„Fifi” pe care și-o asumă: Liviu, bufonul Codrin.. ș.a.

securitatea-caricatura

Unor dudui aterizate pe plaiurile politichiei mioritice de doi bani găuriți care-s promovate pe căi obscure pe criterii de doar fătălăi cunoscute, un soi de juma de pamfletar fiind, am obiceiul să le spui fifi-înaripate.

 

 

Unele, se consideră mai de soi ca altele, le apelăm „Fifi”, să nu schelăie că nu suntem civilizați! Cele mai alintate din toate, sunt și asumate. La Curte, majkă, că-n orice ogradă nu strică să hie și câte-o Mărie..

 

 

„Fifi” despre care aducem vorbire are și-un „atuu”! E născută-n aceeași zodie, ba chiar în aceeași zi  cu Elena Ceaușescu!!! Ai dă pipota matale de feudă neștiutoareeee… să ai parte de-așe stea și să nu îți dai seamaaaa….  Lumina vestului răsare, pe ceriu patriei, călare.. și măturița-i fâlfâie în zare, oh! artificii, ce „onoare”… Na, la naiba, că mă luă valul și-mi incită inspirelul!

 

 

 

Impostura e lista de „calităţi” a ageamiului care caută recunoaştere (…) vocea starului care face play-back..

 

Nu m-aştept la fapte mari
Voi ursuzi, voi bieţi flecari,
Şi duşmani, şi dragi amici,
Nu m-aştept la fapte mari
Când vorbim de oameni mici.


(epigramă de George Budoi din Epigrame )

 


„Dacă nu are pregătirea de viață și experiența necesară, „ministrul” nostru ajunge să considere că toată lumea trebuie să i se ploconească, că așa este firesc, că i se cuvine, că nu trebuie să dea socoteală în fața nimănui, începe să se simtă un fel de Dumnezeu pe pământ. Și de aici eroarea acestor politicieni, care dovedesc că nu știu cum să-și gestioneze propriul statut. În sensul că ei pleacă dintr-un punct, de undeva de jos, și ajung, conjunctural și relativ repede – arzând niște etape – undeva sus, la nivel decizional. O dată ajunși în funcții cheie, depinde de fiecare în parte cum percepe lucrurile, în funcție de gradul de cultură pe care-l are. Unii consideră că trebuie să-și cumpere în casă 10 televizoare, alții că trebuie să-ți pună neamurile / amicii în funcții..”

 

Când o spun, mă trec fiori,
Şi-o spun făr’ a mă preface:
Pila-i „scula” care face
Oameni mari din impostori.

 

(definiţie epigramatică de George Budoi din În Ţara lui Invers, capitolul „Recunoaşteţi personajul?”)

 

 

Luminița Jivan, desființată în plină campanie electorală! „În PSD Caraș-Severin, 80% înseamnă doar interese și minciună!”

 

„S-au dus la el şi i-au spus: «Dacă nu treci la noi, o să ai mari probleme». Acesta e adevărul“

 

„Luminița Jivan a mințit peste tot cu nerușinare, îi minte pe toți primarii! A distrus bugetul orașului pe 2019!”

 

 

„Oare pe lângă problemele cu etica şi moralitatea, aveţi şi probleme vizuale?
Cât despre denigrările pe care mi le aduce consecvent în ceea ce priveşte parcursul meu politic, revin la ce spuneam anterior şi o rog să studieze presa din ultimii ani, pe parte politică şi să se conecteze la realitatea din prezent – atât politică, cât şi socială. Fraza cu oameni dragi, locuri dragi e perimată, doamnă deputat, veniţi cu fapte în faţa electoratului partidului dumneavoastră. Sau nu puteţi pentru că acestea nu există?
Deci, înainte de a vă lansa în comentarii nefondate, ar fi mai indicat să vă faceţi o autoanaliză şi să vă îngrijiţi de propriul partid, de propria campanie, fără a terfeli dupa bunul plac pe oricine nu se închină în faţa dumneavoastră. Eu nu am de ce să aplec capul decât în faţa oamenilor care, vremelnic, m-au ales să conduc destinele acestui oraş şi pentru care încerc şi mă zbat să aduc fonduri şi să realizez proiecte. Multe dintre ele concretizate, din fonduri guvernamentale sau europene nu pe linie de partid. Spre dezamagirea dumneavoastră, există oameni de altă culoare politică, care reuşesc să acceseze fonduri unde clientela politică dă greş, şi oameni care reuşesc să comunice pentru binele cetăţenilor care i-au ales, indiferent de partidul din care fac parte.”

