UPDATE ! Inca NU am aflat adevarul… / „ Portocalii „ de pe feudele patriei. Cati „ agreati „ de Binom exista ?! De ce nu se autosesizeaza nimeni ?!

UPDATE ! Inca NU am aflat adevarul… /

Noutati :

Fostul avocat Teofil Drugărin, condamnat pentru inducerea în eroare a organelor judiciare! A încercat discreditarea prim-procurorului Bucurică! – Sentința nu este definitivă, putând fi atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

In ce priveste institutiile abilitate ale Statului care s-ar impune sa faca Lumina in acest caz : TACERE TOTALA ! Ce sa inteleaga cetatenii ??!!

Daca se va dovedi ca procurorul Bucurica  e nevinovat, acesta va primi scuze public, asa cum clameaza, inclusiv de la  subsemnata – cetatean onest al Patriei , platitor la zi de taxe si impozite la fel ca multi alti contribuabili din buzunarele  carora sunt platiti tare multi… – desi NU l-am acuzat ci doar supus opiniei publice informatii si date CU precizarea surselor ! Daca dimpotriva se va dovedi ca acesta e vinovat, va plati – pentru aceasta existand institutii abilitate in a lua decizii, nu  suntem noi in masura sa judecam, noi  DOAR intrebam !

Pana atunci recomandat unor presari ” saritori ” in a dezinforma sa se abtina in a furniza date eronate cu privire la persoana mea ! Deasemeni il atentionez public pe  domnul procuror sa inceteze cu hartuirea, amenintarile in ceea ce ma priveste ! NU am nimic personal cu domnia sa, doresc  la fel ca multi altii sa aflam adevarul, nimic mai mult ! Practicile securistice imi repugna ! O abordare civilizata, demna, as fi aplaudat-o ! Ar fi impus respect reciproc, dar…

amenintari acuze nefondate

Repet:  EXISTA INSTITUTII ABILITATE SA STABILEASCA / LUMINEZE ! DEOCAMDATA : TAC ! NEJUSTIFICAT ! ISJ CARAS-SEVERIN, CSM, ICCJ, ETC….. NIMIC… DEZAMAGITOR DEZINTERESUL !

Nadajduiesc sa NU fie adevarat nimic din ceea ce am prezentat –  CU sursele  PRECIZATE – si voi fi printre primii care voi cere scuze  PUBLIC ! Deocamdata : NU STIM care-i adevarul…

 

***

” Pentru a înfrâna trebuie legi. Dar trebuie oameni care să împlinească legile.”…

11452411

In ultima vreme ( prea multi ani !!! ) , abuzurile unor procurori pe sufletul Lulutzei, sunt la ordinea zilei, din pacate ..

“De fapt de ani de zile se practica o serie de abuzuri prin incalcari de Constitutie, prin incalcarea drepturilor fundamentale ale omului, prin incalcarea procedurilor din legi si din Codurile penale… Facand abuzuri, lucrurile vor ramane ca la inceput? Nu vor ramane asa. Totul se va decide in Parlament indiferent de ce spun ambasadele, de ce spun altii” – slaba nadejde ! indoi-m-as si n-am cui…

Se pare ca ” renumitul ”  asa zis procuror ” Portocala ” a fost clonat si mai apoi plantat pe feudele   Patriei ! C-asa inteleg unii sa ” faca ” justitia… Prin targ se chiar zvoneste ca acesti ” portocali ” se falesc cu faptul ca sunt din ” elita ” Lulutzei. 

Astazi, supunem atentiei opiniei publice un caz mai aparte, cu mentiunea ca  NU acuzam, NU cunoastem  daca si cat adevar contin informatiile ( aparute in spatiul public ), informatii  VERIFICABILE, observand insa ca sunt EVITATE, ocolite de mare parte a mass mediei si, mai grav, neverificate/neanchetate de catre ” onor ” institutiile abilitate ale Statului de drepti…. care institutii devenite din pacate un soi de unelte de opresiune, NU se autosesizeaza ! Noi avem dreptul a fi informati corect,  insistam sa aflam ce si cum stau lucrurile, suntem platitori onesti de taxe si impozite, pe banii nostri, ai contribuabililor,  stau bine mersic pe scaune caldute diversi ” portocali „. ” Portocali ” care au obligatia sa raspunda,  chiar de au gresit au ba !

