” Putin de Teleorman ” comportament de ghiolban !

” Putin de Teleorman ” comportament de ghiolban !

Cum eu numai una din fufele care confunda caii cu ramasarii NU sunt, voi comite in continuare delict de opinie spunand ca am luat-o pe arătură numind ” calea dreapta ” indicatiile ” pretioase ” impuse de Dancu ( Districtul Transilvania ) ! NU sunt singurul social-democrat care vede limpede zminteala, lasitatea, prapastia !

” Congres ” PSD de rit nou ( apropo de dâncu… !!! )

1 – debaronizare PSD, zice baronul baronilor… acum șăf, fost baron, de Teleorman

2 – discurs dragnea – scris de tovarășul Dâncu, Districtul Transilvania , discurs pe care-l citește de pe… bilețel 😛

3 – dragnea înfierează comunismul – care comunism, bre ? în numele cui te erijezi matale să condamni ce NU a existat în România ??!!! tâmpenie ! numai cretinități te îndeamnă Dâncu să faci, Liviule !!!

” Dragnea a propus ca PSD sa-si ceara scuze victimelor anticomuniste. De ce sa-ti ceri iertare tu, partid social-democrat, poporului roman pentru crimele facute de comunistii bolsevici ? N-ar fi mai bine sa-si ceara iertare Patapievici si Petrica Neulander Roman, respectiv toate odraslele bolsevicilor de ieri (evrei khazari), captalistii de azi, si toti cei care au sustinut o lege impotriva valorilor acestui popor ? ” ( Adriana Teodorescu )

” O mai mare idioțenie ca asta nici ca am mai auzit. Dacă până acum s-a spus ceea ce s-a spus despre continuatorul defunctului PCR, imaginați-vă ce va fi de acum încolo. Adversarii politici au toată legitimitatea de a se folosi de această sintagmă, mai cu seamă că ea a fost rostită de Dragnea. Campania electorală se apropie și se va bate mult moneda pe acest lucru. Faptul că Dragnea a cerut iertare fără ca social-democrații să fi făcut așa ceva, este o altă mare tâmpenie spusă de liderul PSD. Cum să-ți ceri iertare de la cineva pentru o faptă pe care nu ai făcut-o? E aberant să crezi ca este posibil așa ceva, iar mai degrabă e un gest de inconștiență crasă care vrea să arate, ce? Că, dacă și-au turnat cenușă în cap, de acum încolo social-democrații vor fi percepuți altfel? Mă îndoiesc.
Mai mult, prin gesturile sale, Liviu Dragnea a jignit tot poporul PSD. Și pe cei care au fost membri PCR și au crezut cu onestitate în anumite valori, dar și pe cei care nu au făcut parte din partidul comunist și care nu aveau niciun motiv să-și ceară scuze față de faptele altora, doar pentru că așa vrea un lider precum Dragnea. Jigniți se pot simți și tinerii care abia dacă au apucat să fie făcuți șoimi ai patriei la momentul zero al democrației noastre, dar și cei care privesc politica altfel decât o fac baronii din jurul lui Dragnea. Cu toții au fost jigniți de un personaj pe lângă care, adevărații boieri de Vlașca și Teleorman, ar fi fost niște copii nevinovați și ar fi tremurat din toate mădularele, când ar fi trecut cu șareta pe drumurile județene păstorite de acesta. ” ( Argument )

4 – „Glumeam cu Marian Oprişan înainte de Congres. I-am spus: «Marian, se termină cinci ani de dictatură Ponta». Iar el a spus: «Aoleu, să vedem ce vine»!”. – mda, LD va folosi mandatul aflat pe masă… ȘI  altele..

contra libertate, să-l ierte binomul  pentru AISTA  AISTA AISTA

5 – pe de-o parte se clamează și flutură, că dă bine, deh, sanchi platforme online de dezbateri, deschidere spre dialog, pe de altă parte, orice opinie critică, argumentată și de bună-credință, deci constructivă, e taxată, sancționată și se transmite pe toate căile, prin dos, mucles, altfel…. între timp, cei 2-3 bloggeri prezenți s-au cărat și bine făcură !

Pe pagina celui ce DOAR afirma ca ar fi de buna-credinta, Liviu Dragnea – comentariile sunt STERSE ! raman DOAR ode, imnuri, osanale ! Sincer, am comentat de bun simt – se sterge tot !! NU va mai obositi !
Ca sa stiti care-i trista realitate !

