Din nou despre șantaj, șantajabili , păpușari și marionete…

Din nou despre șantaj, șantajabili , păpușari și marionete…

marionetes1-238x2381

Despre maleficul ce bântuie prin hălăduire prin ogrăzile politichiei mioritice s-a tot scris – degeaba ! Dar, multe-s cele vremelnice și nimeni nemuritor… Toate, până-ntr-o zi, când va să fie ziua.. Nimic pentru totdeauna!

Există minți diabolice, a căror viziune malefică e cu bătaie lungă – greșeala fătălăilor care i-au subestimat.

Remember :

Premierul :

Liderul PSD, premierul Victor Ponta susţine că unificarea dreptei cu un singur candidat la alegerile prezidenţiale este “o impresie greşită”, deoarece societatea românească nu va fi încă, în toamnă, divizată între stânga şi dreapta, ci va alege între continuarea sau schimbarea regimului Băsescu.

Ghici cine-l contrazice pe Premier  … :

marioneta

În loc de Prolog :

ATENȚIE – bă-SECU se distrează ! pe seama noastră !! și-i iese ! pen că-s destui ( prea mulți ! ) șantajabilii…. din păcate !

*******

Apropo de Porumbacu:
“putem conlucra cu pdl ” – citat din  marioneta Crin Antonescu sfătuit de păpușarii de ” taină ”..

remember :

Buldogul blaga și frunză”verde” vor să scape de bă-SECU și să preia conducerea PD minus L .

Frunzesky pleacă cu surle și trâmbițe, cu tăt alaiul de țucători de inel masonic, la PNL, PNL cu șăf marionetă.

Miza PD minus L ( prin artizanii Frați de Lojă aciuiați prin absolut TOATE ogrăzile politichiei mioritice de doi bani ) = distrugerea PSD și să scape de bă-SECU care încă NU a scos de la sertare dosarele lui frunză și blaga . Dacă nu le va scoate, se cheamă că  Securistul de la Anvers și-a jucat cartea f bine ! Le va fi găsind prețul  …

Pe etape, cu răbdare, prin marioneta Crin, cei doi artizani blaga&frunză își văd de Plan… Frăția gulerelor albe… ajutați fiind ȘI de Frații de Lojă de prin alte bătături ( PSD, ca par egzamplă ).

Cine a pus botul la ” bunele intenții ”  ? PSD-ul care n-a luat în calcul că au la rându-le nește Frați loiali Lojei, mai întâi de toate și orice… partid ! Tineri cârlani s-au lăsat prostiți de grei de pe feude… Că dacă-s lesne de fraierit, deh..  

Evident, Frații care  atunci când nu flutură șorțulețul caraghios cu însemne masono-securistice, atârnă miștocar la revere insigna PSD, joacă la două capete , asta deși au jurat credință veșnică și loialitate mai tinerilor cârlani.

Capitolul I – o privire-n viitor…

bă-SECU va sfârși în cele din urmă ” detronat ” NU și la pârnaie ! Asta o știu TOȚI !

În rest, rămâne de jucat act după act tragi-comedia destinată DOAR ” prostimii ” aceea cu sanchi lupta pt România , Schimbare, tra la la…

MASONERIA CONDUCE / DECIDE-N ROMÂNIA ! ( restul e teatru, spectacol, circus… )

Capitolul II – prezentul cu bătaie lungă….

Hai că-ncet, încet vă fac KO ! Vă tooot zisăi de fo 3 ani de Planul diabolic… născut pe feuda Caraș-Severino la ceas de seară la o întrunire pe atunci conspirativă, între Frați  Știu, încă nu-mi dați dreptate…. dar într-o zi….

” Referindu-se la subiectul cel mai dezbătut al ultimelor zile, Sorin Frunzăverde a dat un răspuns cel puţin interesant pentru amatorii de scenarii politice: „Cred că este momentul unei puternice construcţii de dreapta, a unei drepte româneşti, formate din oameni de dreapta şi, bineînţeles, din grupări politice de dreapta“.

Liderul PNL nu a precizat despre ce oameni de dreaptă şi formaţiuni politice ar fi vorba, lăsând pe fiecare să înţeleagă ce vrea.

http://www.argument-cs.ro/content/în-viziunea-lui-frunzăverde-este-nevoie-de-o-construcţie-puternică-de-dreapta

Întrebare întrebătoare : cât costă liniștea ? bă-SECU știe ( el stabilește PREȚUL ! ), dar nu numai el …

frunzăverde TACE ! ……. Tace complice ! Complice cu cine anume ? aista-i întrebarea…
” Omul, bunioară, de par egzamplu, dintr-un nu-ştiu-ce ori ceva, cum e nevricos, de curiozitate, intră la o idee; a intrat la o idee? fandacsia e gata; ei! şi după aia din fandacsie cade în ipohondrie. Pe urmă, fireşte, şi nimica mişcă. ” 


p.s. Vela și ceilalți parlamentari cărășeni s-au declarat criniști de neclintit ! cu sau fără știrea șăfului lor frunză, aaa ??!! că e foooarte important de știut….

