Una, alta, despre Alegeri…

Una, alta, despre Alegeri…

( Frunzăverde la depunerea jurământului, Ministrul Apărării pe alt mandat, pe care l-a uitat şi pe care acum îl blamează )

Ca să fie limpede!

Căci prea se făleşte Sorin Frunzăverde cu… vezi Doamne ce rezultate de * succesuri * a-nregistrat Caraşul la Alegerile din 22.11.2009. Să fim serioşi.

În Caraş-Severin, DIN CEI 284.196 de alegători înscrişi pe listele electorale, s-au prezentat la urne puţin peste JUMĂTATE, 144.297 (50,77%). 98,21% (141.725) dintre voturile exprimate au fost valabile. NUMAI 35,30% DIN JUMĂTATEA CELOR PREZENŢI LA VOT au ales candidatul PD-L, Băsescu Tr..

* Sucesurile * obţinute, aşadar de candidatul PD-L, Băsescu, vin , cum era previzibil, exact cum s-a-ntâmplat şi la nivel naţional, din turismul electoral practicat de către PD-L. Să calculăm : 8740 din cărăşenii ce s-au prezentat la vot, şi-au exercitat dreptul, cum altfel LA SECŢIILE SPECIALE DE VOTARE ! Iar 21,98% au votat candidatul PNL, Crin Antonescu şi Respect faţă de opţiunea lor.

Concluzionând : ce kkt de * scor bun peste media naţională *, ca să-l cităm pe Frunzăverde, a obţinut tovarăşul Băsescu? Adică puţin peste 35% din voturi DIN JUMATEA celor ce s-au prezentat la vot, DIN CARE APROAPE 9000 ÎN SECŢIILE SPECIALE… DACĂ TĂCEA…

Păi totuşi, 49,81% din cărăşeni, din care 27,04% pentru M Geoană şi 22,77% pentru Crin Antonescu, au decis limpede că NU-L DORESC PE  BĂSESCU! Iar jumate din cărăşenii înscrişi pe listele oficiale a cetăţenilor cu drept de vot, NU s-au prezentat la urne!

Aşadar: fala voastră şi mândria, va rămâne DOAR… răchia, punct.

Cum o dăm, cum o scăldăm, un lucru e sigur, BĂSESCU E TERMINAT!

Nu că n-ar merita nea Frunzăverde una ca Udrea unsă de marinar Prim Ministru… hi, hi… Însă, în 6 decembrie, adio Băsescu, adio Nutzi! Iar nea Frunzăverde, NU cred să rămână cu blondele din teritoriu că alea ie migratoare… ANA  ştie!

Aha, să nu zăuit  –  anumit pentru pedelacheii cărăşeni, cu * duduile * şi * prinţişorii *, cu nemoşagurile lor cu tot, DEOCAMDATĂ încă pe scăunele:

– la vorba multora din voi * şinie mi-s io *, răspunsul meu este * sunceţi dă miru lumii! *, penibili!

Sibilla

imagine preluată de pe www.ziare.com

Citim în Jurnalul Naţional : ca să-l voteze pe Băsescu, alegătorilor li s-au promis 40 de lei! Jalnic, penibil, ruşinos!

40 de lei votul pentru Traian Băsescu

Gardianul ne oferă dovezi de necontestat: frauda electorală, cu ce se ocupă PD-L – filiala Italia.

PD-L Italia a dus cu autocarul alegatorii la vot | VEZI VIDEO

Preşedintele de onoare al PNL, Radu Câmpeanu, a declarat, astăzi, că Mircea Geoană trebuie sprijinit în turul II al alegerilor prezidenţiale, astfel încât Traian Băsescu să nu mai obţină un nou mandat.

Refresh!

Ca să ştie tot românul de ce să NU voteze un Băsescu, şeful Mafiei PD-L!

Întrebări la care TB, tot NU a răspuns!

Iliescu, despre Basescu: Errare humanum est. Perseverare diabolicum est!

