Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte)

Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte)

pupincu

imagine preluată de la Sf.Guglă

(http://matasac.wordpress.com)

Motto :

Iliescu, despre Basescu: Errare humanum est. Perseverare diabolicum est!

*******

Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte)

« Culegere » de intrebari »

Iniţiativa aparţine Distinsului nostru coleg Augustin, aceea de-a prăvălii Bulgărele… Bulgărele lui Traian Băsescu! Hai să-l creştem, c-a luat-o la vale, de-a durdulica… întrebări, întrebări, întrebări… Dăm drumul Marii Rostogoliri! Restul e… principiul Dominoului…

APEL

Stimati colegi de blogosfera,
Demersul pe care vreau sa vi-l supun atentiei pleaca de la vechea mea convingere ca o intrebare bine pusa face, uneori, cit doua raspunsuri (ca “aflamurile” de la aritmetica, v-amintiti?)
Cred ca fiecare dintre noi ar fi tentat, daca ar avea o ipotetica oportunitate, de a-i pune lui Traian Basescu una sau mai multe intrebari, cel putin la modul simbolic. Daca este asa, iata propunerea mea, prin care, formal, aveti ocazia sa faceti asta, ca un simplu exercitiu de democratie :
Va invit sa cititi lista de intrebari pe care am numit-o, in criza de inspiratie, « Bulgarele lui Traian » (astept idei mai bune de la voi) si sa adaugati la ea propriile voastre intrebari
Rugati si pe alti colegi sa participe la « rostogolirea » acestui bulgare, contribuind cu ideile lor.
Iata « bulgarasul » care, cu sprijinul vostru, asteapta sa se faca mare :

Bulgărele lui Traian ( A fi sau a NU fi… preşedinte )

* Culegere * de întrebări * :

AUGUSTIN :

1) Câti dintre cei care au fraudat alegerile din 2004 au fost, pina acum, condamnati ?
2) Este adevarat continutul stenogramei convorbirii dintre Omar Hayssam si gen. Degeratu ?
3) Cine A LUAT DECIZIA sa ne imprumutam de la FMI si unde au ajuns banii ?
Va multumesc si va urez « Sa intrebati bine ! » si, mai ales, « SA VOTATI BINE ! »

LEO, spune :

4.) Mai mişună, şi care sunt, alte cârtiţe prostănace în pesede decât ălea pe care au fost puse deja să iasă la vedere (Simirad, Onţanu, „grupul” de la Cluj”)?

5.) La şcoala de cacealma se predă pilda „cine scoate  sabia, de sabie va pieri”? altfel spus, cam la ce tratament se aşteaptă masculul alfa de la căţeii haitei pedelachee, pe care i-a tot abuzat de-atâta amar de vreme, secunda doi după ce îl vor simţi „rănit”?

SIBILLA, adaugă :

6.)  Se zvoneşte că Mare parte din suma destinată răscumpărării jurnaliştilor răpiţi în Iraq, avură o anume destinaţie… evident există un titular, restul sunt căpuşe… Ne dă nea Băsescu civa detalii ???

7.) Nutzi Udrea este doar sponsor sau şi Şantajista number one care rezolvă informativ contra cost pe oricine-i stă-n cale ? Băsescu cu siguranţă ŞTIE, deci… ?

8. ) Cât a costat vânzarea Flotei, către cine, amănunte… ?

9. ) Cine şi de ce… a transformat Protecţia Copilului  în România în tarlaua PD-L şi de ce a devenit:  Protecţia imaginii duduilor şi * prinţişorilor * din PD-L?? De ce politizare a … protecţiei copilului şi ce rost mai are trâmbiţatul * interes superior al copilului * ?  PD-L a privatizat DGASPC-urile??  Întreabă AVERTIZOR – furnica mămică sibilină din Caraş-Severin, tot aşteptând un Răspuns oficial la: cum ocroteşte Statul , Mama şi copilul..???

