunge numai sa fii….PROST.
In lumea asta cu de toate,
Unde se-nvata contra cost,
Pacat ca nici o facultate
Nu da si diploma de….PROST.
Avem impozite cu carul,
Dar inotam in saracie
Si ce buget ar avea statul
Dintr-un impozit pe…..PROSTIE…
Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
Sa nu-i jignesti, sa nu-i improsti!
O, Doamne, de ne-ar creste grâul
Cum cresc recoltele de …PROSTI.
Si-n lumea asta rasturnata,
Unde cei strambi sunt cei mai drepti,
Savantii nostri mor de foame
Si numai PROSTII sunt destepti.

” Politicienii urăsc istoria ce scrie adevărul. Iar istoria care conţine ade­vărul nu vorbeşte nici ea prea bine despre politicieni. „

” Grotescul din viaţa politică românească are virulenţe tragice. „

Amintesc vorbele lui Radu Herjeu, spre luare aminte VREMELNICULUI Torma : 

” Nu sunt un ipocrit, sunt conştient că toţi oamenii folosesc, mai ales în momente de tensiune sau surescitare, apelative dure sau adjective jignitoare. Asta nu înseamnă că un astfel de limbaj trebuie adus în faţa poporului, oricât de mult ar rezona cuvintele spuse pe scenă cu cele rostite de ei în propriile case. Pentru un simplu motiv: cei puşi să ne conducă sunt (sau ar trebui să fie) nu doar reprezentativi pentru cei care i-am trimis acolo, dar, odată ajunşi pe scenă, în lumina reflectoarelor, devin modele pentru cei de acasă. Modele de comportament, de decenţă, de atitudine, de caracter. Oricât li s-ar părea unora de caraghios sau de neveridic, vechii noştri înţelepţi descoperiseră deja că “peştele de la cap se-mpute”. Tragedia din şcolile româneşti, debusolarea, analfabetismul, grobianismul, lipsa de valori şi de scrupule, tupeul, incapactatea de a empatiza a unei mari părţi a tineretului vin din omniprezenţa, mai ales în ultimii ani, a unui model social de succes. „

Mai draga, Torma, sa fii primar NU e usor cum crezusi ! Inca ceva…. abia de azi nainte voi fi cu ochii pe orice ” misti „, crede-ma…

NU amenint. Promit ! Voi fi avertizor de integritate ;)..

p.s. inca ceva, mai draga Torma, problemele   DE REZOLVAT  in Moldova Noua, RAMAN, oricat  racnesti, jignesti…  ” Succesuri ” !  LA MUNCA !  Suntem  cu ochii pe absolut tot ce .. ” misti ” , ca daca insistasi..! Sunt unul din Oamenii pentru care ticalosii  / ticalosia NU au culoare politica !

 

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Sibilla și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.