„Când elefanţii se bat, iarba suferă“ – Proteste ŞI în Twin Peakse-ul cărăşean. JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC ! JOS MAFIA PD-L !

„Când elefanţii se bat, iarba suferă“ – Proteste ŞI în Twin Peakse-ul cărăşean. JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC ! JOS MAFIA PD-L !

Sursa : Caon

( împreună cu Adelina, în timpul Protestului din 3.06.2010 )

Din nou la Miting! Continuăm. Pentru că NU doar Capo di tutii Capi, Tr Băsescu, se impune debarcat ci şi Naşii din teritoriu. Toţi!

Pentru că judeţul Caraş-Severin a ajuns în halul în care e, unul din cele mai prăpădite, graţie * Împăratului * şi căpuşelor tolerate. Ca de ex., Naşul Frunzăverde NU a renunţat la niciunul din fini, nici la pretenari , dimpotrivă, i-a menţinut pe scaune/funcţii într-u liniştea şi bunăstarea sa personală, şi NU de grija cărăşenilor de care i se fix rupe * Naşului *.

Protestăm pentru că : pensiile sunt un drept, copii merită un viitor, şanse, dorim locuri de muncă, ne e scârbă de şobolanii portocalii, ne-am săturat să fim umiliţi şi dispreţuiţi.

DESTUL !

Proteste ŞI în Caraş-Severin:

Cel mai mare miting din ultimii 16 ani a avut loc joi, în Centrul Civic al Reşiţei, unde în jur de 1.500 de oameni ajunşi la limita disperării s-au adunat să protesteze faţă de măsurile de austeritate luate de Guvern.

Sindicalişti din toate domeniile, alături de pensionari şi mame cu copii în braţe şi-au strigat disperarea într-un singur glas. Evenimentul a avut un debut de-a dreptul emoţionant, când patru membri ai Sindicatului Poliţiştilor Banat au purtat pe umeri un coşciug transmiţându-le guvernanţilor că acesta este momentul în care ei au îngropat poporul în sărăcie şi foame, iar populaţia a îngropat încrederea acordată în ziua alegerilor. Apoi, un alt moment cutremurător a fost acela în care imnul ţării, care are un mesaj profund, a fost intonat de cei 1.500 de oameni prezenţi la miting.

Dacă în 1989, când neamul nostru a ieşit de sub dictatură, pe buzele tuturor erau versurile „Doamne, vino Doamne/ Să vezi ce-a mai rămas din oameni!“, la fel s-a întâmplat în 1994 când mii de cărăşeni au protestat împotriva guvernului Văcăroiu şi nu au cedat până în momentul în care, Traian Zamfir, pe vremea aceea prefect de Caraş-Severin a fost demis. la fel şi acum, când omul de rând vrea să scape din vâltoarea datoriilor şi a sărăciei, aceleaşi versuri.

Liderii de sindicat aflaţi în fruntea protestatarilor au fost cei ce au dus nemulţumirile protestatarilor şi în faţa reprezentantului Guvernului în Caraş-Severin, prefectul Octavian Ţunea.

Prefectul le-a promis sindicaliştilor că va transmite la Bucureşti scrisoarea deschisă îmnânată de aceştia şi că îi va sprijini în tot ceea ce poate.

„Cei ce s-au adunat azi în faţa Prefecturii nu sunt în situaţia de a nu-şi mai putea cumpăra o maşină sau fiindcă nu vor mai putea pleca în vacanţă, ci pentru că vor ajunge să nu-şi mai poată plăti facturile şi riscă să îşi piardă casele“, spunea Marian Apostol, liderul Cartel Alfa.

Pe de altă parte, Nicolae Drăgan, liderul BNS Caraş-Severin, şi-a început discursul privind spre CJ şi Prefectură şi spunând: „Când elefanţii se bat, iarba suferă“ iar privirea sindicalistului s-a îndreptat spre mulţimea furioasă şi obosită de povara ultimilor 20 de ani alimentaţi cu speranţe deşarte. „Mişcările sindicale pot să îşi atingă scopul doar prin unitate şi putere de voinţă. Am reuşit în 1994, o putem face şi acum!“, mai spunea Drăgan. În centrul municipiului de pe Bârzava au fost prezenţi sindicalişti din Reşiţa, Bocşa, Caransebeş sau Moldova Nouă.

