Ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane! In genunchi doar in ruga, inchinati la Icoane ! Ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane! De ramanem in case, tarisoara ne moare!!

Trist… imaginea Romaniei frumoase, a Romaniei tacute si rugatoare… chemata la rugaciune de un Ierarh prigonit, injurat si injosit…

Dusmanii Natiunii: PNL/USR sunt abuzatorii, prigonitorii, cei ce savarsesc genocid , cei ce batjocoresc si umilesc Natia – sa NU uitati!!


Sa nu uitati vreodata ca sub bocancii FARISEULUI #vela, sub biciurile calailor slugi ale Mamonei #orban #arafat #iohannis, romanii si-au varsat lacrimile-n tarana..
Netrebnicii au scuipat pe toate caile obrazul Sfant al Ortodoxiei dar Dumnezeu NU se lasa batjocorit si NU le va ierta ticalosia, niciunuia!
BLESTEMATII!!!


RUSINE tembeliziunilor mioritice, presarilor lacomi robi ai banului ce si-au vandut sufletul pe-un pumn de arginti si au intrat in hora cu aceste unelte ale lui Belzebut! RUSINE va fie si voua, Politie, Jandarmerie si Armata – inca nu ati trecut de partea poporului si acceptati sa ramaneti de partea Raului in loc sa slujiti Patria si poporul!! RUSINE va fie, rusinilor!! Noi suntem cei batjocoriti, umiliti, prigoniti, dar iubiti de Dumnezeu! Voi, prigonitorii, uneltele unor vremelnici, vai voua…. RUSINE Opozitiei, adunatura de FATALAI – nu au miscat un deget, NU au nicio scuza pentru halul in care e tara, pentru felul josnic in care sunt tratati romanii, nicio scuza!!

Sub pretextul așa zis pandemiei de COVID-19, hidra, caracatița politichiei mioritice, și-a arătat fața hidoasă… la Marea Sărbătoare a Sfântului Andrei – cel care i-a creştinat pe locuitorii de pe meleagurile ţării noastre și astăzi, de Ziua Națională a României, tentaculele jigodiei au capturat țărișoara ! O mână de români patrioți, câțiva ierarhi cu Crucea-n mână, încă mai rezistă – vocea lor se încă aude, glasul lor strigă… deșteaptă-te române!!!

NU vă temeți!!! MERGEȚI LA BISERICĂ!! Vremelnicii NU ne pot opri!! Apărați Sfânta Credință, Ortodoxia!!

Ioan Aurel Pop: „Poporul român este un popor creștin”. Discurs despre rolul și nivelul redus al politicienilor care se opun credinței poporului pe care ar trebui să îl servească

Albert Toma :

PLANDEMONIA BATJOCOREȘTE ROMÂNIA

Despre așa ceva este plandemonia. Despre batjocorirea și umilirea unui popor, despre călcarea în picioare a credinței și datinilor strămoșești. Sub pretextul „protejării” lor, oamenii sunt batjocoriți și călcați în picioare. Acest popor blajin și răbdător trudește și se lasă jupuit pentru ca autoritățile criminale și opresive să adune mormane de bănet cu care să plătească satanele din „instituțiile” represive ale „statului”. Ostilitățile împotriva bisericii și poporului român sunt conduse de însuși teroristul șef Satan Ben Arahat, mânca-i-ar inima câinii!

A, dar să nu uitați să mergeți încolonați și responsabili la vot, să validați în continuare acești viermi politruci ce au încuviințat aceste aberații fără să le tremure mâna, fără să-i mustre „conștiința”… Ca și cum aceste lăcuste idioate ar putea avea conștiință. Votați viermi pesedei, penelei, userei, nu contează, votați orice. Toți sunt la fel de mizerabili, toți au contribuit la grozăviile pe care suntem forțați să le îndurăm. Ei nu vor decât să le validați încă o dată firmanele ce le vor permite să huzurească pe spatele nostru. Apoi va reîncepe teroarea și represiunea cu asupra de măsură, dar în numele noii plandemonii, cea de covid21.

IPS Teodosie: Cine nu își iubește Țara nu este credincios. Să ne străduim să înfăptuim Unirea în fiecare zi!

„Tovarăși guvernanți, sunteți niște comuniști!” ÎPS Teodosie – Vrednic este! La Mulți Ani de Sfântul Andrei, Apostolul Neamului. Să nu uităm: Dumnezeu nu se lasă batjocorit!

Iulian Capsali: „NIHIL SINE DEO

.
Ați văzut vreodată cum este ziua de naștere a unui bolnav în stadiu terminal? Cu toată lumea care, printre cântece de „Mulți ani trăiască!”, prăjituri și confetti, se gândește la priveghi?
Acum, președintele, armata, politicienii, oamenii responsabili, toți cu masca la gură, aniversează.

