UPDATE – AJUNGE !!!!!!!

AJUNGE !!!!!!!

Nastase

” Opinia este, pe de o parte, o formulă valorizată social faţă de care un subiect îşi dă adeziunea şi, pe de alta, o luare de poziţie asupra unei probleme controversate a societăţii. ” – Serge Moscovici

*******

„Pe pământ avem de toate
Şi mai bune si mai rele
bune – rele
Şi închisori si libertate
Şi am putea
Şi nu se poate
Şi ruina si cetate,
Genii mari si frunţi tembele,
Vânt ce sta şi vânt ce bate,
Şi martiri dar şi lichele,
Nedreptate şi dreptate
Si-a putea şi nu se poate
Şi noroi şi stele”

Mircea Vintila – Pamantul deocamdata

Subsemnatul Andrei, fiul lui Adrian Nastase – tata, profesor, tata, politician, tata, jurist, tata, exemplu pentru fii sai, tata, sot, va adresez cu demnitate urmatoarea cerere:

Ajunge! 

Institutiile pe care le reprezentati au menirea de a cauta si propovadui justitia si adevarul!

In lumina celor de mai sus ( si ma refer la AJUNGE ) cer inca o data sa-mi respectati dreptul de a-mi iubi tatal si de a-l aduce acasa, unde i-a fost locul dintotdeauna!

Fac aceasta cerere publica, Dumnezeu o cunoaste! Voi o cititi acum!

Andrei Năstase

*******

Recent – 16 martie 2013, avut loc în Municipiul reședință de Județ, Reșița, Conferința Județeană de Alegeri.

Cele mai multe aplauze le-a primit IVA STOICEVICI – USR – Reșița care de la pupitrul cu însemnele PSD Caraș-Severin a spus spre luare aminte ( că pe ceilalți i-a durut gura…. ) :

” NU-l uitați pe Adrian Năstase ! Avem nevoie de Adrian Năstase !! ”

 AȘA E , SÂRBULE ! AVEM NEVOIE DE ADRIAN NĂSTASE ȘI-L AȘTEPTĂM !! BRAVO !!

481354_546840718693318_898935280_n

Stefanescu: In mod obligatoriu locul lui Adrian Nastase este in PSD – CATEGORIC !!

” Am mare încredere în momentul acesta că i se va face parţial dreptate la următorul termen şi că va fi eliberat. Spun parţial dreptate pentru că oricum procesul lui Adrian Năstase a fost politic, şi pentru aceasta la un moment dat în viitor cineva va trebui să răspundă’, a adăugat liderul CN al PSD.

Codrin Ştefănescu a subliniat că în ultima perioadă există momente în care Adrian Năstase se bucură de simpatie în rândul opiniei publice tocmai pentru că se ştie adevărul despre acest dosar politic. ( … ) ”

coperta_reprezentarea-romaniei-la-ue

Sâmbătă, 16 martie 2013, a avut loc lansarea volumului:

Lansare “Reprezentarea României la Uniunea Europeana în contextul reglementărilor interne și europene”

Prietena mea, a noastră, Viorica Buda, a călătorit cu trenul două zile să fie prezentă la Lansare  ȘI pentru mine. Din RESPECT și    SOLIDARITATE  față și pentru  Adrian Năstase ! Draga de ea mi-a cumpărat și cartea și-i mulțumesc !

Am vorbit la telefon cu Viorica. Mi-a spus ” merg la Lansare, vreau să fiu acolo pentru Năstase ”.  Apoi mi-a spus ” a fost lume multă și mă bucur că am fost prezentă ! ”.

S-a întors la Pensiunea Eden Jibou, Viroica Buda fiind de profesie GAZDĂ, deaceea zic, s-o vizitați, că merită !

Viorica Buda

Despre  ” Sezonul Congreselor ” a scris spre LUARE AMINTE , ca întotdeauna foarte bine, Adrian Năstase ! Convine au ba,  AN are dreptate !

Rămâne ca Adrian Năstase să fie LIBER ! Pentru că  E timpul pentru că NU merita mizeria care i s-a făcut de către bă-SECU și gașca-i și, din păcate, nu numai ( !!! ). Și pentru că AJUNGE !!

Adrian Năstase… rămâne cum am stabilit ! Avem treabă ! Multă…. Și am încredere în Omul Adrian Năstase pe care am avut șansa să-l cunosc și foarte mare încredere în Politicianul Adrian Năstase care are încă multe de spus !!

sarbi

 iar sârbii din Caraș-Severin, Ivanco și Sibilla spun cu tărie :  AVEM NEVOIE DE ADRIAN NĂSTASE !!!

