” Deie Dumnezeu Bine, tuturora, dar dregătorilor, așa cum ei, mulțimii sărmane … !! ”

” Deie Dumnezeu Bine, tuturora, dar dregătorilor, așa cum ei, mulțimii sărmane … !! ”

5825_414411488659934_1371647826_n

Proprietari peste întreaga țară… astfel se comportă us-LAȘII și NU e bine și NU va aduce nimic bun ! Pentru că dacă vor continua așa, proprietari peste colonia ce riscă să devină România, fi-vor alții iar ei, us-LAȘII noștri, bieți lachei.  E drept, lachei CU bani și totuși, bieți lachei.

Par  a nu le păsa de oameni, de ce spun oamenii, deciziile le iau de capul lor și NU prin consultări, dezbateri. Comunicarea e praf, habar NU au să comunice cu românii, cu Oamenii. NU-i interesează !

NU vă mai permitem să decideți în numele nostru, fătălăilor, vremelnici pe niște funcții care pe bă-SECU&co NU ați fost în stare să-i dați jos !

Refuzăm să stăm în genunchi  la ușile  Porților  apusene, răsăritene și  la ușa voastră pe care ne-o trântiți mereu în față !

Dezvoltare zonală NU înseamnă vânzarea țării !!

Ne iubim Neamul și ne-am săturat de grupări politicianiste !  vă convine au ba, se nasc copii români pe care noi i-am învățat să fie români, să-și iubească Neamul,  Patria !

Vă bateți joc de țara pe care s-ar cuveni s-o binerânduiți, fătălăilor !

Că bine zice nea Petre Borodi :

” Deie Dumnezeu Bine, tuturora, dar dregătorilor, așa cum ei, mulțimii sărmane … !! ”

Petre Borodi – un cetatean in fata parlamentului – UN ROMÂN, UN OM !!!

Petru Borodi in comisia parlamentara pentru Rosia Montana.
Cuvinte de Aur in razboiul Aurului !

Victor Ponta ( bag seama consiliat dihai de cei care sunt plantați să-l ” ajute ” să lunece cât mai jos ! ) spune că a glumit când a spus că nu va vota ca parlamentar proiectul  RMGC ! – poa le vine și românilor cheful de glume la alegerile ce vor tooot urma….
ca ” să ne râdem ” unii de alții că de râsul lumii, suntem ! paiațele occidentului, răsăritului, d-aia ciuciu respect , de prea mult râsu-plânsu….. uuufff !!

Time-out în USL. Antonescu strânge din dinți în numele aurului

Clar! mda, Petală are nevoie de sponsorizări pt prezidențiale….

Stefan Marincea: La Rosia Montana sunt 13-14 falii sub viitorul iaz de decantare – Interviu

” Dacă Guvernul ăsta care a câştigat alegerile cu 70% din voturi nu ştie ce vrea, nu-i nimeni de vină. Nu-i nimeni de vină că ai strigat lupul ca să râzi de oameni, iar când jivina a venit nimeni nu-ţi sare în ajutor pentru că nu te mai crede. Cine să te creadă că vrei cu adevărat investitori în România când faci privatizări în dorul lelii, de gura FMI sau a altora? Când nu ştii tu cel care guvernezi dacă exploatarea aurului la Roşia Montană e bună sau nu-i bună, când, în cazul gazelor de şist, ba vrei consultarea oamenilor, ba treci cu bocancii peste ce cred ei?
Iată ce mai acuza actuala putere în moţiunea de cenzură în urma căreia a ajuns la guvernare: Guvernul a cedat şantajului unor grupuri de interese, privatizând companii de stat şi acordând licenţe de exploatare pentru resurse importante, fără dezbatere publică, fără transparenţă şi încălcând legea.
Ce dezbatere publică au făcut semnatarii moţiunii pe subiectele de mai sus, odată ajunşi la putere? Roşia Montană? Haida-de! Sau sub securea cărui şantaj au căzut, la rându-le, de fac gesturi de somnambuli? ”

sursa : aici 

Altă zminteală, mai GRAVĂ :

Redeventa in cazul gazelor de sist este de 3.5%. (sursa1: Realitatea tv) Adica tot ce primim noi din toata cantitatea de gaz exploatata va fi 3.5% . UN DOLAR PE CAP DE ROMAN, IN TIMP CE EI CASTIGA TOTUL ADICA CAM 2 MILIARDE DE DOALARI PE AN!!!

 gazele de șist = bombă ecologică mai mare decât se crede !! în rest e vb doar de MITĂ POLITICĂ !!

cauzele : jocurile PĂCĂLICILOR de-și spun politicieni și jocurile bancilor – ni se induce și ni se impune să NU ne prețuim valorile ! OPUNEȚI-VĂ !!

