” Potenţii ” din Famiglia PD Caraş-Severino au zis : mucles ! Răspuns : NIET ! PUNCT.

sursa : aici

” Potenţii ” din Famiglia PD Caraş-Severino au zis : mucles ! Răspuns : NIET ! PUNCT.

motto:

working for or with hypocrites can be stressful….

Există două feluri de idioţi: cei care renunţă să facă ceva doar pentru că au fost amenintati, şi cei care cred ca le este permis orice, doar pentru că ameninţă – Paulo Coelho

*******

Oricum o dăm, Sorin-LACHE Frunzăverde E IDIOT ! De ce NU dumneamea ? Simplu. Io-s : mică, paşnică, inofensivă, proastă, naivă, nema idei,  dar nu-i bai mare… cu fiecare zi ce trece,  Sorin-LACHE Frunzăverde îmi oferă de bunăvoie, nesilit de nima-n lume, ca un nima-n-pociacă ce ESTE, idei pe tavă.

Recent, a aruncat pe piaţă  una ” bună ”. Ups. Era să zic : una de aruncat la gunoi, dar, mi-amintii că e bubă maaare cu gunoaiele din Caraş păstorite şi acelea de nişte GUNOAIE. I s-a căşunat  tovarăşului Frunzăverde, nici mai mult, nici mai puţin decât să nu-mi mai auză vocea. Bun. Deacord !! Pe cuvânt de ONOARE.  Treacă de la  mine. Câteva zile, nah… Ia să vezi cum se aude vocea furnicii în scris…

PD-L e în campanie electorală.  Campania agresivă a PD-L Caraş-Severino a demarat mai ales pe la Adunările Penticostalilor  , ca par egzamplă în plaţurile câtorva fini ai ” ayatollahului ”! Frunzăverde Sorin-LACHE, Naşu cu suta de Fini, unşi în funcţii, Lojă, chestii.. ” Fraţii ” Penticostali operează mai ales în mediul rural unde lacheii finilor ” ayatollahului ” tună şi fulgeră cum că ” domnul băsescu trebuie să rămână, aşa o zis domnu  Frunzăverde, nu trebuie să vină la putere fanarioţii… ”

I-auzi, ” fanarioţii ” !! Dacă vă zisăi că pedelichelele sunt pline de ” idei ”, deci, IDIOŢI..

Pe bă-SECU, never-ever NU îl recunosc de preşedinte, pentru că NU a fost ales ci,  S-A ALES.  Aşişderea Frunzesky! Ăsta, Frunzăverde, prezidel al Mafiei PD din Caraş-Severino, cel despre care toarăşu Ionesie Ghirghioni spune că ” nimic nu mişcă în judeţ fără să ştie preşedintele… ”, nu admite că EXISTĂ oameni care NU fac sluş la uşa lui, care NU i se închină, pe care oricât îi ameninţă prin  diverse trompete, oricât le şicanează familiile, NU îi poate ucide decât o dată. Şi se va ridica altul ! Mereu se va ridica cineva , că NU-s nici ticăloşii nemuritori cum şi-ar dori şi vor plăti copiii şi nepoţii lor PĂCATELE la care se tooot dedau cu nesimţire!

EXISTĂM PENTRU CĂ REZISTĂM !

Şi rezistăm de ani buni, noi,  OAMENII SIMPLI, ” prostimea ”, ” pulimea ”,  cum ne numiţi  voi ” întunecaţii ”, noi cei care ne ridicăm şi indignăm şi ne opunem hoţiilor, infractorilor, baronilor locali, imposturii! Asta vă enervează : că vă consideraţi puternici şi NU sunteţi. Sunteţi în schimb nişte limbrici, nişte slujitori ai  ghiavolilor şi robi ai banului, atât. Atât şi NIMIC mai mult.

Dovada slăbiciunii, laşităţii voastre este mai ales faptul că nu sunteţi în stare decât să ordonaţi pumn în gura oricui vă  aruncă niminiciile în faţă, guguştiucilor,  fariseilor !

Dacă aţi fi puternici, aţi avea bărbăţia să luptaţi onest, NU ar mai exista atâtea ” morţi suspecte ” la ordin, NU aţi şicana şi hărţuii mame, NU aţi cumpăra voturile , NU aţi fi păcălici conduşi de muieruşti … SUNTEŢI săraci cu Duhul şi deloc puternici. Sunteţi nişte LACHE, PUNCT.