Eugen Cismăneanţu, primarul oraşului Bocşa

 

Caras-Severin: puhoiul va rupe usile Pro România mai curând decât își închipuie prostovanii care nu se dezic de inculpatul #dragnea! Cei care se vor scutura îi vor călca pe cap pe lacheii penalilor ! Fifi-înaripata Jivan L amica bufonului isteric s-a dovedit bună de… NIMIC! Primarii s-au lămurit cine e, ce „poate” și cât de nocivă e mediocritatea ridicată la rang de sanchi virtute!!
Mulți primari PSD sunt nemulțumiți, dar nu se exprimă. Deocamdată…😎

 

 

Primarii PSD se încolonează spre Pro România!

 

 

feuda Caras-Severino

 

adevarul e ca mai sunt FATALAI care de FRICA pierderii unor functii VREMELNICE fac sluș și consimt sa fie dusi de zgardă de-o mediocră!

 

Beg lovește din nou și anunță că e doar începutul unui adevărat cutremur ce va lovi PSD Caraș-Severin. „Nu mai pot să tac! Am făcut-o destul. S-a umplut paharul odată cu schimbarea omului nostru din secția de votare. E vorba despre o doamnă care reprezintă PSD din 1996 încoace, a fost omul nostru la toate alegerile. A schimbat-o cu un liberal! Nu mă miră faptul că a schimbat omul nostru din secția de votare din moment ce a schimbat toți pesediștii adevărați din funcțiile de conducere a deconcentratelor și i-a pus pe alții care nici măcar nu au de-a face cu PSD-ul!”, a spus primarul comunei Marga.

 


Beg nu s-a oprit însă aici, ba dimpotrivă, a lovit și mai tare, semn că ruptura e definitivă, iremediabilă. Acesta susține că Luminița Jivan l-a trecut pe linie moartă pentru că a fost văzut la acțiunile Pro România, în ziua vizitelor lui Victor Ponta. „Am fost, dar care e problema, că nu m-am dus noaptea, ca alți primari?! Eu m-am dus ziua, nu am de ce să mă feresc. Eu îl apreciez foarte tare pe Victor Ponta, din 2017 am anunțat că îl susțin. Au mai fost și alți primari PSD la întâlnirea cu Victor Ponta, dar văd că doar mie mi se reproșează asta. Mi-a spus că nu trebuia să mă afișez, că trebuia să merg noaptea, nu să mă vadă toată lumea. Astăzi, în PSD Caraș-Severin poate 20 la sută mai sunt cu PSD, restul sunt doar interese! E numai minciună! Nu are curajul să mă dea afară din partid, dar ceea ce mi se întâmplă e o invitație neoficială de a pleca din PSD. În campanie nu au venit la Marga, materiale electorale nu mi-au trimis, singura mea legătură cu PSD mai e adeziunea. Mulți primari PSD sunt nemulțumiți, dar nu se exprimă. Deocamdată! Cel mai probabil se va vedea asta la vot”, a mai afirmat Nicolae Beg.

 

 

Sprijinul despre care vorbesc atâția primari că l-ar primi de la Luminița Jivan a fost adus de multe ori în discuție și de primarul comunei Marga. După vreo doi ani, acesta nu mai vorbește de sprijin, ci de minciună. „Proiectele le fac primarii, NU Luminița Jivan. Sunt localități cu primari PNL care au mai multe proiecte decât primarii PSD, așa că să nu vorbim de sprijinul Luminiței Jivan. Cum poate să spună că ea face proiectele?! Meritul e al primarilor, nu al ei. Vă amintiți ce am spus în 2017 despre minciunile ei. Să amintesc de canalizarea aia pentru care m-a plimbat doi ani pe la București și nu a rezolvat nimic?! Luminița m-a ars și la buget și dă vina pe alții. Știu că le-a impus primarilor și șefilor de instituții să dea Like-ri și Share-uri, suntem de-a dreptul caraghioși pe Facebook. Ea merge la primari să se pozeze, nu invers, pentru că ea are de câștigat dacă se pozează cu primarii, nu pe primari îi ajută pozele cu Luminița Jivan! Nu e normal să umbli în campanie cu toți șefii de instituții, în programul lor de lucru. Îi compromite pe toți!”, acuză același Nicolae Beg.