Atrag tot mai des atentia aspecte cu iz infractional – repet si subliniez,  verificabile dar  ostentativ evitate – aspecte ce NU fac cinste dar grave deservicii de imagine si nu numai.

Precizam din start : informatiile din ancheta jurnalistica de mai jos NU au scopul de a acuza pe cineva ! Sunt informatii VERIFICABILE ! Exista institutii abilitate sa investigheze, verifice, ancheteze daca datele sunt au ba reale ! Noi NU stim, punem intrebari, vrem si avem dreptul sa aflam : exista vinovatie sau… nu ( ? )

p.s. sursele sunt precizate! 

“Avertizorii de integritate (whistleblowers) joacă un rol-cheie în descoperirea unor nereguli serioase”

sa trecem la subiect :

 ” portocalul ” de Caras-Severin?!

procurorul Radu George Bucurică (din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița)

 Este Bucurica unul din slujbasii statului care-si exercita functia cu rea credinta ?! Nadajduim sa NU ! Verificabil…

STIRILE DIMINETII,ROMANIA TV ,1 OCTOMBRIE 2017 :  acuzatii grave la adresa unuia din cei mai  BOGATI procurori ai Romaniei ( !!! ) : a acostat fete minore ??!!! Razbunator si NIMENI nu are curajul sa-i ceara socoteala ??!!!

 

de vizionat de la minutul 17:27..

 

de vizionat de la minutul 14 : 00..

De ce TACE ISJ Caras-Severin ??!!!  ( la acea data, inspector scolar general era Adrian Doxan ?! ( cel pe care nenumarate corpuri de control l-au gasit cu grave nereguli si care in prezent se vaicareste ca si-a pierdut – pe buna dreptate –  functia  )..

S-au petrecut faptele incriminate undeva pe Muntele Mic ? Tac de frica dascalii care cunosc detalii ?! Au fost amenintati acesti dascali ??!

De ce  nu se autosesizeaza institutiile abilitate ?? De ce nimeni nu sesizeaza CSM, ICCJ, Parchetul General etc  ?! E chiar atat de mare frica, lasitatea ? Sunt atat de multe DE VERIFICAT … atat de multe, prea multe si CU consecinte de nereparat !

Cand, pretinzand ca servesti legea, desconsideri cetateanul, devii tu insuti, procurorul, un instrument al statului totalitar. Extrem de grav !

procurorul Radu George Bucurică (din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița)

procuror-bucurica_1

Gurile rele spun ca magistratul NU s-ar teme de nimeni si ca s-ar fali ca ar fi unul din ” portocalii ” agreati de Laura Codruta LASCU Kovesi… Ce sa credem ?!

Sub pretextul fluturatei lupte anticoruptie se petrec prea multe nelegiuiri ? Cine si cand va face Lumina, ca de dreptate ne e dor, noua, muritorilor de rand..

„Pentru o cetate, nu este nimic mai rău decât un tiran. Sub acest regim legile nu sunt aceleaşi pentru toţi. Un singur om guvernează: proprietarul legii.”

 ***

 Exista antecedente ??!!

E vinovat sau dimpotriva, nu, procurorul Bucurica ?

Targul vuieste ca acesta ar semana teroare si ca s-ar cunoaste ca e  ” de neatins ” …. adica e protejat ??!! De catre cine ? De ce ?! E gura targului  carcotasa si  imprastie neadevaruri ? In folosul la ordinele cui ?!

