Tanti Udrea, despre Frunză, nu ne explici la * Naşu * ? „Baronul” Funzăverde a refuzat să explice situaţia, trântind telefonul. De două ori.

http://www.adevarul.ro/locale/resita/

Tanti Udrea, despre Frunză, nu ne explici la * Naşu * ? „Baronul” Funzăverde a refuzat să explice situaţia, trântind telefonul. De două ori.

Frunzăverde voievod  de Caraş-Severin, c-aşa vrea el, continuă să facă ce-l taie capu, legea…. aia a sa de * Împărat * care NU dă socoteală nimănui, niciodată!

Cel mai tare se pricepe la … transmisii, adicătelea, ameninţări la adresa femeilor cărăşene cu sînge-n condei. Ca una care ştiu ce şi cum, confirm că, rând pe rând anume ziare loco au dispărut din peisaj, ca din întâmplare… 24de Ore, decedat, Ghimpele… ştiu că apăruse un articol :

Daca esti membru PD-L în Caras-Severin, ti-a pus Dumnezeu mâna în cap. Adica, te-ai facut om, tu, nevasta si copiii tai. De fapt, cu putine exceptii, în Consiliul Judetean Caras-Severin functiile de conducere sunt detinute de oamenii lui Sorin Frunzaverde. Ei sunt cei mai docili functionari publici din aceasta tara, iar în semn de respect pentru cel ce le-a dat pâinea si cutitul, pâna si în vis iau pozitie de drepti în fata sefului de partid si de CJ.


Nu cred ca mai exista în alta institutie a statului atâtea nepotisme precum aici. Cei care nu împartasesc ideologia si doctrina partidului portocaliu nu au ce cauta în institutia prezidata de Frunzaverde.

Familia Imbrescu, campioana pe clanuri la lupta cu banul public  ( … )

Evident, urmau şi alte dezvăluiri incendiare.  Aspecte , nereguli grave, de pe moşia aceluiaşi voievod, Frunzăverde. Dar…. se duse ŞI Ghimpele…. Loviră labele baştanului pe căi indirecte, pe faţă  Sorinache Frunzăverde se dă onest, de nu l-am şti cine e….

Pe Caon, media online, singurul jurnalist ce are curaj să-l mai * pişte * e Nina Curiţă, în rest…. câţiva,  foarte puţini, doi-trei şi aceia sub anonimat. Că dacă ai * ghinionul * să ai copil, familie…

Cum * bărbaţii * din judeţ se cam pitesc de teama * Împăratului *, au rămas la datorie : Nina, Miranda, Oana şi Sibilla, sulă-n costa de drac a CJ C-S, * Împărăţia * Twin Peakse-ului cărăşean păstorită de cel poreclit , bănuim că nu aiurea, TzuicăMan…. fum fără foc…

Reţineţi numele celor 4 femei, în caz de…. orice!! Şi NU glumesc DELOC !

Ruşinos rămâne faptul că : Sorinache Frunzăverde cel ce-l înfruntă pe Băsescu, NU se teme de Udrea, cel care-a băgat spaima într-un judeţ întreg şi căruia i se pupă labele, se teme de… CUVÂNT, de condei…

Ce NU pricepe şi pare să nu fi înţeles baronul Frunzăverde, e că : mereu vor exista ticăloşi… DAR , mereu condeie şi se vor tot naşte ŞI OAMENI.

Apăi să reţină că , niciuna NU ne numim… ANA… ştie toarăşu cine anume…

Cum democraţie fără de Libertatea Presei NU există, logic ar fi ca Frunzăverde să NU mai pozeze-n democrat, căci, NU E !

Pe feuda voievodului Frunzăverde :

Banatul Montan a devenit un fel de moşie unde legea se aplică doar boilor care ştiu că „bariera” e numai pentru ei, în timp ce dulăii sar peste, iar căţeii trec pe sub. În mijlocul unei rezervaţii naturale, pe Semenic, se construieşte o cabană.

Constructorul este Consiliul Judeţean Caraş-Severin, care a mascat şantierul sub plapuma Salvamont. Faptul că zona este protejată şi că nu trebuie construit acolo este doar un detaliu nesemnificativ pentru şeful judeţului, „dulăul” Sorin Frunzăverde.