Anca Preda

Sursa : Caon

Sursa : Caon

Guvernul Băsescu-Udrea-Boc: caricaturi…

Sursa : Caon

cărăşenii prezenţi la Miting, sosiţi din Caransebeş, Oraviţa, Moldova Nouă, Bocşa..

Sursa : Caon

papiţoiul Boc-Poc, caricatura de guvern, clovnul Muc cel Mic…. ??

Sursa : Caon

Genocidul actualei puteri, în imagini sugestive…

Sursa : Caon

reprezentanţi ai confederaţiilor sindicale din teritoriu

Sursa : Caon

cărăşenii scandează lozinci antiguvernamentale ŞI  antiprezidenţiale

Sursa : Caon

Poliţia cu noi… la fel de sătui şi scârbiţi de actuala putere, amendează corupţia şi nesimţirea  , adică PD-L-ul, gaşca portocalie, haita …

Sursa : Caon

Adelina, Claudiu, Mihaela şi Nicoleta, prezenţi şi la acest Protest la fel ca la precedentele şi evident la următoarele…

Mîine, 4.06.2010:

* 500 de persoane din Moldova Nouă se pregătesc să iasă în stradă. Oamenii vor protesta împotriva măsurilor de austeritate anunţate de Guvern. Marşul este autorizat şi va fi organizat mâine, între orele 11-13. Protestanţii se vor reuni în faţa singurului bloc turn din localitate de unde vor ocoli cartierul Oraşu Nou pe Şoseaua Dunării, Strada Sfânta Varvara şi Strada Nicolae Titulescu. La manifestare sunt aşteptaţi în primul rând membrii filialei locale a Alianţei Pensionarilor din România, ai ONG-ului Dunărea şi profesori de la Grupul Şcolar Industrial din Moldova Nouă. *

Mirabela Boru

Sursa: Radio Reşiţa

Marian Apostol – Cartel Alfa, NU a scos un sunet la adresa mafiei locale..

Opinii:

Mi s-a parut cel putin curios, faptul ca Marian Apostol – Cartel Alfa,  NU a scos un sunet la adresa Mafiei locale !
Exista cumva o intelegere intre liderii de sindicat si puterea actuala ? Chiar s-a pus botul la zicerile oportunistului Frunzaverde care, a speculat momentul, care se foloseste de oameni ca sa preia puterea, cu alte cuvinte o haita de ticalosi fi-va inlocuita cu alti cameleoni ??
INTREAGA GASCA PD-L TREBUIE DEBARCATA !
Şi noi suntem responsabili pe cine vom alege pe viitor sa ne reprezinte, indiferent de partidele din care fac parte * reprezentantii * !!
Din nou, PENSIONARII au dat lectia de MORALITATE SI DEMNITATE, nicidecum liderii de sindicat, nicidecum bugetarii din protectia copilului care NU s-au inghesuit la Mitingul de Protest, nicidecum carasenii care au preferat servitul berii la terase, nicidecum unii dintre profesorii supusi , servili din scolile cu conducere PD-L, posesori cu totii de carnete de partid, portocalii, nicidecum atatia altii care au lipsit!
CINSTE PENSIONARILOR !
Intreba azi Marian Apostol unde sunt ceilalti pensionari, bugetari…. DAR TU MARIAN APOSTOL, UNDE AI FOST IN ZILELE TRECUTE, PLOIOASE, CA NOI, AM FOST IN CENTRUL CIVIC, AM PROTESTAT, TU…. ??? ÎN CAPITALA POATE CA AI FOST O ZI, DOUA, IN REST… ??
DE CE SCANDEAZA DE LA MICROFON MARIAN APOSTOL SLOGANE DE GENUL * UNITATE ! * TIMP IN CARE IMPROSCA CU NOROI TOT CE MISCA ?? UNITATE CU CINE, CU SORIN FRUNZAVERDE, TOVARASE APOSTOL ??? CU OPORTUNISTUL BARON LOCAL ???
Niciun cuvant despre Mafia locala, de ce NU ???!!!
Si acesta e un motiv pt care oamenii nu ies in strada, pt ca si liderii de sindicat dezamagesc .
Prefectul Tunea, reprezentant al Gubernului în judeţ,  NU a iesit in fata oamenilor iar liderii de sindicat au acceptat senini sfidarea, dispretul… Ţunea a preferat căldura biroului şi, a promis, că nu-l doare gura. Probabil că a şi raportat * Împăratului * Frunzăverde ceva de genul * situaţia e sub control *, * n-au treabă cu noi, doar cu Boc şi Băsescu *, etc… BA DA, Ţunea,  ŞI CU VOI AVEM DE LĂMURIT DESTULE, CĂ S-AU TOT ADUNAT!

