” Adevărul este Dumnezeul omului liber ! ” ( Maxim Gorki )

” Adevărul este Dumnezeul omului liber ! ”

( Maxim Gorki )

Tamo daleko :

http://www.trilulilu.ro/leo007/f4a0ee7d99e035

Motto :

”Adevărul este o flacără atât de luminoasă încât mulţi oameni nu-i pot suporta lumina. Unii închid ochii ca să nu-l vadă, iar alţii fug ca să nu fie arşi. ” ( Goethe )

Articol preluat de la Dejan , colegul nostru, evident cu acordul său, postat şi aici pentru ca informaţiile, adevăruri să fie cunoscute de cât mai mulţi oameni !

E strigător la cer, ca tot mai avide de minciună, diversiuni şi ascunderea adevărului, documentare şi/sau aşa zis cotidiane aflate în slujba unor cameleoni, trădători şi ucigaşi ai istoriilor unor naţiuni, să continue cu ură nejustificată să difuzeze imagini cu sute, poate mii de cadavre ale sîrbilor, afirmând că sunt ale altora ! Fie ca Dumnezeu să facă dreptate , pentru că sârbii nu vor uita niciodată prea multele chinuri, atrocităţi, orori prin care au trecut ! Nimeni şi nimic nu mai poate reda zâmbetul mamelor ce şi-au pierdut fii, copilaşilor cărora le-au fost ucişi părinţii sub ochişorii lor inocenţi, le-au ucis copilăria maturizându-i , traumatizându-i în câteva secunde … văduve, orfani, o ţară scuipată şi hulită de către neavizaţi şi falşi ”analişti” răsăriţi precum ciupercile după ploaie la ordine clare şi precise … mâhnire, tristeţe, durere, minciună şi istorie contrafăcută, ” moralitate ” ridicată la rang de virtute …

Ne damo te Srbijo :

http://www.trilulilu.ro/leo007/34a92321bc9f6b

Sibilla Poesis

Bataia de joc de la Haga continua :

”Zilele acestea, la Haga a avut loc procesul impotriva lui Rasim Delic, un criminal de razboi, comandant militar musulman bosniac. Este unul dintre putinii musulmani din Bosnia care a fost chemat in fata Tribunalului International.

Cu toate acestea el a fost pedepsit intr-un mod ce jignesteste profund familiile sarbilor si croatilor morti in acel razboi cumplit. Rasim Delic a creat in anul 1993 o unitate militara de mujahedini care a luptat impotriva sarbilor si croatilor in timpul razboiului bosniac. Acest personaj teribil a fost achitat in procesele in care i se aduceau acuze cum ca ar fi omorat foarte multi detinuti de origine sarba si croata intre anii 1993 si 1995 in zone din centrul Bosniei. El a fost acuzat pentru faptul ca nu a prevenit crimele comise de mujahedini si nu a respectat legile unui razboi si a primit o pedeapsa de doar 3 ani de inchisoare. Este strigator la cer cum aceasta institutie mondiala isi permite sa ia astfel de decizii, sfidand adevarul.

El Mujahed este numele unitatii militare creata de Rasim Delic. Acestia au luptat intre anii 1993 si 1995 in Bosnia de partea bosniacilor musulmani si se estimeaza ca numarul acestora era in jur de 4000, multi dintre ei venind din Pakistan, Afganistan, Egipt, Iran, Algeria si Arabia Saudita. Se crede ca acestia au fost ajutati financiar de Arabia Saudita.
In 1993 guvernul bosniac a recunoscut oficial organizarea acestor voluntari in detasamentul „El Mujahed” pentru a restabili ordinea in zona. Mujahedinii au reusit sa recruteze tineri bosniaci, carora le-au dat mancare, arme si uniforme. Acestia au inceput sa preia de la mujahedinii veniti din alte tari obiceiurie si felul de a trai , astfel a devenit din ce in ce mai greu spre a deosebi bosniacii de mujahedinii veniti din Africa si Asia.