Leacul la BOALĂ este : proteste FĂRĂ violență dar CU insistență !!
TREZIȚI-VĂ ȘI UNIȚI-VĂ !! SLĂBICIUNILE, SCLAVIA, SUNT CULTIVATE, INDUSE – NOI SUNTEM PUTERNICI ! SUNTEM CEEA CE EI NU SUNT : NOI SUNTEM OAMENI, SUNTEM PATRIOȚI, SUNTEM PĂRINȚI – SPUNEM ” NU !! ” CATEGORIC EXPLOATĂRII GAZELOR DE ȘIST PRIN TEHNOLOGII EXTREM DE PERICULOASE ! MASONERIA CONDUCE ROMÂNIA ( DIN PĂCATE !! ) DAAAR, NE STĂ-N PUTINȚĂ S-O REDOBÂNDIM, ÎMPREUNĂ !! INDIGNAȚI-VĂ !! RENUNȚAȚI LA … RENUNȚARE !!

de vizionat MUSAI :

Nu stiu daca cifra este exacta, pentru ca insii care ar trebui sa faca publice toate aceste informatii tac precum hotii in fapt de noapte. Ceea ce este sigur este insa faptul ca, in nici o tara civilizata, nu exista contracte secrete sau cu clauze secrete atunci cind este vorba proprietatile statului, care in fapt, sint ale cetatenilor. Desecretizati totul, incepind cu privatizarea companiei nationale de petrol, mama voastra de banditi!

” Venind la putere pe un enorm val de nemulţumire populară, cei de la USL nu au înţeles ( am scris despre asta zeci de articole, înainte de alegeri) că votul masiv pe care l-au primit nu e un dat, nu e ceva ce li se cuvine, ci un mandat. Nemulţumirea faţă de vechea putere, revolta, toate prefăcute în vot se constitutiau într-un mandat concis, limpede formulat: interesul naţional. Ceea ce a urmat după alegeri a fost o constantă şi dispreţuitoare nesocotire a acestui mandat. Iar nemulţumirea populară a continuat să crească, căpătând forme precum cele pe care le vedem. Şi mă tem că e doar începutul. E foarte puţin probabil că nemulţumirea publică se va domoli câtă vreme e atât de evident că instituţiile statului român, prin cei care le conduc, servesc interese care se află în conflict cu ceea ce numim interesul naţional. Şi nu e doar o chestiune de percepţie. ” – Moshe&Mordechai

1390633_597654440290892_976738271_n

Academicianul Dinu C.Giurescu a comentat incidentul în care a fost implicat ministrul Culturii, Daniel Barbu:

„Se naşte un incident şi acum pisăm acest incident până când ne săturăm. Să ne întoarcem la gazele de şist. S-a început explorarea. Nu ştim pe ce bază contractuală, nu sunt luate în discuţie primejdiile care ne pasc. Chevron-ul nu are nicio vină ca o societate multinaţională care a semnat un contract cu statul român. Toată răspunderea aparţine părţii româneşti, acest lucru nu există. Nu cred că societatea românească e în pragul anarhiei. Dacă e în pragul anarhiei atunci e rău, trebuie să-i anunţăm pe cetăţeni”

De citit musai și :

Se vede prea bine, NU independenţa energetică se urmăreşte, ci vânzarea energiei ţării, pentru ca „cineva, cumva, să obţină oareşce profit”; în niciun caz nu se va îmbogăţi poporul pe seama unei ticăloase redevenţe.
http://www.mesagerul.ro/2013/10/17/independenta-energetica-romaniei

Mai jos, harta exploatărilor din România și cum și-au împărțit  STRĂINII ( companiile străine ) subsolul românesc și adâncurile  Mării Negre :

Harta-Romania-Marea-Neagra-Perimetre-Exploatare-Financiarul-via-Roncea-Ro

Formatiuni paramilitare si grupuri de asalt?

RENUNȚAȚI LA RENUNȚARE, OAMENI BUNI !

NU VĂ RESEMNAȚI !  INFORMAȚIA E PUTEREA NOASTRĂ !  CEI CARE MANIPULEAZĂ ( FĂTĂLĂII POLITICHIEI MIORITICE DE DOI BANI ȘI MEDIA ASERVITĂ ) VĂ SUGEREAZĂ CHIPURILE SĂ NU VĂ LĂSAȚI MANIPULAȚI – TEMBELIZIUNILE, FOȘTI JURNALIȘTI CE AU ALES SĂ DEVINĂ TROMPETELE PĂCĂLICILOR ! RENUNȚAȚI LA RESEMNARE !
http://dantanasescu.ro/2013/10/15/neputinta-invatata.html

‘Neputinţa învăţată’ sau despre cum pot foarte puţini să-i controleze pe cei mulţi prin mecanisme de condiţionare psihologică ! – luați de citiți !

