ghiță, sebi ghiță – scos la portiță… / UPDATE – decizii dure la PSD ! DOBRO, Victor !!

ghiță, sebi ghiță – scos la portiță…

4297-4

 

în loc de motto , spre luare aminte… :

” Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator. ”
Petre Ţuţea

*******

De ceva vreme constatăm că pare că Serviciile decid cine e president în România, adicătelea de folos. Cui anume, altă  povastă, una deloc îmbucurătoare.

Pe de altă parte, DNA fu rădicată la rang de ” mătura și fărașul ” ogrăzilor de pe la noi.  Cică aista ar și aduce voturi unora, altora li se flutură cartonașe, galben, roșu… Dar turtureilor, cine le suflă-n aripi și spre beneficiul cui, că al românilor , ne sincer îndoim, noi, cei ne-buni pentru lumea ” bună ”..

Solii ce aduc vești najpa sunt sacrificați.. O mai fi valabilă ? Ne-om lămuri cândva.

Sebastian Ghiţă: Cer suspendarea domnilor Şova şi Hrebenciuc din PSD

Da turtureii ce n-au a face cu doctrina și principiile și valorile social-democrației, au frâne de nu-s suspendați, aaa… ? Ups. Ăștia  dețin ” combustibil ”, deh.

acest nociv… turturel, sebi ghiță…

ntz ntz ntz…
NU par a fi cuvintele toarășului sebi ghiță, NU e el în măsură să ceară/dispună, NU e sebi ghiță vreun model al social-democrației , nici a cinstei întruchipate…. ; )

CIUTI, BRE ! lasă-i pe alții, eventual, că din guritza matale e tragi-comedie !
Auzi la el, cităm din turturelul  sebi : ” au greșit față de PSD… ” și-mi amintesc iarăși câți au greșit și care, față de AN, II… apropo de PSD .
ete unde erau ” durii ”, mămicuța ei de arhitectonică a ipocriziei !
Victor Ponta no ofense, but…. de dorit să se trimită altul lșa interval pe…. piață, dacă ista-i mersul, NU el ! Sincer ! Ăsta-i sol,  turturelul ista ??!!!! Al cui sol, Victore, al cui… ?

Binele învinge numai în filme

Radu Tudor : RUSINE PSD ! Pe bună dreptate, Victore, pe bună dreptate….

NU E BINE DELOC !!!!! E RUȘINOS, E TRIST, E ORICE VREI NUMAI SCHIMBARE ÎN BINE, NIET !! MI-E DOR DE…. PSD ȘI CA MIE, MULTORA ! NU asta s-a promis românilor !!!!!!
Unitate CU Mafiile PDL, eu una NU, NEVER EVER, punct.

Și te întrebăm, Victore, ÎNCOTRO și CU CINE și cu noi, cei mulți și necăjiți, cum rămâne….. Ne dorim   o altfel de politică și-o  Românie curată și BINE, dar cum se cuvine și nu defilând cu oricine!!

p.s. lectură obligatorie : 

ce se va alege de cele trei tipuri de băsiști?

” În sfârșit, al treilea grup e format din proști … ( … )…  Ei nu vor dispărea odată cu TB, dar vor fi preluați de urmașii acestuia. Ei sunt cei mai benigni, pentru că vor fi mereu ușor de identificat și evitat. Ceilalți, însă… ”

ceilalți însă….
parte din ei, prea mulți ( de dorit se impunea deloc, dar… ) s-au ” reorientat ” și aciuiat sub umbrela PSD, c-așa-i politichia mioritică pe stil nou, bordel, din păcate !

DNA fu rădicată la rang de ” mătura și fărașul ” ogrăzilor de pe la noi. Curățenia e-n toi… Se-anunță ploi și muuult noroi! DEMISU se distrează. Are pe seama cui…

Concluzionând – cine are urechi să audă :

Se pare că rădăcina libertăţii nu este în voinţă, ci în raţiunea de adevăr şi de ordine.-Petre Ţuţea
Când mă gândesc la omul liber şi la omul înlănţuit, îmi vin în minte vorbele lui Faust: iubesc pe acela care doreşte imposibilul.-Petre Ţuţea

UPDATE !!

Şova, Vanghelie şi Ghiţă sunt suspendaţi din toate funcţiile deţinute în PSD. Ponta: Cine a greşit, să îşi asume responsabilitatea

„Este foarte clar că există prejudicii de imagine, că oamenii aceştia sunt colegii noştri, dar trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru lucruri care nu au de a face cu campania electorală în mod direct şi că, din acest punct de vedere, sunt suspendaţi din toate funcţiile din partid. Este o decizie pe care a luat-o Biroul Permanent Naţional. Evident că am propus acest lucru şi am discutat cu aceşti colegi ai mei, pentru că vreau ca PSD să fie, în continuare, cel mai puternic partid din ţară şi cel mai disciplinat, mai ordonat şi cel mai responsabil”, a spus Ponta, în conferinţa de presă organizată după şedinţa BPN al PSD.

BINE , Victore !!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.