– un comentariu ” pescuit din online ( sursa precizata ), mentionand ca NU raspundem pentru veridicitatea datelor, le doar supunem atentiei celor indreptatiti sa verifice..:

„conflictul a inceput dupa ce fostul militian, ulterior politist, Bucurica Radu, si-a cumparat cu suma de 50.000 de euro un post de procuror in conditii in care la examen a obtinut nota 4.35, iar dupa ce a dat 50.000 E, la reexaminare a obitinut nota 7.02, iar cu 7 se promova examenul (a se vedea averea estimata de pr. Bucurica Radu de 7 mil. euro pe care o aminteste la orice discutie si recunoaste ca a fost samsar de terenuri in zona lacului Snagov, iar o parte din terenuri le-a obtinut de la persoane penale, fara bani pe care i-a facut scapati de justitie). Actualmente, s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de pr. Bucurica Radu de catrea Parchetul Curtii de Apel Timisoara pentru fals in declaratii, in sensul ca, pe declaratia de avere din 2011 nu apare ceea ce a declarat pe declaratia de avere din 2012; acestea sunt publice si se alfa pe site-ul Ministerului de Justitie, cum si examenul este public si se vede ca a luat examenul la reexaminare. „ ( comentariul unui user pe luju.ro )

Surse :

ACTIUNE DE COMPROMITERE A UNUI PROCUROR? – Teofila, fiica avocatului Teofil Drugarin, il acuza pe procurorul Radu Bucurica de la PJ Oravita ca i-a facut propuneri indecente: “A terminat de urinat venind inspre mine cu penisul la vedere”. Avocatul se plange ca procurorul l-a vanat la toaleta. Bucurica este cel care l-a trimis in judecata pe fiul avocatului. Magistratul acuza: „Este o denigrare de o maniera mizerabila, josnica la adresa mea!” 

Cuburi35

Procurorul latifundiar George Bucurica pus la zid de un traficant de arme

Un sarb acuzat de trafic de armanent si de contrabanda cu tigari i-a declarat razboi deschis procurorului care l-a bagat dupa gratii din Oravita. Intr-un film postat pe internet, Jozef Scop sustine ca a fost rapit de catre anchetator si ca acesta si-ar fi creat o avere uriasa prin jonglerii imobiliare.

Jozef Scop (41 de ani) a postat in urma cu cateva zile un film incredibil pe internet, in care aduce acuzatii grave la adresa procurorului George Bucurica, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita. Sarbul, care anul trecut a fost arestat pentru contrabanda cu tigari si este judecat in prezent in stare de libertate, sustine ca Bucurica si politistii de frontiera l-au rapit de pe teritorul Serbiei si l-au tarat in Romania, unde i-au facut dosar penal. El a facut o perioada greva foamei, in semn de protest fata de asa-zisele abuzuri ale anchetatorilor din Romania. In interviul care poate fi vizionat in exclusivitate pe http://www.national.ro, sarbul il provoaca pe Bucurica la un „duel” cu detectorul de minciuni, pentru a demonstra ca are dreptate. Mai mult, Jozef Scop sustine ca are informatii incendiare despre Bucurica, din care ar rezulta ca acesta ar fi facut jonglerii cu terenuri la Snagov si ca si-ar fi cumparat functia pe care o detine in prezent cu 50.000 de euro.

Bucurica, un milionar

George Bucurica a intrat in magistratura in 2009, fiind admis la limita, cu nota 7,2, in conditiile in care cea minima era 7.00. Dupa numai un an de activitate, el a fost trecut de procuroul general pe lista celor mai competenti procurori din tara. Desi lucreaza intr-un birou modest, in oraselul cu 15.000 de locuitori din vestul tarii, Bucurica poate fi considerat un adevarat mosier. El are o casa in Bucuresti si una la Snagov, unde detine si terenuri valoroase. Conform declaratiei sale de avere, Bucurica are la Snagov un teren de 8.000 mp, un altul de 1.299, plus unul de 1.400 mp, doua de cate 4.000 mp, o parcela de 7.039 mp si, in final, o „bucatica de teren” de 25 de hectare. Toate acestea au fost cumparate de actualul procuror in numai doi ani, in perioada 2006-2007.

