UPDATE !! Frunzăverde îl bate pe Bă-SECU ! În ” gorile ”.La voturi NU s-a prea şifonat/strofocat, să-l…

sursa imaginii:pressalert

UPDATE!! Frunzăverde îl bate pe Bă-SECU ! În ” gorile ”.La voturi NU s-a prea şifonat/strofocat, să-l…

Puşcăriabilii de la nunta fiicei ayatollah-ului Frunzăverde, păziţi de “gorile” înarmate şi puse pe vânat jurnaliştii

Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, supranumit Ayatollah-ul, a transformat nunta fiicei sale de astăzi de la Timişoara într-o demonstaţie de forţă cu bodyguarzi înarmaţi şi nuntaşi anchetaţi de DNA care au venit la ceas de noapte să nu-i vadă lumea. Cu o maşină de lux şi circa douăzeci de minute întârziere. Aşa a ajuns mireasa acestui weekend, Sorana Frunzăverde, fiica vicepreşedintelui PNL, Sorin Frunzăverde, la ceremonia religioasă care a avut loc la Catedrala Miropolitană din Timişoara.  Atât mireasa cât şi tatăl acesteia au fost scumpi la vorbă şi au intrat în goană în biserică, unde erau aşteptaţi de un sobor de 15 preoţi, printre care şi episcopul Paisie Lugojanul.  Aşezaţi confortabil pe scaunele amplasate pe o parte şi de alta a preoţilor, invitaţii au asistat cuminţi la slubja religioasă care a durat mai bine de o oră şi care s-a ţinut, după tipar băsescian, departe de ochii presei.  Pe toată durata ceremoniei, uşile Catedralei au fost păzite de bodyguarzi,  iar credincioşii care au venit să aprindă o lumânare de Naşterea Maicii Domnului, au fost scanaţi în detaliu de sub ochelarii de soare din dotarea oamenilor în negru.  La ieşire, mireasa, tatăl şi invitaţii au fost primiţi cu interes de curioşii care s-au strâns să vadă pe viu cum arată o nuntă de oameni bogaţi. De departe, cei mai “fericiţi” să vadă familia Frunzăverde au fost cei care aveau programată cununia imediat după şi care s-au văzut nevoiţi să aştepte mai bine de jumătate de ceas ieşirea vedetelor, deşi, ironia sorţii, şi ei sosiseră cu o limuzină cu număr VIP.  De menţionat este şi faptul că niciun lider local al PNL nu a fost prezent la ceremonia religioasă.  Cu toate acestea, primarul Robu şi-a făcut simţită din plin prezenţa, căci, spre deosebire de alte zile şi sărbători, în preajma bisericii nu a fost fir de cerşetor. Asta, desigur, până când soacra mică nu s-a întins la declaraţii despre rochia fiicei,  făcută de Botezatu, “deşi îi stătea bine cu orice, pentru că e frumoasă” , moment în care un boschetar şi-a făcut apariţia, voios, în cadru.

Nunta cu bodyguarzi si BMW-uri pentru Sorana Frunzaverde / FOTO

sursa imaginii: de banat

La cantina Politehnicii din Complexul Studenţesc, unde a fost masa. dansul şi felicitările, “gorilele” de la Mike Security Group din Reşiţa au instaurat propria lege şi au transformat, în mod ilegal, domeniul public în unul privat. În civil sau în echipament de intervenţie, unii dintre ei înarmaţi cu pistoale purtate la vedere, cefele late aduse la Timişoara au făcut cordoane la capetele trotuarului din faţa cantinei, împiedicând pe oricine să treacă dacă nu era invitat la nuntă. Principala ţintă au fost jurnaliştii, care au fost împiedicaţi prin toate mijloacele să stea pe trotuarul din faţa locaţiei. Când nu am respectat blocada impusă de “gorile”, am fost înconjurat de vreo cinci sau şase inşi care recitau aceeaşi poezie “nu aveţi voie să staţi aici. Avem ordinele noastre. Nu înţelegi, bă, să pleci de aici. Ce dacă e trotuar şi e domeniu public, aici e nuntă”. La un moment dat, unul dintre bodyguarzi a încercat să mă oprească să filmez, prinzându-mă de braţe, în timp ce celelalte cefe late au făcut zid în jurul lui. Doar când am căzut la pământ s-au îndepărtat, dându-şi seama că sunt filmaţi de cameramanii ţinuţi la distanţă. Ore întregi trotuarul a fost unul privat, exclusiv pentru sutele de invitaţi ai ayattolah-ului Frunzăverde, agenţii de pază obligând trecătorii să ocolească zona pentru a nu deranja nuntaşii. Contactat telefonic, primarul Nicolae Robu, coleg de partid cu Frunzăverde şi invitat la nuntă, a declarat pentru PRESSALERT.ro “nu ştiu ca să fie închiriat spaţiul respectiv din faţa cantinei de la Primăria Timişoara. O să verific luni situaţia”.

