Români, treziţi-vă ! Indignaţi-vă şi cereţi vătafului bă-SECU să-şi ia pirándă şi să se care pe pustii !!

Români, treziţi-vă ! Indignaţi-vă şi cereţi  vătafului bă-SECU să-şi ia pirándă şi să se care pe pustii !!

motto:

Cel mai adesea românul a înlocuit indignarea cu batjocorirea răului. A râs, suportându-l mai uşor. Vin momente însă când ironia şi satira nu mai sunt suficiente. Trăim într-o Românie ce se descompune zilnic, captivi neputinţei induse. Indignarea poate începe cu o încruntare a frunţii, cu un pumn încleştat. Dar şi cu privirea fermă că împreună ne putem schimba soarta, cu surâsul celui stăpân pe sine, care nu mai e dispus să i se dispreţuiască viaţa. Indignaţi-vă! ne îndeamnă la o „insurecţie paşnică“, în fapt, la a ne pune în acord gândurile cu vorbele, vorbele cu faptele.

Valentin Nicolau

*******

Leana de Pleşcoi este o glumă. Una boită , adicătelea de-plasată…

Ei, cum de cine plasată ? De boul căruia-i plac…. glumele lui. Alcoolicul naţional,  hăhăială-boss, locatar al Cotroceniului şi şăful Victoriei. V-aţi prins, javra ordinară.

Că e o glumă n-ar fi chiar  durere, însă… jalea e mare pentru că mulţi  păcălici ce pozează-n politicieni, au pus botul la …. gluma boită.

De ce ” abilităţi ” s-a folosit Leana într-u întâmpinarea boturilor păcălicilor cu diverse penaje e lesne de ghicit iar bă-SECU  pare să ştie cel mai bine, dovadă că a uitat zăbăucul şi de tanti Petruţa şi de Inter şi de … ţară.

Să mă ierte d-l Mădălin, da io văzui la viaţa dumneamea, ţigănci frumoase, nu boituri ca aista de-i face etnia de râs, jur!

Proasta ipocrită NU recunoaşte că e de etnie rromă pentru că i-ar sării etnicii la gât: ţigăncile sunt femei iubitoare de copii, nu se dezic de rădăcini, nu pozează în ce nu sunt ca ” doamna ” Cocoş-Udrea!

sursa : aici

 jagardeaua pusă de securistul băsescu DEASUPRA de interesele Naţiei, României !! –

Dragostea l-a determinat pe Traian Basescu sa-i ofere totul pe tava Elenei Udrea

Elena Udrea, criticata de jurnalistii de la Sunday Times

“Axa Udrea-Cocos-Guineea”

Trist adevăr: drumul de la Flotă la paraşută… mulţi îl ştiu,  nimeni nu-l uită… România, doar o plută…

sursa : aici

 – panarama tută care după ce că E proastă mai şi semnalizează, trăzneasc-o !! –

sursa: aici

– priviţi-i mufa cu atenţie… a rămas cu ” ticuri ” de pe vremea tinereţii zburdalnice ”, cam ofilită, trecută acum, cu toată boitura şi spoiala, sărmana…

– ipocrita care impune reguli la Cotroceni, la Victoria, mai nou şi pe facebook… cea care NU are nicio fărâmă de MORALITATE, o putoare!! –

sursa : aici

Ciorditoarea naţională , fata lui tanti Petruţa, deh… una din Elenele impuse în România de ” macho ” – muheri în izmene , pe ” criterii ” şi ţinând seama de ” abilităţi ” de pomină şi mai mare RUŞINEA!

Preşedintele de onoare al PSD, d-l ION ILIESCU :

” În România lucrurile s-au degradat după 1989, şi una dintre cauze a fost un stereotip legat de prezenţa nefastă a Elenei Ceauşescu în procesul de decizie politică până la căderea comunismului. Asistăm la situaţii în care femeile nu votează un candidat femeie, fie că e vorba de alegeri locale sau parlamentare. ”

CORECT !!  NEFASTĂ ESTE PREZENŢA PE SCENA POLITICĂ A CIORDITOAREI NAŢIONALE, REGINA VĂMILOR, NUTZI COCOŞ UDREA, PUPILA , PROTEJATA JAVREI ORDINARE !! LOCUL ACESTEI IMPOSTOARE ESTE ÎN ALTĂ PARTE, DEPARTE DE BANUL PUBLIC PE CARE NU SE POATE ABŢINE SĂ-L CIORDEASCĂ CU NESIMŢIREA ŞI IPOCRIZIA CE-O CARACTERIZEAZĂ, PUNCT.

–  în viziunea USL SFINXUL veghează, ploşniţele din PD în frunte cu ciorditoarea Udrea NU au loc nici măcar de… SFINX, arză-i-ar !! –

CRIN: VENIŢI CU NOI, IEŞIŢI ÎN STRADĂ, SĂ DĂM JOS HOŢII!