7 – personal, cred că va fi cel mai scurt mandat la șefia PSD… 

8 – Președintele meu  le zice ! cu subiect, predicat și BINE le zice ! unii nu pricep, altora nu le pasă, din păcate și aista va costa scump ! Luați notițe !!

ION ILIESCU tranșant, corect, obiectiv !

– ”ar fi fost mai bine pentru partid daca pentru functia de Presedinte ar fi fost „o reala competitie” – nu, NU a fost reală, din păcate !!

– un partid nu poate sa fie o forta daca nu are langa el intelectualii tarii – grupul de la Cluj-Districtul Transilvania, Dâncu NU ” e ” intelectualitatea Patriei !


– a criticat conducerea PSD pentru comunicarea „slaba si neconvongatoare” – corect ! ni se tot impinge calusul in gura ! – NU acceptăm, cenzura, botnița, Liviule !!!


p.s. cum buba să confunzi socialismul cu comunismul bă Dâncule care impui discursuri unora, netrebnicule… și când văd câți boi, oi și fifi-înaripați se uită-n gura di-vină pt atât de multe derapaje, mi-e greață !


Rosturi, încercări, o luptă continuă , convingeri, valori, principii, ideologii, speranță, răbdare, echilibru, înțelepciune… – Ion Iliescu !

opinii de neignorat !!!

” Nu am avut nicio așteptare în legătură cu Congresul PSD de ieri. Dincolo de ceea ce zic niște jurnaliști pur și simplu analfabeți politic, care abordează totul în manieră tabloidă, au fost destule lucruri care s-au spus acolo, din partea unor oameni care mai gândesc la stânga în țara asta. Doar că nu mai au receptori nici în partid și, din păcate, nici în societate. În aceste condiții nu-i de mirare că totul a fost de-un formalism maxim.
Nu vă așteptați la mai mult de la mine, pe marginea acestui subiect. Cunosc niște oameni prin partid, îi susțin când merită, și cu ceea ce pot eu, dar nimic mai mult. Politica românească e moartă, din lipsă de combatanți. Nu e departe momentul în care ”participanții” la congresele partidelor românești vor fi închiriați de la firme de leasing al forței de muncă!
Criza democrației reprezentative este o realitate de mai bine de patru decenii. Era greu de văzut cum ar fi putut ocoli politicul. Ideea că totul poate fi judecat și gestionat cu instrumentele cu care judecăm și gestionăm economicul se află la originea acestei crize. Acum nu mai știi care-i politicul, care-i economicul, și ce mai caută cetățenii în viața lor. E doar începutul unui proces care va duce la moartea democrației. Se încheie o epocă. Ce va fi pus în locul acestui sistem? Greu de spus. Nu va fi nici un totalitarism clasic, dar nici democrație nu va mai fi. Nici măcar ”dirijată”, ca în Rusia.
Nu știm, pentru că nu știm cum va arăta societatea, după schimbările în curs, induse de actualul mod de producție, de noile tehnologii, de scăderea dramatică a gradului de ocupare a populației, de schimbările climaterice, de epuizarea unor resurse, de renașterea fanatismelor religioase, etc. Cert este că nu va fi mai bine, ci mai rău. De aici înainte orice este posibil.
Rău este că pe noi, românii, nu ne interesează absolut nimic. Nu vrem să gândim la nimic. Nu avem trecut, nu avem viitor, iar prezentul ne încurcă. Așa că am avut un congres exemplar, în deplină concordanță cu starea societății românești. Vorba cuiva, un cântec vesel să cântăm…” ( Constantin Gheorghe )

9 – dictatura instaurată :

Dragnea avertizează BPN-ul: ‘Fiecare pasăre pe limba ei piere’

Dragnea: Am vorbit cu Ponta despre remaniere. Cine sunt miniştrii pe făraş – alta minciuna – pai nu zicea pana ieri ca nu si nu si nu  😛 e chestiune de DOAR timp si-l matura si pe Victor Ponta, doar a promis unora…

Trage semnalul un amic : ” Tare cred ca PSD nu mai prinde alegerile de la anul. Cel putin, nu in varianta actuala, cu 400.000 de membri. ”

PSD s-a predat politic, îngenuncheat de structuri.
O fi bine, o fi rău pentru democrație?

