Divizia vulpișorilor online coordonată de turtureii sturzu&ghiță merge la rupere ! Ruperea PSD ! Ponta tace…

 Divizia  vulpișorilor online coordonată de  turtureii sturzu&ghiță merge la rupere ! Ruperea PSD ! Ponta tace…

steanoua2

Să fi fost VP mușcat ? … Virusul rabic are simptome…

Mazilirea Președintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, e obsesia băiețașului odraslă de securiști, Sebi Ghiță. Ghiță, abonatul la contracte cu statul.
Ion Iliescu este fondator, este social-democrat autentic, este… încurcă – ” lumea bună ” a PSD-ului de rit nou cu iz de ghiță.
Cei care-l cunosc pe Ion Iliescu știu că e un Om deosebit de la care mereu ai de învățat, la ale cărui spuse ai de reflectat.
Cei ce nu-l cunosc, îl blamează, fie din neștiință, lipsă de informație, fie pentru că le încurcă interesele meschine și aista le e ” putința ”. Actuala conducere a PSD mimează că l-ar cunoaște… La fel cum mimează fals, respectul datorat Echilibrului, Ion Iliescu ! Istoria NU iartă… toate la timpul lor !
Un exemplu în ograda PSD de astfel de prăpădiți aduși , din păcate, din interes și a căror unică misie e să dinamiteze din interior partidul, căci altă ” știință ” nu au, sunt fifi-înaripații sturzu și sebastian ghiță. Nocivi, distructivi, josnici, în micimea lor vor să impună legea fărădelegii și pare că ,din păcate, le iese de minune. Că dacă au cu cine face mocirlă… Da, mocirlă, în acest hal au adus PSD, în mocirlă.
Actualei conduceri am să le reproșez că s-au îndepărtat de valorile, doctrina și principiile social-democrate, că s-au îndepărtat de oameni, daar au ajuns extrem de … sensibili la foșnetul bancnotelor via ghiță. Afirm despre această sensibilitate pentru că altfel NU se explică tolerarea în peisaj a unor asemenea specimene de soi RĂU.
Odrasla posesoare de terenuri, cântărețul sturzu, cel care defila la braț cu Satanic Abuser – băsescu traian prin campaniile electorale alături de odrasla de securiști, aurică ghiță, amenință cu ruperea PSD deși ei se folosesc în cel mai josnic mod cu putință de tinerii din partid, care tineri ce-i drept, nu au bani, nu au loc de muncă, nu au… Fac orice, contra cost, desigur. Cei doi, sturzu&ghiță zic că ar face un partiduleț pentru Victor Ponta, să-l ajute pe viitor, să-l susțină, să-l crească-n sondaje, să-l… bag seama să-l toarne-n gips și să-l instaleze-n capul mesei . La Fratelli.
Mă mâhnește ” putința ” președintelui Ponta de-a face față asaltului celor doi turturei. Și de-ar fi numai ei… Toleranța și faptul că le mai și suflă-n aripile niminiciilor la care se dedau, sădesc sâmburii neîncrederii în Victor Ponta, celor de bună credință. Social-democrații autentici NU vor nici accepta, nici nu vor aproba demersurile clanului ce pare tot mai evident că a pus ghearele pe PSD. PSD, partid puternic, cândva. Partid în care UNITATEA era nu DOAR fluturată, ca acum.
Am fost mereu și niciodată altceva decât social-democrat ! NU voi aplauda vreodată derapajele și cioflingăriile la care se dedau Geoană-Vanghelie, cei care au bătut palma cu Mafiile PD-L, ” noul PNL ”. Cine i-a ” ajutat ” și împins să devină parteneri ai groparilor României…. Se știa că odată aruncați pe ușă afară, va fi cu ” va urma ”. Vedem efectele, nu cătăm și la cauze, cauze ce țin și de ” caracterul ” celor doi, adevărat, dar ȘI de alte aspecte.