FRUNZĂVERDE SĂ TACĂ ! E ULTIMUL CARE AR FI ÎN MĂSURĂ SĂ DEA LECŢII DE MORALITATE, CINSTE, ONESTITATE ! ŞI EL A FĂCUT CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU BĂSESCU ŞI EL  I-A ADUNAT VOTURI SECURISTULUI DE LA ANVERS ŞI EL PROCEDEAZĂ LA FEL PRECUM TOATĂ HAITA PD-L: PROMOVEAZĂ FINI ŞI FINE, PRIETENI, CLIENTELA POLITICĂ PE POSTURI DE CONDUCERE, TOLEREAZĂ ŞI CONTROLEAZĂ – ÎN INTERESUL CĂRĂŞENILOR NU – TOT CE SE PETRECEÎN JUDEŢ ŞI CE NU !

FĂŢARNIC, OPORTUNIST, FARISEU, CAMELEON ! Acesta e baronul local Frunzăverde, NICIDECUM ceea ce pretinde !

Caracatiţa PD-L şi-a întins braţele în întreg teritoriul. Are multe capete! Şi multe tentacule.ŞI în Twin Peaks-ul cărăşean trebuie decapitată! Şi va fi!

Pentru că, sub bocancii lui Frunzăverde a ajuns Caraş-Severinul printre primele 5, cele mai SĂRACE judeţe din România ! SĂ NE SCUTEASCĂ acest Frunzăverde cu * grija * faţă de pensionari ! MINTE ! OPORTUNISTUL SPECULEAZĂ MOMENTUL TENSIUNILOR SOCIALE, ATÂT !

Concluzionand : lectia de moralitate au oferit-o din nou batranii, punct.

JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC ! JOS FAMIGLIA PD-L !

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Oaspeţi, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

35 de răspunsuri la „Când elefanţii se bat, iarba suferă“ – Proteste ŞI în Twin Peakse-ul cărăşean. JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC ! JOS MAFIA PD-L !

  1. greatpurge zice:

    Jos, dar cine sa le ia locul ? Si daca tot JOS JOS JOS .. sa plece , corect dar.. unde ? Acasa la ei linistiti ? Ce s-a intamplat in ultimii 20 de ani nu se numeste talharie nationala ?
    Un articol documentat si scris frumos, felicitari ! Pun accentul insa pe intrebarea mea ? Cu cine ii inlocuim si cine face puscarie pentru stadiul Romaniei din 2010?

    Apreciază

  2. Lilick zice:

    Nu este treaba NOASTRA cine le ia locul. A noastra e sa protestam daca nu suntem bine condusi. Avem alte partide care sa se ocupe de guvernare daca astia nu sunt in stare. Asa functioneaza democratia, ce sa-i faci?