Analistul RADU TUDOR:

Desfiintarea judetelor, o idee de inspiratie sovietica

ADRIAN NĂSTASE:

” Eu cred ca o noua impartire administrativ-teritoriala, daca se va considera ca ea este necesara, ar trebui discutata si adoptata dupa alegerile parlamentare din 2012 dar inainte de exercitiul bugetar al UE, care incepe in 2014.

Si mai cred ca mesajul  de raspuns pentru Basescu trebuie sa fie ferm – nu poate fi acceptata politica de forta, faptul implinit. O astfel de atitudine a lui Basescu ar declansa o criza politica majora, cu implicatii interne si externe. ”

Viziunea USL: Cele opt regiuni de dezvoltare devin şi centre ale administraţiei regionale

VICTOR PONTA a mai arătat că în 2012 va avea loc trecerea de atribuţii şi de competenţe de la Guvern către regiuni şi se va desfiinţa Ministerul Dezvoltării Regionale.

Ponta a arătat că, în 2014, USL propune ca aleşii locali să aleagă, la rândul lor, un consiliu regional, indirect.

„Vreau ca primarii din România să nu mai fie cerşetori la Guvernul României, ci să fie stăpâni pe banii lor şi pe banii comunităţilor lor”, a spus Ponta. ”

sursa : aici

1. Dialogul de care vorbeste Basescu – putere-opozitie, ar trebui purtat, normal, in Parlament. Dar nu se poate face cu o putere care NU respecta dialogul. Nu in acest Parlament, care fraudeaza voturi si care isi asuma raspunderea pe legi care produc genocid social. Dupa alegeri, cu un parlament legitim e mai bine. Nu acum, pana la alegeri! Pentru ca, asa, e doar O DIVERSIUNE.

Dovezile de buna-credinta pentru dialog ar fi cel putin trei (ca sa acceptam consultari):
– să NU impuna termenul 2012 pentru reorganizarea administrativa (pentru ca astfel de impuneri de termene anuleaza tonul constructiv pe care l-a mimat)
– sa isi dea demisia Anastase din Parlament, ca recunoastere a fraudei – si astfel se respecta Parlamentul
– sa se desfiinteze Ministerul Dezvoltarii, ca prim pas in alocarea fondurilor direct catre regiuni

2. Oamenii  NU trebuie mintiti: costurile unei reorganizari negandite vor fi suportate de cetateni, nu de stat. Costurile ar insemna o taxa absurda, care poate fi evitata daca procesul este bine organizat, in timp.

3. Reorganizarea administrativa si revizuirea Constitutiei se fac prin DIALOG, exista comisii parlamentare care pot initia acest dialog. Pentru asta, Basescu si PDL trebuie SĂ RESPECTE  legile si democratia.

” Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Sala Palatului, că PDL nu mai este un partid politic normal, întrucât s-a transformat într-o „sectă fanatică şi iresponsabilă” care nu mai duce lupta politică prin mijloace democratice. ( … )

Liderul PNL Crin Antonescu le-a transmis, sâmbătă, angajaţilor din serviciile speciale, DNA, justiţie, Garda Financiară şi prefecturi să respecte instituţiile în care lucrează, să-şi facă datoria în mod corect şi să nu uite niciodată că există „viaţă şi răspundere şi după Traian Băsescu”. ”

CONCLUZIE:

Când ne vom trezi odată să punem mâna pe rangă si lopată şi să facem curăţenia atât de necesară?… când îi vom da jos pe tâlharii care au preluat abuziv conducerea de 21 de ani??, de pe poziţiile pe care s-au cocoţat..
Vă îndemn să ieşim la curăţenie, să-i dăm jos pe toţi hoţii si incompetenţii, pe aceşti „democraţi”.. haideţi români la lupta cea mare, haideţi sa curăţăm ţara de jefuitori…
… am ajuns sclavi în ţara noastră….
Desteaptă-te române!!!!…

CLICK : AICI !!

AVEŢI CURAJ ŞI COMPLETAŢI HARTA MAFIILOR PD-L !! SPUNEŢI CINE SUNT MAFIOŢII CARE TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ !!

Refuzaţi să fiţi/rămâneţi captivi neputinţei induse de Mafia PD ! RIDICAŢI-VĂ !!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Români, treziţi-vă ! Indignaţi-vă şi cereţi vătafului bă-SECU să-şi ia pirándă şi să se care pe pustii !!

  1. iov zice:

    nu are nici o sansa demersul tau, vorbesti de batjocura dar tocmai asta faci,daca demersuk ar fi impotriva intregii clase politice as fi de acord cu tine asa insa….ce faci, sustii psd, ii sustii tot pe cei care ne conduc de 20 de ani.Incearca sa indrepti protestul impotriva oricarui politician de astazi, TOTI SUNT LA FEL,toti au fost la guvernare, toti vor sa ajunga acolo si vor face ce fac cei de astazi.

    Apreciază

  2. Pingback: Las’ că merge și-așa! | Blogul lui Nea Costache

  3. Pingback: Salba (reluare) | Blogul lui Nea Costache

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.