Foaie verde LIBERTATE….

Foaie verde LIBERTATE….

Motto:

* În faţa idolilor lumii voastre, NU plec genunchii, NU mă închin ! * – Mile Cărpenişan

*******

În Piaţa Unirii, în timp ce studenţii basarabeni dansau Hora Unirii, organizată de Asociaţia Studenţilor şi Elevilor Basarabeni, jandarmeria a intervenit în forţa!!

Fraţi români !! Hora Unirii de Ziua Unirii….în Piaţa Unirii, pricepeţi !!

Tinerii, au traversat strada pe verde, cu boxele în mână,  s-au prins în Hora Unirii în timp ce traversau ! Totul a durat 30 de secunde ! Au deranjat Iudele care au vândut România  iudemereilor ! Au fost săltaţi de slugile mârlanului,  unealta Cotroceniului şi-a şobolanilor portocalii, actualii,  zmintiţii care  numai binele românilor şi al Romîniei NU îl vor !! RUŞINE JANDARMERIEI ! RUŞINE,, BĂI,  PĂCĂLICILOR, PĂMPĂLĂILOR !! HUUUUOOOO !! HUUUOOOO…

în Piaţa Unirii, în timp ce studenţii basarabeni dansau Hora Unirii, organizată de Asociaţia Studenţilor şi Elevilor Basarabeni, jandarmeria a interveit cu forţa:

* Dacă era vreo petrecere de-a lui Bercea lu’ Băse, marionetele astea de jandarmi le făceau pantofii. * ( comentariu pe facebook )

Vorba prietenei Lilick :

* Mi-am adus aminte ca s-au mai facut si la noi, altele, cu oprirea circulatiei. Dar nu era cu „Hora Unirii”, ci cu Michael Jackson. Deci era… de bine. Nu au fost retinuti. *  – CORECT !!

Dovada :

Ce mai fac * aleşii *, dobitoacele, portocalii, păcălicii care se intitulează, cică, politicieni :

29 de deputaţi mai ţin în braţe Guvernul Boc

Soarta legilor Executivului atârnă de cheful de muncă a numai 29 de deputaţi, aceasta fiind diferenţa dintre Putere şi Opoziţie în Cameră.

Mârlanul alcoolic de la Cotroceni, bă-SECU, nesimţitul care NU a fost ales pe teritoriul României, Iuda, dă ordine iar pămpălăii cu dosare-n dulap, se execută…:

Trimiterea lui Năstase în judecată s-a hotărât la Cotroceni

* Unul dintre fondatorii SoJust care a lucrat în echipa fostului ministru Monica Macovei i-a spus consilierului politic că SIPA, fostul serviciu intern al Ministerului Justiţiei, a avut în minister rostul de a urmări viaţa privată a judecătorilor, procurorilor, grefierilor şi chiar a cetăţenilor simpli. Cristi Dănileţ, cofondatorul SoJust, a spus că a văzut dosarele care conţin detalii legate de viaţa sexuală a judecătorilor şi procurorilor, chiar şi rapoarte medicale ale judecătoarelor care au făcut avort. A fost, considera Dănileţ, ca o întoarcere în timp pe vremea lui Ceauşescu, făcând referire la faptul că cineva îi poate şantaja pe judecători în ceea ce priveşte reforma în justiţie. Dănileţ a precizat că dosarele SIPA dinainte de 2001 au fost distruse, dar Ministerul Justiţiei încă mai are datele dintre 2001 şi 2005 aflate în două camere mici accesibile ministrului Justiţiei. Vicepreşedintele CSM a declarat că revitalizarea SIPA a fost o idee proastă, iar şeful ANI a informat că problema SIPA a fost atinsă şi în întâlnirea de la Cotroceni, unde Geoană i-a cerut lui Predoiu să explice logica reînfiinţării acestui serviciu, dar Băsescu a intervenit, spunând că această problemă nu era o chestiune a agendei întâlnirii, iar Geoană a dat înapoi. *

sursa : Jurnalul Naţional

Tovarăşul  Securist de la Anvers, mai cunoscut ca Satanic Abuser, băsescu, stă des în genunchi poziţia capră în faţa americanilor, ungurilor, masonilor, a cui nu, oare… şi face ce ştie mai bine, deschide gura…. bleah !

Dă-i bătaie! Regina veghează

* … ( … ) invitaţie la reluarea traficului ilegal de ţigări prin vămi. Furaţi, fraţilor, încasaţi şpagă, construiţi-vă vile! Camerele de filmat camuflate au fost luate, cele care au rămas le ştiţi voi foarte bine şi, pe de altă parte, ce, chiar dacă vă filmează, filmele sunt neclare şi irelevante. O invitaţie mai transparentă la şapgă nici că se putea face. Aşa că: române, dă-i bătaie! Că eşti poliţist, vameş sau contrabandist, viaţa e frumoasă şi vama o vacă de muls, grasă. Undeva, sus, „regina” colectează cotizaţia şi vă păzeşte!

