Alta la rând !… Că sunt, sunt majorete de-aistea încă la ” Curte ”dar şi-n ” Împărăţiile ” din teritoriu…

CP1301

Alta la rând !… Că sunt, sunt majorete de-aistea încă la ” Curte ”dar şi-n ” Împărăţiile ” din  teritoriu

http://cartoonpress.ro/

” Familia mea nu mai poate suporta prelungirea acestei situatii, mama mea este foarte bolnava”, a spus Ridzi. ”

http://www.ziare.com/Monica_Iacob_Ridzi_si_a_dat_demisia-819006.html

Vomit la auzul acestei aşa zis scuze !

Poate ” famiglia ”, coţofano, nu ţi-ar fi ruşine să te foloseşti de Mamă… cum te mai rabdă pământul…

Dar banii unde sunt stimabilo ?? Societatea civilă, presa prin nişte Oameni  Deosebiţi au demonstrat că se poate, că nu sunteţi invincibili şi nici nemuritori, că aveţi bube-n cap voi pedelacheii , cu ghiotura şi cum peştele de la cap se-mpute… a rămas Băsescu să ne spună unde-s banii, păi s-o facă !

Ministerul Turismului pe când la rampă cu oareşce justificări… ? Şi, de ce nu, Şi nişte volbure – ” dive ” de prin teritoriu, care tot cam astfel se-ncrâncenează să rămână-n funcţii ca şi hasta, care duduie n-ar fi plecat de bunăvoie, s-o spunem pe-a dreaptă, dar… c-a fost folosită, c-a fost altceva, nu importă, şi e doar una din petele şi duhorile PD-L-ului.

Demisiile hălora de dau tunuri de miliarde de euro şi se joacă de-a licitaţiile le doreşte boborul, această demisie e un aviz amatorilor. Spun amatori, pentru că, ” profesioniştii ”, mahării, rechinii PD-L-ului încă-şi văd de mânării, repet iar şi iar, în teritoriu, iar centrul, cică niz nai, nu ştie, n-aude, nu mişcă…

Concluzionând, e PRIMA dovadă că mai există şi OAMENI în România, prin cei din presă care au demonstrat că se poate, prin existenţa blogosferei, prin avertizorii care nu s-au lăsat intimdaţi, prin vocea opiniei publice şi cred eu, cu Cineva Acolo Sus care e mereu de veghe…

Alooo… bocule, ” măreţia ” matale cu astfel de ” cinstiţi ” se făleşte… halal ! Scoate-ţi banii !! Unde-s ??

Următorii/ele !!!

Sibilla

imagine preluată de pe google.ro

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Alta la rând !… Că sunt, sunt majorete de-aistea încă la ” Curte ”dar şi-n ” Împărăţiile ” din teritoriu…

 1. danutchidon zice:

  alta la rind? de la PSD ?

  Apreciază

 2. instalatorul zice:

  Sibilla, ce ati dori sa se intimple? Ca dna Ridzi sa marturiseasca in bocete? Nu. Va amintiti cuvintele „Sunt un soldat credincios al partidului”? E o fraza utilizata in stalinism si care in gura dnei Ridzi spune destule lucruri. In primul rind, ca dna Ridzi a indeplinit un ordin. Tot asa cum a indeplinit un ordin si dindu-si demisia, inclusiv referitor la motive. Nu v-a atras atentia ca de-abia si-a depus demisia ca noul ministru a jurat cu mina strinsa pe drapel? Dar nu doar atit, ci ca si-a si depus declaratia de avere. Ori, la un om bogat ca noul ministru, declaratia de avere ia nitel timp. Adica demisia si inlocuirea erau pregatite macar cu o zi inainte. In al doilea rind, dna Ridzi nu e un soldat in partidul ei, ci , in calitate de sef judetean, e un fel de colonel al partidului. O Marean Vanghelie, o Dan Nica, o Ilie Sirbu,… Si totusi este cineva fata de care ea se simte un simplu soldat. Oare cine este acel cineva? Cum toata istoria a devenit un secret al lui Polichinelle, avem permanent senzatia de farsa. Demisia dnei Ridzi este un tablou al farsei. Cu stima.

  Apreciază

 3. Sibilla zice:

  @danutchidon,
  Curtea de majorete-ministerese din dotarea zăusului are pe Leana Cucurigu la cârmă, şi mneaei şi soţul de la ” subsori ” au de dat oareşce explicaţiuni… urmează robertina,macovica, apoi cohorta de ” dive ” pedelachee din teritoriu, zbecialiste în a mânui ” conform legii ” banul public, că nima-n lume nu le-ntreabă de sănătate, limpede, da ?
  PSD-ul n-a primit bani de la buget, că cică nu-s, criza, fente, alea, alelalte….
  Concluzionând : de la PD-L rupeai-s-ar cratima definitivo, lăsaţi vrăjeala cu atacurile politice, e limpede ca lumina zilei cine sunt rechinii din spatele fraierelor folosite şi-apoi aruncate în debara, nu, nu la gunoi, că le salve tătucu… clarisimo, amu ?
  respecte,
  Sibilla

