UPDATE !! În sfârșit ! Ponta A RUPT PACTUL DE COABITARE! / Victor Ponta … NU ai curaj ! Demonstrează că mă înșel !!

UPDATE   – În sfârșit ! Ponta  A RUPT   PACTUL DE COABITARE !! BINE ! Se poate ȘI mai bine și am pretenții la cei care pot ! Aștept și alți pași spre normalitate și nădăjduiesc să fie făcuți la timp Dobro, Victor Ponta !

Victor Ponta … NU ai curaj ! Demonstrează că mă înșel !!

400_F_38699986_MDqQeIFuGDoGFQ7UFBtUbWJzTmuYXQqj

cam  asta i-aș transmite eu Premierului :

Victor Ponta sunteți Premierul tuturor românilor, sunteți președintele PSD, deci și al meu ( ! ) și totuși, eu MAMĂ și OM și PATRIOT înainte de-a fi membru de partid, ei bine eu am curaj și vă spun că : NU AVEȚI CURAJ SĂ RUPEȚI PUBLIC PACTUL CU DEMISU băSECU !

Nu e vorba de doar curaj. E vorba de onoare, de demnitate, de promisiunile pe care le-ați făcut milioanelor de români, e vorba de  niminiciile  săvârșite de  băSECU și Mafiile PDL, apropo de ” dreptate până la capăt ” ( sperăm nu doar un fluturat slogan de campanie  ! ), e vorba că ne cereți votul și sprijinul și încrederea….

Radu Tudor … eu una, mai limpede de atât nu poci fi, dar Premierul are ocazia să demonstreze celor ca mine, că ne înșelăm …

Aveti curaj, dle Victor Ponta?

Delirul prezidential se manifesta in forma sa extrema, tremens, in ultimele 5 luni de mandat. Individul ameninta, denigreaza, spumega, este exoftalmic de furie.

Da ordine, spune cine sa da si cine sa ba, separa el apele intre bine si rau. E ca un zeu, bahic si aruncator de fulgere.

Voiculescu trebuie sa intre la puscarie pentru ca asa vrea el, la prezidentiale sa aibe sanse cine vrea el, Ponta e vai de capul lui si a fost pacalit cu pactul de coabitare.

Pe scurt, toti in tara asta sunt prosti, numai el, smecherul bufurilor politice e destept.

Apropo de coabitare, am o intrebare simpla si directa : domnule prim ministru Victor Ponta, cat de mult vreti sa va mai compromiteti prin coabitarea cu acest personaj sulfuros, daunator democratiei? Nu e de ajuns ca va face in fel si chip, spunand public faptul ca pactul a fost o pacaleala trasa dumneavoastra? De ce insistati sa va umiliti in fata unei figuri atat de triste si gretoase precum Traian Basescu?

Aveti curaj sa rupeti in public pactul cu Traian Basescu? Sau mai aveti rezerve de suportabilitate nebanuite? Eu (si cred ca foarte multi din tara asta) nu mai avem rabdare.

Scadenta se apropie odata cu alegerile prezidentiale.

http://radu-tudor.ro/aveti-curaj-dle-victor-ponta/

Și nu vreau și nu pot să nu amintesc ceea ce mintea limpede a Președintelui Ion Iliescu subliniază ( păcat că nu se iau  notițe ) :

” Soluţia ar fi întoarcerea la ideologii, şi renunţarea la a face din partide doar simple instrumente pentru a beneficia de ”plăcerile” guvernării. Când va fi clară diferenţa dintre stânga şi dreapta, când va fi clar ale cui interese sunt promovate de fiecare partid, abia atunci vom avea premisele însănătoşirii scenei politice româneşti. Până atunci va fi doar un trist carnaval al alianţelor ce se nasc şi pier. ”

Valabil și pentru tine, Victor Ponta  , cele de mai sus, enunțate de Președinte !

10516777_260125664197797_3729698902675972044_n

INDIGNAȚI-VĂ !!!!!

Vă mai amintiți ? ” Noi și cu Antena 3 îi dăm jos pe derbedei ” – d-aci se trag multe !!

Miliția DEMISULUI băSECU acționează la ordin, conform planului dinainte stabilit ! Personal am convingerea că va veni și ziua când toate aceste mizerii ( la adresa românilor, media, etc ) se vor întoarce împotriva clanului băsescu, a căpușelor acestui clan dar mai ales a lacheilor acestui clan !

Vor să închidă Antenele, aceasta e adevărata miză : control total asupra media și-acest control toate partidulețele-l vânează și jinduiesc, știm bine de ce, geaba ne vor cu toții proști.

Sunt multi cei deranjati de intrebări, de anchete jurnalistice, și-s de absolut toate coloraturile penajului de sconcși….

NU uitați, Antena 3 a fost CU noi, alături de noi, în stradă, în ger, în ninsoare ! băSECU și clanu-i de penali ne-au fugărit, hărțuit, amenințat.

NU ridicați piatra împotriva oamenilor care ne-au fost și au rămas alături – ne va costa scump nepăsarea, naivitatea !

Păcălicii de-și zic politicieni se plimbă dintr-un partid în altul, dintr-o ogradă-n alta, sunt totuși MURITORI și ei, au titluri, funcții, poziții, vremelnice . Analiștii, oamenii de presă, jurnaliștii de la toate televiziunile își fac meseria : prezintă puncte de vedere, fac analize, invită la dezbateri, anchetează, pun întrebări deseori incomode dar necesare nouă ! Concluziile ne aparțin !

Se apelează la botniță pe gura presei și asta NU E BINE ! Pentru nimeni nu e bine !!