Fiind social-democrat acum ca întotdeauna, NU am să tac și să asist la mascaradele și mizeriile ce se petrec în PSD ! NU am de ce !
Eu NU sunt ” bulangiu politic ” ca cei care fac legea fărădelegii în partid. NU eu am coabitat vreo secundă cu Mafiile PD-L și NU eu m-am îndepărtat de oameni, de cei mulți și-ai nimănui. Ai nimănui pentru că PSD a înțeles să-i trateze cu dosul , cei mulți și-a căror opinie e deliberat ignorată.
Zic să-i denunțăm public pe acoperiții cu treabă prin bătătura PSD !
Ordinul pe unitate e mazilirea Președintelui de Onoare al PSD, Ion Iliescu, C-așa vrea Ghiță, șeful șefilor . Cine are banul, comandă ” muzica ”. S-a aliniat lăutarul sturzu. Au racolat tinerii. S-a creat divizia vulpișorilor online. Ăia care au pierdut bătălia online la prezidențiale de ” zbecialiști ” ce sunt în sinteză și comunicare, în IT . Seamănă cu băiețașul Ghiță, patronul portmoneului, deh.
Divizia vulpișorilor online coordonată de tandemul sturzu & Ghiță, și-a tras blog . Blogul diviziei vulpișorilor online înfometați, săracii cu Duhul, se intitulează : blogul unui tânăr de stânga … Bag seama stânga-mprejur pe după cireși, după cum folosesc arta persuasiunii în textele manipulatoare. Diversioniștii, diversionesc prin diversiuni de când îi lumea , lume. Dar damful ăstora răzbate de la mii de ani lumină. Știm că ” patria ” ne vrea proști, dar cu d-alde turturei ca ăștia am mai avut experiențe ca să nu-i fi descoperit rapido.
Aceiași divizie a vulpișorilor online și-au ” tras ” și cont pe Facebook : https://www.facebook.com/tds90?pnref=story . Le-a cântat sturzu la ordinul lui ghiță, melodia ” n-ai facebook, nu exiști ”… Pe contul de Facebook s-au repezit câțiva la ” marea-mpreteneală ”. Îi iert pe cei neatenți ori pe cei ce nu le-au citit trăznăile. Nu trebuie să fii mare filosof ori psiholog ca să depistezi uneltirile, ” îmbărligăturile ”, persuasiunea, jongleriile scribilor sub simbrie, autori ai textelor de doi bani. Miza lor : ruperea PSD. Cu orice preț. Își permite Sebi Ghiță să suporte costurile mârșăveniei. Misia sa e una iar băiețașul odraslă de securiști știe exact ce priorități și ce scop are. Numai tâmpiții nu-și dau seama !
Cum s-a ajuns aici, Victor Ponta ? Chiar nu ai nicio tresărire ?!! De ce a ajuns PSD franjuri ? De ce gafe după gafe și nu te poți lepăda de Ghiță ? Nu aștept răspunsuri care sunt evidente !
Sunt gata să te iert, dacă și numai dacă demonstrezi CĂ-ȚI PASĂ : de oamenii cu opinii, de cei de bună-credință, de soarta PSD, de Patrie, de soarta și viitorul copiilor Patriei, de soarta celor mulți și pe care i-ai dezamăgit deseori… Oprește-l pe Ghiță pentru că POȚI ! Indiferent cu ce ar șantaja, acoperitul ăla ! Datorezi asta oamenilor care au investit încredere, energie, ore de nesomn, muncă, care au pus suflet pentru tine pentru că țin la PSD și pentru că acei oameni cred în doctrina, valorile și principiile social-democrate de care soiul rău gen Ghiță te-a îndepărtat !
Vei tolera divizia vulpișorilor online coordonată de turtureii sturzu & ghiță ? Ei bine, dacă e cu acordul tău, Victore, îți vei merita soarta… Sincer  ! Nădăjduiesc să NU !! La fel de sincer !! Eu NU mă pun la troacă cu porcii !

