Vai nouă! Circ pe bani! România, bani, FMI, masonerie… Dumnezeu să ne ţie !

Vai nouă! Circ pe bani! România, bani, FMI, masonerie… Dumnezeu să ne ţie !

boomerang

Băsescu Traian a executat astăzi, 15 octombrie 2009, ordinul primit, căci asta a făcut prin * desemnarea * personajului Lucian Croitoru pentru a ocupa funcţia de Premier ! Jalnic !

Suntem la mâna Masoneriei ?  Se pare că da. Iar candidatul la preşidenţie, Băsescu a ajuns păpuşica celor din umbră… imediat după ce-a anunţat public * decizia sa *, am putut observa pe toate canalele TV, un tablou penibil, un Băsescu stingher, cu umerii APLECAŢI, o atitudine de… servitor… şi aceasta spune tot.

Lucian Croitoru, impus de Mugur Isărescu, guvernatorul impus la rândui la conducerea BNR de tartorii din umbră din afară, NU are calităţile unui destoinic premier, ci, este o marionetă, un instrument în mâna altora, el nu ar avea de îndeplinit decât ordinele, ale superiorilor… care superiori se laudă cu… gradele, alea pentru care şi-au vândut sufletele…

Masoneria română este divizată in mai multe curente, subordonate unor organizatii mondiale diferite. Cum o dăm, avem parte, noi, popor creştin, de * conducători *, unul mai breaz ca altul… nişte SUBORDONAŢI, lache, punct.

Cine este Croitoru :

*… viaţa sa particulară a fost oarecum legată de Mugur Isărescu, ţinând cont de faptul că, pentru o perioadă, a fost prietenul fiicei acestuia, Lăcrămioara. În afară de participarea la numeroase cursuri şi specializări pe teme financiar-bancare, Lucian Croitoru a fost implicat şi în evaluarea pre-privatizare a Băncii Române pentru Dezvoltare ( BRD ) *

Citiţi la Andrei Bădin, cine este acest Croitoru !

Secretele lui Lucian Croitoru

Croitoru, alt mason,  aceleaşi interese, NU * grija * faţă de popor!

Tensiunile acumulate, haosul naţional, fac analizele de orice fel * neavenite *, nefericit neam românesc, ce-ţi e dat să trăieşti!

Mi-e limpede CĂDEREA Băsescului şi, mi-a fost MILĂ azi, privindu-l… M-I-L-Ă!

Şantajul la care s-a pretat, disperarea ce nu numai că i se citeşte pe faţă ci i s-a-ntipărit ca un stigmat, subliniază atitudinea sa de pretins Dictator, dictator cu cei mulţi şi slabi, fără de putere, poporul, dar… ASERVIT la rându-i oricui nu-i ia jucăria preferată, puterea… * curtea * cu * dame * şi păcălici… Trist peisaj. Şi totuşi, Băsescu, PICĂ ! ŞTIE… Băsescu ştie, forţează nota, mâna oricui, minte-n continuare… limita dintre normalitate şi patologic e-atât de subţire să tot faci acrobaţii…

Evident că ne trebuie un alt Prim Ministru, dar, nu-l dau jos pe dracu, ca să-l ung pe fratesu, un * independent *, de-al casei… na, că iar mi-aduc aminte de * fraţi *, şorţuri, coloane… Apără-ne Tată Ceresc şi ne Luminează TU !

Un Stat Mafiot ce-a adus România-n FALIMENT!

Destinul României NU mai e în mâinile onor conducătorilor *, a groparilor ţărişoarei… suntem la mâna FMI şi-a masoneriei, a masoneriei care-a decis şi numirea Patriarhului BOR, iar dacă până acum am fost în derivă, acum ştim că suntem la un pas de-a ne scufunda… * să trăim bine *, n–aşa… ?

Trebuie să ai un tupeu ieşit din comun, să fii de-o nesimţire crasă ca să NU recunoşti că, PD-L cere , imploră românii, să îi acorde-n continuare încredere ca să ce…. ca să devenim mormolocii lor, ei erijându-se-n piranhia.