Because they are all about being HYPOCRITES!!!!

1. )

Că-i doare-n ” păşuni ” de soarta crescătorilor de animale  pe de-alde Ţunea, Ghiorghioni, Frunzăverde, ştie tăt natul din Banatul Montan. La nivel naţional, se dau cubici, capetele pătrate şi atât de des afumate…  De alcool. Cică lumile e proaste,  în Caraş-Severino nu s-a pomenit de anchete şi investigaţii jurnalistice că-i alinie ” ayatollahul ” pe toţi. Chestie cu care dumneamea NU e deacord , punct.

Situaţia îngrijorătoare a membrilor Asociaţiilor de Crescători de animale din Caraş-Severin privaţi de unele primării de locurile destinate păşunatului.

Răspuns toarăşul Valeriu Tabără : CIUCIU, NIMIC, MORT… ” Grija ” lui, altele-i sunt preocupările prăpăditului.

Se găsi trompeta numit politic, toarăşu  Ţunea, nicidecum să rezolve situaţia,   nu să rezolve problemele crescătorilor de animale din judeţ, ci… să ” demonstreze, el,  pufarina, firfiricul, birlicul, cum că ar avea sânge-n nstalaţie… i-auzi :

Ţunea despre Mocioalcă: „Să se documenteze înainte de a vorbi!“

Ne-am documentat, tovarăşe Tavi, prefect NUMIT POLITIC, vuvuzeaua ” ayatollahului ” Frunzăverde Sorin-lache !! Ştii cine ? Cetăţenii, oamenii simpli… dar aşteaptă toarăşu vuvuzea a CJ CS să vezi presa centrală, numa ai răbdare…

Că dacă insişti, toarăşu….

” Ayatollahul ” Sorin-LACHE Frunzăverde  este suduit de  cărăşenii care-l blastămă, auuuu…. dar şi pe Frunză”verde”  ŞI pe ăia de-i închină ode prin presa loco ŞI mai ales  pe prăpădiţii care-i cântă-n strună Întunecatului !

Păi mieunături şi schelămbăieli ca-n Twin-Peakse-ul cărăşean NU s-au mai pomenit. Adică vruşăi să zic, ca la noi, la nima-n lume. Aci, pe feuda masonului Frunzăverde care face LEGEA, că dacă are cu cine, uffff !! Şi la naiba cu toţi pămpălăii care-i ţucă labele şi i se închină şi trăznească-i pe toţi, dar absolut TOŢI, ăia pe care îi are la mână cu ” diverse ” grohăitorul Frunzăverde . AMIN ! Adică, pardon… d-apăi trăznească-vă şi arză-vă şi tot neamul, ălora de faceţi sluş în faţa ” ayatollahului ” Frunzăverde, de atâta amar de ani, că d-aia E judeţul portocaliu  de ni s-a acrit, de ” buni ” pămpă-LACHE ce sunteţi. Muherile-n izmene de se dau bidivi, ptii… că nici scuipatul NU-l meritaţi, IPOCRIŢILOR!

Să revenim la Ţunea,  unul din soldaţii la ordinul masonului Frunzăverde, că ne documentăm cu spor şi fără nicio jenă…. Ce să-i fac, există şi Oameni, CURAŢI, care n-au reţineri, nema afaceri cu pedelichelele, nema schelete-n dulap, never-ever la vălău cu ” marele alb ”. … :

Tovarasul prefect o intoarce precum la Kosovo…
Daca e nevinovat, neimplicat de ce ofuscare??!! Are ceva de ascuns , sau … ?? A rezolvat situatia ? Despre Vermes si Bozovici nu are nimic de spus ??
Nu cumva SE IMPUNE prezenta unor corpuri de control in judet ( corp control al Guvernului, Curtea de Conturi ) ??
Crescatorii de animale mint, presa minte, in opinia ” stimabilului ” reprezentant al Guvernului in teritoriu , parlamentarii Opozitiei sunt rau intentionati si nu spre binele si in interesul carasenilor fac demersuri, inclusiv depunerea unor Interpelari… CEVA PUTE iar guritza ” di – vina ” a prefectului insista sa scape porumbel dupa porumbel, n-ase ?
Cum sa rezolve Tunea problemele carasenilor cand el se dovedeste mai interesat de a da replici si-a apare in presa cu reprosuri desi despre inclusiv alte ” succesuri ” din Domasnea presa locala SI centrala au tot relatat ( va aduceti aminte subiectele despre imaginea invatamantului… ).
Acelasi Tunea, dupa intoarcerea de la o  adunare cu fratii pedelichele la  Oradea a declarat in presa ca va acorda declaratii saptamanal in presa ca sa sublinieze , citam ” realizarile guvernului Boc ”, va sa zica nu cu alte teme, nu cu lamuriri, nu cu altceva, ci, ca sa intoneze ode – halal !