Plătim o căruţă de bani unor instituţii, cum este Garda de Mediu. Avem şi legi care, teoretic, protejează natura. Practic dăm banii degeaba şi legile nu se aplică atunci când cel care le încalcă este un dulău. Sau căţelul de la Salvamont, care se plimbă prin Reşiţa cu girofar şi sirene. Dacă şeful lui face ce vrea în codrii judeţului, de ce nu ar face şi el ce vrea pe şoselele municipiului ?

S-a ajuns aici pentru că tremură izmenele de frică pe poliţişti, inspectori de mediu, sau comisari, când se supără „şefu’ ăl mare”. Unii ar vrea să tremure şi ziariştii. Mai ales căţeii care i-au ameninţat pe colegii mei din Reşiţa, atunci când Adevărul de Seară a scris despre ilegalitatea de pe Semenic.

Am o veste proastă pentru ei. Vom scrie în continuare! Până se trezeşte din somn cineva „de la centru” şi îi pune la treabă pe pechinezii de la Garda de Mediu.

UPDATE: „Baronul” Funzăverde a refuzat să explice situaţia, trântind telefonul. De două ori. Şeful Salvamont, Valentin Balaban, a fost mult mai politicos şi a explicat că autospeciala este folosită cu girofar numai atunci când transportă persoane în stare gravă.

CITEŞTE AICI DETALII DESPRE CUM SFIDEAZĂ FRUNZĂVERDE LEGEA!

De la rubrica de comentarii am * pescuit * :

sorin25.May.10-23:44hs

asa zisul sef de la salvamont, Balaban V, ia de fapt banii degeaba. nu face nimic, dar absolut nimic. tremura in fata lui frunzaverde ca un caine scos din apa rece. ce realizari au cei de la salvamont? mai exact, seful lor? raspunsul este 😮 familie moarta si ingropata sub zapada in caldarea tarcului? fiindca sotii gruia au murit din cauza salvamontistilor care nu au pornit imediat in cautarea lor. nu numai ca umbla cu girofarul pornit pe hardughia aia care a costat cat un tir si consuma cat un tanc, dar mai conduce si beat. este de fapt o masina de facut curse de placere in ochii prostilor de contribuabili care platesc intretinerea si combustibilul pentru masina care ar trebui folosita in situatii speciale. asa ca, balaban face naveta cu ea de acasa la cons jud in centru. viitorul sediul de pe semenic este destinat de fapt gastii de la consiliul judetean care in acest fel v-a avea unde sa isi faca wekendurile fara sa dea un leu. asa cum snowmobilul de pe muntele mic este destinat plimbarilor de placere pe zapada pentru aceleasi pile si relatii. apopo balabane, cine a platit reparatia snowmobilului facut praf anul trecut in peretele hotelului de catre fiul lui roseti? atunci de era sa omoare copiii lui galescu. iti spun eu: tot prostul de contribuabil a platit ca doar nu a scos roseti bani din buzunar. cateva mii de euro. la fel cum acelasi contribuabil plateste benzina pentru masinile de serviciu cu care roseti si ghiorghioni fac naveta zilnic la otelu rosu si teregova. d-le Bot, de ce nu va ocupati si de asta? de cheltuielile pt combustibil facute de cei doi in cons jud din cs. ??

Paul27.May.10-14:18hs

Draga Maline: apreciez curajul tau! Carasenii sunte felul lor niste zgarie-branza, usor de prostit si dusi cu pluta (sunt si eu unul din-ala). Altfel nu pot sa-mi explic cum astfel de jigodii ajung – prin vot – sa fie directori si sefi de Judeteana. Daca cineva mai cu tupe sapa la radacina, se va vedea cat de puted e systemul in Caras, ce fel de analfebeti cu diplome conduc institutii care ei insisi nu stiu la ce folosesc. Nepotismul e i top, atat la Judecatoria din Resita cat si la Barou. Vrei un post la Politie? 3000€. Sau poate la Mediu – 1000€ CFR are sume mai mici : intre 500 si 1000, dar mai multe nu stiu. Eu sunt unul care am cautat sa ma angajez „cinstit” , pana mi-am dat cu capul de pragurile astea.Nu le pot sustine – si sunt la privat, dar sper sa-mi strang bani sa pot sa-mi cumpar un post mai bun

Simtul Civic28.May.10-14:36hs

O statie de epurare nu era mai buna pe Semenic ? Si un proiect de sprijinire a operatorilor de turism existenti ? Pentru cei 15 salvamontisti (sunt atatia in tot judetul ?) care vor stationa permanent pe Semenic, proiectul nu prevede numarul de perechi de carti de joc si cutii de table. Nici numarul de prezervative pentru sefi, cand vor veni in control. Nu se face nici o echivalare a numarului de pensionari ce ar putea fi salvati de la infometare cu 1-2 milioane de euro.
Sa traiasca d-na Udrea ! N-a baut, n-a mancat, dar a cinstit masa (masa de imbogatiti prin „proiecte de interes comunitar si national”).

