Nu mai e mult, Băsescule…

Nu mai e mult, Băsescule…

Victor Ponta : * Traian Basescu si PD-L stiu ca daca nu ne distrug acum, noi vom castiga urmatoarele alegeri. *

Să dea Dumnezeu să le câştige PSD! Viitoarele alegeri. Dar… :

– pentru aceasta, se impune curăţenie, ordine, coerenţă şi ştacheta mai sus în PSD… se poate, * nu există nu se poate * şi e timpul acţiunii, al implicării, al demersurilor incisive, al construcţiei..

– PSD nu-şi poate permite * luxul * să-i subestimeze pe Tr. Băsescu&Famiglia PD – L care sunt în stare de orice; dreapta agresivă nu atacă numai social-democraţia, ci, pe oricine şi orice-i stă în cale; adevăratul pierzător ar fi, poporul român, iar PSD trebuie să demonstreze prin demersurile sale, prin acţiuni, prin fapte, nu doar vorbe, că merită să câştige, că merită încrederea poporului la fel cum şi poporul merită o soartă mai bună, nicidecum ceea ce-i pregătit şi planificat în detaliu de Băsescu&Famiglia PD-L: cenzură, * dictatură luminată *, decimare în masă…

„Dupa alegerile din decembrie, s-a declansat cel mai puternic atac pentru distrugerea noastra ca partid. Nimic nu a fost intamplator, nici dosare penale cu stenogramele, nici plecarile din partid, nici luptele interne. Vreau sa va spun ca lucrurile astea se vor intampla in continuare, pentru ca Traian Basescu si PD-L stiu ca daca nu ne distrug acum, noi vom castiga urmatoarele alegeri. Vreau sa intelegeti ca tot ce inseamna putere in acest stat, de toate tipurile, a fost si este concentrata impotriva PSD. Nu le este frica de altcineva decat de noi”, a spus Ponta, in cadrul unui discurs tinut la Conferinta Judeteana a PSD Iasi. ( … )

Corect ! La acest moment, Băsescu&Famiglia PD-L au în şi la mână toate pârghiile, toată  puterea, de-aceea doresc ŞI modificarea Constituţiei ca să-şi asigure liniştea deplină, nimeni nu mişcă-n front…

* … ( … )..Parlamentul urmează să delibereze, să dezată modificările posibile, necesare la Constituţie, şi nu numai aceste chestiuni, care-l interesează pe domnul Băsescu, ci ceea ce este raţional, într-adevăr, ceea ce este necesar pentru îmbunătăţirea funcţionării Parlamentului. Altminteri, jocul acesta, de-a Constituţia este, iarăşi, o practică nedemocratică. ( … )

* Deci, pot fi aduse nişte amendamente, care să perfecţioneze anumite elemente de funcţionare a instituţiilor statului. Dar nu, cu fiecare modificare de preşedinte sau de guverne, să tot umblăm la Constituţie. ( … ) *

Întreaga clasă politică ar trebui nu doar să reflecteze, ci, să-şi renină la realitate, acea realitate ce loveşte direct în popor. Poporul suferă, poporul plăteşte dări şi datorii făcute de incapabili, poporul suportă efectele nepriceperii * politicienilor * şi trebuie să spun în felul meu, acela direct: clasa politică are asigurată * ziua de mâine *, poporul are Speranţa şi, Rugăciunea, câţiva Oameni, Politicieni cărora le mai pasă, că-n rest, regretabil de mulţi oportunişti şi impostori, afacerişti ce se intitulează ca fiind politicieni, în fond nişte cameleoni, ticăloşi şi… DA, aciuiaţi prin toate ogrăzile partidelor, punct. Degetul pe rană:

Să zicem că mâine se aprobă în Parlament proiectul. Să zicem că peste o lună are loc referendumul de aprobare a revizuirii Constituţiei. Să zicem că în toamnă au loc alegeri anticipate (pentru că modificările vizează şi acest aspect, al uşurării dizolvării parlamentului). Să zicem că se schimbă şi Legea electorală şi PDL guvernează după alegeri cu o majoritate zdrobitoare. Credeţi că se schimbă ceva?

