TREZIȚI-VĂ !! că nu-i obligatoriu să nu gândiți ..

TREZIȚI-VĂ !! că nu-i obligatoriu să nu gândiți ..

manipulare-creier-tv-gunoi-rahat-dezinformare-listc483-cu-metode-de-relaxare-drogare-a-creierului-c3aen-societatea-modernc483-de-ce-simtim-nevoia-sa-ne-distram-si-sa-ne-relaxam

în loc de motto :

” Există vremuri pentru a ne lăsa sfătuiţi de temerile noastre şi vremuri pentru a nu da ascultare nici unei temeri.”

*******

Luați de meditați, că nu-i obligatoriu să nu gândiți :

CE ASCUNDE BATALIA PENTRU DARIMAREA LUI GABRIEL OPREA

că războiul se extinde e limpede, dar cine anume din servicii mai servește Patria…
pare că absolut nimeni 😦 INSIST să cetiți articolul în întregime !!

ȘI această opinie ( căci are din nou dreptate M Badea ):

Scandalul Oprea. Mircea Badea ia atitudine faţă de „manipulările tinerilor frumoşi şi liberi”

Vorba înțeleptului Răzvan : ” A zis Ponta ca Iohannis merge la Bruxelles ca surda-n hora? A zis ca nu stim ce a vorbit , ce a discutat? Ei bine , domnul presedinte a iesit acum sa ne spuna ca a luat cuvantul.Orgolios personaj! In rest nimic despre ceva concret. Poate mai incolo Al doilea subiect, despre politistul decedat. Zice ca l-a sfatuit pe Oprea sa-si dea demisia. Atat. Asta a fost tot. ”

atâta poa, werner klaus, preșu serviciilor… ista-i o veritabilă TUTĂ,  marionetă tristă și tocmai de aceea extrem de nociv  pentru țărișoară !

 

*******

d-ale păpușarilor din umbră: unealta –  cu brațul binomului:

Blietzkrieg Iohannis : 16 noiembrie fara Guvernul Ponta – NU m-aș grăbi să pariez pe învingători, încă nu… 😉

totuși, o constatare : ce pregătește preșul serviciilor cel ” apolitic ”…
Mafiile PDL travestite-n Mafiile Pdl-Pnl-PmP adicătelea operațiunea ” guvernu meu ” – natrag la butoane !
” fericiți ” cei săraci, ” CU ” Duhul, că a lor și numai a lor – A PĂCĂLICILOR- e ciolanul… ( cu rândul, ca să nu fim ipocriți, ei de ei, între ei, numai ei, mămicuțele lor de mișei )!
Niciodată n-a fost cloaca politichiei mioritice mai hidoasă ca acum ! Îi doare-n bască de prostime, mimează și ei acolo, cât să ” dea bine ”, uneori… N-auzi decât : guvernu meu, partidu meu, statutul meu, codul meu, palatul meu, consiliera mea, haremul meu, afacerea mea…. Silă și scârbă și INDIGNARE ! DOARE !!

*******

dreptate ! până la capăt ? 😛

PSD l-a dat afară din partid pe primarul din Suceava care a scuipat o bătrână de 64 de ani

foarte bine !! să fie ȘI amendat de autorități ȘI sancționat de cetățeni – niciodată votat, să NU mai ocupe vreodat vreo funcție în vreo ogradă a politichiei mioritice, mizerabilul !

da cine vă credeți de umiliți românii după cum vi se cășună ? și dacă ați fi provocați și tot NU aveți vreo scuză pentru asemenea derapaje și comportament de cioflingari !

*******

” mândri ” că suntem colonie :

Scandal uriaș într-un club de homosexuali din centrul Clujului: „Doi făceau sex în baia …”