Tunea va trebui sa dea raspunsuri la un moment dat, chiar daca acum se da ca fiind f sigur dar se incurca si le incurca ocolind exact ceea ce ar fi trebuit sa explice, precum un … jmecher, ceea ce nu e echivalent cu ce-si dorea…
Urat demers, rusinica, tovarase prefect NUMIT POLITIC!! Insistati pe subiectul Buzias ? Chiar insistati ??…. Aţi fost acolo ! PUNCT.

„Primăria Domaşnea a primit subvenţii de la APIA şi în 2008, şi în 2009, pentru curăţirea păşunii comunale, dar fără să se efectueze vreo lucrare în acest sens. Acum, s-a hotărât ca subvenţiile pentru cei doi ani să fie cheltuite în mod nejustificat, printr-o firmă din Reşiţa, SC AM OVIDAN FOREST SRL, care, culmea!, va efectua lucrările de curăţire a islasului comunal, pe suprafeţele deja concesionate persoanelor fizice. Suma contractată este de 1.650.000 de lei“, ne-a mărturisit consilierul Tudor Milulescu. Dacă cele spuse de acesta se adeveresc, avem de a face cu o situaţie fără precedent, în care subvenţia de la APIA, pentru aceeaşi suprafaţă de păşune, ajunge atât la persoanele fizice, cât şi la SRL-ul cu care primăria a încheiat contract. ”

http://www.argument-cs.ro/content/cresc%C4%83torii-de-animale-din-doma%C…

” Nu este o noutate ca la Domaşnea localnicii să fie nemulţumiţi de primarul Lorinţ şi consilierii PD-L, dovadă că, de-a lungul anilor, multe dintre hotărârile consilierilor au fost atacate în Contencios administrativ sau au trezit polemici în comună. ”

http://www.argument-cs.ro/content/la-doma%C5%9Fnea-cresc%C4%83torii-de-a…

” De asemenea, protestatarii solicită începerea acţiunii de revendicare a păşunilor alpine pe care sunt coproprietari şi care aparţin comunei grănicereşti Domaşnea”. Acest lucru le-ar permite accesarea de fonduri de la APIA, dar se pare că tocmai acest lucru este mărul discordiei în sat. Neexistând Asociaţie, fondurile sunt ridicate de primărie şi distribuite aşa cum cred primarul şi cei de acolo.
Mai exact, membrilor Asociaţiei li se permite păşunatul vitelor pe islazul comunal, însă nu li se prelungeşte contractul de concesionare, ceea ce le-ar permite atragerea de fonduri financiare europene prin APIA. În prezent, Asociaţia pierde sume semnificative pentru fiecare zi de întârziere, începând cu 15 mai, pentru nerespectarea contractului încheiat cu APIA pentru sumele contractate anterior. ”

http://www.infocs.ro/index.php/2011/06/08/cu-turmele-de-vaci-si-oi-in-fa…

” Gurile rele spun că procedând aşa, primarul poate controla mai bine activitatea de creştere a animalelor din comună din punct de vedere financiar, precum şi fondurile de la APIA. Ba mai mult, oamenii afirmă că primarul face trafic de influenţă şi se foloseşte de numele preşedintelui Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde- primvicepreşedinte PDL, pentru a-i ameninţa. Localnicii îl mai acuză pe edil că este mai mult plecat decât să fie la primărie- lucru pe care l-a făcut şi când a auzit că la Domaşnea a venit şi presa. ”

http://www.infocs.ro/index.php/2011/05/26/exclusiv-cu-vacile-la-primarie/

RADIO RESITA :

” Cu puţin timp înainte de ora 11.00, oamenii au fost anunţaţi că Prefectul şi-a anulat deplasarea la Domaşnea, fiind plecat la o instruire cu primarii, la Buziaş. ”

http://www.radio-resita.ro/n-a-venit-prefectul

Boii şi vacile din Domaşnea, pe persoană fizică!
22 iunie 2011 – 08.30
De:
MIHAELA BADEA

mbadea@argument-cs.ro

Aceasta este singura variantă pentru ca animalele să mai pască iarba de pe izlazul comunal. De ce? Pentru că aşa vor primarul Petru Lorinţ şi consilierii locali. Cui nu-i convine, n-are decât să plimbe… vaca.