Acest Băsescu a mai făcut un pas spre * istorie *, spre groapa Istoriei, după ce repetat s-a dovedit perfid, şi, a pus deasupra intereselor naţionale, ambiţiile-i personale, a pus o Leana Udrea deasupra problemelor cu care se confruntă ţara, românii, s-a-nconjurat de specimene gen Bercovici, Videanu… a demis un Ministru, pe Nica pentru că… aflase prea multe, continuă, să manipuleze, să schelăie. De ce a tăcut până acum în privinţa pensiilor, salariilor… cum am ajuns în această situaţie, căci suntem, vorba bătrânilor, de mirul Lumii… atât Băsescu cât şi adunătura de * competenţi * ştiu tare bine, iar ipocrizia cu care neagă îi va costa! E deajuns ca fiecare român să privească-n jurul său, chiar şi-n teritoriu, va vedea * succesurile * pedelacheilor : vile, maşini de lux, cumetrii, conturi, decontări la loje şi… loje, nişte nemernici. Ca să scăpăm de ei, să mai salvăm ceva, e nevoie de UNITATE, să ieşim la vot, să-l doborâm pe Băsescu apoi să ne scuturăm de păduchii pedelachei şi-apoi… la treabă, că nimic nu va pica din Cer, cu siguranţă nu pentru noi, * prostimea *…

* Daca intr-adevar, dl.Traian Basescu era preocupat de criza economica, putea, avea posibilitatea ca inca din primavara sa-l schimbe pe dl.Emil Boc si sa puna un prim-ministru competent in economia interna,internationala, globala si universala…Ar fi dat ordin sa fie pun la Min.Finantelor un finantist, la mic.Economiei, un economist, si asa mai departe…N-a facut-o …De ce ? Pentru ca, asa cum bine a recunoscut :nu avea de gind sa se „lupte cu criza” nici domnia Sa, nici guvernul…Ce mai tura-vura…prefectura… * ( Boby 23 – http://www.ziare.com/ )

CORECT ! BĂSESCU MINTE ! Pe Băsescu şi clica de pedelachei zmintiţi, NU îi interesează altceva, decât să se menţină la putere, să pună labele pe absolut tot, ce a mai rămas, atât. Numai că : executând azi un ordin, Băsescu a primit lovitura de graţie, i s-a transmis clar  * PA! GATA !* Pe noi, popor, ne doare şi ne arde, ce mai urmează… încotro ? Perspectivele sunt sumbre, ŞI DE NOI DEPINDE spre ce, dar, ŞI cum. Despre Alegerea între Semnul Fiarei şi Semnul Pescarului, vom mai vorbi, decide, fiecare…

JOS BĂSESCU ! JOS MAFIA PORTOCALIE !

Sibilla

imagine – bumerang – preluată de pe google.ro

buldog

UPDATE!!!

Întâi Mincinosul României, Băsescu Traian, afirmă candid : * Lucian Croitoru a acceptat, cred, din patriotism… *… Acest jmecher, Băsescu, care-a batjocorit noţiunea de cinste, prin faptul că * lupta anticorupţie * pe care-o trâmbiţează cu neruşinare NU vizează pe-ai săi, clica de infractori pedelachei, a instigat la terfelirea Constituţiei României şi-a reuşit s-o calce-n picioare cu largul concurs al tuturorpupincuriştilor săi, a şmenarilor şi golanilor portocalii, cărora nu numai că NU le-a cerut vreodată socoteală, ci, le-a tot oferit funcţii drept răsplată pentru servilism, acest Băsescu, are tupeul să rostească * patriotism *, el, cel care şi-a pus mereu famiglia înaintea intereselor Neamului ! Tovarăşul Băsescu ar face bine să propună data viitoare pentru foncţia de * prim ministru *, adicătelea lache personal pe nimeni altul decât pe Buldogul Blaga, vorba aia, unul din * cinstiţii * cu care toarăşu Băsel se făleşte… ce dracu, fă-o Băse, n-ai tupeu!!!

Despre Reţeaua * Vasile Blaga *, pretenar cu alt * cinstit *, zona de action sud-vest, vorba lui Ciuvică,   păcat să rataţi :

Cum a ajuns naşul hoţilor ministru de interne al României? *

Mi-e scârbă de voi, pedelacheilor, scârbelor! Aţi adus România-n incapacitate de plată, haos! V-aţi cocoţat pe scaune şi vi-aţi trântit şi metresele, sponsorii de campanie, cohorta de nemoşaguri, şobolanilor! Da duceţi-vă!