Liviu Dragnea e dispus sa schimbe premierul daca si Klaus Iohannis vrea

Tinând seama de experientele mele, adaug, totusi, un vechi adagiu roman: „Si vis pacem, para bellum”. :

„Reforma” in PSD ( comentariile la articol sunt absolut geniale ! )

DE NEIERTAT !! sa NU-l inviti pe Adrian Nastase la congresul PSD spune tare multe despre ” calitatea ” caracterului multora ! Mediocritatea a invins de asta data – mediocritatea a castigat O lupta, NU si razboiul care se impunea dus in niciun caz cu neuronii, cu elita, cu Oamenii, cu Politicienii, dar, ce sa ceri pacalicilor…
Adrian Năstase n-a fost invitat din lasitatea unora : le e frica , li se vad goliciunile, deloc putine ! Ion Iliescu s-a invitat, a anuntat dinainte ca participa si nu au mai avut ce-i face… Oricum, desi cercau sa-l ironizeze, le-a dat o lectie: de viata, de moralitate, de intelepciune, alora ce mimeaza social-democratia si DOAR pozeaza in sanchi reformatori ! PSD va plati scump pretul negoturilor la care niste tiriflici se dedau insa ne vom ridica mereu dupa ce vremelnicii fi-vor catapultati de noii lor stapani unde le e locul ! Lasii vor plati in cele din urma ! Noi…. avem de invatat din toate ! Cei care sunt deschisi sa invete …

Mda… previzibil când vine vorba de Liviu Dragnea pupilul toarășului Dâncu sluga lui Soros !
Iau în calcul să mă autosuspend din PSD care numai PSD din păcate NU mai e… Aista DOAR până ce Dragnea va mere la pârnaie unde-i e locul și NU la făcătura de dosărel ” referendum ” mă refer, ca să fie clar ! LuiAdrian Nastase i-a dat cu tifla miștocărindu-l, Pe Victor Ponta îl teleportează curând deși una declară, altele tranzacționează prin hrubele politichiei mioritice, Președintelui de Onoare al PSD îi arătă ușa să poa face loc, cum zisăi, ” marelui ” Dâncu – grupul de la Cluj-Districtul Transilvania !

NU e bine, DIMPOTRIVĂ ! ȘI NU voi accepta impostura, mediocritatea, falsitatea, ” dizidenții ” PD-ului care ne impun sanchi lecții de social”democrație” ! NU voi tolera vreodată derapaje extrem de NOCIVE la care se pretează Dragnea ! NU sunt angajatul partidului, NU am semnat contracte de confidențialitate, NU sunt baron local al vreunei feude a țărișoarei, NU sunt n-am fost și NU voi fi vreodat ” cătălină ” atârnată de reverul bulendrei cuiva, NU fur NU mint, am însă toleranță ZERO la păcălici ! Excesele de ” zel ” marca Dragnea care se comportă de parcă partidul e moșia perso, or fi pe plac binomului de teama căruia tremură cum piftia, NU l-a mandatat NIMENI să decidă în numele ” tuturor ” membrilor predarea partidului pe tavă : binomului, wernerului, lui Soros – ce-ar mai urma, aderarea la PPE cumva ?
Se discută deja că se vrea viitor candidat la preșidenția României – are încă un ambâț tipu, ce să vezi..
Apoi când vă toot zisăi că pe noi never ever NU ne-au bătucit adversarii ci din interior ne dinamităm.. Căci ” e ” niște unii cu Misii trasate claro !
Acest individ lunecos se impune să-și justifice averea fabuloasă ( la concurență cu a lui videanu ! ), apropo de dezbaronizare, n-așe.. S-ar impune să NU mai mintă că ” va fi un președinte bun pt partid ” atât timp cât dă ordine ca orice opinie argumentată contrară cu fifi-înaripările sale, să fie ștersă de gloata de consilieri sub simbria-i. Pozează în ceea ce NU e ! Duomnu ” partidu meu ” NU diferă cu nimic de duomnu ” guvernu meu ” ori de duuomnu ” sistemu meu ” băSECU. Sincer, Ponta e petală de trandafir pe lângă iștia !
Geaba e cu ” statu de drept ”! în gură, geaba flutură admirația față de NATO, ” reformatorul ” demolator seamănă izbitor cu PUTIN , comportamentul dictatorial și răzbunător dându-l de gol. Atât doar că Putin e veritabil, nu …. nah, mă abțin, din respect față de mine !
remember : ” Ce se întîmplă de fapt? Partid sau “monstru”, mercenari sau cadre? Săptămîna trecută citisem undeva că bătrînul şi experimentatul om de partid a ieşit val vîrtej din sediul PSD, trîntind uşa şi avertizîndu-l pe Ponta şi Dragnea că ceea ce au creat ei nu e un partid ci un monstru şi că aceştia s-au îndepărtat de electorat. E vorba, fireşte, de Ion Iliescu, politician de şcoală veche, dar poate cel mai important om politic al tranziţiei româneşti. Lui Iliescu i se pot reproşa foarte multe, însă nu faptul că nu ştie şi nu se pricepe politică, mai ales politica de partid. Nu ştiu dacă povestea de mai sus e folclor sau realitate, însă ea spune ceva semnificativ. Ea spune că PSD are două probleme mari şi late: nu mai are o politică de cadre adecvată vremurilor şi realităţilor actuale şi nu mai are o conexiune cu electoratul său. De ideologie nu mai zic. Am scris de atîtea ori că este poate cel mai conservator şi de dreapta partid de la noi, doar poleit cu ceva ingrediente populiste de stînga. Dacă ne uităm atent la cum a evoluat „noul val” al cadrelor de partid în PSD vedem o schemă clasică. „Noul val” are două trăsături: oameni de birou de corporaţie care nu au condus mai mult de o echipă de cîţiva oameni şi accentul puternic pus pe tehnocraţi şi experţi de hîrtie. Oameni rupţi total de lumea reală şi convinşi că „banul învinge răul”. Cu alte cuvinte: cadrele noi ale partidului sînt construite pe oportunişti, tehnocraţi de hîrtie şi mercenari. Încep să dispară din conducerea partidului cel mai important element dintr-un partid: cadrele şi ideologia. Cu oportunişti, mercenari şi tehnocraţi nu poţi să bei o bere, darămite să duci o bătălie. Sociologul Marius Lazăr observa foarte bine: „.. m-am săturat de cinismul consultanţilor politici şi de PR care cred că electoratul e un fel de plastilină, un electorat căruia poti să îi livrezi cîte minciuni vrei, după care el se pliază ca un aluat. Nu e vorba numai de cinism, ci şi de o elementară lipsa de profesionalism. Ca şi de un dispreţ total pentru meserie. Cum vom face de aci încolo să îi lămurim pe studenţii de la comunicare, jurnalism, relații publice – că ceea ce învaţă este altceva decât tehnica minciunii ambalată profesionist? Că există şi un respect pentru fapte şi pentru realitate, pe care se întemeiază meseria lor? Că oamenii cu care au de a face nu sunt cu toţii proşti, needucaţi, vulgar influenţabili, şi că oamenii care sunt ţinta persuasuinii au o capacitate egală – iar uneori superioară – de a sesiza diferenţele dintre adevăr şi fals, bine şi rău?”.