Izlazul comunei Domaşnea continuă să întreţină starea tensionată care domneşte de ceva vreme în comună. După ce văcarii au blocat Drumul European 70 şi au ameninţat că vor aduce cornutele în faţa Consiliului Judeţean şi Prefecturii, Octavian Ţunea a trimis o comisie mixtă la faţa locului pentru a verifica dacă se susţin acuzaţiile făcute de către Asociaţia Crescătorilor de Animale din Domaşnea.

“S-a constatat că au existat mai multe cereri de concesionare a izlazului comunal, depuse de membrii asociaţiei, care au fost respinse de Consiliul Local Domaşnea. După ce a fost supus spre aprobarea Consiliului Local Domaşnea, proiectul de hotărâre iniţiat de primar, referitor la concesionarea de către Asociaţia Crescătorilor de Animale, a fost scos de pe ordinea de zi, printr-un proces verbal. Prin urmare, s-a luat decizia repunerii acestuia pe ordinea de zi, într-o altă şedinţă, lucru ce NU s-a mai întâmplat ulterior”, informează Biroul de Presă al Prefecturii.

Ţunea a recomandat primarului Lorinţ şi consilierilor locali să reia dezbaterile asupra proiectului respectiv şi să ia în calcul prelungirea contractului de concesionare a izlazului comunal pe numele asociaţiei, deoarece din aceasta fac parte circa 70 de persoane. Dar cum la mijloc sunt nişte boi şi vaci, Hotărârea Consiliului Local Domaşnea este pe măsură. Astfel, izlazul comunal va fi concesionat DOAR persoanelor fizice, în funcţie de numărul animalelor din gospodărie, şi NU celor juridice.

Adevarul de seara Resita :

http://www.adevarul.ro/locale/resita/Resita-Adevarul_de_Seara_Resita-Car…

si

„Am fost refuzaţi de fiecare dată. Mai mult decât atât, consilierii locali au emis o hotărâre prin care terenul se concesionează doar persoanelor fizice, exclus asociaţii”, a spus Tudor Milulescu, din Domaşnea. Contactat telefonic, primarul comunei a spus că nu are timp de discuţii. Oamenii spun că reprezentanţii primăriei ar fi cheltuit milioane de lei din bani publici pe lucrări de întreţinere a păşunilor, lucrări care ar fi putut fi făcute gratuit de membrii asociaţiei, care deţin utilaje corespunzătoare. „Primăria a dat lucrările unor firme pe care le-a plătit cu bani grei. Am făcut sesizări peste sesizări. Păcat că cei de la Curtea de Conturi nu fac verificări anuale”, a mai spus Tudor Milulescu

http://www.adevarul.ro/locale/resita/Resita-Adevarul_de_Seara_Resita-Car…

Luptă acerbă pentru o păşune în comuna Domașnea

Prefectura stă departe de acest scandal (  e limpede din ordinul cui… doar  nea mămăligă, pardon, prefectul, execută ce zice  ayatollahul, ce naiba ! )

Prefectul de Caraş-Severin a fost luat cu asalt pentru a doua oară în această săptămână de membrii Asociaţiei Crescătorilor de Animale. Acesta le-a explicat oamenilor că nu poate interveni în scandal şi nici ataca în contencios-administrativ decizia forului local. „Din punctul nostru de vedere, proiectul de hotărâre a fost făcut ca la carte. Juriştii noştri l-au analizat, iar legea a fost respectată în totalitate”, a subliniat prefectul Octavian Ţunea. Astfel că acum oamenii vor ataca pe cont propriu şi această hotărâre în instanţă. De asemenea, iau în calcul noi acţiuni de protest.

sursa : aici

” Omisiunile ” toarăşului prefect NUMIT POLITIC

SC AM OVIDAN FOREST SRL

– sediul : Reşiţa, Caraş-Severin, str. Libertăţii…

– obiectul activităţii : silvicultură şi activităţi forestiere

– înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. 111/277/2003, reprezentată de toarăşul administrator Ovidiu -Alin Curpaş domiciliat în Timişoara pe str Salcâmilor…

– până la data de 1.02.2005  a fost asociat cu Dan Mihai Negrea  din Caransebeş, str G Coşbuc…  apoi, unic baştan, vine vorba, că-n spatele numelui său se află…. auuuuuu…..

