Căutiș : ” kamikaze ” care ” investighează ” la ordin. Al Cotroceniului, punct.

Căutiș : ” kamikaze ” care ” investighează ” la ordin. Al Cotroceniului, punct.

AlexandruCautis

sursa imaginii : aici

Până  azi, recunosc,  habar n-am avut cine buba e  personajul ! Un ” analist ” care se pricepe să ponegrească, să împroște cu noroi și, evident, cu MINCIUNI, mai nou, pe tatăl   d-lui Adrian Năstase, Marin Năstase. La fel ” gândește ” despre   actorul Mircea Diaconu,  despre Radu Tudor, despre Victor Ponta, … despre oricine nu-i place  Stăpânului său, mârlanul alcoolic de la Cotroceni, zic.

Dracu nu-mi dă pace și caut info despre PRĂPĂDITUL sub simbria Cotroceniului, ipocritul slugă la dârlugă ,  Alexandru Căutiș – specimenul trist care-și permite să-i ponegrească tatăl AN-ului nostru, și…. iacă :

1. – mă uit pe pagina acestei slugi băsiste, pe facebook – golanul, boschetar cel puțin într-ale limbajului…

Alexandru Cautis :
30 martie

” Îi place să-și pună virgulă în spatele subiectului, dar nu-i place să-și pună pe căcatul lui de blog (cu platitudini ca și cărțile lui) decât comentariile favorabile. Încercați să-i spuneți sincer ce gândiți despre el, de rău și veți vedea că nu le publică.
Un fel de boschetar al gramaticii; îi place atât de mult virgula încât adeseori și-o pune între subiect și predicat. ”

 Măi dragă păpușel, Căutiș : de ” gramatica matale ” zuitași ” ? 

Tu ești PENIBIL și pe foarte bune un sărman boschetar ! Pen că te exprimi folosind obscenitățile făr de oprire și pozezi în ce NU ești, măgarule.

Alexandru Cautis :
22 martie

” Anunț pe bune: căutăm asistentă pentru emisiune TV Kamikaze. Cerințe: să arate ca asistentele de la televizor, dar să fie măcar de trei ori mai deșteaptă. Domnișoarele interesate sunt rugate să ne scrie (cu CV, poze, glume, înjurături, ce mai consideră ele de cuviință) pe adresa concurs@kamikazeonline.ro.

Voi, băieți, ați putea să dați niște share-uri, ca să ne ajutați la baza de selecție. ”

Alexandru Cautis :
21 martie

” Radu Tudor, in delir pe Antena 3: “Traian Basescu Nu este seful Armatei Romane. Seful Armatei este ministrul Apararii” .

Sa mori tu, analistule!? Președintele ESTE comandantul forțelor armate și îndeplinește funcția de președinte al Consiliului Suprem de Apărare a Țării!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

si acest lucru nu-l schimbi tu si ceata de indivizi imbecilizati de atata pupincurism USLamist. ”

Alexandru Cautis :
6 martie

” Știre de ultimă oră: A murit Hugo Chavez, dar Ion Iliescu nu are nici pe dracu. ”

Alexandru Cautis :
12 februarie

Pe câți bani îi suge pula Bușcu lui Ponta în texte consecutive? Măcar la Vântu se aflase cât e batista”

sursa : pagina  de FB a ipochimenului

http://www.facebook.com/alexandru.cautis.9

2.) – alte ” cuvântări ” cu conținut pornografic ale SANCHI cică ” jurnalist de investigație ” :

http://www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/cum-au-fost-publicate-in-premiera-pe-tara-pozele-cu-geoana-la-vantu/

3.- Despre PRIETENIA dintre STĂPÂNUL bă-SECU traian și lacheul plătit de Cotroceni, prăpăditul SANCHI cică ” jurnalist de investigație ” Alexandru Cautis :

http://www.kmkz.ro/de-pe-teren/interviu-dezvaluiri/traian-basescu-as-cumpara-o-actiune-la-revista-kamikaze-asa-simbolic/

( cu mențiunea că există și Fragment video din interviu )

kamikaze – e un luptător care se sacrifică într-o acțiune de atac….  ucide și se sinucide…. Persoană care se lansează într-o activitate foarte periculoasă. Sub simbria unei  ” armate ”, haita  politichiei mioritice, în acest caz ! Așadar, ucide și SE sinucide..

4 – BONUS  cu dedicație tovarășului Alexandru Căutiș care se dă maestru într-ale gramaticii, deh :

Să fii ieşit din minţile-ţi ortografice

Domnu’ Căutiş, de la Caţavencu, ne explică cum tre’ să facem ca să fim ieşiţi perfect făcătura.