Importanţa misiunii “gorilelor” de a-i ţine pe jurnalişti cât mai departe de intrare s-a explicat când s-a lăsat seara.Atunci au început să apară şi nuntaşii puşcăriabili. Printre ei  fostul primar de Oţelu Roşu, Iancu Simion Simi şi şeful APIA Caraş Severin, Romică Anculia, proaspăt eliberaţi din arest după ce DNA i-a acuzat de corupţieCând Anculia era după gratii,socrul mic, Sorin Frunzăverde, i-a luat apărarea în public. N-a lipsit nici Adrian Chebuţiu,anchetat şi el de DNA şi arestat pentru o perioadă în dosarul returnării de TVA de 60 milioane de euro alături de Said Baakilini. De asemenea, la invitaţie au mai răspuns ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, fostul consilier de securitate al preşedintelui Traian Băsescu, pedelistul Mihai Stănişoara, şeful PSD Timiş, Titu Bojin şi liderul liberalilor cărăşeni, Marcel Vela.

Vezi prima înregistrare cu incidentele:

LEGEA FĂRĂDELEGII RIDICATĂ LA RANG DE ” O ALTFEL DE POLITICĂ ” !

NU E BINE, BOIER FRUNZĂVERDE! BODYGUARZII MARELUI BOIER SORIN FRUNZĂVERDE AU INTERZIS ACCESUL CREDINCIOȘILOR ÎN CATEDRALA MITROPOLITANĂ DIN TIMIȘOARA ÎN ZIUA SFINTEI MARIA!

” Sa nu lungesc vorba, am fost primit creștinește la schituri din vârf de munte sau la mănăstirile ortodoxiei, române, grecești sau pravoslavnice fără să mă întrebe nimeni cu ce treburi pe acolo.

De întrebat au ajuns să mă întrebe la mine acasă, la biserica la care am crescut în credința românească, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara unde sâmbătă, de sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, nu am fost lăsat să intru, eu si alți credincioși, de către bodyguarzii marelui boier Sorin Frunzăverde.

Motivul, nunta fiicei boierului.

În spirit creștin, îl iert pe boier și le urez tinerilor căsătoriți viața lungă și fericită.

Dar trebuie să îi spun boierului că ce a făcut nu e frumos și, mai ales, nu e un lucru creștinesc. Nu e bine, domnule Frunzăverde.

Mai ales că omul nu pare să înțeleagă că a făcut ceva rău. Dovadă faptul că, după ieșirea dinCatedrală și după ce a răspuns presei la întrebări importante privind prețul rochiei de mireasă, a declarat că trăim într-o țară liberă.

Asta m-a făcut să-l întreb de ce a interzis accesul în Catedrală. Răspunsul a fost cutremurător: ”păi aveți prilejul acum să vorbiți cu mine”.

În traducere, omul era convins că eu și alți credincioși doream să intrăm în Catedrala Mitropolitană pentru a vorbi cu domnia sa, boier Frunzăverde…. Curat boier. ”

Nunta cu bodyguarzi si BMW-uri pentru Sorana Frunzaverde 

sursa imaginii: de banat

Se vede treabă că trecutul tumultuos al popularului european Frunzăverde, a lăsat urme adânci bag seama deprinse de la fostu-i boss de partidă, bă-SECU. Acum ” liberal ”, Frunzăverde vorbeşte  despre ” o ţară liberă ” dar, cum am spus, cu gura plină de trecut(prezent) autoritar băsisto-pedelist…

sursa imaginii: pressalert

Una peste alta, ayatollahul nu-i zăus, e unic şi irepetabil căci l-a bătut pe  Securistul de la Anvers, mârlanul alcoolic bă-SECU care NU e preşedintele meu , în…. ” gorile ”, că l-a voturi nu s-a strofocat şi d-aia gurile rele îl suspectează de alte cele prin peisajul politichiei mioritice pe zi ce trece de tot rahatul.

