„Who the Hell, you think, you are, Mrs Reding?”

„Who the Hell, you think, you are, Mrs Reding?”

Dezbaterea din plenul Parlamentului European de miercuri a fost presărată cu acuze din ambele tabere. Liderul grupului S&D din PE, Hannes Swoboda, i-a reproșat în plen, vicepreşedintelui CE, Viviane Reding, că a pus sub semnul întrebării obiectivitatea Comisiei Europene, el întrebând de ce în trecut nu s-a reacţionat şi faţă de acţiunile preşedintelui Traian Băsescu.

Swoboda a mai susţinut că nu se poate vorbi despre o lovitură de stat în România şi că acuzaţiile în acest sens i se pare “total nedrepte”.

”De ce nu s-a reacţionat cu luni înainte faţă de faptele domnului Băsescu?”, a întrebat liderul S&D din PE, el spunându-i comisarului Reding că, prin reacţiile faţă de situaţia din ultimele luni din România, a fost pusă sub semnul întrebării obiectivitatea CE.

Hannes Swoboda a mai arătat că 7,4 mil de români s-au exprimat la referendum împotriva preşedintelui Băsescu, cu mult mai mulţi decât l-au ales.

El a acuzat europarlamentarii PDL, între care a nominalizat-o pe Monica Macovei, de propagandă cu neadevăruri împotriva USL.

Reacția liderului grupului S&D din PE, Hannes Swoboda, a venit în urma discursului comisarului pe Justiție, Viviane Reding, care a declarat în plenul PE că “situaţia din România rămâne fragilă”, ea exprimându-şi speranţa că toţi actorii politici din ţară sunt hotărâţi să respectate în mod “durabil şi ireversibil” statul de drept şi independenţa justiţiei.

”La începutul verii am asistat la o combinaţie de acţiuni întreprinse de autorităţile din România care au pus sub semnul întrebării statul de drept, echilibrul democratic şi independenţa justiţiei”, a spus oficialul european, care purta un sacou portocaliu.

“Sper ca în următoarele săptămâni şi luni să vedem că toţi actorii politici din România sunt hotărâţi să respecte statul de drept şi independenţa justiţiei în mod durabil şi ireversibil”, a mai spus Reding.

Comisia va continua să monitorizeze situaţia din România şi va avea contacte cu autorităţile române, a mai spus Reding.

Europarlamentar italian : Mafia e asociata cu sistemul creat de Băsescu

Pino Arlacchi: Mulţumesc, dle preşedinte. Timp de opt ani, România a fost condusă de un preşedinte autoritar, care a încălcat drepturile fundamentale, a atacat organele statului, guvernul, chiar şi sindicatele şi presa. Regimul lui Băsescu a fost bazat pe un sistem paralel de putere personală, este povestea cunoscută, a folosit serviciile secrete pentru a-i spiona pe cetăţeni, pentru a ameninţa adversarii politici şi pentru a-şi proteja prietenii. Mafia este asociată cu acest sistem paralel, care a fost contestat de cetăţeni, prin reacţii populare. Iar Comisia Europeană nu s-a pronunţat niciodată împotriva acestui sistem.

Pino Arlacchi este europarlamentar italian, specialist in lupta anti-mafia. Discursul a fost sustinut ieri in cadrul dezbaterii despre situatia din Romania.

http://radu-tudor.ro/europarlamentar-italia-mafia-e-asociata-cu-sistemul-creat-de-basescu/

Europarlamentara Monica Macovei a mintit cu neobrazare in Parlamentul European ca s-au fraudat 1,5 milioane voturi la referendum si ca USL vrea s-o dea afara pe protejata sa Laura Kovesi. Acuzata de control asupra dosarelor Parchetului de alti europarlamentari, Macovei a dat dovada iresponsabilitatii sale: a pretins ca a obtinut informatiile din presa
Iata, asadar, cum suntem demolati ca imagine in Europa, chiar de europarlamentari platiti sa apere interesele natiuni, si care ajung sa tranteasca orice minciuna de dragul jocurilor lor politice, indiferent de consecinte, pretinzand ca au dobandit asemenea informatii „din presa”. Afirmatiile lui Macovei sunt cu atat mai grave cu cat ea a propus-o pentru numirea in functia de Procuror General pe Laura Kovesi, iar in Romania nimeni nu a incercat sa o dea pe Kovesi afara, pentru ca acesteia din urma ii expira de drept cel de-al doilea mandat pe 2 octombrie 2012, iar un al treilea mandat numai este posibil prin lege!