Nu, evident nu! Pentru că problemele structurale ale economiei româneşti nu dispar ca prin farmec, odată cu modificarea Constituţiei, cum nu dispar nici datoriile publice şi nici povara pe care o reprezintă serviciul lor. Evident, nu dispar nici şomajul, nici sărăcia, nici excluderea socială. Incompetenţa actualilor guvernanţi este de domeniul evidenţei și ne costă pe noi, toţi. Ei pretind că fac ceea ce fac în numele poporului. Inclusiv modificarea Constituţiei. Doar că din tot ceea ce fac guvernanţii lipseşte un lucru esenţial: grija faţă de popor, de vreme ce soluţiile la problemele românilor sunt doar surogate.

„Eu cred ca in continuare stam in doua capcane. In primul rand, este batalia interna. A doua capcana este aceea de a discuta intotdeauna despre ceea ce vrea domnul Basescu. Cum vrem sa vorbim de somaj, apare un dosar al unuia. Cand vrem sa vorbim de legea educatiei, apare Boc ca vrea sa schimbe Constitutia. Cand vrem sa discutam de pensii sau salarii, apare doamna Udrea care promoveaza turismul. De fiecare data ei ne dau teme stupide, neserioase”, a mai spus Ponta.

Corect : „oameni sub acoperire ai lui Traian Basescu”

Cum eu şi, mulţi ca mine, suntem susţinători ai social-democraţiei autentice, însă nu şi * comozi * pentru PSD, concluzia e limpede , apropo de * când vrem să vorbim *… :

E TIMPUL ACŢIUNII, al faptelor, al demersurilor concrete, coerente, nu DOAR al discuţiilor! Ce face, de ce e în stare actuala putere, cunoaştem, ne lovim zilnic, zi de zi de * grija * şi * competenţa * Famigliei… e timpul ca Opoziţia să fie-n mijlocul oamenilor, să dea dovadă de Unitate, Solidaritate,  Demnitate , pentru că numai faptele demonstrează că putem, că suntem cu adevărat un popor Luptător, 1 MAI Demn, care să se scuture de lichele, de toate coloraturile! Vrem conducere, conducători, de puşlamale, şmenari, jmecheri … suntem sătui! Vrem un alt Guvern, 1 MAI CORECT!

Presedintele PSD s-a referit in discursul sau si la plecarile din PSD din ultima perioada, precizand ca cei care au facut acest gest erau si inainte de alegerile prezidentiale „oameni sub acoperire ai lui Traian Basescu”.

Newsin ziare.com

* Să trăim bine… * este * aplicabil * pentru… ei, DOAR pentru ei, ei de ei şi NUMAI EI ! Românii s-au lămurit, în special cei păcăliţi să-i voteze…

* Nici eu, nici Guvernul, nici Banca Naţională NU ne-am propus să scoatem ţara din criza economică. * – declaraţie ( recunoaştere, sfidare .. ) a preşului Tr. Băsescu !!

Nefiind capabili decât de mânării, cioflingării, manipulare şi diversiuni, minciuni… care nu ţin de foame, nici de cald şi nu înlocuiesc nici Cartea şi nici efectele unui antibiotic pe care, acum, nu ne permitem să-l mai achiziţionăm, * capabili * doar de concedieri, luna şi suta de mii de concediaţi… iar soluţii, măsuri, ioc, e firesc să le cerem, să le impunem SĂ PLECE !

Geaba minte cu neruşinare Guvernul Băsescu-Boc, mimând interesul, * grija * faţă de popor, şantajându-i cu pierderea locului de muncă, impunând tăcere… cei care îi mai cred, nu fac decât să-şi prelungească agonia, cum am spus, luna şi suta de mii de concediaţi… Fiecare concediat duce-n spate o familie…. familie ce NU-şi va potoli foamea cu brichete, pixuri inscripţionate cu…  însemne…

Nu doar românii să ia aminte, ci, mai ales Opoziţia, cei care ne promit o alternativă…: numai împreună vom reuşi să scăpăm de Iude, Satane, canalii, altfel…

Ne dorim ALTFEL, ALTCEVA şi, SE POATE ! UNIŢI, dezbinaţi nu, ÎMPREUNĂ, DA!

Nu mai e mult, Băsescule…

Doamne Ajută !