In legatura cu aceasta avere, mafiotul sarb sustine ca exista multe semne de intrebare. Jurnalistii „National” au incercat ieri sa afle detalii chiar de la procurorul Bucurica, insa acesta nu a putut fi contactat la niciunul dintre cele patru numere de telefon la care trebuie sa raspunda, in mod normal, in calitate de purtator de cuvant al Parchetului pe care il reprezinta.

 

sursa : aici

 E corect sa mentionam si faptul ca procurorul George Bucurica e cunoscut ca fiind cel care a bagat spaima in lumea interlopa, cel care a destructurat retele de traficanti persoane ori contrabandisti cu  tigari.  Totusi, comentariile aparute pe marginea unor articole, spun multe…

TENTATIVA DE VIOL A PROCURORULUI BUCURICA RADU

Avocatul Teofil Drugărin îl acuză pe procurorul Radu Bucurică de tentativă de viol VIDEO

 

Av Drugarin Teofil

16 Martie 2013 · 

Către,
D-l Prim Procuror 

al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timiosra

Subsemnatul avocat Drugarin Teofil in Oravita, str. Eftimie-Murgu, nr. 2, jud. Caras-Severin, formulez prezenta:

Plangere

Impotriva Rezolutiei de neincepere a urmaririi penale din data de 04.03.2013 din D. Nr. 92/P/2013 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara. 
În fapt va rog sa constatati incompetenta pr. Bucurica R. iar cele ce urmeaza sa detaliez in scris va rog respectos sa nu mai afirmati ca au un caracter sicanator, lucrurile sunt adevarate doar ca in calitate de „frati” mai mari ai pr. Bucurica R. si pentru a iesi bine la bilanturiile anuale, cumulat cu faptul ca sistemul judiciar este permisiv, sunteti obligati de acest sistem sa protejati un „infractor si impostor” asa cum deja bine stiti in persoana lui Bucurica R. In vederea sustinerii celor afirmate invederez urmatoarele:
1. Pr. Bucurica R. rapeste de pe teritoriul sarb pe cetateanul Scop Josef care a postat pe YouTube o declaratie in care sarbul cere cu insistenta efectuarea unui test poligraf atat pentru el cat si pentru rapitorul Bucurica R, in conditii in care cetateanul sarb face greva foamei in 3 etape cate 15 zile pentru a i se aproba testul poligraf pentru dovedirea faptului ca acesta a fost rapit de pe teritoriul sarbesc. La plangerea solutionata de d-na pr. Daescu si aceasta refuza acest drept pe motiv ca testul poligraf nu este proba in conditii in care I.C.C.J. Bucuresti a explicat cu lux de amanunte ca testul poligraf constituie proba cu toate ca nu este trecut in codul penal dar face parte din legile speciale la fel ca si amprentarea, A.D.N-ul, amprenta dentara si orice proba stintifica. Am depus si practica judiciara in sustinerea testului poligraf de catre alte parchete si instante din tara care au cerut testul poligraf ca si proba, raportat la faptul ca Romania este membru Uniunii Europene si in toate tarile din Europa testul polugarf este considerat proba. Nu ma pot certa cu toata lumea, cu sistemul in conditii in care eu sunt convins suta la suta ca cetateanul sarb a fost rapit de pe teritoriul sarbesc din exces de zel al pr. Bucurica R. care doreste sa ajunga procuror DIICOT prin exceptie deoarece acesta nu are vechime decat doi ani (refuz sa cred ca un asemenea personaj fost politist ar putea sa urce pe scara valorica a elegantei si frumoasa meserie de procuror). 
2. Pr. Bucurica R. din prostie si exces de zel incalca dreptul constitutional de libera circulatie conform Art.25 al numitului Sporea Silviu, acesta aflandu-se intre vama sarbeasca si romaneasca la punctul de frontiera Naidas, de unde fara sa poata declara tigarile intr-un regim vamal, aflandu-se in zona neutra, este retinut 24 de ore de pr. Bucurica R. si propus pentru arestare de 29 de zile. Infractorul si impostorul pr. Bucurica R. dupa 2 ani de la acesta mareata fapta de prostie, prostia fiind maxima pr. Bucurica R. solutioneaza cauza relatata mai sus prin „fapta nu exista” si dispune prin ordonanta restituirea cantitatii de tigari retinuta la locul si de unde a fost confiscata respectiv zona neutra dintre cele doua vame. Va rog respectuos permiteti-mi numai mie sa cred dupa cele relatate care pot fi si verificate de d-voastra ca pr. Bucurica R. este un infractor si impostor raportat la slabele sale cunostinte juridice si la faptul ca impotriva lui nu se i-a nici cel putin o masura administrativa. D-le Dr. Prim Procuror al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara asemenea actiune nu cred ca a-ti fi putu face nici cand erati in scoala primara si va-ti jucat de-a hotii si vardistii, cum nu pot sa cred informatia ce circula prin Oravita lansata de pr. Bucurica R. cum ca acesta v-a pus la punct cu ocazia bilantului ce a avut loc in Municipiul Resita in sensul ca s-a contrazis cu d-voastra cu argumente reale si pertinente, reusind sa va enerveze dar afirma ca v-a dat o lectie bazata pe argumente strict juridice. Persoanei care mi-a relatat cum se lauda pr.Bucurica R. i-am explicat ca in materie de stinte juridice d-voastra sunteti doctor in drept iar Bucurica R. este doctor in prostie si nu cred ca exista grade de comparatie intre un impostor si infractor Bucurica R. si un doctor in drept si procuror de Inalta Curte cu functie de Prim-Procuror.
3. Aceeasi abordare ca si in cazul lui Sporea Silviu relatat mai sus a patit si numitul Glavan Cristian care s-a trezit dupa 2 ani ca fapta nu exista primind 100 de cartuse de tigari in zona neutra dintre cele doua vame pe care ulterior le-a dus si le-a vandut in Serbia, concluzie: faptele savarsite de pr. Bucurica R. il pot numii infractor si impostor.
4. Impostor si infractor asociat si colaborat cu numele Bucurica R. rezulta si din urmatoarele fapte:

  1. Bucurica R. a intrat in profesia de procuror la reexaminare cu nota de 7,02, dupa ce la examinare a obtinut nota de 4,28 si numai dupa ce a dat suna de 50.000 de euro pentru completarea raspunsurilor (bine inteles ca impreuna cu suma de 50.000 euro a dat si acelasi pix cu care a scris la examinare) este imposibil ca cineva care corecteaza o lucrare sa greseasca cu aproape 3 puncte.Aceste 3 puncte au fost scoase la iveala contra sumei de 50.000 euro. Va rog sa m-a verificati pe situl de examinare al magistraturii si ve-ti vedea ca acest infractor si impostor a luat examenul la REEXAMINARE.
    b. Bucurica R. a fost o perioada sef de post de politie la oras Snagov, unde in paralel a fost samsar de terenuri in perioda de bum imobiliar, si de-si are o varsta de 35 de ani si provine dintr-o familie modesta si saraca, a acumult o avere estimata la 7 milioane de euro constand in sute de hectare in zona lacului Snagov. Va rog respectuos sa ma verificati la rubrica declaratii de avere a lui Bucurica R. aflata pe situl Ministerului Justitiei. Cu banii castigati prin evaziune fiscala, abuz in serviciu, inselaciune si spalare de bani, din cumparare si vanzare de terenuri cum si din primirea de parcele de teren cu titlu de mita pentru a favoriza infractorii acesta si-a cumparat cu suma de 50.000 euro postul de procuror si culmea tupeului se lauda prin tot orasul ca v-a ajunge procuror DIICOT.

