Așadar , tandemul „ayatollahul” frunzăverde & „buldogul” blaga, își urmează NESTINGHERIȚI Planul diabolic FOLOSINDU-SE de păcăliciul Crin, marioneta șantajabilă ! băSECU jubilează ÎN TEREN !

10150804_552131788219216_2222068883466558100_n

Așadar , tandemul  „ayatollahul” frunzăverde & „buldogul” blaga, își urmează NESTINGHERIȚI Planul diabolic FOLOSINDU-SE  de păcăliciul  Crin, marioneta șantajabilă ! băSECU jubilează ÎN TEREN !

Toate-s razna, prea multe pe dos !

Și eu, ca din ce  în ce mai  mulţi alţi români, în „convalescenţă sufletească”, vorba profesorului Alexandru Athanasiu, de pe urma dezamăgirilor politice…

”  Politicienilor ” nici că le pasă ! Noi  nu contăm, opiniile noastre sunt nici măcar  hârtie igienică pentru păcălicii ce aruncă  cu bună știință   sume astronomice pe propriul lux.  Să nu credeți că suntem de… măcar folos !  Remember :  ” dacă votul ar conta, n-am mai vota ”. Masă de manevră ?  O, daaa !

Să revin pe subiect : la convalescența sufletească ! Și-l  din nou  amintesc pe profesorul Alexandru Athanasiu care pe bună dreptate, corect sublinia recent că  ”  oportuniştii şi corigenţii fac politică azi ”. Da, d-le profesor : corigenții la moralitate, amantele,  partenerii de afaceri, clanuri și căpușe.  Nonvaloarea domnește și-mbâcsește cu duhoarea-i apăsătoare fiece cotlon. Oamenii de valoare au fost aruncați deoparte să nu-i încurce, să nu cumva prin prezența lor să le pună în  evidență schimonoseala  fețelor triștilor vremelnici,  să nu cumva să li se pună-n ” lumină ” faptele deloc onorabile ci blamabile și impardonabile , monstruozitățile la care se dedau  prea mulți neicușori ce bântuie prin hălăduire prin ogrăzile politichiei mioritice ajunsă de  doi bani găuriți de viermuiala limbricilor ce se fifi-înaripează a poza-n  politicieni.

S-a fluturat și trâmbițat un timp despre ” necesitatea întineririi clasei politice ” –  și-au trântit amantele și  câțiva securiști tineri și puși pe ” fapte mari ” pe socluri, apoi au adus pisi și loaze de vârsta fiicelor, a nepoatelor  pe scenă, în prezidii,  în rândul  întâi, băiețașii secu fac legea fărădelegilor cu ordine de la multiplii stăpâni cărora le slujesc cu  ” loialitate ”.  Soarta  țărișoarei  nemaifiind preocupare, prioritate pentru dreguitori.

Zilnic ni se vâră pe gât pe toate căile prin orice mijloace – pentru  scopuri ” nobile ” – scene de teatru nu doar ieftin ci ipocrizie. Analiști, jurnaliști, sociologi,  consilieri, etc. …  în slujba ogrăzilor politichiei jalnice, întregesc penibilul circus. Să pape și stomacul lor din ce în ce mai încăpător ceva.  Ba mai și  defilează cu papagali,  sanchi tehnocrați  ori cu reprezentanți ai unor corporații de pe la mama naibii pe post de  experți în… orice numai la ce profesioniștii români, s-ar nu doar pricepe ci ar și excela în folosul și spre beneficiul țării, românilor, nici gând.

Cu ce se mai ocupă tandemul frunzăverde-blaga – ayatollahul&buldogul, artizanii celui mai DIABOLIC Plan pus în scenă de Masonerie ? Iaca :

MASONERIA FACE LEGEA ÎN ROMÂNIA !
cel putin interesant e ca doda DNA, fetitza de casa a DEMISULUI baSECU sub nicio forma NU se atinge de toarasi ca : Ioana basescu, Videanu, Udrea, Cocos, Boc, Blaga, frunzaverde ( ! ), etc etc….


Cum se apropie PNL de tabăra lui Băsescu, pe FAŢĂ?!


Stimati adversari ai regimului Basescu, s-a dat semnalul reunirii „dreptei”. Sorin Frunzaverde, vicepresedinte PNL (!), a declarat ca urmeaza ca PNL si PDL sa formeze din nou o alianta care, atentie (!), va cuprinde si PMP (ca partid de dreapta).