In continuare las imaginile sa vorbeasca si sa decideti dumneavoastra daca este corecta decizia luata la Haga : ”

sursa : http://dejaniudici.blogspot.com
http://www.youtube.com/watch?v=brIZDrYbeoY

„Fericiţi veţi fi când vă vor ocărî şi vă vor izgoni şi, minţind, vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră din pricina mea. Bucuraţi-vă şi vă veseliţi că plata voastră multă este în ceruri.”

Matei 5,11-12; Luca 6,22-53

La inceput de mileniu III, sarbii din Kosovo sunt singurii europeni ucisi din cauza limbii, culturii si etniei lor, complet privati de libertatea de a se misca si munci. Crime impotriva lor si a culturii lor sunt comise, nu in vreme de razboi, ci in prezenta a 40.000 de soldati NATO si ONU. Dupa sosirea fortelor KFOR in iunie 1999 in Kosovo, majoritatea populatiei sarbe din zona a fost nevoita sa isi paraseasca locuintele si proprietatile, iar mostenirea culturala sarba in provincie a fost supusa unor atacuri sistematice si programate din partea islamistilor. Circa 200 de locasuri de cult si cimitire sarbesti au fost vandalizate sau distruse in decursul violentelor din martie 2004, cele mai importante de dupa bombardamentele NATO.
Recunoasterea independentei Kosovo de catre comunitatea internationala:
– conduce la eliminarea, inclusiv fizica, a sarbilor ramasi in regiune;
– intareste miscarea jihadista internationala, deja adanc inradacinata in Kosovo;
– submineaza grav echilibrul politic si social al regiunii.

Articol preluat de pe ro.altermedia.info

Sursa : kosovo.ro

Ce ziceţi ??? …

Mckenzie interview :

http://www.youtube.com/watch?v=0EzBEoBSUTU

Srbija există, sârbii, noi, cei care nu vom uita , nu vom înceta să spunem adevărul … sârbii sunt fraţii noştrii, nu merită tratamentul care le este aplicat sistematic de către ” experţi ” în dezbinare, diversiuni, cei care-şi cunosc doar propriile interese obscure . Sârbii s-au apărat, au luptat pentru pământul lor, sunt demni, curajoşi şi poate mai oameni decât aşa zişii ” oameni ” …

Ruşine Tribunalului De la Haga , aflat in slujba … cui ?

Dumnezeu să binecuvânteze poporul sârb şi să facă dreptate !

Adevăr. Durere şi leac deopotrivă. ( Ovidiu Oană )

Sibilla Poesis

imagini preluate de pe google.ro

surse de informaţii : http://dejaniudici.blogspot.com

kosovo.ro

ro.altermedia.info

youtube

citapedia.ro


Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la ” Adevărul este Dumnezeul omului liber ! ” ( Maxim Gorki )

 1. Adevarul este singura cale de a fi noi insine! Nu putem sa ne recunoastem decat in adevar.
  o zi minunata iti doresc

  Apreciază

 2. Mihnea Georgescu zice:

  KOSOVO JE SRBIJA!

  Apreciază

 3. Vania zice:

  Ce este Adevărul? (Pilat din Pont)

  Apreciază

 4. sfinx667 zice:

  Adevărul e că… am bătut Roma !!!
  Felicitări Clujului ! Dumnezeu zâmbeşte ! 🙂
  Vă cer scuze tuturor pentru absenţă, mulţumindu-vă pentru vizită şi cuvintele frumoase !
  @james crissilv,
  adevăr grăieşti, din punctul meu de vedere 🙂
  Îţi doresc multă pace şi linişte sufletească şi, să nu te abaţi de la calea ta, prieten drag !
  recunoştinţă,
  Sibilla
  @Mihnea,
  hvala lepo druje, da, istina, Kosovo je Srbija ! 🙂
  Dumnezeu iubeşte poporul sârb şi va face Lumină, la timpul potrivit !
  Numai bine , împliniri şi mult succes în toate demersurile, dar, să urmezi Calea Lui !
  respecte şi recunoştinţă, Mihnea,
  Sibilla
  @Vania,
  mereu mă străduiesc să citesc dincolo de cuvintele tale, să pătrund citind ceea ce nu rosteşti , recunosc, rar mi-a fost dat să întâlnesc oameni deosebiţi ca tine care să mă motiveze şi stimuleze a gândi, mulţumesc !
  Da, adevărul e că peste tot e câte un Iuda, peste mai tot arginţii strălucesc orbind adevăruri, peste mai tot regretele auiz de falsitate … şi iarăşi zic, toate la rândul lor, nimic nu fi-va întâmplător, nu va rămâne piatră pe piatră din ” casa ” trădătorilor, vânzătorilor, negustorilor de suflete, cameleonilor pitiţi în umbre şi tenebrele unde, numai El îi vede, şi îi vede, cu siguranţă !
  ” Ceea ce nu ucide Întăreşte ” iar Srbija, aşa ciopârţită şi hulită cum e, până şi de toţi ” şmecherii erijaţi în analişti ” , Srbija încă există, le convine au ba !!!
  Adevărul este orice altceva, numai ce zic diversioniştii, cameleonii şi ghemonii, NU !
  Doamne Ajută, Vania !
  respecte şi preţuire,
  Sibilla

  Apreciază

 5. oroles zice:

  Ciudat ca varu Mihnea e de acord : Kosovo e Serbia , avand in vedere ca bancherii poporului ” ales ” au pus un pic umarul la dezintegrarea Yugoslaviei , in sfarsit . . . Chestia e ca gloriosii mujahedini ( oameni redusi intelectual si usor influentabili prin religie ) or fi ei finantati de sauditi , insa sant sprijiniti si antrenati de germani si americani . Zilele trecute aveam o discutie pe situl unde am pagina mea cu un fanatic religios american , nu musulman , protestant , ei bine m am convins ca americanii sant indobitociti , si noi santem mintiti , fraieriti dar ei au creierul spalat . Dupa ala ei ar fi cei draguti , iubitori si corecti oameni din lume , eu i am dat cateva exemple de razboaie sau maşinatiuni ale CIA ( inclusiv bombele radioactive si alte marsavii din Serbia ) . Ei bine raspunsul acelui om care se pretindea foarte bine informat a fost ca ar fi bine sa nu mai studiez deorece probabil eu ma informez de pe Mtv si sa nu mai imi dau cu parerea pt ca ei sant doar cavaleri ai dreptati . Iar el stie mai bine pt ca locuieste in SUA . Atunci eu am lansat bomba , aia atomica , ma gandeam ca marsaviile de la Hiroshima si Nagasaki il vor face sa roseasca putin , da de unde . . . acolo n au crime impotriva umanitatii , doar ceva banal . La final m am amuzat cel mai tare : dobitocul ma facu musulman crescut cu pusca in mana desi in discutiile precedente îi spusesem ca sant din Romania lucru care il putea afla si de pe pagina mea de unde putea afla ca sant crestin . Asta e America , astia sant patriotii ei !

  Apreciază

 6. sfinx667 zice:

  @oroles,
  :))
  nu râd de tine, ai cuvântul meu de onoare, iar sârbii au onoare !
  Păi cum crezi că mă iau pe mine de sus ” experţii ”, culmea unii chiar lucrează ca experţi dar le-a luat Dumnezeu minţile, posibil din pricina veninului şi răutăţilor ce zac in sufletele lor de trădători de neam şi ţară …. cică mă informez de pe siteuri…
  Da, citesc şi siteuri , mai ales unele de a căror existenţă ei nu au habar, căci probabil ar şterge şi de acolo documentele secrete de la Srebrenica, de exemplu !
  Am avut însă ” şansa ” să am morţii mei în acele războaie, am vizionat în anii 90 casete video , filmări live, masacre şi orori… copilaşi împuşcaţi…. of, cum să le explici zmintiţilor, netrebnicii refuză să recunoască, până şi pe CNN au fost difuzate descoperiri care spun multe, ca de ex gropi comune prezentate de televiziuni ca fiind pline de cadavrele albanezilor, şi, erau de fapt cadavrele sârbilor transportaţi noaptea la acele locaţii….multe au fost dovedite, multe. Nu se recunoaşte însă, pentru că nu se doreşte !!!
  Raportul Secret de la Srebrenica a zmintit TPI, imediat l-au făcut pierdut, nu ştiau căte copii există încă !
  Să fie clar şi limpede, nemţii şi americanii nu iubesc musulmani, le facilitează atrocităţile în schimbul accesului la căile aurului negru, …. totul se rezumă la interese, putere, influenţă, bani !
  America … e dulce bebe la ora aceasta, o marionetă, sforile le trag însă alţii !
  Interesant ce ” bine informaţi şi documentaţi ” sunt toţi emigranţii de prin Canada şi SUA, şi-au năvălit prin blogosferă ca să educe masele, prostimea … foarte interesant ! ” Interesanţi ” şi tîmpiţii plătiţi ca ” analişti politici ” răsăriţi precum ciupercile după ploaie şi care habar nu au de istoria sârbilor, de adevărata epurare etnică …. ei vin cu date statistice, din prezent, unde-s sârbii…nu contează… dezinformarea să trăiască şi ei din ” munca ” pe bloguri… nişte lache, slugi de doi lei, cică ” bărbaţi”, vai de steaua lor! Asta sunt, slugi la Stăpâni şi pozează in vajnici !
  Au văzut ei careva mamelucii, cum s-au descărcat mitralierele în pieptul a 50 de copilaşi nevinovaţi, cum au fost apoi cadavrele lor scuipate, auu văzut …. să ridice piatra şi să-şi privească odraslele în ochi …
  Antrenează americanii pe buba, cel mult killeri de atât sunt în stare…. renumitul avion invisible cu care se făleau, zbang, l-au dibuit sârbii în 5 minue… spionii lor de doi lei îi ” faci ” din vorbe, atât de ” bine ” pregătiţi sunt … aştia şi Mata Hari… toţi sunt spioni ce să-ţi povestesc…. că tot uit să mor de milă…
  Patrioţi sunt cei care spun lucrurilor pe nume limpede, cei constanţi, cei care nu-s fascinaţi şi vrăjiţi cu doi verzişori, în nici un caz cei care-şi schimbă ideile, opiniile, principiile din două-n două săptămâni şi apoi vin cu invective şi jigniri golăneşti.
  Şi pe mine mă acuză o ” expertă ” cică sunt în legătură cu KGB-ul, mă face comunistă, ” neica nimeni” etc… mă rog, aia are scuza că-i defectă la mansardă, dar n-o uit şi nu-i permit, sunt corcitură de sârb şi român, nu suport trădătorii, nici cameleonii, nu mă intimidează de aştia, dar deloc !
  Am primit la viaţa mea la ameninţări chiar şi la lumina zilei, direct, nu numai în scris, te împuşcă… o dată, atât, da, şi ?
  Ne pot împuşca pe toţi ?
  Şi pe mine mă amuză un ” expert ” care până mai deunăzi îmi ţinea isonul : Kosovo je Srbija ….acum, din lipsă de ocupaţie, sau posibil e adevărata ocupaţie, afirmă că Radovan e criminal de război, nu că ar avea argumente, ci pentru că se dedă la infantilisme şi are o obsesie, nu poate trăi, nu poate respira, nu-şi poate vedea de viaţa sa, fără să încerce să mă scoată pe mine din sărite :))
  Şi eu uit să leşin impresionată ….
  Cică de ce citesc blogurile şi încă pe căi ocolite, păi dacă i-am banat, am găsit căi, să mă baneze, cine-i opreşte?
  Nu mă aliniez spiritului de turmă, nu mă pun la vălău cu porcii. Îmi respect şi iubesc ţara, sunt român în primul rând şi nu-mi reneg aripa sârbă de dragul nimănui !
  Nu-mi vând sufletul pe bani, şi nu mă port ca-n mahala. Poftim, mi-am recunoscut ” vinovăţiile ” …
  Important e să fim noi înşine, nu să parvenim sa fim oameni, să nu ne trădăm ţara , să nu ne vândem sufletele.
  Numai bine îţi doresc şi lasă ” păsările să piară pe limba lor ” , pentru că nu există nimic la nesfârşit !
  respecte şi preţuire prietene,
  Sibilla
  P.S. pe druje Mihnea îl ” alintai ” cameleon în faţa, iar el nu a protestat, ne ţinem e drept reciproc sub observaţie 😉 🙂