NU fac lobby pentru Antene, moguli, trusturi, e loc pentru oameni de presă, analiști, jurnaliști posturi tv și de dorit a fi și concurență fair-play. E loc… dar nici să tac nu am de gând căci amenințările NU-mi sunt deloc străine și sunt doar o etapă – se pregătește și altceva !!!

Și n-ar fi rău să ne opunem cenzurii, să NU acceptăm botnițe, să adunăm rândurile… cum cine ? Noi toți ! Altfel, ne amuțesc !!

Vrem știri, vrem informații, vrem răspunsuri, vrem – din cât mai multe surse să le avem e de dorit deci ȘI de la oamenii Antenelor, de ce nu și de la ei ??!!!

Dacă jurnaliștii sunt amenințați, amuțiți, scoși din peisaj rând pe rând… realizați pe noi, cei anonimi și nu mai știm ai cui și făr de apărare, pe noi vă dați seama ce ne așteaptă pentru că nu luăm atitudine ???

INDIGNAȚI-VĂ CÂT MAI AVEM TIMP, ALTFEL…. URMĂM !!! SĂ NU VĂ ÎMBĂTAȚI CU APĂ DE PLOAIE CĂ N-AM URMA !!! INDIGNAȚI-VĂ ȘI LUAȚI ATITUDINE PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU !!

p.s. dacă-ar avea un dram de luciditate, de înțelepciune, colegii de breaslă de la celelalte trusturi, ar reacționa, ar lua atitudine, ar fi solidari….. pentru că e cu bătaie lungă și victime pot deveni și ei cândva….

sibilla

 

*******

DEMISU băSECU ordonă, Justiția ” independentă ” se execută, ordinul mârlanului de la Cotroceni nu se discută, deh !

Satanic Abuser – băSECU continuă să facă legea fărădelegii – recunoaște public cine-i jupânu…. Mai clar de atât…

 

10540561_10203442181554088_1804517132430273737_n

Două vorbe și despre procesul – dosarul ” Telepatia ” î , că poci dar NU mă mai vreu abține la adresa nimănui :  Satanic Abuser – securistul de la Anvers,  mârlanul DEMIS NU contenește cu căsăpirea tuturor celor ce i se opun.   Miliția  politică a  aflată-n  slujba  Cotroceniului l-a  aruncat NEVINOVAT după gratii pe Adrian Năstase, cel mai bun premier al  României. Sigur că ȘI cu larga colaborare a unor  tovarăși din PSD pe care nu-i uit și nu-i iert never ever ! Acum suflețelul hâd al mârlanului pohtește să-l  arunce după gratii pe Dan Voiculescu. Pentru că nu-i închină ode, pentru căî i se opune, pentru că deține trustul Intact unde se dezvăluie afaceri murdare ale unor păcălici ce se cred politicieni.

TOATE partidele și TOȚI păcălicii de se  cred politicieni se tem de Antena 3 ! Se tem că le e arătată public adevărata față. Aceea pe care-o ascund. Dar, cel mai tare se teme de Antena 3,  traian băSECU împreună cu clanul său de penali, Mafiile PDL : famiglia băsescu, Udrea, Blaga, Videanu, Anastase,  Blejnar,  Udrea, Frunzăverde, ș.a.

Demisu băSECU vrea mușamalizarea dosarelor ALRO, NANA, FLOTA,  etc.

De ce e lăsat băSECU să pună botniță presei, media ? Să ne răspundă Puterea actuală, zic !

JOS LABELE DE PE ANTENA 3, PRĂPĂDIȚILOR !

Luați de citiți și vîă cruciți :

DEZVĂLUIRI ULUITOARE: Experta DNA, forţată de procurori să umfle prejudiciul în dosarul privatizării ICA

ca sa fie tacamul complet si circul, circus – ca la noi la nima-n lume !!!
DNA vrea aparatură nouă, de un sfert de milion de euro, pentru interceptări
De asemenea, printr-o hotărâre guvernamentală, DNA va suplimenta cu 50 de posturi numărul de ofiţeri şi agenţi de poliţie judiciară.
http://www.antena3.ro/romania/dna-vrea-aparatura-noua-de-un-sfert-de-milion-de-euro-pentru-interceptari-262659.html

Bogdan Chirieac: Finalul de mandat al domnului Traian Băsescu va fi o baie de sânge

TRAIAN BASESCU SI-A FACUT COLECTIE DE SCHELETE

 p.s. apropo de  schelete : văzurăți că  frunzăverde și blaga au percutat ? și-ale lor schelete  tot în dulapul  Demisului, deh  😉

*******

UPDATE !!

Victor Ponta a rupt pactul de coabitare cu Traian Băsescu

Jurnalistul Radu Tudor a comentat pe marginea acestui subiect. Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, în cadrul emisiunii „La ordinea zilei„, Radu Tudor a declarat că se bucură pentru faptul că, în sfârşit, „premierul Victor Ponta a dat un semn de bărbăţie”.

Am cerut acest lucru (ruperea pactului cu Traian Băsescu-n.red.) domnului premier în mod imperativ. Textul pe care l-am publicat pe blog are un soi de averisment public în el. Eu îi spun (premierului Victor Ponta- n.red.) că nu poate intra în campanie electorală, să fie sigur de victorie şi să se delimiteze de tot ceea ce a patronat Traian Băsescu timp de 10 ani, fără să denunţe acest pact de coabitare„, a spus jurnalistul.

sursa : aici

Scrisoarea lui Victor Ponta către Traian Băsescu

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la UPDATE !! În sfârșit ! Ponta A RUPT PACTUL DE COABITARE! / Victor Ponta … NU ai curaj ! Demonstrează că mă înșel !!

  1. Pingback: Miley Cyrus decadenţa civilizaţiei | Blog Popa Țeapă

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.