Păpușarul sorin frunzăverde concurează cu bă-SECU ! Pentru șefie, ciolan, b(p)ulan ! ” Grija ” lor și soarta țării…

Păpușarul sorin   frunzăverde concurează cu bă-SECU ! Pentru șefie, ciolan, b(p)ulan ! ” Grija ” lor și soarta țării…

cdab6-ciolan_romania

motto:

” Lumea asta se aseamănă cu un vast bâlci. ” – Caragiale

Frunză”verde” a uscat ce-a fost  mândru prin Banat – folclor  cărășan

Din păcate , pentru ce-a fost odată PNL , pe zi ce trece se confirmă altă rimă :

frunzăverde a uscat

ce-a fost mândru prin Banat

PNL-eaua a urmat…

că mason a-mbrățișat……

( doină de jale )

octopus

Mai  țineți minte, desigur :

Sorin Frunzaverde a cerut OSIM inregistrarea Partidului National Popular Liberal

Iewri, la B1, același  Frunză”verde” afirmă limpede cu subiect și predicat, cu tot tacâmul ..că…. s-a consultat deja cu o mare parte din colegii săi și că toarășu Crin Antonescu ar fi deacord cu, ce să vezi : MAREA LIPEALĂ –  PNL+PDL=LOVE !

Frunzăverde: PDL are loc într-o alianță cu PNL

Îi scriam azi pe  FB  unui coleg  din USL următoarele :

” Vă felicit :))))) deveniti coleg in curand SI CU buldogul daca se confirma ce a declarat colegul dvs, frunzaverde care mai spune si ca dl Crin e la curent cu ” marea lipeala ” PNL+PDL…. Ce se mai aude cu Harta Mafiilor PDL ?!! e ordin sa nu mai aducem vorbire, bag seama ….. ”

Știu. Sunt rea, foarte rea ! Rea de bună. După foarte mulți neicușori, ne-bună pentru lumea lor ” bună ”.

sorin frunzăverde,  ” liantul ”, ” salvatorul ” națiunii, ” constructorul ” USL va fi  și cel ce-o va rupe !

Nu pariez că nu-mi stă-n caracter iar eu spre deosebire de mason, am și caracter și onoare dar mai ales Demnitate,  însă, cu toată sinceritatea, m-am și plictisit să toot am dreptate și să mă contrazică analiști și  ” deontologi ” că n-aș ave viziune. Nush cum s-o mai spui, dar  toate  profețiile  dumneamea se împlinesc în timp…

ADIO PNL !!

SCOASE frunză”verde” din bibilică PNPL ! Ați vrut buldog și frunze”verzi” la pachet, ați primit !

Io n-am încetat a zice că bă-SECU, Udrea, Videanu, Boc, etc  tre să fie LA UN LOC ( CELULĂ ) cu una bucată buldog și cu tartorul, FIARA frunză”verde” ! Da voi ati pozat in..  sanchi monarhiști și acu luați ȘI voi drumul popolarilor ioropeni .

Apropo,  sorin frunzăverde n-a  zuitat să reamintească la același  canal TV, B1, liberalilor, cum că el ” liberalul ”  , este unul din cei aflați la conducerea PNL ! Să vă intre bine-n tărtăcuță, domnilor liberali că nu mai sunteți de capul vostru. Gradele masonice dictează, nah …. Mi-e și MILĂ de PNL – ce-a fost odată și ce ajunsă, așa cevaaaa….

Hmmm.. Crin E la curent și DEACORD cu lipeala cu ” mărețul ” om di dreapta BULDOGUL…. cică șăfimea PNL in mare parte, inclusiv Petala Crin sunt deacord ! Ce vă zisăi dumneamea, aaa ??? Profeta Sibilla NU greșește și vă mai spui că e doar inceputul….

