Pe redute popor ! Ori noi, ori ei…

media2.gruprc.ro/photo/thumbs/450_500/072009/

Pe redute popor ! Ori noi, ori ei…

* Singura soluţie înc-o Revoluţie ! *

Traian Udrescu&Nuţica Băşinescu, ne-o trag… unui întreg popor! Secu de la Anvers vrea să fie Prim Ministru, duduia, muierutca ce-a ajuns să ţină-n frâu… opoziţia, ne suduie * dictatură luminată *, c-aşa-i pohteşte sufleţelul. A ajuns o muieruşcă să facă legea, a bunului plac!

Uf!

Zic să citiţi ce spune Vadim, că-i patriot! Şi-am cam ajuns la muuulte din cuvintele sale…

Nutzi Udrea, bărbătuşa…

iar l-a strîns pe chiomb cu uşa,

ca să-i cheme la Raport,

pe Boc, cu tembeli cu tot…

” Ministrii au fost chemati ieri la raport la Palatul Cotroceni, unde au fost laudati pentru „masurile curajoase” adoptate Guvernul estimeaza ca, in urma adoptarii Legii unice a pensionarii, cheltuielile cu plata pensiilor vor fi mai mici in 2011 „cu cca. 757,5 milioane de lei“ fata de anul curent. Economiile facute la Bugetul de stat prin aceasta masura, cele aproximativ 182 de milioane de euro (calculat la 4,16 lei pentru un euro), sunt insa nesemnificative daca le raportam la cheltuielile anuale ale statului, de peste 40 de miliarde de euro, din care deficitul de­paseste 10 miliarde de euro. „

” Recalcularea acestora va duce la numeroase litigii in instanta si chiar la CEDO. Cine va plati penalitatile, nu noi, platitorii de impozite?“, a aratat senatorul Adrian Tutuianu, opinia sa fiind sustinuta de mai multi parlamentari. „

http://www.financiarul.com/

Concluzionînd:

– recomandarea FMI e reducerea cheltuelilor bugetare, dar, metode sunt ŞI altele decît reducerea”  fără număr, fără număr… ” a personalului bugetar, însă, ca să găseşti soluţii e nevoie de cap, iar la noi , pe miriştile mioritice o vorbă din bătrîni spune că ” peştele de la cap se împute ”  iar  capul ” nostru ” e… Capo di tutti capi …

– Opoziţia insistă… PSD+PC şi PNL marşează cu Moţiunea pe Legea Pensiilor, PC iniţiază la rîndu-i Moţiunea simplă pe Agricultură, geaba însă…  cu ajutorul senatorilor cumpăraţi, maşina de vot a PD-L va tot respinge moţiune după moţiune, singura soluţie, înc-o revoluţie ?

– Muc cel Mic, păpuşelul Cotroceniului, nici măcar purtător de cuvînt la acest moment deoarece actuala putere are deja un purtător de cuvînt, unul şi-acelaşi pentru ambele Palate în persoana duduii Cocoş – Udrea , schelăie şi el, ce să facă săracuuuu… Duduia, viitorul preş a Romîniei, ” colaborează ” îndeaproape doar cu viitorul premier, Băse, cine dracu altul…

www.tashy.ro/

” Băi „… şi-i vine o idee, iar noi ştim cum se numesc hăştia plini de” idei „, n-aşe…

– Nutzi, fată, o fac lată!

– Dictatură luminată?

– Stai niţel, nu te grăbi,

să mai decimăm din VII…

– Nu-i ierta nici pe limbrici,

mătură-i pe cei mai … mici…

Şi-au luat nasul la purtare

BVB… dă-le la zoale !

să-şi revină, să ne dea,

cota parte… cât era…

ne-om trage guvernul nostru…

– Ştiu, docil şi… Popa-Prostu ! *

* … ( … ) … Pentru oricine observa atent traiectoria lui Traian Basescu prin viata publica romaneasca, se releva, cu mare usurinta, numitorul comun al pozitiilor si actiunilor acestuia: mai multa putere, tot mai multa, cit mai multa putere!

A fost ministru in 5 (!!) guverne. Nu i-a ajuns! A fost un lider marcant al PD. Nu i-a ajuns! A fost primar al Capitalei. Nu i-a ajuns! A obtinut un mandat de presedinte. Nu i-a ajuns!

Ei bine, aceasta insiruire simpla ofera si cheia cu care se descifreaza intentiile lui viitoare.

Lipseste ceva din aceasta insiruire? Sigur ca da! Prim-ministru! E singurul lucru care-i lipseste din „panoplie” E functia care-i va oferi puteri depline, cu acte-n regula. … ( … ) *

Recomandări :

„E recomandarea mea”

imagine preluată: http://www.jurnalul.ro/

* … ( … ) … Multiplicarea la nesfârşit a instituţiilor de control e semnul clar al unui sistem pompieristic, nesigur pe el, capabil doar să peticească, pentru raţiuni politice, ceea ce e legiferat şi să încalece competenţele, de ochii lumii. În lumina noilor reglementări, e de aşteptat ca Executivul să nască şi o instituţie specială de control pentru cei care sunt în concediu medical. Bolnavii vor fi chemaţi la audieri şi la teste şi vor fi obligaţi să-şi actualizeze, probabil lunar, starea de sănătate.

