De ce Ponta – argumente !

De ce Ponta – argumente !

10636339_740366369372182_2494097116532425490_n

Normal ar fi ca nici un roman care a votat DA la referendumul de demitere a lui basescu traian sa NU voteze cu  sasul  Johannis. Johannis este candidatul sustinut de Blaga, Anastase, Falca, MRU, Predoiu, etc adica a acelora care l-au sustinut 10 ani pe basescu traian.

Ei, Mafiile PD-L sunt cei care  au impozitat pensii, au redus salarii, au redus alocatiile pentru copii, mamici si persoane cu dizabilitati, au inchis scoli si spitale si care au zis ca in 2012 a fost lovitura de stat. Ei sunt cei care au târât imaginea României în mocirlă pe plan internaţional.

Ponta NU taie pensiile, spre deosebire de Famiglia ” dreapta ” – Mafiile PD-L !
Toate pensiile cresc de la 1 ianuarie 2015 cu 5%. Deasemeni , pensiile mici vor fi majorate !

Iohannis și-a recunoscut statutul de instrument pentru revenirea PDL la conducerea României – Mafiile PD-L.

NU votați Mafiile PD-L !! klaus johannis NU reprezintă Schimbarea regimului DEMISULUI ci DOAR ” o altă mărie cu aceiași pălărie ”… Sasul NU a clarificat acuzațiile cu privire la traficul de copii, nici averea nu și-o poa justifica, e mână-n mână cu Famiglia băSECU, Blaga, Falcă, etc

Caracatita Iohannis. Reteaua puscariabililor. Cum este aprovizionat in fiecare zi primarul Sibiului de seful cantinei saracilor si care este recompensa pentru aceste servicii

sursa : aici
DEZVĂLUIRI: Adevărul despre Klaus Iohannis care ne ÎNGROZEȘTE
Potrivit presei, cea mai veche acuzaţie datează de pe vremea când acesta ocupa funcţia de inspector şcolar, nefiind concretizată în niciun fel, anume că actualul primar ar fi fost implicat în trafic de copii. Iohannis ar fi intermediat, pentru cetăţeni americani şi canadieni, mai multe adopţii de copii din judeţul Sibiu, despre care nu se mai ştie nimic.
Un alt scandal în care a apărut numele lui Iohannis este legat de faptul că acesta ar fi câştigat câteva case din centrul istoric al Sibiului pe baza unor documente false, locatarii acestora judecându-se timp de câţiva ani cu primarul.
În plus, primarul a fost anchetat de DNA, în 2009, pentru abuz în serviciu, pentru retrocedarea unor terenuri către persoane care nu îndeplineau condiţiile, dosarele fiind din anul 2005.
sursa : aici
Iohannis nu vrea să fie votat decât de ardeleni, pentru că restul românilor sunt „suboameni” pentru el – See more at: here
Votezi coalitia DEMISULUI, votezi Mafiile PD-L !

Nu vrem un preşedinte al ardelenilor, unul al moldovenilor şi unul al oltenilor, vrem un preşedinte al tuturor românilor. Domnul Iohannis a greşit când a spus că doreşte un preşedinte al transilvănenilor. Nu, domnule, noi vom vota Victor Ponta, el este un preşedinte care uneşte’ – See more at:aici

Un alt argument şi motiv pentru care să votezi VICTOR PONTA este următorul:

” deputatul PSD Sorin Grindeanu, care este şi membru în comisia de control a SRI, a afirmat că dacă iese Victor Ponta președinte va face dreptate până la capăt și că NU îi va apăra pe cei care încalcă legea îndiferent de culoarea politică. „Încă nu e dreptate până la capăt. Există în continuare o anumită zonă care e de neatins. Sper eu să fie de atins. Cine crede că iese Iohannis președinte sau că iese Ponta președinte și atunci s-a terminat, eu vă spun că din contră. Se va merge cu pedala și mai apăsat pe accelerație din punctul meu de vedere și vorbesc ca susținător al lui Victor Ponta. Sunt convins că nu va face altcumva decât să facă dreptate până la capăt. Dreptate până la capăt nu înseamnă că dacă e cineva în jurul lui, acela va scăpa. Sunt convins de lucrul acesta. Se înșală amarnic cine crede că va scăpa dacă face ilegalități. Cine greșește plătește. Cine încalcă legea trebuie să plătească indiferent de culoare politică. Dacă iese Victor Ponta președinte sunt sigur că se va merge cu pedala de acceleraţie și mai apăsat pe justiție”, a spus Grindeanu în cadrul emisiunii. Deputatul PSD a susţinut că declaraţia sa nu riscă să-i demobilizeze pe baronii PSD. „

sursa : aici

” Cred ca cetatenii platitori de taxe trebuie sa vada masuri urgente in urma acestor dezvaluiri. Este incredibil la ce nivel a coborat Romania in ultimii 10 ani. Sper sa avem totusi o explicatie clara despre „singurul candidat onest”. Niciodata, o grupare politica nu cred ca si-a mai batut joc in asemenea hal de propria tara, chiar daca lichele sunt peste tot si in toate partidele…Sper ca din 21 decembrie sa inceapa lungul drum al Romaniei spre normalitate. ”
http://psnews.ro/dezvaluiri-fara-precedent-despre-elena-udrea-cutremur-la-varful-diicot/

