Suntem în război!

69495165_1166583790218642_2045290484649164800_n

„Războiul este ca apa. Se schimbă permanent tot aşa cum şi apa îşi adaptează forma la pământul pe care îl străbate. Va reuşi să învingă cel care-şi poate schimba tactica faţă de inamic sau adversar.” – Sun Tzu în Arta războiului

 

De voie, de nevoie, corupția generalizată, non-valorile ridicate la rang de  virtuți, ne-arată oglinda, trista și cruda realitate: suntem în război. Război cu mediocritatea! Cu impostura, incompetența, cu clanurile și căpușele, cu crima organizată..!!!

” Corupţia este un cancer; un cancer care roade încrederea cetăţenilor în democraţie, diminuează instinctul pentru inovare şi creativitate. „

Graniţa dintre adevăr şi minciună este zona în care agenţii dezinformării se simt cel mai bine. Până la urmă, arta dezinformării constă în a convinge o mare masă de oameni că o minciună frumos împachetată este cel mai pur adevăr, un adevăr în numele căruia această masă se poate mişca în direcţia dorită de adversar. Pe de altă parte, cenzura raţiunii trebuie să funcţioneze. A vedea dezinformări la tot pasul, a considera drept acţiuni deliberate de manipulare orice act de liberă exprimare reprezintă o eroare de judecată des întâlnită care nu poate fi combătută decât printr-un efort de analiză superior, susţinut de o metodologie clară pentru identificarea adevăratelor acţiuni de dezinformare.

Dezinformarea nu presupune să faci pe cineva să creadă ceea ce nu există. Ca proces, Dezinformarea este o acţiune planificată pe termen lung, al cărei Scop este să modifice convingerile sau opiniile existente într-o comunitate largă – populaţie, popor. 4 Deviza dezinformării nu este „Minţiţi, minţiţi, întotdeauna va rămâne ceva”, ci „Peroraţi, peroraţi, veţi sfârşi prin a acţiona în consecinţă”

“Legile electorale şi de înfiinţare a partidelor politice au fost eleborate, în aşa măsură, încât să descurajeze creearea unor noi formaţiuni politice redutabile, sobre, şipopularizarea unor personalităţi creative româneşti capabile să conducă moral şiprofesionist Statul Român. Există un control aproape total asupra mass-media şi o avalaşă de evenimente submediocre care fac agenda zilnică a cetăţenilor. Specialiştii/analiştii în dezinformare şi manipulare masivă a electoratului roiesc, şi îşi schimbă reciproc rolurile la toate televiziunile naţionale „independente”. Este nevoie, în perspectiva apropiată, la o reactivare consistentă a societăţii civile democratice.”

“Prea mulţi mercenari politici şi media, specializaţi în manipulare, diversiune şi dezinformare, au invadat spaţiile politice, sociale şi virtuale. Televiziunile invită „democratic” la emisiunile de analiză politică numai pe bază de liste fixate de către decidenţii politici în armonie cu patronii de trusturi media. Fluxuri întregi de fundaţii „pro democratice” alimentează din fonduri interne şi externe activităţile pline de neprevăzut şi de conţinut nefast ale „rezerviştilor” politici şi media.”

“Principala armă a unor decidenţi politici corupţi este să subordoneze instituţiile deinformaţii pentru a neutraliza adevărul prin tehnici de dezinformare, manipulare, etichetări psihologice/psihiatrice de izolare a personalitaţilor culturale incomode. În anumite societăţi există şi se practică tehnici psihologice/psihiatrice care conduc la depresii majore până la trecerea în nefiinţă.”

 

Lectura sugerata: aici si aici

74505864_1201777986699222_1372866917273960448_n

tupeu, fariseism, ipocriizie!!

Veorica 20-20 #dancila are tupeul sa fluture realizarile Guvernului #Ponta ca fiind ale.. ograzii sub conducerea mneaei( a baronașilor feudelor patriei ce-o folosesc pe marioneta )

Sa-i aducem aminte tovarasei Veorica : spitalele , scolile s-au redeschis pe vremea Premierului Ponta! Salariile s-au reintregit pe vremea Premierului Ponta! Crestere economica, relaxare fiscala, reducerea CAS, reducerea TVA la alimente, deficit bugetar la cel mai scazut nivel, etc etc realizari ale Guvernului Ponta!!