– SC AM Ovidan Forest Srl Reşiţa ” câştigă ” pe feuda ” ayatollahului ” Frunzăverde, Caraş-Severino,  licitaţii fără număr…

Exemple adficatoare – licitaţii ” câştigate ”  de SC AM Ovidan Forest Srl Reşiţa:

– în 9.07.2010, SC AM Ovidan Forest Srl Reşiţa  ” câştigă ” prin licitaţie contract de atribuire în valoare estimată de 158 052 00 ron, pentru lucrări de curăţire şi amenajare a păşunilor, lucrări de îndepărtare a vegetaţiei, în localitatea Ezeriş ( PD-L )

– în 24.08.2010, SC AM Ovidan Forest Srl Reşiţa ” câştigă ” prin licitaţie contract de atribuire în valoare estimată de 405 124 00 ron, pentru lucrări de curăţire şi amenajare a păşunilor, lucrări de îndepărtare a vegetaţiei, în localitatea Caraşova ( PD-L )

– în 23.10.2010 , din nou…. Caraşova…

– în 16.11.2010 SC AM Ovidan Forest Srl Reşiţa ” câştigă ” prin licitaţie contract de atribuire  pentru lucrări de reconstrucţie ecologică forestieră, terenuri degradate în localităţile : Pojejena, Berzasca şi Bozovici ( PD-L )

– până în anul 2008, SC AM Ovidan Forest Srl Reşiţa figura în înscrisuri cu…. 3 angajaţi

– în 04.04.2011, SC AM Ovdan Forest Srl Reşiţa figurează cu, minune… 5  angajaţi, capital social 200 ron şi cifra de afaceri – 377 696 ron…

S.C. AM OVIDAN FOREST S.R.L. a executat lucrări de reconstrucţie
ecologică forestieră pe terenuri degradate în trei perimetre: insula
Raport privind Starea factorilor de mediu la nivelul Regiunii Vest in anul 2007:  Ostrov Moldova Veche (29 ha), Coronini (8,44 ha) şi Sicheviţa (6,30
ha

În anul 2008 au fost întreprinse acţiuni de reconstrucţie ecologică a terenurilor degradate în perimetrul localităţilor Moldova Nouă, Coronini şi Sicheviţa, astfel:

Ø S.C. OVIDAN FOREST S.R.L. a executat lucrări de reconstrucţie ecologică în trei perimetre:
1. Insula Ostrov- Moldova Veche, pe o suprafaţă de 10 ha;
2. Pescari – Comuna Coronini, pe o suprafaţă de 0,388 ha;
3. Gavrini – Comuna Sicheviţa, pe o suprafaţă de 0,948 ha.
* Finanţarea acestor lucrări s-a făcut din surse proprii ale Ministerului
Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Aceiaşi SC AM Ovidan Forest Srl Reşiţa, care se  ” angajase ” în anul 2010 prin ” câştigarea ” unor contracte  să efectueze oareşce lucrări pe raza judeţului Caraş-Severino, localităţi cu primari PD-L, ajunge în acelaşi an şi se ” angajează ” să mute pajiştile din loc în judeţul Hunedoara…

Anunt de atribuire numarul 99815/19.01.2010 pentru lucrări de: – Curatat si defrisat Pasunea Slivei, – Defrisat pasune Voievodu, – Defrisat pasune sterminosu, -Defrisat pasune Valea Cimpii, Defrisat pasune Dealul Maleii

Ofertant castigator: SC AM OVIDAN FOREST SRL

Valoare contract: 279100.28 RON

DAAAAAR….

Revenim şi spunem răspicat: / Oferta reşiţenilor care defrişează bugetul şi păşunile petrilenilor la suprapreţ ar fi trebuit considerată neconformă

Chiar a fost şmen!

