Băsescule, urlătura Lupilor e începutul sfârşitului tău! Curând…

quadratus.wordpress.com/

Băsescule, urlătura Lupilor  e începutul sfârşitului tău! Curând…

Motto:

„Nimic nu este mai important pentru un simplu muritor, decat sa traiasca liber si independent precum o fiara din padure. Traind insa subjugat, acesta se stinge.” Aristotel

“ In codri batrani, sub bolta instelata, in bataia calda a vantului de libertate, cei cu inima pura pot auzi si acum chemarea la lupta a Marelui Lup Alb. Pamantul, frunzele si cerul il cunosc preabine. Voi il auziti ?“ (Legendele dacilor liberi)

“Te-am auzit cum hăuleai departe,
Infiorînd pădurea-nzăpezită,
Bătrîne lup, cu gura istovită,
Etern pribeag al câmpurilor moarte.
Te-am auzit cum hăuleai departe
Te-am auzit, şi-n ceasurile grele
Ce mă gonesc cu vifore turbate,
Am priceput chemarea ta de frate,
Şi-am priceput că-n noaptea fără stele
Tu eşti tovarăş visurilor mele…
Tu, numai tu, neîmiblînztã fiară,
Ce-ţi strigi pustiei patima flămândă,
Şi-n prigonirea cîinilor la pîndă,
Iţi plîngi prin codri ura solitară
Tu înţelegi un suflet fără tară…”

( Lupul – Octavian Goga )

* Părintele Ghelasie de la Frasinei care a   circulat  printre sihastrii din Muntii Carpati,  spunea ca ultimul preot al cultului zamolxian l-a cunoscut pe Mantuitor si apoi pe Apostolul Andrei. Intr-o carte dedicata ”Mosului din Carpati”, Pustnicul Neofit, din Rameti, in Muntii Apuseni, invoca o “taina” pastrata in ciuda piedicilor si scrie despre “memorii ce nu se sterg, care reapar tocmai cand se considera ca s-au pierdut”, amintiri despre continuitatea “duhului de traire in acest specific de caracter carpatin”. Taina despre trecerea dacilor la crestinism a fost pastrata si transmisa de la un pustnic la altul. *

Poate aud politicienii noştri urletul Lupilor ( dacilor )…  noi NU suntem urmaşii lui Traian, ci, Daci Liberi şi NU acceptăm Dictatura marinarului mârlan, Băsescu !

* În perspectiva mitologica a istoriei, s-ar putea spune ca acest popor s-a nascut sub numele Lupului, adica predestinat razboaielor, invaziilor si emigrarilor. Lupul a aparut pentru a treia oara în orizontul mitic al istoriei daco-romanilor si descendentilor lor în urma invaziei lui Ginghis-Han, în urma carora se întemeiaza principatele române. Or, mitul genealogic al ginhis-hanizilor proclama ca stramosul lor era un Lup cenusiu care a coborât din cer si s-a unit cu o caprioara.*

Vremurile pe care le trăim ACUM, sub bocancii Mafiei PD-L al cărei comandant , Capo di Tutii Capi este mârlanul Traian Băsescu, ne îndreptăţesc să menţinem Stindardul ridicat! Noi, românii, suntem în război cu Famiglia Băsescului, forţaţi de nesimţirea, impertinenţa hoţilor la putere. Nu ne putem permite să coborâm Stindardul, mafioţii de la putere nu dorm… aflăm că pensiile se micşorează , nu cu 15 % ci, cu 28 %!!!

* Acest stindard era alcatuit dintr-un corp de balaur cu cap de lup, cu gura deschisa fiind fixat cu gatul intr-o prajina, facut din bronz sau argint iar coada din stofa sau alt material (lana, canepa, in). Printr-un ingenios sistem interior, stindardul dac facea sa se auda, sub actiunea curentilor de aer, un suierat puternic ce avea ca efect imbarbatarea ostenilor proprii si panicarea ostenilor inamici si in plus inducea o stare de nervozitate cailor care nu mai auzisera pana acum un astfel de sunet. *

Deciziile politice ale Băsescului sunt la acest moment mai presus de Lege, de Constituţia României pe care de altfel a terfelit-o în ultimul hal!!