Tot sistemul pus în mişcare de Traian Băsescu în urmă cu cinci ani se bazează pe „recomandări” personale. Fie că e vorba despre achiziţii publice sau despre priorităţi de legiferare, politicienii portocalii nu fac apel la argumente şi la analize. Privesc în camera de luat vederi şi spun scurt: „Credeţi-mă pe cuvânt!”.

Aşa s-au născut, în pripă, adevărate „minuni” care azi distrug categorii profesionale întregi şi scot oamenii în stradă. Legea salarizării unitare. Interzicerea cumulării pensiei cu salariul. Noua lege a pensiilor. Reducerea numărului funcţionarilor de stat în paralel cu creşterea cheltuielilor bugetare. Noua lege a educaţiei. Şi, evident, împrumutul-minune de la FMI, „recomandat” îndelung şi călduros de comandantul suprem al finanţelor publice, Traian Băsescu.

Fie oprim, măcar în al doisprezecelea ceas, „politica pe încredere”, fie va dispărea total încrederea în instituţii şi în Constituţie. Să înlocuim vendeta politică şi obsesiile cu analiza profesionistă, altfel vom avea nevoie de decenii să revenim la normal. E recomandarea mea. *

Adrian Năstase :

Poporul trebuie sa intre in Casa lui

Marcus zice şi el le cam zice bine… :

Un Fleac, Ne-au “Ciuremat” !

Agnosticus:

* Dragă popou votant,

Bugetarii si pensionarii sunt factorul principal al agravării crizei economice (din care am iesit, electoral, încă din decembrie 2009!). Ei sunt răul fundamental al societătii. Arătati-i cu degetul si scuipati-i! Alungati-i pe păsunile patriei si trimiteti-i cu oile, caprele si vacile pe imas! Ce profit aduce un amărât de medic sau un banal profesoras? Lipitorile dracului! Derbedeii dracului! Stiu doar să trăiască si să consume pe spinarea clasei muncitoare, care trudeste si se cocosează de atâta muncă, asudând la greu.  ( … ) *

Inamicii statului, de Umil Poc. Scrisoare închisă

Victor Ciutacu:

* … ( … ) Guvernul e al lui, Parlamentul e al lui, structurile de forţă sunt ale lui, Justiţia e (în sfârşit) a lui, totul e al lui. Nici nu ştiu de ce mai cheltuim banii pe alegeri inutile. *

Reforma statului: preşedinte-maharajah

George Şerban:

Distinsul George Şerban , corect şi pe bună dreptate atrage atenţia:

Televiziunile vor fi blocate vreo 10 zile. Basescu le-a dat o jucarie noua: Constitutia.

Limbricii portocalii nu şed, le-a trăznit să mai ameţească/prostească poporul. Ţara arde,  suntem deja în situaţia Greciei, ni se ascunde desigur, iar camarila nesimţiţilor ar cam *  pieptăna * Constituţia, adicătelea, în favoarea lor … Grecia însă nu e cel mai mare datornic al Europei, noi da, c-avem o gaşcă de derbedei la conducere, d-aia!

* Astazi, profitand de confuzia si dezorganizarea partidelor din Opozitie care nu fac altceva decat gargara la televizor sau se apara in fata atacurilor Puterii, Opozitia neavand nici o initiativa concreta si solidara, Caraghioasa guvernare a inceput sa pregateasca, pas cu pas, perpetuarea puterii portocalii, corupte si antiromanesti. *

SOLUŢIA?

Iată şi recomandarea mea, a unei furnici din rândul celor mulţi:

Să ieşim în stradă! Proteste, mitinguri, petiţii… să atragem atenţia opiniei publice internaţionale, a mass-mediei internaţionale ! Să strigăm, să fim auziţi că ne-am săturat de nemernicii acum la putere, că NU i-am ales, că NU ne reprezintă, că ne sunt încălcate toate drepturile, că suntem batjocoriţi de-o adunătură, o gaşcă de netoţi, Famiglia PD în frunte cu tandemul groazei : Capo di Tutti Capi – Băsescu şi individa tupeistă – obrăznicătura Udrea Leana Cocoş! Iar Opoziţia să vină cu noi, în stradă, în mijlocul nostru !  N-avem altă soluţie, pentru că, nebunii care ne conduc, nu ne dau de ales ! Revolte şi să-i fugărim, să se ducă… Groparii economiei româneşti, ticăloşii care ne râd şi ne batjocoresc zi de zi şi-n fiecare zi în nas nu merită decât DISPREŢUL NOSTRU!

E vremea!!!

Sibilla

P.S. * forţele de ordine din Bosnia n-au avut nicio şansă în faţa pensionarilor protestatari din Bosnia… * Desigur, violenţa NU rezolvă problemele, mai degrabă să atragem atenţia, să se ştie pe glob ce se întâmplă la noi şi cu ce se ocupă Băse&Famiglia PD-L!