*******

Bulgărele lui Traian (A fi sau a nu fi … presedinte)

« Culegere » de intrebari »

Iniţiativa aparţine Distinsului nostru coleg Augustin, aceea de-a prăvălii Bulgărele… Bulgărele lui Traian Băsescu! Hai să-l creştem, c-a luat-o la vale, de-a durdulica… întrebări, întrebări, întrebări… Dăm drumul Marii Rostogoliri! Restul e… principiul Dominoului…

APEL

Stimati colegi de blogosfera,
Demersul pe care vreau sa vi-l supun atentiei pleaca de la vechea mea convingere ca o intrebare bine pusa face, uneori, cit doua raspunsuri (ca “aflamurile” de la aritmetica, v-amintiti?)
Cred ca fiecare dintre noi ar fi tentat, daca ar avea o ipotetica oportunitate, de a-i pune lui Traian Basescu una sau mai multe intrebari, cel putin la modul simbolic. Daca este asa, iata propunerea mea, prin care, formal, aveti ocazia sa faceti asta, ca un simplu exercitiu de democratie :
Va invit sa cititi lista de intrebari pe care am numit-o, in criza de inspiratie, « Bulgarele lui Traian » (astept idei mai bune de la voi) si sa adaugati la ea propriile voastre intrebari
Rugati si pe alti colegi sa participe la « rostogolirea » acestui bulgare, contribuind cu ideile lor.
Iata « bulgarasul » care, cu sprijinul vostru, asteapta sa se faca mare :

Bulgărele lui Traian ( A fi sau a NU fi… preşedinte )

* Culegere * de întrebări * :

AUGUSTIN :

1) Câti dintre cei care au fraudat alegerile din 2004 au fost, pina acum, condamnati ?
2) Este adevarat continutul stenogramei convorbirii dintre Omar Hayssam si gen. Degeratu ?
3) Cine A LUAT DECIZIA sa ne imprumutam de la FMI si unde au ajuns banii ?
Va multumesc si va urez « Sa intrebati bine ! » si, mai ales, « SA VOTATI BINE ! »

LEO, spune :

4.) Mai mişună, şi care sunt, alte cârtiţe prostănace în pesede decât ălea pe care au fost puse deja să iasă la vedere (Simirad, Onţanu, „grupul” de la Cluj”)?

5.) La şcoala de cacealma se predă pilda „cine scoate  sabia, de sabie va pieri”? altfel spus, cam la ce tratament se aşteaptă masculul alfa de la căţeii haitei pedelachee, pe care i-a tot abuzat de-atâta amar de vreme, secunda doi după ce îl vor simţi „rănit”?

SIBILLA, adaugă :

6.)  Se zvoneşte că Mare parte din suma destinată răscumpărării jurnaliştilor răpiţi în Iraq, avură o anume destinaţie… evident există un titular, restul sunt căpuşe… Ne dă nea Băsescu civa detalii ???

7.) Nutzi Udrea este doar sponsor sau şi Şantajista number one care rezolvă informativ contra cost pe oricine-i stă-n cale ? Băsescu cu siguranţă ŞTIE, deci… ?

8. ) Cât a costat vânzarea Flotei, către cine, amănunte… ?

9. ) Cine şi de ce… a transformat Protecţia Copilului  în România în tarlaua PD-L şi de ce a devenit:  Protecţia imaginii duduilor şi * prinţişorilor * din PD-L?? De ce politizare a … protecţiei copilului şi ce rost mai are trâmbiţatul * interes superior al copilului * ?  PD-L a privatizat DGASPC-urile??  Întreabă AVERTIZOR – furnica mămică sibilină din Caraş-Severin, tot aşteptând un Răspuns oficial la: cum ocroteşte Statul , Mama şi copilul..???

10.) Vă mai amintiţi de Anina, d-le Băsescu ?? Dar despre Banatska Klisura ce ne puteţi spune, apropo de…. politicieni PD-L * cunoscători *, mediatizaţi la rubrica * diverse, diverse… diverse … *, că-s  din ograda portocalie, dară… Care-s corupţii arestaţi,  ne răspundeţi cu nume şi sume??

