La ordinul duduii, PD-L s-a aliniat ! La vălău ! Ca să nu mai guiţe public…

La ordinul  duduii, PD-L s-a aliniat ! La vălău ! Ca să nu mai guiţe public…

sursa : aici

Fata lui tanti Petruţa, Nutzi Huuudrea, a dat ordin :  ” arătaţi-le curu ălora de la Antene ! ”. Pămpălăii, pedelichelele,  veritabili lachei s-au executat ! Ca să nu-i rezolve informativ duduia şi să-i scuipe, să-i bată tătucu bă-SECU ! Maaare-i grăgina Ta, Doamne….

LAŞII din PD,  GUBERNUL bă-SECU-Nutzi-boc se pitesc care pe unde pentru că sunt DISPERAŢI !! Papagalii, păcălicii de la putere, FUG DE RĂSPUNDERE !!

sursa : aici

1.

Rata de absorbţie a fondurilor europene este dezastruoasă: 11-12% la 31 mai 2011.
Prefinţările reprezintă peste 50% din raportările de plăţi făcute de instituţiile statului. Dacă eliminăm prefinanţările, dintr-o rată de absorbţie raportată la 11-12%, atunci rămânem cu un grad real de atragere a fondurilor europene mai mic de 5%.
Conform datelor publice (ACIS), România a efectuat plăţi către beneficiari în valoare de puţin peste10 miliarde de RON, dintr-un total de peste 70 de miliarde alocate României în perioada 2007-2013. Din cele 10 miliarde de RON, 6,3 miliarde sunt constituite doar din prefinanţări, în timp ce doar mai puţin de 4 miliarde reprezintă efectiv absorbţie de fonduri europene.  
MDRT : – Plăți efectuate din fonduri UE: 21,50%. Adică, 3,5 miliarde Lei dintr-un total de cca 15 miliarde Lei alocate.   Aparent, Elena Udrea stă mai bine, dar acest minister a aprobat proiecte cu mari hibe pentru care acum CE a blocat finanțarea și este chiar posibil să ceară banii înapoi.  Gradul mai mare de absorbție este meritul administrațiilor locale, însă, din cauza greșelilor făcute de MDRT, există riscul ca CE să taie cel puțin 800 milioane de euro – care, momentan, sunt suspendați temporar.  MDRT a încercat să pună aceste nereguli în spatele Consiliilor judeţene, când vina este a ANRMAP, care nu şi-a făcut treaba. E absurd să credem că, într-un stat controlat de sus până jos de PDL, neregulile în utilizarea fondurilor europene se găsesc tocmai la cei din opoziție.
ALT exemplu :
Ministerul Agriculturii – Plăți efectuate din fonduri UE: 19,9%; Adică, cca. 2 miliarde Euro dintr-un total de cca 10 miliarde Euro alocate. Acesta este procentul real de absorbție. Dar, profitând de lipsa de informații a oamenilor, cei din PDL spun că este vorba despre 26%. FALS.
26% este procentul care include subvențiile pentru agricultură, dar acestea nu sunt relevante pentru gradul de absorbție din moment ce ele sunt date ORICUM de Uniunea Europeană.
2.
Prin HG nr. 649 din 22 iunie 2011 aproape 1.000 de primării din toate judeţele ţării au primit în total 124.199.000 lei, bani din Fondul de rezervă pus la dispoziţia Guvernului. Cei mai mulţi însă au mers la PDL, UDMR şi UNPR.
Bugetul statului a devenit o pușculiță de partid. Banii nu sunt dați în funcție de priorități sau proiecte, ci exclusiv pe criterii politice.