Sibilla

P.S.Recomandare, de duminică: aici… sunt voci cu greutate, de vor fi fiind şi de-acord că E TIMPUL… că împreună, că se poate…

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la Nu mai e mult, Băsescule…

 1. octavpelin zice:

  Sibilla,sa te auda Domnul,!!!,o duminica minunata 🙂
  p.s.ai o dedicatie muzicala.

  Apreciază

 2. Pingback: A fost odată în România…(7) « Dispecer Blogosferă

 3. Nea Costache zice:

  Ar fi cazul ca viata romanilor sa fie o alta iar acest lucru, in nici un caz nu se va intampla sub aceasta conducere incomptenta de portocalii!

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   Oltene drag nouă, nu-s nemuritori, dar, prea multă suferinţă au * cadorisit *, prea multe-s toate şi de prea mult timp…
   Depinde ŞI de noi, şi iarăşi zic : daaar… că n-am priceput că numai uniţi, altfel…
   O seară plăcută, prieten drag !

   Apreciază

 4. Razvan zice:

  Cred ca va veni si randul Elenei Udrea sa conduca tara.

  Apreciază

  • Sibilla zice:

   Mai repede spre groapă… cam aşa ?
   Să ne ferească Tatăl! Ştii cum e cu Elenele, sfârşesc crud, n-ar strica să nu se mai tăvălească mneaei de râs pe seama amărâţilor, căci, îl supără pe Doamne, Doamne, cu care nu mere cu lovele…

   Apreciază

 5. Pingback: Salvati mocanita Hunedoara-Govajdie! « Supravietuitor's Blog

 6. Sibilla, toti speram ca se termina cu marea bataie de joc.Pana si unii pedelisti s-au saturat si cred ca le este rusine de lasitatea lor.
  Multa sanatate sa avem cu totii, asta e cel mai important.
  Gabi.

  Apreciază

 7. robert HORVATH zice:

  SCURTAREA MANDATULUI BASESCU .

  AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
  Ministru Consilier
  Domnule Cristian Gaginsky
  Va rog trimiteti superiorilor dumneavoastra aceste documente.
  El a fost remis deasemenea ambasadei SUA de la Bucuresti.
  BEN- LADEN CUMPARA URANIUM PENTRU O BOMBA ATOMICA DE LA MAFIA DE ARME BASESCU.

  DESCHIDETI :
  “FARC Sought Romanian Uranium from Russian Mobster. WANTED BY THE FBI
  SEMION MOGHILEVICI
  BEN- LADEN CUMPARA URANIUM PENTRU O BOMBA ATOMICA DE LA MAFIA DE ARME BASESCU.

  DESCHIDETI :
  “FARC Sought Romanian Uranium from Russian Mobster”
  : Citing anonymous MI-6 sources, Robert Horvath—signed — a story about FARC’s alleged search for uranium for a “dirty bomb” in Romania.
  Agentii M 16 o diviziune al serviciului secret Britanic au stabilit ca Raul Reyes un comandant al grupului terorist columbian FARC, a facut o vizita secreta la Bucuresti ca sa negocieze cu Semion Moghilevici cumpararea unei cantitati suficiente pentru a creia “” a dirty bomb “‘. Un expert de la Centrul Atomic de energie britanic in Harvell confirmat : O bomba atomica minuscula este oomba de distrugere in masa. Desi nu are impactul unei bombe atomice clasice (kiloton explosion) este relativ usor de construit, iar detonarea ei poate creia distrugeri masive si panica. Folosind un nume fals si un pasaport fals venezuelan a sosit la Bucuresti in mijlocul lui Ianuarie ca sa se intalnieasca cu membrii FARC. Uraniul trebuia cumparat de la mafia romana de arme care il are in varful ei pe actualul Presedinte Roman Traian Basescu. Incepand cu dezmembrare Uniunii Sovietice FARC a descoltat ‘ relatii lucrative cu Al -QUEDA iar un raport CIA precizeaza““It is known that the organization led by Osama bin Laden has established “a presence in Colombia and other South American nations government by a populist left that opposes the United States,” says the report. It was the al Qaeda-Rising Sun connection that alerted MI6 officials posted in Bucharest that the FARC were prepared to buy “a considerable quantity of uranium to manufacture a dirty bomb.” Raportul mentioneaza ca Mafiya boss described in an MI5 report as “one of the world’s top criminals.” are relatii foarte stranse cu mafia de arme si o relatie speciala cu un asistent personal al presedintelui ( probabil Degeratuu – nota personala )
  Robert Horvath DEVA Special pentru Nipon Press
  Urmariti: http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com/
  CITITI NOI DEZVALUIRI SAPTAMANAL:
  IN CARTEA LUI VICTOR NICOLAE BAZATA PE INTERVIURI CU ROBERT HORVATH SERIALIZATA DE NEW YORK MAGAZIN . ” Daca ai trecut prin casa mortii ” -( CNN a cumparat drepturile de autor si produce un documentar iar NHK Japan va transmite un ” special “.de 45 minute pe aceasta tema. )
  NEW YORK MAGAZIN NR NY Magazin, nr. 664 SI MIERCUREA VIITOARE nr 666 http://www.nymagazin.com/ ………… ETC. In mod special in aceasta saptamana revista apare vineri.