*******

UPDATE !!!

* Cita minte are un presedinte care vrea sa ne aduca in stadiul de popor de bilbiiti? Cit fariseism zace in acela care, pe de o parte, plinge, la propriu si la figurat, pentru banutul public, iar pe de alta parte cere romanilor sa participe la DOUA referendumuri cu aceeasi intrebare: “Doriti parlament unicameral?”
Sa ma explic: Basescu ne cheama la referendum, unde sa raspundem la intrebarea de mai sus. Presupunind ca poporul roman va fi de acord cu propunerea marinelului, aceasta propunere, CARE VIZEAZA MODIFICAREA CONSTITUTIEI, trebuie sa urmeze traseul legal in parlament, dupa care va ajunge, unde credeti, la … referendum! Unde poporul roman va fi intrebat daca e de acord cu ce … a fost de acord! E posibil? Doua referendumuri cu aceeasi intrebare? Si atunci, cum ramine cu banul public? *

AUGUSTIN

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Pilde şi „aduceri aminte”... și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

24 de răspunsuri la Vai nouă! Circ pe bani! România, bani, FMI, masonerie… Dumnezeu să ne ţie !

  1. zincabeiu zice:

    Ai dreptate in tot ce spui.In 20 de au reusit sa ne anihileze aproape complet. Suntem incremeniti .Imobili.S-au schimbat presedinti, prim-ministri. Numai Isarescu a ramas la pupitru.Sarac popor roman !

    Apreciază

  2. apriori zice:

    Nimic, absolut nimic nu trebuie sa mai ramana din lepadaturile astea ! Heil !

    Apreciază

  3. Sibilla zice:

    @apriori,
    Ba să rămână, să deconteze, să plătească…
    heil ???

    @zincabeiu,
    Nici Isărescu NU e nemuritor, un instrument şi ăsta, la rândui…
    Trebuie să ieşim din încremenire, săr enunţăm la renunţare !!!
    stimă, respect şi numai bine,
    Sibilla

    Apreciază

  4. Augustin zice:

    Draga Sibilla,
    Avind in vedere ca am hotarit sa nu mai postez pe blogul lui A.N., ti-as propune sa adaugi la colectia de opinii si ziceri pe care le-ai postat mai sus urmatoarea:
    Cita minte are un presedinte care vrea sa ne aduca in stadiul de popor de bilbiiti? Cit fariseism zace in acela care, pe de o parte, plinge, la propriu si la figurat, pentru banutul public, iar pe de alta parte cere romanilor sa participe la DOUA referendumuri cu aceeasi intrebare: „Doriti parlament unicameral?”
    Sa ma explic: Basescu ne cheama la referendum, unde sa raspundem la intrebarea de mai sus. Presupunind ca poporul roman va fi de acord cu propunerea marinelului, aceasta propunere, CARE VIZEAZA MODIFICAREA CONSTITUTIEI, trebuie sa urmeze traseul legal in parlament, dupa care va ajunge, unde credeti, la … referendum! Unde poporul roman va fi intrebat daca e de acord cu ce … a fost de acord! E posibil? Doua referendumuri cu aceeasi intrebare? Si atunci, cum ramine cu banul public?

    Apreciază

  5. Augustin zice:

    P.S. Pentru observatii sau comentarii, te rog sa ma contactezi pe mail

    Apreciază

  6. Pingback: Lucian Croitoru mason – Guvernele post 1989 au fost mereu conduse de prim-ministri masoni ! « Proortodox's Blog

  7. Sibilla zice:

    VĂ MULŢUMESC!

    @Augustin,
    Din nou onoraţi Sfinxul !
    Mare bucurie-mi faceţi de fiecare dată şi sunt convinsă că înţelegeţi mai ales ce .. nu spun ..
    Am inserat în text, am să inserez şi-n următoarea postare şi am pus rndurile domniei dvs şi la Preşedintele Iliescu pe blog, ca să fie citite şi românii să ŞTIE cu ce cameleon ( băsescu ), avem de-a face ! Lucrez la articol. Da, am reţinut, voi scrie curând răvaşul. Gându-mi sibilin e deja spre dvs, simt că-l.. simţiţi 🙂
    stimă şi respect, pe curând…
    Sibilla

