Cum aduce ” alba-neagra ” deservicii politichiei mioritice și României / românilor

Cum aduce  ” alba-neagra ” deservicii politichiei mioritice și României / românilor

pisica_alba_neagra-852x480

După cum bine se cunoaște, alba-neagra este nu doar un joc ci o escrocherie ! Există ” experți ”, păpușari, pioni și naivi. Există și spectatori. De cele mai multe ori, păgubiții realizează prea târziu că puteau evita, că puteau căsca ochii larg , că exista o portiță de scăpare…

Premierul Victor Ponta – bine intenționat, acționează, face eforturi, merită încredere și sprijin –  BILĂ ALBĂ

 PONTA : tur de forță în capitalele importante

Iată vizitele premierului Ponta şi întâlnirile pe care le-a avut acesta, spre disperarea DEMISULUI – BRAVO VP
Viena – cancelarul Faymann
Paris – preşedintele Hollande
Berlin – cancelarul Merkel
Bruxelles – preşedintele CE Barroso
Beijing – preşedintele Xi Jinping
Azerbaijan – preşedintele Aliyev
secretarul general NATO Rasmussen.

Acest tur de forţă i-a creat o stare de nervozitate preşedintelui Băsescu, care se întreba ce caută premierul Ponta în aceste ţări.

http://www.antena3.ro/politica/punctul-de-intalnire-premierul-ponta-tur-de-forta-in-capitale-importante-221209.html

Increderea sporita a investitorilor in Romania, stabilitatea economica, relatiile externe tot mai bune cu UE, SUA sau China, deblocarea fondurilor UE – sunt transpuse intr-un Proiect strategic pentru Romania, gandit in pasi concreti.

Acest Plan inseamna minimum ZECE MILIARDE DE EURO investiti in domenii-cheie (IT, industria auto, energie, resurse, agricultura, autostrazi) si crearea a cel putin 50 DE MII de noi locuri de munca.

Mai multe detalii aici http://on.fb.me/18je8vk.

Europarlamentarul social-democrat, Corina Crețu, despre Proiectul de atragere a investitiilor straine :

” România are problemele ei: dezindustrializare, starea precară a unor infrastructuri, o anumită ineficiență administrativă etc. Dar are și o serie de avantaje: stabilitate politică și socială, echilibre macroeconomice satisfăcătoare, predictibilitate, o mână de lucru calificată, suficient de motivată și încă – din păcate! – ieftină, dacă o raportăm la costurile din alte țări membre ale UE, sisteme de educație și de sănătate încă performante, deși cu probleme, la rândul lor. ”

” Un astfel de plan de dezvoltare a investițiilor și de creare de noi locuri de muncă are și un alt obiectiv: păstrarea în țară a specialiștilor și a lucrătorilor cu înaltă calificare, care-și găsesc foarte ușor de lucru pe piața liberă europeană. Și să nu uităm că de la 1 ianuarie 2014 se ridică restricțiile de pe piața muncii din țări dezvoltate, cu salarii mari pentru personal calificat, cum ar fi Germania sau Marea Britanie. Într-o oarecare măsură, nu atât săracii sau rromii României îi îngrijorează pe unii, ci specialiștii ei, care vor fi primii ce-și vor face planuri de viitor în aceste țări. ( … )

Acest plan avantajează domenii de vârf, cum este IT, care generează valoare adăugată mare și locuri de muncă bine plătite. Un astfel de plan trebuie ”vândut” nu doar românilor, ci și celor care ar putea să investească în România. Asta explică și ofensiva de politică externă a Guvernului și a premierului. România iese dintr-o izolare pe care singură și-a construit-o, permițând unui om să aibă monopol asupra politicii externe – om care nu are niciun plan pentru asta.

        Avem nevoie de investiții străine, de noi piețe externe și să mobilizăm resursele interne de inteligență și de capital, pentru a genera și din această direcție investiții și locuri de muncă. Cred că acest proiect este o dovadă de responsabilitate la guvernare, care ar trebui sprijinită, pentru că nu este vorba despre câștiguri electorale pentru cineva, ci este în interesul tuturor ca acest proiect să reușească. ”

Comisia Europeana a facut o prezentare de etapa privind progresele inregistrate in ultimele sase luni de Romania si Bulgaria in perspectiva raportului MCV de la sfarsitul acestui an.

Romania a progresat in cadrul tuturor capitolelor din MCV. Au fost salutate deciziile luate in privinta numirilor recente din sistemul judiciar si rezultatele obtinute in combaterea coruptiei la nivel inalt. De asemenea, a fost evidentiata atentia acordata revizuirii Constitutiei, fiind apreciata si implicarea Comisiei de la Venetia in acest proces.

Click pentru mai multe informatii: http://bit.ly/12ORKAT

*******

132

” Social-democratul ” Sebi Ghiță – pentru apucăturile securistice și aplecarea-i spre DOAR afaceri, nu și spre cei mulți –  BILĂ NEAGRĂ

Deputatul PSD Sebastian Ghiţă vrea să introducă şi în România cel mai controversat sistem de supraveghere la nivel mondial.