  Apreciază

 8. Olivia zice:

  Doamna Udrea nu ar trebui catalogata ca Basescu sau Boc.

  Apreciază

 9. contele zice:

  Bună . Am şi eu o curiozitate : o postare de-a mea , prima de fapt , a ajuns la coşul numit generic ” Reciclare piţifelnici ” , prin urmare , mă bucur şi eu de apelativul piţifelnic ?
  Nu-l văz pe leo . A coborât la vale cu oile ?

  Apreciază

  • leo zice:

   Transhumanţa presupune urcare primăvara, nicidecum coborâre, stimabile… Rămâi la conversaţii furculiţionite cu diverşi piţifelnici, şi nu te mira dacă te trezeşti că pari a fi de-al lor dupe aia, că, oricum, la oile mele nu te pricepi… 😉
   PS
   De curiozitate: ai avut curiozitatea să dai filele blogului cu pricina, spre a vedea ce nivel avea şi ce a ajuns şi prin inconştientul (chiar sper) tălică aport de la un moment dat? N-am văzut în viaţa mea un om care ar avea mai abitir ca dumnealui Arogantul să frece mătăniile tot repetând, de o mie de ori pe zi, „FEREŞTE-MĂ DOAMNE DE PRIETENI, CĂ DE DUŞMANI M-OI APĂRA ŞI SINGUR”
   PPS
   Dacă ţi-e de trebuinţă, ia şi tălică de la baciul proverbelor şi zicalelor din strămoşască înţelepciune cetire una bucată temă de meditaţie: „SPUNE-MI CU CINE TE ÎNSOŢEŞTI, CA SĂ-ŢI SPUI CINE EŞTI”…

   Apreciază

  • Sibilla zice:

   @contele,
   Iaca la ce ceasuri mă aşez şi eu la taifas…
   Intraşi cu un alt IP, d-aia nu te recunoscu, da fusăi pe fază serenisime 🙂 Deschisăi uşiţa, dară.
   Baciu draghe Leo, e aci tot timpul, că nu şade la videre…

   Apreciază

 10. contele zice:

  Eu cu oile am o relaţie univocă : le mănânc ( nu ziceai că-s lup ?) . În rest , aşa e , la oi nu mă pricep . Mă pricep în schimb la oameni …La proverbul tău cu însoţirea îţi răspund , fireşte , după tipicul meu : „Amicus Plato, sed magis amica veritas -” Adevărul , în accepţiunea meu , este cel adevărat , adică cel relativ . Tu , prin structura de baci încăpăţânat , prin trăsăturile caracteristice zodiei şi în special a zilei tale de naştere , cauţi adevărul absolut . Greşit . Mai ales că ţi-ai găsit unde să-l cauţi : în politică ! De aici îţi vine şi tristeţea şi dezamăgirea . Eu n-am aşteptări atât de mari .
  Am postat la Năstase un cântec de lebădă al unui coleg ( fost ?! ) de blog, coleg care-a vrut să se înscrie în PSD cu ocazia celebrei zile cu porţi deschise . N-o să spun care dar o să-ţi dai seama ( la un moment dat chiar m-ai luat la încins c-am avut tupeul să-l abordez ! ) Poate el îţi va explica mai bine DE CE sunt eu mai calm în privinţa politicii .
  Şi acum , întrebările mele , dacă ai bunăvoinţa să-mi răspunzi : 1. care este vina mea la calitatea blogului ? Eu am crezut că atrag oameni deştepţi , aportul meu în privinţa asta este inestimabil .2.) a plecat cineva din cauza mea ?
  Mie îmi este indiferent că sunt duşmani sau prieteni pe acel blog , în privinţa asta te las pe tine să lupţi ( dar văd că nu mai ai chef ) .
  Te rog , nu analiza prea mult acţiunile mele , vorbesc cu cine îmi place şi , bineînţeles , cu cel căruia îi face plăcere conversaţia mea . Am pus şi ultima condiţie pentru că , de exemplu , lui Augustin nu-i mai sunt simpatic . O iau ca atare şi n-o să-l mai stresez .
  Tratează-mă ca pe un lup singuratic , prietenos . Totuşi , fii cu ochii şi pe oi : oi fi eu prietenos dar dacă văd o mioară rătăcită , care behăie idei cu care nu sunt de acord , zic şi eu…

  Apreciază

  • leo zice:

   S-o luăm sistematic aleatoriu:
   1. Augustissimul, ca orice arogant carele se respectă (ar trebui să cunoşti că, vorba românului, „it takes one, to know one”), cu atât mai mult în cazul unuia de face din vârstă scut (cu sau fără blazonul „tineretul din ziua de azi” pe el), îi ţâfnos. Ete că ditai Arogantul nu s-a impresionat, şi-l ia aşa cum e. Tălică de ce n-ai face-o?! De… ţâfnos cumva?! 😉 nu d-alta, da-i băiet bun…
   2. Dacă te uitai mai atent la blazonul Sfinxului, pricepeai că nu caut nimic în materie de adevăr. Deşi mi-e cunoscut sportul naţional al românului, acela de-a tupilata pre după adevăruri proprii, ca orice baci care se respectă, stau şi cujet comod sprijinit în botă şi cerc a povesti despre firul ăla roşu al devărului imun la păreri ori interese de haită. Oricâtă arogaţă ar avea unii sau alţii dintre muritori, Adevărul e unul singur, ăla de doar Dumnezeu Unul îl ştie pe de-a-ntregul, deci n-ar avea sens să-l caute cineva, ci doar să cerce a-l recunoaşte atunci când îl vede. Şi adevărul e că ai avut un rol – inconştient, cum cred eu, pervers, cum ar putea la fel de bine a fi – într-un moment critic; moment în care ai nimerit (a se reţine că nu prea cred în coincidenţe, ceea ce nu-i de bine în speţă) la fix spre a servi de punct de sprijin pentru un Arhimede ce se juca de-a răsturnatul universului blogului cu pricina; de crezi că degeaba te-am întrebat ce te-am întrebat, se cheamă că degeaba te-aştepţi să răspund la întrebările ce-ţi ţin loc de răspuns la a mea întrebare…
   3.De analizat, ca orice alt verb conjugat la persoana mea, analizez când şi pe cine vrea muşchii mei; în orice caz, nu piţifelnici, pe care-i judec, nicidecum analizez, că nu-i nimic de analizat la forme lipsite de fond; deci s-ar chema că-i de bine să faci obiect de analiză. alta ar trebui să te preocupe: măsura în care faci parte dintr-o conversaţie, ca partener, or de diversiune, ca baliză reflectorizantă şi amplificatoare; un soi de pom-arac pentru o viţă; dar presupun că nici la viţă nu te pricepi mai mult ca la oi, şi n-aş vrea să crezi că are ceva în comun cu nobilitatea „viţei nobile”, viţa fiind mai degrabă pricepută la a zugruma pomul (eventual) roditor ce-i va fi servit drept platformă de lansare şi dezvoltare şi, odată ajunsă la lumină…
   4.Eşti în profundă eroare în materie de ce am eu în comun cu caracteristici zodiacale ori aşteptări de la acea tagmă care, deşi practică aceeaşi meserie pe care alte târfe o practică pe centură, se visează a fi în centrul societăţii – politicianiştii. că, în afara unor extrem de puţine excepţii, doar asta avem, nicidecum clasă politică; dacă tălică ţi se va fi întâmplat să ai tristeţi sau dezamăgiri de pe urma contactelor cu cele două specii de curve, problema lu matale. eu unul nu frecventez aşa ceva, fiind, ca orice sburătoriu, pasionat doar de beţia ascensiunii spre vârfuri greu accesibile, nicidecum interesat de văgăuni… abisal de găunoase…
   În fine: nu ştiu cum şi de ce ai ajuns la moderare cu această intervenţie. Dar te asigur că nici Sfântul Duh nu te mai scoate de acolo dacă-ţi mai trece prin tărtăcuţă duh de ameninţări la mine în casă. Au trecut pe-aici destule potăi care mai întâi s-au gudurat, spre a se repezi apoi să muşte, ori viţăversa, întâi s-au dat zmei, spre a dispărea în ceaţă, ca tot măgaru, schelălăind, ca orice potaie, ca să mă impresioneze vreun câine sau lup: nu-i nevoie mai mult de o botă băcească spre a crăpa capul oricărei arătări a pădurii. Pentru că, spre deosebire de prinţi şi nobili ce tratează pe unul sau altul în funcţie de interesele de moment, prin saivan nu-i loc de politeţuri: fiecare e tratat decât după meritele personale.
   Îţi face plăcere să treci pe la stână, apăi s-o faci ca OM. Dacă ai probleme cu luna plină, problema lu matale, dar stâna nu-i tocmai loc de pelerinaj pentru blănuri sure, cu sau fără nărav schimbat…