Echipa de campanie/comunicare a mitomanei si-a dat din nou cu muci-n fasole (iertata fie-ne expresia dar MINCIUNILE vor fi mereu taxate)
#dancilaMINTE

PSD nu mai e partid, e mafie!

sărmana veorica 20-20, e  doar o păpușă plimbată prin târgul cu vechituri…

Incompetenţa se acoperă cu tupeu…

„paparuda cu tupeu / răguși de-atât deșeu.. fost-ai lele ieri, jeleu/ geaba te crezi paraleu / truda ta va da..RATEU.

O IMPOSTOARE, o… „gluma proasta”, la PARASTASUL organizat  la două zile după ce Guvernul #dăncilă a fost înlăturat prin moțiune de cenzură, racnea din toti rarunchii la microfon, mimând sanchi „grija fata de copii si familie”… Am râs cu lacrimi, toti cei care cunoastem.. „grija”. Nici acum, după ce au pierdut puterea, după ce în urmă cu 3 ani câștigau cu un scor istoric, liderii „PSD” nu înțeleg ce li se întâmplă… continua sa falseze. Trist si PENIBIL „spectacol”!

I-auzi ce zisa tovarasa: „Avem grijă de casă, de copii, de cei dragi, de familie.” – bag seama se refera la averea nedeclarata??!!! Intrebam, NU acuzam, nu dam cu paru, cat sa ne raspunda #DNA

mândria este rădăcina marilor încălcări de lege – “Mândria nu este altceva decât pervertirea sufletului şi boală grea, care se naşte din prostie. Da, cel mai lipsit de minte om din lume este cel mândru.”

. fifi-naripata marioneta , brosa coanei #dancila, fosta pupila a infractorului #dragnea, muza bufonului codrin, tovarasa „lumi” se facu din nou de panarama!!

p.s. coana nascuta-n aceiasi zi cu Elena Ceausescu, continua sa le impuna primarilor și șefilor de instituții să dea Like-ri și Share-uri ( le monitorizeaza ) umbla pe la sediul „PSD” si în campanie cu toți șefii de instituții, în timpul programului lor de lucru…. ii compromite pe toti! Si flutureii, consimt. Pufuleti si pufarine, deh.

p.p.s. “Declar că nu pot decât sentimental să inaugurez o stagiune teatrală. Altfel, mă intimidez, aşa cum mă intimidez de fiecare dată când trebuie să vorbesc în altă parte decât pe scenă.” – Grigore Vasiliu Birlic în scrisoare

„O atât de insolentă femeie, încât cuvântul „tupeu” a căpătat şi o formă feminină: tupee…” – calambur de Constantin Ardeleanu , citapedia

*pozele sunt de pe net… au fost urcate de „fală”..

#rasuplansu

#glumaproasta

69330572_1163159567227731_3925860632670240768_n

jivina..

in loc de motto: „Politica e un pendul ale cărui balansuri între anarhie şi tiranie sunt întreţinute de iluzii revigorate în permanenţă.” ( Albert Einstein )
de regula, jivina graieste despre sine la persoana a III-a, grandoMANIA.. – tragi-comedia mioritica e sa observi jivina, comportamentul jivinei, manifestarile-i fifi-naripate, modul in care-si starneste „mercenarii” sa-i inchine ode si imnuri si sa-i „lichideze” dusmani reali ori imaginari – evident, desi pozeaza-n ceea ce NU e, jivina e convinsa ca-si va duce la bun sfarsit planul de razbunare, acela de a capacii toti taurii ce-au folosit-o ca zdreanta ( in perioada cand consimtea cu scopul de-a urca pe „scara”, asumandu-si „rolul” de wc public… ce damf!! ): jivina va fi in final rapusa de cavaleria marmeladei care pentru moment o scarpina libidinos ( iertata fie-ne expresia ) in curu-i ce-a fost odata ” de fier „… trist, demn de doar mila si ce-i drept, sila, „spectacol” – Caragiale, majka, Caragiale :„Lumea asta se aseamana cu un vast balci”


jivina…


pai jivina are tupeu, e narcisista, cheltuie exagerat pe… seama altora, e plina de datorii la bastani ce comercializeaza ceasuri scumpe, posete, pantofi, bijuterii, isi pune sclavii sa i le achite: jivina sufera cumplit din dorinta de-a fi mereu in centrul atentiei – miezu din dodoasca – isi pune lacheii sa-i nalte ode-n presa fomista ( mizilic in comparatie cu fraierii care-i achita botezul vreunei odrasle ori ii trantesc la usa cotetului cheile vreunui bolid, n-ase… ): jivina are si episoade „depresive”, nimic nu-i deajuns pentru imaginea-i „imaculata” – mita si spaga sub ambalaj de sanchi sprijin catre fariseii unor lacasuri – s-o vorbeasca de bine-n „comunitate”…


jivina…


nu realizeaza ca inceputul sfarsitului l-a starnit infatuarea-i notorie, automagulirea, prostia ce-o ” ajuta ” – sinucidere! 😎


