Frunzăverde-n regională. Vama ei de … poticneală!

Frunzăverde-n regională. Vama ei de … poticneală!

Ce mai fac PENALII din cartelul Caraş-Severino, zona de influenţă a ” ayatollahului ”, Tzuică-Man, Sorin-LACHE , poama cu compasu-n cur:

Fotoghicitoare din Germania

Unul dintre vigilentii romani de bine care traiesc in Germanica ne-a trimis prin posta o ilustrata – ghicitoare. Omul, pe numele sau Vasile, lucreaza ca si vidanjor la Aeroportul International din Munchen. Intre doua pompe si-o latrina, la o pauza de tigara, Vasile a vazut un personaj care ii era extrem de cunsocut, in perioada in care inainte sa emigreze, se ocupa cu tigari de contrabanda prin vama Naidas, pe Clisura si prin alte locuri de taina ale Caras-Severinului.

Iata fotoghicitoarea sa:

“Iubiti banateni, joi, ora 11 si jumatate, stateam proptit in mop, pe un culoar de la lucru, adica de la aeroportul din Munchen. Si ce mi s-a mai luminat fata cand am vazut de la mare distanta un nas rosu, ca o ridiche uriasa. Si ce amintiri m-au mai napadit: ce vremuri cu euroi, tigari si alcool de contrabanda. Ce om, ce echipa. Si ce noroc ca il mai avem inca pe Stoican la vama la Timisoara. Ca au tot vrut sa il schimbe, noroc cu Nas Rosu ca a intervenit ca un tigru. Pai ce, carasenii sa nu faca si ei niste mii de euroi pe zi din tigari la Naidas si la Moldova Noua? Asa Sorine, nu te lasa! Timisorenii astia vor sa ia ei toata regionala vamala, mama lor de hoti!”

sursa : aici

Rezbel, majkă ! Regionala Vamală jinduită cică, dacă i-ar ieşi strategia, pentru o durată nedeterminată , de  inconfundabilul baron Nas Roşu, ” spaima ” bloggerilor, Naşul finilor de pomină prin sud-vestul acaparat de Mafia PD, adicătelea,  adunătura de poponari ce se dau cubici…. buhăiţii ai căror pori emană  damf de comină de Izgar şi ce-o mai pica. He, he…. Vine toamna cu paşi repezi, pică frunza, se usucă…. Vorba bănăţanului : ”  care frunză cagie jios, nu mai suie unge-o fost… care frunză se usucă, o-ngheaţă moarcia pră fugă… ”. Fruuuumos folclorul din Banatul Montan, d-a dreptu mirific, bă, Sorineeee.

Ai dracu clevetitori din Twin Peakse-ul cărăşan, scoaseră pe piaţă diverse variante care mai de care mai încinsă, precum focul de sub cazanul de fript răchia de-i place la maxim ” ayatollahului ” cu nasu borcănat şi purpuriu. Unii zic c-ar mere periodic la o clinică din Regensburg specializată-n dereticat ficaţii cu iz acrişor. Alţii, dimpotrivă,  şoptesc tainic cum că drumurile ar fi rare dar utile dat fiind că ” gradatul ” 33, ar puşca dva iepuraşi deodată : scos consoarta la cumpărat bulendre, că  doară nu s-o lăsa mai prejos de Ana, gugulanca cu lipici de-a lungul anilor la diverşi alţi ” fraţi ”, inclusiv de prin alte ogrăzi ale politichiei mioritice… daaaar şi neşte întâlniri cu alţi autişti iubitori ai compasului, ceva de genu… Ceilalţ se jură că drumurile  vizează ceva întâlniri cu nişte tavariş ruşi.. Sama, Sorine că-ţi cântă iară ciuvica… Muma mea spunea că atunci când s-arată şiomvica pe la fereastra vreunuia, e Semn de moarte. Acuma, nah, dacă ai nevoie de parai pentru campanie, că tot scăzuşi rău în sondaje, io zic să apelezi la suta de fini, la Ana gugulana, de ce nu , mai ales la vicele libidinos, din dotarea-ţi. Dacă te rişti să marşezi scoţând ghearele s-apuci mai strâns regionala vamală, auuuu…. eşci dă miru lumii şi-i superi pe Găbiţă şi pe duduia Elencu şi-apoi nu cred să-i dai satisfacţie tumna blondei bolunde. Ca să nu mai pomenim că între timp l-a specializat şi pe tătucu-i  în rezolvări informative, auuuuu…