    Felicitari, Sibilla! 🙂

    Apreciază

  3. greatpurge zice:

    Timp de 20 de ani am votat si am schimbat fara sa fie treaba noastra. Cred ca e un drum gresit asta cu ,,nu e treaba noastra”. Avem alte partide care sa se ocupe de guvernare spui. Adica cele doua mari din opozitie, care din intamplare au fost la guvernare si de bine ce s-au descurcat au fost schimbate. Nu cred ca poporul a dat cu stampila aiurea pentru ca au fost mari realizari in Romania. Au vrut Basescu pentru ca era altceva. Acum acel ,,altceva” nu mai e. Au trecut toti pe la butoane. Treaba e mult mai a dracu decat a fost vreodata. Alternativa e foarte indoielnica. Ma rog.. mi-am spus punctul de vedere, nu vreau polemici si nu vreau sa deranjez. Noapte buna !

    Apreciază

  4. antonius2010 zice:

    PNL a fost schimbat pentru că unora li s-a urât cu binele iar altora le-au zburat minţile pe fereastră.
    Ai uitat de porcăria cu mărirea salariilor din învăţământ pe care Tăriceanu nu a dat-o „de al dracului ce era”?!
    De bau-bau-ul „mogulii cu trei capete” sau de „Restauraţia comunistă”?
    De „ăia fură, noi nici vorbă?”
    De furăciunea la urne?!
    Asta a fost!
    Sibilico, bravo!
    LFB!
    Toni, rebotezat de worlpress…

    Apreciază

  5. teaca zice:

    Îmi place cum sună, Twin Peaks! Văd că mai peste tot există cîte-un personaj sinistru, la voi Frunzăverde, la noi, la Braşov, Scripcaru… Au grijă talibanii portocalii să-i scoată în faţă pe cei mai abominabili. Cumva, să-i semene sinistrului şef, gînditorul de la Murfatlar, cel mai ales pilangiu al naţiei!

    Apreciază

  6. Pingback: Spune-i parlamentarului tau cum sa voteze « Hai ca se poate!

  7. antonius2010 zice:

    Twin Peaks, adică „tu-i în pix”!

    Apreciază

  8. Scuze ca scriu aici… interesat/a de un schimb de link ?
    Merci fain 🙂
    http://melculatomic.wordpress.com

    Apreciază

  9. leo zice:

    Hai că eşti tare, „Mihaelo”, diversionişi diversionişti tâmpiţi şi nesimţiţi (ca să citez din fruntaşii pedelachei în a căror soldă şobolănesc, ca toţi neo-securiştii portocalii) ce bântuie p-acilea şi prin alte cele grădiniţe în care creiere aşa netede ca poponeaţa de bebe, cum e ale lor, nu-s la cătare… sireaca mama proştilor, din ce în ce mai.. permanent îi cu burta la gură… 😆 🙄 😆 🙄 😆 🙄 😆 🙄 😆 🙄

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Baciule draghe :)))
      E numai trogloditul de Dragoş de să dă cocoş pe la AN, o găină şi el acolo, că-i plină lumea de scurmătoare, deh 🙂
      Şefule draghe, vorba tălică, nu mă mai miră nimic 🙂
      Şi-s atât de obosită şi nedormită că numai de găini di jenu Dragoş n-am nervi …
      Ţie duşo :

      Apreciază

  10. daniela zice:

    Să nu fim complici genocidului care ni se pregăteşte!
    DACĂ NU ACUM, ATUNCI CÂND?
    CALENDARUL URMATOARELOR PROTESTE
    1. Miting – 7 iunie 2010 intre orele 13.00-18.00 – la Palatul Parlamentului, poarti: Izvor si 13 septembrie,
    2. Miting in Piata Universitatii (in fata Teatrului National) la ora 17.00, in fiecare zi, incepand de miercuri.

    Apreciază

  11. Pingback: Parlamentarilor gorjeni -scrisoare deschisă | Blogul lui Nea Costache

  12. Nu noi i-am pus acolo? Este un fel de lege a Universului, acţiune şi efect. Fapta produsă întotdeauna va crea şi consecinţa. Ori acţionăm cu toţii, ori efectul nu se va produce niciodată. Ori îi lăsăm sus, ori îi dăm jos.