Intre timp, Crin Antonescu o tot tine langa ca el continua sa fie cu „Jos Basescu”, ca PDL e in continuare corupt, ca nu ii pupa talpisoarele Elenei Udrea etc.


Va intreb: daca Frunzaverde vorbeste prostii, de ce naiba nu-l da Antonescu afara din PNL? Daca nu are mandat sa negocieze, de ce nu il zboara pentru colaborationism cu inamicii?
Va spune eu de ce: pentru ca Antonescu si PNL au batut deja palma cu Basescu-PDL-PMP. De asta au rupt USL-ul, ca sa se poata alia cu dusmanii de ieri.


Ultima intrebare: votati PNL la europarlamentare? Votati Crin Antonescu la presedintie?


Ia sa va aud, mai ales pe voi, cei care ne-ati injurat si etichetat aiurea ca il acuzam pe nedrept pe Antonescu. Dupa ce Crin va lua, oficial si pe fata, de la Basescu, voi ce-o sa faceti? Inchideti ochii si-o sa luati la randul vostru de la demis, sau il scuipati pe Crin ca pe o masea stricata si tradatoare ce este?!
http://bit.ly/1g44ETf

sursa : Demite-l.ro

1797465_551641594934902_549189806_n

PĂCĂLICIUL CRIN, marioneta DEMISULUI băSECU. FOLOSIT de tandemul  frunzăverde &  blaga !!

Antonescu anunță că ar susține-o pe Elena Udrea fără “negociere sau tocmeală”? 
TRADARE a votului şi încrederii primite de la românii care au vrut JOS BĂSESCU sau CE?!
DISTRIBUIE / SHARE dacă si tu îl crezi în stare pe Antonescu să negocieze cu Udrea, Boc şi MRU, deci cu BĂSESCU, la alegerile viitoare!

http://bit.ly/1mU04ya

sursa  : Demite-L.ro

Așadar , tandemul  „ayatollahul” frunzăverde & „buldogul” blaga, își urmează NESTINGHERIȚI Planul diabolic FOLOSINDU-SE  de păcăliciul  Crin, marioneta șantajabilă ! băSECU jubilează ÎN TEREN !

băSECU, DEMISU încalcă grav Constituţia, promovând o justiţie selectivă ce e asmuţită asupra adversarilor săi politici, dar protejează marea corupţie din jurul său.


http://www.antena3.ro/romania/editie-speciala-microfoane-sri-si-dna-in-biroul-lui-ponta-249730.html

10003488_552066881559040_6456472504262571351_n

Mosierul Basescu a facut nefacute… si cam miroase a ilegalitati.

Basescu, la brutarie! Poate coci ceva pe la Jilava din graul pe care-l cultivi, pe naspa, la Nana!

http://bit.ly/1svFWnf

sursa : Demite-L.ro

Premierul Ponta, despre controlul la Nana: Ce s-a găsit acolo este îngrozitor din punct de vedere legal

Opinii :


” De dimineaţă aflăm şi de ce era Ponta livid aseară la Radu Tudor.


Ce a păţit PNL-ul cu DNA este parfum faţă de masacrul la care va fi supus PSD-ul. Bine, la ei este şi material mai mult. În noile condiţii, pare benefic faptul că şi dementul beţiv a avut dreptul la numirea unui şef de parchet conform contractului de coabitare şi concubinaj. Elementele care apar acum în anchete sunt cunoscute de ani şi ani şi derbedeul de la Cotroceni le-a păstrat pentru războiul final. Pare că Antonescu a fost lămurit să ia distanţă repejor faţă de duhoarea din jurul lui Ilie Sârbu ca să nu i se ofilească şi lui petalele. Figura relaxată din interviul cu Ciutacu şi Stan versus rigor mortis al lui Ponta de aseară poate constitui o pildă ilustrativă pentru expresia „să pui liniştit capul pe pernă”. Eu cred că nici Băsescu nu va scăpa până la urmă, dar este uluitor câtă putere a putut acapara jivina mutantă. Iar DNA-ul, chiar dacă în ultimele luni nu pare să mai fi făcut arestări fără probe, rămâne aceeaşi instituţie abjectă care lucrează în genunchi pentru licuriciul mai mare. Problema desfiinţării acestei creaţii artificiale a etilicei şi reevaluatei semnatare în alb rămâne de actualitate. „

( sursa : aici )

Mazăre reținut ! EXECUȚII POLITICE !! 


ce e mai grav e ca e cu VA URMA ….


cel putin interesant e ca doda DNA, fetitza de casa a DEMISULUI baSECU sub nicio forma NU se atinge de toarasi ca : Ioana basescu, Videanu, Udrea, Cocos, Boc, Blaga, frunzaverde ( ! ), etc etc….