   Apreciază

 11. contele zice:

  Leo , eu sunt OM . Permanent .
  Nu-mi plac hienele , şobolanii , hienele , măgarii şi , mai ales , oile ( curios , nu ? ) . Oile ălea , de merg cu turma .
  Îmi plac în schimb nobilii şi lupii singuratici ( nu cei organizaţi în haită ) .
  Unde ai văzut tu ameninţare ? Am spus cu vorbe meşteşugite , de baci ( nu-ţi mai înţelegi graiul sau sunt eu nevolnic la exprimare băcească ? ) , că , dacă nu o să fiu de acord cu unele dintre părerile tale o să-mi spun punctul de vedere . Atât . Aici este CHIAR casa ta . Poţi să închizi uşa şi gata . Nu trebuie să agiţi bota .
  Ca să închei în aceeaşi notă cu tine : îţi face plăcere să mă ai musafir , apăi să fii politicos cu mine . Dacă ai probleme în nopţile fără lună , în care nu deosebeşti tâlharii de OAMENI , problema lu matale . Eu , unul , n-o să stau de fiecare dată în întuneric şi frig , la porţile stânei , să strig că-s om bun .

  Apreciază

  • leo zice:

   Dacă a-i spune unui baci, în stâna lui, să vază de oi nu se cheamă ameninţare, în orice limbă…
   Cât despre păreri, după cum poate vedea oricine, nu-i problemă p-acilea a le exprima niminea. Atât timp cât sunt chiar păreri, nu atacuri la purtători de păreri, aici poate afla oricine gazdă, iar aiurea preopinent. Altfel, aici va avea parte de câini sloboziţi şi aiurea de ignorare totală în ce mă priveşte, turaţii turbo în ce priveşte o căpriţă de neclintit de pe puntea ei.
   În fine, despre preferinţe animalice, ne-aduci iar în lumea lui „it takes one to know one”, şi te-nţeleg şi aprob cu toată încrâncenarea alergicului la oranjul de sub coada de hienă laşă, la şobolanii de şobolănesc, la nesăţioasa pohtă de sânge a hienelor şi la „talentele” urecheaţilor cu pricina în materie de falsete ce fals mai sună… însă până la punctul în care amesteci grâul cu neghina: afară de cazul că eşti alergic la lactate, şi n-ai mâncat în viaţa tălică un bulz ciobănesc ori o plăcintă cu urdă făcută de o băciţă iscusită, se cheamă că nu vezi pădurea (a se citi turma) din cauza copacilor (a se citi oilor). Pe cuvânt de baci: oile care merg cu turma îs ălea bune, iar de nu-s grase, trust me, de vină-i baciul, nicidecum mioarele… iar, dacă ar fi să personalizăm, problema turmei româneşti, după ce că n-are baci, locul fiind „câştigat” de un lup nemernic şi demagog insinuat în miţoasa baciului Bunicuţa, ţine tocmai de faptul că tumna oile ăle mai lăptoase îs parcă lovite de streche: numa una hăis şi alta cea, n-ar ţine neam aproape; şi p-ormă behăie mirate că cum dă devine problema că le tot hăcuie lupchii mai sindicalizaţi ca yakuza…