Sfatul meu e să predai de bună-voie, nesilit ” de-mprejurări ” sărăcia de judeţ, fă o pauză, da una de fo zece ani, ca să fie claro şi normalno, nu zuita…. Elencu ştie c-o iubeşti cum eu pe tălică, da pă cuvânt de Onoare – iar eu am, nu ca tine!! – că nu-s de vină  dumneamea că duduia te numeşte ” Expiratu ”. Tacso ţi-a arătat dija fo două cartonaşe,  şi fo douăjdouă de schelete pe care le-ai pitit nu prea bine-n dulap, că d-aia ţi le-a dibuit… ştii, tu, când ţi-ai vândut camaradul pe-un os cu gust amar.

Hajde , zdravo, băi, Sorine ! Io ţ-am spus : jos labele de pe reginala vamală, că-ţ cântă ciuvica…. Marş!

Ptiiii, halal  prezidensky, Naşul Mafiei PD din Caraş-Severino, cel despre care toarăşu Ionesie Ghirghioni spune că ” nimic nu mişcă în judeţ fără să ştie preşedintele… ”

Alt  zmincit/necităv la rând…  Auuuu…. vicele cu bube muuuulte, ” cici-li-anu ”, ne-curatu, bleah :

sursa : aici


BĂTAIE PE AURUL VERDE

 Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionesie Ghiorghioni, acuzat că îşi bagă nepotul în puşcărie

” … ( … ) …Oamenii lui Ghiorghioni mă tot ameninţă, că mă împuşcă, că mă omoară. Primesc ameninţări că voi fi împuşcat, are o mulţime de arme de foc. A scos pistolul în şedinţa de consiliu. Poliţia nu ne ajută cu nimic. Prim-procurorul de la Caransebeş e omul lor. La Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin sunt vreo trei plângeri, le ţin blocate, la Poliţie sunt cinci plângeri depuse de oamenii din sat, le ţin ascunse. Ne vom adresa şi Ministerului pentru că vând lemnul la negru. Problemele sunt foarte mari. Circulă rupt de beat cu maşina de la judeţ, a intrat prin şanţ. Poliţistul acela a spus că nu am dat eu în el. Toată lumea ştie asta. Am fost trimis în judecată, nu mi s-au admis martori, probe, nimic. Am fost condamnat la un an cu executare. Am reuşit să strămut acest dosar la Constanţa, unde este pe rol. Personalul justiţiar de acolo a rămas stupefiat de felul în care s-a lucrat la Caransebeş şi de abuzurile care s-au făcut”, a replicat Răduţă.  ”

Remember :

http://www.romanialibera.ro/actualitate/transilvania/scandal-urias-la-composesoratul-bucova-212991.html

http://www.argument-cs.ro/content/la-bucova-dac%C4%83-scandal-nu-e-nimic-nu-e#comment-1660

http://www.argument-cs.ro/content/a-reizbucnit-scandalul-%C3%AEn-composesoratul-bucova

http://www.infocs.ro/index.php/2011/01/12/scandal-urias-la-composesoratul-bucova/

http://www.ultimelestiri.com/scandal-urias-la-composesoratul-bucova-293164.html

Tovarasul Ionesie Ghiorghioni, prim vicepresedinte PD-L Caras-Severin, vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin este si …. Presedintele Consiliului de Administratie al Composesoratului Silvic Bucova (???!!! )Proprietarii de terenuri primesc anual 10 lei/an/ha …. bataie de joc, pretul unei sticle de suc.
Ce se intampla cu banii de la APIA nimeni nu cunoaste, mister total !
Oamenii vorbesc de un Tun de 1 milion euro si se pune intrebarea daca PD-L Caras-Severin e sponsorizat si de pe acest fir ??!!!??