CORINA CREŢU:

Violenta politica

Oare o astfel de societate am visat in tot acest timp?…

Romania, spre o noua sansa ratata?

ADRIAN NĂSTASE:

Oare chiar sa fi trecut varful crizei economice pentru romani sau Basescu ne minte din nou?

Cati alegatori sunt inscrisi in Listele Electorale Permanente?

CODEUS41:

Un stat in care exista LEGE doar cu numele ala nu mai e stat ci o suma de indivizi care fac ce vor si cand vor, iar cei care respecta legea nu pentru ca le-ar fi frica de ea ci pentru ca asa le dicteaza constiinta si-o “iau” in fiecare zi fiind agresati in fiecare zi de nesimtirea celorlalti. Se recunoaşte PD-L, oare?

NICOLAE MARINESCU:

Cat mai sufera poporul, din lupta politicienilor pentru “Ciolan”, in privinta alegerilor si cat de mult va pasa voua de soarta noastra a romanilor ?
Domnilor Politicieni schimbativa meseria pentru o zi (sau o saptamana) cu meseriile oamenilor de rand si o sa muriti de foame sau poate o sa mai slabiti un pic. In momentul de fata ‘ gradinita”s-a mutat in parlament, iar credibilitatea catre acesti politicieni nu mai exista.

LUCIAN:

Pe mine m-ar mai interesa cum a putut fiica lui mai mare sa cumpere un apartament de 800000 euro sau cum a ajuns cea mica in parlamentul european??

balbeck:

Flota e inchiriata in Atlantic? … asa se aude.

octavpelin :

Basescu trebuie sa raspunda,de pilda, la * necunoscute * cum ar fi: afacerea frarelui sau Mircea Basescu,moartea lui Anghelescu,a carui sotie a fost consilier prezidential…

Alexandru Marin:

Intrebarea mea pentru dumneavoastra, este, pe cine doriti sa mai reprezentati in fruntea statului?

Pe Videanu si pe Hoara? Sau pe domnitele Udrea, Ridzi, Anastase? Sau pe domnisoara Eba? Va anunt, domnule, ca familia dvs. nu reprezinta Romania.

Va adresati clasei de mijloc?

Va adresati liberalilor?

Va adresati oamenilor de dreapta?

Cu ce drept ii considerati prosti pe acesti oameni, domnule presedinte?

instalatorul:

Nu am intrebari pentru dl Basescu, desi as fi avut cindva. Despre dl Basescu am acum afirmatii, iar una dintre ele este aceea ca ESTE TERMINAT CA POLITICIAN, indiferent de cum vor se vor sfirsi alegerile prezidentiale. Fiindca un politician de la care nimeni nu mai asteapta nimic pentru tara este terminat.

spedy:

UNDE SE DUC SOBOLANII CAND SE SCUFUNDA CORABIA?

LILICK :

Intrebare pt TB: De ce in PD-L nu am auzit niciodata macar o singura voce care sa i se opuna? Pana si in PCR existau, rar, disonante. Doar in PD-L se vorbeste la unison. PD-L e un partid mai putin democratic decat PCR, se pare.

http://lilick-auftakt.blogspot.com/2009/11/tare.html

Petru Avram:

De ce trebuie să-l credem pe cuvânt că el şi acoliţii şi/sau suţinătorii domniei sale sunt “băieţii buni”?

Gabi :

Eu l-as intreba daca nu-i este putin rusine ca-si bate joc de noi de atata timp.

LUCIA VERONA:

Cînd a minţit, cand a fost sincer Traian Băsescu – atunci când s-a declarat social-democrat, susţinând principii şi valori de stânga? Cînd a aderat, cu partid cu tot, peste noapte, la principiile şi valorile popularilor europeni? Sau, acum, cînd face o campanie cu accente care amintesc de propaganda nazistă ?