” Am crezut și cred, în continuare, în nevoia de loialitate în politică, în respectul pentru ceilalți și în respectul pentru cuvântul dat. Să nu mă întrebați, însă, ce cred despre trădare în politică…. ” – ADRIAN NĂSTASE

La fel și noi spunem că E nevoie de loialitate în politică ! Și nu, AN, n-o să vă-ntrebăm vreodată ce credeți despre trădare în politică… pentru că și noi credem la fel ca domnia dumneavoastră !!!

Ce să spun  Adrian Năstase, prietenul meu de suflet…. să spun  trădătorilor și  unui mârlan ca bă-SECU că :

” Trebuie să ai totuşi ceva inteligenţă, ca să te doară că nu ai destulă. ”… iar de unde NU-i,  nici Doamne, Doamne….

sibilla

AN

UPDATE !!

ADRIAN NĂSTASE – ELIBRAT !!!

Fostul avocat a lui Adrian Năstase, Lucian Bolcaș, a declarat pentru DeCe News că încercările procurorilor anticorupție de a nu-l elibera condiționat pe fostul premier aveau scopul de a-l termina psihic pe Năstase. Totodată, tentativele procurorilor s-au dorit a fi un semnal dat de Traian Băsescu, care a vrut să demonstreze că mai deține controlul justiției. – sursa DC NEWS

Victorie dulce-amară pentru Adrian Năstase

Coşmarul lui Adrian Năstase, început în ziua de 20 iunie 2012, a luat sfârşit! Fostul prim-ministru al României gustă prima zi de libertate după stagiul penitenciar efectuat la închisoarea Jilava în urma mascaradei judiciare “Trofeul Calităţii”. Deţinutul Adrian Năstase – condamnat politic al regimului Băsescu – şi-a dovedit şi în împrejurările grele prin care a trecut superioritatea intelectuală şi morală faţă de detaşamentul odios de torţionari care l-au vrut înfrânt, distrus ca om, epuizat ca politician, secătuit ca profesor. Cel mai performant premier al istoriei postdecembriste iese din închisoare însă întărit de solidaritatea prietenilor, ocrotit de căldura familiei şi, ceea ce este cel mai important, conştient de sentimentul că nevinovăţia lui este acum susţinută de milioane de oameni.

Campania Jurnalului Naţional pentru a demonta acuzele procurorilor DNA, dar şi sentinţa nedreaptă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a avut în acest sens, credem, efect. Sentinţa de eliberare condiţionată nu absolvă de vină răspunderea de plumb ce revine băsiştilor care au instrumentat farsa judiciară a unui proces odios menit să strivească adversarul politic cel mai puternic al preşedintelui  ilegitim.
Prima zi de libertate are gustul dulce-amar al  luptei câştigate cu multă suferinţă împotriva unei maşini ticăloase.
Atenţie! Acest mecanism infernal nu s-a gripat o dată cu eliberarea lui Adrian Năstase! Sub umbrela ofensivei anticorupţie, ghilotina băsistă stă la pândă, gata să facă alte victime, cu aceleaşi procedee şi aceiaşi locotenenţi fără scrupule folosiţi împotriva lui Năstase.
Jurnalul Naţional

 „E un om cu merite pe care nimeni nu le poate contesta şi cu calităţi deosebite. Nu-s mulţi politicieni în această ţară care să aibă pregătirea, orizontul, experienţa unui om ca Năstase. Vor judeca fiecare aşa cum trebuie”, a arătat Ion Iliescu.

*******

Marius Tucă: Pustiu la încarcerare, alai la eliberarea lui Năstase

În seara când Adrian Năstase a fost transferat de la Spitalul de Urgenţă la Penitenciar, şi băgat la închisoare, în faţa casei şi în jurul familiei sale era linişte şi pustiu. Acum, eliberarea sa este însoţită de un adevărat alai de prieteni şi de apropiaţi. Se vede treaba, parafrazând, că înfrângerea (închisoarea) a fost orfană, pe când victoria (eliberarea) este a tututor.

Jurnalul Național

CUM CIUPERCILE DUPĂ PLOAIE ȘI PESEDEII ” ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR ”…. ( NU generalizez, dar farisei, oportuniști dintre IUDE, văzui și azi cam peste tot ) – Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la UPDATE – AJUNGE !!!!!!!

  1. Popateapa zice:

    Bravo sârbilor și sârboaicelor! 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.