10.) Vă mai amintiţi de Anina, d-le Băsescu ?? Dar despre Banatska Klisura ce ne puteţi spune, apropo de…. politicieni PD-L * cunoscători *, mediatizaţi la rubrica * diverse, diverse… diverse … *, că-s  din ograda portocalie, dară… Care-s corupţii arestaţi,  ne răspundeţi cu nume şi sume??

ADRIAN NĂSTASE:

Oare chiar sa fi trecut varful crizei economice pentru romani sau Basescu ne minte din nou?

CODEUS41:

Un stat in care exista LEGE doar cu numele ala nu mai e stat ci o suma de indivizi care fac ce vor si cand vor, iar cei care respecta legea nu pentru ca le-ar fi frica de ea ci pentru ca asa le dicteaza constiinta si-o “iau” in fiecare zi fiind agresati in fiecare zi de nesimtirea celorlalti. Se recunoaşte PD-L, oare?

NICOLAE MARINESCU:

Cat mai sufera poporul, din lupta politicienilor pentru “Ciolan”, in privinta alegerilor si cat de mult va pasa voua de soarta noastra a romanilor ?
Domnilor Politicieni schimbativa meseria pentru o zi (sau o saptamana) cu meseriile oamenilor de rand si o sa muriti de foame sau poate o sa mai slabiti un pic. In momentul de fata ‘ gradinita”s-a mutat in parlament, iar credibilitatea catre acesti politicieni nu mai exista.

LUCIAN:

Pe mine m-ar mai interesa cum a putut fiica lui mai mare sa cumpere un apartament de 800000 euro sau cum a ajuns cea mica in parlamentul european??

balbeck:

Flota e inchiriata in Atlantic? … asa se aude.

octavpelin :

Basescu trebuie sa raspunda,de pilda, la * necunoscute * cum ar fi: afacerea frarelui sau Mircea Basescu,moartea lui Anghelescu,a carui sotie a fost consilier prezidential…

Alexandru Marin:

Intrebarea mea pentru dumneavoastra, este, pe cine doriti sa mai reprezentati in fruntea statului?

Pe Videanu si pe Hoara? Sau pe domnitele Udrea, Ridzi, Anastase? Sau pe domnisoara Eba? Va anunt, domnule, ca familia dvs. nu reprezinta Romania.

Va adresati clasei de mijloc?

Va adresati liberalilor?

Va adresati oamenilor de dreapta?

Cu ce drept ii considerati prosti pe acesti oameni, domnule presedinte?

instalatorul:

Nu am intrebari pentru dl Basescu, desi as fi avut cindva. Despre dl Basescu am acum afirmatii, iar una dintre ele este aceea ca ESTE TERMINAT CA POLITICIAN, indiferent de cum vor se vor sfirsi alegerile prezidentiale. Fiindca un politician de la care nimeni nu mai asteapta nimic pentru tara este terminat.

spedy:

UNDE SE DUC SOBOLANII CAND SE SCUFUNDA CORABIA?

LILICK :

Intrebare pt TB: De ce in PD-L nu am auzit niciodata macar o singura voce care sa i se opuna? Pana si in PCR existau, rar, disonante. Doar in PD-L se vorbeste la unison. PD-L e un partid mai putin democratic decat PCR, se pare.

http://lilick-auftakt.blogspot.com/2009/11/tare.html

Petru Avram:

De ce trebuie să-l credem pe cuvânt că el şi acoliţii şi/sau suţinătorii domniei sale sunt “băieţii buni”?

Gabi :

Eu l-as intreba daca nu-i este putin rusine ca-si bate joc de noi de atata timp.

LUCIA VERONA:

Cînd a minţit, cand a fost sincer Traian Băsescu – atunci când s-a declarat social-democrat, susţinând principii şi valori de stânga? Cînd a aderat, cu partid cu tot, peste noapte, la principiile şi valorile popularilor europeni? Sau, acum, cînd face o campanie cu accente care amintesc de propaganda nazistă ?

