Twin-Peakse Caraş-Severin. * Bătălia abia începe ! * Amatorilor pedelachei de doi bani…

Twin-Peakse Caraş-Severin. * Bătălia abia începe ! * Amatorilor pedelachei  de doi bani…

indeedone.wordpress.com/

CEI CARE CRED ÎN DUMNEZEU, care au frică de Dumnezeu şi respectă OMUL, în normalitate, firesc, ar DEMISIONA !

Daaaar… unii precum : Băsescu, Boc, Udrea, Videanu… Frunzăverde, Ana Vasile… pe paliere, deh… cred în cine oare ? Cui slujesc ?

Faptele vorbesc şi se tot adună…

Ştire, pe caon:

REŞIŢA – La ultima rectificare, Executivul a alocat cei mai mulţi bani pentru reabilitarea unor lăcaşuri de cult din Caraş-Severin.

Remember  :

Băsescu Tr. preşe al fraieriţilor, c-al ălora cităvi la mansardă, niet … zicea cândva limpede pentru cine-a avut urechi să audă :

* Nici eu, nici Gevernul, nici Banca Naţională NU ne-am propus să scoatem ţara din criza economică. *

Va să zică, acest Bă-Secu recent premiat pe bună dreptate de către presă cu distincţia * Băi animalule ! * a fost sincer mereu, a recunoscut tot timpul că grija sa NU e soarta poporului român, nici vorbă…

Ce mirare să fie că Guvernul Băsescu-Boc alocă ceva parai pentru lăcaşurile de cult şi nu pot să nu amintesc că iar s-a omis Mănăstirea Baziaş şi să fiu a naibii de nu e asta nesimţire şi încăpăţânare! Ministeresa dezvoltării şi turismului  se dobedi again multilateral inadaptată şi nepotrivită prea multora scaune de le ocupă c-aşa-i pohteşte ei sufleţelul.  No las că ne-om ruga dară Sfântului Sava să vă ajute pe voi păcălici la putere, deocamdată, după sufletele de la aveţi, alea întunecate !

Guvernul Băsescu-Boc-Udrea recunoaşte că suntem la mila Divinităţii, că ei…. trăiesc bine. Ei de ei şi între ei şi numai ei… Famiglia.

În acelaşi articol de pe caon online, cu titlul : Păcatele se spală cu bani? ni se mai aduce la cunoştinţă spre informare şi că :

* La capitolul drumuri, în judeţul nostru vor veni bani numai pentru pietruirea unuia din Mehadia, lucrare pentru care s-au alocat 250.000 de lei. Nici o şcoală şi nici un spital din judeţ nu se bucură de vreun ban. *

Să ne ierte Tatăl, dar, la ce zbecialişti a numit pe vremuri voievodul Frunzăverde la drumuri… nici nu-i demirare că nema fonduri, dar acelaşi Sorin Frunzăverde promitea/minţea prin 2008, 2009 şi ori de câte ori era interpelat de vreun îndrăzneţ că: drumulReşiţa-Oraviţa-Moldova Nouă va fi finalizat până la sfârşitul anului 2009. E franjuri în continuare ! Va să zică, Frunzăverde credibilitate zero . Aşa-i lucră finu fost pe la drumuri, Vali Rusu, acu… parlamentar, cică…

Pentru şcoli, spitale, nimic ! Votaţi mafia portocalie !

În fine, se mai subliniază în articol :

* Executivul a dat bani şi unor unităţi administrative-teritoriale din Caraş-Severin. Interesant e faptul că beneficiarele „dărniciei“ guvernanţilor sunt preponderent cele care au primari liberali şi pesedişti. *

Da, şi ? N-am uitat şi arhivez tot. Remember :

1.):

* Sâmbătă, 6 decembrie, ( 2008 ) la Palatul Administrativ, a fost organizată, în mare grabă, o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean. Cu toate că pe ordinea de zi se aflau mai mult puncte, întreaga atenţie a consilierilor judeţeni a căzut asupra rectificării bugetului propriu.

Fiind vorba de o rectificare internă e normal ca banii să fie luaţi dintr-o parte şi daţi în alta. În consecinţă, preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde a introdus, în regim de urgenţă, proiectul privind rectificarea pe unităţi administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale, pe 2008.

Altfel spus, o sumă totală de 3 milioane de lei noi a fost luată de la bugetele consiliilor locale şi realocată. Unde? În primul rând, spre plata salariaţilor Consiliului Judeţean şi a instituţiilor subordonate. Iar restul către învăţământ, cultură, recreere şi religie, apărare, plata dobânzilor,etc. La această se adaugă alte 4,48 milioane de lei venite de la Guvern destinate finanţării cheltuielilor descentralizate la nivelul judeţului.

