Frunzăverdeeee… las-o baltă ! Ia un sul şi fă-i să-ţi tacă ! După ce-s proşti mai şi latră…

sursa: aici

Frunzăverdeeee… las-o baltă ! Ia un sul şi fă-i să-ţi tacă ! După ce-s proşti mai şi latră…

*******

Spicuim, răsfoim… revista presei din Caraş-Severino:

1. O ŞEDINŢĂ ORDINARĂ – ORDINARĂ ŞI LA PROPRIU ŞI LA FIGURAT…

April 29th 2011, Şedinţa Consiliului Judeţean Caraş-Severino, prezidată de  ” monumentul ”, fala şi mândria Banatului Montan, baronul Ghiorghioni Ionesie care l-a înlocuit pe ” ayatollahul ” Frunzăverde, acesta din urmă mai cunoscut fiind sub numele de Ţuică-man. Cum  Frunzesky şi-a tras concediu, expertul în declaraţii cum nuca-n păreţi, adicătelea Ionesie Ghiorghioni de meserie : instigator la violenţă, s-a pus pe ” treabă ”… ” Treabă ”, în traducere,  nişte promisiuni, cât să… dea bine, punct.

Punctul culminant al ședinței a fost dezbătut la subiectul DIVERSE, unde s-a ridicat din nou problema desfințării Spitalului de la Bozovici!!

Spitalul din Bozovici a creat polemici la masa CJC-S

Unii dintre consilieri s-au arătat nemulțumiți de o hotărâre la care și-au dat și ei votul, o hotărâre care a lăsat 25.000 de locuitori fără asistență sanitară. Din punctul de vedere al acestora situația este destul de gravă pentru cei care au o urgență medicală. Distanța până la cel mai apropiat spital este destul de mare.

Şi cum mândria PDL Caraş-Severino sunt doi soldaţi ai ” Ayatollahului ” Frunzesky, iaca afirmaţii de iegsberţi:

Vicepreședintele Ghiorghioni a spus că deși nu pare, acest spital mai mult deservea cetățenii decât să fie util. “Oamenii care ajungeau acolo erau de cele mai multe ori trimiși la alți medici din alte orașe. Dacă stăm să ne gândim era și mai rău”

Cu alte cuvinte,  deservirea cetăţenilor este blasfemie, crimă, în accepţiunea guguştiucului Ghiorghioni şi  mai mult de atât, acelaşi baron nesătul, ahtiat de funcţii şi bani afirmă că Spitalul din Bozovici ” nu era util ”…  Va să zică NU e Util partidei  de Gropari ai României din care partidă face parte, util CJC-S, util NU pentru că nu aduce bani la chimir vouă,  derbedeilor ?

Concluzia : orice este util  cărăşenilor şi nu aduce bani în vistieria PDL, NU e util, deci desfinţarea e mai mult decât… utilă, punct.

Ăştia sunteţi. Nişte NIMENI, neica nimeni, fraţi de Lojă şi atât!

Finu lu Naşu Frunzesky, pămpălăul cu mansarda invadată de… păsărici, numitul Valentin Rusu, o dă şi mai abitir cu oiştea-n gard :

“La București una dintre interpelările pe care le-am făcut eu este legată de desfințarea acestui Spital din Bozovici. Trebuie să luăm totuși în calcul că au fost cazuri în care acest spital deservea omului care ajungea acolo, era ținut o jumătate de oră ca să fie trimis până la urmă la Reșița. Să ne gândim și că iarna drumul este impracticabil”, a declarat Vali Rusu.

Hopaaaa…. i-auzi ce zice puşlamaua,  clovnul Naşului… hă, hă…

Interpelări ???!!! Marş, javră ! MINŢI !