Acum 102 ani, străbunicii noștri se adunau la Alba Iulia, în vârful pandemiei de gripă spaniolă, ca să pecetluiască Unirea cu Țara. Muriseră deja pe câmpul de luptă peste 300.000 de ostași, erau mutilați și grav răniți aproape 100.000, în jur de 800.000 de civili români pieriseră de boli și foame. Războiul nu se terminase pentru noi: armata biruitoare avea să lupte în campania din Ungaria bolșevică, unde oprea valul comunist.

Acum doi ani, la Centenar, Securitatea globalistă, prin vocea rectorului de la Academia SRI, turna ciment peste sărbătoare, ca să nu se trezească sentimentele naționale în timpul edificării puterii unice mondiale.

Acum, într-o „pandemie” de frică, în care au murit tot atâția oameni ca și anul trecut, globaliștii pun botniță României.

Să nu uităm că Biserica Ortodoxă a fost, inclusiv în provinciile aflate sub împilarea străinilor, pilonul de susținere a sentimentului național. Acum, cu acceptul unor obedienți care ar schimba lingurițele la Sf. Împărtășanie, unii chiar oprind-o pentru poporul dreptcredincios, este pusă botnița în biserici.

Doamne, trezește-i și ocrotește-i pe români!”

Iulian Urban : „Cei care lupta pentru dreptate, libertate si drepturile lor nu au de pierdut decat un singur lucru : LANTURILE! Noi romanii ar trebui sa ne gandim la asta!”

Traian Gogu: „Ziua unei Românii în genunchi, gânduri amare

Înlocuiți medaliile cu stele de general, cu titluri de doctor obținute la FF, cu avansări „la superlativ”, cu numiri în functii doar pentru că „fac banking” cu cine „trebe” și veți avea imaginea României prostituate pe care unii vor să ne facă să o vedem ca fiind normală si educată!

România nu sărbătorește mâine! România își plange morții, plânge după drepturile fundamentale care au fost transformate „intr-un lux teoretic”, plânge după ce a fost odată…

01 Decembrie a devenit o zi în care ipocrizia excelează, in care se defilează pentru stăpâni si in care sunt recompensate slugile!

Mâine „vom lăcrima” când presa liberă și independentă 😉 ne va arăta „patriotii” care mimează recunoștința si mândria ca sunt români!

Ne scuzați, dar noi, cei care am ales să nu ne vindem pe 30 de arginți, nu vom fi complicii ipocriziei voastre!

Asa că,
La mulți ani, nouă, ROMÂNILOR anonimi!”

Președintele Academiei intervine în SCANDALUL dintre autorități și credincioși: ‘Unitatea românilor s-a făcut prin poporul condus de ‘preoți cu crucea-n mână’

„Să ne fim colind unii altora în zilele geroase ale vieţii!” – „Fără CREDINȚĂ, nimic nu se dobândește.” Î.P.S.Teodosie

foamea-i grea, apăsătoare,
s-au strâns corbii laolaltă,
dorul de colind.. cum doare..
până vom răzbi, din zloată
#######
s-a căznit bătrâna iarnă,
să mai dea cu pămătuful,
din colinde.. să nu cearnă,
pân noiembrie-și dă duhul..

amânările, socoate,
nu i-au fost deajuns, îmi pare
de-au pornit din fulgi și gloate
să vestească Taină Mare..

că la vremuri de prigoană,
geaba veselesc păgâni,
noi avem Sfinții-n Icoană,
cea din inimi de români!

Și doar Unul Dumnezeu,
Ziditorul de iubire,
lângă noi va sta mereu
să ne apere-n slăbire!
sibilla

“Crăciunul este anotimpul în care rugăciunile înfloresc în colinde.” – „Căci către Tine, Doamne, ochii mei spre Tine-au nădăjduit…”

Un poet: ALEXANDRU IOAN FILIP
Un poem: PARADĂ

În țara mea mai sunt câțiva români,
câțiva țărani ce-au adormit pe coasă
când le-au plecat copiii de acasă
și s-au trezit că au străini stăpâni.

În țara mea mai sunt câțiva copaci
care-au fugit speriați de sub topor,
o deltă fără pește și-un izvor
mai sunt și vreo trei struguri pe araci,

Și azi în țara mea e ziua ei
și vin soldați străini la o paradă
că Țara mea se vinde la tarabă
pe-o șapcă și o pensie de doi lei…

Asociația Calea Neamului sărbătorește 1 Decembrie la Valea Uzului și Târgu Ocna. Postarea cu anunțul a fost cenzurată pe Facebook din cauza numelui lui Valeriu Gafencu și pentru a împiedica o „acțiune rău intenționată în mediul offline”

Neamtul ne-a furat Ziua Nationala, Biserica si targul de Craciun

E timpul să ne deșteptăm și să învățăm lecția istoriei, că atunci când eram un popor creștin cu obiceiuri creștine, binecuvântarea lui Dumnezeu era deasupra noastră, și precum poporului Israel, Dumnezeu ne-a dar biruință împotriva tuturor prigonitorilor și asupritorilor.