  Apreciază

 7. Mihnea Georgescu zice:

  Dragă Oroles,

  Evreii susţin Kosovo sârbesc, împotriva musulmanilor. Evreii adevăraţi nu le iartă musulmanilor faptul că nu eliberează Muntele Templului… judecă dincolo de aparenţe, please!

  Apreciază

 8. Gabriela Savitsky zice:

  Adevărul ca adevărul, dar ce este minciuna?
  Văd că te-ai pus pe „combătut”.
  „Neica-nimeni-ul” sau „neica-nimeni-a” nu merită atâta energie consumată aiurea… E ca şi cum ai arunca mărgăritare la porci.
  Caută-ţi „cercul” tău. Acel loc în care ideile tale sunt apreciate şi stilul tău agreat. Nu poţi să convingi – oricâte argumente ai folosi – un porc să zboare.
  Să ai o zi limpede şi să-ţi iasă toate cum ţi le propui. 🙂
  Sunt aici.

  Apreciază

 9. Dureros este si faptul ca toate acestea au fost stabilite si decise de mult timp si acum asistam la o maimutareala.
  o zi minunata iti doresc

  Apreciază

 10. sfinx667 zice:

  @Mihnea,
  este justificată reţinerea colegului şi prietenului nostru, dacă ţinem seama de afirmaţiile făcute de tine în trecut, ai antecedente, desigur, multe au fost pamflete, tu eşti un filosof cu un ascuţit simţ al umorului, şi până la proba contrarie beneficiezi de prezumţia de nevinovăţie 🙂
  În fine, Kosovo je Srbija şi sacre, Sfinte sunt toate bisericile şi mănăstirile distruse, deci, e absolut justificată reacţia oricărui creştin ortodox..
  Te păstrez de druje, dacă o să treci testul , la un moment dat vei jura credinţă neamului românesc, în Templele Sacre dacice, şi vei spune cu toată inima : Zamolxe să fie cu noi !
  Până atunci, eşti absolvit de orie vină ….eşti cuminte, molimte 😉
  Trebuie să recunoaştem cu toţii, sârbii nu au atacat ci s-au apărat, victime au existat de ambele părţi, ca n orice război, dar, să-l declari pe Radovan Karadzic criminal de război şi pe Bush prunc nevinovat, este deja blasfemie ! Occidentalii implicaţi vor plăti scump fiecare mârşăvenie, la timpul potrivit.
  O zi minunată druje Mihnea, oroles nu a vorbit cu păcat, tu trebuie să fii mai … limpede, atât 🙂
  Sibilla

  Apreciază

 11. sfinx667 zice:

  @Gabriela Savitsky,
  Combat pe oricine minte în legătură cu sârbii, întâmplarea , sau nu, face să fie ”experţii ” şi ” analiştii ” enumeraţi …. pe probleme balcanice să-şi ţină gurile închise, oricum ei nu cunosc decât ordinele şi regulamentele de la ” bază ”…nişte nemernici şi piţiflenci, vorbaunui clasic în viaţă !
  Nu doresc să conving porcii să zboare, dar nu voi înceta niciodată să spun adevărul, sârbii nu sunt criminali şi fără suflet cum se încearcă să se inducă, mai important de ce copiii noştrii să nu cunoască faptele aşa cum s-au petrecut ? De ce să-mi fie mie frică sau ruşine pentru nesimţirea şi minciunile pe care le toarnă orice neica nimeni ? Poate că nu întămplătoare sunt dezinformările astea inclusiv în blogosferă, iar eu am o datorie morală faţă de rudele mele ce au plătit cu viaţa, Gabriela, nu am voie să tac. Asta nu are absolut nici o legătură cu…cercuri care m-ar agrea sau nu, deşi amînţeles ce spui şi apreciez că ţii la mine şi da, la sănătatea mea, însă tăcând, nu mă simt mai bine, dimpotrivă.
  Tu eşti un om minunat şi suporţi sârboaica de ceva ani, ne respectăm recuproc, se poate, în Banat convieţuim paşnic de mii de ani şi vin zmintiţii cu aberaţii şi lecţii de ” moralitate ”….aştia care şi-ar vânde şi mamele pentru o cât de mică poziţie sau titlu…vai de steaua lor…
  Pe de altă parte să le iasă din cap că numai anumiţe specimene ar avea privilegiul să bântuie prin blogosferă. Eu sunt un om liber, nu am Stăpân ca ei, nu primesc ordine, nu am de ce să mă retrag la colţ, sunt în ţara mea …. să emigreze ei în occident să se simtă bine pe la uşile unde ling de zor, simplu ! Şi să nu subestimeze sârbii, e cea mai mare greşeallă, sârbul nu iartă şi nu uită nimic … sârbii sunt omenoşi şi dau cămaşa de pe ei, dar nu-i ataca şi nu le jigni mama de ex, căci sunt în stare să te aştepte 30 de ani !
  Uica Zoran zâmbeşte de pe steaua lui, unde l-au mutat deştepţii …. nu vrea să tac.
  Minunato, tu mă cunoşti în parte, dacă tac, coc şi fac, e şi mai grav, să-mi roage de sănătate piţiflencii, vorbind le acord şansa să …tacă ! Nu tac, e decizia şi prostia lor !
  Vin la tine mintenaş, am o zi …. alţi cameleoni, în fine, avem meci şi azi 🙂
  Să fii binecuvântată minunato !
  Sibilla

  Apreciază

 12. sfinx667 zice:

  @james crissilv,
  da, au fost bine planificate toate, avem datoria să nu ne resemnăm şi să ne ţinem gura, nu avem motive a ne teme sau ruşina !
  O zi agreabilă , tot ce-ţi propui să fie împlinit, succes şi multă sănătate prietene !
  preţuire şi respect,
  Sibilla

  Apreciază

 13. Felicitari pentru articol si pentru bogatia de informatii cuprinse in el !
  Sfinxul meu drag, mi-a placut mult o definitie despre adevar:
  „Adevărul este o doamnă sfioasă, mult prea binecrescută pentru a te pocni în cap şi a te trage în peştera ei. Ea este acolo, dar oamenii trebuie să o dorească şi să o caute.”( William F. Buckley Jr.)
  Si sa ne amintim ca:
  „Cel ce vrea sa spuna adevarul gaseste portile inchise.”
  „Adevarul intr-un cuvant, iar minciuna in mii si sute.”
  „Adevarul nu trebuie aratat gol, ci in camasa.”
  „Mai bine intemeiat pe adevar sa invingi o parere, decat intemeiat pe o parere sa te invinga adevarul.”
  „Lingusirea face prieteni, adevarul starneste ura.”
  Cinste sarbilor frati, care merita o patrie adevarata, pe masura lor !