Da mă tot gândesc, și dumneamea e cu JOS ba-SECU, la parnaie cu totii, dar…. din Mafiile PD-L fac parte SI PNPL adica frunzălie….. iar pe feuda cărășană nu ba-SECU a ciordit, deci JOS ba-SECU da pastram bine mersic restul NASILOR…  Ptiu, mamicuta ta de ” Schimbare ” a drek PUTOARE !!!

Și ca să ” ne râdem ”, deși e tragi-comedie…. :

– dacă ȘI PNL va fi ” gestionat ” precum  gunoaiele de pe FEUDA Caraș-Severino , păstorită de prea mulți ani de către același bibic, FOSTU, în fine, actual Naș al PNL…. chiar ajunseră liberalii demni de doar milă și de toată jena….

Gestionarea gunoaielor din Caraş-Severin vizată de UE

FOARTE CORECTE AMENZILE APLICATE, SPER ! PEN CĂ FI-VOR PE BUNĂ DREPTATE !

Uniunea Europeană va amenda instituţiile judeţului Caraş-Severin dacă nu se va rezolva problema gestionării deşeurilor până, cel târziu, la finalul anului 2014. Potrivit prefectului judeţului, Silviu Hurduzeu, la sfârşitul lunii se va deschide caietul de sarcini şi se va stabili cine va fi câştigătorul proiectului de construire a noului deponeu ecologic din extravilanul localităţii Lupac. Dacă nu se va rezolva problema deşeurilor, amenzile pe care statul român le riscă sunt de sute de mii de euro, bani pe care tot cetăţenii României îi vor plăti, a mai precizat Silviu Hurduzeu. În primele şase luni, autorităţile de mediu din judeţ au dat amenzi de peste 200 de mii de lei pentru depozitarea neconformă a gunoaielor.

http://www.radio-resita.ro/gestionarea-gunoaielor-din-caras-severin-vizata-de-ue/

REMEMBER :

Mirosul incompetenţei din groapa România – Cum plimbă unii masoni gunoaiele ţării

https://crji.org/articole.php?id=4191

sursa : Centrul român pentru jurnalism de investigație 

” Eu nu mă pot gândi sus când umblu cu picioarele goale pe coji de nuci. Viaţa banală a mea, a noastră, a tuturor românilor, iată ce mă interesează, iată ce-mi atrage irezistibil atenţia. Ferice de cei ce pot să gândească sus, nesimţind pe ce calcă jos! Ferice de ei! Groase tălpi trebuie să aibă ”. – Caragiale

Sorin  Frunză”verde” e pentru suspendarea securistului de la Anvers.

” Ayatollahul ” își urmează nestingherit Planul  diabolic,  acela de-al DOAR debarca pe bă-SECU și…. ATÂT.  Victimă colaterală, că fraieri se găsesc mereu, PNL-ul sub Crin Antonescu !

I se fix rupe-n figuri ” ayatollahului ” de soarta PNL, de soarta țării, de starea națiunii.  Masonul are interese personale. Mulți proști au bus botul la ” bunele sale intenții ”. FIARA  are și experiență și inteligență cu bătaie foarte lungă. Nu e pripit ca cei din PSD și PNL. ” Liberalul ” de ocazie ( oportună ) urmează etapă cu etapă spre destinația finală,  preluarea frâielor dreptei, fără să-i pese de altceva. PNPL e pe cale să se ivească în peisaj. PNPL, aderă la PPE. Ooops, păi și bă-SECU PMP tot cu ” reîntregirea dreptei ” o dă. Pe goarnă.ȘI cu aderarea  PMP la același PPE…

Buldogul Blaga, așișderea, vrea să reîntregească dreapta și s-o sugă la PPE în continuare.

Cu toții îl curtează pe  cinărul  Tuns,  masonul securist MRU.