3.  
Emil Boc  : ” până când  la Antena nu se revine la profesionalism … ” – boul recunoaşte că  cel puţin exista profesionalism la Antene….
Gubernul bă-SECU-Udrea-boc, se dă cubic şi lovit, sanchi di grija acelui FUN-eriu care e ofiţer sub acoperire, di fapt, pedelichelelor le-a interzis fata lu tanti Petruţa să mai apară la Antene, PUNCT.
Pe ” doamna ”  Udrea o deranjează altceva…  ” doamna ” NU vrea întrebări incomode, ca par egzamplă :
meciul lui BUTE
” Elena Udrea vorbeşte despre 4,5 milioane de telespectatori, în timp ce audienţa medie a fost de 2,5 milioane de telespectatori
Dincolo de datele prezentate de Elena Udrea, rămâne de văzut ce criteriu va fi luat în calcul pentru plata banilor: minutul de aur sau audienţa medie? ”
! Conform unui sondaj IRES din ianuarie, Lucian Bute este, dintre toţi sportivii activi, cel mai bun promotor al imaginii României în străinătate ”. – recunoaşte duduia din dotarea securistului de la Anvers,  va să zică şi fără mufa ei şi frunza-i de kkt, BUTE promovează imaginea României. Numai că japiţa  vrea cu orice preţ să se promoveze, panarama, că nu-i deajuns că ne-a făcut dija ” imagine ” la CE, cretina, infractoarea !!
BUTE ESTE UN CAMPION, ESTE UN PATRIOT ŞI FĂRĂ ” APORTUL ”  duduii Nutzi, fata lui tanti Petruţa care decide decesul statului social împreună cu bă-SECU !

Gala Bute ridică noi semne de întrebare

Huuuudrea = o sugătoare la propriu ! Ce mai contează ce suge, intr-o ţară de muheri în izmene, panarama deturnează bani europeni.

Cât despre agentul Funeriu…
Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, are doar unsprezece clase, conform legii învăţământului din România. – 2010 ( realitatea tv )
2011 – NU e in stare sa prezinte acte doveditoare ! Limbricul !!

De ce ? D-aia :

Dacă Funeriu şi-ar face publică Diploma de Bacalaureat primită în Franţa, atunci s-ar vedea că aceasta a fost obţinută nu în 1989, aşa cum se laudă, ci în 1991. Cînd Daniel Funeriu încearcă să falsifice realitatea cu privire la anii de studiu liceal, el se bazează şi pe faptul că, în conformitate cu legile franceze, Lycée Kléber din Strasbourg nu este obligat să dea relaţii despre situaţia şcolară a cuiva, decît instanţelor şi tribunalelor, lui personal, sau unor instituţii care prezintă, odată cu cererea, acordul prealabil al celui vizat. În concluzie, ministrul agramat e un mincinos, iar tinerii de la Antena 3 (Dana Grecu şi Radu Tudor) au dreptate.

Bine că a avut sânge-n instalaţie, să-mi fie scuzat, să scuipe icoanele din şcoli, acest Iudă!

“BOICOTUL” PD-L VA CREŞTE AUDIENŢA ANTENEI 3. E VREMEA PENTRU CAMPANII DE PRESĂ DUSE PÂNĂ LA CAPĂT

ANTENA 3 INSEAMNA MILIOANE DE TELESPECTATORI ! ” – MIRCEA BADEA
” CAND TU, MARELE PARTID DE GUVERNAMANT SPUI CA NU TE INTERESEAZA SA RASPUNZI LA INTREBARI…. CARE INTERESEAZA MILIOANELE DE ROMANI CARE SE REGASESC IN ANTENE… ” – CORECT !!