Programul PRISM din Statele Unite a fost aspru criticat pentru faptul că ar încălca drepturile omului, iar Uniunea Europeană a cerut explicaţii după ce s-a aflat că oficiali europeni au fost interceptaţi de americani.

Într-un interviu acordat Hotnews, Ghiţă încearcă să îi convingă pe români că e bine să fie ascultaţi de SRI!

sursa : aici

Hotnews, Ghiță, damf de ” dictare ”…

În opinia mea, opinie personală dar pe care o mențin, Sebi Ghiță este NOCIV și nu ar mai trebui tolerat în preajma Premierului – este nociv imaginii Premierului, imaginii PSD !! Este un jmecheraș ale cărui singure priorități sunt afacerile. NU are nicio treabă cu social-democrația, mă îndoiesc sincer că știe ce-i aceea, că ar avea niscaiva principii ori valori după care să se ghideze-n viață !

Poate s-o găsi careva să-i  traducă tovarășului Sebi Ghiță :

CONSTITUȚIA ROMÂNIEI :

ARTICOLUL 28
Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil.

Poate s-o găsi careva să-l informeze pe tovarășul Sebi Ghiță :

Congresmenii americani încep să se trezească. Cică spionajul NSA violează viaţa privată –> http://bit.ly/15Pb9GZ

Sebi Ghiță NU e doar un simplu afacerist, un bun executant al unor ordine care numai interesele românilor nu le vizează,  ci…. încep să cred pe zi ce trece că deservește alte interese… ale unor personaje ” din umbră ” și NU e bine să fie lăsat să-și facă mendrele de fifi-înaripatul ! Cum fiecare naș își are  Nașul, s-o găsi careva și pentru el să-i reteze aripile zburlite acestui jmecheraș cu pretenții de, i-auzi, politician.

ASCULTARI – Romania merge pe modelul american privind interceptarile telefonice, in loc sa modifice Legea sigurantei nationale in acord cu jurisprudenta CEDO. Premierul Ponta si deputatul Sebastian Ghita ii canta in struna sefului SRI, George Maior, care se plange ca nu poate sa afle cine vorbeste de pe cartelele preplatite. Ponta: “Este decizie CSAT. Cartelele pre-platite pot fi folosite de teroristi”
O asemenea masura poate duce insa la comiterea de noi abuzuri, care sa provoace alte condamnari ale Romaniei la CEDO pentru incalcarea articolului 8 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului care privind dreptul la respectarea vietii private si de familie care prevede ca “orice persoana are dreptul la respectarea vietii sale private si de familie, a domiciliului sau si a corespondentei sale” si ca “nu este admis amestecul unei autoritati publice in exercitarea acestui drept decat in masura in care acesta este prevăzut de lege si constituie, intr-o societate democratica, o masura necesara pentru securitatea nationala, siguranta publica, bunastarea economica a tarii, apararea ordinii si prevenirea faptelor penale, protectia sanatatii, a moralei, a drepturilor si a libertatilor altora”.
sursa : Luju.ro

Nocivii plantați în imediata apropiere a Premierului joacă alba-neagra cu imaginea acestuia dar au și alte ” priorități ” ! Răul trebuie tăiat din rădăcină până nu e prea târziu, zic ! Zic și nădăjduiesc să se priceapă ce zic nu să se interpreteze alte cele și  nu cum e de dorit, exact și direct, limpede ceea ce  am afirmat !

Sebi, majkă, la colț !

Sebastian Ghiță: Orice înseamnă comunicații electronice trebuie luate în evidență și urmărite. – zi să te ia gaia că-i așa, turturelule ….  ZICE CINE ANUME, MĂI DRAGĂ,  SEBI ?

” El vorbește despre amenințările la adresa siguranței naționale, despre nevoia controlului în domeniul telefoniei și al Internetului și de asemenea nu uită să le răspundă celor care l-au criticat. Face referire la șefii USL, dar sugerează și că partenerii euro-atlantici presează pentru adoptarea unei asemenea legislații restrictive în domeniul comunicațiilor. ”

Aaaaaaa….. partenerii euro-atlantici presează…. adoptarea unei legislații restrictive…… adică fac străinii legea-n țara noastră că voi sunteți, unii dintre voi de pomană și alții păcălici, sau și, și. ” Ghioceilor ”, salcii plângătoare, până când veți face sluș, până când ieșim în lume cu doar executanți, băi, Sebi, turturelule….

Mie una NU îmi rimează : parteneri cu impunerea legislației restrictive în domeniul comunicațiilor ! Nici măcar parteneri de năbădăi nu se poa formula… că-i mult mai GRAV de atât și teamă-mi e că  vizată e PRESA, MEDIA,  aripa jurnalismului de investigație  ca să  se ajungă la… CONTROL TOTAL !

NU SUNTEM SCLAVI !

TREZIȚI-VĂ ROMÂNI ȘI INDIGNAȚI-VĂ ! NU ACCEPTAȚI APUCĂTURILE ” PROPUSE ” ( IMPUSE ) !!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.