Data publicarii:

Miercuri, 19 May 2010
…………………………………………………………………………………
26.05.2010

AM Ovidan Forest defrişează nestingherită bugetul Petrilei

Solicităm ITM Hunedoara să verifice activitatea societăţii care coafează păşunile Petrilei

La Hunedoara, s-a făcut lumină, SC AM Ovidan Forest Srl Reşiţa şi-a luat căpăceala ! În Caraş-Severino,  nu se poa… o gaşcă de mânjiţi şi-a dat mâna. Interese personale, evident.  Subiect despre care se va mai  vorbi. …

Nemulţumirile domăşnenilor se mută în instanţă

2.)

Dezastru în jumătate din Caraş Severin- nu mai există loc pentru depozitat gunoiul

” În loc să folosească banii de la UE, conducătorii judeţului, bagă mâna adânc în buzunarul cetăţeanului. 30 de milioane de euro le-a pus la dispoziţie Uniunea Europeană liderilor judeţeni din Caraş-Severin pentru realizarea unui sistem integrat de colectare a deşeurilor şi realizarea unui deponeu unic. Cât au cheltuit din ei din anul 2007 şi până în 2011? Nici un euro!!!  ( … )

Întrebarea nr. 6749A/25-05-2011

Sistemul integrat de gestionare a deşeurilor în Caraş-Severin.

Răspuns primit:

2770/06.07.2011

de la: Ministerul Mediului şi Pădurilor
comunicat de: domnul László Borbély – Ministru

Poveşti de adormit copiii: o firmă fără nici un angajat promite reşiţenilor o investiţie de 220 de milioane de euro!

”  ( … ) Al doilea subiect abordat de Ioan Ţundrea astăzi a fost groapa ecologică de gunoi, despre care liderul Partidului Conservator a fost de părere că reprezintă neputinţa Guvernului de a gestiona o problemă foarte importantă pentru comunitate. „Eu am făcut o interpelare la ministrul Mediului încă din anul 2006, la Sulfina Barbu, care ştia că haldinele neconforme se vor închide, şi doamna ministru s-a angajat că până în 2009 va rezolva problema, dar iată că nu e rezolvată nici până astăzi”. ”

CONCLUZIA

Carmen Moldovan: Din cauza incompetenţei guvernului, în 2012 judeţul Caraş-Severin va fi înghiţit de gunoaie

Postat la 2011-07-27

Carmen Moldovan, deputat PSD, preşedintele Forumul Naţional al Ecologiştilor din PSD, solicită implicarea de urgenţă a guvernului pentru a pune capăt gravei crizei gunoaielor care afectează locuitorii judeţului Caraş-Severin, subliniind că aceştia se confruntă nu numai cu o catastrofă ecologică iminentă, ci şi cu iresponsabilitatea criminală a autorităţilor judeţene.

Incapacitatea autorităţilor judeţene în a accesa fondurile europene riscă să îngroape judeţul Caraş-Severin sub gunoaie. Deşi ştiau foarte bine că la 17 iulie gropile de gunoi neecologice din Bocşa, Anina şi Oţelu Roşu vor trebui închise şi că autorizaţia haldei care deserveşte sudul judeţului va expira şi ea în 2012, autorităţile judeţene nu au făcut nimic pentru a implementa singura soluţie reală la problema gunoiului din Caraş-Severin:  realizarea unui sistem integrat de colectare a deşeurilor şi a unui deponeu unic.

UE a alocat, încă de acum 4 ani, aproape 30 de milioane de euro pentru realizarea unui asemenea proiect, fonduri din care însă Consiliul Judeţean şi ADI Intercom Deşeuri nu au reuşit să acceseze până acum nici măcar un singur cent. “În timp ce preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde – culmea, fost ministru al Mediului, încearcă să găsească ţapi ispăşitori şi să îşi ascundă eşecul, dând vina pe primari, banii europeni zac nefolosiţi, iar de suferit – şi de plătit – vor avea tot cetăţenii”, afirmă Carmen Moldovan, subliniind ca acest gen de pasivitate contribuie la rata scazuta de absorbţie a fondurilor de la UE.

Din cauza incapacităţii autorităţilor judeţene în a accesa aceste fonduri, oamenii sunt nevoiţi să plătească 27 de lei pentru fiecare tonă de gunoi produsă, plus transportul până la halda temporară de la Reşiţa – aceeaşi care a poluat oraşul în ultimii 20 de ani, ca urmare a fenomenului de autoaprindere.

