Vă mai amintiți ? ” Noi și cu Antena 3 îi dăm jos pe derbedei ” – d-aci se trag multe !!

Vă mai amintiți ? ” Noi și cu Antena 3 îi  dăm jos pe derbedei ” – d-aci se trag multe !!

big_1_1_basescu_demis

Jurnaliștii de la Antena 3 sunt amenințați cu moartea

INDIGNAȚI-VĂ CÂT MAI AVEM TIMP, ALTFEL…. URMĂM !!!

SĂ NU VĂ ÎMBĂTAȚI CU APĂ DE PLOAIE CĂ N-AM URMA !!! INDIGNAȚI-VĂ ȘI LUAȚI ATITUDINE PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU !!

au incercat sa arunce-n derizoriu spusele unor jurnalisti profesionisti ( Radu Tudor, Oana Stancu, Dana Grecu, A Ursu… ), au atacat cu toate armele sub toate formele trustul, apoi au trecut la amenintari – lacheii securistului de la Anvers, daaar, nu doar ai acestuia !!

Sunt multi cei deranjati de intrebări, de anchete jurnalistice, și-s de absolut toate coloraturile penajului de sconcși….

NU uitați – cu noi în stradă în ger și sub ninsoare, acești oameni ,acum amenințați, au fost !

NU ridicați piatra împotriva oamenilor care ne-au fost și au rămas alături – ne va costa scump nepăsarea, naivitatea !

Păcălicii de-și zic politicieni se plimbă dintr-un partid în altul, dintr-o ogradă-n alta, sunt totuși MURITORI și ei, au titluri, funcții, poziții, vremelnice – analiștii, oamenii de presă, jurnaliștii de la toate televiziunile își fac meseria : prezintă puncte de vedere, fac analize, invită la dezbateri, anchetează, pun întrebări deseori incomode dar necesare nouă ! Concluziile ne aparțin !

Se apelează la botniță pe gura presei și asta NU E BINE ! Pentru nimeni nu e bine !!

Sclavi, penali si deseori dornici de a fi in centrul atentiei aruncand vorbe de-a valma , alteori la ordin, mai sunt! Cititorii și comentatorii acestor insi sunt de ” notorietate ” prin pornirile și apucăturile  de cioflingari. Și-s foarte bine organizați în spațiul online : amintesc dispariția la comandă a deja mii de conturi ale unor voci incomode, rezultat al raportărilor la FB făcute de către haite plătite…

NU fac lobby pentru Antene, moguli, trusturi, e loc pentru oameni de presă, analiști, jurnaliști posturi tv și de dorit a fi și concurență fair-play. E loc…  dar nici să tac nu am de gând căci amenințările NU-mi sunt deloc străine și sunt doar o etapă – se pregătește și altceva !!!

Și n-ar fi rău să ne opunem cenzurii, să NU acceptăm botnițe, să adunăm rândurile… cum cine ? Noi toți ! Altfel, ne amuțesc !!

Vrem știri, vrem informații, vrem răspunsuri, vrem – din cât mai multe surse să le avem e de dorit deci ȘI de la oamenii Antenelor, de ce nu și de la ei ??!!!

Dacă jurnaliștii sunt amenințați, amuțiți, scoși din peisaj rând pe rând… realizați pe noi, cei anonimi și nu mai știm ai cui și făr de apărare, pe noi vă dați seama ce ne așteaptă pentru că nu luăm atitudine ???