Desi detine functia de Presedintele Consiliului de Administratie al Composesoratului Silvic Bucova ilegal, incompatibil fiind, in data de 15.01.2011 Ghiorghioni a convocat Adunarea Generala pentru Alegeri si,pentru a nu fi contestat si ca sa intimideze oamenii a amenintat ca aduce bodyguarzi. Se spune ca in data de 15.01.2011 in localitatea Bucova, judetul Caras-Severin, la Caminul Cultural la orele15, Ghiorghioni va fi insotit de 30 de bodyguarzi. Miza este milionul de  euro care merge catre PD-L Caras-Severin ??!!

Să fie adevărat ? NU ştim, dar… sunt instituţii ale statului care nu trebuie decât să-şi facă datoria, să verifice ! De ce NU o fac ???

NU acuzăm, cerem investigaţii serioase!!

Pe vremuri cică mai existau : lupta anticorupţie, corpuri de control guvernamentale, curte de conturi, organisme/organe de verificare şi control, pe vremuri… Au rămas numai jurnaliştii şi-aceia  devin victimele abuzurilor-jurnalism cu pistolul la tâmplă, bloggeri cu zilele ameninţate/numărate, în rest… ca la noi la nima-n lume…

Refresh:

Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni, este acuzat ca ar conduce mafia lemnului din judet

Anchete, investigaţii, dezvăluiri. Caraş-Severino cu damf de * brand *: Frunzăverde…

NU PUTEM SĂ NU VĂ RECOMANDĂM O ANCHETĂ PLINĂ DE DETALII ȘI REALITĂȚI CRUDE ȘI VERZI PRECUM bancnota de 500 de euro, despre defrișările făcute de Sorin Frundzăverde și mafia PD-L a pădurilor din Caraș. Evident și previzibil, drumul lemului se termină în județul Timiș. Vă lăsăm să ghiciți la gaterele și la fabricile cărui personaj iubitor de lemn, vânător și pădurar de frunte al județului Timiș….!?

VIP in BANAT » VIP ? » Sorinel Nas Rosu, cel mai potent vanator de blogari

Mişcarea de rezistenţă din sud-vest, să sperăm …

VIP in BANAT »afacerea bustenii” Sau cum face PD-L așchii pădurea din Caraș – Severin

Frunzăverdeeee, potoleşte-ţi lighioana libidinoasă !! Suntem ţinte vii ??!!… cam DA…

” Potenţii ” din Famiglia PD Caraş-Severino au zis : mucles ! Răspuns : NIET ! PUNCT.

Aşaaaa…. în episoadele următoare, deci când vor muşchii mei partizani:  Ana gugulana, protejata lui Nas Roşu şi Ioniţă-securistul şi, cum altfel, câte ceva despre afacerile finilor ” ayatollahului ”, tovarăşii jmecheri şmenari  Valentin Rusu şi Ion Borduz. Ăsta din urmă, Borduz,  îşi asmute periodic potăile penticostale dar mai ales gorilele ieşite de la pârnaie, să-mi ameninţe ba mi-au şi bătut tatăl, numai pe motiv  că e … tata meu, aia care scrie pe bloguri, auuuuu…. Fiţi pe fază !!! Că va tot urma….

Până atunci,  informaţi-vă:

Sinteza privind situatia subventiilor la incalzire si a ajutoarelor de stat pentru incalzire

Ce doreste guvernul BOC:

Sărăcirea românilor, politică de stat

Această politică iresponsabilă trebuie să înceteze imediat. Solicit Guvernului să stopeze cheltuielile discreţionare ale unor miniştri, să reintroducă subvenţiile pentru încălzire şi să etapizeze reducerea lor, proporțional cu creşterea salariilor şi a pensiilor, pentru a păstra neschimbată puterea de cumpărare a cetățenilor.

Ponta: La nivel naţional, USL are 60% , PDL – 20%
„La nivel naţional, scorul, atât cât pote fi strâns din punct de vedere matematic, este undeva la 60% pentru candidaţii testaţi ai USL, vot politic şi 20% pentru PDL aflat la guvernare”, a afirmat Ponta.

USL – Sondaje si candidati – 1.09.2011

În Caraş-Severino, PD – 33% şi ….  CONTINUĂ SĂ SCADĂ :

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.