http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/europarlamentara-monica-macovei-a-mintit-cu-neobrazare-in-parlamentul-european-ca-s-au-fraudat-1-5-milioane-voturi-la-referendum-si-ca-usl-vrea-s-o-dea-afara-pe-protejata-sa-laura-kovesi-acuzata-de-control-asupra-dosarelor-parchetului-de-alti-europarlamen

Graham Watson, liderul liberalilor europeni: Cu siguranţă demisia lui Traian Băsescu ar fi un nou început pentru România

http://www.jurnalul.ro/politica/graham-watson-liderul-liberalilor-europeni-cu-siguranta-demisia-lui-traian-basescu-ar-fi-un-nou-inceput-pentru-romania-623536.htm

Watson despre lobbişti

Sir Graham Watson cere convocarea PE pentru analizarea comportamentului lui Jose Barroso şi Viviane Reding faţă de România
Într-un interviu acordat corespondentului la Bruxelles al cotidianul.ro, Sir Graham Watson, liderul liberalilor europeni, vorbeşte despre decizia greşită a oficialilor europeni de a nu condamna derapajele politice din România şi despre viitorul politic al Europei.

Despre intoxicările şi ampla operaţiune de manipulare a opiniei publice internaţionale, cum ar fi aşa-zisa „lovitură de stat“ din România, Graham Watson a afirmat că „oamenii lui Băsescu au fost extrem de bine organizaţi în a-şi vinde versiunea lor despre ceea ce se întâmplă în România, în fiecare capitală a Uniunii Europene şi, mai ales, la Bruxelles“. Watson afirmă că oficialii filiaţi Partidului Popular European nu fost obiectivi în evaluarea situaţiei din România, au exagerat şi şi-au depăşit competenţele. Oficiali europeni de rang înalt, în loc să judece obiectiv şi imparţial situaţia politică din România, au devenit, practic, lobby-iştii lui Băsescu…“.
În opinia europarlamentarului liberal, Viviane Reding şi Jose Barroso „au comis o mare eroare politică, atunci când au insistat ca, la referendumul din România, să participe 50% plus unu dintre votanţii înscrişi pe listele electorale“, prevedere care este împotriva cerinţelor Comisiei de la Veneţia din cadrul Consiliului Europei.
Watson a subliniat că aceiaşi oficiali europeni „au greşit când nu i-au condamnat, aşa cum ar fi trebuit să o facă, pe politicienii din România, care au cerut cetăţenilor să nu meargă să voteze“.
Afirmând, despre referendum, că „trebuie făcută o netă distincţie între legalitate şi legitimitate“, Graham Watson s-a arătat „extrem de surprins“ că preşedintele demis „s-a mai întors în palatul prezidenţial. La referendum s-a văzut foarte clar că există o majoritate a cetăţenilor României care sunt împotriva continuării mandatului său prezidenţial. A fost la putere o lungă perioadă de timp, iar o serie de scandaluri în care este implicat, şi care au fost dezvăluite de presă, au demonstrat clar că nu mai avea ce căuta în fotoliul prezidenţial.
Sincer vorbind, cel mai onorabil pentru Băsescu ar fi fost să demisioneze şi să declanşeze noi alegeri prezidenţiale. Trăim însă într-o perioadă în care lupta politică din România a devenit extrem de dură.
În această dispută politică în care a existat o clară voinţă a majorităţii de a-l demite pe Băsescu, acesta a utilizat cele mai sensibile pârghii ale statului pentru a se menţine la putere: serviciile secrete (în special SIE), un ministru de interne fidel, procurorii DNA, judecătorii CCR. Se poate ca, într-o ţară democratică şi membră a Uniunii Europene, un personaj politic să îşi subordoneze asemenea instituţii pentru a frânge voinţa unei majorităţi democratice?“, se întreabă, retoric, Graham Watson.
Acesta a adăugat că, în România, „Curtea Constituţională ar fi trebuit să fie compusă din oameni care să aibă acceptul tuturor partidelor politice, să fie mai presus de orice bănuială a partizanatului, şi cu o solidă experienţă ca judecători. Or, în timpul disputei politice din România, am văzut că cei patru judecători de la Curtea Constituţională numiţi de Băsescu au fost departe de a întruchipa un asemenea statut“, a spus Watson. (cotidianul.ro)

http://www.azi.ro/index.php?data=13.09.2012&rubrica=Prima_pagina&citeste=1

CORINA CREŢU – Interventia din plenul Parlamentului European privind situatia politica din Romania

http://corinacretu.wordpress.com/2012/09/12/interventia-din-plenul-parlamentului-european-privind-situatia-politica-din-romania/#comment-22593