INDIGNAȚI-VĂ CÂT MAI AVEM TIMP, ALTFEL…. URMĂM !!! SĂ NU VĂ ÎMBĂTAȚI CU APĂ DE PLOAIE CĂ N-AM URMA !!! INDIGNAȚI-VĂ ȘI LUAȚI ATITUDINE PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU !!

p.s. dacă-ar avea un dram de luciditate, de înțelepciune, colegii de breaslă de la celelalte trusturi, ar reacționa, ar lua atitudine, ar fi solidari….. pentru că e cu bătaie lungă și victime pot deveni și ei cândva….

sibilla

Mircea Badea: Dacă unul vrea să mă împuşte şi declară asta, eu zic să trecem la treabă. Dar nu se va întâmpla nimic, va continua să scrie mizerii

„Eu mă gândeam să mă duc să-l caut pe ăsta. Îl găsesc, mă duc la el şi-i zic: «Prietene, vrei să mă împuşti. Am venit!». Mă întorc şi cu spatele, mă şi leg la ochi”, a spus Mircea Badea.

„Eu nu dau doi bani pe instituţiile statului, pentru că nu există. Există nişte găşti infecte, care sunt nişte slugi oribile ale unor şmecheri. Şi, de vreme ce unul vrea să mă împuşte şi declară asta, eu zic să dăm drumul la treabă”, a continuat realizatorul.

„Nu o să se întâmple nimic. Nici n-o să vină să mă împuşte, nici n-o să vină să-mi dea cu târnăcopul în cap. O să scrie mizeriile astea în spaţiul public. Iar eu o să mă umplu de nervi, pentru că trăiesc într-o ţară fără instituţii. Atâta tot!”, a conchis Mircea Badea.

Opinii personale, argumentate :

Cătălin Ivan : ” Superficialitatea și ipocrizia celor care atacă Planul de Investiții al Guvernului sunt lamentabile

Cătălin Ivan !!!! Nu sunt împotriva USL, dimpotrivă !! dar spuneti că banii vor veni în anii următori, unii dintre noi chiar lucrăm, muncim de ne sar capacele, muncim, nu doar ciripim, cârcotim… până când vin banii, până când vin investitorii, până când se fac investițiile, din ce buba supraviețuim ????? NU ne lamentăm, vă chiar scuturăm să ne auziți și pe noi pentru că ÎMPREUNĂ cu noi ați câștigat alegeri ! Și v-am ales să ne reprezentați interesele ! Și copiilor noștri le e foame și frig și vor la școală și… nu doar alor voștri ! Care-i problema ??!!!! Da de ce să nu punem întrebări ???!! Locuri de muncă în Caraș-Severin ????? GLUMIȚI !! Ori ești supus   popularului european  Frunzăverde  ori ciuciu loc de muncă !

Era bun în aceste vremi ADRIAN NĂSTASE   ca doctor pentru pacientul Economia României,  dar…. Măcar ascultați-i sfaturile și lăsați aerele deoparte până ieșiți cu rezultate concrete !

Ce spun Dana Grecu și Radu Tudor despre concedierile anunțate de Guvern :

http://ampress.ro/stiri/ce-spun-radu-tudor-si-dana-grecu-despre-concedierile-anuntate-de-guvern/

ceea ce spun cei doi NU e minciună…

Personal, nu doar răspunsuri aștept ci locuri de muncă, pentru că promisiunile nu țin de foame, nici de cald, nici loc de rechizite, haine, medicație….

Aud de prea mulți ani : vom face, vom drege, se vor , la, la, la Și PÂNĂ ATUNCI când ( om videa dacă mai trăim !! ), din ce și cu ce ne hrănim copii, bătrâni….. la Mila Tatălui, bag seama, căci concret NEMA… deocamdată e încă JALE și NU e bine !!

acum ne căznim să supraviețuim că de trai decent nu poa fi ÎNCĂ  vorba !

doini-m-aș și n-am cui, c-apuc drumu codrului… :(

mafiile-pdl

Ponta : “Blejnar, Videanu, Duta si Traila sunt niste hoti”

Victor Ponta : “Sper ca va veni vremea sa raspunda toti hotii astia : Blejnar, Videanu, Duta, Traila. Sunt niste hoti, care au furat si distrus o tara” – s-avem pardon, lista e muuult mai stufoasă, d-le Premier !!