 

 

Ultimele fapte ale duduii tolerate-n peisajul cărășan de către chiar dimai CJ C-S  – nici măcar  NU o atenționează să se oprească , să înceteze cu abuzurile, mai mult, „baștanii”  consimt complăcându-se să-i execute ordinele bubulinei.. :

 

  • directori de deconcentrate, instituții publice, unele chiar în directa subordine a CJ C-S pierd ore la sediul PSDragnea Caraș-Severin  ÎN TIMPUL PROGRAMULUI DE LUCRU! sunt plătiți din ban public, din pozonarele fraierilor…  merg în campanie electorală cu bubulina, fac legea fărădelegii ! pentru că pot, atât pot.. că treaba NU și-o fac ( dovada : lipsesc din peisaj ) ! în instituțiile lăsate-n voia sorții, dezastru, haos, Tatăl cu mila…;  recompensați sunt angajații care răspund chemării, pe bază de prezență la miting, pus la dispoziție autoturisme de servici cu plinu la zi, cei care prestează-n online – țucalarii, cei care introduc date, d-astea – istea-s criteriile de competență, neică;

 

  • oamenii care refuză să închine ode și imnuri  bubulinei și vătafului de la Teleorman, inculpatului Dragnea, cei care nu respectă ordinele de partid și nu sharuie, nu dau like-uri, au alte opțiuni politice, sunt amenințați prin interpuși cu pierderea locului de muncă, închiderea afacerilor! mai mult, acești oameni sunt  umiliți, jigniți, șicanați, abuzați verbal la locul de muncă –  să muncești sub teroare e o practică stalinistă, iată, tolerată de la vârful feudei..; de la privată, cică se ordonă ” găsește-i  nod în papură  ăleia! și ăluia! ce dacă-s acol pe concurs?! scapă de ei!!” – CJ Caraș-Severin prin șăfii săi „potenți”, TACE ! și va veni și ziua-n care le va ieși pe nări obediența, tăcerea, complicitatea  prin consimțire, promit!

 

  • schimbă oamenii cu experiență, vechime în  ce-a fost odată PSD, cu impostori numiți precum mneaei – pe secțiile de votare, la șefia deconcentratelor, la șefia filialelor ogrăzii din teritoriu – îl imită pe  nenea Liviu, și-i suflă-n haripe, bufonul isteric codrin fiind fanu-i înfocat ceva mai recent..

 

  • promite loc pe liste de candidaturi locale, parlamentare, posturi și foncții călduțe,  tuturora și de-a valma, surori, cumnați, omi și oame de afaceri, finii lui Talpeș, unor tiriplici aterizați din boscheți care  n-au vreo legătură cu pesedeaua da bag seama se întrec vârtos cu temeneaua… uneia de prin Clisură  i-a promis c-o face deputată, deh, sătul fiindu-i familionul certat cu OLAF-ul de statutul de doar primare de familie.. nu-s locuri să-i mulțămească, dar naivi s-o creadă, încă de găsit..  ups! când va fi strânsă cu menghina, îi va rări, nah! ce criterii va zminti, eeee… altă, povastă, de-o mai apuca ziua..

 

  • promite autostrăzi, castele și cetăți,  tiribombe, luna de pe cer, doar  cât să obțină voturi – în tărtăcuța mneaei chiar se vede eurodeputată – i-a promis Codrin! mneaei l-a crezut –  trist tre să fii, credul și autosuficient.

 

Va fi râsul curcilor când și-o va lua-n bot, când nu va mai însemna nimic.. Poate abia atunci se va-ntoarce cu adevărat la Dumnezeu! Nu realizează deocamdată că e folosită de FĂTĂLĂII de pe feudă la fel cum de LAȘII de la Centru.