Rectificarea a fost necesară atât pentru plata salariilor angajaţilor Consiliului Judeţean şi societăţilor subordonate, cât şi pentru alte cheltuieli. Din acest motiv a fost necesară introducerea unui alt proiect de hotărâre pentru diminuarea bugetelor consiliilor locale. *

Sursa : www.caon.ro

Twin Peaks – Caraş Severin … fenomene „paranormale”, pe foarte bune!

decembrie 2008

Mai mult, în ziarul Gardianul :

* Rectificarea bugetului propriu al Consiliului Judetean Caras-Severin a ajuns subiect de disputa în instanta. Mai multi primari PSD si PNL s-au adresat ieri Tribunalului în încercarea de revocare a hotarârii luate de consilierii judeteni, prin care sume importante din bugetele unor consilii locale au fost transferate în cel al CJ. *

2.)

Ciuciu parai ! S-au evaporat…

* … seria fenomenelor paranormale continuă, păi cum altfel, numai în Caraş_severin e posibil aşa ceva … Indemnizaţia pentru hrană şi echipament a salariaţilor din protecţia copilului nu a fost acordată pe lunile septembrie, octombrie şi noiembrie, deşi legislaţia spune altceva, iar cheltuielile de personal sunt înaintea oricăror alte chestii, asta ca să mă exprim elegant … va să zică, banii prevăzuţi la buget, au dispărut în eter … nimeni nu dă nici o explicaţie, se practică în schimb politica de intimidare a salariaţilor, în traducere, ori gura mică, ori te paşte o posibilă restructurare de exemplu … aşa au înţeles ei directivele, adică de ce să reducă domnii cheltuielile cu deplasările prin străinătate, fondurile de protocol, etc., las că-i pun la colţ pe salariaţi … Păi putem suspecta folosirea drepturilor noastre băneşti în tot felul de scopuri , nu ? Salariaţii DGASPC şi ai instituţiilor aflate în subordonare, până una alta nu au primit nimic în scris care să justifice stoparea acestor drepturi, nu explicaţii, nu o dată, că doar e stat în stat şi cineva îşi face legea după bunul său plac …

Interesant e că recent a avut loc o nouă şedinţă a CJ privind rectificarea bugetului , detalii pe www.caon.ro şi pe ” renumitul ” site al Consiliului Judeţean www.cjcs.ro … Copiii noştri nu au avut parte de Moş Nicolaie, căci nu s-a dorit, s-a arătat lumii întregi însă, ” şinie mi-s io ” … ilegalităţi pe bandă rulantă …  Cei cu gura mare ca subsemnata sunt catalogaţi drept ”proşti” sau, auziţi vocabular, ” sărăcitura aia ” … Conducerea Consiliului Judeţean … tace ! *

9 decembrie 2008

2010,

DGASPC Caraş-Severin datoare fiecărui angajat în parte cu suma de 9 300 000  lei ( rol ), la valoarea ce-o aveau la acea dată, decembrie 2008, cu toate că erau prevăzuţi în buget şi apăreau în contractul colectiv semnat parafat de toate părţie… a urmat o campanie electorală, nu acuz, nu invinovăţesc doar că sunt unul din păgubiţi şi da, suspiciunile sunt justificate cât timp nu primeşti nici explicaţii nici act scris de ce nu bani şi unde sunt !

Aştept suma restantă de la… Frunzăverde. La valoarea de acum, desigur.

Şi am încă răbdare, da nu renunţ la banul care mi se cuvenea ca şi celorlalţi colegi în acea vreme, c-a urmat mascarada mai apoi..

Păi dacă s-au luat cu japca de la primăriile PSD şi PNL chipurile pt a se plăti drepturile băneşti ale salariaţilor de la acea dată, de ce n-au ajuns în buzunarul salariaţilor ??!!!

Să trăiţi bine, tovarăşi! Da scoateţi banii la interval, restanţele… da de ce să rămână chestiunea la capitolul fenomene paranormale din Twin Peakse-ul cărăşean ? Nu facem donaţii la PD, la niciun partid, ca să fiu mai limpede !

Verba volant, scripta manet, iar voi scripta… explicaţii, nema ! * Justificări *, sunteţi * artişti *… teatru ieftin de prost gust. Le adunăm la chimir. Vine ea şi vremea când veţi da socoteală într-un fel…sau altul…

Hmmmm… * păcatele se spală cu bani… *, dar * moralitatea *, dar impertinenţa… dar… lacrimile copiilor noştri privaţi de punga de Moş Nicolaie din acel an ca şi-n alte dăţi cum şi cu ce le spălaţi ? Daţi bani lăcaşurilor de cult, că Doamne, Doamne dă şi EL, fiecăruia după fapte şi suflet. Când vine vremea… Şi se apropie!