    @http://proortodox.wordpress.com/,
    Şi linkul ACESTA, am să-l * plimb *, la fel, spre informarea a cât mai multora din români, ca încă un argument să NU voteze un băsescu !
    Mulţumesc.
    Să auzim şi de BINE !
    Sibilla

    Apreciază

  8. Augustin zice:

    @ Leo
    Scuza-ma, prefer sa iti raspund aici!
    Vei fi de acord ca e tare deranjant sa te vezi citit exact de catre cine nu ti-ai dori! Sau, eventual, ca exact cine ti-ai dori, nu te citeste!
    In privinta candidatilor la presedintie, dupa parerea mea nu exista unul de nota 10, unul de 8, unul de 6 si unul de 4. Tot ce pot sa-ti spun este cu cine NU as vota nici mort! Pot, dar nu vreau, si te las sa fierbi de curiozitate!
    In alta ordine de idei, semnalez o noua minciuna, deliberata sau nu, subtila ce-i drept, a presei: aceea ca Lucian Croitoru a oferit ministerul de interne PSD-ului.
    In realitate, susnumitul A INVITAT PSD SA FACA 3 NOMINALIZARI!!! Din cite stiu, acest minister nu e condus de 3 persoane, ci doar de una! Asadar, din cele 3 nominalizari, CINEVA ar urma sa aleaga. Cine oare? Dupa ce criterii? Si, in cazul asta, ministerul respectiv ar fi al PSD-ului sau al celui care alege?

    Apreciază

  9. leo zice:

    Augustissime, ar fi şi un lucru bun în asta, dacă pesedeaua ar mai face un blowjob ca ăla de l-a făcut mascota pesede când a inventat mizeria de guvern chiloţard: am mai afla numele unei cârtiţe pedelachee din pesede… 😆

    Apreciază

  10. Augustin zice:

    @ Leo
    Baciule, nu le mai da mura-n gura, ca si-asa e limpede! De fapt, n-ar fi primul APARENT PSD-ist care si-ar da arama pe fata si, probabil, s-ar fi gasit cine sa promoveze pe cine trebuie, pe unul din acele trei locuri eligibile! Si chiar ma bucur ca PSD-ul n-a muscat chifteaua cu stricnina. Sau, ma rog, n-a muscat-o pe asta. Pentru ca vor mai veni, cu certitudine, si altele, la fel de apetisante. Norocul e ca foarte multi s-au saturat de tepele marinelului! Se pare ca au citit toti legenda calului … traian.
    Si, uite-asa demisionar cum ma gasesc, ma uit cu placere la faptul ca, la Sinteza Zilei, candidatii dau cu subsemnatul. Tu stii de ce! Si ii aud cu placere rostind cuvintul pe care eu l-am racnit de-atitea ori printr-o anume gradinita: COAGULARE!
    Numai ca astea-s (doar) vorbe! Poate o vrea Dumnezeu sa vedem si fapte!

    Apreciază

    • leo zice:

      Augustine taică,
      să-ţi spun eu ce poate fi mai rău decât dacă ar fi (doar) vorbe: cineva care a conspectat „sicretili” noastre din cea grădiniţă, s-ar putea să fi talpeşit o combinaţie şi mai a SATANIC ABUSER-ească decât aia dată în gât de tălică (aia cu Prostănacu prezident, Piratul premier): şi dacă iese de-o coagulare cu Obămescu din sighii de catindat? carele catindat, ai ghicit, A DAT-O PE DUPĂ BUSH CÂND A FOST SĂ SPUNĂ DACĂ L-AR MAI VOTA PE CACEALMA-VODĂ!!!
      Ei, ce zici? Să le dau idei prin cea grădiniţă? 😆

      Apreciază

  11. leo zice:

    PS
    abia acu văzui, în reluare, despre ce vorbeai… şi acu mi-e clar: herr Gâdea conspectează din grădiniţa cu pricina! tălică vorbişi despre tandemul Geoană-Băse, eu despre tandemul Crin-Chirurgu. şi întrebările au venit… 😉
    iar noi tre să alegem… nice…

    Apreciază

  12. Augustin zice:

    @ Leo
    Baciule, cind ai decis ca, in turul 2, sa nu votezi daca ai avea de ales intre marinel si „desteptac”, cred ca ai pus in balanta doar argumentele de ordin personal. Ai putea insa sa iei in considerare si un argument de tipul unei miini de ajutor data altora? De exemplu, colegilor sau chiar camarazilor (daca ai considerat pe vreunul asa) dintr-o anume gradinita? Ar putea avea un eventual efect formularea explicita a unui „help” strigat dintr-acolo?
    Cred ca stii bine cit il admir eu pe Geoana! Mai mult, nici macar acum nu sint chiar linistit in privinta lui. Ramin insa la parerea ca, admitind orice risc, NU BASESCU!!!