Că unu’ sau altu’ ar vrea să fie ieşit perfect, asta o mai înţeleg, deşi mi s-ar părea bizar. Da’ să vrea să fie ieşit perfect făcătura, asta n-o mai înţeleg. Şi, mai ales, nu-nţeleg la ce foloseşte. Da’ mă rog. Fiecare cu a mă-sii.

Domnu’ Căutiş, băiatu’ meu, fă-ţi un bine şi dă o tură p-aci, ca să afli cum e treaba cu i-urile lui fi.

sursa : DIACRITICA 

N-am mai rezistat … E…

M-am oprit. De scârbă, silă și…. MILĂ!
Văzui că are 3 copilași. Înțeleg că foamea-i mare și…. dar se poa trăi și cu puțin dar DEMN ca furnica atomică ȘI mulți alții, fără să te prostituezi aruncând cu aberații, invective, obscenități și acuze NEFONDATE, c-așa-ți ordonă cel care te plătește – stăpânul bă-SECU ! Dacă astfel își educă odraslele acest tinerel… tată…. vai steaua ta viitor al țărișoarei, vai !! Curat MURDAR acest SANCHI ” jurnalist de investigație ”, bleah…

Bineînțeles că  NU se vor potoli cu hărțuirea pe toate căile, sub toate formele, cu toate mijloacele și vor continua să-l atace pe Adrian Năstase ….  și bă-SECU cu  gașca-i de lepre și cei care-i sunt ” kamikaze ” sub simbrie, deci contra cost dar  și penalii care  se tem de Adrian Năstase, căci  SE TEM.

Și se tem pentru că românii REFRETĂ că Adrian Năstase nu e încă-n linia întâi,  și-l regretă pe Premierul Adrian Năstase care  a condus cu mina de fier PSD si guvernul 2000-2004. Cele mai importante victorii politice ale Romaniei in mandatul sau au fost : integrarea in NATO, incheierea negocierilor de aderare la UE, eliminarea vizelor si libera circulatie a romanilor in spatiul european. Economia României, Adrian Năstase a ” lăsat-o ” pe creștere, +8 !! Și-am dus-o mai bine  CU Năstase și e în stare să ne readucă  pe linia de plutire, dar…

Ce mă oripilează și pe mine una deloc uimește, e însă tăcerea GRĂITOARE și cutremurătoare a prea multor loaze din… PSD ! Nici unul, dar nici unul NU ia atitudine, nu mișcă-un dejt de-atâta amar de vreme de când Adrian Năstase – condamnat politic de Miliția bă-SECU-lui, NEVINOVAT e hărțuit, terfelit !

Pe bună dreptate mă-ntreb ca mulți alți români :

Și totuși….. oare chiar numai mârlanului de la Cotroceni îi șade revenirea AN-ului în gât ( ? ) Că pare mai mult de atât, mult mai grav …. și muuult mai diabolic, n-așe că-i așe … Ei bine, se tem de Adrian Năstase o mână de prăpădiți care depun in continuare eforturi , după cum era și previzibil și preavizibil, toarăși !
Și-așa un damf de ipocrizie răzbate dinspre diabolicii hăștia care mie una mi se pare că taaare bine mai colaborează pe linia hărțuirii cu insistență încă și încă și încâ și… Doamne, până când, a AN-ului nostru, aia-i !
Mențin ce-am mai spus și-n alte rânduri : Blestemat fie bă-SECU și gașca-i, daar ȘI pesedeii implicați ori… ” complicați ” , AMIN !Și ei și tot neamul lor de putori ! Vi-ar masoneria să vă fie pe piept și să vă aducă sfârșitul pen că acest popor NU  CREDE în ” Frați ”, în ” întunecați ”, în Iudele – groparii țărișoarei !

Oftez și…

Și cuget toot mai mult la  spusele prietenului  nostru George Șerban :

” Ca, dincolo de orice vina posibila, Adrian Nastase este hartuit de o Justitie corupta si subordonata politic, ca orice justitie corupta, este, deja, o realitate de necontestat.
Ca motivul aceste hartuiri este teama unuia (sau unora) ca Adrian Nastase ar putea reveni in politica mare, este un adevar de necontestat.
Problema mea este ca, daca pana acum stiam, eram sigur ca stiu, cine se afla in spatele acestei hartuiri si a cui este aceasta teama, ei bine, acum, nu mai sunt sigur, chiar pot spune ca nu mai stiu deloc … cine sa fie?!… ”

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.