Tovarăşei ministerese Udrea , spre luare aminte… :

Un proiect de investiţie al Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin pentru un centru Salvamont şi un Centru de Informare Turistică în Parcul Naţional Semenic Cheile Caraşului a început în 2009 fără să aibă toate avizele necesare. Reprezentanţii Parcului Naţional au informat şi Garda de Mediu, şi administraţia judeţeană că investiţia distruge o arie protejată.

„Adevărul de Seară” Reşiţa a sesizat ilegalitatea crasă care se produce pe Muntele Semenic, iar lucrarile continua. Reporterii ADS au descoperit că, în continuare, se fac lucrări pentru ridicarea cabanei pentru Salvamont, sub protecţia Gărzii de Mediu. „Mascată sub plapuma Salvamont, cabana este de fapt destinată „protocolului” şi chefurilor pentru şefii de la judeţ”, spune o sursă din cadrul Consiliului Judeţean Caraş, condus de baronul Sorin Frunzăverde. Şeful judeţului a refuzat nepoliticos să dea explicaţii.

400 de metri pătraţi dintr-o turbărie activă au fost „seceraţi” de constructor, care a intrat cu basculele în aria protejată, încă de la finele anului trecut. „Turbăria este o zonă mlăştinoasă, protejată prin lege de UE, unde trăiesc specii pe cale de dispariţie. În cazul în care autorităţile europene sesizează distrugerea ei, cele judeţene vor fi obligate să refacă zona distrusă”, spune Alina Alexa, Biroul de Presă al ONG-ului Natura 2000.

Sursa : Adevărul

Refresh :

Dezmăţ pe timp de * criză * pe feuda baronului Frunzăverde, cu ştirea sa, că nimic nu mişcă fără ca * Împăratul * să cunoască şi…

Frunzăverde e numa bun de Premier în GUVERNUL CALAMITĂŢII, că la ce dezastre se dedă în voie…  bal să fie şi facă-se voia lor, a masonilor, Băsescule,  cum aţi stabilit unii colo, alţii dincolo… Noi, Tatăl cu Mare Mila LUI…

Doamne, scapă-ne de dracu!!!

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

19 răspunsuri la Tanti Udrea, despre Frunză, nu ne explici la * Naşu * ? „Baronul” Funzăverde a refuzat să explice situaţia, trântind telefonul. De două ori.

  1. Micawber zice:

    Lucruri ca acestea se afla mai greu, pentru ca se petrec in provincie, dar asta nu le face mai putin grave.

    Intr-un fel, PD e omogen si izotrop, in sensul ca fura cam la fel peste tot 🙂

    Apreciază

  2. Pingback: Si daca eu nu mai zbor cu TAROMUL niciodata? « Hai ca se poate!

  3. Nea Costache zice:

    Oare vom scapa de aceasta ciuma portocalie? Ramane ca greva generala sa-si spuna cuvantul!

    Apreciază

  4. octavpelin zice:

    Sibilla…HELP YOUR PRESIDENT-TRAIAN BASESCU…:) 🙂 :).o sambata minunata!
    p.s.ai o dedicatie muzicala.