  2. Bucurica R. in prima declaratie de avere trece o anumita suprafata de terenuri si anumite sume de bani iar in declaratia urmatoare (fiind de 2 ani procuror nu si-a depus decat doua declaratii) cu totul alte terenuri si alte suprafete sunt declarate, alte arende, alte sume de bani si cu totul alte imobile. Va rog sa ma verificati prin accesarea declaratiilor facute de infractorul si impostorul Bucurica R. de pe situl Ministerului Justitiei.

    5. Bucurica R. prin fabricare de probe, amenintari si inselaciune in cazul fiului meu Drugarin Teofil jr. dovedeste inca odata ca este un infractor si un impostor, acesta ne-a ingradit dreptul la un proces echitabil prin refuzul de probe. (test poligraf, confruntarea, cercetare la fata locului). 

    Anexez alaturat o copie dupa autorizatie de perchezitie din care rezulta ca a fost emisa la ora 01:30 si era valabila in intervalul orar 06—20. Din exces de zel pr. Bucurica R. incepe perchezitia la ora 03 pe care o consider o perchezitie ilegala.

Cu aceasta ocazie mi-a fost retinuta o drujba Husvarna care este propietatea fratelui meu, un pistol de jucarie care este al nepotului meu si 2 pistoale cu bile de cauciuc pentru auto aparare detinute cu forme legale.
Va rog respectuos sa imi restituiti bunurile, nu au nimic in comun cu perchezitia efectuata pentru o preuspusa talharie a fiului meu, drujba este a fratelui meu are urgenta nevoie de aceasta, nepotul meu plange dupa pistolul lui preferat iar eu am suficienti dusmani care ma ameninta ( unul este Bucurica R.) si nu am pistolul de auto aparare. 
In cazul in care nu voi primi urgent si de in data lucrurile ce am cerut sa mi se restituie inteleg sa il bat sora cu moartea pe infractorul si impostorul Bucurica R. si pentru faptul ca acesta ma provoaca cand trecm unul pe langa celalalt la Judecatoria Oravita, in restaurant sau in alte imprejurari, acesta fara sa il salut si fara sa il provoc m-i se adreseaza cu cuvantul „libertate, libertate….” si „nu vrei sa iti dau drujba inapoi…..” pentru toate aceste motive ma jur solemn ca o sa il bat rau de tot, va rog sa aplanati acest conflict care persista de peste 2 ani, si daca nu l-am batut cand mi-a facut perchezitia acasa, ca mi-a arestat fiul ilegal prin fabricare de probe, acum sunt la capatul puteriilor si anticipez pr. Bucurica R. batut cu 50 de zile de spitalizare si 80 de zile de la medicul legist de catre un avocat care s-a adresat d-voastra cu precizarea ca aceasta cerere dupa ce o sa il bat si il bat rau de tot v-a ajunge la mass-media. Nu doresc d-le dr. sa va implic in acest scandal dar sunt la capatul puteriilor si ultima cearta ce am avut-o cu fratele meu care mi-a impus sa ii cumpar alta drujba ( eu nu am bani momentan, financiar stau foarte prost) mi-a pus capac. 
Ultima intalnire dintr mine si pr. Bucurica R. a fost de genu „libertate, libertate…” si „ai mai facut o plangere pentru Coada Angela… ce ai rezolvat…”, arat ca nu m-a interesat plangera in sinea ei sub aspect penal si am urmarit doar restituirea banilor, care erau proveniti din salariul sotului acesteia si nimic mai mult, daca doriti pentru activitatea depusa de pr Bucurica R. sa ii da-ti si prima, nu ma intereseaza.
Pr. Bucurica R. are ceva personal cu mine av. Drugarin Teofil, ultima plangere a acestuia m-a plasat intr-o companie selecta alaturi de Presedintele Judecatoriei Oravita Tec Mircea, grefiera-sef a Judecatoriei Oravita cercetati pentru favorizarea infractorului av. Drugarin Teofil pentru infractiuni de sfidare a instantei. Va rog sa luati masuri impotriva acestui infractor si impostor ( alaturat anexez o parte din comentarile de pe internet ale opiniei publice) nu stiu ce are cu mine personal si familia mea, fac precizarea ca la Parchetul de pe langa Judecatoria Oravita exista un profesionist de prima clasa in persoana d-lui Prim-Procuror Mihaila Cristinel si inca o procuroare. De ce numai pr. Bucurica R. are ce are cu persoana av. Drugarin Teofil. Arat faptul ca fac tratament cu antidepresive si e mult prea mult pentru mine aceasta atitudine a tortionarului Bucurica R., nu exista nici o deosebire intre tortionarii din anii 1950 ai perioadei comuniste si tortionarul anilor 2010 ai perioadei basiste, atunci se facea trecerea de la capitalis la comunism acum se face trecere de la comunism la capitalism si trebuie arestati oameni si cum se poate realiza un asemenea lucru decat folosind un infractor si impostor al vremurilor noastre in persoana lui Bucurica. 