Sibilla:

De ce încurajează Băsescu turismul electoral, mita electorală şi se încăpăţânează să mintă ştiind că este nedorit ? E normal să se folosească microbuzele destinate transportului elevilor pentru deplasări la mitinguri electorale-n teritoriu ? Cine plăteşte uzura acestora, dar carburantul ??

AUGUSTIN :

Care sint meritele pentru care Gabriel Oprea a fost avansat in grad de doua ori in ultimii doi ani?

“Art.135 (2), lit.a din Constitutia Romaniei spune ca « Statul trebuie sa asigure protectia concurentei loiale ». Daca exista doua (sau mai multe) firme, aflate in concurenta, care au dreptul legal de a primi de la stat anumite sume (restante) de bani, si daca presedintele tarii (care reprezinta statul roman) intervine pentru a sprijini NUMAI UNA dintre aceste firme sa primeasca acei bani, mai este loiala concurenta dintre respectivele firme ?

A facut Traian Basescu o asemenea interventie? Si daca da, a fost ea publica?”

Instalatorul :

Este, domnule Basescu, ca sunteti un politician terminat? Este, domnule Basescu, ca mai bine plecati acum de la Cotroceni, decit sa agonizati politic acolo inca 5 ani, in folosul citorva apropiati si in dauna Romaniei?

GEORGE ŞERBAN :

* Cred ca, pentru timpul care a ramas, este momentul sa dea el raspunsuri. De ce se sustrage raspunderii in fata justitiei pentru infractiunile dovedite de parchet (prejudiciul enorm in cazul Flotei), a infractiunii recunoscute chiar de el in cazul casei pe care si-a atribuit-o prin abuz in serviciu (are si astazi adresa in stra Mihaileanu)? Nu cumva se face vinovat pentru subminarea economiei nationale, indatorind romanii cum nici in vremea lui Ceausescu, n-au fost, sunstituindu-se Executivului, fara sa aiba un program de diminuare a efectelor crizei, introducand banii imprumutati in consum pentru a-i transforma in mita electorala? A avut aprobarea Parlamentului pentru asta? Daca nici asta nu este subminare si inalta tradare atunci care este? Astea sunt temele reale ale campaniei electorale. Abuzul constitutional prin care lasa tara neguvernabila. Utilizarea fondurilor enorme de care dispune pentru a-si face campanie pe bbani publici. De ce trebuie sa puna Basescu intrebari la care ceilalti sa-i raspunda? De ce nu putem NOI sa-i punem intrebari la care sa nu aiba altceva de facut decat sa raspunda si sa se incurce in propriile minciuni pe care le imbrobodeste. Eu sunt consternat pentru faptul ca toti candidatii au teme si programe de campanie paralele cu ale lui Basescu de parca ar fugi unii de altii. Pana cand vom accepta ca acest caraghios sa puna intrebari altora, in loc sa raspunda el? *

MIRCEA BADEA :

http://www.mircea-badea.ro/blog/replica/

Cârcotaşu :

Ce-o mai fi de furat dom’le în ţara asta în afară de buget?

Băsescu, cu guriţa-i “divină” zise că Tănăsescu i-a lăsat vistieria plină-n 2004…..

Amploarea campaniei electorale portocalii e încă ceva care sare-n ochi, răneşte bunul simţ.

Şi stai şi te-ntrebi: tăcând, cei care ştiu foarte exact cum stau lucrurile, nu cumva pot fi bănuiţi de oareşce complicitate?

Augustin&Leo&Sibilla

Rămâne cum am stabilit! Jos Băsescu ! Jos Mafia PD-L! Băsescu TREBUIE OPRIT ACUM ! Doamne Ajută!