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Eu recunosc că nu-i pusăi pe-acele tronuri vremelnice şi că de-ar fi după mine, de-n putinţă mi-ar sta… aşa un mătuoi aş folosii, că n-ar rămâne nici fulgi de ei, aceşti cameleoni…

      Apreciază

  13. "Te urasc" zice:

    Ham ham si nimic nimic

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Bună ziua !
      Şi …bun venit pe Sfinx, la taclale bănui, nu la… venit, lătrat, provocat şi… nimic, nimic, ca să te citez …
      Propuneri, sugestii, EXEMPLE, ceva ??? Că de diversionit, diversiuni ŞI diversionişti e… plină grăgina lui Dumnezeu, n-aşe, pesedistule … ?

      Apreciază

  14. N-am nicio mândrie că sunt român

    Această afirmaţie nu poate fi întocmai adevărată. Motivele de “mândrie” ale poporului român poate că nu sunt de actualitate dar dacă ne întoarcem la propria istorie, tradiţii şi obiceiuri, vom vedea că încă mai avem valori pure, neatinse sau păstrate odată cu trecerea timpului. Pe tot mai multe bloguri oameni cu suflet românesc reaprind acestă mândrie prin postarea de povestiri, cântece şi legende de o frumuseţe rară ale neamului românesc: Nea Costache, Munteanul, Quadratus, RAMANIA.

    Cei care văd în România un fel de “Mesia al Universului” nu vor fi de acord cu acestă afirmaţie

    Cu siguranţă noi, România ca ţară şi românii ca popor, avem multe lacune în ceea ce priveşte spiritul civic, solidaritate, educaţie şi mentalitate.

    Spiritul civic

    Câţi români ar munci ca voluntari pentru un scop nobil, fără câştiguri materiale? Câţi oameni bogaţi fac gesturi de caritate sau donaţii pentru cei defavorizaţi? Cei care ajung la putere uită de unde au plecat şi se gândesc numai la propria îmbuibare, de parcă nici nu ar fi reprezentanţi ai poporului.

    Solidaritate

    Toţi cei care se trezesc peste noapte cu puterea în mână, cu funcţii în administrarea banului public, ce fac? Trag pe turta lor. Mai şi furăm frate, ne facem conturi prin străinătate şi le umplem, că nu ne află nimeni dar, haidem totuşi să facem şi ceva pentru amărâţii ăştia, doar din banii lor ne facem noi vile şi afaceri.

    Tăiem tot din salariile şi pensiile mizere ale celor care mai mişcă economia asta, cei care vor acoperi datoriile către FMI din puţinul lor. Dar de ce nu dăm o lege ca niciun funcţionar, guvernant, responsabil, salariat sau chiar pensionar, să nu ia mai mult de 5000 de lei pe lună până ieşim din criză? Nu le-ar ajunge? Dar unui bătrân insignifiant îi ajung cei 500 de lei din care îi mai luaţi 15%?

    Solidaritate? Odată ajunşi la putere şi linşi la bot de smântâna, creme de la creme, adunată pe spatele proştilor, cine se mai gândeşte la solidaritate? Să ne huzurim în hoteluri de cinci stele, cu 5000 de euro pe lună, că în plus primim şi bani de chirie, salarii dolofane, şofer şi Mertzan. Şi de ce nu? Aici avem gym, massage, spa şi fetiţele ne aşteaptă în cameră cu complimente din partea managerului, care e mulţumit peste măsură că are cine să-i umple stabilimentul.

    Solidaritate? Un grup de oameni bine pregătiţi şi cu suflet s-au luptat pentru a mai câştiga o mică parte de platou continental în jurul Insulei Şerpilor, care a devenit pământ românesc. Concluzia? Dreptul de exploatare a resurselor din acea zonă are vândut cu mai bine de doi ani înainte de terminarea procesului cu Ucraina.