CATALIN IVAN CATRE REDING: ATI ACTIONAT CA UN AGENT ELECTORAL AL LUI TRAIAN BASESCU

In cadrul dezbaterii din Parlamentul European referitoare la situatia politica din România, Catalin Ivan, liderul eurodeputatilor PSD, s-a adresat comisarului european Viviane Reding, caruia i-a solicitat sa explice in fata „institutiei care reprezinta direct cetatenii europeni” de ce „o regula care nu este valabila nicaieri in Uniunea Europeana a fost impusa României” si de ce „votul a 8,4 de milioane de cetateni nu a contat deloc”.

„Doamna comisar Reding, ma bucur ca sunteti aici, pentru ca aceasta este institutia care reprezinta direct cetatenii europeni. Aici trebuie sa spuneti de ce votul a 8,4 milioane de cetateni nu a contat deloc pentru dumneavoastra, de ce o regula care nu este valabila nicaieri in Uniunea Europeana a fost impusa României – si ma refer aici la cvorum. Cum a ajuns sa fie puci parlamentar actiunea a 7 grupuri parlamentare? Am tot respectul pentru dumneavoastra, dar imi pare rau sa va spun ca in aceasta vara ati actionat ca un agent electoral al lui Traian Basescu.

Prin declaratiile dumneavoastra ati prejudiciat foarte mult România. Poate ne explicati cum un referendum – deciziile CCR au aratat ca acesta a fost corect – a devenit «lovitura de stat». Ati creat un precedent foarte periculos in Uniunea Europeana: ati reusit sa impuneti un presedinte impotriva vointei populare”, a sustinut Catalin Ivan la Strasbourg.

In cadrul dezbaterii, atât liderul grupului social-democratilor din Parlamentul European, Hannes Swoboda, precum si alti lideri si eurodeputati straini, au subliniat nu numai faptul ca statul de drept nu a fost incalcat in România, ci si faptul ca mediul extern a fost, in realitate, supus unor dezinformari din partea PDL.

„Domnul Basescu a fost ales de catre 5,3 milioane de cetateni, iar acum 7,4 milioane au fost pentru demitere, l-au respins. Sarcina unui presedinte este ca oamenii sa fie adusi la un loc, sa fie uniti, toata lumea trebuie sa contribuie in acest sens. Eu nu vad din acest punct de vedere contributia lui Basescu. 7.4 milioane inseamna mult peste numarul cu care a fost ales. Boicotul pe care el l-a promovat in ceea ce priveste neparticiparea la referendum iarasi vorbeste de la sine”, a sustinut Hannes Swoboda la Strasbourg.

De asemenea, adresându-se unui europarlamentar al PDL, Hannes Swoboda a declarat:

„Pot sa inteleg ca nu va convine dumneavoastra ca socialistii si liberalii sunt acum la guvernare in România. Nu va convine dumneavoastra si nici doamnei Macovei. Dar propaganda constanta pe care o faceti amestecând multe neadevaruri despre aceasta alianta nu imi place”, a mai spus liderul S&D in plenul Parlamentului European.

http://www.catalinivan.ro/comunicate-de-presa/catalin-ivan-catre-reding-ati-actionat-ca-un-agent-electoral-al-lui-traian-basescu/

