Apropo de Porumbacu și alți ȘANTAJABILI…

Apropo de Porumbacu și alți  ȘANTAJABILI…

1011637_507778925972244_866855370_n

ATENȚIE – bă-SECU se distrează ! pe seama noastră !! și-i iese ! pen că-s destui ( prea mulți ! ) șantajabilii…. din păcate !

*******

Apropo de Porumbacu:
“putem conlucra cu pdl ” – citat din  marioneta Crin Antonescu sfătuit de păpușarii de ” taină ”
remember : Buldogul blaga și frunză”verde” vor să scape de bă-SECU și să preia conducerea PD minus L .
Frunzesky pleacă cu surle și trâmbițe, cu tăt alaiul de țucători de inel masonic la PNL, PNL cu șăf marionetă.
miza PD minus L ( prin artizanii Frați de Lojă aciuiați prin absolut TOATE ogrăzile politichiei mioritice de doi bani ) = distrugerea PSD și să scape de bă-SECU care încă NU a scos de la sertare dosarele lui frunză și blaga – pe etape, cu răbdare, prin marioneta Crin, cei doi artizani blaga&frunză își văd de Plan… Frăția gulerelor albe..
Cine a pus botul la ” bunele intenții ” – PSD-ul care n-a luat în calcul că au la rându-le nește Frați loiali Lojei, mai întâi de toate și orice !
bă-SECU va sfârși în cele din urmă ” detronat ” NU și la pârnaie ! Asta o știu TOȚI !
În rest, rămâne de jucat act după act tragi-comedia destinată DOAR ” prostimii ” aceea cu sanchi lupta pt România , Schimbare, tra la la… MASONERIA CONDUCE / DECIDE-N ROMÂNIA ! ( restul e teatru, spectacol, circus… )

p.s. pokemonii gen johannis, cosmin gușă și câteva lichele din pesedeaua dumneamea – nește infatuați, analisto-consilieri de-a-mboulea DELIBERAT și atent dinainte planificat ( !! ) pt cârlanii ce duc fostele partide pe calea rătăcirii….

Noi, NU contăm cât timp nu-i scuturăm !

Îi recunoașteți pe păpușarii care folosesc inclusiv în spațiul public formula Frăției Gulerelor Albe ” cu binevoire frățească… ” Crin a fost doar de folos păpușarilor iar pesedeaua cam debusolată și încă timidă…

Pesedeaua nițel debusolată ȘI pt că Victor Ponta încă ține-n preajma-i și Frați ( ce NU au ce căuta lângă el !! ) și niște vulpoi bătrâni, ba și niște pușlamale de care să sperăm că va avea tăria să se scuture  , că-s scame !

Despre aceștia,  curând, că  nu-i iert și am toleranță zero la ticăloși.

Premierul :

Liderul PSD, premierul Victor Ponta susţine că unificarea dreptei cu un singur candidat la alegerile prezidenţiale este „o impresie greşită”, deoarece societatea românească nu va fi încă, în toamnă, divizată între stânga şi dreapta, ci va alege între continuarea sau schimbarea regimului Băsescu.
……………………………………………………………

1798199_10153826564605640_280151515_n

Pe Adrian Nastase l-au îndepărtat păcălicii de-și spun politicieni, pentru că S-A OPUS VOINȚELOR/DECIZIILOR/MANEVRELOR MASONERIEI ! TOȚI au colaborat în acest sens, ca să fie limpede ( !! ), tpți păcălicii !

CORECT spunea recent cineva :

” In goana dupa putere sunt inlaturati oamenii cu experienta,cunoscatori si pregatiti in relatiile interne si internationale. Mare greseala si mare pacat! Pana se pregatesc, pana intra in probleme…o iau de la capat, stagneaza proiectele, iar tara ramane-n urma si nu tine pasul cu restul lumii. Dorinta de putere a dusmanilor tarii si jocurile lor murdare….. ”…
……………………………………………………………

1800440_199240923619605_507451430_n

Niciun ” politician ” – cu excepția d-lui Adrian Năstase care și-a recunoscut greșeli și a explicat ce a învățat din ele și a reușit nu numai să se apropie de oameni ci să fie un model de OM și să rămână-n istorie unul din puținii veritabili POLITICIENI – nu și-a cerut scuze față de Oameni, față de noi, cei cărora ne e dor de PSD de PNL de câte fost-au bune și acum nici unul nu dă semne că mai e…

Subliniez, oameni ca prof Alexandru Athanasiu au fost trași pe margine, deliberat, la fel în PNL unde munca și istoria unor oameni de valoare n-au mai contat – găști și interese și fufe și zmintiți s-au cocoțat pe scaune și fac teatru și fac negoț și fac dezmăț numai ce s-ar impune, ba. Spunea de alfel  recent prof Alexandru Athanasiu că se află ” în convalescență sufletească ” !!…

Academicianul Dinu C Giurescu, om de mare valoare :

” Prezent la emisiunea “Punctul de intalnire” la Antena 3, academicianul Dinu C. Giurescu a explicat că a fost plecat câteva săptămâni şi când s-a întors şi a citit presa, a văzut că se desfăşoară un adevărat “balamuc”.