” Așadar, Mazăre ar fi luat mită pentru a construi cele mai ieftine locuințe sociale din țară. Videanu, care le-a cumpărat pe cele mai scumpe din țară, a făcut-o pro bono! Nici vorbă despre faptul că ăla de la care a cumpărat i-a dat ditai apartamentul la Mamaia! No! Kovesi nu greșește! Și e plin Internetul de idioți care aplaudă acțiunea DNA! Nu-i nimic! Le vine și lor rândul!  ”

( sursa : aici )

Pentru a scăpa de puşcărie ADRIEAN VIDEANU I-A PROMIS LUI TRAIAN BĂSESCU CĂ VA FINANŢA FĂCĂTURA „MIŞCAREA POPULARĂ” CU 1.000.000 DE EURO
sursa : https://www.facebook.com/corneliu.vadim.tudor

Există minți diabolice, a căror viziune malefică e cu bătaie lungă – greșeala fătălăilor care i-au subestimat.

Remember :

Apropo de Porumbacu și alți  ȘANTAJABILI…

A fost odată un crin… Acum e pokemon. Pokemon Gengar!

Din nou despre șantaj, șantajabili , păpușari și marionete…

Păpușarul sorin   frunzăverde concurează cu bă-SECU ! Pentru șefie, ciolan, b(p)ulan ! ” Grija ” lor și soarta țării…

remember


Am niște presimțiri….. presimțiri sumbre ! măcar de data aista de m-ar înșela intuiția, măcar de data aista !!! urmează săptămâni, luni…. dramatice !!!!! 2014, un an cum o dramă …


” Evantaiul posibilităţilor se lărgeşte, iar drama psihologică devine dramă psihopatologică, dacă izvorul suferinţelor la care participăm şi din care obţinem plăcerea nu mai este conflictul dintre două tendinţe psihice conştiente, ci dintre o tendinţă conştientă şi alta refulată. ” (Sigmund Freud în Eseuri de psihanaliză aplicată )
…….
se spune că primăvara ies regii la război…. e grav când prea mulți ani ies numai papagali și boi – nici gând de pace și, de suferit apoi, DOAR noi…

Aruncați un ochi și pe articolele :

Crin, noua mea sursă de mirări

PSD, tocat marunt in an electoral

Corpul de control al premierului sesizează Parchetul în cazul terenurilor din Nana 
http://www.agentia.org/anchete/corpul-de-control-al-premierului-sesizeaz-parchetul-n-cazul-terenurilor-din-nana-58580.html

Ce mai fac “intelectualii lui Băsescu”?

În loc de concluzie …  TRISTA REALITATE :

” 1. Ce credeți despre ieșirea de la guvernare a PNL si cine credeți ca este de vina pentru ruperea USL?

R: A fost o eroare de strategie, inclusiv în ceea ce privește momentul ales. Determinant pare să fi fost interesul personal al lui Crin Antonescu, legat de candidatura la prezidențiale. Dovedit și de încercarea de “mutare” a partidului la PPE, prin schimbarea ideologiei partidului. La fel cum a procedat Băsescu in 2005. În plus, nu trebuie ignorate informațiile recente referitoare la negocierile cu Traian Băsescu, nedezmințite de nici o parte. ”

Să NU omitem o chestiune : e posibil ca Victor Ponta, în viitorul apropiat, să se ocupe de doar  familia sa, după ce a  amenințat  greii PSD…. la fel de posibil e să fie urmărit penal după cum i-a promis băsescu DEMISU…

Victor Ponta a subestimat maleficul ( băSECU, frunzăverde… ). Totuși, Premierul Victor Ponta mai are timp să revină în forță. Să vedem…..

sibilla

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Așadar , tandemul „ayatollahul” frunzăverde & „buldogul” blaga, își urmează NESTINGHERIȚI Planul diabolic FOLOSINDU-SE de păcăliciul Crin, marioneta șantajabilă ! băSECU jubilează ÎN TEREN !

  1. ukash zice:

    Iata un lucru care ar trebui facut:

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.