Sibilla

imagini preluate de pe google.ro

informaţii preluate din media online, sursele precizate mai sus

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

24 de răspunsuri la Una, alta, despre Alegeri…

 1. Cârcotaşu zice:

  Dapăi am înţeles că la Caraş a luat un caras…
  @ Leo,
  Demenţială cestia cu Mircea Crişan 😆

  Apreciază

  • leo zice:

   deh, ce să te aştepţi de la un dement?! 🙄
   n-auzişi că-s de spariat?!
   halatu, cât e halatu, cât e halatu?! medicamente, medicamente! 🙄
   râdem noi, râdem, dar dacă e chiar cine ziceţi voi, nuş de ce s-ar mai mira cineva că are lipici la cetitori precum Mârlanu…
   numa’ Basileul cu pricina ce-l mai întrece în didacticism, da’ ăluia aşa i-o fi rolul, aista-i genuine, aşa ie iel, încuiat în turnul de fildeş, neînţeles ca geniile, dar limitat ca malu’ bălţii…
   PS
   poci io înţelege rivalităţi între poieţi, dar a desfiinţa toată paleta, de la Păunescu la Savitsky, chiar e ceva! ăsta-i mai ceva ca maştera lu Albă ca Cocaina, e în stare să omoare tăţi poieţii din ţară, doar-doar i-o zâce oglinda că-i cel mai mumos poiet din ţară!
   văleu, Sibillo, lasă-te de poiezie, treci la proză, că ne trebuieşti… 😆

   Apreciază

 2. ELMMAR zice:

  Oferta:

  Puscaria Jilava,zisa si “La bulau’ vesel”,ofera spre vesnica pomenire si aducere aminte fostului presedinte Basescu Traian,postul de sef de camera,sectia periculosi,pavilionul central.
  Masa si cazarea asigurate,loc intim si racoros,perioada nedeterminata.
  ( obligatoriu minim cinci dushuri pe zi cu scaparea obligatorie a sapunului din mana ).

  Apreciază

 3. Cristina zice:

  Sibilla, frunza si-a luat angajamentul fata de Cotroceni ca face planul la hectar de minimum 40%. Tzeapa.Acu’ o da cotita, ca i-a batut videanu la popoul gol pe toti „nerealizatii”. Are noroc ca alti oranji da fala au dat-o si mai rau in bara. Da’ are sarcina sa scoata toata suflarea din Valea Almajului sa dea cu parafa-n marinar. Inclusiv aia din deal, adica din cimitir. Si nu numai pe aia…
  Faza mai faina ii ca inclusiv oranji de-ai lor cu carnet au zis „pas” si au votat altceva. Ca nu-s bash toti dobitoci.
  Cel care a realizat intr-adevar un scor surpriza pe Caras e Crin. 22% ala nu li se datoreaza deloc liberalilor caraseni, care au f..t buha (nu ma pronunt in privinta lui Mircea Vela, vorbesc de Resita) toata campania, ci strict alora care au venit la vot cu sufletul. Si iaca, s-o putut!

  Apreciază

 4. Cârcotaşu zice:

  @ Leo,
  El e dom’le. Acu’ nu cred io orice bârfe, da’ Criticos, o mare doamnă şi o eminentă profesoară de limbă şi literatură română l-a recunoscut din ce-a scris şi ce scrie la AN. De altfel prostu’ a şi pus botu’ şi s-a dat de gol singur. Ş-acu’ treaba lui, da’nseamnă c-a ajuns rău de tot dacă-şi pierde timpul pe bloguri, chiar şi dacă la AN. E clar c-are misie, da’ n-are stofă.
  Să trăieşti!

  Apreciază

  • leo zice:

   Adicătelea io am ajuns prost dacă perd vremea pă bloage?! Apăi pretenu lu matale Marcus zicea că m-a pălit norocu că mă postez la ANeul!? 🙄
   Abia amu îmi vine să-i dau dreptate, dacă ajunsăi să mă bage în samă aşa „grei” (?!) ai haitei pedelachee, nici că mă mai spăl pe ochi; musai m-apuc dă ştudiat, că sâmţăsc cum creşte baronia în mine şi, ca mâine, mă văz ambasador… 😆 😆 😆
   PS
   cât despre ştofă, îi mai gros tifonu dă la strecurăreţu meu dă caş! Deh, nu-s prea mulţi de Arghezi, şi poeţi, şi pamfletari de geniu… Cre’ că, dupe ce i-am spus că cel mai mare poet român în viaţă e Păunescu, dacă-l mai şi informez că cel mai mare pamfletar român în viaţă e Vadim, îşi tunde venele scurt şi o să ajung în istoria literaturii române ca terorist… 😦