“Solicit implicarea de urgenţă a guvernului, care să oblige, sfătuiască sau forţeze Consiliul Judeţean să gasească o soluţie inainte ca oamenii să aibă şi mai mult de suferit. Dacă autorităţile judeţene nu reacţionează nici măcar acum, în al doisprezecelea ceas, atunci se vor face responsabile de o catastrofă ecologică în Caraş Severin: fără o haldină ecologică funcţională în 2012, judeţul Caraş-Severin se va vedea înghiţit de gunoaie”, subliniază Carmen Moldovan.

Biroul de presă al PSD

presa@psd.ro

27.07.2011

3. )

Frunză”verdeeeeeeeeeee”, i-auzi :

 NU AM UITAT DE PROTEJATA TĂLICĂ, ANA , SOAŢA FOSTULUI PROCUROR VASILE PRINS ÎN FLAGRANT CU MITĂ, MARE ŞTABĂ, ” GUGULANCA ” (  CU GHILIMELE, CĂ A FĂCUT NEAMUL ŞI ŢARA GUGULANILOR DE MIRUL LUMII !! ) LA…. PROTECŢIA COPILULUI. DGASPC CS, MOŞIA PROTEJATEI  MĂTĂLUŢĂ E NUMAI UNA DIN PIETRELE CE-ŢI APASĂ GRUMAZUL, FRUNZĂVERDEEE….

” Ocrotitorii ” copiilor instituţionalizaţi din Caraş-Severino, feuda porno păstorită de Sorin-LACHE Frunzăverde

SFIDARE Cine sunt baronii crizei locale care câștigă din salariu câte o rectificare bugetară semestrială

” Din  PROBELE  administrate în cauză rezultă că pedofilul a mai contactat şi alţi copii din centru pentru a-şi potoli poftele bolnave, în ciuda faptului că poliţia îl întrebase deja despre apucăturile sale. Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului vorbeşte însă despre un caz izolat. „Nu ştim nici noi prea multe. Nu este un sistem închis, cu bilet de voie, copiii puteau pleca în oraş. Şi în timpul orelor de şcoală pot fi în altă parte”, a explicat cu seninătate Ana Vasile, directorul instituţiei. „Unul dintre ei, care între timp a devenit major, pleca foarte des din centru. Presupun că, în timpul plecărilor lui, a intrat în contact cu acel individ şi că, în perioada scurtă în care a stat în centru, l-a racolat şi pe celălalt minor. Din cercetările poliţiei a rezultat că nu au mai fost abuzaţi şi alţi copii”, a adăugat Virgil Popa, director-adjunct. ”

” Din PROBELE administrate în cauză rezultă că pedofilul a mai contactat SI ALTI COPII din centru ! ” DGASPC CS vorbeşte însă despre un caz izolat….

La fel fac pe niz-naii ŞI în cazul pedofilului Dan ” Grasu ” care racola fete instituţionalizate…  Adevărul e că sunt în plus în peisaj de-alde ăştia, care nu se tem de mânia lui Dumnezeu şi care protejează imaginea instituţiilor , nicidecum nu ” interesul superior al copilului ” nu primează…

CRETINII !! AU SI EI COPII….

De ce se încăpăţânează tovarăşul Sorin-LACHE Frunzăverde să o menţină în funcţie pe această Ana Vasile ? De ani  buni îl tot întreb, NU răspunde, NU are argumente, motive serioase iar nenorocirile  care se petrec la DGASPC CS continuă. Pacă pentru a întări şi demonstra… CUMPLIT e că plătesc copiii,  victimele nepăsării unor monştri care  NU pot fi numiţi oameni şi care  SUNT MAI VINOVAŢI DECÂT PEDOFILII.  Sunt complici şi NU fac nimic CA SĂ PREVINĂ şi pentru ca să NU se mai întâmple.

– va mai urma –

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la ” Potenţii ” din Famiglia PD Caraş-Severino au zis : mucles ! Răspuns : NIET ! PUNCT.

  1. Pingback: podul cu POEŢI s-a dărîmat la mine-n pridVOR, daţi cărămizile din mînă-n mînă- sufletele, nu « leneşrĂu's Blog ?

  2. balbeck zice:

    Scapam de ei in curand….cred.

    Apreciază

  3. Pingback: Ţiganiada olteniţeană « Popateapa's Blog

  4. Pingback: Frunzăverde-n regională. Vama ei de … poticneală! « Sfinxul

  5. Pingback: Vineri 13……. « Sfinxul

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.