Ce-ar fi să oferim în tranşe, contra datorii, FMI-ului, câte-un limbric al * gubernului * şi ultima  * rată * de returnare a împrumutului, pe Zăus Traianus-Hâc… să se spele FMI pe cap cu ei,căci la ei sunt banii, NU la noi ! Pe Nutzi, cică o vrea masoneria evreiască, moţ… s-o pună, da NU aici, la noi!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Pe redute popor ! Ori noi, ori ei…

  1. Am o intrebare retorica pentru Emil Boc:

    Stie Emil Boc ce s-a facut cu Emil Bobu dupa mierlirea ticnitului de la Scornicesti care acaparase toata puterea si conducea dupa tara capul lui cel prost?

    Apreciază

  2. Pingback: O constitutie dupa chipul si asemanarea lui Basescu « Hai ca se poate!

  3. pastel zice:

    Sibilla, buna ziua furnica revoltata! Ce rau ti-au facut acesti „smecheri” pozati pe blog? Ce ai cu ei, nu vezi ca ei fac de la zi ce-i mai bine? Daca aduna pentru ei si mai punde-o parte si pentru altii, ce-ti pasa tie?
    Ai de toate, in primul rind dreptul ca sa strigi, sa te plingi, sa arati cu degetul, chiar sa le spui de la obraz mai marilor zilei, mai ai si dreptul sa crapi de foame, mai si dreptul…, de ce vrei revolutie? Vrei o revolutie pentru tine? Te pui rau cu oamenii?
    Trezeste-te!
    Nu poti schimba naravurile lor. Ele sint in singele lor. Nu i-au parasit nicicind. Ca sa-si ascunda, sa-si insuseasca tot mai mult, bogatiile necinstite, au nevoie de continuitate. Au nevoie si de nesabuiti, pardon de independenti.
    Citeste si la GS.
    Domnul cu noi fiinta paminteana!

    Apreciază

  4. leo zice:

    Revino-ţi! Eşti minoritar sârb în România, nu minoritar român în Serbia. Confunzi poporul… Mai treci pe la baci pe la stână, să vezi ce candid rumegă mioarele, indiferente la oricine-ar griji de stână, şi lupchi să hie… 🙄

    Apreciază

  5. pastel zice:

    Sibilla ai dreptate! Ce am spus are un iz de ironie la adresa celor de la putere, si a altora ca ei.
    Sint destui care vorbesc „de bine” si in realitate multe ascund.
    Ma intilnesc mai rar cu voi, tu si Leo, si am vazut si comentariile jignitoare ale lui „ovidiu”. Minte le este tulbure. Sa mai treaca timp, de la stadiul imaturitatii pina la pragul intelepciunii. Desi este greu de crezut ca un om decazut moral are sansa mintuirii.
    @Leo cred ca directia este buna dar nu asi vrea ca sensul sa fie in directia comentariului meu de mai sus. Nu m-asi fi gindit o clipa sa judec o furnica, care face ce face si pentru mine.
    Era in ultimul indemn un mesaj ironic la adresa celor care o supara pe Sibilla.
    Multumesc pentru atentie si sper sa nu fiu gresit inteles /
    Noapte buna!

    Apreciază

    • leo zice:

      Eu am înţeles foarte bine umorul tălică amar, la fel de amar ca situaţia constatată de mine: pârdalnica asta de mămăligă arar explodează; că tocmai pe asta şi mizează piţifelnicii ce-şi bat joc de biet popor, profitând de faptul că „ai noştri” îs tot mai sublimi, până la a ajunge, ca-n Conu Caragiale, să lipsească şi anume cu desăvârşire… 😦

      Apreciază

  6. Voi credeti ca din curte de la Cotroceni ar putea sa decoleze u helocopter?
    A trebui amenajat din timp cumva…

    Apreciază

    • leo zice:

      Nu-i musai! Are gard ce seamănă teribil cu gardul unei U.M. din Târgovişte, se poate rezolva loco, cu economie de combustibil şi de timp… 😉
      Deşi, ca-n cazul cu precedentul, rămân la părerea că ar trebui condamnat să trăiască din pensia minimă din vremea guvernării lui nemernice, neindexabilă, nici mai mult, nici mai puţin. Desigur, după confiscarea averilor lui şi ale tuturor rudelor căpuşe…

      Apreciază

    • Sibilla zice:

      Şi plutonul ? Neehhh…au multe de plătit… 😉

      Apreciază

  7. Sibilla zice:

    Mulţumesc frumos, tuturor, pentru vizită şi participare la dezbateri.
    Şefului, în mod special, ca-n ultimul timp e prezent si-n locul meu, eu bantuind pe mirişti. Hvala, Şefu !

    Tuturor, cu mult drag :

    Apreciază

  8. Cea mai buna strategie ar fi sa-i obligi pe astia 3 din poza sa umble singuri pe strada, la Bucuresti nu la Cluj care e un oras de degenerati.
    Singuri, fara spp si pe jos.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.