Scopul cererii este in principal restituirea bunurilor retinute abuziv si care nu au nimic de a face cu perchezitia si in subsudiar pedepsirea infractorului impostor Bucurica R.

În drept imi întemeiez prezenta plângere pe dispoziţiile art.169 Cod procedura penala, art. 221 şi urm. Cod procedură penală, art. 278 Cod de procedura pen.

Data: _________ Semnatura prin avocat: ____________
Oravita Telefon: 0769678202

Teofil Drugarin

 

Procuror acuzat de un avocat ca i-a HARTUIT SEXUAL fiica. Tatal copilei vrea sa-si dea foc – VIDEO 

Concluzionand: cat timp pe feudele Patriei exista ” portocali ” al caror rol e acela  de-a baga spaima-n oricine caraie sau ” iese din rand „, care-si inchipuie ca sunt mici ” zei „, carora le repugna ideea raspunderii magistratilor, care agreaza existenta campului tactic si a protocoalelor secrete intre SRI si DNA, intre SRI si Parchetul General in folosul  cuiva anume si cu scopuri neortodoxe, NU exista justitie independenta ! 

Nu, NU exista dreptate, respectarea Legii, justitie independenta, cat timp procurorii  se comporta precum Don Juan, care sunt ” vanatori de oameni ” si ” distrugatori de destine ” ! Cine le verifica averile ” portocalilor ” ?! Cand ? Vor raspunde ” portocalii ” vreodata pentru faptele impardonabile la care se  tooot dedau ?…

A devenit Legea paradisul  FARADELEGII  si din  cauza mentinerii in peisaj a unor agreati de catre  lulutzele cu dubla cetatenie ( romano-americana ) ?

Inchei prin a sublinia inca o data : NU acuzam, nu  condamnam, ne doar indignam ca nimeni NU verifica, nimeni NU face lumina ! Trista realitate…

„Legea este raţiunea neatinsă de dorinţă.”

„Moravurile fără legi pot totul, legea fără moravuri, aproape nimic.”

„Sunt legi înăuntrul legilor: legi care-şi bat joc de legi.”

” Justiţie abandonată

Când legea e sfidată chiar de lege
doar cine n-o respectă o-nţelege „

S-auzim si de Bine !

p.s. lecturati MUSAI ce zice Dana Garbovan :

Pozitia UNJR cu privire la infiintarea unei structuri specializate de parchet care sa investigheze numai magistrati

UNJR a transmis ministrului justitiei Tudorel Toader propuneri si comentarii cu privire la principiile de modificare a legilor justitiei

UNJR a propus CSM includerea in legile justitiei a incriminarii faptei angajatiilor serviciilor de informatii de a racola magistrati

Pozitia UNJR dupa votul din CSM prin care s-a avizat negativ propunerea de modificare a legilor justitiei: Justitia are nevoie de imbunatatiri pentru a o aduce la standarde democratice

 

 

 

 

 

 

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.