Într-un discurs virulent şi corect

Norica Nicolai a măturat pe jos cu Viviane Reding

Norica Nicolai: Domnule preşedinte, doamnă Reding, eu n-am să consider dezbaterea de astăzi o dezbatere despre România, ci am să consider o dezbatere despre starea Uniunii şi democraţiei în UE. Despre asta este vorba, doamnă Reding. Este vorba de principiile şi valorile pe care dvs le-aţi reamintit, pe care românii, şi nu numai politicienii români, cetăţenii României le respectă şi aş dori să vă reamintesc una din obligaţiile fundamentale ale liderilor în UE şi ale cetăţenilor ei: aceea de a apăra democraţia, diversitatea culturală şi organizarea puterilor publice a statelor membre la nivel naţional. Aţi putea să-mi spuneţi, doamnă Reding, în mod concret, care sunt prevederile constituţionale pe care o procedură de suspendare prevăzută în Constituţia statului român au fost încălcate? Pentru că decizia Curţii Constituţionale spune foarte clar că procedurile constituţionale în acest demers de suspendare au fost respectate şi Curtea Constituţională a României a validat procedura constituţională. Mai mult, poporul a validat această procedură prin 7.4 milioane de oameni care au votat pentru demiterea unui preşedinte. Sigur, doamnă Reding, în UE poate popoarele nu contează pentru unii dintre dvs. Pentru majoritatea a celor care stăm în această sală contează, doamnă Reding! Pentru că aş dori să vă reamintesc ceea ce spunea Jean Monnet: „Nu veţi reuşi să faceţi mai multă Europă dacă veţi coaliza statele, ci va trebui să facem mai multă Europă unind oamenii”. Ceea ce s-a întâmplat în această vară, intervenţia dvs brutală în proceduri constituţionale, legitime şi legale în statul român n-a făcut decât să dezbine oamenii. Doamnă Reding, ca liberală, sunt pentru mai multă Europă, susţin o Europă a diversităţii, sunt convinsă că împreună vom fi mai puternici. Dar nu vom fi, doamnă, mai puternici printr-un partizanat politic manifest, nu vom fi niciodată mai puternici dacă ne privilegiem ideologiile şi familiile politice. Vom fi mai puternici, doamnă Reding atunci când vom şti ce înseamnă diversitate culturală, când vom cunoaşte ceva despre ţările pe care le judecăm, când le vom respecta tradiţiile şi mai ales când vom respecta principiile fundamentale ale UE.

http://www.cotidianul.ro/norica-nicolai-a-maturat-pe-jos-cu-viviane-reding-193977/

Cine dracu’ vă credeţi, doamnă Reding?
http://www.jurnalul.ro/editorial/cine-dracu-va-credeti-doamna-reding-623526.htm

Protejata duduii V Reding , Moni Macovei :

Penal! Monica Macovei minte la tv și în declarațiile depuse la ANI și la PE

Monica Macovei pozează de mulți ani în luptătoarea neprihănită pe frontul anticorupției românești, un soi de Ioana d Arc de România, aflată în război cu toată lumea, în numele unor principii onorabile, cum ar fi democrația, independența justiției, libertatea de exprimare etc. Numai că între poză și realitate diferența pare să fie la fel de mare ca și în cazul pițipoancelor din tabloide care, retușate în Photoshop sunt zâne, iar în realitate unele sunt chiar ciume. Deși chiar ieri în discursul ținut în fața reprezentanților PDL Monica Macovei a subliniat că urăște trădarea și minciuna, justițiara pedelistă nu ezită să apeleze la aceste arme atunci când acestea servesc propriei cauze. Astfel, prezentă recent în studioul Realitatea TV, Monica Macovei a lansat , fără să clipească , o ipoteza mincinoasa: „Unul dintre motivele pentru care s-au grăbit foarte tare cu căderea acestui guvern este ca să-l scape pe Adrian Năstase. Vroia să-și oprească dosarele. În iunie se împlinește termenul de prescripție pentru dosarul Trofeul Calității, cel în care a luat doi ani cu suspendare la fond și acum își amână recursul.” Oare câtă frustrare a acumulat Monica Macovei pentru a minți în legătură cu o informație care este publică și poate fi verificată foarte ușor. Noi știm că ea este cea mai cinstită, onestă și curată dintre toți oamenii politici ai planetei, dar prin această declarație nu a făcut altceva decât să demonstreze tuturor că ea nu luptă pentru principii ci împotriva unor oameni, indiferent cum îi cheamă pe aceștia și din ce partide fac parte.
Așa cum se știe deja, Înalta Curte de Casație și Justiție a transmis încă din luna noiembrie 2011 că prescripția specială în dosarele lui Adrian Năstase este după cum urmează: Trofeul Calității-aprilie 2013, Mătușa Tamara-iulie 2013, Zambaccian-2018.Prin urmare, e vorba de încă un an nu de-o lună , așa cum declara public Monica Macovei , cu intenția clară de manipulare , că deh!, doar e integra integrilor . Numai că fecioara dreptății are probleme nu doar de caracter, dacă ne referim la minciuna publică legată de prescripția în dosarul Trofeul Calității, ci chiar penale dacă analizăm cu atenție declarațiile de avere și interese depuse de europarlamentarul Monica Macovei la Parlamentul European și la Agenția Națională de Integritate.