   Apreciază

 5. Cârcotaşu zice:

  😆 Stăi bre, nu te ambala. Păi el, curtat cândva de toate ziarele, apărea şi pe sticlă, băga el în zamă bloagele? Acu’ nu văzuşi că-l puseră postac pe bloage? Păi ce crezi, c-o face de plăcere? Nu vezi ce cătrănit e? Cu Vadim nu ştiu dacă se supără aşa de tare, da’ dacă-i zici că Badea-l ascultă cu urechea, musai sare pe fereastră. Că ăla are emisiune zilnică, iar el a ajuns un „neutrino”!! 😆

  Apreciază

  • leo zice:

   Neee, Cârco invidiosu, ştiu că ţi-e greu s-o spui, da’ singurul Mirciulică băiat gigea de-l cunosc nu e cel mai mare pamfletar, ci cel mai mare… Cârco din ţară… 😆 😆 😆

   Apreciază

 6. Sibilla zice:

  Vă mulţumesc, tuturor !

  @Cristina,
  Frunză şi pretenu-i Blaga abe aşteaptă să preia conducerea PD-L, că-s sătui de tandemul Nutzica-Băsel :))
  Voturi a adunat la chimir mai ales de la Fârliug, de la finu fost ajutor de chelner, Borduz, căruia nu-i indicat să-i dea careva nici autodictare… da, mă rog, la ăştia-n ogradă se poartă * succesuri * 🙂 Başca la secţia specială de la Fârliug… da, da, da şi-n Valea Almăjului, c-avu grijă John Bresco 😉 La Ana pasăre migratoare, e cu cântec, la Naidăş au primar precum ţânţarul, sare cu sarsanaua la alegători…şi, cam atât! Ce nu pricepe frunză e că ne-am săturat! În special de toate blondele ce-şi întind pletele năpârlite cu presa ca s-arate mai cinere decât fetele lor adolescente, penibilele, şi cărora mnealui le-a dăruit posturi de derectoare… spelese pe cap cu ele de iele :)))
  Păi decedaţii nu doar votează, e un nea Tibi B care cică încasează lovele de pe urma lor, că-i trecu la VII ani de zile, Ana ştie :)… bănui că şi împărăţia ştie, că doar nu ierea să dea bogătana bani la partid din pozonaru ei… Doamneee… ce-or plăti copiii ăstora de pe urma păcatelor lor….
  Da, da liberalii cărăşeni le-au dat o lecţie baronilor locali, una care-i doare, îşi simt posturile ameninţate * nemuritorii *, de parcă n-au adunat destul până acu. Nu văzuşi că-şi fac cumpărăturile prin Franţa, Germany, Argentina…. Numai că, geaba averi, iaca le-am demonstrat eu că pe mine n-au ei bani să mă cumpere.
  No, pe 6 dec, să se bazeze frunză pe neamul lui Ana, să-i dea voturi, că el i-a permis Anei toate cele, nu eu, nu tu, nu altul şi tot la el răcneşte Ana ca apucata, la mine nu, că-i * ştampilam * mufa şi… o oblojea John, of course, miru târgului, nu alta… auzi tu, îl cinsteşte numa cu Martell pe moşu , că ăla tremură când o vede…. frunză, treaba lui, e jucat precum băselu, de-ai lui.
  Cristina, drugarica, pe mine * m-a făcut informativ * Ana, că face legea p-acilea, numai că… habar n-au ce-i aia…. John şi frunză au consimţit, s-au complăcut, s-au compromis, definitiv, cu toate că ştiau şi ştiu că sunt un OM de bună credinţă şi că adevăr grăiesc, dar… nimic NU e pentru totdeauna, am plecat nu din pricina hărţuirii şi bătăilor, ci pentru că eu, spre deosebire de ei, nu pot accepta gunoaiele lor, mizeria lor de-a folosi copii ca masă de manevră. Pe frunză nu-l iert, putea să nu permită, dar… Jalnicii duc vendetă cu o… furnică. În loc să repare ceva, să-ndrepte ceva pentru copiii aceia, nr de dosare pt ei 😦
  O veni ea şi ziua judecăţii, acilea, nu * dincolo* cum se culcară ei pe-o ureche,păcat doar de tristeţi şi suferinţe ce NU se mai pot vindeca…
  Cărăşenii se trezesc, chiar şi * pedelacheii * din Klisură, cu care eu ţin legătura, vor merge pe 6 dec încotro bate Coşava, că vorba ta, nu-s proşti, deloc chiar 🙂 Ghinionul tartorilor că subestimează sârbul, ăla nu te iartă nu te uită…
  stimă şi respecte, rămâne cum am stabilit : Jos Băsescu, Jos Mafia PD-L !!!
  Sibilla