Cât priveşte sumele enorme cheltuite pentru cercetări, tehnică, elicoptere, trupe speciale, procurori, judecători, n-are rost să ne batem capul cu ele. Sunt de la bugetul de stat, din impozitele trase de la noi. Cu alte cuvinte, ne-am plătit singuri spectacolul. *

sursa  : Matei Mircioane – Argument

ATENŢIE !

Centrala nucleară de la Cernavodă are probleme !! MARI !

Cernavodă NU este atât de sigură pe cât lasă Guvernul impresia

Reprezentanţii Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare – CNCAN se mândreau cu grupa de intervenţie, dar admit că echipamentul este învechit, iar antrenamentele se fac destul de rar.

* ( … ) responsabilitatea în cazul unui accident nuclear revine exclusiv CNCAN, care este direct subordonată prim-ministrului. *

Evident, americanii sunt DIRECT INTERESAŢI, nicidecum de soarta noastră, ce naiba ! Afacerile, banul, NU oamenii. NU sunt interesaţi * ai noştri * de soarta noastră, dar ăia, pentru ei, românii sunt doar cobai, atât.

România continuă să facă sluş la poarţile durilor de pretutindeni, demnitate, ioc ! Cine naiba să ne respecte dacă păcălicii ce ne conduc stau sluş, şed în genunchi cu gura căscată, putorile…

Vorba colegului Moshe&Mordechai :

Istoria marilor dezvăluiri wikileaks începe să devină tot mai comică. Fiecare dintre cei pomeniţi crede că ceilalţi sunt mai al dracului încondeiaţi acolo.

Adicătelea : Uichilix şi pipichix

Ne împrumutăm de la FMI, iar munţii noştri aur poartă…

Mentinerea de catre senatorii USL a reducerii TVA la alimentele de baza si a neimpozitarii pensiilor sub 2000 de lei sunt masuri menite sa contribuie la imbunatatirea nivelului de trai al milioanelor de romani ce se zbat la limita subzistentei.  – CORINA CREŢU

E nevoie de vointa si fermitate, nu de incurcat in vorbe si fregate.

DOINA LIBERTĂŢII

de George Filip

Foaie verde libertate,
Dunărea ne strigă-n sănge.
Ţara cu cuţitu-n spate
Strigă-n veac dar nu se frănge
Din Ceahlău răsună bucium,
Geme ţara în junghere
Şi de foame şi de zbucium
Rabdă neamul în durere.
Doina mea de libertate,
Dacă-mi eşti din neam şi sănge,
Măi române,măi bărbate,
Fii cu noi când ţara plănge.
Ţară,unde-ţi sunt barbaţii?
Cine mi te-nstrăinează?
Prin istorie,ca fraţii,
Treji,copii tăi veghează.

Treji,copii tăi veghează
Prin istorie ca fraţii.
Cine mi te-nstrăinează
Ţară…unde-ţi sunt bărbaţii?
Fii cu noi când Ţara plănge
Măi române,măi barbate,
Dacă-mi eşti de-un neam şi sănge;
Doina mea de libertate…
Geme ţara în junghere,
Din Ceahlău răsună bucium,
Rabdă neamul în durere
Şi de foame şi de zbucium;
Strigă-n veac dar nu se frănge
Ţara cu cuţitu-n spate,
Dunărea ne curge-n sănge:
Foaie verde LIBERTATE….

Refresh :

* …dar cum ramane cu suptul ca acum sunt mai multi licurici. O sa il cam doara falcile pentru ca trebuie sa presteze si in Vest si in Est. Oricum o face cu pasiune. E si obisnuit deja. Asa ca daca a mai aparut un mega licurici nici nu mai conteaza…. închide ochii şi deschide larg hăhăind guriţa *, măi dragă băsescule, SE IMPUNE !

USL ESTE FUNCŢIONALĂ!!  USL ESTE  COŞMARUL LICHELELOR PEDELACHEE, AL MATROZULUI ALCOOLIC CARE NU E PREŞEDINTELE MEU CI,  IUDA bă-SECU! SĂ-I DĂM JOS  PE PORTOCALII ! AIA E ŞI… SE POATE !! PROMIT CĂ SE POATE, NUMAI SĂ NE RĂDICĂM !!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Foaie verde LIBERTATE….

  1. matilda zice:

    Cînd li s-or beli genunchii, să vezi cum sar toţi în picioare !

    Apreciază

  2. Pingback: Festivalul “Cerbul de aur” Brașov (III) | Blogul lui Nea Costache

  3. teonegura zice:

    Vor cadea pana la urma…

    Apreciază

  4. Pingback: Numele Dvs. pe Internet. Domenii .ro cu 31 euro + tva | Blogul lui Nea Costache

  5. Pingback: Apel catre Blogosferă: Andrei Teodoroiu are nevoie de noi | Blogul lui Nea Costache

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.