Cu ce vor  tandemul frunză-buldogul să  ” cumpere ” încrederea românilor ? Șantaj emoțional de cea mai joasă speță : suspendarea   lui bă-SECU. Dar nu vor să-l suspende de grija boborului, nici că le pasă de soarta pulimii. Nici vorbă. Ei vor șefia ” dreptei ”. Vor să-și urmeze interesele perso.  ATÂT.

Și noi vrem JOS bă-SECU ! Dar noi mai vrem și SCHIMBAREA doar fluturată și îndelung vehiculată cândva pe tapet. Ori Schimbare cu NAȘII nu se poa. Schimbare cu Mafiile PD-L în peisaj e praf în ochi. Schimbare  cu aceleași personaje în peisaj e vax albina cât timp la butoane vor rămâne mare parte din cei ce-au batjocorit FEUDELE din teritoriu.

Și totuși : de ce nici Frunzăverde, nici Blaga nu ies la atac cu dezvăluiri forte în ceea ce-l privește pe bă-SECU și nu numai ??? De ce nu ???

Și frunzăverde și bă-SECU luptă cu toate forțele și prin absolut toate mijloacele pentru IMUNITATE ! Fiecare cu ticăloșiile sale, dar ambii mânjiți până-n gât. Dacă ar fi după voința dumneamea, ambii în aceiași celulă, după gratii ani grei și JUR că i-aș ține-n viață!

În opinia mea, personală, nu și unică, zic,  bă-SECU îi are la mână pe cei doi tartori, dosărele la sertar, iar cei doi cunosc și-l au la mână pe  securistul de la Anvers ! Se complac să-și doar arate pisica unii altora din când în…. gând, că fapte, nema. Se tem unii de alții. Sunt uniți. Uniți prin ticăloșiiile la care s-au dedat împreună și separat.  Niște nemernici de cea mai joasă speță cu toții !

Personal, nu obosesc să  afirm cu tot discernământul că prima  tentativă de suspendare, a fost una grăbită, pripită și se putea evita cooptarea traseiștilor. Era nevoie de un pic de răbdare, de ceva înțelepciune și s-ar fi găsit și alte căi de debarcare a  PD-L, era nevoie de Echilibru, dar….. și-au urmat tot soiul de circoteci, de mascarade, de zminteli și poticneli și mai nimic pentru și în interesul exclusiv al  celor mulți. O luptă pentru ciolan. Încrânceneli . Nimic nou sub soare, deocamdată.

Excepție doar Victor Ponta care mișcă ceva, ceva și pare că a înțeles să urmeze  direcția oarecum potrivită.  Și VP tre să acorde totuși mai multă atenție unora din baronii loco din teritoriu care,  încă se dedau la chestii deloc onorabile și care merg pe considerentul ” noi te-am pus, noi te dăm jos ”. Aceia trebuie struniți !! Iar curățenie în ograda PSD se impune de mult timp, ce s-o mai scăldăm – nu suntem  cu mult mai buni ca ceilalți dacă păstrăm dobitoace, afaceriști, oportuniști, tute pe tocuri și baroni compromiși în peisaj.

Planul strategic de investiții propus de Premier e bun, daaar, are și-o bubă mare, mare, o zminteală cu care nu-s deacord, cu care foarte mulți nu suntem deacord  și amintesc ceea ce corecxt a punctat Radu Tudor :

 ” Daca grecii isi vind insulele, noi ne vindem paminturile si mediul, prin implementarea gazelor de sist, o smecherie poluanta de miliarde de euro, in timp ce ignoram energia curata : eoliana, hidro, panouri solare. ”

E nevoie de investiții, investitori dar NU cu orice preț . NU cu prețul sănătății, NU cu prețul vieții noastre, NU  jucându-ne cu viitorul copilașilor noștri ca să obținem un pumn de bani rapid , punct.

Victor Ponta, contrar opiniilor altor politicieni şi lideri ai USL, are cu totul altă părere când vine vorba de suspendarea preşedintelui: „Categoric, nu! Preşedintele Băsescu, văzând că nu îl mai bagă nimeni în seamă, va încerca să ne provoace, dar nu trebuie să cădem în capcană. Ceasul merge şi, la anul, vom avea un alt preşedinte”.