 

 

Ca să fim corecți, mână proastă avu fostul lider al PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă!! Chiar de se supără pe dumneamea, n-aș mai fi  Sibilla de n-o zic cu subiect și predicat: bag seama preparatul și servitul… cafelei, fu deajuns  ca să-i netezească cărare ( cacofonie intenționată, zău! ) zuzucii, mai apoi ordin de la „Liiiiviuuuu” – c-așe se fălea bubulina – de finalizare ocupându-se tăietorul frunze la câini prin platourile tv, colecționaru de tablouri fără acte de proveniență,  tovarășul Codrin, răcnitor șăf.  Și iacă, așe, fu, „Fifi ” IMPUSĂ, NUMITĂ  șăfă. Mno. 

 

I-a dat Mocioalcă o șansă unui tânăr, apoi, iată, unei  tinere – culmea ipocriziei, tocmai acești tineri îi aruncă găleți de lături în cap și-l ponegresc în fel și chip, ei, tinerii și  haita de aplaudaci, pupincuriștii  de servici, lacheii oportuniști, direct interesați.. Au fost nimeni, i-a cadorisit cu funcții, l-au mazilit făr să tresară. Cică : așa-i în politică, asta-i viața… NU, mămică, Mocioalcă e lider, voi  doar niște șăfi și șăfuțe vremelnici, iar ceea ce-ați făcut voi e scoborârea politichiei la nivel de bordel!  Mocioalcă NU se poa coborî în mocirla în care vă scăldați pentru moment! Asta NU ați înțeles pentru că limitele voastre…

 

 

Fă, Luminițo:  Nicuşor Constantinescu,  Radu Mazăre, Vali Preda, Sevil Shhaideh e în judecată, soţia lui Drăghici, care semnează hârtii, condamnată… mno, vezi numa că e  cu VOR MAI URMA și alții sacrificați! Ești pe lista scurtă, ” vedeto” , gurile rele zic c-ar fi pe motiv de CNI unde-ți găsiși înlocuitor pe fătuca unui primare de Caraș-Severino… Toți cei care semnară, parafară, influențară una, alta, cealalta, sunt în vizor și nu numai, mno. Și toarășei Helena Udrea i  se traseră multe cele de la.. CNI – sugativa de bani, aviz amatorilor.

 

Fă bine, zuzucă și scoboarăcie din norișori, ești o doar vremelnică… acușica vine ANI să-ți spuie care-ți sunt  bubele, apoi DNA la scormonit… crede-mă, sunt destule VERIFICABILE și destui cei care odată strânși cu ușa să deșarte date, fapte, nume… NU te invidiază nima-n lume, ești demnă de milă, fătucă.  MILĂ! Pe de altă parte, românașii insistă pe confiscarea extinsă a averilor dobândite ilegal, eh, vine-o zi în care surori, socri, părinți ai unor „potenți” vor da cu subsemnatu. Ș-apoi vine confiscatu. Nu contează că-s  suv-uri, limuzine,  duplexuri,  case vacanță, conturi, chestii – tăt se contabilizează, tăt și tăți! Sper că nu ești… că dacă…. Feeeerească Tatăl pe care-l mânii zi de zi.. Necurățenia sufletului hâd va zugrăvi chipu-ți, rătăcito! Mândria și grandomania, fariseismul, impostura, clădirea bunăstării și firișirii perso pe  spinarea muncii altora, NU-s de la Dumnezeu pe care-L invoci doar pen că … dă bine, zici! Toate le cunoaște, nu doar știe, El, dar nu toate fi-vor judecate pe lumea ailaltă, unele se decontează pe pășunile Mioriței…

 

 