    Apreciază

  5. bmarinescu41 zice:

    Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!…
    Pentru că: salariile cresc scăzând, pensiile se măresc prin reducere, medicamentele sunt gratuite dar le cumpărăm, apa caldă curge rece iar apa potabilă nu e bună de băut, trăim în frig plătind tot mai multă căldură, RIDICĂ-TE, GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Pentru că: asistenţa medicală e gratuită, dar o plătim, salariile bugetarilor au crescut cu 5% prin reducerea cu 25%, au fost create 200.000 locuri de muncă şi ca urmare numărul şomerilor a crescut cu 300.000, e garantată libertatea de exprimare datorită efortului serviciilor speciale de a ne asculta telefonul, RIDICĂ-TE, GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Pentru că: libertatea presei este sfântă, de aceea ajung în stare de faliment tot mai multe ziare antiguvernamentale, s-a redus cu 20% numărul taxelor şi impozitelor, dar plătim cu 60% mai multe taxe şi impozite, s-au desfiinţat peste 100 agenţii guvernamentale prin creşterea numărului angajaţilor acestora cu 80% iar cabinetul premierului a fost micşorat prin angajarea în plus a câtorva zeci de consilieri personali, RIDICĂ-TE, GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Pentru că: este respectată Constituţia de către guvernanţi prin încălcarea fiecărui paragraf al ei, sub îndrumarea atentă a primului-ministru care este doctor în drept constituţional, avem un DNA care se luptă cu corupţii dar nu cu cei de la PDL, deci n-avem corupţi dar am devenit ţara cu cel mai mare grad de corupţie din Europa, RIDICĂ-TE, GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Pentru că: speranţa de viaţă este tot mai mare prin creşterea fără precedent a mortalităţii, şcoala este gratuită pentru toţi copiii, plătindu-se taxe şcolare tot mai mari, s-au infiinţat mii de grădiniţe datorită reducerii drastice a numărului celor existente, turismul a cunoscut o creştere nemaiîntâlnită ca urmare a scăderii numărului turiştilor cu peste 50 % faţă de anul precedent, s-au luat măsuri hotărâte de întărire a economiei prin desfiinţarea a câte 20.000 de intreprinderi lunar, avem o armată puternică cu o dotare zero, RIDICĂ-TE, GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Pentru că: agricultura noastră hrăneşte 80 de milioane de oameni, ca urmare peste 80% din pâinea zilnică a românului este adusă din alte ţări, petrolul produs de noi este cel mai ieftin din lume, de aceea plătim cele mai mari facturi din Europa, RIDICĂ-TE, GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE! Şi PENTRU CĂ BĂSESCU ERA BEAT CÂND NE PROMITEA LAPTE ŞI MIERE CA SĂ ÎL VOTĂM, ÎNSEAMNĂ CĂ ŞI ION, ŞI GHEORGHE, ŞI EU, ŞI TU, NOI TOŢI ERAM LA FEL DE BEŢI CA EL CÂND L-AM VOTAT. În consecinţă, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane, şi, acum că v-aţi trezit, goniţi beţivul! (Ups! Coldea, Boc, arestaţi-mă, tocmai am încălcat siguranţa naţională, pardon, securitatea personală a preşedintelui, prin instigare! DA, tovarăşi, sunt un element subversiv şi instigator. Tocmai de aceea: RIDICĂ-TE GHEORGHE, RIDICĂ-TE, IOANE!!!)…

    Apreciază

  6. eSorin zice:

    mi-e scarba de clasa politica !

    Apreciază

  7. bmarinescu41 zice:

    ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ: DETURNARE DE FONDURI PORTOCALII, CAUZA PRINCIPALĂ A CRIZEI FINANCIARE ROMÂNEȘTI. O SPUNE SRI!
    Simona FICA,17 May 2010
    RAPORT AL SERVICIULUI ROMÂN DE INFORMAȚII (și care zace de o jumătate de an în fișetul adjunctului Coldea): „BANDA PDL, TUN DE 150 DE MILIOANE DE EURO ÎNTR-O SINGURĂ LUNĂ ȘI DOAR ÎN BUCUREȘTI!” Care e cuantumul prăpădului la nivel de țară?

    „PD-L a dat un tun de 150 de milioane de euro, într-o singură lună, numai la nivelul Bucureștiului. Prejudiciul a fost făcut prin 4 firme: Euroconstruct Trading (Mircea Băsescu), Tehnologica Radion (Vasile Blaga), Eurovia Construct (Radu Berceanu) si Delta ACM (Elena Udrea)”. Totul se numește, în Codul Penal al României: DETURNARE DE FONDURI! Cum s-a ajuns la o asemenea gaură în Bugetul Bucureştilor? Simplu. „Activităţile de lucrări publice în Capitală au fost organizate şi împărţite discreţionar numai între firmele aflate sub controlul celor mai sus-menţionaţi, sub coordonarea lor nemijlocită, prin interemediul lui Gheorghe Udrişte, fostul director general la Direcţia Transporturi, Drumuri şi Sistematizarea Circulaţiei Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB), precum şi a lui Claudiu Bălan, fostul director al Administraţiei Străzilor. Trebuie precizat faptul că fostul director adjunct al Administraţiei Străzilor din mandatul lui Videanu, Cristian Olteanu, s-a sinucis în luna iunie 2008” – Raport SRI.