De studiat : „Orice război modern nu poate fi declanșat fără o pregătire pshihologică a opiniei publice, dar bătălia pentru opinia publică se desfășoară în fiecare moment în spațiul virtual.” ~ http://www.cristiannegrea.ro/…/ …. foarte valabil şi în cazul nostru !

ATENȚIE : URMEAZĂ PROVOCĂRI, CA SĂ MOTIVEZE INTERVENȚIA ÎN FORȚĂ ! AU DECIS DEJA ȘI ACEASTA ! BANUL ORBEȘTE, ZMINTEȘTE ! PENTRU EI, OPINIILE POPORULUI, NU CONTEAZĂ ! DIN PĂCATE !

Tot românul ştie că politichia-i mare curvă, dar, să transformi România-n bordel… e PREA MULT !
Ponta îi răspunde lui Băsescu: Minte cu o mentalitate securistă de care nu va scăpa
Traian Băsescu: Ponta sacrifică orice când e vorba despre interesul politic
Ponta: Am decis prelungirea cu 30 de zile a mandatului Comisiei pentru Roşia Montană – Ponta cere intervenţie „fără complexe” la proteste violente – Ponta merge în SUA să discute cu şefii Chevron
Băsescu scapă porumbelu’ şi recunoaşte că a încălcat Constituţia
etc etc etc….

Crin, doarme ! Din când în când își amintește că vrea  președinte și-atunci hopa-petală pe sticlă, zbang un discurs… obosește ușor,  se culcă iar pe-o ureche !
„Români, vi se pregăteşte ceva !”…..

EU ZIC CĂ SOLUȚIA E : PROTESTE PAȘNICE, FĂRĂ VIOLENȚĂ DAR CU INSISTENȚĂ !!!

decât pierdere de timp pe la tembeliziuni în slujba ogrăzilor politichiei de doi bani, mai bine INDIGNAȚI-VĂ !! fără violență dar CU insistență !
Și-au pierdut și direcția și orice brumă de respect FOȘTII jurnaliști care au ales de bună voie și nesiliți de nima-n lume să devină bieți scribi sub simbria unor păcălici de-și spun politicieni, vremelnici, și au ales să devină DOAR biete trompete ale unor FĂTĂLĂI, trompete care cântă FALS pt un pumn de bani, un concediu, o invitație la masă la grupuri de rugăciune prin Parlament – la fel ca ei și alții cărora li s-a ghicit prețul, sărmanii cu Duhul !

ceea ce contează e că opiniile celor ce spun NU cianurilor și exploatării gazelor de șist prin metoda fracturării hidraulice, NU contează, din păcate ! despre acest aspect nu se înghesuie mai nimeni să combată cu patimă și înverșunare, că-i mai lesne să-i etichetăm drept isterici, neinformati, proști, hipsteri, plătiti de ruși, etc, CULMEA, pe cei care au inghetat de frig protestând Jos Boc, Jos bă-SECU, Jos PD-L ca să aducem la putere pe cei ce acum ne tratează ca pe gandacii de bucătărie, pe noi, cei care i-am adus la peste 70%, pe noi, cei care ne-am pus nădejdea-n ei Trista și cruda realitate e că : adevărul, cum apa rece, doar dinților stricați dăunează !

” Propaganda asta basist-unguentist-pontista devine tot mai penibila. Cica daca exploram(mai bine zis exploateaza Chevron) gazele de sist, vor muri rusii de ciuda si pierd 1,4 miliarde de dolari pe an. Zacamintele de gaze de sist din tarisoara ar fi in jur de 144 miliarde de metri cubi. Ce e mai important si de interes vad ca nu spune nimeni. Romania e obligata prin tratatele semnate cu UE sa aduca pretul gazelor, combustibililor si electricitatii la acelasi tarif ca in restul Uniunii. Pai si atunci care mai e avantajul „independentei energetice”? Sunt convins ca putem fi mult mai prosti de atat, ca sa credem cacaturile astea, nu? ”
us-LAȘII a căror ” putință ” e DOAR în a scoate pe piață FOȘTI jurnaliști care de bună voie și nesiliți de nima-n lume au ales să devină scribi penibili sub simbria păcălicilor de-și spun cu ipocrizie politicieni ! us-LAȘII care NU au fost în stare să-l dea jos pe bă-SECU și PEDELEPRELE dar care sunt vocali și înverșunați când vine vorba să ne jignească, eticheteze, batjocorească, umilească , culmea ( ! ), pe noi, cei care i-am adus la putere, pe noi, cei care în timp ce ei ședeau la căldurică, noi protestam la – multe grade strigând Jos Boc , Jos bă-SECU, Jos PD-L….