    Apreciază

    • leo zice:

      Măi dragă,
      aşa aş vrea şi io, să nu SATANIC ABUSER, dar singura variantă în care matrozul cu buba la mansardă să NU ajungă ori la Treicoceni, ori la Victoria, e ca unul dintre cei doi să nu ajungă în turul doi; caz în care, cât îs de naţionalist, votez şi cu Kelemen-baci, numa damf de portocale stricate să nu sâmţesc de la nouă poşte;
      oricum, din moment ce campania eleftorală e de-acum oficială şi nimeni nu făcu nimic spre a oferi o variantă viabilă la poziţia asta de zugzwang în care ne-au adus cei de la care aşteptam altceva decât… aşteptare, ajunsesem deja la concluzia că cel mai nemerit e să-i urmez egzemplul personal; ah, nu, în niciun caz n-o să mă apuc să încing o PENIBILĂ horă a unirii ca aia în care piţifelnicul s-a prins alături de cei pe care i-a hingherit prin toileturi hoteliere şi a fost la un pas să-i dea afară din partidul pe care ei îl înfinţaseră! nu, atât că voi proceda la fel – nimic semnificativ pro ori contra Prostănacului; nu de-alta, dar ar fi inutil: oricum se bate singur…
      PS
      acum te înţeleg de ce ţi-ai ascuns tastatura, numai să nu mai dai pe colo-şa; dacă ai ajuns să-mi adresezi tocmai tălică astfel de întrebări… vai mama noastră, numa-ntre „rău” şi „răul mai mic” ştim a evolua în viaţa asta de…

      Apreciază

  13. Sibilla zice:

    Am tras cu ochiu pe=acilea…
    Ioi majko, că AMÂNDOI aveţi perfectă dreptate!!!!
    JOS BĂSESCU ! JOS MAFIA PORTOCALIE !!!
    Doamne Ajută !
    @Augustin,
    @Leo,
    Duminică agreabilă,. dragii mei dragi traci !
    Ui cum strigă românii şi-l huiduie… :

    chiar aşa, circ pe bani…. cum nu vii tu, Ţepeş, Doamne….
    Sibilla

    Apreciază

  14. Augustin zice:

    @ Leo
    Ultimele avansari in grad imi confirma, daca mai era nevoie, zicerea pe care o postam, mai demult, in „gradinita”, cum ca omul cel mai tare din PSD e Traian Basescu. Confirma, de asemenea, „chifteaua cu stricnina” a celor 3 nominalizari pentru postul de ministru de interne. Mai mult, pune in adevarata lumina insistenta cu care pedelacheii cereau nominalizarea altui ministru in locul lui Nica. Aveau, fara indoiala, in vedere cadre de nadejde; avea si cine sa-i promoveze!
    Ceea ce ma mira, si nu incetez sa ma minunez, e faptul ca PSD-ul n-a muscat chifteaua; cel mai probabil, asta inseamna a fi informat! Si, daca-i asa, asta chiar e o veste buna!
    Sigur, „cirtite” mai sint, si sper ca macar o parte din ele sa fie cunoscute. Cu siguranta, surprize vor mai fi, in zilele urmatoare!