Opoziţia,  NU are voie să slăbească vigilenţa, să lase tonul moale, să-şi permită un lux  ireparabil la o adică, acela de-a pleca-n concedii, vacanţe!! E important să NU ne simţim abandonaţi şi-ai nimănui! Băsescu şi clica de pedelachei ne-au condamnat la foamete… care va fi rata mortalităţii în lunile ce urmează … ?? E timpul FAPTELOR!!

Iulie, august, septembrie, octombrie… luni de zile în care avem nevoie de pâine, medicaţie, bani pentru plata facturilor… Luni de zile în care, noi, noi cei mulţi NU ne permitem concedii! Noi, ai cui suntem în aceste luni ???!!

Ni se spune că * acum nu e momentul potrivit * pentru dărâmarea Guvernului Băsescu-Boc. Nu e momentul potrivit pentru partidele de opoziţie ( imagine, direcţie de acţiune, eventuala preluare a puterii… ), CORECT, aşa este, căci VAI ( !!! ) de oricine ar urma la putere după aceşti hoţi , ordinari !! Daaar… cu noi,  muritorii de rând, cum rămâne în perioada imediat următoare ??

Până la toamnă… câţi din noi vor mai rezista , care va fi nr. sinuciderilor, al bătrânilor ce vor muri din lipsa mijloacelor de subzistenţă, dar al copilaşilor suferinzi de leucemie, dar al văduvelor, orfanilor, dar… ?? Care va fi nr. celor ce se vor resemna, obosiţi deja şi cu poveri prea grele pe spinările încovoiate …  E RISCANT să se piardă timp în lupta cu şobolănimea de la putere! Cei ce-şi asumă acest RISC poate că au cele necesare unui trai decent, asigurate, costul unui posibil eşec ce s-ar datora amânării de acum îl plătesc cei mulţi, populaţia!!

Ce păzeşte Opoziţia, de ce anunţă că abia la toamnă se depune Moţiune şi apoi Alegeri Anticipate, chiar să nu fie-n stare să se coaguleze şi să ia prin surprindere gaşca infractorilor de la putere?? * Clasa politică * a dezamăgit! Întreaga * clasă politică *! Şi NU e bine!

Zic să NU coborâm Stindardul ce cu greu l-au rădicat românii, ar fi păcat şi ireparabil… Bătălia continuă , Forţă şi Echilibru, împreună… aceste le-am auzit şi le luarăm foarte în serios. Şi-atunci, de ce pauze, de ce amânări, de ce agonie ??!!!

Offf… noi românii şi la fotbal ne * pricepem *, o ţinem cu prelungirile şi barajul, cu scandalurile, cu blaturile şi… şi stăm şi ne uităm de pe lături la… alţii… Aşa şi cu politichia mioritică, * materialul* grăieşte şi-mi vine să urlu cum Lupii ( dacii ) , că încă mai avem şi cavaleri traci şi… şi aud oare urletul Lupilor … ???

Noi NU suntem urmaşii lui Traian ! Suntem DACI LIBERI ! Jos Dictatura ! Lupii urlă, şi urlătura lupilor anunţă vremuri de restrişte, anunţă vremuri ŞI mai grele…

Traian Băsescu NU e preşedintele românilor ! Traian Băsescu e Naşul Famigliei la putere !

Deşteaptă-te române! TREBUIE SĂ NE RIDICĂM !! În genunchi, NU vom reuşi! NU vă lăsaţi amăgiţi, urmează biruri ŞI mai grele !!

Sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Băsescule, urlătura Lupilor e începutul sfârşitului tău! Curând…

  1. fanel zice:

    Si daca pleaca el, oare invatam ceva din trecut pentru viitor?

    Apreciază

  2. Pingback: Diversiunea Dan Diaconescu « Hai ca se poate!

  3. octavpelin zice:

    Sibilla ,sunt de acord si subscriu comentariului tau ,o zi linistita !
    p.s.ai o dedicatie muzicala.

    Apreciază

  4. roman prin nastere oltean prin gratie divina zice:

    daca ai vreo idee spuneo

    Apreciază

  5. Cristian Ion zice:

    Descopar de fiecare data maiestria penei tale, dar nu cred ca acum se va intampla…prea curand.
    O zi minunata iti doresc

    Apreciază

  6. raduhumor zice:

    Buna @SIbilla
    Atata timp cat mai exista oameni ca tine , se pare ca nu-i totul pierdut !
    Ferice de mama care te-a facut !

    Apreciază

  7. dirijer zice:

    good point…bravo

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.