    Cele 4 firme bucureştene aflate sub controlul baronilor PD-L care şi-au umflat conturile din banii pompaţi de la Primăria Generală, cu sprijinul nemijlocit al lui Oprescu sunt: „Euroconstruct Trading 98” SRL , condusă de către „gemenii” de la Golden Blitz – Dan Besciu şi Sorin Vulpescu, dar controlată, printr-o firmă adiacentă, de fratele lui Traian Băsescu; „Tehnologica Radion” SRL, care îl are ca patron pe Theodor Barna, este abonată şi la fondurile Primăriei Sectorului 3, unde primar este pedelistul Liviu Negoiţă, finul lui Adriean Videanu și în care este acționar nimeni altul decât ministrul de Interne, Vasile Blaga; „Eurovia Construct International” SA, care este condusă de familia fostei senatoare PD-L, Cornelia Cazacu și controlată, prin alte societăți, de către ministrul Transporturilor, Radu Berceanu; „Delta ACM” are ca acţionari pe Florea Diaconu, iar director general este chiar fratele deputatului PD-L – Ştefan Pirpiliu, un personaj foarte apropiat și el de primarul Sectorului 3 – Liviu Negoiţă, iar alt acționar este firma NiroGrup, la rândul ei controlată de Udrea – Cocoș.

    „Toate pachetele de întreţinere a străzilor din Bucureşti au fost împărţite celor 4 firme, cu caiete de sarcini făcute cu «dedicaţie» acestora şi cu preţuri exorbitante, astfel explicîndu-se, de exemplu, frezarea inutilă a asfaltului în bună stare de pe principalele bulevarde bucureştene pentru sume impresionante, dar cu un efort material sub pretextul aşa-ziselor „microfisuri” în covorul asfaltic. De asemenea, toate pachetele de reabilitare străzi, pasaje, artere de penetraţie, străpungeri şi supralărgiri scoase la licitaţie de PMB au fost împărţite celor 4 firme sus-menţionate în aceleaşi condiţii.
    Majoritatea lucrărilor au fost începute fără contracte şi autorizătii, sau chiar înainte de a fi licitate, ulterior simulîndu-se îndeplinirea formalităţilor legale”, spun analiștii Servicului Român de Informații.