RIDICATI TRICOLORUL, IMBRACATI PORTUL NATIONAL, CINSTITI PATRIA SI EROII NEAMULUI!💙💛❤️

„Ridicaţi Tricolorul, îmbrăcaţi Portul Naţional, cinstiţi Patria şi Eroii Neamului, puneţi în toate casele şi grădinile, la porţi şi în toate răspântiile, aşezaţi în Sfintele Biserici şi în faţa Troiţelor, pictaţi în Sfintele Mânăstiri şi Calendare, chipurile sacre ale voievozilor şi cărturarilor noştri! Umpleţi cărţile copiilor şi visele lor, cu martirii Neamului Românesc! Aprindeţi candele în toate cimitirele şi tămâiaţi sufletele nevegheate ale strămoşilor, rostiţi rugăciuni şi jurăminte pentru Ţară, închinaţi-vă şi puneţi Crucea din vârful degetelor în adâncul pieptului, ca un nou duh! Iubită Naţiune Română, eşti însăşi Învierea ta!´

La mulți ani, ROMÂNIA! 💙💛❤

TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE – Adrian Păunescu
…………………………………

Întâi Decembrie! Ce grup sonor,

ca o dârzenie rememorată,

şi literele se jertfesc şi mor

spre-a re-nvia acum încă o dată.

Cea mai frumoasă zi a unui neam

şi cea mai legitimă sărbătoare,

să năzuim a fi precum eram,

acum şi pururi, România Mare!

………………………………..

Şi zile-au fost şi zile vor veni,

ca-ntâi Decembrie nu e niciuna,

ea e suprema României zi,

supremă va rămâne-ntotdeauna.

Când sus, la Alba , ţara hotăra

să fie una, dincolo de moarte,

o lacrimă din cer se prăbuşea,

apoteotic început de carte.

Era cu noi atunci şi Dumnezeu,

aproape copleşit de clipa rară,

în care după-un drum atât de greu,

sub ochii lui se împlinea o ţară.

………………..……………..

Şi în puterea dorului de fraţi

se oţelea durerea seculară

c-am fost atâta vreme dezbinaţi

şi că avem şi noi acum o ţară.

…………………………..…
1 Decembrie, un clopot sfânt


mai picură extaze în ureche

şi, cât vor fi Românii pe pământ,

această zi e fără de pereche.

……………………..:……….

Întâi Decembrie, măreaţă zi,

neegalata noastră sărbătoare,

precum ai fost, noi ştim că vei mai fi…

Trăiască România Mare !

(fragmente)

Bunul Dumnezeu să protejeze și să binecuvânteze românii și România! Ca Opozitie NU avem, se doar mimeaza, ca Armata, Jandarmeria, Militia , asa zis eroii in halate albe, tembeliziuni cumparate , judecatori si procurori santajabili – s-au pus in slujba Dusmanilor Natiunii, sunt la mana lor, fac hora unirii diavolilor!! Il mai avem pe doar Unul Dumnezeu!!! Suntem pe cont propriu si daca nu ne unim, vai soarta noastra….

Faptul că acum, la peste un secol de la Marea Unire, suntem cuceriți de cei care au vrut să ne cucerească atunci, arată limpede căderea noastră. Nu suntem vrednici nici măcar să le sărutăm picioarele eroilor de-atunci, n-avem dreptul nici măcar să călcăm pe unde-au călcat ei. Ne-am bătut joc de o moștenire frumoasă și, mai mult, asistăm pasivi la călcarea în picioare a memoriei lor.

Azi trebuia să fie o zi de sărbătoare. Nu e! S-a transformat într-o zi în care armata îi prezintă onorul unei javre trădătoare, o zi în care defilarea înseamnă survolarea Bucureștiului cu avioane scoase din uz, cumpărate pe bani grei de la cei care ne-au bombardat capitala în 1944. Ce poate fi mai umilitor?

Suntem călcați în picioare. Iar vina ne aparține în totalitate. E 1 Decembrie, e timpul să ne privim în oglindă și, din nefericire, să constatăm bărbătește cât de degenerați am ajuns.

La mulți ani, Țară! Iartă-ne pe noi, copiii tăi cei mai nevrednici!” – sursa AICI

Ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane!  In genunchi doar in ruga, inchinati la Icoane ! Ridica-te, Gheorghe, ridica-te, Ioane!  De ramanem in case,  tarisoara ne moare!!

Îndemn la luptă – Radu Gyr

Nu dor nici luptele pierdute,
nici ranile din piept nu dor,
cum dor acele brate slute
care să lupte nu mai vor.

Cat inima în piept iti canta
ce-nseamna-n lupta-un brat rapus ?
Ce-ti pasa-n colb de-o spada franta
când te ridici cu-n steag, mai sus ?

Infrant nu esti atunci când sangeri,
nici ochii când în lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri,
sunt renuntarile la vis.

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini, Sibilla și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.