“Nu fac o critică nimănui, dar aşa cum se lucrează acum nu se poate. În Parlament parcă este o altă lume, cu alte reguli, principii, directive de partid şi aici este o altă lume, pe stradă. Eu sunt dezamăgit şi vreau să îmi cer de pe acum scuze faţă de cetăţeni. Să nu creadă că am vrut să îi înşel. Unde este eroare cea mare a celor care privesc la acest spectacol – oamenii sunt mult mai deştepţi decât credem noi. Spunem şi noi ce se spune, că nu se poate spune tot. Este o ruptură clară între ce am promis şi ce se întâmplă în realitate.” …….

Despre trista realitate :

cică DNA va deschide peste  4000 de dosare și  vom asista la ” un tsunami care va lovi clasa politică ”  …. NIET !  În loc de argument : pe naiba ! NU o sa vedeti voi frunzaverde cercetat de DNA ! nici videanu, bă-SECU la pârnaie….
praf în ochii ” prostimii ”, feude și baroni, bine mersic , mult zgomot pt… nimic ! șantaj ! ei de ei între ei, păcălicii de-și spun politicieni ! atât .

Am niște presimțiri….. presimțiri sumbre ! măcar de data aista de m-ar înșela intuiția, măcar de data aista !!! urmează săptămâni, luni…. dramatice !!!!! 2014, un an cum o dramă …
” Evantaiul posibilităţilor se lărgeşte, iar drama psihologică devine dramă psihopatologică, dacă izvorul suferinţelor la care participăm şi din care obţinem plăcerea nu mai este conflictul dintre două tendinţe psihice conştiente, ci dintre o tendinţă conştientă şi alta refulată. ” (Sigmund Freud în Eseuri de psihanaliză aplicată )

…….

se spune că primăvara ies regii la război…. e grav când prea mulți ani ies numai papagali și boi – nici gând de pace și, de suferit apoi, DOAR noi…

…….

Aflam acum, in a doua parte a lunii februarie, ca in luna decembrie 2013 au avut loc

doua intalniri Antonescu-Basescu. A spus-o chiar liderul PNL.

Ce altceva ar mai trebui sa stim si inca n-am aflat?

De ce n-a spus Crin Antonescu despre cele doua intalniri atunci cind s-au produs?

sursa : Radu Tudor 

Răspuns : pen că Porumbacului i s-a fluturat dosărelul de Porumbac iar despre Johannis….  

Johannis ista e folosit și șantajat, apropo de  niște dosărele dispărute subit – trafic de copii, după cum relatează media ( arhiva )…

Iohannis: PNL e pregătit să treacă în Opoziție….
Si-a gasit Crin purtator de vorbe , ca lasul n-are curaj s-o recunoasca cu subiect si predicat !

Asta a si urmarit Crin – nu poci pentru ca sa zic ca PNL doreste aista, ca la ce-a mai ramas din PNL de cand il moseste Crin căruia îi impun masonsky să boteze peneleaua-n   PPE….

Cine-i chelnerul  PPE,  cine-i servește pe Merkel-Barosso,  Porumbacule  ?!! ; )

Remember :  Crin Antonescu i-a transmis „un mesaj foarte simplu” premierului Ponta: „nu doar etnic german, ci şi cu cetăţenie germană, cum este Klaus Iohannis”…. Deci neamțul va ” reprezenta ” interesele României sau ale PPE, ipocriților ??!!

Mai draga, Crin, singurul lucru bun pe care-l mai asteptam de la tine e sa incetezi cu MINCIUNILE si cu teatrul ieftin, cu crizele de isterie pe  LABE1 ! te sinucizi politic, punct.

și virgulă ( d-a naibii, recunosc ! ) :

Daaar, din politică poți ieși onorabil – dacă aista-ți dorești , Porumbacule – nu-i obligatoriu s-o faci pe sistem circus, cu poalele-n cap…. 

Dreptate are Radu Herjeu : ” Ma dezgusta oamenii care scuipa unde au pupat! Sau vice-versa! Si am avut deja un presdinte din asta! ”…

sibilla

p.p.s. Recomandare :

Despre șantaj, ca instrument politic  !!!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.