În concluzie :
 PEDELICHELELE N-AU RĂSPUNS ROMÂNILOR LA  MII DE ÎNTREBĂRI , EI, TICĂLOŞII CARE AR TREBUI SĂ RĂSPUNDĂ PENAL !! PD, pardon, bă-SECU, capo di tutti capi,  are de răspuns :

https://sfinx777.wordpress.com/2009/11/13/bulgarele-lui-traian-a-fi-sau-a-nu-fi-%E2%80%A6-presedinte/

PD=TRĂDĂTORI DE NEAM ŞI ŢARĂ, PUNCT.


sursa : aici

“—Bă, nepregătiţilor,nu contează, că eu am 11 clase, şi nu vreau să spun câte puncte am luat la bac, oricum A3 e vinovată şi dezinformează, …acum eu sunt şeful, şi dacă prind pe careva cu vreo fiţuică (de prune), v-am spart, s-a-nţeles?,..vedeţi ce dotat sunt, mai ceva ca un STS-ist…, da, Udreo, cunoşti?
–Auzi băi retardatule, uiţi cine te-a pus ministru?… şi vezi că am două facultăţi, parcă,… mi-e să-mi dai un subiect care să sune cam aşa “Metode şi tehnici de tâlhărire a banilor publici”, ai bagat la capul ăla nedefinit?…
–Da, mă scuzi Nuţi, îţi dau ce subiect vrea “miezul” tău…, tu băi EBO(LA), analfabeto, cunoşti?
–Nenea Daniel mie îmi e cam “frică-că” n-o să am succesuri, şi dup-aia o să fie unii care “n-or să vor să vorbeşte cu mine”,..am luat eu ceva înainte, din flaconul ăsta, cred că niste extasy, da’ tot mi-e frică, şi nici tati nu-I aici…
–Igaşe, tu ştii bă că substantivul “coleg” e de genul neutru?,.. se zice “un coleg, două coleguri”, vezi bă ce deştept sunt?..pot să-ţi calculez şi viteza pumnului lu’ şefu’ când l-a ars pe dracul ăla, care părea un pui de comunist, da’ mai bine o afli singur,…practic,..ha, ha, ha…
–Fune, “io cre’ că coleg”, e de genul “nul”, cum eşti tu băi, şi oricum eu am venit la supraveghere, ca încă n-am împlinit 24 de ani, deci n-am cum să dau bac-ul….”

sursa : aici

În loc de concluzie … despre sărmanul Lăzăroiu, vuvuzeaua Cotroceniului,  săracu, că dacă s-a-nfrăţit cu Dracu… :

” Intr-o vreme, aveam un oarece respect pentru un om cu studiile sale. Ca sociolog, era respectat. Chiar si in calitatea de consultant era respectat. De la un moment dat insa, domnul Lazaroiu a inceput sa dea tot mai multe semne ca nu se multumeste cu statutul de analist serios si obiectiv. A devenit pasional. A inceput sa foloseasca condeiul mai apasat. A dat drumul epitetelor, fanteziilor si – recent – fabulatiilor. Aproape ca a devenit dependent de aparitiile in care, in loc sa vorbeasca serios despre ceea ce are el de facut, bate campii cu gratie despre orice altceva. Nu este prima data, dar devine cam obositor… Mai ales ca e platit din bani publici pentru asta.

Nu voi incerca eu sa dau raspunsuri dilemelor lui Lazaroiu. Si, oricum, el stie ca sunt manipulari si fantezii. Pana la urma, de asta le si ofera opiniei publice. Pentru ca vrea ca noi toti sa le comentam, sa le disecam, sa le dezbatem la nesfarsit. Care ar fi miza? Aceea ca noi, cei din opozitie, sa cadem in aceasta capcana. Se rezolva ceva important cu aceasta ocazie? Scade somajul – de care ar trebui sa se ocupe domnul Lazaroiu? Scade numarul celor dependenti de ajutoare sociale? Sunt mai multumite mamele ramase fara ajutoare? Sunt mai putin frustrati pensionarii batjocoriti in mandatul actual? Sigur ca nu. Singurul beneficiar al acestei agitatii ar fi doar noua “Mama Omida” a PDL, personajul care cauta vizibilitate in media mai mult chiar decat Traian Basescu.

De fapt, cel trimis de la Cotroceni sa  introduca adrenalina in corpul obosit al partidului de guvernamant.