  Apreciază

 14. oroles zice:

  @ Mihnea , nu uita ca lumea in care traim are mai multe fete , crezi ca eu nu stiu ca Israelul uraste musulmanii si viceversa ? Totusi , sigur ca stii ca tot asa urau si pe nazisti dar nu i a impiedecat pe bancherii si industriasii evrei sa le finanteze razboiul , am citit ( daca nu ma insel , la Marele lup alb pe blog ) despre implicarea altor bancheri evrei in razboiele din fosta Yugoslavia , cum spunea si Sibilla , nici americanii si germanii nu i iubesc insa din diferite motive îi sustin . @ Sibilla , probabil ca asa cum pe tine te acuza de legaturi cu KGB , tot asa zic despre mine ca sant antisemit , antiamerican si mai stiu eu anti-ce ? Adevarul e ca sant patriot , asta o recunosc si m am cam saturat de atacurile murdare asupra Romaniei si de asa zisa superioritate a unora . Mihnea facuse niste ” glume ” pentru care nu am mai intrat pe el , dar îi recomand sa fie un bun roman . Nici eu nu sant roman pur , sant de origine daca ( sant ceea ce simt chiar daca poate sangele ar putea spune altceva ) dar tara mea e mai presus de tot si ma straduiesc sa fiu un bun roman ! P.S. In timpul razboiului moldo-transnistrean( rus ) doua batalione de voluntari moldoveni neinarmati au cazut intr o capcana a Spetznatz-ului si macelariti , in zilele urmatoare erau prezentati ca si cetateni transnistreni masacrati de moldoveni .

  Apreciază

 15. sfinx667 zice:

  @pescăruş argintiu, drag mie,
  Cora, eu iubesc sârbii, sunt sârbii mamei mele, sângele meu corcit te îmbrăţişează cu Lumină dragă prietenă … sârbii când iubesc, apoi iubesc, nu se joacă ! Ferească Sfântul Tatăl Ceresc însă, să le huleşti mama, sau odrasla, sau neamul ! O Boje, nimic şi nimeni nu-i poate doborî … şi uite, Srbija există ! De aci, atâta încrâncenare a zmintiţilor să-i desfinţeze cică …. Dumnezeu îi iubeşte pe sârbi !
  Zivela Srbija !
  Hvala lepo , Cora, moja drugarica 🙂
  Sibilla

  Apreciază

 16. sfinx667 zice:

  @oroles,
  cunosc, ştiu, asta zic şi eu prieten drag, vom spune lucrurilor pe nume, nu avem voie să stăm, avem datoria morală să spunem tot ce ştim, noi aceia care chiar ştim !
  Adevărul e că eu nu am negat nimic din acuzaţii, am simpatiile mele, legăturile mele, rădăcinile mele, dar sunt eu tot timpul şi mă mândresc că sunt patrioată, da naţioalistă, în cel mai bun sens şi înţeles, cârtitorii mă lasă sloi, atacurile la adresa sârbilor mă motivează să fiu mai înverşunat apărător , pentru că, repet, eu ştiu despre ce vorbesc, orice ar spune ” atotştiutorii în toate ” … ştiu şi că România este Nemuritoare şi că vremea cameleonilor va apune , cât mai există piepturi în care bate inimă de dac şi daie, pământul acesta este al nostru, nu al trădătorilor de neam !
  Mulţumesc frumos oroles prietene, da, şi moldovenii sunt fraţii noştri şi vor fi mereu !
  Fii binecuvântat !
  respecte şi preţuire,
  Sibilla

  Apreciază

 17. Pingback: Bloggeram

 18. sfinx667 zice:

  Cpaciba !!!
  🙂
  ” Nebunia vitejilor, iată înţelepciunea vieţii. ”
  ”Neobişnuitul din jurul meu îmi tulbură sufletul. ”
  ”Aceia vor fi socotiţi mai buni, care vor îmbrăţişa cu inima mai largă lumea. ”
  ”Tu să te uiţi fiecăruia drept în ochi! Şi-un dulău de s-o năpusti asupra ta, tu tot aşa, să i te uiţi drept în ochi şi-o să vezi că nu-ţi face nimic.”
  ”Sunt numai două forme de a trăi: putrezind sau arzând. Laşii şi hrăpăreţii vor alege prima, bravii şi mărinimoşii, pe a doua; fiecare om care iubeşte frumosul va vedea limpede de ce parte e măreţia.”
  ( Maxim Gorki )
  Sibilla

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.