Dovada :

Valentin RUSU
Sinteza activitatii parlamentare în legislatura 2008-prezent

Pufarina Vali Rusu! Râsul curcilor,  păcăliciul Caraş-Severinului. La CV îşi trece numai titlurile obţinute graţie transpiraţiei generosului PDL CS, influenţei ” ayatollahului ”, evident nu şi rezultatili dă ” succesuri ” dinainte de… Vali Rusu, de meserie, cum spuneam, Finu lu Naşu ( frunzesky ) – unul din multitudinea de fini ” unul şi unul, Doamneeee… – mut în Parlament, ai zice că dijiaba-n peisaj, dar, după cum  de bună-voie, nesilit de nima-n lume, acest nima-n pociacă se laudă că e mândru de propria-i perso pentru că a votat de fiecare dată iniţiativele  gubernului bă-SECU-Nutzi-Muc cel Mic. Da capo, că ne-a căpiat cu prăpădenia de afirmaţii troglo, măscăriciul Vali Rusu. Deci, Naşu Frunzăverde se dă CU buldogul Blaga.  Finu lu Naşu, Vali Rusu susţine de-a lungul ” activităţii ” sale parlamentare, TOATE iniţiativele Bocului. Cărăşenilor le toarnă braşoave, baliverne despre  ” grija ” faţă de soarta cetăţenilor. Impostorul ! Iudă mică, puşlamaua, cipi-ripi, lache, ptiii…

Cică :

” Să ne gândim și că iarna drumul este impracticabil… ” …

Nu mai spune, prăpăditule ! Nu-ţi papi tu singur căcatul, măi, mamelucule ? Te găsişi să aduci vorba de Drumuri şi poduri, tumna tu, care le-ai făcut franjuri, ” competentule ” ? Cum te mai rabdă pământul şi cât  vă mai tolerează Doamne, Doamne, nemernicilor !!

În perioada 2004-2008, condecurea SC Drumuri şi Poduri SA = Valentin Rusu.

Refresh:

* Drumuri şi Poduri SA Caraş-Severin era deja cu un picior în groapă. Din 1999 până în 2004 firma a avut o cifră de afa­ceri care a crescut constant, ajungând la 2,7 milioane de euro. În 2010 firma era deja în insolvenţă. Declinul a în­ce­put o dată cu numirea lui Valen­tin Rusu în septembrie 2004 ca director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Drumuri şi Po­duri. Mandatul lui Rusu a expirat în 2008, când a ajuns deputat din partea PDL. În decembrie 2008, după pleca­rea lui Rusu la Bucureşti, la condu­ce­rea societăţii comerciale au apărut alţi trei administratori. Printre ei, o ziaristă de radio. * – mai multe informaţii AICI ! ŞI AICI !! Şi comentariile la acest articol : AICI !

Alt nima-n pociacă, marioneta Octavian Ţunea, prefect de Caraş-Severino, deasemeni slugă la dârlugă, servil al ” Ayatollahului ” Frunzesky, i-auziţi lume şi ţară :

” Luna viitoare vom avea o situație clară despre cum funcționa acest spital. ”

Dar până-n luna mai a anului de graţie 2011, de ce HABAR NU AVEŢI ” onor ” fuduliile voastre, adicătelea cum funcţiona Spitalul ??!! Recunoaşte că e la rându-i decor în peisaj, dijiaba, de pomană, poamă bună, că nu mişcă-n front.

Şi la acest moment situaţiile sunt tăti neclare pentru oficialii giudeţului păstorit de gradatul 33, Frunzesky. Ştim. Neclare pentru că : nema interes,  ciuciu implicare,  hai sictir  grijă faţă de destinele cărăşenilor. Ei sunt Fraţi, cică-i deajuns.  Fraţi de Lojă. D-aia care pozează-n ceea ce NU e, n-a fost şi nu va fi never ever.  Scârbă mi-e de masonsky, că de scârbe, cum buba să-ţi fie…

Frunzăverdeeee… ia fă matale un iefort şi dă-le Fraţilor tăi  sulul de hârtie igienică personalizată, să se şteargă la râturi, zău !! Ete, io îmi făcui milă şi te  ” ajut ” cu sulul,  personalizat, majkă, ca de la un FOST ministru al Apărării, bre ( sîc ! ). Fă-i să tacă, că aberează şi  râd preşcolarii la auzul trăznăilor de le debitează , fraţii… mai şi recunosc că-i doare-n briftă de cărăşeni, ce să mai, cam di tăti-i  ” doare ”, că doar numai afacerile şi interesele personale,  odraslele din doatare îi macină pe fraţii tălică, bă, Frunză, băi.