  @instalatorul,
  Cu tot respectul,
  Nu, nu bocete, dar bun simţ, adică un om zdravăn la cap nu se foloseşte nici măcar de ochii prostimii de mamă, MAMA e sfântă e sacră, de ce-o târăşte-n mizeriile ei ???
  Că Băsescovici a folosit-o şi-o aruncă la coşul cu rufe murdare e clar, spălarea are loc în timp, la zdup nu ajunge c-ar trebui să ajungă adevăraţii bibani, au ” sacrificat-o ” neavând încotro, şi da, totul e bine pregătit pe viitor….
  Dar mă tot întreb, banii ăia folosiţi în campanie electorală, stricau Armatei, par egzamplă ?
  Mare adevăr aţi grăit : FARSĂ, iar ” magicianul ” farsei e zăusul&famiglia. Îhîm ridzi-pisi – răspopitul mitoman… o imagine care spune… tot, nu-i aşe …
  Pedelacheii sunt mai comunişti decât comuniştii…
  Ridzi aista e însă şi de-o obrăznicie fără de margini, o nesimţită fără de egal şi nu se bucură nimeni, nu cătuşele-s priooritate cât banii, banii ” dispăruţi în eter ”…. ţi-ar bamboo românico… Pe Băsescovici nu-l intere decât să-ndepărteze tăt, el zicea că ie curat, cică, un sacrificiu cât să arate cuiva, vai ce curăţenie… vai, vai… tipa oricum nu va păţi absolut nimic. Dar, o lecţie tot şi-au luat-o peste bot şmenarii, de la presa faină, blogosferă şi vocea poporului.
  respecte şi preţuire,
  Sibilla

  Apreciază

 4. Generatia EMO zice:

  Sunt milioane de romani care au plecat scarbiti din tara, cladesc economia altor tari, cu sufletul sfasiat de dorul de tara lor si tanjind dupa acel concept de Acasa, pierdut in mocirla cotidianului romanesc. S-ar intoarce fara ezitare in Romania, dar cum ar putea suporta haosul de aici, mai ales dupa ce au trait intr-o tara civilizata?

  Atatea milioane de oameni destepti, integri si cu bun-simt …suntem paralizati! Ne platim mecanic taxele si ne dam cuminti la o parte cand in masinile cu girofar trece un agramat, un hot sau o papusa blonda cu tupeu si cu un singur talent, platit mult prea scump, din banii nostri…..

  LUPTA PENTRU O ROMANIE DE VULTURI, NU DE STRUTI!

  http://gandeste.org/politica/bilanturi-nesimtite-realitate-de-cosmar/4299/

  Apreciază

 5. Si cand te gandesti ca reteta de placinta e ieftina, nu pare rafinata ca aceea de cremsnit, dar e captusita prin partile interioare cu fibra textila…
  Unele nume sunt predestinate, iti trebuie putina minte de bour(eanu) si s-a rezolvat.

  Apreciază

 6. Sibilla zice:

  @Generatia Emo,
  Majkă…. adevăraţii Luptători suntem cei de aci, care chiar o facem, dincolo de tăceri sau cuvinte, cei care lăcrimăm zilnic, nune-am pierdut speranţe şi nici tăria, cei cărora ne sângerează suflete, şi încă suntem aci, în picioare şi să fiu a naibii de cedăm, pe redute,, majkă, pe ei pe mama lor….
  Nu-mi place Emo, e mai licăr de Lumină Lupii, sau Burebista, sau de ce nu… Eminescu 😉 🙂
  Tineret, mânria ţării, tinere talente, dacă eu pot, şi voi puteţi, claro !
  Apropo, io-s Vultur Sacru, din Neamul Nemuritorilor, voi, ce fel de vulturi ?? 🙂
  respecte,
  Sibilla

  @Pescăruşul Argintiu,
  Bou e deajuns…. nu de alta, dar bourul e simbol sacru nouă şi nu merită nemernicul aşe cinste 🙂
  Numai lene, plăcinţi, robertine… de unde drak le tot scot… se-nmulţiră năpârcile ale naibii… şi, iar zic : Mare-i Grădina Ta , Doamne… prea Mare !
  te ţuc sis, fain ai zis-o 😉 🙂
  majorete-minarete-sufragete-hamazoane-iele-volbure….. curtea orătăniilor de ” soi ”, soiul rău şi cu zăus moţ pe d-asupra :))
  Sau o fi dădăsubt?? :))
  Nu mă mai miră nimik, la moa pe tarlalele cărăşene volburele le pun opregu-n cap şi fac ce vor cu ei şi din ei, astea conduc, ei ” macho ” numai ziceam, ” divele ” le pun copitele in grumaz si fac ” legea ” si avere, le aruncă şi smintitilor neşte grăunţe să-i amuţească, mai clipocesc din gene si, punctum, boi-s morti…. săraciiii…
  zdravo, sis,
  Sibilla

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.