Că sunt pro PPE după cum mârâit-a frunză, se știe ! Cum rămâne cu PMP-ul băsescului…. ne-om lămuri curând ! ; )

final de capitol duo :

” Chestie de tarabă, onorabile! Daraveri de clopotniţă, stimabile! ”

” Ţal — substantiv comun, de genul masculin pentru amândouă sexurile — impiegat comercial sau impiegată comercială; persoană însărcinată într-un local public de consumaţiune cu încasarea plăţilor de la consumatori. Declinare regulată. ”

” Lumea asta se aseamănă cu un vast bâlci. ”…….

va urma ( când am dumneamea  pohtă ! )

p.p.s. nu Crin e tătucu PPE al ogrăzilor mioritice dar știm bine cine E … și  acela nu e  băse…

p.p.p.s lectură pentru bastarzii de-i vor capul Premierului :

Avocatul Lucian Bolcaș a comentat pentru DC News posibilitatea ca președintele Traian Băsescu să îl suspende pe Victor Ponta dacă se începe urmărirea penală în cazul liderului Guvernului: “Am un text constituțional care spune că președintele NU îl poate demite pe primul-ministru. Nici nu îl poate suspenda pe primul-ministru, doar pe miniștri”.

sursa : aici 

sibilla

Hajde  ca in sfarsit ( !!! ) ma aude cineva – incepeti sa va prindeti, dragilor ; )

UPDATE !!!

Despre cum învață liberalii cântecul “Spre PPE plutim în zbor”

” Pe pagina de Facebook a emisiunii “Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu “ am postat dovada că în noiembrie 2012, domnul Sorin Frunzăverde, aterizat într-o funcție de conducere la PNL direct din calitatea de lider al PDL, înregistra însemnele și denumirea pentru o nouă formațiune – Partidul Popular Liberal.

Puțini își mai aduc probabil aminte că în momentul în care acest personaj discret, dar foarte puternic, a sărit din barca lui Băsescu la liberali, a vorbit despre un nou proiect politic de dreapta, dar la acea vreme nimeni nu s-a uitat cu atenție să vadă despre ce este vorba. Altfel se văd lucrurile în aceste momente, în contextul în care PNL a decis să iasă din USL. Motivele pot fi așadar de natură internă și externă, poate mai ales de natură externă și se vede treaba că cineva se pregătea intens pentru o astfel de eventualitate încă din noiembrie 2012!

Sunt analize care arată că alegerile europarlamentare pot trimite PPE pe locul doi în Parlamentul European, cu risc major de pieredere a Comisiei Europene și a influenței din comisiile de specialitate ale forului european. PPE are probleme în 14 state în acest moment iar calculele lor arată că mai există un risc, anume acela ca partide anti-sistem de tipul celui condus de domnul Nigel Farage (Marea Britanie) să se apropie de o majoritate în Parlamentul European. Având în vedere datele și cifrele, nu este exclus ca dânșii să încerce să rupă acest trend negativ umblând după oaste de stransură prin țări prin care se poate umbla după așa ceva, pentru ca prin democrațiile consolidate este foarte greu, dacă nu imposibil, să muți peste noapte partide de la stânga la dreapta sau dintr-o familie politică în alta. Sigur, România este un bun exemplu că pe aici pe la noi se poate, vă amintiți cum domnul Băsescu a plecat cu partidul său din Internaționala Socialistă direct la PPE, așa că încă o încercare nu strică.

Acum, dacă în perioada următoare vom avea și semnale clare că PNL se pregătește să se mute din ALDE în PPE crede cineva că nu se va matrializa acest lucru și într-o colaborare cu PDL? Să nu uităm că pentru a ajunge să faci parte dinr-un grup politic european este nevoie de acceptul unanim al membrilor, deci și al partidului domnului Băsescu și odată ajunși la acest capitol, crede cineva că un astfel de accept se da fără condiții prealabile?

Este de urmărit comportamentul PNL din perioada următoare, deocamdată se constată o schimbare de retorică la liderul liberalilor Crin Antonescu …Dânsul a lasat-o mult mai moale cu discursul de tip anti-Băsescu iar acest lucru ar putea fi o confirmare indirectă a acestui scenariu, plus o dorință de a se orienta spre electoratul de tip PDL în perspectiva prezidențialelor. Dar despre motivațiile interne ale avenimentelor politice din ultima perioadă va fi vorba în alt editorial. „

http://www.dcnews.ro/2014/02/despre-cum-invata-liberalii-cantecul-spre-ppe-plutim-zbor/

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.