Ponta: Acuzaţii reţinuţi în dosarul Microsoft să recunoască faptul că banii erau pentru campania electorală a lui Băsescu din 2009

REUTERS: Câştigarea alegerilor de către Victor Ponta oferă siguranţă investitorilor străini

Într-o analiză a agenției internaționale de presă REUTERS despre alegerile prezidențiale din România, premierul Victor Ponta, candidatul PSD, este prezentat ca fiind aproape sigur următorul președinte al României.
Cei de la REUTERS afirmă că principalul motiv pentru care Victor Ponta va câștiga alegerile din 16 noiembrie îl reprezintă măsurile economice adoptate de guvernul pe care îl conduce. Potrivit REUTERS, doar victoria lui Ponta va reasigura investitorii că politicile economice de până acum vor continua.
sursa : aici

„Am luat decizia dublarii alocatiei la copii si mai avem un lucru pe care trebuie sa il negociem cu FMI, dar cu siguranta ii vom convinge: sa crestem salariul minim la 1.000 de lei”, a spus Victor Ponta la Romania TV.

Ponta: Vom indexa pensiile în 2015 şi 2016 şi nu renunţăm la cota unică
Premierul Victor Ponta a declarat marti, la România TV, ca nu se va renunta la cota unica in 2015 dintr-un motiv foarte simplu: nu este nevoie, in conditiile in care pe primele noua luni ale acestui an Romania are excedent bugetar.
„Daca ramane guvernul actual – PSD, UNPR, PC si liberalii dl Tariceanu – va garantez ca in 2015 si in 2016 avem banii necesari si pentru indexarea pensiilor si pentru toate celelalte masuri sociale”, a afirmat Victor Ponta, care a precizat insa ca „daca vine premierul Iohannis, nu garantez nimic, dimpotriva”, a declarat Victor Ponta.
sursa : aici

Basescu, un pericol pentru securitatea nationala

Victor Ponta NU e perfect, a făcut nenumărate gafe, greşeli, are lângă el şi aşa yis sfătuitori care numai bine nu fac şi ca imagine şi ca fapte, au fost multe, prea multe ezitări, temeri, laşităţi, în lupta cu regimul DEMISULUI&Famiglia, dar Victor Ponta E ALTFEL decât mârlanul  băsescu şi nădăjduim să fi învăţat din greşeli, să se ţină de promisiuni ! Sunt încă în actualul Guvern  tipi cum : Remus Pricopie – o mare dezamăgire, un fifi+înaripat care se dedă la…. experimente  chitit să+l  depăşească pe Funeriu în zminteli ( ! ) ori toarăşu invizibil ministru al Justiţiei – Ponta are culpa de+ai fi promovat ŞI tolerat în peisaj şi ne-a supărat foarte că NU a reparat….

Dragostea faţă de PATRIE trebuie ŞI demonstrată prin fapte , nu doar vorbe şi aceasta cu mereu în memorie: că la Certej au murit  Oameni nevinovaţi şi NU trebuie să se mai întâmple vreodat, că NIMENI nu poate oferi garanţii de mediu când vine vorba de exploatarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică! NU trebuie să ne grăbim , NU trebuie să ne aruncăm orbeşte cu capul nainte că poate se vor fi găsind în ceva ani şi nalte metode, mai sigure şi care să protejeze cu adevărat mediul, Omul şi să aducă  beneficii reale ţării şi NU vreunor corporaţii străine !

Deasemeni , Victor Ponta se impune să bage la  cap  : Kosovo je Srbija ! Dintotdeauna !

” Așteptările cetățenilor europeni sunt foarte mari. Venim după o criză economică și socială care a lăsat răni adânci. Ele nu se pot vindeca peste noapte. Trebuie să folosim toate instrumentele și resursele existente la nivelul Uniunii, dar și pe cele aflate la îndemâna statelor membre, pentru a relansa creșterea economică și pentru a reduce inegalităţile dintre Estul și Vestul continentului. Pentru asta este nevoie de solidaritate, de muncă asiduă şi mai ales de participare. Comisia Europeană nu poate de una singură să scoată pe nimeni din criză – fiecare dintre noi trebuie să pună umărul pentru a relansa economia europeană.

Același lucru este valabil și pentru România. Alegerea unui nou președinte este o oportunitate de a ne spune cuvântul în legătură cu viitorul pe care vrem să-l construim. Sper că fiecare dintre voi și-a făcut deja o opinie, a decis cu cine va vota. Sigur, democrația nu se reduce la vot, dar votul este instrumentul de bază al oricărei democrații. De aceea, mă aştept ca România să-şi exprime opţiunea pro-europeană printr-o participare cât mai largă la vot. ” – Corina Crețu – comisar european

Fă diferența și alege BINELE ! Votăm VICTOR PONTA PREȘEDINTE ! Pe 2 noiembrie 2014, România votează ! Vino la vot ! Votul tău contează !

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.