Băi, Frunzesky, da ce-ţi seamănă, să nu vă deochiaţi, băi !


2. ” EVALUĂRILE ” EFECTUATE DE M.A.I… LA ORDIN PDL!

CARANSEBEŞ – Unitatea SMURD pentru vestul ţării, care trebuia să fie la Caransebeş, a fost mutată la… Arad. În octombrie 2010, o echipa de specialişti de la Ministerul Administraţiei şi Internelor a evaluat, în municipiul de pe Timiş şi Sebeş, posibilităţile de dezvoltare a unei unităţi speciale de aviaţie pe zona de vest a ţării.

„Răspunsul este politic la PD-L, nu tehnic la MAI. Nu cred că au măsurat de la birou din Bucureşti lungimea graniţei cu Serbia şi înălţimea munţilor din vestul României şi le-a ieşit lor că sunt mai mari în Arad decât în Caraş-Severin… Oricum, săptămâna trecută am avut o întâlnire la Ministerul de Interne al Serbiei, în cadrul căreia am discutat despre promovarea unui proiect comun, astfel încât să avem posibilitatea de a salva fiecare în timp util bolnavii şi accidentaţii din Banatul românesc şi sârbesc“, ne-a spus primarul Marcel Vela.

Are dreptate liberalul Marcel Vela !! Curat-murdară politichia din subordinea cotrocenistă! Şi îmbucurător rămâne faptul că Marcel Vela nu s-a resemnat,  NU stă cu mâinile-n sân ci,  caută soluţii!

Ehhh, de-ar lua şi alţii exemplu…


3. De Moldomin Moldova Nouă s-a ales praful şi pulberea

Din cauza vântului care a suflat (din nou) cu putere în ultima decadă, în sudul Banatului, în perioada 22-27 aprilie, în zona oraşului Moldova Nouă şi pe Clisura Dunării, a fost antrenat în atmosferă, sub formă de pulberi, steril de pe iazurile de decantare de la mina de cupru a S.C. Moldomin.

SC Moldomin SA a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 60.000 lei.

… este foarte dificil să reporneşti o mină, după ce s-a ales praful şi pulberea de ea.

” Ayatollahul ” Frunzesky – FOST ministru al Mediului… în concediu, ce-i pasă !!

VIDEO Sahara de Banat, poluare masiva cu praf si steril de minereu de cupru la Moldova Noua

Cel mai grav este că norii de praf sunt purtaţi peste Dunăre în localităţile din Serbia şi din această cauză, nu de puţine ori, România a fost în pragul unor scandaluri internaţionale din cauza poluării. De această dată se pare că România va fi trasă într-un proces internaţional. Ştirea a apărut deja pe posturile naţionale din Serbia.

Particulele de nisip sunt aşa de fine încât praful intră în maşină, în casă, chiar şi în cratiţa cu mâncare.

Miercuri, un elicopter a survolat malul sârbesc. Deja seara, la TV Beograd1, a apărut ştirea precum că vecinii sârbi dau Statul Român în judecată. Şi cu toate acestea, nimeni nu face nimic.

Dar chiar aşa! Ce-or mai fi făcând Regele şi Regina? Se pregătesc de Congresul PD-L din 14 mai?

Îhîîîîmmm… se pregătesc pentru-ale lor…  Frunză cu Blaga, Udrea cu Boc… ei de ei, între ei, numai ei, ia mai dă-l naibii popor!

Opoziţia ?

Păi onor Opoziţia, cu tristeţe o spun, nema curaj, cam multe reţineri… în fapte… că de vorbe, suntem şi noi, ăştia mulţi, maistori… şi vorbele n-ajută la nimic.