În opinia premierului, România nu mai are nevoie de o nouă criză, lăsând să se înţeleagă că acest lucru ar încerca să-l provoace preşedintele aflat, neoficial, în campanie electorală pentru noul partid Mişcarea Populară.

Are dreptate PONTA ! ARE !!

Ne-am săturat de bâlci, scandaluri, mascarade, de ipocrizia frunzelor ” verzi ”, de niminicia marinarului troglodit, de multe ne-am săturat. Vrem locuri de muncă, normalitate, vrem ALTCEVA decât vorbe, promisiuni neonorate și teatru ieftin. Pentru că se poate.

Numai credulii, naivii și cei aflați sub vreo simbrie ori alta,  sclavii unor păpușari din tristul peisaj mioritic, cred altceva. Și rău fac !

Ne-a surprins plăcut VP cu :

După ce am mai văzut cum e cu preşedinţii, ne dăm seama ce bine e să ai un rege

Despre Monarhie, cu altă ocazie, promit ! Că până la urmă…. de ce nu….

Ca să  NU se obosească Premierul Victor Ponta să-i dea vreo replică toarășului  sorin frunzăverde,  iaca replica POTRIVITĂ și cu dedicație exclusiv masonului :

” Eu ştiu ce glas are măgarul, şi ştiu asemenea că orice şcoală, cât de înaltă, nu poate da ce n-a vrut să dea naşterea… ” – replică în Ion de I. L . Caragiale

Auuuu, au, ce-a ajuns tara ista….  Cat despre  politichia mioritica, zice tare bine  cel mai BUN Premier pe care l-a avut Romania, dl ADRIAN  NASTASE:

” Katmandu – Este un fel de labirint, cu numeroase obstacole, pe care nu le poti depasi decat luand anumite decizii. Esti inconjurat de diferite animale fantastice dar si de roboti sau de imagini 3D. Seamana teribil cu politica din Romania… ” 

Ca să închei, pentru moment, într-o altă notă ( despre PĂCĂLICI, indiferent de  coloratura penajului, voi mai tot spune/scrie .. ) să amintim și de Oameni faini :

“Normalitatea a devenit un miracol un viaţa noastră, eu lupt să o păstrez. Cred în Dumnezeu şi în cei şapte ani de acasă”

La Mulți Ani, Radu Tudor !!

Despre Sibilla

sibilla_poesis@yahoo.com
Acest articol a fost publicat în Atitudini și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Păpușarul sorin frunzăverde concurează cu bă-SECU ! Pentru șefie, ciolan, b(p)ulan ! ” Grija ” lor și soarta țării…

  1. arh. Norbert Taugner zice:

    SOLUTIA PENTRU MINE PARE FOARTE SIMPLA, SA SE SCHIMBE REPERTORIUL LA TEATRUL DIN RESITA, ACTORII, FRUNZAUSCATA SA AJUNGA DE MANA CU BASESCU IN INDIA NATALA, CACI ACOLO LE ESTE LOCUL PRINTRE RROMII CARE FURA DIN NASCARE. TOTI CATEII SI NEBUNII CE AU JUCAT IN ACEIASI PIESA DE TEATRU, TRAGICOMEDIE, SA AIBA DE ALES INTRE INDIA SAU ALTE ALIANTE, SA INTRE IN OPOZITIE.
    REVOLUTIA CULTURALA SA TRAIASCA, CACI DACA OAMENILOR NU LE MAI PLACE PIESA VOR FLUIERA ACTORII SI SE VOR ALEGE ALTII.

    Apreciază

  2. Pingback: Antena 3 e si aici ! bă-SECULE, știu, te oftici !! Dar USL-ul, unde naiba e ??!! | Sfinxul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.