Bani pentru lăcaşuri de cult… da, trebuie. Dar  Dumnezeu a pus mai presus de Sine Omul şi NU a păcătuit ca voi, prăpădiţilor de doi bani ! Cred în Dumnezeu, pe voi NU dau doi bani ! Credibilitate zero. Respect… NU MERITAŢI !

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

19 răspunsuri la Twin-Peakse Caraş-Severin. * Bătălia abia începe ! * Amatorilor pedelachei de doi bani…

  1. octavpelin zice:

    Sibilla,la voi chiar ca este tinutul Tween Peakes,multe evenimente misterioase se intimpla,cred ca din cauza lui frunzaverde imparat,o zi minunata 🙂
    p.s.ai o dedicatie muzicala.

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Păi că nu le tolerez eu pe toate cele…
      Io nu-s nici şantajată nici şantajabilă, o furnică şi eu acolo…
      Pe vremuri de criză la noi când ia foc unTouareg se cumpără-n loc Porshe Chayenne, se decontează 276 km / zi de carburant pt baştanii CJ-ului, se menţin cu orice preţ în funcţie anume dudui, se numesc finii şi finele în posturi cheie şi peste tot, se …. Twin-Peakse, ce să mai !
      Chestia * amuzantă * e că DNA, ANI, Curte de Conturi nu se iau de-ai lor… asta până într-o zi, că nu-s nemuritori şi veşnici, n-aşe ?
      numai bine, Tavi

      Apreciază

  2. Pingback: Avem un guvern autist « Hai ca se poate!

  3. Augustin zice:

    Acum vreo 6 ore postam pe blogul meu, la http://augustinradescu.blogspot.com/2010/05/mai-vrea-klaus-johannis.html ceea ce eu consideram ca se impune cu necesitate. Pentru ca acum, mai acut decit oricind, trebuie sa ne intrebam: Ce-i de facut? Aveti (si) alte idei?

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Nădăjduiesc că soluţii există şi căvor fi puse-n practică, dar… mai durează… şi ne costă, pe noi cei mulţi, fiece zi de nebunie a nebunilor care ne conduc..
      Ieri, a murit un pensionar, a făcut infarct auzind anunţul marinarului Băsescu…
      😦

      Apreciază

  4. Pingback: Basescu a anuntat programele “Rabla” si “Ultima casa” pentru romani! « Plano10's Blog

    • Sibilla zice:

      Trist e că se vor găsi să voteze nişte troglodiţi aidoma lui şi încă de toate coloraturile…
      Vorba coleguluiMarcus, poate dă decrete marinaru, că dacă noi mucles în continuare….
      S-auzim ŞI de Bine !

      Apreciază

  5. Pingback: Factotum… « Dispecer Blogosferă

    • Sibilla zice:

      Apăi securistul Satanic Abuser merită linşat în piaţa publică, dar… greu se urneşte naţia română, greu…
      Trăznească-l şi pe el şi Famiglia !!! Pe ăştia numai cu furcile şi topoarele-i mai izgonim,asta mi-e teamă… 😦

      Apreciază

  6. Pingback: Carne de tun… « Dispecer Blogosferă

  7. pastel zice:

    Buna Sibilla!
    Am o clipa de multumire. Pentru ca bumerangul nu s-a lasat mult asteptat. Iata ca „rasplata” primului HOT al tarii si a celor care-l insotesc, a venit neasteptat. Linga poporul care l-a ales, indiferent de procentul de participare la vot, vom trai si noi o viata de ciine pentru ca banii imprumutati pina acum sint in buzunarele PDL-eilor, si achitarea imprumutului se face acum prin contributia fortata, anuntata de hotul care a strigat si mai striga „hotul”, sperind ca mai gaseste suficienti prosti care sa-l creada si multi care sa-l linga undeva, sa se simta bine.
    Nu – mi vine sa cred ca a ajuns pina aici. Acest lucru nu s-ar fi putut realiza daca nu erau lasii, codasi,fugarii, dezertorii, si mai ales cei trei „tradatori”.
    Am siacum gustul amar al atitudinii de nerecunoscut a lui C. Diaconecu. O dezamagire mai mare nici ca se mai putea astepta. Ceilalti – oportunisti de rind – ce cred ca sint in postura de a face bine tarii. Au facut acum un OM mare! Un basescu care, pe cai mari, uita ca este ales presedinte al tarii, ca nu este prim-ministru, si ca, in fata natiunii, trebuia macar sa spuna ca asa s-a inteles cu guvernul, ca boc cel mititel va spune el ce ‘GROZAVII’ ne asteapta, ca in curind va da cineva socoteala pt. nerespectarea promisiunilor catre FMI. FMI a fost surprins de cacealmaua presedintelui. Nu stiu ce va crede. Oricum boc cel mic nu mai este un partener valabil in fata FMI, din acest moment. Omul nr. 1 a lovit. Fara mila si in guvern, dar mai ales in boc, si-n popor. Ca sa-si mentina aliatii cu buzunarele (conturile) doldora, pt. o viata de si in lux pt. multi ani deacum incolo.
    Multimea, gloata, a ramas fara glas, multi zicind ca este vorba de o farsa, de gura FMI.
    Cine se crede acest barbat-jucator de „bambilici”?, cind impovareaza pe cei care nu l-au lasat sa „moara”?
    Pina cind vom mai suporta furturile pina acum ascunse iar acum si fatise?
    Sper din toata fiinta sa-i vad pe toti pe strazi in zilele urmatoare, mai ales pe bugetari, pe pensionari si someri.
    Sa te ajute Domnul in ce-ti doresti tie si familiei!