INCALIFICABIL sub toate aspectele ! INDIGNAȚI-VĂ !!
NU sunt interzise prin lege, nici sancționate de ” societatea civilă ” care iese-n stradă la proteste DOAR dacă e ” stimulată ” / folosită de unii, alții, ” ăilalții ”, păpușarii din umbră au toate motivele să jubileze scuipând dihai în obrazul a ce-a mai rămas demn .. 😦
suduiți abitir Biserica, interziceți religia în școli, ironizați tot ce ține de normalitate daaar.. să nu cumva să vă atingeți de ” valorile ” occidentale ! că-i ” normal ” să fie dezlănțuite PATIMILE în stradă, să existe / să fie tolerate-n peisaj cluburi ce adăpostesc dezmățuri prin wc-uri… Ete ” modele ” – cum să educăm copii/tineri c-o dăm langa cu ” respectarea drepturilor ” și ” nediscriminarea ”. Numai ce-i RĂU luarăm fuguța dar cu insistență drept ” coduri de conduită ”, ” moralitate ”, ” normalitate ” de pe miriștile de pretutindeni, păcatele noastre de dobitoci !
Deh, Clujul, Aradul sunt doar două exemple de tărâmuri cu state vechi într-ale adăpostirii de temple masonice, cluburi în care clienții sunt invitați la lumpărai/cuplărai, dar există în prezent pe întreg teritoriul Patriei asemnea temple și cluburi ce instigă la dezmăț și media e cam.. mucles, opinia publică, așișderea ! Foarte grav și CU consecințe extrem de grave și ireparabile pe termen lung !

p.s. nu săriți , cum că ce-ar avea  sula cu dictatura, că dacă hormonul bate neuronul, se cheamă că-i despre ” bulangii politici ” !

*******

DELIBERAT acest act, CU intenție și CU ” direcție ” trasată de păpușari, desigur :

” La modul cel mai serios: politica externă a României este la pământ. Totul a plecat de la decizia nenorocită a Curții Constituționale, care a inventat instituția ”mandatului” pe care Președintele îl dă premierului, în acțiunile de politică externă. Asta deși responsabilitatea politicii externe revine, prin Constituție, Guvernului. Una e reprezentarea României la Bruxelles, ansamblul politicii externe, cu totul altceva. Mă rog. băsescu a interpretat tâmpenia CCR în mod exagerat, și a extins-o la TOATE acțiunile de politică externă. Iohannis îi calcă pe urme.

Din două una: ori se supune din nou judecății CCR problema, și Curtea explicitează limitele deciziei și conținutul ”mandatului”, dar și mecanismul instituțional prin care se acordă acest mandat, ori se schimbă Constituția, și se împart responsabilitățile executive: guvernul se ocupă doar de problemele interne, Președinția de politica externă. Caz în care Ministerul de Externe trece la Cotroceni.

Dacă se adoptă cea de-a doua soluție, atunci Parlamentul va da DOUĂ voturi de investitură. Unul Guvernului, celălalt Președintelui. Și, în logica aceleiași Constituții, și Guvernul, și Președintele, ca puteri executive, se supun controlului Parlamentului. Oricum ar fi, situația actuală nu mai poate continua. Tâmpenia făcută de CCR și modul prostesc în care abordează problema Cotrocenii au dus capacitatea de negociere în plan extern a României la zero. ” ( Constantin Gheorghe )

*******

Concluzionând:

2016 se apropie cu pași repezi 😛
Hormonu e cel ce dă tonul, adio majkă, neuronul :))
S-a trecut la faza pe.. fufe… care-i mai dihai în fufe 😉

Presari și tembeliziuni prinși în hora reglărilor de conturi dintre păcălicii ce mimează c-ar fi politicieni, cum altfel !

ceva di jenu : fufa ți-o rădică, fufa te doboară, scaun și funcție îți zboară ! Și cum ogrăzile politichiei mioritice colcăie de fufe atârnate la reverul tovilor, să te ții spectacole mediatizate intens în toată perioada următoare… 😛 nu că fufele vreo minte ” are ” sau pe dobitoci că-i doare, soațele că-s triste tare… DNA poa lua ” suflare ” de la fufa din dotare, că vezi, fiștecare are 😛
p.s. așadar vor mai urma, că-i ” arde ” faza cu… fufa 😛
fluturăm, DOAR fluturăm, coduri de conduită….

lectură : aici  și aici  și aici ori aici …

cum zisăi, e cu vor mai urma… căci clocăie ogrăzile politichiei mioritice , ” e ” îmbâcsite ” de damful de fufe..

*******

și cu aista am încheiat, deocamdată :

Cine şi de ce nu vrea să crească salariile în România. Dezvăluirile unui ministru

noi ??

