Satanic Abuser – DEMISU și… ” onania de prestigiu ”

basescu-boc

Satanic Abuser – DEMISU și… ” onania de prestigiu ”

DEMISU a ieșit cu ” dezvăluiri ”, încurcată fiindu-i loaza pâmpistă, cum de  sasul Johannis ȘI de Meleșcanu. Și-a dat-o-n   … Po(a)nta 😉

Informatorul tot informator… după FLOTĂ vinde castraveți, vinde orice, numai să rămână la tarabă. O mahala….

Dovezi IOC, teatru ieftin, din plin, băSECU DEMISU, f slabă prestație, în opinia multora ! Românii vor un trai decent, vor locuri de muncă, vor un viitor pentru copiii lor – s-au săturat de acte teatrale previzibile, de subiecte care NU îi interesează, de cei ce le-au tăiat pensii, salarii și au închis spitale. Pe de altă parte, în ce altă țară ați mai pomenit asemenea tragii-comedii … ( ? ) ” Agenturilii ” – acoperiți, descoperiți, trăsniți !

Penalii acuză fluturând … Hotărâri de Guvern – cu alte cuvinte, diversioniștii diversionesc, aista fiindu-le ” putința ”, iară scopurile obscure sunt evidente, compromiterea Alegerilor Prezidențiale. Și mai trist e că toată această tevatură pare a fi cu ” va urma ”, pen că DEMISU Satanic Abuser ( băsescu traian ) e chitit să terfelească România-n mocirlă, cât mai poate. Cu orice preț, atenție, cu orice preț.


” Actorii se zbat să dea viaţă unui text care seamănă cu o cuşcă. ” – Petre Țuțea


” Tot ce se face în afara teologiei este onanie de prestigiu. ” – Petre Țuțea

Acuma, nu că n-ar avea și  coana stânga stângăciile măriei sale, daaar, să te uiți în gura securistului de la Anvers e blasfemie. Nutzi, fata lui tanti Petrutza, pupila DEMISULUI e sub 6% în sondaje, carele va să  zică disperarea-i maaare 😛

Vor urma și alte scenete, e campanie electorală și normalitate, ba.

Tandemul  frunzăverde&blaga , sanchi dreapta mioritică, PNPL-ul ” ayatollahului ” va intra în cârdășie cu PâMP-ul Nutzicăi, loaza Demisului, au ba,  om videa… că NU mai e mult…  Nu-i ușor să lupți cu Mafiile PD-L, clar ! ” Bulangii politici ” nu sunt de subestimat, sunt nesătui.

Doamne Ferește !!

”E mai slabă decât sceneta lui Robert Turcescu. Aceste deducții pe care le prezintă în legătură cu documentele respective nu vor duce la nicio recunoaștere a lui Victor Ponta. Nici nu are rost să discutăm dacă e așa sau nu e așa”, a declarat CTP, la Digi 24.

Dezvăluirea lui Traian Băsescu a avut un „impact literar grotesc”, „într-o competiție de bâlci”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

CTP îl desființează pe Băsescu, după dezvăluirile despre Victor Ponta

Este frate cu domnul Turcescu cu adevărat, şi au pus la punct în mod cert acest lucru”, a spus Abraham, care consideră că preşedintele „a făcut o confuzie între ofiţerul de informaţii extrene şi ofiţerul acoperit”.

În acelaşi timp, Pavel Abraham este de părere că fostul director SIE, Teodor Meleşcanu, a procedat corect atunci când Traian Băsescu i-a solicitat anumite infomaţii.

„Domnul Meleşcanu a procedat foarte corect şi eu îl felicit, într-adevăr un profesionist”, a declarat cunoscutul avocat.

În opinia lui Pavel Abraham, prin ceea ce s-a întâmplat, „popularitatea lui Victor Ponta va creşte” în perioada următoare.

„Domnule preşedinte Băsescu, nu aţi meritat funcţia asta niciodată! Vorbiţi prostii şi vă situaţi sub demnitatea de om. Aţi necinstit România şi în această seară, râd şi curcile de dumnevoastră. Regret că vă comportaţi de o asemenea manieră”, i-a transmis Abraham preşedintelui.

sursa : aici

Și încă ceva –  am ” pescuit ” din mediul online  rândurile unui român :

Basescu Traian, Presedintele Ilegitim, Gauleiterul si subordonatul lui M. Gitenstein si umilul Vasal al lui Victor Orban !
In favoarea celor doi stapani mentionati mai sus si in schimbul protectiei si sustinerii lor Basescu le-a vandut si cedat Interesele si Avutul Romaniei !

Securistul si Turnatorul abject, Derbedeul de la Cotroceni si Nashul Mafiei Portocalii incearca sa torpileze si aceste alegeri Prezidentiale la fel ca si pe cele din 2009 prin aceleasi diversiuni securiste de stil Stalinist !

” Atunci, in 2009, prin sluga si complicele sau Patapievici, Basescu a lansat o calomnie si diversiune asemanatoare si cam de acelasi calibru impotriva lui M. Geoana in care ni se spunea ca ar detine inregistrari compromitatoare, imagini cu Geoana facand sau facandu-i-se, sex oral !
Acum incearca prin aceleasi metode si practici securiste sa-l compromita pe V.Ponta !

Daca Ponta a fost solicitat sa-si serveasca Patria din postura de ofiter acoperit al SIE si a acceptat, aceasta este o dovada in plus ca Ponta este un bun cetatean care slujeste cu devotament si loialitate Interesele Romaniei !

Daca din aceasta functie a adus vreun prejudiciu sau a actionat impotriva Intereselor Romaniei atunci ar putea fi banuit si condamnat de Tradare dar aceasta ar trebui dovedit cu fapte sau documente si nu cu vorbe si acuzatii mincinoase asa cum au procedat in Cazul „Telepatia” !

Deocamdata singurul si Primul Inamic Public pe care Romania si Cetatenii ei il cunosc este Traian Basescu si Camarila sa in frunte cu Udrea, Blaga, Iohanis, C.Antonescu, Pavelescu samd !

Un individ disperat ca Basescu, care sta cu atatea dosare penale in asteptare pentru a fi anchetat si condamnat din decembrie incolo, este capabil sa dea foc intregii Romanii pentru a se salva pe el si pe Ibovnica sa Udrea Elena.

In disperarea sa de a pastra butoanele si controlul Puterii in Romania, Basescu incearca sa o planteze pe Piranda Nutzi impreuna cu toate celelate Clanuri Interlope in fruntea Romaniei si la conducerea Institutiilor sale Fundamentale ! ” – Nicolae Silviu

Circus, politică de tarabă, teatru ieftin, actori slabi, tevatură… d-astea duc  țărișoara în fundătură !!

Uffff !! ” Politica are nevoie de oameni care nu au nevoie de politică. ”  – PUNCT.

 UPDATE

Bolnavul Basescu. Furia Securitatii

Radu Tudor: Traian Băsescu este disperat

De ce a declanşat Băsescu diversiunea ”ofiţerul acoperit” în 8 noiembrie 2013?

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.