    Apreciază

    • leo zice:

      Eu unul îs chiar mulţumit: Dumnezău nu bate cu bâta! Alegerile NU puteau fi furate fără complicitatea bugetarilor – poliţişti, profesori din secţii de votare, judecători de la BEC-uri, funcţionari, ajenţi, şamd – care, iată, sunt răsplătiţi prin discounturi la salarii… 😀
      Asta după ce fraierii, ăia de au pus botul la un kil de mălai şi găleţi ori geci portocalii, au fost deja răsplătiţi prin aberaţii fiscale – cu bomboana pe colivă în materie, impozitarea precupeţilor care, nici măcar de banc cu miliţieni nu e bună, ar trebui să-şi ia casă de marcat ( să văz io pă ţaţa Floarea de la buna me din sat, analfabetă, botonând la boane fiscale… 😆 )…
      Dumnezău nu bate cu bâta…
      Păcat de cealaltă jumătate de Românie, a ălora de nu-s nici ticăloşi, nici fraieri ci… doar deveniţi minoritari într-o ţară alienată, care n-au altă vină decât aceea de a se fi născut într-o ţară despre care, trist dar adevărat, cel mai bun şi valabil slogan post-turistic este „România – frumoasă ţară, păcat că-i locuită!”… 😦

      Apreciază

      • Sibilla zice:

        Baciule draghe,
        CORECT !
        Apăi * nebunul * Vadim le-a tot prezis… alţi * nebuni *, cum noi, am tot zis, multe, multe,deloc mărunte, dar….
        Vorba tălică, poate că aşa tre să fie, să ne spălăm din păcatele naţiei de dezbinaţi ce suntem ! Că nimic nu s-a prins de noi din Istoria dacilor şi cu doar câteva flori de colţ…. uffff !
        Doamne Ajută !

        Apreciază

    • Sibilla zice:

      Pastel,
      Io-s pregătită, dar…. în opinia mea nu-s pregătiţi toţi, mai vin nişte biruri ( mărirea TVA, taxe noi, impozite mai mari ) şi-abia apoi, târziu ce-i drept, se vor fi însemnând toţi…
      Geaba noi, jumătatea nepăcălită de securistu de la Anvers am tot emis semnale, * ceilalţi *…
      Buboiul se va sparge, peste câteva luni şi… chiar sunt atâtea de nereparat ! Pt care vor plăti şi copiii copiilor noştri 😦
      Dumnezeu cu noi !

      Apreciază

  8. Pingback: Dar cu cianura de ce nu incerci domnule presedinte? « Hai ca se poate!

    • Sibilla zice:

      Apropo de cianuri … :
      Am găsit la rubrica opinii/comentarii pe sursa http://www.ziare.com/basescu/presedinte/basescu-nato-vrea-sa-invite-rusia-sa-coopereze-la-sistemul-antiracheta-1013965:

      “Acestia sint politicienii romani care au votat miercuri, in Parlamentul European, la porunca perechii Băsescu-Sörös, folosirea cianurii si jefuirea bogătiilor Romaniei

      * Elena Băsescu (PDL) * Marian-Jean Marinescu (PDL) * Theodor Stolojan (PDL) * Sebastian Bodu (PDL) * Iosif Matula (PDL) * Oana Antonescu (PDL) * Petru Luhan (PDL) * Rares Niculescu (PDL) * Cristian Preda (PDL) * Traian Ungureanu (PDL) * Adina Văleanu (PNL) * Ioan Mircea Pascu (PSD).”

      Cu cianură ??? Theodora…. să nu te îndoieşti că securistul n-ar fi în stare de orice…. vai steaua noastră…
      Ms de pinguri!
      respecte, drugarica,
      Sibilla

      Apreciază

  9. Pingback: Remember…. pentru nesimţitul ordinar Valentin Rusu, finul ayatollahului Frunză”verde” şi altor AMATORI din gaşca de mârlani şi cioflingari PD-L CS !! « Sfinxul

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.