Sibilla:

De ce încurajează Băsescu turismul electoral, mita electorală şi se încăpăţânează să mintă ştiind că este nedorit ? E normal să se folosească microbuzele destinate transportului elevilor pentru deplasări la mitinguri electorale-n teritoriu ? Cine plăteşte uzura acestora, dar carburantul ??

AUGUSTIN :

Care sint meritele pentru care Gabriel Oprea a fost avansat in grad de doua ori in ultimii doi ani?

Instalatorul :

Este, domnule Basescu, ca sunteti un politician terminat? Este, domnule Basescu, ca mai bine plecati acum de la Cotroceni, decit sa agonizati politic acolo inca 5 ani, in folosul citorva apropiati si in dauna Romaniei?

Auzim ca sufletelul Adrianei Saftoiu a dorit sef de serviciu secret! Da’ sufletelul Elenei Udrea ce-a pohtit?

GEORGE ŞERBAN :

* Cred ca, pentru timpul care a ramas, este momentul sa dea el raspunsuri. De ce se sustrage raspunderii in fata justitiei pentru infractiunile dovedite de parchet (prejudiciul enorm in cazul Flotei), a infractiunii recunoscute chiar de el in cazul casei pe care si-a atribuit-o prin abuz in serviciu (are si astazi adresa in stra Mihaileanu)? Nu cumva se face vinovat pentru subminarea economiei nationale, indatorind romanii cum nici in vremea lui Ceausescu, n-au fost, sunstituindu-se Executivului, fara sa aiba un program de diminuare a efectelor crizei, introducand banii imprumutati in consum pentru a-i transforma in mita electorala? A avut aprobarea Parlamentului pentru asta? Daca nici asta nu este subminare si inalta tradare atunci care este? Astea sunt temele reale ale campaniei electorale. Abuzul constitutional prin care lasa tara neguvernabila. Utilizarea fondurilor enorme de care dispune pentru a-si face campanie pe bbani publici. De ce trebuie sa puna Basescu intrebari la care ceilalti sa-i raspunda? De ce nu putem NOI sa-i punem intrebari la care sa nu aiba altceva de facut decat sa raspunda si sa se incurce in propriile minciuni pe care le imbrobodeste. Eu sunt consternat pentru faptul ca toti candidatii au teme si programe de campanie paralele cu ale lui Basescu de parca ar fugi unii de altii. Pana cand vom accepta ca acest caraghios sa puna intrebari altora, in loc sa raspunda el? *

MIRCEA BADEA :

http://www.mircea-badea.ro/blog/replica/

Cârcotaşu :

Ce-o mai fi de furat dom’le în ţara asta în afară de buget?

Băsescu, cu guriţa-i “divină” zise că Tănăsescu i-a lăsat vistieria plină-n 2004…..

Amploarea campaniei electorale portocalii e încă ceva care sare-n ochi, răneşte bunul simţ.

Şi stai şi te-ntrebi: tăcând, cei care ştiu foarte exact cum stau lucrurile, nu cumva pot fi bănuiţi de oareşce complicitate?

Augustin&Leo&Sibilla

Până culegem şi centralizăm întrebările, ne informăm :

Traian Băsescu a fost un vajnic colaborator al Securităţii!!!

Informaţii mai mult decât grăitoare, ca să ştie tot românul pe cine să NU voteze, găsim  pe surse :

http://marcus64.wordpress.com/2009/10/24/dosarul-de-securitate-al-chiombului/#comments

http://patrascudan.wordpress.com/2009/11/05/traian-basescu-a-colaborat-cu-securitatea/

http://securisti.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=125&Itemid=1

http://arhiva2004.informatia.ro/index.php?titlu=Mugur_Ciuvica_reafirma_ca_Traian_Basescu_a_colaborat_cu_Securitatea&name=News&file=article&sid=60514

http://www.studiidecaz.ro/index.php?ifile=text_full&id_text=270&id_text2=3b0f43abda8bc823ed3f7557aacd3958&caption=Dosarul-de-retea-al-lui-Traian-Basescu-a-fost-distrus

Ma Urasc Atunci Cand Am Dreptate ! zice MARCUS :

* … Liviu Negoita, ca solutie la actuala criza politica, nu este altceva decat bataia de joc suprema pe care ne-o administreaza chiombu’, ca popor, mistocareala de doi bani gauriti care ia capacul de pe butoiul de cacat reprezentat de acesti cinci ani de mandat bashit.