Omisiune în declarația de interes financiar a Monicăi Macovei, depusă la PE

Surpriza apare când faci comparație intre declarațiile de avere depuse la „draga de ANI” și cea depusa la Parlamentul European, remarcându-se diferențe de zeci de mii de euro. . Aoleu! Cine, integra Moni? Chiar ea, purtătoarea stindardului luptei anticorupție, stindard pe care s-ar părea că l-a maculat chiar Monica Macovei. Astfel, în România Macovei a declarat că a încasat în urma unor procese împotriva statului român, la CEDO, mai multe sume considerabile: în 2008, 49 416.78 RON, în 2009, 58 480.54 RON și în 2010, 41 996 RON.

La Parlamentul European, aceeași doamnă Macovei a declarat doar suma din 2008 deși articolul 4 alineatul 2 litera e) din Codul de conduită o obliga să declare orice activitate exterioară Parlamentului European care depășește 5000 EURO anual.

Bineînțeles, avocații consacrați din presa ai fostului procuror ceaușist vor sări să spună:”dar reprezentarea în fața CEDO a fost înaintea numirii la PE, doar veniturile au fost realizate în anii 2009 și 2010”. Da, adevărat dar atunci de ce a declarat banii încasați în 2008 pentru prestații anterioare anului 2005? Sau s-a gândit că nu dă bine în ochii colegilor din PE, la capitolul „iubire de țară”, să încasezi chiar în fiecare an de mandat câte 10000 EURO pe an de la tărișoara ta aflată în criză?

Fals în formă continuată și în declarațiile de interese depuse la ANI

http://www.curentul.ro/2012/images/stories/2012/05/07/03-avmacovei.pdf

Dar cel mai grav pentru această „ființă extraordinară” este falsul în formă continuată din declarațiile de interese depuse la ANI. De aceea am și sesizat aceasta instituție ca să savurăm momentul unic în care „draga de ANI” o trimite la PICCJ pe „draga de Moni” pentru fals în declarații în formă continuată. Ulterior, conform codului etic al PDL, pe care chiar Monica Macovei l-a inventat și l-a impus , urmează excluderea sa din partid, că doar nu poți face excepție cu nimeni, nici măcar cu integra integrilor din România.
Conform declarațiilor de interese ale europarlamentarului Monica Macovei, aceasta este membru fondator la Asociația Română pentru Transparență, aka Transparency International, condusă de Victor Alistar, aka „Incompatibilul” și membru în Consiliul Director al Societății Academice Romane. Nimic ilegal pâna aici.
Dar, Monica Macovei a ignorat cu desăvârșire punctul 5 din declarația de interese, unde era obligata sa declare TOATE contractele respectivelor fundații, ONGuri și asociații, finanțate din bugetul de stat, local și din fonduri externe, încheiate sau aflate în derulare în timpul mandatului. În declarațiile preacinstitei Monica Macovei găsim însă numai liniuțe, la acest punct, semn că nu are de declarat niciun contract al ONG-urilor pe care le reprezintă.

http://www.curentul.ro/2012/images/stories/2012/05/07/03-declpe.pdf

Monica Macovei este trimisă în mâinile inspectorilor de integritate chiar de către cele două ONG-uri care, în numele transparenței promovate chiar de către europarlamentarul român, au postat pe site-urile lor contractele obținute din bani publici sau din fonduri externe .
Astfel, conform datelor oficiale, Asociația Română pentru Transparență are în desfășurare proiecte a căror finanțare, în principal de către Comisia Europeană, însumează peste 7 milioane de EURO. De asemenea , are proiecte încheiate în 2010 de peste 600.000 EURO și în 2012 de 2 010 190 RON.
Pe cele de pe site-ul Societății Academice Romane îi lăsăm pe inspectorii ANI să le însumeze, pentru că sunt mult prea multe.
Concluzionând, am fi spus: „Ascultă, fă nerușinato, cine te crezi?”, dar încheiem elegant: ”

” Doamna ” Macovei, ne faceți de rușine în Parlamentul European !”

http://www.curentul.ro/2012/images/stories/2012/05/07/03-intmacovei.pdf

Ete pe cine protejează la rândui, duduia alcoolică Moni Macovei:

REPREZENTAŢIE GROTESCĂ ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN. PPE REDUCE LA ABSURD IDEEA DE UNIUNE EUROPEANĂ, DEMOCRAŢIE ŞI STAT DE DREPT. REDING, NOUL TIP DE APARATCIK, MAI SINISTRU DECÂT ÎN URSS. BĂSIŞTII INCALIFICABILI AU DEPRECIAT REVOLTĂTOR ROMÂNIA.