” Intrarea pe linie dreaptă spre alegerile locale, de anul viitor, precipită starea de spirit în ambele tabere. USL are de gestionat sensibila problemă a desemnării candidaţilor şi resorbţia frustrărilor generate din această operaţiune. De partea cealaltă, PDL dă tot mai mult semne de nervozitate, boicotarea Antenei 3 fiind cel mai recent dintre ele. ”

 

de Octavian Ştireanu

 

Un regim politic catastrofal şi-a găsit un straniu sprijin în reprezentanţii unei generaţii politice defecte. Orice schimbare politică s-ar face, va trebui să-i dezlipească pe toţi aceştia din toate angrenajele pe care le căpuşează, pentru a lăsa ţara să funcţioneze şi, mai ales, să respire.

Cam multe labe triste în PD-ul călărit de iapa Huuuudrea ( fata lui tanti Petruţa ! )  şi alcoolicul naţional bă-SECU…  sunt vai de mama lor, râsul-plânsul, PUNCT.

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la La ordinul duduii, PD-L s-a aliniat ! La vălău ! Ca să nu mai guiţe public…

  1. leo zice:

    Aveți 10 încercări să ghiciți care articol de la pagina web următoare este banat, de ore bune, pe același principiu pe care nu o dată a fost sabotat Sfinxul… 😉
    http://www.gsp.ro/

    Apreciază

  2. Sibilla zice:

    Bute ?
    Poli TM ?
    Spune tu…

    Apreciază

  3. leo zice:

    Haidi bre, nu mai fă pe blonda!
    Evident că ala care face lez-majestate la întâia bloandă a țării…
    http://www.tolo.ro/2011/07/13/bani-firme-si-politiciei-reteta-secreta-a-galei-bute
    în continuare bannat și la ora asta… ieri își revenise o vreme, astăzi războiul informatic continuă…
    tâmpit popor, să-i trebuiască 20 de ani de tranziție între o dictatură și… alta!
    ș-așa-mi vine câte-un gând să plec pre păduri cântând măi doruleeeee…

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      N-am reusit nici ieri, ce-i drept… cand ai dreptate, Baciule draghe, ai, iara tu cam ai mereu….
      “Dacă cei de la Bruxelles îi acceptă doamnei Udrea cheltuiala respectivă după declarații de genul acesta, atunci sînt boi și merită să fie furați”, scrie Cristian Ghinea în România Liberă de ieri
      Si-asa-mi vine cateodata, dorule,
      Sa dau cu cutatu-n chiatra….
      Tolo saracu e…. ca naintea mortii, pardon, rezolvat informativ de …. cam ase, d-aia guitza . Penibil ! Si da, razboiul informatic e mai abitir ca oricand, duso…. popor de pampalai, Opozitia uite-o – nu e… vai steaua noastra…
      sa plec pe paduri cantand,
      de nimic sa nu aud
      dara cum sa pot sa uit….
      si un , Doamne sa-m-ascund….

      Apreciază

  4. Sibilla zice:

    Rezumat :
    – cel puțin două firme care au participat la evenimentul de la 2 Mai – Ziua Tineretului se regăsesc pe circuitul banilor și la meciul Bute – Mendy de la Romexpo!
    – Obreja are nevoie de bani. “A venit la noi și a cerut plăți în euro și în avans. Cum să-i dăm așa ceva?! S-a enervat!”.
    – Paul Mărășoiu , director la Direcția Generală Turistică și omul delegat de Udrea ca să conducă implicarea ministerului în gală, demisionează, invocînd “motive de sănătate”
    – Vodafone și Orange se retrag din cursă.
    – Cei mai mulți bani, în afara boxerilor, merg la două firme, vechi cunoștințe din dosarul Ridzi: Standard Vision și Video Smart SRL.
    Standard Vision aduce tribunele la Romexpo. Compania lui Claudiu Ladin, impresar muzical și deținător de discotecă la Costinești, e aceeași agenție care a angajat cîțiva cîntăreți și a montat scena la Costinești pe 2 Mai 2009, scena reală plătită de Media ProPictures și pe care Monica Ridzi a susținut că a achitat-o ea, pînă cînd minciuna i-a explodat în față.
    – cum se face ca pentru o actiune de promovare turistica finantata din fonduri europene s-a aprobat asa repede dosarul ? durata normala este de cca 1 an.