    Apreciază

  15. leo zice:

    Augustissime,
    n-a muşcat, pentru că planul era altul: să rămână guvernul chiloţard la putere!
    nu vezi ce răbufniri isterice au toate jigodiile pe un blog de pe care, rând pe rând, oamenii de valoare se retrag, pentru că ANeul, ca de obicei, are probleme în a-şi selecta apropiaţii şi a-şi „promova” în afară „prietenii”?
    ia d-acilea ce nervi nervoşi mi-a făcut o jigodie p-acolo, şi consideră suspendat ce-ţi spusei mai deunăzi:
    Reacţia leo în momentul 0:
    „Băi prostănacule care eşti prostănac,
    când o să am nevoie de indicăţii, în niciun caz n-o să le aştept/ solicit/ primesc de la un pupincu de doi bani de noduri la feminin de păpuşi găunoase ca tine! constat că te-ai obrăznicit fără măsură şi te rişti: chiar dacă mi-am propus să evit troaca porcilor în care provocatori de trei nulele ce bântuie p-acilea tot se chinuie să atragă pe cei care au de spus ceva, oricum, altceva decât ar vrea stăpânii bicisniciilor lor, te previn că, mai mult decât la prostănăcie, sunt alergic la tupeul trancedentar al nesimţirii unor miliţieni rataţi ca tine!
    O singură clipire de ochi saşii marca SATANIC ABUSER şi morgă de hotărât a la catindatul în gumari să mai ai la adresa Manuelei ori a altor social-democrate REALE ce sunt prin preajma ANeului şi, oricât aş fi de paralel cu social-democraţia, liberalismul ori conservatorismul, cu regalismul ori ecologismul pentru că, prostănacule care eşti prostănac, SUNT APOLITIC şi mă aflu aici EXCLUSIV în căutarea unor spirite ca ANeul şi unii din musafirii lui, evident ÎN NICIUN CAZ ajenţi penibili ca TINE, şi te ţin în pamflete la fiecare din penibilităţile de citate de prin revista presei şi comunicate din biroul mascotei pesede de te râd şi curcile din dosu gării şi te lasă stăpânii fără scârbiciu!
    Liberal ţi-e neuronul ăla solitar, nu baciu leo, iar pedelacheu ţi-e obrazul, nu UNGURU, priceput-ai?!?
    Huş!”
    Reacţia leo în momentul 1:
    „octombrie 26, 2009 la 11:27 pm

    Prostănacule care eşti prostănac, repet ca să pricepi: ai reuşit să calci pe becul cu Xenon de două ori în aceea zi, odată la Kiev, când ai ofensat un opincar cum că s-ar fi dat cu boierii penelei, a doua oară, mai grav, pe firul următor, permiţându-ţi impertinenţa de a folosi în aceeaşi propoziţie cuvintele „administrator” şi „lipsă de bun-simţ” la adresa Manuelei, o fiinţă a lui Dumnezeu amarnic pedepsită să-şi murdărească privirile cu toate golăniile şi grobianismele unor smardoiaşi şi trăitori de prin grotele Bucureştilor, pe care tu, cu o NESIMŢIRE caracteristică speciei de cârtiţe cu telecomandă pe care o reprezinţi, îţi permiţi să o înjuri în propria casă!
    Ai de grijă, becurile cu Xenon lucrează la înaltă tensiune, şi s-ar putea să-ţi fac popocorn din sâmburii de portocală din tărtăcuţă!
    Capisci?!
    Huş la şăf’tu, să-ţi dea bombonica pentru curajul cu care te-ai dat cu furca la tren! Şi spunei că, dacă ieşi altucumva di la dânsu din biro decât pe bază de propulsie subcodală, musai pe bază de schpitz, uit ce-i promisei Augustissimului, şi pun pe hold toată treaba mea zilnică şi mi ţi-i fac o campanie de nici amintirea zilei în care Bunicuţa la botezat pe nume nu o să i se mai pară de tristă amintire!”
    Nu ştiu ce va face Manuela, sau fanul solidarităţii interne cu aceste reacţii, dar eu ştiu că n-ajunge departe Prostănacul cu slugi năroade ca Alexoiul ăsta…
    PS
    Văsuşi ce-ţi răspunse alde ANeul?! Oare chiar nu realizează cât de gravă e mişcarea de protest a celor care, atât cât pot, se abţin la a-l mai vizita, printre atâtea jigodii pe care le tolerează, când nu le chiar promovează?!