Gura târgului sporovăieşte multe… vom mai afla şi altele…

Cine sunt SC Mike Security SRL :

–  prin târg se zvoneşte că sunt cei ce-i asigură pază şi apărare baronului Ionesie Ghiorghioni când e ” atacat ” de cei pe care i-a ţepuit, ex. :

Rascoala pentru padure. Vicepresedintele CJ Caras-Severin, la un pas de a fi linsat 

– DUMA DURAIN IONELA, administrator SC Mike Security SRL, în sarcina carora s-a retinut infractiunea de fals în înscrisuri sub semnatura privata.
http://www.mafiilepdl.ro/borduz-ioan/

– Monumentele hoţiei şi şpăgii: Manual de mâncat fonduri europene

Concluzionând:

Frunzăverde îl bate pe Bă-SECU ! În ” gorile ”.La voturi NU s-a prea şifonat/strofocat, să-l…

CICĂ ” O ALTFEL DE POLITICĂ ” , CU POKEMONI, PENALI, ” BULANGII POLITICI ” AYATOLLAHI ….

p.s. ” bulangiu politic ” – citat din Iancu Simion Simi !! ( ca să evităm acuzele de limbaj abject.. )

*******

UPDATE!!

(Dumne)zeul verde al aroganței

Aroganța ghiolbăniei a avut cea mai bună imagine la nunta fiicei lui Sorin Frunzăverde. Când casaDomnului a fost interzisă muritorilor de rând ca Ayatollah-ul verde de la Caraș Severin să se simtă (Dumne)zeu, iar gorilele au transformat străzile în proprietate privată. O demonstrație grotească de forță pentru a le mai arăta încă o dată slugoilor că stăpânul chiar face ce vrea. Că legea este el. Că nimeni și nimic nu-i poate atinge. Că-i fălosul făloşilor.

Când a părăsit barca lui Traian Băsescu, Sorin Frunzăverde plângea cu lacrimi de crocodil obosit de chiolhanuri că nu mai suportă statul polițienesc. Care a avut “tupeul” să-i submineze autoritatea în faţa slugilor preacredincioase, umflându-le pentru corupţie. Din tot ce s-a întâmplat sâmbătă, singura concluzie este că Ayatollah-ul vrea să înlocuiască statul poliţienesc cu legea propriei miliţii. Lumea urăşte PD-L-ul pentru că-n ADN-ul acestui partid aroganţa şi dispreţul faţă de restul lumii sunt fundamentale. Frunzăverde nu s-a schimbat trecând în barca liberală, ci şi-a conservat reflexele egocentrice. Oricâte papioane de european îşi pune la gât şi zâmbeşte suficient nu poate să ascundă complexul fricii de a fi nimeni pe stradă atunci când nu va mai fi la putere.

SURSA ; PRESSALERT

sursa imaginii : evz

Vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, nu s-a uitat la bani când și-a măritat fata. 300.000 de euro, nunta fiicei „Împăratului”

În fieful său din Caraș-Severin, lui Frunzăverde i se spune „Împăratul”, iar nunta cu aproape 1.000 de invitați chiar a vrut să fi e împărătească. A închiriat două hoteluri în Timișoara, BMW-uri, a chemat Mitropolitul și 17 preoți să slujească și a plătit firmă de bodyguarzi

Opulenţă cu sarmale şi bodyguarzi înarmaţi la nunta fiicei lui Sorin Frunzăverde. Mulţimea de nuntaşi s-a adunat sâmbătă în cantina Politehnicii timişorene ca să-şi prezinte osanalele în faţa vicepreşedintelui PNL şi a mirilor, Sorana Frunzăverde şi Florin Bălănică.

Pentru că printre nuntaşi s-au numărat mai multe personaje anchetate de DNA şi care au petrecut nopţi în şir după gratii, Frunzăverde a tocmit o firmă de bodyguarzi din Reşiţa care a trimis agenţi înarmaţi cu pistoale, pentru a asigura liniştea nunţii. În exces de zel, „gorilele” de la Mike Security Group nu s-au mulţumit să păzească restaurantul unde invitaţii au chefuit până duminică în zori, ci au blocat trecerea şi pe trotuarul de vizavi. Luaţi la întrebări de unul dintre jurnalişti, agenţii de pază l-au agresat sub ochii trecătorilor.

Pus la pământ de bodyguarzii baronului

„Când nu am respectat blocada impusă de , am fost înconjurat de vreo cinci sau şase inşi care recitau aceeaşi poezie: . La un moment dat, unul dintre bodyguarzi a încercat să mă oprească să filmez, prinzându-mă de braţe, în timp ce celelalte cefe late au făcut zid în jurul lui. Doar când am căzut la pământ s-au îndepărtat, dându- şi seama că sunt filmaţi de cameramani. Ore întregi trotuarul a fost unul privat, exclusiv pentru sutele de invitaţi ai lui Frunzăverde, agenţii de pază obligând trecătorii să ocolească zona”, relatează jurnalistul Dragoş Boţa de la Pressalert.ro. Contactat telefonic, primarul Nicolae Robu, coleg de partid cu Frunzăverde, susţine că nu ştie dacă spaţiul din faţa cantinei a fost închiriat, pe bază de autorizaţie, de la Primăria Timişoara: „O să verific luni situaţia”.