Judeţul Caraş-Severin e vai şi amar, drumuri franjuri, turism nema,  realizări, zisăi, la mila altora… Geaba se făleşte Frunzăverde cu hârtii şi teorii, că de-aia NU îl cred decât cei ca el,  baronii ori cei cu niscaiva schelete-n dulapurile lui şi evident cei cu credinţa-n Mitul Frunzăverde…

Ah, mai cred în el şi se tem de el, cine alţii decât … fraţii de Lojă de toate coloraturile politice. Cretinii, muherile-n izmene care îi pupă labele şi i se închină, pămpălăii care se dau macho dacă e să ameninţe furnicile dar fac sluş la uşa Ayatollahului şi care se duc în văzul lumii să-l felicite la aniversare. Cretinii care cică-şi lasă maşinile personale la scuteală de ochii unora, altora, dar de ajuns au ajuns la Camera de Comerţ, să-şi felicite Stăpânul. Nişte lache!

Citiţi musai şi :

” Lucrurile astea ar trebui să le vadă în primul rând vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionesie Ghiorghioni, pe care nu-l interesează ofertele cele mai mici ca preţ de execuţie. Dar până să le vadă Ghiorghioni, le vedem noi şi le simt, pe propriile maşini, şoferii ce se încumetă să urce vara pe munte, pe un drum de pe care asfaltul a dispărut de tot, lăsând să se vadă piatra cubică de pe vremea bunicii… ”

Drumurile lor, pe hârtie, şi ale noastre, pe teren

Personal continui să spun că NU există să nu poată fi învins acest * ayatollah *!

NU EXISTĂ să nu se poa ! PUNCT.

Cei care aveţi deprinderea a  * ceti * ŞI printre rânduri, ştiţi ce spun eu…

S-avem răbdare…

Toate-s până la un moment dat, toate …

Becouse, în Twin-Peaks-ul cărăşean, feuda Donului Frunzesky, aurul verde devine aur  galben de 24 carate şi-aceasta se vede : la grumazul muierilor baştanilor, apoi, aurul galben devine maşină de lux,  pensiune, vilă,  cont în bancă… beneficiarii, de toate coloraturile, din TOATE partidele politichiei mioritice. Baronii cu penaj multicolor se dau jmecheri, le şi mere, e drept, odraslele lor le vor plăti păcatele, deşi acum se bucură de beneficiile de-a fi odoare de… politicieni. Care politicieni sunt mai întâi de toate afacerişti sadea,  cei mai dihai în fentat legea.

Ştiţi ce se întâmplă când peştele se împute?  Câinii şi pisicile sfâşie şi se sfâşie între ei, pentru, cap ;)

Update

Trimitem o scrisorică tovarăşei Alma Anastase, preşă a Camerei  să-i punem în vedere să-i scuture pe cei de la Secretariatul Camerei Deputaţilor, măi dragă.  Păi dacă sărmanul Vali Rusu susţine că a depus interpelări dar pe site-ul oficial al Camerei NU există decât O SINGURĂ interpelare în perioada 2008 şi până în prezent, cucoana să facă bine să investigheze cine i-a furat măscăriciului Vali Rusu…aaaa… cuvintele. Mai există posibilitatea ca pămpălăul Vali Rusu să-l roage pe Naşu Frunză să-i scrie-n limba rusă şi lui ceva , acolo, că-i perdut rău în spaţiu, săracuuu…

De ce n-o fi rămas el chelner că NU are clin-mânecă cu politichia…. probabil pentru alte abilităţi…  Ştie Naşu-său care…

VALI RUSU , MINŢI !  CA ORICE JIGODIE !


Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Frunzăverdeeee… las-o baltă ! Ia un sul şi fă-i să-ţi tacă ! După ce-s proşti mai şi latră…

  1. Pingback: Frunzăverde-n regională. Vama ei de … poticneală! « Sfinxul

  2. Pingback: Zbătându-se între coşmaruri şi realităţi : România! « Sfinxul

  3. Pingback: PD-L Caraş-Severino are NAŞ-DON, ca să-i coordoneze, că doar NU-s de capul lor… « Sfinxul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.