Rusine sa ne fie daca nu vom scapa de acest blestem al neamului pe 22 noimbrie! *

http://marcus64.wordpress.com/

Statul se împrumută de 800 de milioane de euro, dublu faţă de programarea iniţială

“Tranşa” aşteptată de la FMI, trasă de la bănci la dobânzi mai mari

http://www.cotidianul.ro/

Dobânzile le vor plăti …. românii!

Traian Băsescu, încearcă dun răsputeri să-şi IMPUNĂ controlul total, Dictatorul, el, personajul care se face vinovat de promovarea şi menţinerea-n funcţii cheie a unor şpăgari, corupţi, nişte lache cărora le-a dat corniţe, unul din ei, * renumitul * Blaga Vasile catalogat drept, citez : * un pericol pentru siguranţa naţională *, împreună cu care urmăreşte să FRAUDEZE ALEGERILE ! Alte specimene cu care Băsescu defilează la braţ : Berceanu, Videanu, Udrea, ş.a. păcălici, impostori, nemernici, nu au făcut nimic în interesul poporului român ci şi-au urmărit doar interesele personale. Niciodată în Istoria României nu a fost promovat nepotismul, clanul şi căpuşele, ca acum, pe mandatul acestui Băsescu ce s-a dovedit a fi preşedintele corupţilor , NU al românilor pe care i-a minţit şi-i minte-n continuare cu NERUŞINARE, DELIBERAT! E deajuns să arunci o privire-n teritoriu: Mafie pe sistem piramidal, construită-n timp scurt, CU ACCEPTUL LUI TRAIAN BĂSESCU – NAŞUL FAMIGLIEI !

Singura soluţie : SĂ IEŞIM LA VOT, să-l dăm jos! Ne-am săturat de-acest impostor, Vrem Respect, o Românie a Bunului Simţ, Schimbare, soarta noastră, în mâinile noastre este şi vom pune ştampila unde decidem noi, CATEGORIC NU, BĂSESCU! Doamne Ajută !

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte)

  1. Mihnea Georgescu zice:

    Îl salut pe Baciu Leo, că frumoasă dedicaţie makidonească îmi mai făcu în grădiniţa AN-ului… 🙂 😉

    Apreciază

    • leo zice:

      salută-l. da’ acolo. ori e prea de porc să te temeneleşti cu mujici altundeva decât la stână, când vii să… vinzi brânză la băciţe?! ori şi-o va fi luat-o prea rău sămânţă de scărmănătură p-acolo vreuna din colorile tălică, măi guştere curcubeu?!

      Apreciază

  2. Mai sunt destule intrebari pt. betiv, dar macar sa raspunda el la ce il intreaba Badea…

    Apreciază

    • leo zice:

      ei, să fim serioşi, că întrebările astea n-au cum fi pentru unul… i-responsabil… prin vorbe, prin gesturi, prin acţiuni, prin minciuni, prin tot ceea ce i-a definit şi marcat (evo)involuţia ca… individ, că om nu pot să-i spun, că asta ar presupune ceva ce nu are: conştiinţă! el are doar instincte…

      Apreciază

  3. leo zice:

    Sibilla,
    părerea mea: nu se face să mânjeşti obrazul blogului cu poze de caricaturi… era să zic umane. că nu le şade bine decât, evident, în caricaturi… 😉
    n-aşa se respectă ierarhiile! 😆 😆 😆

    Apreciază

  4. Augustin zice:

    @ Alexandru Marin
    Ideea „Bulgarelui” NU este ca ne asteptam ca Traian Basescu sa si raspunda la aceste intrebari. Cel putin, nu INAINTE de 6 decembrie!!
    Parerea mea, si a multora, este ca, TOTUSI, aceste intrebari trebuie puse! Cu cit mai multe, cu atit tabloul va descrie mai acurat personajul.