 ” Nimic nu se plătește mai sigur ca PROSTIA ! ”

să nu uit : 

” Ion Iliescu, citat aproximativ: ”De la capitalismul de cumetrie, la politica de cumetrie!” – politica de cumetrie ȘI amantlâcurile de cumetrie în PSD de rit nou ” debaronizat ” , ” reformat ”..

Nu, nu regret că sunt cum sunt, un Luptător ! Am dreptul la opinie, am dreptul la răspunsuri, am dreptul să renunț la renunțare !! Și NU regret că sunt cum sunt chiar dacă deseori mă doare…
NU voi aplauda niciodată mediocritatea și NU voi accepta niciodată botnița ! NU agreez spiritul de turmă , îmi voi păstra mereu coloana vertebrală ! Voi lua mereu, întotdeauna notițe de la Ion Iliescu , Adrian Năstase și mulți alții dar NICIODATĂ NU voi accepta ordinele lui Soros prin bătătura PSD prin vocea unuia ca Dâncu, NICIODATĂ !
Dobre Adrian Marius și Gabi Gabi Cretu  și Șerban Nicolae și Ionuț Vulpescu .. sunt voci credibile, sunt Politicieni,  sunt de folos PSD ! Eu NU mă pierd cu… firea ! Dar : vine o zi, sunt convinsă că VINE !
Victor Ponta are încă de spus, la vremea când va să fie !
Apropo de ” codul de conduită ” – bloggerii sunt cum jurnaliștii NU niște presari : promitem să fim pe fază să NU mai promovați .. cătăline ! NU vom accepta loaze promovate pe criterii de…  de le recomandă vocea, talentul, așternuturile ori dibăcia la zeciuială.. despre aistea, la alegerile ce bat la ușă DACĂ văz personajele cu pricini pe vreo listă, PROMIT !! Promit că mor cu ele de gât pe trepte la DNA !
Promit pentru că ÎMI PASĂ de soarta PSD și cine mă cunoaște NU se îndoiește !!
Un lucru extrem de important, Liviu Dragnea și Valeriu Zgonea : FĂRĂ CENZURĂ ! componentele socială și democrată NU rimează cu – doar suntem altfel decât ceilalți , ziceam , cică..  Sancțiunile NU trebuie să vizeze opiniile, convingerile, valorile, principiile , ideologia, măi ficiori ! Voi ne-ați găsit pe noi în PSD, nu invers  ATENȚIE !!
SUNT social-democrat dar NU oaie. mă voi bate pentru opiniile mele, bune, rele, cu absolut oricine, punct.
” Greşealele în politică sunt crime; căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se-mpiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se-mpiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei. ”