  @Elmmar, Cârcotaşu, duşo Leo…
  Mi-s sâmţâtă foarte, io trecui p-acilea * absolut întâmplător * şi zisăi să nu vă întrerup dragii mei Traci, căci io nu-s blondă, d-aia nu mă agreează CJC-S unde nu se poa respitra de iele ielele dăsplecice blongie :)))
  Săracu neutrino, că nici lui nu-i uşor, ce ştiţi voi… Măi băieţi, eu zic totuşi că nu e cine ziceţi voi, e mai grav, ţineţi minte ce spusăi! Voi tot nu vedeţi că nu le are cu poesia cum le are cu… rapoartele… mmm… ? Rapoarte ce l-au făcut * celebru * crede el, cipiripi 😉
  Cum n-arunc nimik întâmplător, vă lăsai cheiţa, descuiaţi şi puricaţi mai dăparti, io primii altă misie, la trebi şi pe redute,majkă !
  zdravo, zdravo…
  Sibilla
  P.S.rămâne cum am stabilit 🙂

  Apreciază

 7. Augustin zice:

  @ Leo
  Tot eu sa deslusesc misterul! Tocmai am dezvaluit, in gradinita, cine este cel mai neutrin postator de pe bloage. Adevarata intuitie e foarte … feminina!

  Apreciază

 8. Cristian Ion zice:

  Si totusi, ce or sa ne aduca aceste alegeri?
  O zi minunata iti doresc

  Apreciază

 9. ELMMAR zice:

  Augustin a descperit cine este MC…Monica Columbeanu,zice el.

  Apreciază

 10. Augustin zice:

  @ Leo
  In curind, sobolanii vor incepe sa paraseasca vaporul.
  Astept cu interes.
  P.S. Stiu ca nu esti de-acord cu mine, dar sa-ti intre in cap: Adrian Paunescu este cel mai mare poet roman in viata!

  Apreciază

  • leo zice:

   Augusissime, bag sama că ai furatără damigeana de zaibăr lăsată p-acilea de Elmmărică pentru una bucată beutor de vinuri seci, albe, şi-ai purces a vedea dublu, făr a mai şti care dintre e ză tru leo: repet şi pentru tălică, şi pentru invidioşi, lucruri spuse şi răs-spuse de ăsta baci:
   cel mai mare poet român în viaţă – ADRIAN PĂUNESCU.
   cel mai mare pamfletar român în viaţă – CORNELIU VADIM TUDOR.
   asta şi în glumă, şi în serios. şi mai ales în serios…
   păcat că, la fel ca-n alte cazuri, geniul literar nu a fost dublat de vreun simţ politic mai acătării; deh, nu le poţi avea pe toate…
   cam aşa cum nici ăsta baci nu poate avea chiar toate clonele la fel gânditoare în toate privinţele, motiv pentru care mă şi confuzezi cu acea clonă a mea care e de părere că n-ar fi acela cel mai mare poet român în viaţă, ci MC. desigur, nu MonicaColumbeanu… 😆
   PS
   desigur, asta doar pentru că Sibilla nu s-a apucat de publicat versuri, iar leo de publicat pamflete, păstrându-şi doar pentru ei înşişi valoarea; şi pentru niscai admiratori… foarte ascunşi… 😆 🙄 😆