   Apreciază

   • leo zice:

    PS
    Domnu domnu, hai că mă luai cu una-alta, şi uitai să te-ntreb: cu ce trebi în satu lu Vodă fix când te găsiră întrebările-ntrebătoare pe marginea cazanului cu piţifelnici?! că nu-i răspunsăşi Sibillinei…

    Apreciază

 12. Sibilla zice:

  Domnilor,
  Nu atacarăţi un subiect fierbinte, fierbinte de la fierbinţeala unor mansarde care-n loc de neuroni au verde la hormoni…
  Cum vi se pare nivelul la care e ţinut blogul AN-ului de la o vreme… adică suburban precum limbajul unora, comportamentul lor,etc, etc… Oare AN o fi citit ce trecu, culmea de moderare :

  ELMMAR spune:
  aprilie 27, 2010 la 4:24 pm

  @ blogideologic

  Nea Titi,

  Te ronţăie grija degeaba,aşa ca nu te mai da bomfaier…LePrince e LePrince ce mare chestie,ce nu iti este clar, ca omu’ tot mereu spune cine e.
  Da’ matale nu poti sa papi,sa faci nani,sa bei,sa faci caca,pipi din cauza ca TFgrija de unii?
  Hai mai nea Titi, las o’n sange ,da o’n zda ma si,bate si matale campii p’acilea in liniste ca oricum nu te introduce nimeni in seama!
  Hai pa!

  Şi ce-or zice hoardele portocalii care monitorizează tăti rândurile din acel spaţiu, dară jurnaliştii citind pe blogul AN-ului asemenea obscenităţi ca cele exemplificate mai sus ?? Pe blogul AN-ului !!!
  Păi n-are el dreptate Baciul Leo… ? ARE.
  În din ce în ce mai multe. Iar eu cred că se mizează pe faptul că AN e f ocupat şi nu citeşte ce trece mai nou de moderare… Poate i se năzăre vreunui ziarist să citeze vreodată …. Cine are de pierdut ?

  @contele,
  Sistematic :
  – au plecat rând pe rând ceva comentatori, să fie toţi săriţi de pe fix c-aşa vrea o panaramă stafidită, între noi fie vorba ? Oare ? Eugeno, Velisar, Leo şi Augustin şi Sibilla trec tot mai rar… d-aia…
  A crescut nivelul discuţiilor tilictuale, tot nu e deajuns spaţiu pt serenisima cu pricina ? Wow ! Înseamnă că e mai grav decât pare şi e exact cum se ştie, prin anumite… * celule *, d-aia.
  Sinceră să fiu şi directă, mie una mi-e silă şi scârbă să mă aşez la troaca, vălăul * tilictualilor * cu pricina, mai postez când şi când din respect pt AN şi colegii cu care chiar se poate discuta, şi da, la alt nivel.
  Că a optat una sibilină pt, citez * exprimări folclorice *, unul Baci draghe pt ţimilituri, altul Augustin, limbaj civilizat… totuşi, recunoaşte nivelul , serenisime, numai ca al ălora NU e.
  În fine, ce zici că arde, că nu-nţălesei ? Doar aud cumva printre rânduri mocnet de jăratic, vântul…
  stimă,
  Sibilla

  @Şefu,
  Intru-n tură!
  Dau o tură şi revin la cuib, apoi, pe redute, că bine le zici, nimeni şi nimic nu mă poate convinge de ceea ce ştiu şi am verificat dija din enşpemii de surse, d-aia îmi păstrez linia şi conduita. 🙂
  Dă-mi voie să mă laud : tot fără de carnet, sibilina, că nu poci concepe să devin colegă de carnet, fie el şi electronic cu toarăşi ca cei enumeraţi în repetate rânduri, ăia, vulgari, impertinenţi şi infatuaţi… refuz. Când s-o mai rarefia BĂTĂTURA, poate,că inima-mi ticăie pe stânga, dintotdeauna .
  respecte şi stimă, Şefu,
  laku noc duşo i hvala,
  Sibilla