„Pentru a putea pune diagnosticul de tulburare bipolară, persoana trebuie să fi resimţit măcar o dată un episod manical/hipomaniacal. Ce presupune acest lucru? Că energia şi comportamentul persoanei să fie modificate vizibil timp de cel puţin 4-7 zile, cu veselie şi energie exagerată, agitaţie, nervozitate, lipsa nevoii de somn şi o accelerare mare a gândurilor. Persoana se simte ca ”băgat în priză”, are o încredere exagerată în sine (grandoare) (”sunt foarte deştept /seducător /voi fi foarte bogat /sunt special”), vorbeşte întruna, sare de la o idee la alta, nu se poate concentra, face exagerat de multe planuri, multe nerealiste, devine impulsiv, cheltuitor sau exagerat de activ. Uneori veselia sau energia nu sunt vizibile decât apropiaţilor şi atunci vorbim de un episod manical mic sau hipomaniacal. În cazurile grave, persoana pierde contactul cu realitatea (simptome psihotice), poate crede că are puteri speciale/paranormale sau religioase sau o misiune specială si uneori au şi halucinaţii….”

„Nimeni nu te poate înşela, te înşeli numai tu însuţi.” – Carl Gustav Jung

 

eurostat-saracie-640x400

 

 

Adevarata problema a Romaniei – dupa ani de crestere economica diferentele sociale au crescut /

1. un guvern liberal nu va avea , in mod natural, o preocupare pentru indreptarea acestui dezechibru profund ( din pacate Guvernarea PSD din 2017 pana azi a dus bataliile absurde ale lui Dragnea si Dancila si a uitat de principiile si valorile social democrate )!

2. Romania are nevoie de coeziune sociala si de dezvoltare uniforma – legile junglei nu trebuie lasate sa domine / este nevoie de sprijin pentru initiativa privata si de politici publice de incluziune sociala !

ProRomania trebuie sa prezinte si sa reprezinte aceste proiecte si valori fundamentale pentru o societate europeana moderna!

Eurostat: Aproape o treime din români sunt afectați de riscul de sărăcie sau de excluziune socială, al doilea cel mai mare nivel din UE după Bulgaria

 

cât despre Sică mandolină

Păi, băi,  nea sică, mandolina matale cântă FALS!  De par egzamplă :

marcel vela la MAI, zmintitule ???!!!!!!!! 

Marcel Vela in vizorul DNA

orban-mandolina – un papagal mizerabil, lipsit de caracter, IPOCRIT

ex.: 

PNL, Ludovic Orban, 2013: Propunerea Codruței KOVESI e o TRĂDARE de neacceptat, e o TRĂDARE a interesului public și e un gest profund IMORAL!

PNL, Ludovic Orban, 2019: Cum să existe români care să nu sprijine candidatura doamnei KOVESI? E o LIPSĂ DE PATRIOTISM, e chiar o TRĂDARE! Să li se retragă cetățenia!

„Cine își imaginează că Ludovic Orban are un concubinaj perfect sau măcar armonios cu președintele Klaus Iohannis, se înșală amarnic. Ambii jucători politici se pândesc. Indiscutabil, Iohannis e mai puternic. Și îl așteaptă pe la cotitură pe Orban. Iar cotitura vine chiar după prima victorie de răsunet a acestuia. ( … ) „

Șică Mandolină folosește aceleași securisme patentate de ultimii 30 de ani. Asmute-i pe săraci asupra celor cu bani și ia-le voturile.

Pentru că și el, ca și noi, știe că vorbele lui valorează cât hârtia igienică folosită de prietenul și colegul său Liviu Dragnea, actualmente șef peste o celulă de o persoană la Rahova. Adică nimic. PNL nu are nicio putere în parlament, își poate înfileta anal propunerile parlamentare și, în general, este pe același palier cu șeful său care nu a muncit o zi din 1992 până acum. 

Victor Ponta: Pro România nu va vota Guvernul Orban | AUDIO

în loc de concluzii:

ROMÂNIA TRIBALĂ

 

 

 

 

 

 

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.