Bodyguarzii angajaţi de Frunzăverde au făcut exces de zel, blocând trotuarul din faţa cantinei unde a avut loc nunta

VIP-uri (penale)

La nunta Soranei Frunzăverde cu Florin Bălănică au participat, în calitate de invitaţi, mai mulţi puşcăriabili. Printre ei, fostul primar de Oţelu Roşu, Iancu Simion Simi, şi şeful APIA Caraş Severin, Romică Anculia. Acesta din urmă, de altfel unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Sorin Frunzăverde, la vremea respectivă şeful PDL Caraş-Severin, a fost înregistrat de procurorii DNA în timp ce dispunea să fie tăiaţi de pe listele de subvenţii fermierii care erau pesedişti. El şi Simi au fost recent eliberaţi din arest, după ce DNA i-a acuzat de fapte de corupţie. Un alt invitat prezent a fost Adrian Chebuţiu, anchetat şi el de DNA şi arestat în dosarul returnării de TVA de 60 milioane de euro, alături de Said Baakilini.

La nuntă au mai participat ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, fostul consilier de securitate al preşedintelui Traian Băsescu, Mihai Stănişoara, liderul liberalilor cărăşeni, Marcel Vela, senatorul PNL

Meniul oferit nuntaşilor a fost unul tradiţional, însă nu au lipsit reţetele sofisticate. Doamnele s-au întrecut în ţinute mai mult sau mai puţin inspirate

Mama miresei dă detalii despre darul de nuntă

Apropiaţii lui Frunzăverde spun că nunta s-a ţinut la Timişoara pentru că, la Reşiţa, localul instituţiei universitare nu are aceeaşi capacitate cu cantina pe trei etaje de la Timişoara. „Iniţial au confirmat 848 de persoane, dar la nuntă a mai venit o pereche. Au fost 850 de invitaţi în cap”, a spus Doina Frunzăverde, soacra mică şi rector al Politehnicii din Reşiţa, recent înfrăţită cu cea de pe Bega. Surse din rândul organizatorilor vorbeau de circa 1.000 de persoane.

La intrarea în cantină a fost aşternut un covor roşu, pentru ca invitaţii să aibă o primire fastuoasă.

La cererea expresă a mirilor, încăperile cantinei politehniste au fost decorate în culoarea fildeşului. Pe mesele acoperite cu mătase grea, de culoare crem, au fost puse flori albe de Amaryllis. Pe masa mirilor a fost aşezată o cutie sub formă de cufăr, pentru strâns darul. Unii dintre invitaţi au adus cadouri, alţii au prezentat plicuri. Dacă în medie s-au dat 500 de euro de familie, mirii sunt mai bogaţi cu cel puţin 200.000 de euro, în ipoteza în care cheltuielile de nuntă sunt suportate de părinţi. Titu Bojin, liderul PSD Timiş, a declarat, la intrarea în cantină, că a venit pregătit cu un plic, dar că va pune în el o sumă după ce se va consulta cu alţi invitaţi.

Mai mulţi nuntaşi din Caraş Severin au povestit, sub anonimat, că „cei care se respectă au pus 1.000 de euro în plic”.

Potrivit unui organizator de nunţi contactat de EVZ, cheltuielile cu nunta s-ar fi ridicat la 300.000 de euro. Doamna Frunzăverde neagă însă că s-ar fi cheltuit atât de mult: „Vă daţi seama, unii dintre colegii mei de la Politehnică nu ar mai fi venit, că nu îşi puteau da salariul pe o lună, la nuntă! Vom şti exact cât a costat abia luni,când facem toate calculele”.