    teo Says:
    July 14th, 2011 at 1:59 am

    Eu tot nu inteleg “obiectivul” exact al acestei “anchete” (supararea oamenilor):
    – costul galei ? stie cineva cat ii costa pe cei din Canada cand organizeaza o gala pentru Bute? .Nu de alta dar sa stim la ce ne raportam.
    – faptul ca s-au folosit bani europeni? Din cate am inteles bani de la bugetul de stat n-au fost.
    – faptul ca suntem prea saraci pentru o astfel de gala?
    – faptul ca doamna Udrea a incercat sa recupereze un pic din imaginea celor de la putere ( desi este exact invers dupa cate vad ).
    -……….?
    Eu cred ca trebuie sa privim aceasta gala mai mult ca un lucru pozitiv decat negativ .
    Pozitiv – dupa mult timp s-a facut ceva pentru campion roman, un model, un idol.
    – cu sau fara aer gala a fost un succes.
    – pentru o perioada scurta 4.5 milioane de romani au fost fericiti si mandrii ca sunt din Romania.
    – au fost atrase fonduri europene ( cred ca noi in continuare contribuim la bugetul UE cu mult mai mult decat reusim sa atragem ). Se poate spune ca am recuperat 2 mil si nu ia-am pierdut.
    Negativ – noi tot timpul vedem mai mult jumatatea goala, iscam controverse , facem scenarii
    Articolul este bun, pur si simplu prezinta faptele, dar cred ca este nevoie de mai multe detalii pentru a putea fi pro sau contra “udrea”
    S-au cheltuit 2 800 000 de dolari. Dar mai exact pe ce?
    – 2000000 pt bute
    -140000 pt Mendy
    – 660000 pt organizarea galei
    Dar nu stiu unde sunt bani din bilete, din drepturi de televizare, sponsori..
    Din contractul lui Bute cu interbox sau Showtime parca, acestia din urma se asigurau sa-i plateasca 2 mil/gala, timp de trei infruntari. Gala asta n-a facut parte din cele trei? Sau ei l-au platit pe Bute si 2800000 sau cheltuit doar pt motat trei scaune. In cazul asta inteleg, este o problema.
    Circuitul banilor a fost: minister -( fara licitatiea)- firma Obreja – subcontractori. Dar cum Interbox aveau incredere numai in Obreja, presupun ca daca era o alta firma in acelasi timp nu mai exista gala. Ori fi luat si canadienii o spaga pt a pune aceasta conditie? Se poate si la ei ?:))
    Pana la urma subcontractorii cat au luat? Au montat tribuna, luminile , au asigurat sunetul pentru 100, 1000, 10000, sau 2000000 de dolari? Pt oricare din sume, sa inteleg ca oricum nu a fost o licitatie?
    http://www.tolo.ro/2011/07/13/bani-firme-si-politiciei-reteta-secreta-a-galei-bute

    Apreciază

  5. Sancho1951 zice:

    I would like to express some thanks to you just for rescuing me from this type of circumstance. Because of researching through the the web and seeing methods that were not helpful, I believed my entire life was over. Being alive devoid of the strategies to the difficulties you’ve resolved by way of this guideline is a critical case, and the kind that could have adversely affected my entire career if I had not discovered the blog. Your good expertise and kindness in maneuvering all the details was crucial. I am not sure what I would’ve done if I had not come across such a subject like this. I’m able to at this moment look forward to my future. Thanks for your time so much for the expert and amazing help. I will not be reluctant to endorse the sites to anybody who ought to have guide on this area.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.