 MULŢUMIM EUROPARLAMENTARILOR LIBERALI ŞI SOCIALIŞTI CARE NE-AU APĂRAT ÎN CUNOŞTINŢĂ DE CAUZĂ
http://roxanaiordache.wordpress.com/2012/09/12/reprezentatie-grotesca-in-parlamentul-european-ppe-reduce-la-absurd-ideea-de-uniune-europeana-democratie-si-stat-de-drept-reding-noul-tip-de-aparatcik-mai-sinistru-decat-in-urss-basistii-incalif/

Lordul a zis în Parlamentul European că Băsescu e ilegal, ilegitim, ar trebui să demisioneze şi să avem un nou început în România, prin alegeri prezidenţiale anticipate. Cunoaşte ţara noastră, e prieten fidel al României.

Sa fie oare Romania epicentrul cutremurului de 9 grade care zguduie si pune la pamant intregul sistem artificial institutional cu toata temelia de chirpici numita UNIUNEA EUROPEANA? Este dovada ca UE a fost creata impotriva SUVERANITATII de STAT? Este oare confruntarea dintre populari care lobbysti ai sistemului mafioto-ideologic corporatistt al statului minimal versus alte partide ultima zvacnire a luptei de clasa? De-a lungul istoriei Romania a fost teatru de razboi a diferitelor imperii si conceptii,asa ca istoria se repeta si Romania devine pentru inca o data TEATRU CONFRUNTARII dintre PRO si ANTI EUROPENI(AMERICANI). – Mircea Popa

SĂ SPERĂM CĂ LUCRURILE SE VOR SCHIMBA ÎN BINE ŞI PENTRU ROMÂNIA IAR EUROPARLAMENTARILOR NOŞTRI ( USL ) DE CARE FOST-AM CU TOŢII TARE MÂNDRI : SĂ LE ŢINĂ DUMNEZEU NĂRAVUL ŞI PE VIITOR SĂ ÎI SIMŢIM MEREU AI NOŞTRI CA ACUM, ACUM CÂND NE MÂNDRIM CU EI !!

În loc de concluzii , punctează şi subliniază cu binecunoscuta-i Înţelepciune :

Bună şedinţa Parlamentului European – prilej pentru o înţelegere mai obiectivă a situaţiei din România, a referendumului şi a semnificaţiei lui.

Lamentabilă prestaţia Monicăi Macovei – partizană, încrâncenată –intervenţie de miting PDL !

Cea mai mare parte a parlamentarilor europeni, care au luat cuvântul ,au apreciat corect situaţia din România (inclusiv unii parlamentari din Ungaria ).

Parlamentarii români  Victor Boştinaru, Cătălin Ivan, Viorica Dăncilă, Corina Creţu , Renate Weber , Norica Nicolai – s-au completat foarte bine şi i-au dat o binemeritată replică dnei Viviane Reding şi parteneriatului său, exprimat chiar în cuvântul de final.

De apreciat, intervenţiile şefilor de grupuri parlamentare – liberalul englez Sir Graham Watson şi socialistul austriac Hannes Swoboda.

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la „Who the Hell, you think, you are, Mrs Reding?”

 1. Pingback: O picatura de miere intr-un ocean de dezamagire – Capra lui Basescu moare dar nu se preda « Hai ca se poate!

 2. moromete zice:

  Bravo ! – pentru a mai indulcii amarul –

  Apreciază

 3. Bogdan zice:

  Ce incredere sa ai in aceste mizeri de oameni care a distrus romania si a saracito cu totul pentru ca ne dau ei fonduri europene.Minciuni nici un euro nu ajunge in viata romanilor chiar din contra contribuim ca fraieri la bugetul lor imputit numit UE iar noi ramanem tot cu saracia.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.