Pentru oamenii cinstiți, onorabili  ai  Bisericii Baptiste NU ești vreo fală!! Nu tuturor le poți cumpăra aplauzele, se dezic de asemenea „modele” și cu siguranță se roagă pentru tine să te căiești și să-ți îndrepți purtarea, apucăturile.. Geaba te folosești de interpuși, de El.. NU te poți ascunde!! Dumnezeu NU te vrea nici „Andrei Jivan”, nici „Paul Drojdieru”, nici  „G Pavel”, nici eurodeputată, majkă! Măștile și ipocrizia cu care le schimbi pozând în fecioară NU-i sunt pe plac. Dumnezeu știe și vede cum lovești prin interpuși mame, lacrimile acelor mame El le va răscumpăra,  Luminițo,  și-or să te doară acele lacrimi, că nu ți-a păsat! Dumnezeu știe cum i-ai asmuțit pe câte unii să mă insulte, jignească, umilească, amenințe… și continui și tu și celălalt fifi-înaripat și  celălalt.. N-oi plăti eu niminiciile voastre! Eu le doar duc, că dacă Tatăl mi le-a dat  iste încercări, se cheamă că mai pot, că așa e să fie! Dar… EL  Știe! VEDE! AUDE! CUNOAȘTE!

 

 „Pokemoni” și   „Fifi-naripate”, văzurăm destui de-a lungul vremii.. Niciunul n-a sfârșit bine, dimpotrivă.

N-am să scotocesc în arhivă. Deocamdată..

 

Eu NU mint, NU port măști, NU fur, NU folosesc oameni, NU am afaceri, nici averi, NU-s parvenită, nici fariseu! Eu NU!! E drept, mai greșesc uneori pe fond de oboseală.. mă exprim mai slobod, că nu mă poa nimeni suspecta de prea multă subtilitate, sunt brutal de directă dar mereu Eu. Și NU mă vreau altcineva! Cineva Acolo Sus mă va veghea, oricâte oști de mârlani și călăi vei mai asmuți-n calea mea de simplu Om !

 

Social-democrația e pe moarte în România (I)

 

„Sub presiunea celor care conduc acum formațiunea, se zbat organizații întregi, care la rândul lor sunt supuse unor presiuni din partea unor șefi (că lideri nu sunt) slugarnici, incapabili să realizeze că PSD e deja în prăpastie, iar dacă cineva nu îl salvează se va prăbuși definitiv în neantul unui discurs patriotard, care însă e contradicție cu faptele unora dintre cei care au pus mâna pe partid și pe România. Mă refer evident la fapte de corupție.”

 

 

 

Pretutindeni în țară, PSDragnea sunt huiduiți! Nicăieri nu-s bineveniți/primiți!!

 

Pe noi, ProRomânia, NU ne huiduie românii! Peste tot  ne primesc cu speranță, căldură! Problemele voastre, ale PSDragnea cu Justiția scot românii în stradă!

Victor Ponta: „Oamenii ne primesc, zic eu, bine. Nu știu dacă toți, acum, ne iubesc, dar sigur nu ne-a certat, nu ne-a huiduit nimeni. Destui își aduc aminte că, în vremea guvernării Ponta, lucrurile au mers bine. Foarte mulți o respectă pe Corina Crețu, în calitate de comisar european, care este un om foarte serios”.

 

 

După nenumăratele schimbări și demisii survenite atât în lumea politicului național, județean, unii oameni nu mai știu cine e cu cine, la fel cum s-a-ntâmplat și în cazul partidului condus de fostul premier Ponta: „Încă nu știu toți că am plecat de la PSD! Uneori, ne mai asociază și ne mai întreabă ce căutăm, de ce stăm cu hoțul ăla de Dragnea. E dificil. Într-adevăr, sunt multe presiuni”.

Cu toate că se află la început de drum, echipa Pro România poate deveni buturuga mică ce răstoarnă carul mare, iar Victor Ponta se declară optimist în acest sens: „Eu am mare încredere că acest proiect mic, Pro România, va crește așa cum trebuie: sănătos și acesta este lucrul cel mai important”.

 

26 mai – ziua FĂRĂ #dragnea

Cărășenii sunt #ProRomânia Mereu alături de cetățean! Echipa #ProRomaniasusține oameni competenți în Europa! Să votăm PRO ROMÂNIA.. 💙💛❤️

Pe #26mai susținem #VictorPonta si #CorinaCretu!

Fii PRO pe 26 mai! 🇷🇴🇪🇺

 

 

 

 

 

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.