  Apreciază

  • leo zice:

   Ceea ce spui tu nu e subiect, e doar un ecou al aceluiaşi grohăit animalic şi pervers. Dacă ţie îţi face vreo plăcere să mai urmăreşti zbaterile agonizante ale unui spectacol jalnic, să fii sănătoasă. Eu unul, după ce am spus ce am avut de spus cui trebuie, dacă văzui că omului nu-i pasă (eufemistic vorbind, ca să nu spui mai mult… ) că răsadurile unei grădiniţe de flori au devenit bonsai de ciulini şi mărăcini sistematic cultivaţi, nu-mi rămase alta de făcut decât să-mi pui desaga la spinare şi să plec cu turma-mi în cătare de imaşuri mai bogate în iarbă grasă şi plină de sevă. N-o fi timpul meu la fel de preţios ca al unui mare om politic şi de stat, dar de stat la diversioneala unor piţifelnici n-ai să mă vezi!
   Doar o vorbă s-ăţi mai spui, vorba unui George de Limba Română: dacă n-ai fi fost subiectivă, trăgând cu cei de care te-au apropiat modul simplu de a gândi al omului de la talpa ţării, evidenţiai nume mult mai grele care nu-şi află locul decât puţin, când nu deloc, printre atâtea deliruri, ifose sau diversioneli: Corina Creţu, Bibliotecaru, Confucius, Diogenecâinele, Criticos, Daniel (evident, nu (ge)ologul ce, alături de celălalt picior de lemn, servesc de picioroange ale unei vânătoare de… vânt… ), Instalatorul, Ina, Draghi Puterity, Literatul (da, Literatul, cel care a fost, nu epigonicul Barabulea), Argusdre, Ion Borgovan (da, pentru că a plecat de acolo înainte ca Dumnezeu să-l cheme la El spre a-şi întări oastea, slăbind-o pe-a noastră), George Şerban, Cârcotaşu, Alm…

   Apreciază

   • Sibilla zice:

    Din nou: ai dreptate.
    Da, aceste nume, NUME, sunt repere pt una furnică sibilină, si-mi e dragu să particip la discutii constructive cu acesti Oameni deosebiti de la care deseori iau notite, dar… cum si tu ai spus, au cam rămas diversioniştii, grohăitorii şi între ei nu e locul meu, de mai trec, mai adast pe acolo, am spus, îl citesc pe AN cu acelaşi interes şi respect, rareori cand am de spus ceva o fac. Nu pt ochii grohăitorilor, in nici un caz. Poate cu timpul, se vor fi fiind lămurit toate părţile …
    Mi-e dor de tati Borgo, Dumnezeu să-l hodinească-n pace… Şi o umbră de tristeţe mă-nvăluie, că-mi amintesc în ce şuturi a fost şi tati Borgo preluat tot în grădiniţa AN-ului de nişte neica nimeni cu pretenţii de tilictuali.
    Cred că AN a obosit în încercările de-a o potoli pe grohăitoare… majka Darinka avea o vorbă, anume : nărodului îi faci cale, nu te pui cu el, la un moment dat îşi frânge gâtul ori se-neacă-npropriu-i venin… Şi de majka mi-e dor, tare, tare… Cred că mi-e dor de oameni, duşo… sunt atât de rari. Din păcate… Ori am eu * darul * de-ai căta tot printre nevertebrate..
    Ce mă bucură e că ai mereu grijă, chiar de eu o mai trăsnesc pe mirişti cu naivitate, şi te grijeşti ca Sfinxul să nu fie întinat de specii şi elemente di jenu grohăitoarelor cu pricina. În naivitatea mea, chiar am … sperat să aibe ceva uman, un sâmbure de-nţelepciune, şi-am încercat să fiu om, n-am avut cu cine şi da, o lecţie nu-mi stricănici mie, uneori. Numai să mi-o şi însuşesc..
    zdravo, Şefule draghe,
    Sibilla

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.