    Educaţie

    Sistemul de învăţământ românesc este în stop cardiac. Mulţumesc lui Dumnezeu că am făcut şcoala atunci când am făcut-o. Profesorii nu mai au nicio motivaţie să-şi facă datoria, aceea de a crea generaţia de mâine. Elevii îşi scuipă profesorii. Nu mai există cei 7 ani de acasă. Nu mai există respect. Copii mănâncă îngheţata şi aruncă ambalajul unde apucă. Trăim în mizerie şi ne place. Cine îşi mai dă locul în autobuz unei bătrâne? Ştim doar să ne băgăm, peste tot, bunul simţ a părăsit de mult mândra Românică.

    Mentalitate

    Suntem oamenii de acum 50 de ani dar ne place să ne credem europeni, vrem standarde de viaţă vest europeană. Plătim aceleaşi chirii şi taxe ca un englez. Dar care sunt condiţiile lui de viaţă şi care sunt ale noastre. Din punctul lor de vedere noi trăim în gheto-uri dar, noi plătim ca şi cum am avea parcuri, apartamente mari, peisaje încântătoare, transport civilizat, linişte şi ce mai este necesar unei vieţi normale.

    Comportamentul iresponsabil al guvernanţilor de astăzi, dar şi al întregii clase politice ce a condus România în ultimii 20 de ani.

    Comportament iresponsabil? Puţin spus. Am împrumutat zeci de miliarde de la FMI pentru a ieşi din criză, bani ce noi îi vom achita. Din ce? Nu ştiu. Câţi din banii ăştia au ajuns cu adevărat la români? Ce am primit noi ca să dăm înapoi? Nimic fraţilor, că vedem că tot ni se ia. Jocurile au fost demult făcute, înainte să ni se aprobe creditarea, pe considerente politice şi interesele clientelei politice.

    Dar totuşi noi ne merităm soarta. Conducătorii noştri sunt exact imaginea fidelă a noastră. Ei sunt oglinda noastră.

    Da! Da! Da! Nu noi i-am pus acolo? Nu noi l-am ridicat pe Băsescu de o grămadă de ori? Nu noi l-am scăpat de suspendare şi l-am votat şi a doua oară?

    Vai măi mamă! Cum de ne-a trădat Băselu?! Primul feciorelnic al neamului românesc şi-a întors privirea de la noi…

    Da! Da! Da! Pentru că şi el are conturi de umplut în afară. Pentru că şi el e dator vândut marilor mafioţi şi oameni de afaceri din România. Şi el e client şi are clientelă politică şi neamuri de avansat. Nici lui nu i-ar surâde ideea de a rămâne fără gym, massage, spa şi Mertz.

    Sunt imaginea fidelă a noastră. Pentru că avem Secretar de Stat ce noaptea lucrează ca stripper dar, a ajuns pe funcţie pentru că e nepotul, cumnatul, finul cui trebuie. Da! Pentru că ne place să dăm şpagă şi noi i-am învăţat aşa.

    Şi astfel, am ajuns la concluzia că suntem un popor laş, şovăielnic, şmecher, oportunist, hoţ şi lipsit de patriotism. Că mai există excepţii, asta e altceva.

    Ce patriotism?! Restul, am comentat mai sus.

    Poporul român nu este deloc solidar. Nu există un spirit civic ca în alte ţări, iar furtul este la mare modă. Da, trebuie să recunoaştem, suntem un popor de hoţi. Ne place să ne furăm între noi, să ne tragem unul altuia ţepe.

    Asta mă doare pe mine cel mai mult. Pentru că mulţi, foarte mulţi suntem plecaţi prin străinătăţuri. Pentru că frate uită de frate, copii uită de părinţi. Străinii ne văd drept bandiţi hoţi şi criminali. Şi pe bună dreptate. Aşa cum te freacă un român nu te freacă un străin. Un român nu te va ajuta nici cu cel mai mic gest, chiar dacă i-ar sta în putere, ar şti sau nu ar avea nimic de pierdut. Fiecare trage e turta lui, chiar dacă asta înseamnă să înşele, păcălească sau să jecmănească un alt român. Fiecare cu mama lui. Şi nu e bine. Polonezii, de exemplu, sunt ca fraţii între ei. Noi? Fiecare cu mama lui.