 NU TAC pentru că ÎMI PASĂ și pentru că : ” Important e să nu cedezi! Să nu cazi pradă răului! „- părintele Iustin Pârvu

REAMINTESC : 

Scrisoare deschisă către membrii si simpatizanții PSD

Realitatea din spatele măştilor: reformă în PSD sau, poate, doar dat la gioale colegilor incomozi

PSD: atenţie mare la cei care NU l-au votat pe Liviu Dragnea!

” Daca Sectia gestapo din DNA,impreuna cu SRI si T Basescu,nu au reusit demolarea PSD,sper sa nu o faca L Dragnea,impreuna cu tinerii ideologi,vicepresedinti ai PSD! ” , zice Ilie Nicolae

UPDATE 

” ( … ) mai este un motiv, ceva mai ascuns, mai metaforic, pentru care Liviu Dragnea a ordonat: „Vreau să vă ridicaţi  în picioare!” Ca orice conducător paranoic (se ştie că fără o doză de paranoia, nu poţi fi conducător), vrea să rămână în istorie. Şi în acest sens, ordinul său vrea să mai spună că, gata!, dacă până acum aţi mers târâş pe burtă, de-acum înainte vă ridicaţi în picioare. Şi aceasta o veţi face la ordinul meu!

În paranteză fie spus, cei care m-au mai citit ştiu că, de mai multe ori, l-am lăudat pe Victor Ponta, i-am găsit scuze, i-am găsit calităţi printre defecte. Rămân la aceeaşi părere. Cu toate slăbiciunile lui, Victor Ponta, a fost, totuşi, un lider, nu un şef. Un lider inteligent, cu slăbiciuni, calităţi şi defecte. A ştiut că are limite, ca orice om inteligent. Numai dictatorii şi profeţii cred că sunt infailibili. Poate că lui Victor Ponta i-a lipsit tocmai paranoia de care vorbeam. De aceea l-am considerat suportabil, chiar agreabil ca om politic. Cu toate greşelile, ezitările, glumiţele, mistificările şi sforile trase în limite omeneşti. Iar ca prim-ministru, n-a fost rău, chiar aş zice, mai bun ca alţii. Apropo de glumiţe involuntare, printre altele, Victor Ponta, ne lasă moştenire şi această cugetare adâncă, rostită într-o emisiune televizată: „Eu n-am avut ocazia să fac nimic rău…” „

sursa : aici

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, despre congresul PSD: „Un grup de 10 persoane a acţionat ca o mafie ordinară“

un Politician în slujba cetățeanului – Șerban Nicolae​! E bun omul, e bun ! Numai pt gloata PSD nu fu bun….
PSD ” a ales ” zice-se un ” reformator „, in fine, PSD schimba macazul, directia, atat ! Si NU in bine ! Ca intotdeauna, cei CU potential si CU adevarat in slujba romanilor, sunt aruncati deoparte, sa nu-i incurce… Si totusi toate-s pana intr-o zi, ca NU e PSD FEUDA nimanui, nici Romania marfa dancului !
Serban Nicolae​ : ” Ca și în cazul unora dintre dispozițiile Codului de procedură penală, a căror modificare am propus-o deja, am anticipat încă o decizie a Curții Constituționale. Astfel, prin două amendamente, la noul Cod Fiscal și la noul Cod de Procedură Fiscală, am propus instituirea egalității de tratament juridic, a modului de calcul și a procedurilor între creanțele contribuabililor asupra statului și debitele datorate statului de către contribuabili, inclusiv la compensarea acestora. Decizia CCR, care vizează dispozițiile actuale, nu face decât să confirme justețea propunerilor mele și a argumentelor care au convins toți parlamentarii ca noile coduri în materie fiscală să înlăture privilegiul statului asupra contribuabilului. ”
sursa : aici

 

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.