Câștigătorul alegerilor din Polonia vrea să introducă o taxă pe activele băncilor din 2016

remember :

EXPERIMENTUL CONTINUĂ ! TEMBELIZAREA AȘIȘDEREA ! TREZIȚI-VĂ !!
” Iar în vremea asta, blagosloviți ai Washingtonului (Băsescu) sau ai binomului SRI – DNA (Blejnar, Blaga, Predoiu, Gorghiu), pozează în moralizatori imaculați, dau lecții de etică politică și ne râd în față de cât de intangibili i-a făcut pactizarea cu experimentul.
Laura Kovesi a recunoscut că DNA, cu toate arestările sale, nu va putea învinge corupția din România. Avea dreptate. Acest adevăr dramatic nu-i tulbură însă pe inițiatorii experimentului. Nu eradicarea corupției și instituirea unui sistem de justiție adevărată în România este prioritatea lor ci eliminarea de pe scena politică a unor personaje incomode.
Procesul este în curs, experimentul continuă! ”

TREZIȚI-VĂ !! ieșiți din capcană !
continuă prostirea prostimii, tembelizarea pulimii ( termen intențíonat apăsat ! ) , prin intermediul unor presari ( că jurnaliști NU-s, odată ce prestează sub simbrie și se bucură de beneficii ca mici vacanțe prin iuesei mimând patriotismul, fals ) care despre masoneria bancherilor NU cârâie, care la adresa multinaționalelor NU latră, care fac sluș în fața Porților !

” Incerc, in continuare, sa inteleg de ce societatea noastra se incapataneaza sa mearga in marche-arriere. Temele publice sunt, in continuare, revolutia ( cea din 1989, nu cea de la 1848), mineriadele, comunismul, securismul, viata lui Ceausescu, cat si ce s-a furat in ultimii 25 de ani. In timpul asta, capitalul strain a pus stapanire pe economia, pe bancile si pe magazinele din Romania. A pus stapanire, intr-o masura, si pe politica din Romania. De aceea, nu mai simt, la cei pe care ii intalnesc, entuziazmul de a lansa proiecte, dorinta de a face echipe. Lupta anti-coruptie si lupta impotriva evaziunii fiscale au devenit pilonii activitatilor parlamentare si mediatice. ”
Există totuși Oameni care VĂD, dar cin să-i auză…

În fine, o recomandare pentru  mai ales păcălicii ce pozează-n politicieni : la cursuri,  zmintiților !

 

poci, daaar NU mă vreu abține : 

Serban Nicolae, despre Romania cu Dan Bucura

Oameni ca senatorul Serban Nicolae sunt rari, sunt ne-buni pt lumea ” bună ” a politichiei mioritice, deranjează ițele unor ” ghemuri ”, le încurcă firele hoțiilor și minciunilor.. păi tocmai de aceea zic să căutăm cu atenție la spusele lor…
I s-a reproșat că n-ar fi mers deajuns prin teritoriu – las că au mers alții, cu trebi în folos perso ! El a ” stat ” poate mai mult în capitală, la Parlament, și-a avut inițiative, și-a depus amendamente și-a inițiat proiecte legislative , spre beneficiul nostru, al tuturor ( nu ca ăia de-l condamnă și care au făcut averi tăăt bătând ei teritoriul… ).
” Tipul ăsta de politician suficient de cult,modest și cu mult bun simț ar trebui să conducă destinele acestei țări în care incultura,infatuarea și nesimțirea s-au instalat precum gripa aviară la Avicola.Din păcate aceștia,acest model de politician precum Șerban Nicolae,nu pot să-și facă loc printre „Jmecherii” politichiei românești. ”
” Fiecare dintre noi putem aduna în jurul nostru un grup de oameni cinstiți și patrioți cărora le este,în sfârșit, lehamite de tot ce se întâmplă în țara asta.Grupul cu timpul poate crește.Mai multe astfel de grupuri într-o zi se pot întâlni și pot constitui o organizație legală care să „încurce” actuala clasă politică în „efortul” său disperat de a distruge România.Eu personal nu mai am ce pierde dar mă îngrijorează soarta copiilor și nepoților mei. ” ( M Srpanceana )

Serban Nicolae : ” Ca și în cazul unora dintre dispozițiile Codului de procedură penală, a căror modificare am propus-o deja, am anticipat încă o decizie a Curții Constituționale. Astfel, prin două amendamente, la noul Cod Fiscal și la noul Cod de Procedură Fiscală, am propus instituirea egalității de tratament juridic, a modului de calcul și a procedurilor între creanțele contribuabililor asupra statului și debitele datorate statului de către contribuabili, inclusiv la compensarea acestora. Decizia CCR, care vizează dispozițiile actuale, nu face decât să confirme justețea propunerilor mele și a argumentelor care au convins toți parlamentarii ca noile coduri în materie fiscală să înlăture privilegiul statului asupra contribuabilului. ”

CCR: Statul trebuie să plătească dobândă pentru sumele ce trebuie rambursate contribuabililor

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.