   Apreciază

 11. Augustin zice:

  @ Leo
  Daca nu mai stii de gluma, inseamna ca-i chiar groasa: vom avea un nou Marasesti! Eu, unul, sint gata!

  Apreciază

 12. Augustin zice:

  @ Leo
  Fie, voi redeveni, si eu, serios, macar o clipa: SI EU CRED ca Adrian Paunescu e cel mai mare poet roman in viata. (De acord si cu Vadim)

  Apreciază

  • leo zice:

   Augustissime,
   oi fi invidios pe faptul că nea Velisarul e cunoscut de „Mircea Cărtărescu”, chiar simţindu-i-se lipsa de către unul care, se presupune, e nou prin blogul ANeului?! 🙄
   dar, redevenind serioşi, te-ntreb, ce să fie mai penibilă, reacţia ţucălarilor mârlanului de a justifica gestul masculului alfa – necontestat de către individ în secunda unu, aşa cum ar face orice om care ar ŞTI că nu a făcut vreodată aşa-ceva, ci JUSTIFICATĂ, ori a serviciilor de „demonstra” că e un trucaj, pe youtube apărând deja demonstraţii iar mailurile încingându-se de trafic pentru răspândirea „adevărului”?!
   cât despre de ce n-a apărut acum cinci ani, chiar nu e evident?! era filmată de un om al liberalilor, cum s-o fi scos atunci la interval?! că doar n-or fi chiar aşa principiali încât să-şi refuze singuri ciolanul…

   Apreciază

 13. leo zice:

  Una, alta zici, Sibillo?! Iaca alta, vorba aia, cât o mie de cuvinte, despre alegerea de o avem… Habar n-am de sursă, că o am pe calea manifestelor, ştii tălică, ălea de cetit şi dat mai departe…

  Apreciază

 14. Augustin zice:

  @ Leo
  Convingerea mea e ca e o caseta autentica si ca faptele chiar s-au petrecut. Ai dreptate: un om care … e om, si ar face asa ceva, ar tine minte toata viata lui. Asa ca, biiguieli de tipul „nu-mi amintesc, sa ma consult cu staff-ul (???)” spun tot.
  Dar, admitind ca ma pot insela (ca multi altii), ca e o facatura, ramine declaratia lui, FOARTE GRAVA: „POATE I-A VORBIT URIT FEMEII” Asadar, daca i-a tras-o, n-a facut-o degeaba.(!!!)

  Apreciază

 15. Augustin zice:

  @ Leo
  Crede-ma, portocala stricata careia i-am acordat mult prea multa atentie prin gradinita A.N.-ului nu e Mircea Cartarescu. Si daca, totusi, va sustine vreodata chestia asta, intreaba-l ce inseamna cuvintul „apsolut”

  Apreciază

  • leo zice:

   Mi se fix rupe cine este. (Că nătărânga de baci face faţă şi la măgari care, după cum s-a văazut, ştiu cum se execută marşul forţat cu coada-ntre chicere… ) Ceea ce n-aş putea spune cu privire la ce se-ntâmplă p-acolo… Deh, nu-i bai, dacă bacii, cătanele, şahiştii şi zilierii (ca s-o luăm strict alfabetic) nu se mai ridică la nivelul elevat al unei discuţiuni purtabile între aristocraţi, ielite şi pitpalaci… ata ete… după milenii de transhumanţă, zările nu ne mai sparie…

   Apreciază

 16. madalina zice:

  >:)>:)hi hi hi hi>:)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.