    Dacă ne merităm soarta?

    Da! Pentru că suntem câini între noi.

    Pentru că ne plac manelele, le spijinim industria. Şi ne mai întrebăm de ce străinii ne numesc pe toţi ţigani? Un neam de manelişti.

    Pentru că ne place Simona Sensual şi Sexy Brăileanca. Numai asta vedem la televizor. Industria să meargă… cerere şi ofertă, asta cerem asta ni se dă. Prost gust.

    Pentru că suntem mizerabili, ne place să trăim în rahat. Nu avem nici cea mai mică idee de ce înseamnă civilizaţie, să respecţi şi să fii respectat. Nici măcar nu ştim să socializăm între noi.

    Pentru că ne lăsăm furaţi. Pentru că ne-am învăţat să dăm şpagă. Pentru că nu suntem uniţi. Pentru că nu punem umărul.

    Fii tu însuţi schimbarea pe care o vrei în lume, în ţara ta!

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      CORECT !!!
      La noi, cu tristeţe o spun şi ÎN CUNOŞTINŢĂ DE CAUZĂ… spiritul civic e catalogat drept nebunie, vendetă personală, te implici, spui lucrurilor pe nume, zbang, eticheta, cică ai ceva anume cu cineva… Cine te etichetează ? * Românii * cei mai… * bravi *…
      Dar, Dumnezeu dă celui ce poate duce, asta omit şerpii, şobolanii ce se ascund ca să muşte! Aviz şi unuia de mai sus…
      D-le Hotnoga, adevăr grăiţi !!!
      Distribuiţi aceste rânduri peste tot, le distribui şi eu… ştiţi cum se spune, încă doi-trei de mai trezim şi e un pas, unul înainte…
      RESPECT !
      Sibilla

      Apreciază

  15. La mine în Londra e ora 00.40, asta înseamnă că în ţară e 02.40 şi iarăşi înseamnă că împreună lucrăm. Foarte bine! Pe blogul meu susţin sus şi tare că sunt „Veşnic îndrăgostit de România” dar, asta nu înseamnă că văd în ţărişoara noastră locul perfect unde curge lapte şi miere şi toţi câinii umblă cu colacii în coadă pentru că şi ei sunt atât de îmbuibaţi încât nu le mai este foame.
    Am cu ce mă mândri în România dar mă tem că toate valorile noastre sunt de domeniul trecutului. Cea mai mare nemulţumire a mea este legată de români, de popor, de oamenii care am ajuns. Nu am scris niciun cuvânt din acest articol fără să gândesc. Tot ce am spus face parte din ce am trăit, văd, aud, citesc şi trăiesc în fiecare zi. Deci, spun eu, este realitatea cruntă şi dureroasă în care am ajuns.
    Vă mulţumesc de susţinere şi aprecieri. Pe lângă dumneavoastră sunt un mic pionier al blogosferei şi chiar înseamnă mult pentru mine. Toate cele bune!

    Apreciază

    • Sibilla zice:

      Îhîm, chiar lucrez, mintenaş vine postarea, apoi mă teleportez pe facebook 🙂
      Eu vă mulţumesc ! Pentru mine să fiu de folos, să mă implic înseamnă tare mult, că-s o furnică, un suflet şi eu acolo…
      Să nu vă fie cu supărare, dar eu sunt Sibilla sau Niko pentru toţi prietenii Sfinxului, şi cum sunteţi unul din prietenii dragi…
      Gata, fug la trebi, c-am promis 🙂

      Apreciază

  16. Pingback: Conducătorul nostru tre’ iubit, nu hulit | hobbitia land

  17. Pingback: I’m back | hobbitia land

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.