UPDATE

Exclusiv: Axa răului: Sebastian Ghiță – Florian Coldea – Laura Codruța Kovesi
Ofițerii acoperiți ai generalului Florian Coldea încearcă să mușamalizeze penetrarea Parlamentului României de către ofițerul-deputat Sebastian Ghiță. După publicare în ZiuaNews a Acceptului de avizare de securitate al acestuia, unele publicații online încearcă să acrediteze ideea că n-ar fi vorba despre o avizare SRI, ci despre o simplă avizare de tip Orniss, fără mare importanță.
Unul dintre cele mai pertinente argumente că documentul publicat de ZiuaNews nu are nicio legătură cu Certificatul Orniss constă în faptul că acesta este semnat de ofițerul activ Drăghici Narcis, care s-ar afla și astăzi la conducerea sectorului „K” din SRI Prahova.
Fostul ofițer SRI, Adrian Ovidiu Radu, demontează această mașinațiune a SRI cu argumente pertinente și sub proprie semnătură, făcând vorbire inclusiv despre faptul că serviciul a devenit în ultimii ani stat în stat. De asemenea, se aduce acuzația că circa 140 de ofițeri SRI au fost „detașați” la Agenția Națională de Administrare Fiscală pentru a controla finanțele țării. Radu mai susține că Gabriela Elena Udrea a fost „asasinată politic” la comanda generalului Coldea și a șefei DNA, Kovesi.
In cele ce urmeaza, publicam declarația fostului ofițer SRI:
DECLARAȚIE
SUBSEMNATUL RADU ADRIAN OVIDIU, FOST OFIȚER SRI, FIUL LUI MIRCEA ȘI MARIA, NĂSCUT LA DATA DE 04.11.1967 ÎN PLOIEȘTI, DECLAR ATÂT PENTRU OPINIA PUBLICĂ CÂT ȘI PENTRU ORGANELE DE URMĂRIRE PENALĂ URMĂTOARELE:
Cu referire la documentele apărute în publicația ZiuaNews și la postul TV Nașul privind semnarea de către parlamentarul Sebastian Ghiță a unor documente (accept de avizare de securitate și autobiografie) declar că documentele sunt absolut reale, autentice și aparțin SRI Prahova (denumirea actuală – Direcția Județeană de Informații Prahova).
Am asistat de câteva zile, după dezvăluirea acestor documente, la intoxicări „comandate” de către SRI, aceasta fiind prima dovadă că instituția a încălcat legea și STATUL DE DREPT, pentru a mușamaliza adevărul că Sebastian Ghiță este CU CERTITUDINE ofițer acoperit SRI încă din anul 2004. Și, mai grav, că acesta a fost propulsat chiar în Comisia de Control a SRI din Parlamentul României, fapt incriminat de legile acestei țări.
În urma propriilor investigații jurnalistice am ajuns la concluzia că, de la dezvăluirea acestor documente, generalul Coldea Florian a ordonat unor ofițeri acoperiți din presă să ia atitudine ori să împiedice publicarea acestor informații, pentru a induce opiniei publice falsa idee că documente de probă n-ar aparține SRI, ci procedurilor standard de obținere a Certificatului Orniss.
Deși Certificatul Orniss seamănă ca model cu Certificatului de securitate al SRI, acestea se diferențiează în mod clar prin:
a) În Certificatul Orniss se specifică pe documentul-anexă că înscrisul este necesar pentru obținerea acestuia, pe când în documentele SRI nu se specifică.