Roberta, Udrea, Cocoș, Ritzi, Boagiu, Pinalti, Popoviciu, frații Băsescu, Funeriu,  Frunzăverde, Falcă, Berceanu,  etc, etc…

Reamintesc că  NICIUNUL  din cei înfierați pe mult DOAR fluturata Hartă a Mafiilor PD-L, încă NU e deranjat de vreo instituție a Statului abilitată-n a face ceea ce se impune, dar….

S-au aciuiat pedelepre și încă într-un număr prea mare ( !! ) prin ogrăzile PNL și PSD, promiteți că se va rezolva și cu traseismul politic dar până când se va rezolva pe noi cei care luptăm cu pedeleprele, acum travestiți, ne-ați lăsat la voia Domnului, descoperiți și la mâna lor, a cameleonilor !!! Cum ne apărați și când și până când ne lăsați  în bătaia puștii ????

Un exemplu concret e FEUDA Caraș-Severino, călărită, terfelită, batjocorită sub toate aspectele de către ” PNL ”, nu de către PNL față de care nu am reticiențe dacă ne-ar scuti cu gruparea ” popularilor ”.  Schelăie și scheaună ” PNL ” că sunt vânați de , citez ” statul polițienesc ” dar NU am constatat să fie deranjați vreodată de cineva, ba dimpotrivă, tare-mi e că iarăși  voi avea dreptate și va duce PNL în PPE până la urmă iar cu imunitatea își va rezolva, că vorba  aia,  se poartă , e-n trend să fii ca  par egzamplă comisar european…

Cât să mai rezistăm umilințelor ? Cât ??

Victor Ponta, suntem în aceiași barcă :  scapă-ne de pedelepre ! De toți ! Punem umărul, desigur !! C-avem treabă  ȘI promisiuni de onorat !!

Și să nu uit, VP,  BRAVO pentru :

Romania, scoasa din izolare

NU AVEM  DREPTUL SĂ FIM, SĂ NE COMPORTĂM, SĂ VORBIM LA FEL CA CEILALȚI,  CA PEDELEPRELE !!! ROMÂNII ȘI-AU PUS TOATE SPERANȚELE ÎN USL !!! NU NE DĂ NIMENI ȘI NIMIC DREPTUL SĂ-I DEZAMĂGIM !!!

Recomandări :

Lumea pre şi post-Snowden: Merkel vrea reglementare la nivel european, de protecţie a datelor private

PDL joacă în scenariul pentru Bruxelles ”Ponta blochează MCV-ul”. Blaga nu s-a rupt de Băsescu

Legătura dintre Ponta și Antena 3

Punctul de întâlnire. Premierul Ponta, tur de forţă în capitale importante

ICCJ acesta inchizitie a vremurilor noastre condamna. Bine ca nu poate condamna la ardere pe rug. De ce nu avem voie sa comentam deciziile justitiei?

D-le Șova, hajda pe feuda Caraș-Severino să vedeți ce ” mirifice ” drumuri avem de vreo … cam mulți ani !!! Serios, nu ratați FEUDA Caraș-Severino :

http://www.infocs.ro/tupeu-de-tupeu-cnadnr-vrea-imagine-pozitiva-din-partea-soferilor-romani-video/

UE Pregătește Armata De Gherilă Urbană – Am Vrut Cu Toții În UE- Iată Ce Ni Se Pregătește

Raspuns pentru fostul procuror ceausist (stiti despre cine e vorba…)

Străinul ca țap ispășitor

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Vă mai amintiți ? ” Noi și cu Antena 3 îi dăm jos pe derbedei ” – d-aci se trag multe !!

  1. acuvio zice:

    De ei, de “media” depinde ce botniţă vor să poarte şi se pare că singuri şi-o aleg. Toate partide, politicienii vor să controleze aceasă “media”, oricum supraifestată (infiltrată) de servicii 🙂

    Apreciază

  2. Pingback: Solidara cu jurnalistii de la Antena 3 | Hai ca se poate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.