    Apreciază

  16. augustinradescu zice:

    @ Leo
    Chiar sint dezamagit de raspunsul pe care A.N. mi l-a dat la mesajul pe care eu … ti l-am adresat tie. Si, desi nu cred ca am lasat impresia unui terchea-berchea de tip PDL, probabil a considerat demisia mea o glumita ieftina. Nu ma asteptam sa sufere pentru plecarea mea, pentru faptul in sine (paguba-n ciuperci!) dar imi imaginam ca poate trage niste concluzii, ca poate „prinde mesajul”. Mai mult, sint evident dezamagit de deteriorarea grava a climatului din „gradinita”, cu largul concurs, cel putin prin neimplicare, al A.N.-ului.
    Culmea stii care e?
    A.N. tocmai a citat o pilda minunata din revolutia franceza (un nobil care zicea „ma uit unde se duc oamenii mei, ca sa pot sa-i conduc intr-acolo) dar, bizar, pe el nu prea-l intereseaza ce zic „oamenii lui” (Sau poate nici nu stie care sint aia!)
    A propos: tu ai inteles, pina la urma, la ce-i trebuie blogul?

    Apreciază

    • leo zice:

      păi n-ai văzut răspunsul pe care i l-am dat, exact în acest sens?!
      dumnealui tocmai că a interpretat pidos pilda cu pricina: pe ideea că nu e lidershipistic să te iei după oamenii tăi…
      ori sunt eu cu percepţia la pământ de-atâta năduf!
      şi da, e evident: pentru că n-are bani pentru o televiziune proprie, pe post de platformă de EMISIE. ce, credeai că cred că-s singurul visător care speră să fie (şi) pentru imput, nu pentru output?! 😆

      Apreciază

  17. augustinradescu zice:

    @ Leo
    1) Nu prea mai citesc blogul; cind si cind, din 2 in 2
    2) Ceea ce spui e destul de grav. Fiindca daca blogul e pe post de studiou de emisie, atunci noi (generic, adica blogerii) sintem pe post de figuranti, ca sa nu zic decoruri. Nu ca eu, prin demisia mea, am vrut sa spun ceva foarte diferit!

    Apreciază

    • leo zice:

      Oho, ar fi bine dacă s-ar mai putea citi grădiniţa cu pricina din 2 în 2! S-au dus vremile alea, când florile erau mai prezente decât buruiana… 😦 Eu citesc… ce-i de citit, că nu-i foarte solicitant să mai citesc puţinii emitenţi de gânduri şi idei rămaşi. care, părerea mea, nici de-ar vrea, şi nu cred, sincer, că vrea „cineva”, n-ar putea fi luaţi de figuranţi. dovadă şi semnele clare ale faptului că blogul cu pricina este conspectat prin anumite cancelarii/ beciuri… şi inclusiv din biroul Arogantului, numai că, n-aşa, nu l-ar fi botezat Bunicuţa ca atare dacă nu i-ar fi intuit niscai probleme cu o anumită parte a staţiei de emisie-recepţie…
      ş-apoi, dacă e s-o spunem p-a dreaptă, tălică ai chiar putea decela „vocile” care merită „auzite” din vacarmul de măgari care rag de-o vreme încoace p-acolo-şa, în demersul disperat al unora de a estompa un canal de comunicare ce ameninţă să spargă monopolul tembeliziunilor?! nu vezi ce de mai răsar cârtiţele ca ciumpercile după ploaie, personaje despre care ai fi jurat că-s „genuine” dându-se subit peste cap şi devenind… oh, nu, nicidecum prinţi ori prinţese, ci oribile broaşte bolnave de portocalie râie?!

      Apreciază

  18. Augustin zice:

    @ Leo
    1) Nu ma intelege gresit: cind am spus figuranti, nu m-am referit la valoarea lor intrinseca. Sint pe-acolo oameni absolut stimabili, INCLUSIV ca valoare intelectuala. Numai ca, uneori, asta e statutul pe care li-l ofera chiar gazda, cu sau fara stiinta. Si e pacat
    2) „a citi din 2 in 2” era, desigur, eufemistic; probabil din 8 in 8 ar fi mai aproape de adevar. Vorba cuiva:
    „Cum dracu’ tot pun seminte de garoafa si rasare … basina porcului?!”

    Apreciază

    • leo zice:

      Ba chiar deloc, că tocmai asta am accentuat şi eu din ce spuseşi tălică, cu cuvintele mele… Dar e bine că ai precizat, spre a nu lăsa loc de inevitabilele interpretări interpretative…

      Apreciază

  19. Pingback: outcast » Lucian Croitoru mason – Guvernele post 1989 au fost mereu conduse de prim-ministri masoni !

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.