    Apreciază

  5. Sibilla zice:

    Vă mulţumesc. Inclusiv pentru răbdarea cu care-mi acceptaţi absenţele şi, mai ales Şefului care e prezent şi-o gazdă cum rar se-ntâlneşte.

    @Mihnea Georgescu,
    Vă salutarăţi, dară :))
    Eu mă tresar tăcerii pentru moment, că ce-am de zis, atunci când am , zic direct, public, după cum bine ştiezi.
    Tot nu ne zisăşi, primişi răvaşe cum alţii prin boscheţi, tufe de la vulpea haia? Căci gândesc d-aia nu mă mai saluti tălică zilnic … dincolo, ţ-o fi frică de mititica de mine, băgă aia frica-n tini, bre :))))
    haide zdravo,
    aceeaşi sibilină,
    N.

    @Alexandru Marin,
    Evident că NU va răspunde… la-ntrebări, căci pentru minciuni, hoţii şi nemrnicii va răspunde CU SIGURANŢĂ, fie ea şi doar Justiţia Divină…
    respecte şi stimă ţie, Unicornule drag,
    Sibilla

    @Augustin,
    vom mai scrie şi altele, la două zile reactualizăm Bulgăraşul nostru, rămânem conectaţi, că dacă-i campanie şi-avem, de spus, musai. România NU e a şacalilor, o vrem înapoi! JOS Băsescu !!!
    respecte şi stimă,
    Sibilla

    @duşo Leo,
    Şefu e… Şef, al meu ca al nimănui, iar zisăşi bini, Baciule draghe, că mă şi nervozezi nervos cum tot la cuvintele tălică ajung 😉 :)) Da, duşo, aia şi sunt, caricaturi, păcălici de România, oameni NU, nemernicii.
    No, tulvai că fainu-i să am timp şi de alte … misii, danke Boss 🙂 Restul, raportez în Iatac, vulturul către şoimul cetire 😉 🙂
    respect şi stimă,
    Sibilla

    Apreciază

    • leo zice:

      Şi totuşi, în afară de a-i face publicitate, crezi că-ţi foloseşte la ceva raportarea păguboasă la… măcar de-ai avea la ce te raporta… ?! că raportarea se face la o linie de referinţă, nu la o axă marca „pişatul boului”… nu d-alta, dar te mai şi trezeşti… stropită… câh!

      Apreciază

  6. Sa vedem ce-i raspunde astazi lui Crin 🙂

    Apreciază

  7. Sibilla zice:

    @Alex Marin,
    Va face ce ştie el mai bine : VA MINŢI, simplu 🙂
    Moderator… ???
    Rămâne cum am stabilit : Jos Băsescu !
    Sibilla

    Apreciază

  8. Pingback: * Errare humanum est. Perseverare diabolicum est! * « Sfinxul

  9. Pingback: * Glasul tăcerii noastre E VOTUL ! HAIDEŢI LA VOT, iar glasul tăcerii noastre VA FI TUNET ! * « Sfinxul

  10. Pingback: * Bate vântu-ntruna… * Auzi, Băsescule… bate Vântu… şi pentru tine ! Şuieră Vântu: sov, sov, sov…. « Sfinxul

  11. Pingback: Asemenea specimen, Tr. Băsescu NU merită votul românilor! « Sfinxul

  12. Pingback: Început de nou an şcolar – începutul sfârşitului Naşului Băsescu « Sfinxul

  13. Pingback: La ordinul duduii, PD-L s-a aliniat ! La vălău ! Ca să nu mai guiţe public… « Sfinxul

  14. leo zice:

    Aveți 10 încercări să ghiciți care articol de la pagina web următoare este banat, de ore bune, pe același principiu pe care nu o dată a fost sabotat Sfinxul… 😉
    http://www.gsp.ro/

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.