Așa să vă rânduie Doamne, Doamne, după cum tratați poporul și după fapte ! AMIN !
ROMANIA E PUNGESTI ! PESTE TOT !!! TREZITI-VA !!! INDIGNATI-VA !!!

” Dacă se încruntă ţăranii şi se apără, dacă se ridică intelectualii şi simpatizează cu protestatarii, am avea nişte semne că ţara noastră încă mai poate avea speranţe în privinţa democraţiei! ( … ) ”

În  România, Patrie mamă, NU există partide politice,  ci doar grupări politicianiste, clanuri și căpușe, nemoșaguri și interese ce Nu au clin-mânecă ceva cu interesul național !

„Ce rezultă de aici!? Se pregătește o ripostă în forță a jadarmilor mîine în Piața Universității ? Vom auzi iar fantasmagoria cu ”riposta dată de forțele de ordine împotriva unor elemente legionare și neofasciste care tulbură ordinea publică și blochează bulevardele din centrul Capitalei ? ” Vom vedea iar niște televiziuni dedîndu-se la provocări cum a făcut TVR în iunie 1990? Vom vedea iar agenți ai serviciilor secrete camuflați în jurnaliști și comentatori politici cum trimit mesaje și justifică violența jandarmilor prin rațiuni de stat!? Am mai văzut așa ceva, nu ar fi prima dată. Eu sper totuși că nu se va întîmpla nimic grav. Sper că autoritățile nu doresc să escaldeze conflictul, că vor reveni la rațiune după fierbințeala asta neofascistă și legionară de care au fost brusc cuprinse din cauza panicii și a fricii. Calm, domnilor!”

Rovana Plumb: Ideea că USL sau guvernul Ponta s-ar fi opus în trecut gazelor de șist este o minciună ???!!! TUTO !! ZUZO !! – Mitomanie …. acesta e termenul și mă opresc aci ! de silă și milă, sincer !

 Dacă are tupeul să deschidă gurița și despre praful de steril ce îneacă Moldova Nouă ȘI Srbija , se impune internarea de urgență ! Și-a uitat vorbele și promisiunile, locuitorii Klisurii însă NU !  Și au dovezi că nu doar minți și persiști în minciună, duduie, dar vis a vis de Mediu NU ai nicio înclinație !  Biată, sărmană DOAR  penibilă executantă !

 REPORNIȚI MINERITUL !  REPUNEȚI PE PICIOARE FABRICI CARE SĂ PRODUCĂ CEVA CABLURI DIN CUPRU, DE PROIECTE DE DEZVOLTARE ZONALĂ  NU VĂ ÎNCUMETAȚI, SUNTEȚI   BUNI LA DOAR VÂNZĂRI ?? CONTINUAȚI VOI CE-AU PUS LA CALE, CE-AU ÎNCEPUT PEDELEPRELE ??!!

luați aminte , în loc de concluzii :

Eco-anarhistii definiti de SRI ridica piatra?

MIRACOLUL ROMÂNESC ÎNTÎRZIE…

*******

„Va spun acuma, ca un duhovnic: Nu se supara Dumnezeu pe greselile noastre atat de mult pe cat se supara daca suntem nepasatori.” – Arsenie Papacioc Amin!

*******

UPDATE !!

Proprietari peste întreaga țară

Această dihotomie activată forțat că românii nu au niciuni cuvânt de spus în valorificarea averii subsolului reprezintă primul pas de eliminare a lor din România.
Cu un Guvern care dă undă verde încălcării proprietății de către parterii săi de te miri unde s-a ajuns la devoalarea întregii mizerii legislative care a dus țara la dezastrul actual. Noile forțe politice trebuie să se axeze pe armonizarea unei legislații în care guvernanții să nu mai poată decide împotriva societății. Escrocheriile administrative de asemenea dimensiuni nu pot rămâne exterioare faptelor penale.
Informarea amănunțită și decizia comunității sunt litere de lege europene.
http://www.cotidianul.ro/proprietari-peste-intreaga-tara-224836/

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la ” Deie Dumnezeu Bine, tuturora, dar dregătorilor, așa cum ei, mulțimii sărmane … !! ”

  1. Pingback: Mai E timp să îndreptați ! Să NU spuneți mai apoi : ” n-am gândit ce va urma… ”… | Sfinxul

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.