b) Certificatul Orniss este semnat, de regulă, de un functionar din cadrul instituției, nicidecum de către un ofițer SRI activ, după cum ZiuaNews și Nașul TV au dezvăluit. În realitate, anexa la solicitarea Certificatului de securitate al ofițerului acoperit Ghiță Sebastian este semnat de lt. col. Draghici Narcis, care în anul 2004 ca și în prezent ocupă o funcție importantă în SRI Prahova și anume aceea de Șef Sector „K”.
În urmă cu două săptămâni, la postul TV B1 – emisiunea Xpress, am mai desconspirat că generalul Coldea Florian a infiltrat un ofițer activ al SRI în calitate de consilier al Ministrului Justiției, respectiv pe numitul Andronache Florian. În sprijinul acestei afirmații am prezentat declarația de avere semnată de respectivul, în care menționează sub proprie semnătură că este consilier al ministrului, dar obține și un salariul în calitate de ofițer SRI la UM 0735 Ploiești. Potrivit acestei dovezi am formulat plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. De asemenea, într-o intervenție telefonică ulterioară în aceeași emisiune, am declarat că dețin probe indubitabile că circa 140 de ofițeri activi ai SRI au fost „detașați” la ANAF. Ceea ce este și mai grav, am aflat că mai mulți ofiteri activi ai SRI Prahova au formulat denunțuri la DNA, reclamând fapte de corupție ale unor șefi ai serviciului (după ce au parcurs toate etapele ierarhice, fără a fi luați în seamă), dar fostul procuror general Laura Codruța Kovesi împreună cu generalul Florian Coldea au mușamalizat cazurile. Ca un reper pentru opinia publică și a organelor de cercetare penală, plângerea ofițerilor SRI activi la aceea vreme a fost redirecționată de către DNA secției Parchetelor Militare, cazul fiind clasat, iar ofiterii denunțători „mătrășiți”. Documentele sunt și acum disponibile la postul B1 TV.
La data de 1 martie anul curent am luat act de defularea senatorului Daniel Savu, membru al Comisiei parlamentare de control a SRI, în care se anunța că un ofițer de contrainformații va face dezvăluiri incendiare despre fostul președinte Traian Băsescu. Cu toate acestea, parlamentarul a ezitat să vorbească în emisiune în calitatea sa de fost ofiter de contrainformații la care ține foarte mult, recurgând la o simplă declaratie politică. El a susținut că Traian Băsescu nu a fost informat cu privire la problemele fratelui său Mircea, deoarece cazul se afla în lucru la SRI. De unde, prin extrapolare, se naște o altă întrebare de o gravitate extremă: Conducerea SRI avea sau nu obligația de a-l înștiința pe președintele țării despre faptul că Alina Bica este cercetată în mai multe dosare penale încă din 2011, înaintea numirii sale în fruntea DIICOT din 2013?
În încheierea acestei declarații publice mai menționez că ceea ce se întâmplă cu Gabriela Elena Udrea este un asasinat politic efectuat la comanda generalului Coldea și șefei DNA, Kovesi, ca răzbunare pentru faptul că aceasta a dezvăluit legătura „ombilicală” dintre Florian Coldea, Sebastian Ghiță, Dorin Cocoș și Laura Codruța Kovesi.
În concluzie, pot susține sub proprie semnătură că SRI a ajuns stat în stat fără nicio jenă ori teamă, iar actualul președinte al României nu pare să aibă cunoștință despre toate acestea.
Aceasta îmi este declarația pe care o dau, o susțin și o semnez nesilit de nimeni.
București 02.03.2015
RADU ADRIAN – JURNALIST, FOST OFIȚER SRI