Sarmale cu mămăligă şi fântână de ciocolată

Meniul a fost unul tradiţional. La aperitiv s-a servit terină de somon afumat cu pastă de brânză şi icre, mezeluri italieneşti, camembert cu pepene şi Pringels cu pastramă de gâscă. Prima gustare caldă a pus în faţa invitaţilor şalău cu spanac, legume crocante şi sos de capere. Au urmat sarmalele cu mămăligă şi smântână şi friptura de raţă cu sos de mandarine cu orez. După miezul nopţii, nuntaşii au mai primit antricot de vită cu bacon, piept de curcan umplut cu cârnat, ciuperci sote, sote de gulii şi cartofi mediteraneeni. Au mai avut parte de o fântână de ciocolată, muffins, trufe şi diverse mousse-uri. Naşa Felicia Quint, cunoscut medic oftalmolog, a primit un tort de ciocolată decorat cu mai mulţi ochi. Naşul, generalul în rezervă Ion Ioan, a primit un tort de ciocolată în formă de tanc. Mireasa l-a „ameninţat” că la botez va primi unul în formă de tun.

Naşii, medicul Felicia Quint şi generalul în rezervă Ion Ioan, au primit câte un tort personalizat, unul cu ochi, altul cu un tanc

Fără lună de miere

Soacra mică a ratat momentul în care s-a furat mireasa de către colegele ei de liceu şi nu ştie cum a fost răscumpărată. Ea este foarte fericită de mariajul fiicei ei. Nu vede niciun impediment în faptul că Sorana, în vârstă de 26 de ani, şi-a luat soţ cu 10 ani mai mare. „De fapt, ginerele meu are 38 de ani”, rectifică mama miresei. Cei doi se cunosc de un an de zile, însă iubirea e aşa de mare încât nu au rezistat să stea departe unul de altul. Din păcate, sunt foarte ocupaţi cu serviciul, mai spune Doina Frunzăverde, încât „nu vor pleca în voiaj de nuntă”. Dacă fata fostului lider judeţean al Caraşului este acţionar în mai multe companii de top care fac afaceri cu energie verde, viitorul soţ, Florin Ioan Bălănică, este directorul unuia dintre cele mai mari centre medicale oftalmologice din Bucureşti, Europe Eye. Sorana Monica Frunzăverde este acţionar la Mabuz SRL, Best Moments SRL, Centrala Aeroelectrică Semenic şi Aqua Energie Regenerabilă SRL. Ultimele două firme au ca obiect de activitate energia eoliană. Spitalul pe care-l conduce Bălănică este cel mai mare din Europa de sud-est.

”Vom şti exact cât a costat nunta abia luni, când vom face toate calculele . Din păcate sunt foarte ocupaţi cu serviciul şi nu vor pleca în voiaj de nuntă.”

sursa : EVZ

EXCLUSIV Împăratul a sunat convocarea la Oțelu Roșu

Lăsat liber de către magistrații Curții de Apel Timișoara, Iancu Simion Simi este totuși eliberat condiționat, pe cauțiune, având interzis dreptul de a participa la adunări publice. Cu toate acestea Împăratul a sunat adunarea și a convocat toată floarea ”PDL”, mai puțin pe actualul președinte al PDL Oțelu Roș, Dragoș Enache.

Cum, printre altele discutate, Simi a asigurat că va primi și un colegiu de deputat. Cum și în documentul prezentat de http://www.pressalert.ro și http://www.argument-cs.ro figura această posibilitate, începem să ne întrebăm dacă nu cumva Simi va reveni în viața politică?

Dacă va fi așa, sigur nu la PDL, asta pentru că statutul actual al PDL prevede explicit că orice membru cu dosar penal este suspendat din partid până la pronunțarea unei sentințe definitive. Cel mai probabil, Simi va candida pe listele USL, fapt pentru care și apare pe documentul cu împărțirea deconcentratelor între PSD și PNL.

Și tot ca o încălcare a condițiilor eliberării pe cauțiune, Simi și Anculia au participat la nunta Soranei Frunzăverde, deși Legea prevede clar că persoanele eliberate condiționat, nu au voie să participe la adunări publice.

sursa : aici

Ce ar mai fi de spus….. de unde  or fi avand parintii   sute de mii de euro sa investeasca intr-o… nunta „? Reiese oare din declaratiile acestora de avere un surplus cu care sa se joace de-a ” io-s mai tare in parcare „, sa spuna institutiile abilitate….

Sa fie nevoie de 17 preoti la o cununie religioasa sau BOR s-a simtit dator dat fiind ca preadracitul Daniel uns si de masonul  Frunzesky ” patriarh ” a avut ocazia sa-si arate recunostinta ? ” Lumina si  Adevar ” NU are nicio legatura cu Cele Sfinte! E doar o biata Loja-adunatura de ” Frati ” neintelesi, bolnavi de putere, frustrati, autisti, pana la urma, DOAR muritori…. Masoneria  s-a spurcat, discretia NU mai e la cautare, masonii declarati masoni, se dovedesc SI-n astfel de ocazii, bieti clovni, bufoni…

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.