    Un aspect foarte grav, care este evidenţiat de raportul SRI, vizează unele inginerii de amploare din sectorul păstorit de Liviu Negoiţă.
    În Sectorul 3 al Capitalei, toate lucrările de parcări şi alei dintre blocuri au fost făcute cu bani de la Primăria Capitalei (ceea ce constituie deturnare de fonduri), lucrări executate de aceleaşi firme, prin încredinţări directe, fără licitaţii şi autorizaţii, pe baza relaţiei „naş-fin”. O oarecare „prioritate” la atribuirea acestor contracte au avut-o „Tehnologica Radion” SRL şi „Euroconstruct Trading 98” SRL, susţinute în mod special de secretarul general al PD-L, Vasile Blaga.
    Astfel, dacă „Tehnologica Radion” SRL, de exemplu, era, pînă acum 3 ani, o firmă de apartament, cu o cifră de afaceri derizorie şi fără lucrări similare, aceasta a ajuns în prezent, în condiţiile relatate, la o cifră de afaceri anuală de 200-250 milioane de euro.
    Pentru exemplificarea aspectelor de mai sus, va prezentam numai cîteva exemple, din care rezultă fără echivoc un prejudiciu de peste 150 milioane de euro produs Bugetului Primăriei Municipiului Bucureşti. Prin Hotărîrea nr. 25 a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) din 1/02/2009 se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru „Supralărgirea Gh. Ionescu Siseşti – Ion Ionescu de la Brad”, cu valoare totală de 22.138.038 de euro, rezultînd o diferenţă în plus de 58.510.200 de euro, „fără nici o schimbare a indicatorilor tehnico-economici”, executantul acestei lucrări fiind „Tehnologica Radion SRL”. Practic, lucrarea constă în supralărgirea a 4,6 km de stradă, în condiţiile în care, cu acest buget, se puteau realiza 16 km de autostradă (calculate la un preţ mediu de 5 milioane de euro/km).
    Mai mult, pe data de 25.02.2009, Primăria Municipiului Bucureşti, condusă de Sorin Oprescu, mai dă firmei lui Theodor Bîrnă, „printr-un act adiţional nr. 2 la contract nr. 3151/2006 privind execuţia lucrărilor suplimentare”, tot la obiectivul „Supralărgirea Gh. Ionescu Siseşti – Ion Ionescu de la Brad”, nici mai mult, nici mai puţin decît 29.330.819,37 RON, adică vreo 7 milioane de euro. Practic, prin acest „supliment” financiar al lui Oprescu, cei 4,6 km de stradă au ajuns să coste 87 milioane de euro. Prin Hotărîrea nr. 22 a CGMB din 11/02/2009 se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru „Reabilitarea unică pe Calea Moşilor, inclusiv Terminalul între Şos. Mihai Bravu şi Str. Bărăţiei”, cu valoare totală de 39.220.068 de euro, iar în Hotărîrea nr. 189 din 26/02/2009 apar indicatori tehnici „noi” (de fapt aceiaşi din studiul de fezabilitate iniţial), cu valoare totală de 57.831.833 de euro. Mai mult, prin Hotărîrea nr. 5713/02/2009 se elimină un indicator tehnic (managementul de trafic), dar valoarea totală rămîne aceeaşi, de 57.831.833 de euro, executantul lucrării fiind „Tehnologica Radion SRL”, cu o diferenţă în plus de 18.611.765 de euro. Cu toate că studiul de fezabilitate iniţial, în baza căruia s-au aprobat indicatorii tehnico-economici, cuprinde şi „amenajare terminal multimodal Sfînta Vineri”, PMB mai „naşte” un proiect nou, distinct, cu denumirea „amenajare terminal multimodal Sfînta Vineri”, căruia i se aprobă indicatorii tehnico-energetici prin Hotărîrea Nr. 182 a CGMB din 27/02/2009. Lucrarea a fost „cîştigată” prin licitaţie tot „Tehnologica Radion SRL”, cu suma suplimentară, faţă de studiul iniţial, de 29.028.934.78 de euro, adică 8.911.144 de euro. După acelaşi model aplicat pe Calea Moşilor, s-a făcut şi „Reabilitarea unică pe Şos. Olteniţei, între Piaţa Eroii Revoluţiei şi limita administrativă a Municipiului Bucureşti”. Prin Hotărîrea nr. 22 a CGMB din 15/02/2009 se aprobă indicatorii tehnico-economici cu valoare totală de 45.739.999 de euro, prin Hotărîrea nr. 23/02/2009 se modifică indicatorii tehnico-economic, ajungîndu-se la valoarea totală de 72.606.005 de euro. Ulterior, prin Hotărîrea nr. 57 din 25/02/2009, prin care se elimină un indicator tehnic (managementul de trafic), se ajunge la valoarea totală finală de 69.946.981 euro, cu o diferenţă în plus faţă de studiul iniţial de 24.206.982 de euro, executantul lucrării fiind „Euroconstruct Trading 98 SRL”. Menţionăm că indicatorii tehnici „noi” se referă în special la lucrările din Intersecţia Piaţa Sudului, intersectţia de la Şura Mare şi bucla de întoarcere de la Romprim, fiind de fapt aceeaşi din Studiul de fezabilitate iniţial şi Certificatul de Urbanism nr. 517031 din 24/01/2009.

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Ai dă noooi… ăştia au dat tun după tun şi-ar mai tot da, că nu au jecmănit destul…
      Tunuri se dau şi-n teritoriu, campioni, desigur, haita portocalie ! Trăsnească-i !!
      Bă-Secu e unul din Capi, Capo di Tutti Capi, şi-n rest, mulţi capi, mulţi… braţele caracatiţei s-au tot întins…

      Apreciază

  8. Pingback: Un conducator adevarat pentru Romania « Hai ca se poate!

  9. Pingback: Cu labele în miere « Blogul lui Teacă

  10. Pingback: Un conducator adevarat pentru Romania

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.