sursa : aici

*******

Recomandări lectură :

Politica SRI, un pericol pentru siguranta nationala !!! actualul SRI și NU toată suflarea din SRI !! De acum civilul E Hellvig , tocmai și-a asumat, ca să vezi, menținerea-n peisaj a șefului Coldea ! Oare de ce…. Oare la fel ca ceilalți ? La ordinul cui anume ? A mai rămas vreun păcălici ai scenetei false politichia mioritică, vreunul care să nu tremure, care să nu fie avut la mână, făr de schelete-n dulap, vreunul care să nu se teamă de vreo ” fabricată ” ?…

Politica SRI, un pericol pentru siguranta nationala

” ticăloșii ” ….. viața bate filmul !!!
” Sa fi avut oare dreptate Elena Udrea cand a spus ca noul sef al SRI va fi ales nu de Klaus Iohannis, ci de generalul Florian Coldea? Se poate… Eduard Hellvig a fost votat de parlamentari in functia de director al Serviciului Roman de Informatii. A primit 498 de voturi “pentru”, doar 15 parlamentari indraznind sa voteze “impotriva”. Ce credeti ca a facut Eduard Hellvig dupa numirea sa la SRI? Ne-a anuntat pe toti ca nu va face schimbari in SRI si ca va colabora foarte bine cu toti adjunctii sai, deci inclusiv cu generalul Florian Coldea. Noi credem insa ca problema ar trebui pusa altfel: mai degraba Florian Coldea va colabora bine cu Eduard Hellvig si nu invers.”

sursa : Lumea  Justitiei

COMPLICITATE !!!! și totuși toarășu Coldea e menținut în peisaj ! Câți știați, mă ? câți și de ce ați tăcut, complicilor … TOTI CEI CARE ATI STIUT CA SRI A STIUT SI CU TOTII ATI TACUT, SUNTETI COMPLICI !!! cel mai dihai complice este sebastian ghiță, șeful vostru !
Senatorul PSD Daniel Savu, membru in Comisia de control a SRI din Parlamentul Romaniei, a declarat la emisiunea “La ordinea zilei” de la Antena 3 ca “SRI l-a ocolit cu informari importante despre mafia ANRP si Microsoft pentru ca serviciul stia ca Basescu e capul mafiei”.

în loc de concluzie :

Mafiile PDL Mafiile Pdl-Pnl-PmP – Romania lucrului ” bine facut „… :

10686606_1559066181016803_2262164057248749405_n

Stafia Băsescului a reapărut

” înțeleg că nebunul a mai înnebunit o dată și, din disperare, își activează armiile risipite și încearcă marea cu reumatismul. Firește, cred eu, că va fi un fâs, dar într-o Românie a tuturor posibilităților nelegiuirii, nu-i exclus să se mai petreacă una. ” –  DOAMNE, AI MILĂ DE NOI !!

11015326_346798448863851_9129452824743714637_n

autorul primului transplant de inimă din România condamnat pen ca asa decisese Satanic Abuser – basescu !! Mafiile PDL zburda libere, bine mersic !Mafiile Pdl-Pnl-PmP asisderea ! blaga, anastase, boc, basescu, eba, ioana basescu, videanu, berceanu, etc – evident si fifi-inaripatul sebi ghita pretenar cu Coldea, ” justitiara ” Kovesi NU se ia de macovica, de capo di tutti capi – traian basescu… Aista-i justitie ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! m RUSINE institutiilor statului de drepti in fata penalilor nederanjati !!!

Profesorul Șerban Brădișteanu, autorul primului transplant de inimă din România, condamnat pentru favorizarea lui Năstase

când se va realiza o Columna a lui Traian Basescu, cu victimele lui din cei zece ani care au trecut?!

voi nu v-ati saturat de operele cuplului Lulutza & Coldea, de justitia ” independenta „, de ” justitia ” tembelizata, de toti mascaricii astia care fac legea faradelegii ??
vorba prietenului Vania Usca : Je suis Brădișteanu !!!!

Și cu  aceasta închei ( pe ziua de azi ) :

1505143_925750240792240_6780288823724325538_n

aista nu pricep pesedeii mei ! continua sa fie ” ghiocei ” , fatalai….
vot ” pentru ” pt orice i se casuna unora, vot ” pentru ” daca le convine intereselor perso si vot ” impotriva ” la orice ne-ar conveni noua, ” prostimii „…
slus la marile Porti…
isi vor merita soarta, la o adica… pen ca NU vor sa lupte cu toate armele SI pt noi !! si e pacat , pacat de soarta Patriei noastre, de soarta copiilor nostri, de soarta PSD, de cate s-ar fi putut, dar….
Primeaza doar interesele personale si de grup, din pacate ! si la naiba !

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.